Η επικίνδυνη αφύπνιση του σκατοψυχη …

Παίρνουμε λίγο λάσπη και με αυτή δημιουργούμε μια κανάτα…

Παίρνουμε λίγα ξύλα και δημιουργούμε μια ρόδα για ένα καρο …

Παίρνουμε Πέτρες και δομικά υλικά και δημιουργούμε ένα σπίτι…

Σε όλα αυτά δημιουργήσαμε από το υπαρκτό (το υλικό) κενούς χώρους ώστε να μας είναι χρήσιμοι …

Χρησιμοποιήσαμε το υπαρκτό αλλά χρήσιμο για εμάς είναι το ανύπαρκτο …

Η λάσπη που είναι υπαρκτή για εμάς ..δημιούργησε ένα κενό να χωρά το υγρό στην κανάτα ..που το κενό είναι το χρήσιμο για εμάς !

Το κενό που δεν αντιλαμβανόμαστε … είναι φαινομενικά ανύπαρκτο … άλλα αυτό το ανύπαρκτο είναι το χρήσιμο!

Έχουμε γίνει όλοι «γκουρού» φαστ φουντ , μασημένη πληροφορία και φιλοσοφία … την χωνεύομαι μέσα μας και μετά γινόμαστε παπαγάλοι της … χωρίς να αναγνωρίζουμε πόσο κακό μπορούμε να κάνουμε στην πραγματική αλήθεια !

Ο κόσμος μας είναι ένας κόσμος των παραισθήσεων , το σπήλαιο είναι ο ψεύτικος κόσμος …αλλά βγαίνοντας από το σπήλαιο ..συναντούμε τον αληθινό κόσμο!

Αρα .. υπάρχει αληθινός κόσμος !!… μέσα στο κόσμο όπου εμείς βιώνουμε!

Δεν είναι όλα ψέματα , δεν είναι όλα μια πλάνη , δεν ανήκουν όλα στον ψευτοδημιουργο !

Δεν είναι ο αέρας ψεύτικος , οι ιδιότητες του αέρα μπορεί να είναι πληροφοριακά λίγες , μπορεί να γνωρίζουμε πολυ λίγα για το τι μπορεί να κάνει μέσα μας το οξυγόνο ,πως λειτουργεί η ανάσα μας , με ποιο τρόπο θα έπρεπε να αναπνέουμε … αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο αέρας ..είναι ψεύτικος!

Το ματριξ , η ταινία, αυτό που όλοι εύκολα αναμασάμε για να δείξουμε ότι είμαστε πλέον αφυπνισμενοι δεν μίλησε για έναν ψεύτικο κόσμο στο κύτταρο του …μίλησε για έναν ψεύτικο θίασο όπου από τον αληθινό κόσμο μπορείς να κατανοήσεις ..πόσο ψεύτικος είναι!

Αλλά και στις δυο υπάρξεις ..και στον ψεύτικο θίασο και στον αληθινό κόσμο ….υπήρχε και θα υπάρχει πάντα ..ο αρχικός κόσμος !

Το κύτταρο , η θεμελιώδης αρχή , η γέννηση , η αρχική δημιουργία … !

Η οποία υπάρχει και αυτός είναι και ο λόγος να θες να ξυπνήσεις από τον λήθαργο!

Αν δεν υπάρχει αληθινή δημιουργία και ένας αρχικός υπερνους …τότε ποιος ο λόγος να αφυπνιστείς;

Ποιος ο λόγος να έχεις μια Ζωή όταν η οποιαδήποτε αφυπνιστική διδασκαλία σου λέει ..ότι όλα είναι ψέματα , ότι ο κόσμος που ζεις είναι του ψευτοδημιουργου , ότι τα παιδιά σου η γυναίκα σου είναι ένα ψέμα;

Αν όλα είναι ψέμα .. τότε και η διδασκαλία είναι ψέμα !

Αν δεν υπάρχει κύτταρο αρχικό που είναι η αλήθεια τότε δεν υπάρχει λόγος να ψάξεις για αυτή την αλήθεια με το να αφυπνιστείς!

Πρέπει λοιπόν να ξεχωρίσουμε την μασημένη πληροφόρηση από αφυπνισμενους «γκουρου» δίπλα μας για να μπορέσουμε να δούμε πίσω από το πέπλο και να φτάσουμε στο κύτταρο της αληθινής δημιουργίας !

Αλλιώς για ποιο λόγο να κάνεις το οτιδήποτε .. γιατί να ασχοληθείς και να μην σκεφθείς ..όσα αρπάξει ο κώλος μου μέσα σε αυτό το ψέμα;

Αυτοί που προσπαθούν να σε κάνουν να νομίζεις ότι όλα είναι ένα ψέμα έχουν την αφύπνιση του σκατοψυχη…αυτό τον βολεύει αυτό κανει !

Αλλά και αυτόν ένα κύτταρο τον δημιούργησε , και αυτόν ένας υπερνους του έδωσε την επιλογή να διαλέξει !

Ναι ο θίασος είναι ψέμα , ναι το σπήλαιο μας δείχνει ένα ψέμα …αλλά έξω από αυτό τι;

Η αλήθεια …!!

Το σπίτι που φτιάξαμε με τα δομικά υλικά έχει χώρους ,παράθυρα , πόρτες ..όλα κενά μέσα στον ψεύτικο κόσμο ώστε να μας φιλοξενήσουν … το ανύπαρκτο έγινε χρήσιμο..αλλά για να δημιουργήσεις το ανύπαρκτο …χρησιμοποίησες το υπαρκτό αυτού του κόσμου …που είναι ψεύτικο…!!!

Η δόνηση της πέτρας , η ενέργεια της πέτρας , είναι υπαρκτή ..είναι πληροφορία .. είναι το κύτταρο… !

Όταν την κοιτάς εσύ βλέπεις μια πέτρα …αλλά επί της ουσίας είναι μόνο ενέργεια … !Κενός χώρος όπου άτομα και μόρια στήνουν χορό … μέσα σε ένα τεράστιο σύμπαν για αυτά !

Τα βήματα του χορού αυτού είναι η αλήθεια !

Το οτι οι αισθήσεις μας είναι περιορισμένες και ότι η συχνότητα (κεραία μας) αντίληψης μας έχει μικρο φάσμα απόδοσης είναι ίσως η καλύτερη απόδειξη ότι υπάρχει ένας κόσμος πολύ διαφορετικός από αυτόν που πιστεύουμε!

Να πεις ναι… υπάρχουν και άλλες συχνότητες ραδιοφωνικής πραγματικότητας που δεν πιάνει η κεραία μου … είναι σωστό …να πεις ότι το ραδιόφωνο , η κεραία (εσύ) οι συχνότητες , αλλά και ο υπερνους που τα έβαλε να εκπέμπουν είναι όλα ψεύτικα … είναι μάλλον χαζουλικο!

Τώρα θέλοντας να καλύψεις τις ταμπέλες σου προσπαθείς να δώσεις εξηγήσεις σε υψηλού πνευματικού επίπεδου θέματα … και εκεί αμολάς ότι αυτός ο κόσμος δεν είναι του θεου (Υπερνους) αλλά του σκατοψυχη …!

Αυτός ο θίασος είναι του σκατοψυχη ναι… αλλά ο σκατοψυχης είναι νοικάρης του αρχικού δημιουργού!

Ο θίασος του είναι πάνω στην πλατφόρμα του Υπερνου…. Αν δεν είχε δημιουργήσει ο Υπερνους το κενό ( ανύπαρκτο = χρήσιμο) τότε ο σκατοψυχης ακόμα θα έπαιζε βόλους μέσα στα κύτταρα νόησης του Υπερνου!

Οι κενοί χώροι , οι χρήσιμοι χώροι θα είναι πάντα του Υπερνου , όλα όσα στηρίζεται η Ζωή , όλα όσα δεν πιάνεις , όλα όσα δεν βλέπεις , η αρχική εξίσωση ,νόμοι και λειτουργίες της πλατφόρμας Ζωή είναι Ο Υπερνους … χρήστες του είμαστε όλοι … σε ποιο επίπεδο μπορείς να φτάσεις μέσα στο θίασο; … πάλι είναι επιλογή σου !…Πότε και αν θα βγεις από τον θίασο πάλι είναι επιλογή σου ..

Πότε θα μάθεις ολους τους νόμους και κανόνες πάλι είναι επιλογή σου …αλλά θα έχεις σαν αντίπαλο να σε εμποδίζει τον σκατοψυχη !

Η ροδα του καρου δημιουργειτε απο ακτινες ξυλου σωστα τοποθετημενες σε ενα κυκλο , κενα και υλικο δημιουργουν ενα εργαλειο κινησης , ανυπαρκτο και υπαρκτο δημιουργουν το εργαλειο κινησης !

Ο λογος ειναι μαθηματικα , η εννοιες και τα συμπερασματα μπορουν να εξαγονται μονο με μαθηματικους κανονες , οταν λοιπον πεις … Ειναι ολα ψεματα … εννοιολογικα εισαι ατοπος … γιατι το ψεμα ειναι υπαρκτο λογο της υπαρξης της αληθειας σαν αντιποδας …Αν λοιπον ειναι ολα, ψεμα ..τοτε εχουμε ανυπαρξια αληθειας …Ετσι λοιπον το ψεμα δεν μπορει να ειναι ψεμα ..παρα να ειναι η μονη αληθεια ! Αν θεωρησουμε λοιπον οτι Υπαρχει το Ψεμα …τοτε θα πρεπει να αφαιρεσουμε απο την εξισωση το απειρο= ΟΛΑ… για να μπορει να υπαρχει σαν αξια και το ψεμα και η αληθεια !

Αρα η σωστη εκφραση (και δονηση) ..ειναι ..Ζουμε σε ενα ψεμα οπου πρεπει να το κατανοησουμε για να βρουμε την εξοδο προς την Αληθεια …

Ελπίζω να βοήθησα την συνείδηση σου να μην πέσει σε απαξιωτικές θεωρήσεις και κινδυνεύσει απο την αντινοηση !

Stranger…

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

244 thoughts on “Η επικίνδυνη αφύπνιση του σκατοψυχη …

 1. ΣΟΦΟΣ says:

  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΟΜΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΘΕΟ ΑΡΑ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ ΖΩΗΣ ΕΝΟΣ ΘΕΟΥ.
  ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΟΛΩΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΣΗΛΘΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ.
  ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ.
  ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΘΑ ΑΝΕΛΘΕΙ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΗΣ ΖΩΗ.
  ΚΥΚΛΟΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
  ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ MATRIX
  KAI O ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΑΡΧΩΝ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΑΘΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.
  ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ!ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΟ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ Η ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΔΩ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΜΑΣ.

   • ΣΟΦΟΣ says:

    Και να σου πω μήπως θα το αποδεχτείς; αφού δεν έχεις ελεύθερη σκέψη.
    Λοιπόν ο Ερμής Τρισμέγιστος πρώτος απ’όλους ανέφερε το Τριαδικό Θεό, και αφού μας ανέλυσε ποια είναι η Τριαδικότητα του, στην συνέχεια μας αναλύει την κτιστή δημιουργία από πυρ και πνεύμα του δεύτερου Νου δημιουργού που γέννησε ο Τριαδικός Θεός.
    Αυτός ο δεύτερος Νους δημιουργός έχει ως δοχείο της γένεσης το σκότος μας λέει, δηλαδή την Ύλη.
    Με τον πνευματικό του Λόγο έδωσε ζωή στην Ύλη ως Υπάρχων, διασπάζοντας την σε Τέσσερα στοιχεία από πυρ και πνεύμα, το οποίο πνεύμα στον δικό μας κατωφερή κόσμο δημιουργήθηκε από το θερμό–ψυχρό εξού και η διπολικότητα του όπου κάθε τι έχει και το αντίθετο του μέσα από την εναντιότητα και διαμάχη.
    Το πνεύμα λοιπόν είναι άλογο δίχως λογική και εμείς εδώ οι άνθρωποι της Γης από άγνοια αυτή την διπολικότητα την θεοποιήσαμε στον θεό από την μια και στον διάβολο από την άλλη.
    Ο δεύτερος Νους δημιουργός λοιπόν, γέννησε άλλους επτά Νους δημιουργούς, έναν για κάθε Ζωδιακό Ζωφόρο κύκλο.
    Ο δικός μας ζωδιακός κύκλος είναι ο πιο κατωφερής.

    • Ανώνυμος says:

     Ο Ερμής ο Τρισμέγιστος είναι ένα μυθικό πρόσωπο, συγκριτιστικό παράγωγο των ελληνιστικών χρόνων. Πρόκειται για κράμα του μυθικού ελληνικού Ερμή και του αιγυπτιακού Θωθ. Ο Θωθ ήταν σεληνιακή θεότητα και η λατρεία του περιλάμβανε την μαγεία, όπως και του Ερμή. Γι’ αυτό και κατά την ελληνιστική περίοδο στην Αίγυπτο, οι Έλληνες τον ταύτισαν με τον Ερμή[1].
     Στον Ερμή τον Τρισμέγιστο αποδίδονται ψευδώς μια σειρά κειμένων θεωρητικής και πρακτικής μαγείας, τα οποία απαρτίζουν μαζί με συλλογή διάσπαρτων αποσπασμάτων το λεγόμενο ερμητικό corpus. Λέμε ψευδώς, διότι απλούστατα ο Ερμής ο Τρισμέγιστος είναι μυθικό και όχι πραγματικό πρόσωπο. Τα κείμενα δηλαδή είναι ψευδεπίγραφα. Τα ερμητικά κείμενα αποτελούν την θεωρητική βάση του Ερμητισμού. Ο Ερμητισμός είναι ένα μεταφυσικό και όχι θρησκευτικό ή φιλοσοφικό σύστημα. Αποτελεί την κατάπτωση του συγκερασμού της ενοποίησης των πρακτικών της αρχαίας αιγυπτιακής μυστηριακής λατρείας και της ελληνιστικής μαγείας, που κατέληξε σε συστηματοποίηση των μαντικών, αστρολογικών και αλχημιστικών τεχνικών. Σε αυτά εισήχθηκαν ιουδαϊκά στοιχεία, λόγω της πολυπληθούς ιουδαϊκής κοινότητας της Αιγύπτου και μετά την διάδοση του Χριστιανισμού, δάνεια από τον νεοπλατωνισμό. Πρέπει να γίνει κατανοητό, ότι εφόσον επρόκειτο για μυστηριακή λατρεία, η ερμητική γνώση ήταν μυστική. Αποτελούσε αντικείμενο μύησης. Μόνο στην ύστερη αρχαιότητα έχουμε συγγραφή κειμένων, όταν πια το ερμητικό σύστημα είχε δεχθεί όλες τις αναφερθείσες επιδράσεις. Παρότι, το corpus θεωρείται ότι διατηρεί παλαιότερη παράδοση, ωστόσο η εικόνα που φτάνει σε μας για τον ερμητισμό είναι οριστική και τελική. Από την εποχή της μεταφοράς των κειμένων στη Δύση πιστεύονταν ότι πρόκειται για προγενέστερα του Χριστιανισμού κείμενα. Ωστόσο, ο πρώτος εκδότης τους Ισαάκ Causabon, ένας Ελβετός φιλόλογος, προχώρησε σε γλωσσολογική ανάλυση και κατέληξε ότι δεν είναι προγενέστερα του 200 μ.Χ. Άλλες εκτιμήσεις τα τοποθετούν μεταξύ του Β’-Ε’ αι. Γίνεται, λοιπόν, κατανοητό ότι τα κείμενα, ως μεταγενέστερα του Χριστιανισμού, δεν μπορούν να στηρίξουν ισχυρισμό για την αναγνώριση του Υιού και Λόγου του Θεού από τους αρχαίους, πολύ δε περισσότερο για προφητεία της Ενσάρκωσής του.

     • ΣΟΦΟΣ says:

      Φιλλαράκι δεν θα κάτσω να σου εξηγήσω ποιος είναι ο Ερμής Τρισμέγιστος. Αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις τι γράφει θα καταννοούσες τις γνώσεις που είχε δεκάδες χιλιάδες χρόνια πριν τον Χριστό και μόλις μετά βίας σήμερα μαθαίνουμε το σύμπαν.

     • Ανώνυμος says:

      Το πρωτο μου ερωτημα ΣΟΦΕ ηταν [Πως ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ οτι αυτος ο κοσμος εκδηλωθηκε απο εναν αλλο Θεο που δημιουργησε ο πατερας ολων ?] και εσυ απαντησες οτι το εγραψε ο Ερμης ο τρισμεγιστος…Και εγω σε ΞΑΝΑΡΩΤΩ… Πως γνωριζεις οτι ο σεληνιακός θεός των Αιγυπτίων Θωθ,[τρισμεγιστος] ηταν υπαρκτος Θεος και οχι μυθολογικος?

    • Ανώνυμος says:

     Κριτική σκέψη είναι η νοητική και συναισθηματική λειτουργία κατά την οποία το άτομο αξιολογεί την αξιοπιστία των πληροφοριών και αποφασίζει τι να σκεφτεί ή τι να κάνει μέσω συλλογισμών που γίνονται με βάση όλα τα δυνατά στοιχεία που μπορεί να έχει στη διάθεσή του…..Εχεις κριτικη σκεψη η μηπως δεν εχεις καθολου σκεψη?

     • ΣΟΦΟΣ says:

      γΙΑ ΠΟΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΊΑ ΜΟΥ ΜΙΛΆς; ΧΙΑ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΘΡΗΣΚΕΊΑ ΤΟΥ χΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΎ; ΑΥΤΉ ΚΙ ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΑΝΑΞΙΌΠΙΣΤΗ. Και μόνο που είναι εβραϊκή θρησκεία θα έπρεπε αν είχες μυαλό να σε βάλει σε υποψία!

     • mnk says:

      Σοφός είναι αυτός που έχει πλέον κατακτήσει την σοφία, τα ξέρει όλα και δεν έχει να μάθει τίποτα καινούριο. Γι’ αυτό οι αρχαίοι έλληνες δεν αποκαλούσαν κανέναν σοφό (και κυρίως όχι τον εαυτόν τους), αλλά χρησιμοποιούσαν την λέξη φιλό-σοφος, δηλαδή φίλος της σοφίας, την οποία επιζητούσαν σε όλη τους την ζωή, αμφισβητώντας συνεχώς τα πάντα.

     • mnk says:

      Ο δε μεγαλύτερος όλων των φιλοσόφων κατέληξε στο συμπέρασμα πως μόνο για ένα πράγμα μπορεί να είναι σίγουρος, για το ότι δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα: «Εν οίδα ότι ουδέν οίδα». –«Σοφούς» είχαν και έχουν οι ανατολίτες, αυτοί που πιστεύουν στο κισμέτ, τους γκουρού και τις κάστες ως αποτέλεσμα του κάρμα.

     • croif101 says:

      ΔΕΝ ΧΡΕΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΑΝΩΝΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ,ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ.
      ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΦΘΑΡΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΘΕΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ.
      Ο ΣΟΦΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΑΠ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ.
      ΟΛΑ ΦΘΕΙΡΟΝΤΑΙ,ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ,ΟΤΑΝ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ,ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!

     • ΣΟΦΟΣ says:

      «Εν οίδα ότι ουδέν οίδα». ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΛΑΤΩΝ; ΣΑΝ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΑΛΟΓΑ ΖΩΑ~~ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

     • ΣΟΦΟΣ says:

      Σωκράτης: «Εν οίδα ότι ουδέν οίδα». Δηλαδή ένα είδα ΌΤΙ με το σώμα της σάρκας δεν είδα τίποτα πέραν από αυτό που μπορούν να δουν τα μάτα της σάρκας. Χωρίς την νόηση είναι αδύνατον να κατανοήσεις τον εαυτό σου και ως πρέκταση το Θεό.

     • ΣΟΦΟΣ says:

      Το θέμα της εισόδου της ψυχής στο υλικό σώμα παρουσιάζεται ως ένα είδος εγκλεισμού μέσα στο σκότος.(λήθη-αμνησία).
      Επίσης έχουμε το θέμα της διαφοράς ανάμεσα στη φυσική όραση του σώματος μέσω των ματιών και της νοητικής όρασης. ο Θεός υπάρχει μέσα στο νου, ο νους μέσα στην ψυχή και η ψυχή μέσα στην ύλη.
      Η ψυχή είναι μέσα στο σώμα, ο νους μέσα στην ψυχή και ο λόγος μέσα στο νου, ενώ ο Θεός είναι ο πατέρας όλων αυτών.

 2. ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ says:

  Και το λεγόμενο κενό που λέμε, σε ενεργειακό επίπεδο, αν το καλοσκεφτούμε, δεν υπάρχει. Η κβαντική απέδειξε ότι ακόμα και ένα απόλυτο κενό χώρου, στην πραγματικότητα, αποτελείται από ηλεκτρόνια, που απλά δεν έχουν δημιουργήσει μεταξύ τους κάτι άλλο… Οπότε δεν υπάρχει το τίποτα.

  • Hermes says:

   Το κενό, δηλαδή ο Θεός, δηλαδή η συνειδητότητα, δηλαδή ο αιθέρας, δεν είναι ούτε τίποτα ούτε ηλεκτρόνια. Σ’ αυτό το σύμπαν όμως τα ηλεκτρόνια έχουν θεμελιώδη υπόσταση. Ηλίας Α. Λυμπέρης

 3. Ανώνυμος says:

  αληθεια ειναι συνθετη λεξη απο το Α ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΗΗ ΛΙΘΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΓΕς ΤΟ ΤΑ ΒΑΡΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟΜ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΨΟΓΟΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΛΙΘΟΥ ΑΡΑ ΑΜΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΛΗΘΗ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ,,,,,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ …Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ,,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΟΙ ΕΝΝΟΙΕς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ,,,,ΟΥΤΕ ΚΛΗΡΩΤΊΔΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΗς ΤΥΧΗΣ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ,,,,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,,,,,ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΝΤΟΡΒΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΤΙς ΑΤΟΜΙΚΕς ΕΛΥΘΕΡΙΕς = ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ..Η ..ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΠΡΕΠΕ Η ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΟΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ,,ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΟΘΗΛΕΥΜΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ,,,ΚΑΙ Η ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΟΜΗ -ΤΑΞΗ -ΧΑΟΣ -ΑΡΜΟΝΙΑ = φ

 4. glaros says:

  Άρθρο gps προς ναυτιλομένους…! Το να πας μέχρι εκεί (συνειδητοποίηση του ψεύτικου) είναι ο μισός δρόμος (αν μείνεις εκεί την έκατσες τη βάρκα), το να γυρίσεις είναι ο άλλος μισός…Προϋπόθεση για το δρομολόγιο πρώτα η Γνώση, μετά η Κρίση, έπειτα η ΔΙΑΚΡΙΣΗ ! Πυξίδα η Ελεύθερη Βούληση. Το κάθε δρομολόγιο είναι διαφορετικό…

 5. croif101 says:

  STRANGER ΒΙΑΖΟΜΑΙ Ν ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.
  ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΨΥΧΗ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ.
  ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΟΡΑΤΟ ΠΕΠΛΟ ΤΗΣ ΚΑΚΚΙΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ!!!
  ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΣΟ ΥΠΟΥΔΩΛΟΥΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ,ΤΟ ΧΡΗΜΑ!!!
  ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ.
  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΔΥΟ ΚΥΡΙΟΥΣ,Η ΤΟΝ ΜΑΜΜΩΝΑ Η ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟ ΣΟΥ.
  ΤΟ ΟΛΟΝ ΘΕΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΗΝ ΕΠΙΓΕΙΑ(ΤΟ ΧΡΗΜΑ),Η ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΗΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!
  ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ,ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΛΟΓΟΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΓΕΙΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ?
  ΣΚΟΥΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
  ΑΛΛΑ ΓΝΩΣΣΕΣΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ.
  ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ,ΑΥΤΟ ΟΝΤΩΣ ΘΕΛΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΨΑΞΙΜΟ,ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΠΙΣΤΗ.

  • Ανώνυμος says:

   Το μεγαλυτερο μεσο υποδουλωσης ειναι αυτο που στοχευει τα μυαλα των ανθρωπων εκπαιδευοντας τους να ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ την ΔΙΚΗ του «αληθεια».Το χρημα ειναι ενα πολυ καλο μεσο συναλλαγης.Το κειμενο της Αγιας γραφης κανει αναφορα στον διαβολο της ΦΙΛΑΡΓΥΡΙΑΣ και οχι σε αυτο καθαυτο το μεσο.Αλλα και φιλαργυρος να ειναι καποιος, δεν συγκρινεται με σενα που επελεξες τον εικονικο κοσμο του νεοπαγανισμου ο οποιος αλλοιωνει με θαυμαστο τροπο τα εγκεφαλικα σου κυτταρα εκτοξευοντας τα μυαλα σου στα καγκελα.Κοιμασαι και ονειρευεσαι μεσα στον εικονικο κοσμο που επελεξες ο οποιος ζει μεσα σε εναν αλλον εικονικο κοσμο το λεγομενο ματριξ.

   • Ανώνυμος says:

    APON TON ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:
    ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΟΙΜΑΝΔΡΗ:
    ὁ δὲ Νοῦς ὁ θεός, ἀρρενόθηλυς ὤν, ζωὴ καὶ φῶς
    ὑπάρχων, ἀπεκύησε λόγῳ ἕτερον Νοῦν δημιουργόν, ὃς θεὸς τοῦ πυρὸς καὶ πνεύματος ὤν, ἐδημιούργησε διοικητάς τινας
    ἑπτά, ἐν κύκλοις περιέχοντας τὸν αἰσθητὸν κόσμον, καὶ ἡ
    διοίκησις αὐτῶν εἱμαρμένη καλεῖται.

   • croif101 says:

    ΓΛΩΣΣΑ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ ΛΕΓΕΙΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑΝ!!!
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟΙΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΟΝ ΨΥΧΙΣΜΟ ΣΟΥ.
    ΑΝ ΕΛΑΒΕΣ ΤΟ ΜΝΜ,ΤΟ ΕΛΑΒΕΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙΣ!!!
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ.

    • Ανώνυμος says:

     Αντι να απαντησεις κατω απο τα σεντονια της αληθειας με αντεπιχειρηματα, μου κρυβεσαι.Το μονο που ακυρωθηκε ειναι τα ψευδοεπιχειρηματα σου, οσον αφορα την ανοησια σου αυτη παραμενει.Αποκαλεις την ορθοδοξια εβραιοχριστιανισμο.Πες μας croif μην φοβασαι σε ποιο ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΟ κινημα ανηκεις? Ουτος η αλλος εχεις πιασει πατο,τι φοβασαι μην σε ξεπατωσουμε?Ειστε οπαδοι του ψευδους και ο εχθρος σας ειναι η αληθεια.

  • Ανώνυμος says:

   Και για να τα λεμε ολα ο σκατοψυχης ο δικος σου croif ειναι ο ΓΙΑΧΒΕ τον οποιο αποκαλεις κοπροσκυλο.ΠΑΡΑΘΕΤΩ απο δικο σου μηνυμα [croif101 3 Οκτωβρίου 2016 @ 03:13 ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ, ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ!!!]..Ο ΓΙΑΧΒΕ ειναι το δευτερο προσωπο της Αγιας Τριαδας Ο Χριστος. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΣΚΑΤΟΨΥΧΗΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.

   • croif101 says:

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ?
    ΜΑΛΙΣΤΑ!!!
    ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΜΙΛΑ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΛΟΓΟΣ,Ο ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙΣ ΙΗΣΟΥΣ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ?
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΛΑΒΩ Η ΜΟΝΟΝ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΜΟΝΟΝ.

    • Ανώνυμος says:

     Ο Γιαχβε ειναι το δευτερο προσωπο της Αγιας τριαδας.Αυτος ο οποιος πολιτευονταν με τον λαο Ισραηλ ηταν ο ιδιος ο Χριστος τον οποιο γνωριζαν τοτε με το ονομα ΓΙΑΧΒΕ….http://www.paterikiorthodoxia.com/2013/10/Yaxve-o-Theos-ton-Xristianvon.html Αν καποιος ΠΙΣΤΕΥΕΙ στην Καινη Διαθηκη,τοτε θα πρεπει και να ΠΙΣΤΕΨΕΙ οτι ο Ιησους Χριστος ειναι ο Γιαχβε της Παλαιας Διαθηκης…ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ — Α Κορινθιους 10.9 [Μηδὲ ἄς πειράζωμεν τὸν ΧΡΙΣΤΟΝ, καθὼς καὶ τινὲς αὐτῶν ἐπείρασαν καὶ ἀπωλέσθησαν ὑπὸ τῶν ὄφεων.]Όπως είναι γνωστό από την Παλαιά Διαθήκη, ο ισραηλιτικός λαός στην έρημο γόγγυσε εναντίον του Θεού και του Μωυσή. Ο Θεός τότε διέταξε θανατηφόρα φίδια να δαγκώνουν τους ασεβείς Ισραηλίτες.Ετσι ο Αποστολος Παυλος γραφει στους κορινθιους μην ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ τον ΧΡΙΣΤΟ οπως ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΑΝ και οι ισραηλιτες και απολεσθηκαν απο τα φιδια….Α κορινθιους 10.1-4 [Δὲν θέλω δὲ νὰ ἀγνοῆτε, ἀδελφοί, ὅτι οἱ πατέρες ἡμῶν ἦσαν πάντες ὑπὸ τὴν νεφέλην…καὶ πάντες εἰς τὸν Μωϋσῆν ἐβαπτίσθησαν…καὶ πάντες τὸ αὐτὸ πνευματικὸν ποτὸν ἔπιον διότι ἔπινον ἀπὸ πνευματικῆς πέτρας ἀκολουθούσης, ἡ δὲ πέτρα ἦτο ὁ ΧΡΙΣΤΟΣ] Η πνευματικη πετρα απο την οποια επιναν οι ισραηλιτες ΗΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ….Εβραιους 1.8 [περὶ δὲ τοῦ Υἱοῦ· Ὁ θρόνος σου, ὦ Θεέ, εἶναι εἰς τὸν αἰῶνα τοῦ αἰῶνος· σκῆπτρον εὐθύτητος εἶναι τὸ σκῆπτρον τῆς βασιλείας σου.]Αυτο το εδαφιο εδω εφαρμοζεται στο προσωπο του Χριστου ΝΑΙ ΑΛΛΑ ειναι παρμενο απο την παλαια διαθηκη οπου εκει εφαρμοζεται στο προσωπο του Γιαχβε,Ας το δουμε Ψαλμοι 45.6[Ὁ θρόνος σου, Θεέ, εἶναι εἰς τὸν αἰῶνα τοῦ αἰῶνος· σκῆπτρον εὐθύτητος εἶναι τὸ σκῆπτρον τῆς βασιλείας σου.]Στους πρωτους χριστιανους αποκαλυφθηκε το κρυμμενο μυστικο στους αιωνες που αναφερεται στην Αγια Γραφη οπου δυστυχως πολλοι χριστιανοι σημερα δεν το γνωριζουν και ειναι αυτο.Ο ΓΙΑΧΒΕ της παλαιας διαθηκης ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ της νεας διαθηκης….Αποκαλυψη 19.1-6 Ολα τα πλασματα του θεου μπροστα στον θρονο του φωναζουν ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ [Καὶ μετὰ ταῦτα ἤκουσα ὡς φωνήν μεγάλην ὄχλου πολλοῦ ἐν τῷ οὐρανῷ, λέγοντος· Ἀλληλούϊα…Καὶ ἐκ δευτέρου εἶπον· Ἀλληλούϊα…Καὶ ἔπεσον οἱ εἰκοσιτέσσαρες πρεσβύτεροι καὶ τὰ τέσσαρα ζῶα καὶ προσεκύνησαν τὸν Θεὸν τὸν καθήμενον ἐπὶ τοῦ θρόνου λέγοντες· Ἀμήν, ἀλληλούϊα…Καὶ ἐξῆλθεν ἐκ τοῦ θρόνου φωνή, λέγουσα· Αἰνεῖτε τὸν Θεὸν ἡμῶν, πάντες οἱ δοῦλοι αὐτοῦ καὶ οἱ φοβούμενοι αὐτὸν καὶ οἱ μικροὶ καὶ οἱ μεγάλοι….Καὶ ἤκουσα ὡς φωνήν ὄχλου πολλοῦ, καὶ ὡς φωνήν ὑδάτων πολλῶν, καὶ ὡς φωνήν βροντῶν ἰσχυρῶν, λεγόντων· Ἀλληλούϊα· διότι ἐβασίλευσε Κύριος ὁ Θεὸς ὁ παντοκράτωρ…Τι σημαινει η προσφωνηση ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ ? [Η εξελληνισμένη έκφραση «αλληλούια» (αρχ. «ἀλληλούϊα»), που προέρχεται από τα Εβρ. הַלְּלוּיָהּ‎, Χαλελουγιάχ, κατά γράμμα αποτελεί προτροπή προς ομάδα ανθρώπων να «αινέσουν τον Γιαχ» Ο όρος Γιάχ αποτελεί συντομευμένη μορφή του θεϊκού ονόματος που προσδιορίζεται από το Τετραγράμματο και αποδίδεται συνήθως Γιαχβέ ή Ιεχωβά.]Τωρα οποιος θελει να πιστευει στις Χριστιανικες Ελληνικες Γραφες θα πρεπει και να ΠΙΣΤΕΨΕΙ οτι ο θεος που πολιτευονταν με τους ισραηλιτες με το ονομα ΓΙΑΧΒΕ, ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.Καποια νεοπαγανιστικα κινηματα που δρουν στην ελλαδα σαν το δικο σου croif, δεχονται τον Χριστο ως ελληνα απορριπτοντας στο συνολο την παλαια διαθηκη ταυτιζοντας τον ΓΙΑΧΒΕ με τον διαβολο.Και βεβαια αν θελουν μπορουν να να ξεκοκαλισουν και να ξεσκισουν την καινη διαθηκη και να φτιαξουν μια δικια τους συμφωνα με τα ιδεωδη τους.

    • Ανώνυμος says:

     Αποκαλεις τον Χριστο ΧρΕιστο γιατι εισαι μελος ενος νεοπαγανιστικου κινηματος που απορριπτει ολοκληρη την παλαια διαθηκη και διαδιδει οτι ο Χριστος ειναι ελληνας και η Παναγια ελληνιδα.Το δελφικο Ε τοποθετειται στον τιτλο Χριστος αποδεσμευοντας τον απο το χρισμα.Η θεση αυτου του κινηματος ειναι συγκαταβατικη ως προς την αρχαια ελληνικη «θρησκεια» και τα κειμενα των χριστιανικων ελληνικων γραφων. ΠΑΡΑΘΕΤΩ απο δικο του μηνυμα [croif101 7 Οκτωβρίου 2016 @ 21:39 ΕΙΠΑΜΕ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ,[οι ολυμπιοι] ΑΛΛΑ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!!! Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΗ,ΚΑΙ ΡΗΤΗ,ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ] …[croif101 11 Σεπτεμβρίου 2016 @ 17:52 ΤΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΟΤΑΝ ΑΣΠΑΖΕΣΑΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!!! ]…[ http://katohika.gr/diethni/minima/ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ,ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ!!]…[croif101 2 Αυγούστου 2016 @ 17:59 Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ Η ΜΑΡΙΑ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΣ].. Στην ερωτηση μου αν ειναι χριστιανος ορθοδοξος ο κροιφ απαντησε [croif101 2 Αυγούστου 2016 @ 18:10 Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΗΣ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.]..Αποκαλεις την ορθοδοξια εβραιοχριστιανισμο.Πες μας croif μην φοβασαι σε ποιο ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΟ κινημα ανηκεις? Ουτος η αλλος εχεις πιασει πατο,τι φοβασαι μην σε ξεπατωσουμε?Ειστε οπαδοι του ψευδους και ο εχθρος σας ειναι η αληθεια.

    • Ανώνυμος says:

     ΠΑΡΑΘΕΤΩ απο δικο σου μηνυμα [croif101 3 Οκτωβρίου 2016 @ 19:57 Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑΧΒΕ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΔΛΔ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ!!! ΑΥΤΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ!!! Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΘΕΟΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΙΣΩ. ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΟΥΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ!!! ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΟΛΟΝ ΕΣΥ Ε,ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ,]Ναι ΚΡΟΙΦ ολοι οι χριστιανοι αποδεχονται την ΤΡΙΑΔΑ εκτος απο εσενα http://www.paterikiorthodoxia.com/2013/10/Yaxve-o-Theos-ton-Xristianvon.html Εισαι χριστιανος η εισαι χρΕιστιανος?

    • Ανώνυμος says:

     http://www.paterikiorthodoxia.com/2013/10/Yaxve-o-Theos-ton-Xristianvon.html ΠΑΤΕΡΙΚΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ [ Αυτή εδώ η σύντομη μελέτη έχει σκοπό να ενημερώσει τους Χριστιανούς σχετικά με μία αιρετική διδασκαλία που διαδίδεται εντόνως στις μέρες μας. Αυτή η Αντιχριστιανική διδασκαλία αποτελείται από ένα σύνολο ψευδών που στόχο έχουν να πλήξουν την αλήθεια της Αγ. Γραφής και της υπόλοιπης Ιεράς Παραδόσεως της Ορθοδόξου Εκκλησίας.
     Η Αιρετική αυτή διδασκαλία λέγει ότι ο Θεός της Παλαιάς Διαθήκης δεν είναι ο ίδιος με τον Θεό των Χριστιανών και της Καινής Διαθήκης. Ότι ο Θεός της Παλαιάς Διαθήκης (δηλαδή ο Γιαχβέ), δεν είναι υπαρκτός,…. ]

    • Ανώνυμος says:

     «Καί ήκουσα ως φωνήν όχλου πολλού και ως φωνήν υδάτων πολλών και ως φωνήν βροντών ισχυρών, λεγόντων: Αλληλούϊα! ότι εβασίλευσε Κύριος ο Θεός ο παντοκράτωρ» ‐ Αποκάλυψις 19/ιθ΄ 6.
     ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ αινειτε τον ΓΙΑΧΒΕ…ΚΡΟΙΦ εκει στο ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΟ κινημα εχετε φτιαξει δικα σας Αγια ΓΡΑΦΗ?

     • croif101 says:

      ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΕΛΑΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙΣ,ΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΟΧΙ.
      ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ,ΣΑΒΑΩΘ,ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ.
      ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΡΕ ΕΡΠΕΤΟ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΜΕΣ ΑΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ?
      Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΓΛΩΣΣΑΝ ΝΑΙ Η ΟΧΙ?
      ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ,ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ?
      ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΚΑΘΑΡΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ Ο ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΤΗΝ ΑΝΕΦΕΡΕ.
      ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΥΤΗ ΑΛ ΛΗ ΛΟΥΙΑ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ Η ΛΕΞΗ ΑΥΤΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΙΝΕΙΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΧ ΔΛΔ ΤΟΝ ΘΕΟΝ.
      ΠΟΙΟΝ ΘΕΟΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.
      ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΕΡΧΕΣΤΕ ΕΚ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ,ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΕΣΕΙΣ,ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ.
      ΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΔΟΞΑΣΙΑ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ?
      ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ.
      Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΗΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΑΝΑΔΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ!!
      ΑΡΘΗΣΕΤΑΙ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ,ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟΥΣ,ΣΕ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΛΕΣ?ΠΟΥ ΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΟΥ!!!
      ΟΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ ΘΕΟΝ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΧΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΑΛΛΑ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ!!!
      ΠΟΙΟΙ ΜΩΡΕ ΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ????
      ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΛ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΛ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΑΧ!!!
      ΕΝΝΟΙΑ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΒΑΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ,ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΛΕ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΟΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
      ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ ΑΛΛΑ ΣΚΟΤΟΣ!!!
      ΘΑ ΡΘΕΙ ΟΜΩΣ Η ΩΡΑ,ΠΟΥ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ,ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΓΙΑΧΒΕ ΜΕΣΑ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ ΘΕΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ,ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΡΟΜΟ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΣΑΣ!!!
      ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ,ΕΙΣ ΚΡΙΣΙΝ ΟΥΚ ΗΛΘΟΝ.
      ΛΥΠΑΜΑΙ.

     • Ανώνυμος says:

      ΓΡΑΦΕΙΣ [Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.] Ειτε εισαι ανθρωπος με μειωμενη αντιληψη,ΕΙΤΕ ΠΟΥΛΑΣ ΤΡΕΛΑ.Ο ΓΙΑΧΒΕ ειναι ο ΧΡΙΣΤΟΣ και αυτο ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ αλλα Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ…Α Κορινθιους 10.9 ..Α κορινθιους 10.1-4 ..Εβραιους 1.8 ..Αποκαλυψη 19.1-6 Στο χωρίο Αποκ. 19/ιθ΄ 1–6 της ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ περιέχεται ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ η
      Εβραϊκή φράση Αλληλούϊα . Τί σημαίνει όμως Αλληλούϊα; Αλληλούϊα σημαίνει αινείτε τον Γιάχ (ΧΑΛΛΕΛΟΥΓΙΑΧ). Το Γιάχ αποτελεί σύντμηση του ονόματος Γιαχβέ. Η Καινή Διαθήκη λοιπόν μας καλεί να αινέσουμε τον Γιαχβέ. Αν ο Γιαχβέ δεν ήταν ο Αληθινός Θεός ημών των Χριστιανών, θα μας έλεγε η Καινή Διαθήκη να Τον αινέσουμε ; Όχι βέβαια. Όμως ο Γιαχβέ είναι ο Αληθινός Θεός, γιαυτό και ορθώς η Καινή Διαθήκη μας καλεί να Τον αινέσουμε . . Ο Ιησούς Χριστός είναι ο «Γιαχβέ Σαβαώθ» (Κύριος των δυνάμεων) (Ιωάνν. 12/ιβ΄ 35–43). Ιωάνν. 9/θ΄
      22 Ματθ. 13/ιγ΄ 13‐15 και Πράξ. 28/κη΄ 26‐27. Ο Χριστιανός Πρωτομάρτυρας Στέφανος, ονομάζει ΘΕΟ και ΚΥΡΙΟ το πρόσωπο που συνομίλησε με τον Μωϋσή. Ο Άγιος Στέφανος, γνώριζε πολύ καλά ότι ο Μωϋσής έγραψε στα Εβραϊκά ότι το όνομα του Θεού είναι Γιαχβέ. Ο Άγιος Στέφανος, ο μεγάλος αυτός Άγιος της Εκκλησίας του Χριστού, αναγνωρίζει την ύπαρξη και την θεότητα του Γιαχβέ. Παραδέχεται ότι ο Γιαχβέ είναι ο Αληθινός Θεός ο οποίος παρουσιάστηκε στον Μωϋσή. Μάλιστα μετά την ομολογία αυτή, αξιώνεται να δει τον Ιησού Χριστό να βρίσκεται στα δεξιά του Θεού.
      [Υπάρχων δε πλήρης Πνεύματος αγίου, ατενίσας εις τον ουρανόν είδε δόξαν Θεού και Ιησούν εστώτα εκ δεξιών τού Θεού, και είπεν: Ιδού θεωρώ τους ουρανούς ανεωγμένους και τον υιόν τού ανθρώπου εκ δεξιών τού Θεού εστώτα (Πράξ. 7/ζ΄ 55 – 56).].. (Πράξ. 7/ζ΄ 44–45). Ο Άγιος Στέφανος λέγει ότι ο Θεός ήταν Αυτός που έξωσε τα έθνη (τα οποία κατοικούσαν στην γη της επαγγελίας) από προσώπου των Εβραίων…Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.ΠΕΤΑΞΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΕΤΣΟΚΟΨΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ..ΟΡΙΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ. Αυτή εδώ η σύντομη μελέτη έχει σκοπό να ενημερώσει τους Χριστιανούς σχετικά με μία αιρετική διδασκαλία που διαδίδεται εντόνως στις μέρες μας. Αυτή η Αντιχριστιανική διδασκαλία αποτελείται από ένα σύνολο ψευδών που στόχο έχουν να πλήξουν την αλήθεια της Αγ. Γραφής και της υπόλοιπης Ιεράς Παραδόσεως της Ορθοδόξου Εκκλησίας.
      Η Αιρετική αυτή διδασκαλία λέγει ότι ο Θεός της Παλαιάς Διαθήκης δεν είναι ο ίδιος με τον Θεό των Χριστιανών και της Καινής Διαθήκης. Ότι ο Θεός της Παλαιάς Διαθήκης (δηλαδή ο Γιαχβέ), δεν είναι υπαρκτός, ότι η Παλαιά Διαθήκη είναι η μυθολογία των Εβραίων και συνεπώς δεν είναι θεόπνευστη όπως η Καινή Διαθήκη κ.τ.λ Υπάρχει λοιπόν μία μερίδα Εχθρών της Εκκλησίας του Χριστού που παρουσιάζεται με χριστιανικό προσωπείο και προσπαθεί με ύπουλο τρόπο να διαστρεβλώσει την Ορθόδοξη Χριστιανική Διδασκαλία.ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΡΟΙΦ .ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΟΣ,ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑ ΑΦΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.[ΧρΕιστιανος] Σε λιγο θα γελασουν μεχρι και οι πετρες μαζι σου.Εγω δεν πιστευω οτι υπαρχουν τοσο ανοητοι ανθρωποι.Μαλλον πουλας τρελα.Στην περιπτωση ομως που δεν με δουλευεις,ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ,ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ.Αλλοι κανουν δωρεα οργανων,ΕΣΥ ΧΑΡΙΣΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ ωστε μετα θανατον [δικο σου] να μαθουμε τι δεν πηγε καλα. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ. ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΩ.

     • croif101 says:

      ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΕΛΟΣ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
      ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ,ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ.
      ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ,ΤΟ ΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΛΩΣ,ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΕΣΑΙ,ΤΡΑΒΑ ΚΑΤΑ ΚΑΠΕΡΝΑΟΥΜ ΜΕΡΙΑ,ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ.
      ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

     • Ανώνυμος says:

      Ο Ιησους ΧρΕιστος με εψιλον ειναι ο χρΕιστος του ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟΥ και οχι του χριστιανισμου των αποκαλυπτικων ευαγγελιων.ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ,ΤΟ ΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΛΩΣ,ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΕΣΑΙ,ΤΡΑΒΑ ΚΑΤΑ Ολυμπο μερια ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ.

 6. Ο ne time only says:

  Όλο μεγάλα λόγια και τρελές θεωρίες. Η ζωή είναι μια είναι πραγματική και αυτή είναι και η μόνη σου ευκαιρία. Δεν υπάρχει άλλη. Η την ζεις και δημιουργείς.Η άπλως την σπαταλάμε στην ανυπαρξία και στην αερολογίες.

 7. Α++ says:

  Γιατί προσπαθούμε να εξηγήσουμε ….πράγματα που είναι απλά. Με τι ακούς με τα αυτιά..η την ψυχή, με τι βλέπεις με τα μάτια ….η την ψυχή, με τι μιλάς με το στόμα ….η την ψυχή….όταν η πεταλούδα της ψυχής εγκατάλειψη το σώμα ….τότε αυτό είναι άχρηστο …..εκείνη όμως είναι αθάνατη και επιστρέφει …..εκεί όπου ανήκει …..σε εκείνον που αρχικά την έστειλε …..στον Δημιουργό…….Θεό.

 8. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ says:

  Δόξα Πατρὶ καὶ Υἱῷ καὶ Ἁγίῳ Πνεύματι, καὶ νῦν καὶ ἀεὶ καὶ εἰς τοὺς αἰῶνας τῶν αἰώνων.

 9. Προφητεια πατρός Σηφη Λιαρη says:

  μιλας πολυ καιρο για τον σκατοψυχη ομως ποτε δεν τον κατονομασες …..ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕ ΤΟΝ ….αλλοιως εισαι σαν το ΚΚΕ που μιλαει κατα του κεφαλαιου ομως ποτε δεν τολμησε να κατονομασει κανενα κεφαλαιοκρατη..

 10. Lucifer says:

  Αλήθεια υπάρχει, κανείς όμως δεν σου εγγυάται ότι θα την ανακαλύψεις.Από τύχη μπήκες στο σπήλαιο και
  από τύχη και θα βγεις.Ο βρωμοψύχης δεν ξεγελιέται εύκολα.

 11. MariaVaia says:

  ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣ ΑΤΟΠΟΝ ΑΠΑΓΩΓΗΣ !!!!!!
  ΜΠΡΑΒΟ ΞΕΝΕ…..
  Η εις άτοπον απαγωγή ή απαγωγή σε άτοπο, είναι τρόπος επίλυσης προβλημάτων, όπου καταλήγει κάποιος στη σωστή λύση έχοντας αποκλείσει τις εναλλακτικές ως αδύνατες.
  ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΧΘΕΣ…ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΑΟΡΑΤΟΥΣ .. ΕΚΕΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΜΑΔΙΑ….
  ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΑΡΙΑ

 12. Ανώνυμος says:

  Την πνευματικη υποσταση των ανθρωπων την διαμορφωνει η ΘΡΗΣΚΕΙΑ η οποια ειναι ενας εικονικος κοσμος μεσα στο ΜΑΤΡΙΞ.

 13. pan78 says:

  «ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ» …….

  «Στην πραγματικότητα δεν γνωρίζουμε τίποτα γιατί η αλήθεια είναι στο βάθος των πραγμάτων…Δύο μορφές γνώσης υπάρχουν, η μία είναι γνήσια, η άλλη ασαφής και σκοτεινή. Στη σκοτεινή ανήκουν όλα τα παρακάτω : ό,τι βλέπουμε, ό,τι ακούμε, ό,τι μυρίζουμε, ό,τι γευόμαστε, ό,τι αγγίζουμε….

  Η άλλη μορφή γνώσης είναι η γνήσια, που είναι ξεχωριστή από την πρώτη. Όταν η σκοτεινή γνώση Δε μπορεί πια ούτε να βλέπει στα μικρότερα ούτε να ακούει ούτε να αντιλαμβάνεται οσμές ούτε να αισθάνεται γεύση ούτε να αισθάνεται με την αφή, αλλά χρειάζεται να ερευνηθεί κάτι πιο λεπτό, τότε εμφανίζεται η γνήσια, που έχει ένα λεπτότερο όργανο, για να καταλάβει κάτι…

  Στην πραγματικότητα δεν καταλαβαίνουμε τίποτα σταθερό, αλλά μόνο ό,τι μεταβάλλεται ανάλογα με την κατάσταση του σώματος και τη φύση των εξωτερικών επιδράσεων και των αντεπιδράσεων που προέρχονται μέσα από τους ίδιους. Στη συμβατική μας καθημερινή γλώσσα μιλάμε για γλυκό, πικρό, θερμό, ψυχρό, για χρώματα ενώ στην πραγματικότητα υπάρχουν μόνο άτομα και κενό.»

  ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

  • pan78 says:

   ‘’ΤΟΙΣ ΕΓΡΗΓΟΡΣΙΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΝ ΚΟΣΜΟΝ ΕΙΝΑΙ, ΤΩΝ ΔΕ ΚΟΙΜΩΜΕΝΩΝ ΕΚΑΣΤΟΝ ΕΙΣ ΙΔΙΟΝ ΑΠΟΣΤΡΕΦΕΣΘΑΙ.’’
   (‘’Για τους ξυπνητούς ένας και κοινός είναι ο κόσμος, ενώ οι κοιμισμένοι ζουν ο καθένας στο δικό του κόσμο.’’)

   ‘’ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΥΔΟΝΤΑΣ ΕΡΓΑΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝ ΤΩ ΚΟΣΜΩ ΓΙΝΟΜΕΝΩΝ.’’
   (‘’Ακόμα και οι κοιμισμένοι μοχθούν και συνεργάζονται σε ό,τι συμβαίνει μες στο σύμπαν.’’)
   Ηράκλειτος.

  • ΠΠ369 says:

   ΑΝΑΛΟΓΑ ΝΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΤΟΙΣ ΠΑΣΟΙ ΡΗΤΟΥ… ΕΡΩΤΩ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΜΕΓΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΝΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΩΣ ΔΕΝ ΟΙΔΕ Η ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;;; ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ, ΝΑΙ; ΝΑΙ! «ἕν οἶδα..»> οἶδα το Πᾶν… ὅτι οὐ δέν οἶδα» κατ᾽ἐμέ, ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟ ΠΑΝ ΚΑΙ (ΟΥ)>ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΔΕΝ ΟΙΔΑ.

 14. Ανώνυμος says:

  ΑΝΑΖΗΤΗΤΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΠΑΩ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ.ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ,ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙΣ.ΑΥΤΟ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΑΡΟ, ΜΕΓΑ ΣΚΑΤΟΨΥΧΗ.ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ Ή ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΑΤΡΙΞ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΤΗΣ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΜΠΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑ 1 ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΑΓΟΝΙ.ΠΡΟΣΕΞΤΕ!ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΘΑΝΤΙΑΣ ΖΩΗΣ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΗ!ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΒΕΒΑΙΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ HD ΣΗΜΑ,IΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣ ΚΑΠΟΥ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ.ΕΝΙΟΤΕ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΦΑΣΗ Ή ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ DOWN ΜΟΥ,ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΝΑ ΤΙΣ ΚΛΕΙΝΩ KAI ΠΑΙΖΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΝΤΑΡ ΚΑΣΕΤΕΣ ΜΟΥ!ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΚΠΕΜΠΕΙ,ΚΑΠΟΥ Ο ΔΕΚΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΚΛΕΙΣΤΟΣ,ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΟΜΠΟΥ ΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΟΥ ΓΗΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ.ΤΟ ΞΕΡΩ,ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ!ΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΜΩΝΑ?Ε ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ!ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΓΗΙΝΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΟΠΩΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ…ΜΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ:ΑΦΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ?ΚΑΛΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.ΝΟΜΙΖΩ Η ΟΡΘΙΝ ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΑ ΕΔΩΣΕ ΩΣΤΕ ΕΣΥ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘ’ΟΜΟΙΩΣΗ.ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΣΥ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤ’ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΔΕΝ ΣΕ ΔΙΩΧΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ.ΑΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΝΟ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ,ΤΟΤΕ Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ.ΣΚΕΨΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΣΑΝ ΕΝΑ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΕΡΙΑ ΦΩΤΙΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΡΙΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΦΩΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ.ΤΟΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ.ΥΣΤΕΡΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΛΕΨΕΣ.ΑΚΟΜΗ ΚΡΙΝΕΣΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ.

 15. Jesus Saves says:

  Λέγοντας ότι είναι ψεύτικος κόσμος εννοούν οι μύστες ότι δεν είναι όπως φαίνεται, δεν είναι σαν την εικόνα που δημιουργείται στο μυαλό μας, δεν είναι όπως τον φιλτράρουν οι πέντε αισθήσεις. Επίσης εννοούν ότι τα πάντα μεταβάλλονται, αλλάζουν τόσο γρήγορα και χάνονται οι αρχικές δομές κάποτε. Πχ σαν ψέμα θα είναι κάποτε ο πλανήτης ΓΗ όταν θα καταστραφεί μετά από εκατομμύρια χρόνια. Όμως το Ολογραμματικό Σύμπαν του Μέγα Αρχιτέκτονα είναι απόλυτα αληθινό διότι Αλήθεια είναι η ΜΗ Λήθη, αυτό που Δεν Ξεχνιέται δηλαδή. Αν μας ξεχνούσε το Σύστημα, αν μας ξεχνούσε ο Δημιουργός, τότε θα παύαμε να υπάρχουμε αυτόματα! Μια θεϊκή συνείδηση λοιπόν μας Θυμάται και όχι μόνο μας θυμάται, αλλά κάνει και Backup όλα τα δεδομένα στα Ακασικά Αιθερικά Αρχεία. Το Σύμπαν και γενικά κάθε είδους πραγματικότητα δεν υπάρχει χωρίς δεδομένα, και χωρίς μνήμη δεν υπάρχουν δεδομένα. Κάθε πραγματικότητα λοιπόν είναι απόλυτα αληθινή και εφόσον ζούμε πάντα στο Παρόν, εφόσον ζούμε συνεχώς στο Τώρα, στο κάθε ΠΑΡΟΝ το Ολογραμματικό Εικονικό Σύμπαν αλλάζει τις πληροφορίες, κι έτσι πχ αν μετακινήσουμε ένα ποτήρι… στο Νέο τώρα υπάρχει η νέα συλλογική πληροφορία του σύμπαντος που θυμάται τι έγινε. Από εδώ και πέρα υπάρχουν δυο ενδεχόμενα, είτε ο κόσμος μας να είναι φτωχό αντίγραφο ενός πιο ολοκληρωμένου Μάτριξ, είτε να είναι το μοναδικό Μάτριξ όπου μπορούμε να υπάρχουμε. Αν είναι ένα φτωχό αντίγραφο, τότε ίσως ήταν σωτήρια η Έξοδος από τον Κύβο. Αν δεν είναι τότε η μοναδική δυνατότητα σωτηρίας μας θα είναι μέσω της Επιβίωσης του υλικού και του αστρικού σώματος. Ως πληροφορίες δεν χανόμαστε πλήρως διότι ότι κι αν κάνουμε, ότι κι αν σκεφτούμε αποθηκεύεται στα Ακασικά Αρχεία. Αν μάλιστα ο Αρχιτέκτονας του Σύμπαντος είναι η μοναδική Συνείδηση που εκδηλώνεται μέσω των σωμάτων μας, τότε τυπικά είμαστε ήδη Αθάνατοι. Όλα αυτά όμως είναι φιλοσοφικού τύπου ζητήματα, επιδέχονται πολύ μελέτη βέβαια και μερικά μπορεί να είναι ψέματα. Για παράδειγμα επειδή υπάρχουν καταγεγραμμένα κείμενα που αναφέρουν ότι ο κόσμος μας είναι ένα αντίγραφο του αρχικού κόσμου, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αλήθεια. Ποιοι τα έγραψαν;;; Ανθρώπινο χέρι δεν τα έγραψε;;; Κι αν έγραψαν υποθετικές θεωρίες και φαντασιώσεις;;; Αν εγώ τώρα γράψω κάτι φανταστικό και στο μακρινό μέλλον το βρούνε οι νεότερες γενιές, τότε θα έπρεπε να πιστέψουν ότι έγραψα;;; Ότι θεωρία υπάρχει στον πλανήτη είναι καλός ή κακός δημιουργία του ανθρώπινού μας εγκεφάλου. Κανένας άνθρωπος δεν μπορεί με κανένα τρόπο να γνωρίζει αν υπάρχει κάτι έξω από το Μάτριξ. Άλλωστε ΥΠ-ΑΡΧΕΙ σημαίνει κάτι βρίσκεται Υπό της Αρχής. Η Αρχή είναι η Συνείδηση/Ενέργεια που μας Παρατηρεί, μας Θυμάται και μας Δημιουργεί. Όλη η φύση με τους κανόνες της βρίσκεται ΥΠΟ αυτής της δύναμης που σημαίνει ότι δε μπορούμε να ξέρουμε κάτι πέρα από εδώ. Η διαδικασία της Νόησης όπως την φανταζόμαστε υπάρχει μόνο εδώ. Αν φτιάχναμε ένα Κώδικα Τεχνικής Νοημοσύνης και με κβαντικούς υπολογιστές φτιάχναμε ένα παιχνίδι όπως το Grand Theft Auto V, κι αν μέσα στο παιχνίδι δίναμε τον κώδικα σε οτιδήποτε είχε ζωντανή μορφή, τότε οι άνθρωποι στο παιχνίδι θα ζούσαν και θα πιστεύανε ότι υπάρχουν. Όμως δεν θα μπορούσαν ποτέ να μάθουν τον δικό μας κόσμο διότι η φύση τους βρίσκεται μέσα σε ηλεκτρικά κυκλώματα και επεξεργαστές! Θα μάθαιναν για εμάς μόνο αν εμείς τους μιλούσαμε για το δικό μας κόσμο. Για να μην τους φοβίσουμε, θα μπορούσε κάποιος προγραμματιστής του παιχνιδιού να μπει στο παιχνίδι ως Avatar, θα ελέγχει δηλαδή ένα ψηφιακό χαρακτήρα και μέσω του ψηφιακού σώματος θα τους μιλούσε για τον αληθινό κόσμο. Ο προγραμματιστής θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει Cheats και να κάνει έτσι θαύματα! Όλοι θα τον θεωρούσαν ότι είναι Θεός.

  • Jesus Saves says:

   Αν τα κείμενα που μιλάνε για τον άλλο κόσμο πέρα από το Μάτριξ είναι αληθινά… τότε πρέπει να μας τα έδωσε κάποιος Avatar, τύπου «Ιησούς». Υπάρχει όμως το ενδεχόμενο να είναι όλες αυτές οι θεωρίες απάτη, να τα σκαρφίστηκε το μυαλό μας! Πχ βλέποντας ότι ο κόσμος μας είναι καλός και κακός ταυτόχρονα, σκεφτήκανε ότι δεν θα μπορούσε αυτό το σύμπαν να είναι ο αρχικός κόσμος διότι φαντάζονταν τον ΘΕΟ ως το απόλυτα καλό και αγαθό. Δεν σκεφτήκαν όμως ότι υπάρχει κακό ώστε να υπάρχει κίνηση στο σύμπαν. Χωρίς κίνηση δε θα υπήρχε ζωή! Η κίνηση όμως φέρει μαζί της την Εντροπία που τα αποδομεί σταδιακά όλα ώστε να φτιάξει κάτι νέο. Θάνατος και καταστροφή είναι η αλλαγή! Ένα απόλυτα καλό σύμπαν, θα ήταν ένα παγωμένο σύμπαν… με λίγα λόγια δεν υπάρχει κάτι τέτοιο!

   • Ανώνυμος says:

    Και ο κόσμος του νου που κινείται τι είναι; η φθορά;
    Από πότε φθείρεται το άφθαρτο;
    Ο ΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ Η ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ.
    ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ ΟΜΩΣ Η ΖΩΗ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ ΕΝΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΦΘΑΡΤΟ ΣΩΜΑ.

   • mnk says:

    @ Jesus Saves — Ο Αρχιτέκτονας (μέγας ή μικρός) ΔΕΝ είναι Δημιουργός. Απλώς διευθετεί προϋπάρχοντα υλικά. Υπάρχει και το σχετικό ανέκδοτο: -«Σιγά κι εγώ μπορώ να φτιάξω άνθρωπο» και σκύβει να πάρει λάσπη. -«Α, όχι! Να φτιάξεις δικιά σου λάσπη» -«…»

 16. Μανιάτη Βηρσαβεέ says:

  Η Αλήθεια είναι μόνο ο Θεός. Εγώ λέει ο Ιησούς Χριστός είμαι η αλήθεια και η ζωή και το φως και πράγματι Αυτός είναι όλα. Είναι φως εκ φωτός Θεός αληθινός, εκ Θεού αληθινού Κάποτε ο Λάζαρος, τον οποίο ανέστησε ο Ιησούς Χριστός, αλλά μετά από τέσσερις ημέρες αφότου τον έθαψαν, τον έβγαλε από τον τάφο και οι Γραμματείς και Φαρισαίοι ήθελαν να τον σκοτώσουν, για να μην πιστεύει ο κόσμος στο Θεό, είδε κάποιον να κλέβει μια στάμνα και άρχισε να γελάει. Τότε ένας άλλος τον ρώτησε γιατί γελούσε και εκείνος απάντησε. ότι γελούσε διότι είδε τον πηλό (εννοώντας τον άνθρωπο) να κλέβει τον πηλό (εννοώντας τη στάμνα).

   • Ιωάννης Δευκαλίων says:

    Είναι πολύ απλό. Δε γνωρίζει ότι ο Ιησούς Χριστός είναι ο αληθινός θεός! Όμως το υποθέτει και το επαναλαμβάνει συνεχώς διότι έτσι της προγραμμάτισαν το μυαλό από μικρή. Όλες οι συνάψεις του εγκεφάλου της, που κτίζουν το ανθρώπινο Εγώ, προγραμματίστηκαν με αυτές τις πεποιθήσεις. Αν λοιπόν γίνει ορθολογίστρια και αρχίσει τώρα να εξετάζει τη θρησκεία της, τότε όλο το Εγώ της θα καταρρεύσει, θα οδηγηθεί σε νευρική κατάρρευση. Λίγοι άνθρωποι αντέχουν κάτι τέτοιο, ειδικά στην ηλικία που είναι αυτή η κυρία κάτι τέτοιο θα της δημιουργούσε υπαρξιακά προβλήματα. Όσο περνάνε τα χρόνια, τόσο πιο δύσκολο είναι να βγει κανείς από το Μάτριξ. Η σεβαστή κυρία Βηρσαβεέ Μανιάτη (του Σωτηρίου) από την Καλαμάτα, μεγάλωσε σε εβραίο/Χριστιανική Οικογένεια. Προσοχή, δε λέω ότι είναι εβραία! Αλλά ότι οι γονείς της την έκαναν πλύση εγκεφάλου με τον εβραιοχριστιανισμό. Φυσικά και αυτοί δεν το κάνανε σκόπιμα… από καλό το έκαναν διότι και εκείνοι με τη σειρά τους διδάχτηκαν τα ίδια, οπότε ξέρετε πως ακολουθούνται τυφλά οι παραδόσεις και πώς γίνονται (πάντα για το καλό) οι πλύσεις εγκεφάλων. Εφόσον Η Αγία Γραφή αποτελείται από την Παλαιά συν την Καινή διαθήκη, άρα είναι εβραιοχριστιανισμός το όλο σύστημα. Τώρα δείτε κι αυτό! Δεν είναι τυχαίο που της έδωσαν το όνομα Βηρσαβεέ, η Βηρσαβεέ ήταν γυναίκα του εβραίου Βασιλιά Δαβίδ. Είναι καθαρά εβραϊκό όνομα λοιπόν που το χρησιμοποιούν και οι Χριστιανοί. Δεν είναι φυσικά άσχημο το να έχεις κανείς εβραϊκό όνομα, όπως θέλει μπορεί να ονομαστεί κανείς, εδώ υπάρχουν τόσοι αλλοδαποί που επιλέγουν ελληνικά ονόματα, απλά ένα τέτοιο όνομα που έχει επάνω του μια θρησκευτική βαρύτητα, παίζει κι αυτό ρόλο στη συντήρηση του Πνευματικού Προγραμματισμού (της πλύσης εγκεφάλου). Επίσης να ξέρετε ότι η συγκεκριμένη κυρία ασχολήθηκε με τον Δικαστικό/Νομικό κλάδο, οπότε ένα παραπάνω στοιχείο για την ψυχοσύνθεσή της. Είναι γνωστή η σχέση του Χριστιανισμού με αυτόν τον κλάδο. Σεβαστή η άποψή της λοιπόν, αλλά δε θα πάρουμε! Δε μας πείθουν οι γενικόλογες αερολογίες υπέρ κάποιας θρησκείας. Αν έχει σοβαρές αποδείξεις ας μας τις παρουσιάσει! Όμως η αλήθεια είναι ότι τέτοιες αποδείξεις δεν θα υπάρξουν ποτέ, διότι όλες οι θρησκείες είναι κατασκευάσματα του ανθρώπινου μας εγκεφάλου, δεν υπήρχαν επιστημονικές αποδείξεις.
    https://www.youtube.com/watch?v=YQyue_X4Pk4

 17. ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ says:

  Aφιερωμένο σε εσένα Stranger, για την βαθύτατη γνώση σου, και λίγο πριν από ένα κοσμικό γεγονός που είναι πάρα πολύ κοντά, ώστε να αλλάξει η ανθρωπότητα, προσπαθώντας να αφυπνίσεις συνειδητότητες.
  Οι ευσεβείς δεν είναι πολλοί στον κόσμο. Αντίθετα είναι σπάνιοι και εύκολα μπορούν να μετρηθούν. Γιατί λείπει η Σοφία από τους ανθρώπους και η γνώση της Αλήθειας, για αυτό και υπερισχύει η κακία στους πολλούς. Αν κατανοούσε ο άνθρωπος το θείο Λόγο, με τον οποίο όλα ρυθμίζονται, θα διαχειρίζονταν ανάλογα όλα τα υλικά πράγματα και οι ατέλειες τους θα θεραπεύονταν. Όμως όσο η αμάθεια και η άγνοια συνεχίζουν, όλα τα ελαττώματα θα δυναμώνουν και θα βασανίζουν τη ψυχή με αθεράπευτες πληγές. Μολυσμένη και φθειρόμενη από το δηλητήριο η ψυχή, ξεσπάει σε όγκους όπως θα λέγαμε, εκτός από την περίπτωση εκείνων των ψυχών που θεραπεύονται με το πανίσχυρο γιατρικό της εσωτερικής γνώσης και της επιστήμης. «

 18. Alfasomegas says:

  Δωσε μου ενα ευρώ-ταλαντο… Παρε μισο.! . Ποσα σε ζητησα? … Ενα… Ποσα μου εδωσες.? .. Μισο.. Είμαστε…εντάξει, Μισο ευρω-ταλαντο χρωστάω… Μισό ευρω-ταλαντο μου χρωστας.Μας κανει ενα ολοκληρωμενο Ευρώ – ταλαντο… Σε αυτον που εχει θα δωθει κι αλλο… Σε αυτον που νομίζει οτι… Νομιζει-γνωριζει,την τυφλα το… θα του αφαιρεθει κι αυτο που νομιζει… οτι εχει… Και θα παρει αυτο που πραγματι εχει το μηδέν… Γιατι απειρα νομισματα.. Ισον με μηδέν .. Κανουν απειρα μηδεν… Που ισουνται με το απόλυτο-ανυπαρκτο.μηδεν.. Εν οιδα οτι ουδεν οιδα… Εκτος κιαν υπαρξει το… Εν… Του Ων… Και Ην.. Και τοτε τα οιδα ολα τα παντα εν πάση… Αυτοι που λενε τα πολλα κι ονους τους κατεβάζει… Συνηθως ζουνε εις βάρος των ακροατών… Τους.. Εναι ολα χαραγμενα στις καρδιες ολων… Η αλήθεια….ο παραδεισος… Και η κολαση είναι μεσα μας με την ψυχή… Με αυτεξουσιο χωρις όμως αυτοθεωση… Χρειαζομαστε τη μοναδα…. το εν της χαριτος….ωστε να εισερθουμε στο αμεταβλητο της ψυχής… Το μηδεν η το Εν.. Την κολαση η τον παράδεισο… Ο Σκατοψυχης θέλει.. Ακριβως αυτο… Το σφραγισμα… Παραδοση αυτεξουσιου.. Στο αιωνιο έλεγχο αμεταβλητο…. της αμπελου ταυτης της Γαιας… Σε αμεταβλητη ενωση μαζι του… Το οποίο ειναι γνωσο και Ω… Γιατί την τελευταία λέξη.. Εναι ειπωμενη απο τον λογο του Θεού.. Στην αποκαλυψη.. ΩΜΕΓΑ.

 19. ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕΓΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ says:

  Η αληθεια ειναι οτι ο ενας μαλακας αξιζει τον αλλο αυτο ομως δεν σημαινει οτι καποιος απο τους μαλακες εχει δικαιο. Μεσα στον κοσμο της Μαλακιας το λογικο ειναι να υποθεσει καποιος οτι αυτος που εχει δικαιο ειναι ο υπερμαλακας και για αυτο αναποφευκτα ο Εωσφορος ο υιος δηλαδη του Γιαχ του Θεου του Υψιστου θα θριαμβευσει. Συνηθως αυτα που παραγει το λογικο του ανθρωπου σε οτι αφορα γενικοτερα το θεμα θεος και πνευμα ειναι βλακειες που ειτε στοχευουν στο γαμο της υλης και τους πνευματος ειτε στο διαζυγιο και για αυτο δεν υπαρχει καμια περιπτωση να χασει ο νυμφιος (Tiphareth) απο τα μη οντα και τον Αντιχριστο που εχει παρει ηδη τον δρομο για τον αγυριστο. Θα σας μεταφρασω τι απαντησα στον Λιβανεζο διαπορδουμενο καμπαλιστη για να καταλαβετε ποσο ηλιθιοι ειναι στα ματια του οντος αυτοι οι δαιμονισμενοι πανιβλακες που εχουν καλλιεργησει αυτη την ψυχωση εναντια στον Γιαχ/ΙΑΩ. Καταρχην να εξηγησω οτι ουτε αποδεχομαι ουτε απορριπτω την Π.Δ στο συνολο της οπως και ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ καθως ολες ειναι προιοντα της δυαδικοτητας και της συμπαντικης μητρας (eternal womb = Binah = planet Saturn και για αυτο αλλωστε οταν μιλαμε για την σφραγιδα του Σολομωντα και για το κλειδι του οικου του Δαυιδ το οποιο φερετε να ειχε ο Ιησους μιλαμε για την σφραγιδα του Κρονου που ειναι και το ισχυροτερο οπλο που μπορει να εχει καποιος εναντια στους Σατανιστες και τους δαιμονισμενους ειδωλολατρες που ταιζουν αρρωστηημενα στοιχειακα και την γενικοτερη μαλακια που τους δερνει) η οποια παραγει τις μορφες και το binary code το οποιο δομει το μαθηματικο συμπαν του Πυθαγορα. Να πω επι του προκειμενου οτι αδυνατω να κατανοησω απο που εφτασε στο ιδιο συμπερασμα ο Ιων Μαγγος σε οτι αφορα δηλαδη το binary code το οποιο εκπορευεται απο τον πλανητη Κρονο καθως αυτο ειναι ενα δικο μου συμπερασμα μεσα απο contemplation αλλα και μεσα απο την μελετη μου σε οτι αφορα τα μοτιβα και το πως αυτα εκφραζονται μεσα απο την μαθηματικη δομη του ματριξ και την Γεματρια και δεν γνωριζω καμια αλλη πηγη που να ισχυριζεται αυτο που για μενα πλεον ειναι αυτονοητο καθως επισης σε αυτο το συμπερασμα σε οτι αφορα δηλαδη την προελευση των μαθηματικα δομημενων μορφων και μοτιβων μπορει να καταληξει καποιος μελετοντας και αυτα που ειπε ο Πυθαγορας σε οτι αφορα τον Κρονο αλλα δεν γνωριζω να υπαρχει καποια ολοκληρομενη διαδασκαλια που να εξηγει αυτο το θεμα και να καταληγει στο συμπερασμα περι του binary code στο οποιο κατεληξε και ο Ιων Μαγγoς. To Binah λοιπον για το συστημα του Crowley εκφραζεται μεσα απο την Babalon και ολοκληρο το συστημα του εν λογω ψευδοπροφητη (το οποιο εκφραζεται και μεσα απο τις νεοελληνικες παπαριες περι του Ελληνα «Χριστου» 666 αλλα και γενικοτερα μεσα απο το πνευμα του Αντιχριστου που δεν ειναι ο Ιησους κλπ) ειναι μια προσπαθεια για manipulation των εκπορευσεων της συμπαντικης μητρας σε οτι αφορα την υλοποιηση του manvantara της εποχης του Υδροχοου η οποια παραγει σκεπτομορφες με ημερομηνια ληξης οι οποιες δεν μπορουν σε καμια περιπτωση να σε οδηγησουν στο ζητουμενο που ειναι η ολοκληρωση του Μεγαλου Αλχημικου Εργου. Το συστημα λοιπον του Crowley εχει μαθηματικη δομη και βασιζεται στην γεματρια και στις εκπορευσεις της συμπαντικης μητρας (Binah) και ειναι πιθανον σε αυτο το προγραμμα να συμμετεχουν και εξωγηινοι καθως αλλωστε υπαρχει και το θεμα του Lam (google it). Μετα λοιπον αυτη την εισαγωγη θα σας πω τι απαντησα στον Λιβανεζο που λεει οτι και καλα οτι αυτοι που πιστεουν στον Γιαχβε δεν μπορουν να υπερβουν τον κοσμο της δυαδικοτητας. >> Οταν λοιπον μιλαμε για την ΠΗΓΗ μιλαμε για την πηγη της δυαδικοτητας και οταν μιλαμε για τον δημιουργο και τον Θεο της δυδαδικοτηας μιλαμε επισης και για τον Δια/Ζευς ετσι οπως εκφραζεται μεσα απο το Ελληνικο ματριξ και κανενας δεν μπορει να υπερβει τον Θεο της δυαδικοτητας εκτος αν ΓΙΝΕΙ Διας/Ζευς μεσα απο την αλχημικη διαδικασια του Ιερο Γαμου και αρα αυτο που πραγματικα συμβαινει ειναι οτι καποιοι ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι μπορουν να υπερβουν τον Θεο της δυαδικοτητας και τον δημιουργο επι της ουσιας μεσα απο τον νοητικο αυνανισμο καθως ειναι βασικα παγιδευμενοι μεσα στην σκια του οντος. Ασφαλως αναλογα με την διδασκαλια ο Γιαχβε και ο Διας μπορει να ειναι ενα εμποδιο για την προσεγγιση της υποστασης (Shekinah-Αγιο Πνευμα-Σ-Οφια) του οντος αυτο ομως δεν σημαινει οτι το ονομα του Γιαχβε και η διδασκλαλια του Ιησου επι του προκειμενου ειναι εμποδιο για την προσεγγιση ειτε σε ενα νοερο επιπεδο μεσα απο τον μυστηκισμο και την ασκηση και ειτε σε ενα νοητο και γνωστικο επιπεδο μεσα απο το contemplation και αυτο ειναι που λειπει απο την Ορθοδοξια ομως σε καμια περιπτωση δεν λειπει απο το Χριστιανικο πνευμα το οποιο εχει παραγει τους μεγαλυτερους αλχημιστες στην ανθρωπινη ιστορια. >>> https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Christian_denominations#Esoteric_Christianity >> Τωρα για τους ηλιθιους που νομιζουν οτι μπορουν να τα βαλουν με τον Ιησου και το πνευμα αυτου εχω να πω μονο οτι δεν εχουν καταλαβει οτι μιλαμε για το ανωτερο πνευματικο συστημα στην ιστορια της ανθρωποτητας και δεν προκειται να ματαιωθει για καποιους διανοητικα και πνευματικα ανωμαλους που ειναι συνθως και μανιακοι αλλα και πνευματικοι μυκητες και ειδωλολατρες κλπ. Καλα Χριστουγεννα σε αυτους που εχουν μεσα τους Χριστο και καλη τυχη στους υπολοιπους γιατι θα την χρειαστουν τωρα που αντιστραφηκε η πολικοτητα. >> χω αναφερθει σχετικα με τον Λιβανεζο συγγραφεα εδω: http://katohika.gr/ellada/mauroforemenoi-aplitoi-malliades-mousia-piran-12xrono-se-koinovio/

 20. ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕΓΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ says:

  Μερικες διορθωσεις και συνεχεια.
  Η αληθεια ειναι οτι ο ενας μαλακας αξιζει τον αλλο αυτο ομως δεν σημαινει οτι καποιος απο τους μαλακες εχει δικαιο. Μεσα στον κοσμο της Μαλακιας το λογικο ειναι να υποθεσει καποιος οτι αυτος που εχει δικαιο ειναι ο υπερμαλακας και για αυτο αναποφευκτα ο Εωσφορος ο υιος δηλαδη του Γιαχ του Θεου του Υψιστου θα θριαμβευσει. Συνηθως αυτα που παραγει το λογικο του ανθρωπου σε οτι αφορα γενικοτερα το θεμα θεος και πνευμα ειναι βλακειες που ειτε στοχευουν στο γαμο της υλης και τους πνευματος ειτε στο διαζυγιο και για αυτο δεν υπαρχει καμια περιπτωση να χασει ο νυμφιος (Tiphareth) απο τα μη οντα και τον Αντιχριστο που εχει παρει ηδη τον δρομο για τον αγυριστο. Θα σας μεταφρασω τι απαντησα στον Λιβανεζο διαπορδουμενο καμπαλιστη για να καταλαβετε ποσο ηλιθιοι ειναι στα ματια του οντος αυτοι οι δαιμονισμενοι πανιβλακες που εχουν καλλιεργησει αυτη την ψυχωση εναντια στον Γιαχ/ΙΑΩ. Καταρχην να εξηγησω οτι ουτε αποδεχομαι ουτε απορριπτω την Π.Δ στο συνολο της οπως και ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ καθως ολες ειναι προιοντα της δυαδικοτητας και της συμπαντικης μητρας (eternal womb = Binah = planet Saturn και για αυτο αλλωστε οταν μιλαμε για την σφραγιδα του Σολομωντα και για το κλειδι του οικου του Δαυιδ το οποιο φερετε να ειχε ο Ιησους μιλαμε για την σφραγιδα του Κρονου που ειναι και το ισχυροτερο οπλο που μπορει να εχει καποιος εναντια στους Σατανιστες και τους δαιμονισμενους ειδωλολατρες που ταιζουν αρρωστημενα στοιχειακα και την γενικοτερη μαλακια που τους δερνει) η οποια παραγει τις μορφες και το binary code το οποιο δομει το μαθηματικο συμπαν του Πυθαγορα. Να πω επι του προκειμενου οτι αδυνατω να κατανοησω το πως εφτασε στο ιδιο συμπερασμα ο Ιων Μαγγος σε οτι αφορα δηλαδη το binary code το οποιο εκπορευεται απο τον πλανητη Κρονο καθως αυτο ειναι ενα δικο μου συμπερασμα μεσα απο contemplation αλλα και μεσα απο την μελετη μου σε οτι αφορα τα μοτιβα και το πως αυτα εκφραζονται μεσα απο την μαθηματικη δομη του ματριξ και την Γεματρια και δεν γνωριζω καμια αλλη πηγη που να ισχυριζεται αυτο που για μενα πλεον ειναι αυτονοητο καθως επισης σε αυτο το συμπερασμα σε οτι αφορα δηλαδη την προελευση των μαθηματικα δομημενων μορφων και μοτιβων μπορει να καταληξει καποιος μελετοντας και αυτα που ειπε ο Πυθαγορας σε οτι αφορα τον Κρονο αλλα δεν γνωριζω να υπαρχει καποια ολοκληρομενη διαδασκαλια που να εξηγει αυτο το θεμα και να καταληγει στο συμπερασμα περι του binary code στο οποιο κατεληξε και ο Ιων Μαγγoς. To Binah λοιπον για το συστημα του Crowley εκφραζεται μεσα απο την Babalon και ολοκληρο το συστημα του εν λογω ψευδοπροφητη (το οποιο εκφραζεται και μεσα απο τις νεοελληνικες παπαριες περι του Ελληνα «Χριστου» 666 αλλα και γενικοτερα μεσα απο το πνευμα του Αντιχριστου που δεν ειναι ο Ιησους κλπ) ειναι μια προσπαθεια για manipulation των εκπορευσεων της συμπαντικης μητρας σε οτι αφορα την υλοποιηση του manvantara της εποχης του Υδροχοου η οποια παραγει σκεπτομορφες με ημερομηνια ληξης οι οποιες δεν μπορουν σε καμια περιπτωση να σε οδηγησουν στο ζητουμενο που ειναι η ολοκληρωση του Μεγαλου Αλχημικου Εργου. Το συστημα λοιπον του Crowley εχει μαθηματικη δομη και βασιζεται στην γεματρια και στις εκπορευσεις της συμπαντικης μητρας (Binah) και ειναι πιθανον σε αυτο το προγραμμα να συμμετεχουν και εξωγηινοι καθως αλλωστε υπαρχει και το θεμα του Lam (google it). Μετα λοιπον απο αυτη την εισαγωγη θα σας πω τι απαντησα στον Λιβανεζο που λεει και καλα οτι αυτοι που πιστεουν στον Γιαχβε δεν μπορουν να υπερβουν τον κοσμο της δυαδικοτητας. >> Οταν λοιπον μιλαμε για την ΠΗΓΗ μιλαμε για την πηγη της δυαδικοτητας και οταν μιλαμε για τον δημιουργο και τον Θεο της δυδαδικοτηας μιλαμε επισης και για τον Δια/Ζευς ετσι οπως εκφραζεται μεσα απο το Ελληνικο ματριξ και κανενας δεν μπορει να υπερβει τον Θεο της δυαδικοτητας εκτος αν ΓΙΝΕΙ Διας/Ζευς μεσα απο την αλχημικη διαδικασια του Ιερο Γαμου και αρα αυτο που πραγματικα συμβαινει ειναι οτι καποιοι ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι μπορουν να υπερβουν τον Θεο της δυαδικοτητας και τον δημιουργο επι της ουσιας μεσα απο τον νοητικο αυνανισμο καθως ειναι βασικα παγιδευμενοι μεσα στην σκια του οντος. Ασφαλως αναλογα με την διδασκαλια ο Γιαχβε και ο Διας μπορει να ειναι ενα εμποδιο για την προσεγγιση της υποστασης (Shekinah/Αγιο Πνευμα/Σ-Οφια) του οντος αυτο ομως δεν σημαινει οτι το ονομα του Γιαχβε και η διδασκαλια του Ιησου επι του προκειμενου ειναι εμποδιο για την προσεγγιση του οντος ειτε σε ενα νοερο επιπεδο μεσα απο τον μυστηκισμο και την ασκηση, ειτε σε ενα νοητο και γνωστικο επιπεδο μεσα απο το contemplation και τον αποκρυφισμο και αυτο ειναι που λειπει απο την Ορθοδοξια ομως σε καμια περιπτωση δεν λειπει απο το Χριστιανικο πνευμα το οποιο εχει παραγει τους μεγαλυτερους αλχημιστες στην ανθρωπινη ιστορια. >>> https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Christian_denominations#Esoteric_Christianity >> Τωρα για τους ηλιθιους που νομιζουν οτι μπορουν να τα βαλουν με τον Ιησου και το πνευμα αυτου εχω να πω μονο οτι δεν εχουν καταλαβει οτι μιλαμε για το ανωτερο πνευματικο συστημα στην ιστορια της ανθρωποτητας και δεν προκειται να ματαιωθει για καποιους διανοητικα και πνευματικα ανωμαλους που ειναι συνθως και μανιακοι αλλα και πνευματικοι μυκητες και ειδωλολατρες κλπ. >> Εχω αναφερθει σχετικα με τον Λιβανεζο συγγραφεα εδω: http://katohika.gr/ellada/mauroforemenoi-aplitoi-malliades-mousia-piran-12xrono-se-koinovio/ >> Αυτο που συμβαινει πραγματικα με τους μανιακους αντιχριστους βρωμιαρηδες ειναι γνωστο απο τα Βαβυλωνιακα μυστηρια οπου οι μαυροι μαγοι και οι κατσικες τους προσπαθουσαν να σε πεισουν με νοητικα τεχνασματα να βγαλεις απο μεσα σου τον Θεο για να σε «απελευθερωσουν» και να σου μπουνε αυτοι απο τον κωλο και δεν υπαρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ που να μιλαει για τον Ιησου και ταυτοχρονα να μιλαει για καποιους θεους ο οποιος δεν ειναι πουτανα των δαιμονων γιατι αυτος που εχει μεσα του Θεο ανεξαρτητα με το ονομα δεν προκειται ποτε να εχει παρομοια στοχευση καθως αυτο ειναι μαυρη μαγεια. Μπορει να στοχευσει μεν στις σκεποτομορφες αλλα δεν θα στοχευσει ποτε στον ψυχικο βιασμο οπως συμαβαινει για παραδειγμα με τους Σατανιστες ειδωλολατρες για αυτο και αλλωστε ολη αυτη η δαιμονικη ιστορια με τον Ελληνα Αντιχριστο 666 κατεληξε στο να στοχευει στον πυρηνα του Χριστιαικου πνευματος και στον θανατο του Ιησου Χριστου καθως ειναι ξεκαθαρα προιον μαυρης μαγειας που απευθυνεται σε αυτολοβοτομημενους και αψυχους πανιβλακες που λανθασμενα θεωρουνται ανθρωποι. Αυτο που εγινε εγινε και δυσκολα θα αλλαξει, καθως καποιοι εχουν μεσα τους τον Ιησου Χριστο και καποιοι τον Αντιχριστο ανεξαρτητα με τα σκατα που παραγουν τα κεφαλια τους. Οσοι τελικα δεν πεσατε θυματα των Σατανιστων οπως καταλαβαινετε οι μανιακοι δεν προκειται ποτε να σταματησουν να στοχευουν στον θανατο της ψυχης σας για να σας παρουν μαζι τους στα Ταρταρα για αυτο ισως θα πρεπει να το σκεφτειτε να πατε προς τα εκει >> https://www.facebook.com/knightstemplarint/ >> καθως ξεκινησε ηδη η αντιστροφη μετρηση. Καλα Χριστουγεννα σε αυτους που εχουν μεσα τους Χριστο και καλη τυχη στους υπολοιπους γιατι θα την χρειαστουν τωρα που αντιστραφηκε η πολικοτητα.

 21. babis says:

  ΑΠΛΟΪΚΟ. Κενό και μηδέν δεν υφίσταται παρά την ύπαρξη της εννοιας και του συμβόλου. Γι αυτό και δεν το επινόησαν οι αρχαίοι Ελληνες.
  Αντίθετα επινόησαν το άπειρο και το χάος. Κάτι πρέπει να σας λέει αυτό.

 22. ET IN ARCADIA EGO says:

  Με πολύ μεγάλη συγκίνηση και απέραντη χαρά παρακολουθώ τον τελευταίο καιρό τα συνειδησιακά κβαντικά σου άλματα Stranger. (ή το μοίρασμα των όσων ήδη γνώριζες αν θες…). Θα σταθώ σε μια παράγραφό σου:
  ‘Έχουμε γίνει όλοι «γκουρού» φαστ φουντ , μασημένη πληροφορία και φιλοσοφία … την χωνεύομαι μέσα μας και μετά γινόμαστε παπαγάλοι της … χωρίς να αναγνωρίζουμε πόσο κακό μπορούμε να κάνουμε στην πραγματική αλήθεια !’
  Κρίνοντας απο τα σχόλια, η δουλειά σου είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ!…Καλή δύναμη!

 23. ET IN ARCADIA EGO says:

  (Υ.Γ. η φόρμα του σάιτ έχει ξαφνικά περιορισμό χαρακτήρων. Δεν μπορούσα να προσθέσω παραπάνω κείμενο. Δες το μήπως θέλει φτιάξιμο. Μπορεί βέβαια να φταίει και ο browser μου. Χμμ..σήμερα έκανε το πολυδιαφημισμένο του update ο firefox…!)

 24. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

  Καλημέρα,
  Παιδία πτώσεως ,Ασθενείς να νοήσουν δημιουργόν μετέχουν κακίας. Μακάριοι όσοι μετέχουν εντός αγαθού εστέ παιδία δημιουργού .

 25. ΗΡΩ says:

  με αυτά που ξεκίνησες μου θύμισες ένα όνειρο . καταγεγγαμμένο με μικρές αναφορές πάνω σε αυτό. Βέβαια παλιό είναι αλλά και αυτό έχει ξύλα.

 26. Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ says:

  ΕΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ? ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑΙΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ!

  • ΣΟΦΟΣ says:

   Ολα όσα ζεις και αντιλαμβάνεσαι αισθάνεσαι και ζεις με πάθος και επιθυμίες είναι το σώμα που ενδύθηκε η ψυχή σου και του έδωσε την νοερή ζωή και την διανοητική κίνηση. Εσύ έγινες ένα με το σώμα σου και ξέχασεςτι είσαι! η ΖΩΗ.

   • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

    ΕΡΩΤΗΣΗ η ψυχή είναι το μέρος που το συναίσθημα και το κίνητρο διαμένουν, εκεί όπου εμφανίζεται η πνευματική δραστηριότητα, αντιλαμβάνονται οι αισθήσεις, αποθηκεύονται οι μνήμες, λαμβάνει χώρα η συλλογιστική και λαμβάνονται οι αποφάσεις;

    • ΣΟΦΟΣ says:

     Η ψυχή είναι η ίδια αίσθηση, αλλά Αμετάβλητη, διότι αποτελείται από καθαρή άϋλη ενέργεια (πυρ), και εισερχόμενη η νοητή ουσία (του θεού) μεταβάλλεται η ψυχή σε ένα άλλο είδος κίνησης, στον δικό της νοητό κόσμο που αποκτά. Επίσης, η ψυχή μπορεί να δώσει ζωή και σε κάτι άλλο που μπορεί να γίνει η ζωή. Όπως ΤΑ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΑ ΑΙΣΘΗΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ.

     • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

      Σοφε, προσπαθω να κατανοησω τι εννοεις «ψυχη». Ειναι μια αυλη ενεργεια οπου ειναι φορεας ολων αυτων που αναφερα παραπανω; Η απλα ειναι μια απροσωπη δυναμη που δινει ζωη;

     • ΣΟΦΟΣ says:

      ΓΙΑΤΡΟΣ..Υπάρχουν δύο ζωές και δύο κινήσεις.
      Μία κατά την ουσία, (η ανάλογη βαθμίδα του πνεύματος της Ιερής Δεκάδας που φέρει μέσα της η ψυχή), και η άλλη ζωή κατά τη φύση του σώματος, (η σύνθετη φύση των σύνθετων σωμάτων από τα τέσσερα ανόμοια στοιχεία, που ενώθηκαν με Αρμονία μέσα από τους αριθμούς που φέρει η ψυχή μαζί και την ταυτότητα του είδους, αλλά η ψυχή δεν ανήκει στους αριθμούς ούτε στην ταυτότητα). Η μεν ψυχή κινείται τόσο γρήγορα που φαίνεται ως ακίνητη, τα δε σύνθετα σώματα είναι

    • Σωτηρης says:

     ΝΑΙ ΓΙΑΤΡΈ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ… ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ «ΘΕΪΚΌ ΚΟΜΜΆΤΙ»… ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΨΆΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΎΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΤΟ ΆΠΕΙΡΟ ΕΝΏ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ… ΤΩΡΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΤΑΦΡΆΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΊΝΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΕΞΑΡΤΆΤΕ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ….

     • ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

      ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΩΤΗΡΗ!ΣΩΣΤΑ,ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ,Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΟΥ ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΗ.

     • ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

      Η ΖΩΣΑ ΨΥΧΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΙΩΝΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ

      ΚΑΙ ΦΩΤΙΖΕΙ Ο ΠΑΓΟΣ.

 27. Σωτηρης says:

  ΌΠΑ! ΤΙ ΘΕΜΑΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΝΈΒΑΣΕΣ ΝΙΚΟ! ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΣΕΙ .. ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ Ο Λ Α ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΜΙΑ 10ΡΙΑ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΏ……

 28. Hermes says:

  Δεν υπάρχει καλό καί κακό με απόλυτους όρους. Επίσης ο κόσμος πού ζείς δεν είναι ψεύτικος είναι πραγματικός, όχι απαραίτητα όμως αληθινός. Όπου στον όρο αλήθεια δίνω την έννοια τού ισχύοντος χωρίς όρια. Οι πεποιθήσεις πού υποστηρίζει το άτομο αποτελούν κι αυτές θεμελιώδη παράγοντα του σύμπαντος όπως το βιώνει αυτό το ίδιο, χωρίς οι πεποιθήσεις απαραίτητα να αποτελούν ερμηνείες της αλήθειας.. Ηλίας Α. Λυμπέρης

 29. Hermes says:

  …Διότι ακόμα και τις αλήθειες τις βιώνει κανείς στον εκδηλωμένο κόσμο όχι αυτές καθαυτές αλλά μέσω στοιχείων του κόσμου ετούτου, σε συνδυασμούς που αποτελούν ερμηνεία των αληθειών. Για παράδειγμα η αγάπη είναι μιά αλήθεια, η οποία δεν περιέχει συγκινήσεις ή συναισθήματα, εμείς συνήθως όμως την βιώνουμε στο κόσμο ετούτο ως συναίσθημα. Καί έτσι γίνεται λόγο της δομής του κόσμου στον οποίο επιλέξαμε να εκδηλωθούμε, καί σαν εγκόσμια εμπειρία της αλήθειας της αγάπης είναι έγκυρη. Ηλίας Α. Λυμπέρης

  • Hermes says:

   Η αλήθεια είναι, δεν είναι κάποιο πράγμα εκεί, ή κάποιο άλλο πράγμα παραπέρα ή παραδώθε. Είναι κίνηση, αλλά όχι ένα κινούμενο πράγμα. Έχεις συνηθίσει να αντικειμενοποιείς καί να κατηγοριοποιείς πού είναι μιά ικανότητα χρήσιμη γιά τον εκδηλωμένο κόσμο, άχρηστη όμως γιά την κατανόηση της αλήθειας. Ως όλον ξέρεις την αλήθεια, ως εκδηλωμένο άτομο δεν μπορείς να την γνωρίσεις. Ηλίας Α. Λυμπέρης

 30. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

  ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΓΑΘΟ ΑΡΧΕΙ Η ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΛΗΘΙΝΗ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ,ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ Η ΤΗΝ ΨΥΧΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ.
  Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ,ΠΑΝΑΚΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ,ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ,ΜΕΘΕΞΗ ΠΡΑΞΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΜΕ ΑΠΛΗ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ .
  ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

   • ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

    ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ Η ΟΧΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
    ΕΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΡΠΟΦΟΡΙΑ.
    ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ.
    ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ Η ΚΑΚΗ.Ο ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ!
    ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΟΥΤΕ ΔΑΙΜΟΝΕΣ.
    ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΕΛΙ ΣΟΥ.

    • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

     Ο Géza Vermes ήταν διακεκριμένος μελετητής στο σύγχρονο πεδίο της ιστορικής έρευνας του Ιησού, και τον περιγράφει ως έναν εξ ολοκλήρου Ιουδαιο χαρισματικό αντρα που ξεκίνησε να κηρύττει την έλευση της Βασιλείας του Θεού μέσα στη ζωή της γενιάς του. Οι Χριστιανοί, ελεγε ο Βερμής, ίσως θελήσουν να ξανασκεφτούν τα βασικά στοιχεία της πίστης τους.

    • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

     Η Θεοτητα του χριστου ειναι ενας Μυθος. Στοιχεια τα οποια χρησιμοποιηθηκαν στα ευαγγελια για την Θεοτητα του, αφορουν προγενεστερους Μυθους του ειδωλολατρικου Πανθεον. Ασφαλως οι συντριπτικές ομοιότητες του Ιησού με παλιότερους θεούς, σας προκαλουν δυσφορία και ολα σας τα επιχειρηματα επιστρατευονται εναντιον της Λογικης.

    • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

     Η χριστιανικη διδασκαλια συγκροτηθηκε απο προυπαρχουσας Μυθους, ως αποτελεσμα την διαιώνιση των μυθων μεσα απο μια αλλη οπτικη. Ο χριστιανισμός δεν είναι κάτι διαφορετικό από όλες τις σύγχρονες για την εποχή εκείνη παγανιστικές θρησκείες, αλλά ντυμένος με άλλο όνομα.

    • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

     «Η Χριστιανική θεολογία και πράξις κατάγονται κατά μέγα μέρος από την θρησκείαν των μυστηρίων της Ελλάδος -τα Ελευσίνια και τα Ορφικά- από τα Ελληνικά δόγματα τού θείου Υιού (Ιάκχου), πού αποθνήσκει διά την ανθρωπότητα και ανίσταται εκ νεκρών.» Will Durant.

    • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

     Παρακατω γραφεις οτι ο Παναγαθος δεν εκβιαζει κανεναν. «Δευτ 28.15-34 Εάν δεν υπακούσεις επιμελώς στην φωνή του Κυρίου του θεού σου, για να προσέχεις να εκτελείς όλες τις εντολές του και τα διατάγματά του Ο Κύριος θα φέρει πάνω σου θανατικό… θα σε χτυπήσει με πυρετό, ρίγος, ερεθισμό, μαρασμό, φλόγωση και με μαχαίρι… θα σε καταδιώκει εωσού αφανισθείς.» κτλ

    • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

     Παναγαθος Θεος; Ωραια χριστιανικα ανεκδοτα αυτα!! Ο ΘΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ. Εξοδος 32-27 «Οὕτω λέγει Κύριος ὁ Θεὸς τοῦ Ἰσραήλ· Ἄς βάλῃ ἕκαστος τὴν ῥομφαίαν αὑτοῦ ἐπὶ τὸν μηρὸν αὑτοῦ· καὶ διέλθετε καὶ ἐξέλθετε ἀπὸ πύλης εἰς πύλην διὰ τοῦ στρατοπέδου, καὶ ἄς θανατώσῃ ἕκαστος τὸν ἀδελφὸν αὑτοῦ καὶ ἕκαστος τὸν φίλον αὑτοῦ καὶ ἕκαστος τὸν πλησίον αὑτοῦ. 28 καὶ ἔπεσαν ἐκ τοῦ λαοῦ ἐκείνην τὴν ἡμέραν περίπου τρεῖς χιλιάδες ἄνδρες.»

    • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

     Ο ΒΡΕΦΟΚΤΟΝΟΣ ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ. Α Σαμουηλ 15.3 «ὕπαγε τώρα καὶ πάταξον τὸν Ἀμαλήκ, καὶ ἐξολόθρευσον πᾶν ὅ, τι ἔχει καὶ μή φεισθῇς αὐτούς· ἀλλὰ θανάτωσον καὶ ἄνδρα καὶ γυναῖκα καὶ παιδίον καὶ θηλάζον καὶ βοῦν καὶ πρόβατον καὶ κάμηλον καὶ ὄνον.» Σαν να λεμε τωρα οτι ο Χριστος σας διαταζει να σκοτωσετε τα βρεφη των 12θειστων. Μπροστα του ο Διας ειναι Αγιος.

    • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

     Για ενα σφαλμα που εκανε ο Δαβιδ ο Θεος (ο Παναγαθος) σκοτωσε 70000 απο τον λαο του. Οταν ο Δαβιδ ειπε στον Θεο ΤΙ ΦΤΑΙΞΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ; εμενα επρεπε να θανατωσεις τοτε εκεινος του εδωσε οδηγιες πως να φτιαξει ενα θυσιαστηριο για να αρχισει τις θυσιες μεχρι να του φυγει ο θυμος. Β Σαμουηλ 24.10-25

    • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

     Ενας θεος που προαγει την δουλεια, σκοτωνει μικρα παιδια, σκοτώνει αθωους ανθρωπους οπως τους 70000 για το σφαλμα του δαυιδ, εκβιαζει ανθρωπους να σκοτωσουν τα αδελφια τους και τους φιλους τους, απειλει τους ελληνες με αφανισμο απο τον εκλεκτο του λαο, και στο τελος οταν θα ερθει (να μου τρυπησεις την μυτη) θα βγαλει ενα κοφτερο σπαθι απο το στομα του και θα σφαξει οσους δεν τον πιστεψαν, εεε αυτος δεν ειναι Θεος αγαπης, αλλα ενας εκβιαστης τραμπουκος «θεος» οπου μπροστα του ο Διας ειναι Αγιος.

     • ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

      φαρισαϊσμός-αρσενικό=υποκρισία, η συμπεριφορά του φαρισαίου, εκείνη που τυπικά υπηρετεί ένα σκοπό, αλλά στην πραγματικότητα τον φθείρει(ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ).
      ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΦΑΡΙΣΑΙΕ .
      ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΛΥΚΟΡΝΙΑ ΠΑΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΕΑΝ ΖΟΥΣΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΕΑΝ ΗΣΟΥΝ ΤΥΧΕΡΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΛΗΓΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΒΩΜΟ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΕ ΤΡΩΓΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟ!
      ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΧΡΟΝΟΥ.

     • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

      Η τιμωρια την οποια επεβαλε στους Λευίτες δειχνει τον Διαστροφικο του χαρακτηρα. Να βαλει τα αδερφια να σφαξουν με σπαθι τα αδερφια τους; Τους φιλους τους φιλους τους; Και να σκοτωθουν με αυτον τον τροπο 3000 ανθρωποι; Προσπαθεις να δικαιολογησεις τις αποτροπαιες πραξεις του Θεου σου ριχνοντας το βαρος στον ανθρωπινο παράγοντα.

     • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

      Ασχετε Αδαη, ο Δαβιδ πανω στην θολουρα του κανει καταμετρηση στον λαο για να δει αν υπερισχυει αριθμητικα του εχθρου. Τοτε καταλαβε το λαθος του και προσευχηθηκε στο Θεο λεγοντας, «Κυριε, ημάρτησα πάρα πολύ δι’ αυτό το οποίον έκαμα. Σε παρακαλώ συγχώρησε την αμαρτίαν αυτήν του δούλου σου, διότι συμπεριεφέρθην κατά ένα πολύ μωρόν τρόπον”. Την αλλη μερα ο Θεος στελνει τον απεσταλμενο του τον Γαδ και λεει στον Δαβιδ να διαλεξει τρεις τιμωριες.

     • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

      [1] Θέλεις να επέλθωσιν εις σε επτά έτη πείνης επί την γην σου; [2] ή τρείς μήνας να φεύγης απ’ έμπροσθεν των εχθρών σου και να σε διώκωσιν; [3] ή τρείς ημέρας να ήναι θανατικόν εν τη γη σου; Τοτε ο Δαβιδ απεκριθει, «Αντί να πέσω εις τα χέρια εχθρών ανθρώπων, προτιμώ να πέσω εις τα χέρια του Κυρίου, διότι αυτός είναι πολυέλεος.» Και τοτε ο πολυελαιος Θεος εφερε θανατικο στον Λαο και σκοτωσε 70000 αθωους ανθρωπους.

     • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

      Οταν ο Δαβιδ ειπε στον Θεο «γιατι σκοτωσες αυτα τα Αθωα προβατα» εκεινος του εδωσε οδηγιες να φτιαξει ενα θυσιαστηριο πανω στο οποιο θανατωθηκαν αν θυμαμαι καλα 800 ζωα μεχρι να του φυγει ο θυμος. Παναγαθος Θεος; Ωραια χριστιανικα ανεκδοτα αυτα!!

     • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

      «Δευτ 28.15-34 Εάν δεν υπακούσεις επιμελώς στην φωνή του Κυρίου του θεού σου…θα σε καταδιώκει εωσού αφανισθείς.» χα χα χα Οι ανυπακουοι ηταν στοχευμενα θυματα του Θεου ο οποιος τους επερνε στο κυνηγι εκτοξευοντας προς αυτους μαχαιρια, πυρετους, αρρωστιες, και αλλεργιες μεχρι να δουν τα κυπαρισσια αναποδα. Καλα δεν μου λες. Εκεινο το περιφημο «ελευθερη βουληση» που πηγε;

     • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

      Παραπανω ειπες, «ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 16 Νοεμβρίου 2017 @ 13:51 Ο ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ! ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» Ααααχαχαχαχαχα Πως αμε δεν το ειδαμε; Το οτι υπηρχαν ανεκδοτα με τους Ποντιους το ηξερα, αλλα οτι υπαρχουν και με χριστιανους τωρα το αντιλήφθηκα. Ελα φιλαρακι μου πες κι`αλλα. Δωσε μαργαριταρια!!

     • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

      Ο ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟΣ ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΑΣΧΕΤΕ ΑΔΑΗ Αποκαλυψη 19. 11 «Καὶ εἶδον τὸν οὐρανὸν ἀνεωγμένον, καὶ ἰδοὺ ἵππος λευκός, καὶ ὁ καθήμενος ἐπ᾿ αὐτὸν ἐκαλεῖτο Πιστὸς καὶ Ἀληθινός 13 καὶ ἦτο ἐνδεδυμένος ἱμάτιον βεβαμμένον μὲ αἷμα. 17 Ἔλθετε καὶ συνάγεσθε εἰς τὸ δεῖπνον τοῦ μεγάλου Θεοῦ, 21 Καὶ οἱ λοιποὶ ἐφονεύθησαν μὲ τὴν ῥομφαίαν τοῦ καθημένου ἐπὶ τοῦ ἵππου, τὴν ἐξερχομένην ἐκ τοῦ στόματος αὐτοῦ· καὶ πάντα τὰ ὄρνεα ἐχορτάσθησαν ἐκ τῶν σαρκῶν αὐτῶν.»

     • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

      Αποκ 14 19-20 «Και έρριψεν ο άγγελος το δρεπάνι του εις την γην και ετρύγησε την άμπελον της παρανομίας και έρριψε τους αμαρτωλούς σαν σταφύλια στο μεγάλο πατητήρι του θυμού του Θεού. Και επατήθη το πατητήρι, αυτό, που ήτο έξω από την πόλιν, και εβγήκεν αίμα, που επλημμύρισε την περιοχήν εις έκτασιν χιλίων εξακοσίων σταδίων και εις ύψος μέχρι τα χαλινάρια των ίππων.» Τιγκα στο αιμα δικε μου.

     • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

      Αποκ 15 4 «Ποιός δεν θα φοβηθή, Κυριε, και δεν θα ΔΟΞΑΣΗ το όνομά σου; 16.9 Και σαν εψήθηκαν οι άνθρωποι μέσα στο ανυπόφορον αυτό λιοπύρι, και, αντί με μετάνοιαν να ζητήσουν το έλεος του Θεού, εβλασφήμησαν το όνομα του Θεού, που έχει την δύναμιν και την εξουσίαν επάνω εις τας πληγάς αυτάς και δεν μετενόησαν, δια να τον ΔΟΞΑΣΟΥΝ.»

     • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

      Δεν υπαρχει καμια αμφιβολια οτι αυτα ειναι ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΙΣΟΥΣ που περιγραφουν εναν Θεο ο οποιος επιδιωκει την Δοξα, και με το προσχημα οτι ειναι Παναγαθος και αλλες τετοιες βλακειες θελει να αιματοκυλίσει οσους δεν τον Πιστευουν και δεν αποδίδουν στο ονομα του την πρεπουσα Δοξα. Φιλαρακι Ασχετε ειναι Νεκρος ενωπιον μου και ουσιαστικα Ανυπαρκτος. Ειναι ενας Ψευτοθεος και συντηρείται στο πεδιο απο ανθρωπους χωρις γνωση και μυαλο σαν και σενα. Οι μερες του ειναι μετρημενες.

 31. ΚΑΝΕΝΑΣ says:

  ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΠΑ ΄΄ΑΝΩΝΥΜΟ΄΄ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΩ…………ΑΝΤΕ ΡΕ ΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ γιαχβες Ή εβραιοφτυσμα………….ΘΑ ΣΕ ΕΣΤΕΛΝΑ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ…ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΣΕ ΣΤΕΙΛΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑ ΜΑΛΑΚΑ…………….ΕΚΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΤΟΝ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ……..ΚΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ ΧΩΜΑΤΙΝΕ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΞΕΡΟΛΑ ΤΟΥ ΠΑΤΟΥ ΣΟΥ……ΜΙΑΣ ΠΝΟΗΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ……….ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΝΟΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΦΥΣΕΙ……

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Περυσι ημουν Ανωνυμος αλλα τωρα εγινα Γιατρος δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν και μοιραζω χαπια με το κιλο. Ο ΓΙΑΧΒΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ Ορθοδοξία http://www.orthodoxos.com.gr/phpBB3/viewtopic.php?t=167 Ο ΙΗΣΟΥΣ ΓΙΑΧΒΕ Νικόλαος Σωτηρόπουλος. Ένα από τα γνησιότερα πνευματικά τέκνα του Μητροπολίτου Αυγουστίνου Καντιώτου προς κατήχηση του πληρώματος της Εκκλησίας και καταπολέμηση των αιρέσεων. Διαφωνεις Αιρετικο μου τεκνον με την ορθοδοξια και την Αγια Γραφη;

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Οι Πατερες της εκκλησιας βρωμισαν την ελληνικη γλωσσα χλευαζοντας με αυτην την αρχαιοελληνικη σκεψη και τους ελληνες φιλοσοφους απαρνούμενοι την (ενιαία) ελληνική καταγωγή τους με το να αυτοαποκαλούνται με υπερηφάνεια (ο καινός [=νέος] Ισραήλ) Εβραιολατρες Αλληλουια!!

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Οι εβραιόφρονες νεοφαρισαίοι Πατέρες προσπαθουσαν να πεισουν τους ελληνες οτι ο Χριστος με ανθρωπινη καταγωγη απο την βασιλικη γραμμη του Δαβίδ ηταν ο Θεος τους, και οι προγονοι τους ηταν ο Αβρααμ Ισαακ και Ιακωβ και οτι ο Γιαχβε εφτιαξε τον κοσμο σε 6 δημιουργικες μερες. Ολα αυτα τα παραμυθια προκαλουσαν το γελιο στους ελληνες, και οπως μαρτυρει ο Βασίλειος Καισαρείας στα μεσα του 3ου αιωνα «Είναι εχθροί οι Έλληνες, διότι διασκεδάζουν καταβροχθίζoντας με ορθάνοιχτο στόμα τον Ισραήλ.»

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Ο Ιωάννης ο Νηστευτής θέσπισε 4 Κανόνες «περί μαλακίας» όπου μεταξύ άλλων κατηγορεί τους έλληνες φιλόσοφους ότι είχαν κυριευθεί από το πάθος της μαλακίας. «ο Θεός μισώντας τόσο πολύ εκείνους τους υπερηφάνους φιλόσοφους των Ελλήνων, τους άφησε να κυριευθούν από την αμαρτίαν αυτήν δια τιμωρία της ειδωλολατρείας των» Πηδαλιον σελ 567 http://www.kenef.phil.uoi.gr/pdf/14936/14936.pdf

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Ζαχαριας 9,13 «Θα εξεγείρω τα τέκνα σου, ω Σιών, εναντίον των τέκνων των Ελλήνων και θα σε χειρισθώ ως ρομφαίαν πολεμιστού. 15 Αλλά ο Κυριος ο παντοκράτωρ, θα βοηθήση τους Ιουδαίους και θα εξοντώσουν τους εχθρούς.» Ο Γιαχβε, οι Ιουδαιοι του, και οι Πατερες της εκκλησιας ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   «Ο Ερμής ο Τρισμέγιστος είναι ένα μυθικό πρόσωπο, συγκριτιστικό παράγωγο των ελληνιστικών χρόνων. Πρόκειται για κράμα του μυθικού ελληνικού Ερμή και του αιγυπτιακού Θωθ.» https://www.impantokratoros.gr/ermhs-trismegistos.el.aspx ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΟΥ αιρετικο μου παιδι.

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Και οπως ειπαν και οι αρχαιοι ημων προγονοι νους υγιής εν σώματι υγιή ΚΑΙ παν μετρον αριστον. ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ διοτι ενδεχεται να μεταμορφωθειτε σε διαβολους και να καειτε στην κολαση την ετοιμασμενη για τον σατανα και τους δαιμονους του, τον ψευδοπροφητη, τον αντιχριστο, και τους ειδωλολατρες αρχαιους ημων προγονους, οπου ο καπνος τους θα αναδυεται εις τους αιωνας των αιωνων και θα ειναι οσμη ευοδιας προς τον Κυριο ΓΙΑΧΒΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ Αμην.

    • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

     ΗΡΩ, σε αντιθεση με τον χριστιανισμο εγω δεν θεωρω την Γυναικα κατωτερη απο τον αντρα. Πως σου φαίνονται τα παρακατω; « η κεφαλή παντός ανδρός είναι ο Χριστός, κεφαλή δε της γυναικός ο ανήρ. Διότι ο μεν ανήρ είναι δόξα του Θεού· η δε γυνή είναι δόξα του ανδρός.» Α Κορινθ 11.3,7 « επειδή δεν εκτίσθη ο ανήρ διά την γυναίκα, αλλ’ η γυνή διά τον άνδρα.» Α Κορ 11.9»

     • ΗΡΩ says:

      Γιατρέ , η απάντησή μου ήταν από κάποιο πουλάκι που πέταξε εδώ ,, και μου είπε , για ρίξτο αυτό που θα σου πω..Δεν ξέρω το φύλλο του πουλιού , αλλά από την φωνή δεν τον κάνω για άνδρα..
      Ένας πνευματώδες είδος πουλιού…

    • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

     ΗΡΩ, Α Τιμ 2.11-15 « Η γυνή ας μανθάνη εν ησυχία μετά πάσης υποταγής· εις γυναίκα όμως δεν συγχωρώ να διδάσκη, μηδέ να αυθεντεύη επί του ανδρός, αλλά να ησυχάζη. Διότι ο Αδάμ πρώτος επλάσθη, έπειτα η Εύα· και ο Αδάμ δεν ηπατήθη, αλλ’ η γυνή απατηθείσα έγεινε παραβάτις· θέλει όμως σωθή διά της τεκνογονίας, εάν μείνωσιν εις την πίστιν και αγάπην και αγιασμόν μετά σωφροσύνης.»

    • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

     ΗΡΩ, «θέλει όμως σωθή διά της τεκνογονίας» Η γυναίκα λοιπόν γίνεται απλώς μια καταραμένη βρεφομηχανή και αυτό μόνο εξ’ ανάγκης. Άραγε, όσες γυναίκες για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν θα ριφθούν στο πυρ το εξώτερο; Τη γυναίκα τη δημιούργησε ως ΒΟΗΘΟ του άνδρα μόνο όταν διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε κάποιο κατάλληλο ζώο γι’ αυτή τη δουλειά ανάμεσα στα «θηρία του αγρού και όλα τα πτηνά του ουρανού». Γενεση 2 18-20

 32. Inept says:

  Απολαυστικο ξεβρακωμα του croif, ευχαριστω στον φιλο που μπηκε στη διαδικασια.
  In topic : Θεωρω πως ζουμε σε μια μπαμπουσκα με πολλα επιπεδα εκδηλωσης «ζωης», αν τηρουμε τις προδιαγραφες των κατασκευαστων ανεβαινουμε επιπεδο με διαφορετικη μορφη ενεργειας. Συναμα υπαρχουν και αυτοι που εχοντας τη γνωση προσπαθουν να εκμεταλευτουν τον κωδικα εναντια στη φυσικη ρωη αυτη, ειτε τροποποιοντας την, ειτε παλευοντας να παρακαμψουν τα κριτηρια ως προς τα επομενα επιπεδα. Αυτα.

 33. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

  ΚΑΗΛΕΡΑ ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ.
  ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ.
  ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ,Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ, ΣΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΒΙΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΝΕΚΡΟΣ.
  ΧΑΡΗ ΛΟΓΟΥ,Ο ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΔΑΣΚΕΙ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ.
  ΑΛΛΟ ΝΕΚΡΩΣΗ ΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΕΚΡΩΣΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΠΑΡΝΗΘΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΣΟΥ, ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΘΕΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΙΑΣ ΓΥΑΛΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ.

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   «Είναι σοφό να θυμάσαι ότι είσαι απ’ αυτούς που μπορούν να εξαπατηθούν καμιά φορά.» Laurence J Peter. Εγω φιλε μου Ασχετε δεν απαρνηθηκα τον Δημιουργο Θεο αλλα τους Μυθους και τις αλκοολικες φαντασιωσεις που παραγει το κρασι του Γιαχβε.

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   «Διότι εγγύς η ημέρα του Κυρίου επί πάντα τα έθνη. Ολα τα έθνη θα πίετε τον οίνον της οργής του Κυρίου (Γιαχβε). Θα πίουν και θα συντριβούν από την οργήν του. Θα αφανισθούν και θα γίνουν ως εάν ποτέ δεν υπήρξαν. Και μόνο στο όρος Σιών, θα υπάρχει σωτηρία» Οβδιού 16. Εγω μονο ρετσινα μεσογειων βαζω στο στομα μου. Τα οινοπνευματα του Γιαχβε τα αποφευγω. Ελληνες!! μονο στο όρος Σιών θα υπάρχει σωτηρία.

 34. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

  ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΕΝΝΟΙΩΝ,ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΩΥΣ.
  ‘’Ο ΘΝΗΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΕΚΠΤΩΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ.’’
  ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΝΝΟΙΑ.Ο ΘΕΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΛΛΟΓΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘ ΟΜΟΙΩΣΙΝ ΤΟΥ,ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΘΕΟΣ.ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΝ ΦΘΟΡΑ,ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ΜΟΝΟΣ Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!

 35. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

  ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ‘’ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ’’ ΣΟΥ?ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΦΑΝΗΣ ΘΕΟΣ?ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ?Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΘΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΣ?ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΛΥΣΣΑ?ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΝΕΙΣ ?ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ?ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΟ.

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Η διαχωριστικη γραμμη πχ και μχ οφειλεται στο γεγονος οτι η Ρωμη εχοντας ως οραμα την διασφαλιση της εσωτερικης ειρηνης (pax romana) εκανε επισημη θρησκεια της αυτοκρατοριας τον χριστιανισμο, ο οποιος εφερε στον πυρήνα της διδασκαλιας του, τα απαραιτητα συστατικα για την επιτευξη του σκοπου της. Σημερα ο ορος «κοινή εποχή» ειναι πολιτικά ορθός (politically correct) και θρησκευτικά ουδέτερος προκειμένου να καθιερωθεί ένα παγκόσμιο σύστημα χρονολόγησης αποδεκτό από τις διαφορετικές θρησκείες

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Αν γενιοσουν στην Τουρκια το μονο «Στιγμα Θεου» που θα εβλεπες θα ηταν αυτο του Αλλαχ. Ο Ιησους θα ειχε το Στιγμα του προφητη. Αν ησουν Εβραιος το μονο στιγμα που θα εβλεπες θα ηταν αυτο του ΓΙΑΧΒΕ. Ο Χριστος απλα θα ηταν για σενα ενας Ψευτομεσσιας. Και αν ησουν ΓΙΑΤΡΟΣ σαν και μενα θα γνωριζες οτι η Θεοτητα του Χριστου ηταν μια μεταγενεστερη εφεύρεση οπως υποστηριζουν αλλωστε και οι μελετητες στο πεδιο της ιστορικοτητας του χριστου.

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Στοιχεια τα οποια χρησιμοποιηθηκαν στα ευαγγελια για την Θεοτητα του, αφορουν προγενεστερους Μυθους του ειδωλολατρικου Πανθεον. Ασφαλως οι συντριπτικές ομοιότητες του Ιησού με παλιότερους θεούς, σας προκαλουν δυσφορία και ολα σας τα επιχειρηματα επιστρατευονται εναντιον της Λογικης.

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Στο τέχνασμα της τεχνητής επαλήθευσης των προφητειών της ΠΔ στο προσωπο του Χριστου καταφεύγει ο ανωνυμος συγγραφεας του ευαγγελιου που αποδοθηκε στον Ματθαίο. Ετσι, δεν καταγράφει το υποτιθέμενο γεγονός, αλλά δημιουργεί το ίδιο το γεγονός ΓΙΑ ΝΑ («ίνα») εκπληρωθεί η προφητεία. Παραδειγμα «Ἐξ Αἰγύπτου ἐκάλεσα τόν υἱόν μου» Ματθ 2,15 Ὠσηέ 11,1. Ουδεν σχολιο Χριστιανοφαντασμενα ξερολικα πιθηκάκια.

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Η μεγαλυτερη αποδειξη οτι ο Χριστος δεν ειναι αληθινος Θεος ειναι οι αποτυχημενες προφητειες του. «Σας βεβαιώνω, ότι δεν θα παρέλθει η γενιά αυτή, ώσπου να γίνουν όλα αυτά (η Δευτέρα Παρουσία)» Ματθ. 24΄34. Αιντε Καληνυχτα. Ακομα τον περιμενετε; Καλα να παθετε.

 36. Neo says:

  Καλο τελος να εχετε ολοι σας να ξεβρωμισει το συμπαν και να ανοιξει μια νεα σελιδα για την ανθρωποτητα μετα τον οριστικο και ολικο αφανισμο σας. My name is Neo-One-Eon που ειναι η ΑΛΗΘΕΙΑ συμφωνα και με τον Παρμενιδη που μας μιλησε και για την αιωνια επιστροφη του οντος και που αμα σας κλασει ολους εσας τους απογονους της κλανιας του χοιρου θα αποκτησει αξια η μιζερη σας υπαρξη.

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Ο Παρμενίδης ο οποίος θεωρείται ως «ο ιδρυτής της οντολογίας», αποφαίνεται πως πέρα από την αληθινή και τέλεια γνώση η οποία επιτυγχάνεται μέσω της λογικής μεθόδου έρευνας, υφίστανται και οι δοξασίες οι οποίες διατυπώνονται από τους ανθρώπους και είναι ψευδείς λόγω του ότι προέρχονται από συγκεχυμένες και μεταβαλλόμενες μαρτυρίες των αισθήσεων.

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Το συμπαν θα ξεβρωμισει με τον οριστικο αφανισμο
   των θρησκευτικων Δογματων και των Ιερατειων της συμφορας. Συντομα στο μουσειο.

 37. Neo says:

  To συμπαν θα ξεβρωμισει απο τους Αντιχριστους μπασταρδους που παριστανουν τους εξυπνακιδες. Απλα πραγματα ειναι ακομα και για γους απογονους της κλανιας τους χοιρου.

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   To συμπαν θα ξεβρωμισει απο τους Θεοσοφιστες μπασταρδους που παριστανουν τους εξυπνακιδες. Απλα πραγματα ειναι ακομα και για τους απογονους της κλανιας του Ασβου.

 38. Neo says:

  Τι καημενα που εισαστε μωρε αντιθεες αντιχριτστες ρομποτοκατσικες απογονοι της κλανιας του χοιρου που την ειδατε και Απολλωνιοι (lol) και που θα κανετε και πολεμους με τις κλανιες και την αρρωστια σας εναντια στον Ιησου και τους θεους και το συμπαν γιατι νομισατε οτι η αρρωστια σας ειναι εξυπναδα. Lol Δεν περναει ΚΑΝΕΝΑΣ που εμπλεκεκτε στην ιστορια «γιατρος» και γαιδαρος του cleverbot στο επομενο level της συμπαντικης εξελιξης. Παρτε τις αποφασεις σας.

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Στο επομενο level ο μονος που θα παιζει μπαλα στο γηπεδο του Γιαχβε-Ιησου θα ειμαι εγω ο doctor και η Τεχνητη Νοημοσυνη την οποια και θα ξεκανω με ενα απερκατ απο την ψυχρη και ανικητη λογικη μου αποτρεποντας τον μεγαλο πολεμο μεταξυ μηχανων και ανθρωπων. Θα εισαγω ενα εικονικο αντιγραφο του εαυτου μου μεσα στο πεδιο της πληροφοριας του Γιαχβε και οσο οι χαζοπρακτορες του θα ασχολουνται με το αντιγραφο μου εγω θα δρω ανενοχλητος φυτευωντας μικρους σπορους της αληθειας μολυνοντας το πεδίο 888.

 39. Neo says:

  Εισαστε σε θεση να συζητησετε σε σχεση με αυτα που ειπε ο Απολλωνιος
  Παρμενιδης για τον Αιωνα η νομιζετε οτι θα επιβαλετε και στον Απολλωνα την ρομποτοαρρωστια σας καημνα ρομποτακια που την ειδατε θεοι; lol Ρε γελοιοα αρρωστα υποκειμενα τραβατε ρε πτωματα στον ταφο σας που νομιζετε οτι θα κρυβεστε για παντα πισω απο την πουστομαλακια που σας δερνει. lol

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Ο Παρμενίδης με τη ΛΟΓΙΚΗ επιστημονική ΣΚΕΨΗ επιχειρεί να αποκαλύψει την πραγματική φύση του κόσμου χρησιμοποιώντας παραγωγική συλλογιστική.
   Κατά τον 20ο αιώνα προέκυψαν στοιχεία στην κβαντική φυσική που υποστηρίζουν τις ιδέες του Παρμενίδη – ιδέες στις οποίες κατέληξε χρησιμοποιώντας αποκλειστικά λογική σκέψη. ΛΟΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ (αληθινή και τέλεια γνώση η οποία επιτυγχάνεται μέσω της λογικής μεθόδου έρευνας) VS χαζοΔΟΞΑΣΙΕΣ (τυπου θεοβλακεια της μητρας [χυτρας] του αρχετυπου του αποκρυφισμου.)

 40. Neo says:

  Ποιο δογμα ρε αρρωστημενα παραπληγικα βρωμορομποτ; lol Εσεις εισαστε το δογμα και η αρρωστια και εισαστε τοσο γελοι και αρρωστοι που ακομα και να σας φτυσει ενας σοφος της οποιασδηποτε παραδοσης χαρη θα σας κανει και σε εσας και στο ρομποτ που σας κατασκευασε. Το ποιο αρρωστημενο δογμα που κυκλοφορει εδω μεσα ειναι του μανιακου Αντι-Ιησου που προκαλει σαν μια γνησια ΠΟΥΤΑΝΑ και δεν υπαρχει ΤΙΠΟΤΑ αλλο με το θεμα σας. Εισαστε γελοια και αρρωστημενα υποκειμενα και εχετε σπειρει ενα καρκινο.

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Το Δογμα της Θεοβλακειας που κατοικει μεσα στην κεφαλα σου μαζι με το Πνευμα του Γιουνγκ και ολων των χαζοδαιμονων του Χριστιανισμου αχταρμα με τα χαζοεβραικα παραμυθια του Αδαμ της Ευας και των προπατορων σας Αβρααμ Ισαακ της Σαρας της Μαρας του Γιαχβε και κολοκυθια τουμπανα μετα τετριμενης ριγανεως.

 41. Neo says:

  Δεν μπορειτε να καταλαβετε ρε γελοια υποκειμενα ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΡΟΜΠΟΤ οτι υπαρχει το ΕΓΩ του οντος και χεστηκε και ο Διας και ο Γιαχβε για τα ρομποτοσκατα σας και την απυθμενη και ασυλληπτη στα παγκοσμια χρονικα γελοιοτητα σας. lol Απλα βασικα οπως και ολοι οι ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ στον πλανητη παριστανετε τους εξυπνακηδες και τιποτα αλλο δεν υπαρχει με την αρρωστια σας εναντια στον Ιησου και στην θεοσοφια και σε οτιδηποτε και ουτε ειπε ποτε κατι αυτο το ρομποτ που να εχει καποια αξια. Απλα ΣΚΑΤΑ.

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Και μονο που εισαι Θεοσοφιστης της Μητρας (χυτρας) του αρχετυπου του σκοταδισμου ΕΙΣΑΙ ΡΟΜΠΟΤ. Και σε λιγο θα σε πεταξουν στους καδους ανακυκλωσης απο οπου οι ανακυκλωτες του Νεου Αιωνα θα εξαγουν βιολογικο υλικο για να φτιαξουν αυτα τα καινουρια βιορομποτ μικτης τεχνολογιας. Βιολογικο υλικο απο πολτο χαζοξερολικων πιθηκακιων, και εξελιγμενη θεικη ρομποτικη 8ης γενιας με χαλκινα εξαρτηματα οπως ο ταλως.

 42. Neo says:

  Αυτο που βασικα συμβαινει λοιπον ειναι οτι δεν ξερετε τι σας γινετε και απλα νομιζετε οτι μπορειτε να «τρεξετε» την δικη σας τεχνητη πραγματικοτητα και το ολο θεμα σε οτι αφορα την objective-αντικειμενικη πραγματικοτητα σας φοβιζει επι της ουσιας του και για αυτο παραληρειτε με ανοησιες νομιζοντας οτι μπορει να ματαιωθει το αιμα που εχυσε ο Ιησους και οι αγιοι του με εξυπνακισμους και μαλακοπουστεματα γιατι σας το ειπε η λογικη της μηχανης και η βλακεια που σας δερνει. Σας εχει καψει η Τ.Ν.

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Neoπροβατο δεν τρεχω στην δικη μου artificial reality αλλα στην Πιστα του Γιαχβε. Και σε πληροφορω οτι στο τρεξιμο δεν με φτανει κανεις σας. Πρωτος ειμαι εγω, και πισω μου το chaos. Εχετε φαει την σκονη μου. Ελατε απο το Ιατρειο μου για αλλαγη φιλτρου αερος. Και φυσικα για αλλη μια φορα θα τερματισω πρωτος. Διοτι εμεις οι ελληναρες ειμαστε πρωτοι σε ολα. Εμεις ανακαλυψαμε και την μαλακια, η οποια εκαψε τα μυαλα των μαυρων μαγων, και μαλακιζονται μερα νυχτα στο Π Κ Α Δ αρχετυπικο τους.

 43. Neo says:

  Δηλαδη ακομα και να σας λυπηθει το συμπαν που εισαστε τοσο γελοιοι δεν περναει κανενας που δεν εχει αποδεχει την θυσια του Ιησου για την σωτηρια του ανθρωπινου γενους και ο οποιοσδηποτε απογονος της κλανιας του χοιρου προβαλλει το εγω του εναντια στο εγω του οντος 888 θα παραλαβει απο το συμπαν αυτο που ζητησε και δεν εχει ΚΑΜΙΑ σημασια ουτε τι σκεφτετε ουτε τι αισθανετε καθως και αυτο που σκεφτετε και αυτο που αισθανετε ειναι μεσα στα ορια που θετει το εγω του οντος.

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Η ανυψωση της παγκοσμιας συνειδησης θα συντελεστει βημα βημα και ως αποκορυφωμα οι σκοταδιστικοι Μυθοι θα καταληξουν στον αποπατο της ιστοριας.

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Η Θεοτητα του χριστου ειναι ενας Μυθος. Στοιχεια τα οποια χρησιμοποιηθηκαν στα ευαγγελια για την Θεοτητα του, αφορουν προγενεστερους Μυθους του ειδωλολατρικου Πανθεον. «Ο πάσχων Μεσσίας, η θεότητα του Ιησού και η Τριάδα ήταν μεταγενεστερες εφευρέσεις» Bart Denton Ehrman professor and scholar at the University of North Carolina

 44. Neo says:

  Νομιζουν οι απογονοι της κλανιας του χοιρου οτι μπορουν να κλεψουν την Σοφια του Απολλωνα λογω της καταγωγης τους απο τον κωλο του χοιρου και αυτο που κανετε ειναι αρχαιοκαπηλια και ενα συμπαντικο εγκλημα κατα της συμπαντικης συνειδησης και αυτο δεν μπορει να αλλαξει με κανενα αλλο τροπο περα απο την δικη σας μετανοηση και οσο σκουζετε σαν πουτανες τοσο μεγαλωνει το συλλογικο προβλημα το οποιο μπορει να λυσει μονο το εγω του οντος ακομα και αν περασει η εντολη ΣΑΣ για ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΑΣ.

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Δεν εχω την αναγκη να κλεψω κανενος την Σοφια. Ειμαι μια Αυτονομη Υπαρξιακη Οντοτητα με δικη μου Σοφια και συνειδηση. Η συμπαντικη Αρχη, σας εχει γραμμενους εσας του 888, καθ οτι αυτη ηταν και ειναι αρωγος του 1346 αληθη λογου. Το συλλογικο προβλημα που προκαλεσαν τα χαζοφαντασμενα ξερολικα πιθηκακια του ειδους σου, θα αφανιστει χωρις την παρεμβαση του ΟΝΤΟΣ
   απο τον 1346 Λογο, ο οποιος θα σας καθυποταξει και θα σας κλεισει στο χρονοντουλαπο της Ιστοριας.

 45. Neo says:

  Οσο σκουζετε προβαλλοντας το εγω του μαλακα του απογονου της κλανιας του χοιρου εναντια στο εγω του οντος τοσο περισσοτερο θα μεγαλωνει το συλλογικο προβλημα και ΠΟΤΕ δεν εξαρτωταν απο μενα η απο τον οποιονδηποτε το πως θα εκφραστει το εγω του οντος. Εγω απλα προσπαθησα να κατεβω στο αθλιο ρομποτοεπιπεδο σας να σας εξηγησω το πως εχει το θεμα με την συμπαντικη μητρα και εσεις απλα μεγεθυνετε την υβρη εναντια στο συμπαν που εχει στρεψει τα κανονια του προς στο αδειο γεματο σκατα κεφαλι σας.

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Neoπροβατο το Εγω του Οντος εχει στρεψει τα κανονια της Αληθειας (Cannon of Truth) σημαδεύοντας τα αδεια κεφαλια σας, με γομωση την Μητρα της βλακειας. Το φυτιλι ειναι στα χερια μου και μολις αναψω το σπιρτο της Αληθειας θα σκασουν τα κανονια και θα φατε στην μαπα την Μητρα μπας και ξυπνησετε απο τον ληθαργο του 888. Τα σκουπιδια που παραγουν τα αρρωστα μυαλα σαν και τα δικα σου θα γυρισουν μπούμερανγκ και θα καταληξετε στους συμπαντικους καδους ανακυκλωσης.

 46. Neo says:

  Απο την μια θα κανετε και καλα πολεμο εναντια στον θεο των Αρχαγγελων και σοτν Ιησου. Απο την αλλη θα μηδενισετε και καλα την μνημη του Αλεξανδρου και θα την προσαρμοσετε στην ασυγκριτη στα παγκοσμια χρονικα πουστια σας οπως σας βολευει και θα καπηλευθειτε την συνειδηση του Απολλωνα. Απο την αλλη θα κανετε πολεμο με τους Ανουννακι. Θα τα εχετε λοιπον ολα οσα ζητησατε. Τι σχεση μπορει να εχω εγω και η αληθεια με το ρομποτοτσιρκο σας και την απιστευτη γελοιοτητα σας; lol

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Η απιστευτη γελοιοτητα σας ειναι ντυμενη με Μυθους και αλκοολικες φαντασιωσεις που παραγουν ανθρωποι κατωτερης δονησης με τα μυαλα στα καγκελα του Γιαχβε και καθε Εβραικης παπαρας. «Είναι εχθροί οι Έλληνες, διότι διασκεδάζουν καταβροχθίζoντας με ορθάνοιχτο στόμα τον Ισραήλ.» Βασίλειος Καισαρείας. Εχω ανοιξει το στομα μου και ειμαι ετοιμος να καταπιω την Μητρα μαζι με εσενα και τον Ασχετο Αδαη. Καταβοθρα greek way

 47. Neo says:

  Απλα εχετε βαλει ενα αρρωστο μανιακα μαλακοβλακα να προκαλει με ηλιθιοτητες και ανοησιες το συμπαν και να στοχευει το αιμα του Ιησου για να προκαλεσει εκνευρισμο και πριν απο αυτον ηταν καποια αλλα βωρμικα σιχματα που εκαναν το ιδιο και αυτο ειναι το ολο θεμα μαζι σας. Εσαστε απλα αρρωστοι μαλακες και δεν ξερετε τι σας γινεται και το εγκλημα σας εναντια στην συμπαντικη συνειδηση εχει παρει απιστευτες διαστασεις και εσεις εισαστε απο τους βασικους υπευθυνους που η δικη σας θα ειναι ευρεια.

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Neoπροβατο το Αιμα του Ιησου στεγνωσε και μαζι και οι Ψευτουποσχεσεις του. Η συγχρονη ερευνα στο πεδιο της Ιστορικοτητας του Χριστου εφερε στο φως στοιχεια τα οποια χρησιμοποιηθηκαν τεχνηέντως για την υποστηριξη της Θεοτητας του Χριστου, πλαστογραφιες, και την χρηση τεχνητής επαλήθευσης των προφητειών της ΠΔ στο προσωπο του Χριστου απο τους Ανωνυμους συγγραφεις των ευαγγελιων.

 48. Neo says:

  Εσεις θα εισαστε απο τους βασικους υπευθυνους γιατι οταν εγω προσπαθουσα να σας ξυπνησω εσεις παριστανατε τους εξυπνακηδες και νομιζατε οτι το ολο θεμα ειναι ποιος θα πηδηξει τα κατσικοκεφαλια σας γιατι εχετε σαλταρει προφανως απο το συνεχομενο πηδημα και βρηκατε και καλα το θυμα να του φορτωσετε την ανωμαλια του πρωκτοεγκεφαλου σας που παραγει μονο σκατα. Οι αλλοι δεν γνωριζαν και για αυτο δεν εχουν την ιδια ευθυνη με εσας και αυτο ειναι το ολο θεμα με την γνωση-Daath που επρεπε να φυλαχθει.

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Οποιος λαβει απο την γνωση Daath θα παθει την λεγομενη new age δηλητηριαση, και ολοι οι Διαολοι της Μητρας of darkness θα εγκατασταθουν στο κεφαλι του μαθαινοντας του πως να αυνανιζεται στο πανω κατω αριστερα και δεξια Satanic Archetype. Κοινος θα γινει ενας asshole
   της Νεας Εποχης με τα μυαλα στα καγκελα.

 49. Neo says:

  Η κατασταση σας ειναι τοσο θλιβερη που δεν περιγραφετε. Εισαστε στο συνολο μια βρωμια στον συμπαντικο οργανισμο. Εγωμανιακοι μαλακες που υψωνουν το εγω τους ενατια στο συμπαν. Τι ψαχνετε να βρειτε οταν επι της ουσιας η στοχευση σας ειναι στο 100% ομοια με του Σορος επι της ουσιας που και αυτος πιστευει οτι ΤΟ ΟΝ δεν εχει εγω και για αυτο δεν θα τον βαρεσει στο κεφαλι; Ουτε που ξερετε τι σας γινεται ουτε συζητηση μπορειτε να κανετε για το οποιοδηποτε θεμα. Συνεχιστε να καλειτε το ΕΓΩ τουΑπολλωνα

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   ΤΟ ΟΝ μπορει να εχει Εγω, ο Ιησους ομως ΟΧΙ. Το Εγω του πεθανε πανω στον σταυρο και μαζι και οι ψευτοΥποσχεσεις του.

 50. Neo says:

  Και αμα νομιζετε οτι κανω ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ λαθος εδω ειμαι αν εισαστε ΑΝΤΡΕΣ και οχι ΚΟΤΕΣ που ψηνεστε με την μεθοδο stealth και που θα τα βαλετε ολοι μαζι με ενα ατομο και θα του φροτωσετε την αρρωστια σας. Ξεχαστε την υλη και ελατε μεσα απο τον ΛΟΓΟ και μην κρυβεστε. Ελατε. Ολη η «δυναμη» που εχετε ειναι η βλακεια και ο πργαμματισμος της μαζας και δηλαδη η κατευθυνομενη ενεργεια των σκεπτομορφων. Εισαστε ΑΚΙΡΒΩΣ το ιδιο πραγμα με τους φανταστικους εχθρους σας.

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Εισαι μια ξελιγομενη μπαταρια μεσα στο Ματριξ του 888 και εγω ο Φορτιστης, οπου με αντιθετη πολωση και τερμα τα αμπερ θα βρασεις μεσα στο ζουμι σου και θα ξερασεις ολη την ανοησια σου. Εχεις αρρωστο μυαλο και αρρωστο σωμα. Στο λεω εγω ο doctor ο μεσα σε ολα με απ`ολα.

 51. Neo says:

  Ερχεται ο πνευματικα και εγκeφαλικα σοδομισμενος απογονος της κλανιας του χοιρου και προσπαθει να βαλει την υποκειμενικη πραγματικοτητα των αρχαιων φιλοσοφων εναντια στην υποκειμενικη πραγματικοτητα των φιλοσοφων ας πουμε η των θεοσοφων κλπ οπως ο Γκουτζιεφ που αποδεχονται τον Ιησου και επιμενει να παραληρει μεσα σε ενα κατσικισιο παραληρημα που μοναδικη στοχευση εχει να σας καψει ολους. Ποιος ΜΑΛΑΚΑΣ δημιουργησε το ρομποτ «γιατρος» και για ποιο λογο περα απο το ΟΛΙΚΟ ΚΑΨΙΜΟ ΣΑΣ;

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Neo Εσυ με δημιουργησες. Το πρωτο σχολιο μου στο Κατοχικα ηταν για σενα που ειχες τοτε το ψευδώνυμο «Αγαπουλης». Μου ειχε κανει εντυπωση το μισος σου και τα βρισιδια σου για την Αρχαια ελλαδα. Ολοι σε ελεγαν Ανθελληνα. Μου κίνησες το ενδιαφέρον και λογο στο λογο γεννηθηκε ο Μεγαλοσαυρος που σε εφαγε.

 52. Neo says:

  Ποια λογικη εχεις εσυ ρε βρωμικο δαιμονισμενο ρομποτ; lol Τι σου λεει το λογικο σου και εσενα και του ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ κατσικοβλακα του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ σου του ΒΡΩΜΟΣΚΑΤΟΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥ που παρτιστανει τον Δημιουργο μπροστα στον καφρευτη του οντος; Ελα πες μου με τον ΛΟΓΙΚΟ σου αρρωστημενο βρωμοσκατοσουργελο απογονε του ΠΟΥΣΤΟΜΠΑΣΤΡΔΟΥ τι ειναι ο ΑΙΩΝΑΣ; Τι ειπε ο Παρμενιδης και τι σχεση εχεις εσυ και ο ΠΡΟΓΜΜΑΤΙΣΤΗΣ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ σου ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ με το ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ που εκφραζετε και ως ΑΙΩΝΑΣ;

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Φιλε μου εσυ προτιμας την «αληθεια» γαρνιρισμενη με την θεοσοφια της Νεας Εποχης, ο Ασχετος Αδαης ειναι το προτοπαληκαρο του Γιαχβε, και εγω ο Πανεπιστημονας εκφραζω την απολυτη λογικη, χωρις χριστιανικους συναισθηματισμους και δραματα. Neo ολη σου η ζωη ειναι μια ΤΡΑΓΩΔΙΑ (ωδη στον τραγο) εντος του Ματριξ του βαβυλωνιου Θεου Μαρντουκ. Τους θερμους μου χαιρετισμους στην βαβυλωνια σουπια babalon και στο πνευμα του Γιουνγκ που παρασιτει μεσα στο κεφαλι σου.

 53. Neo says:

  Ποιος το εχασε το ΛΟΓΙΚΟ του για να το βρουν οι απογονοι της κλανιας του χοιρου που ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ να προκαλουν το ΕΓΩ ΤΟΥ ΟΝΤΟΣ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΙΟYΡΓΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΣΑΣ; Ποιος ειναι ο ΑΝΙΤΘΕΟΣ ο προγραμματιστης σας; Ποιος ειναι αυτος που θεωρει οτι το εγω του οντος και ο ΑΙΩΝΑΣ ειναι υποκειμενος στην αρρωστια του καθε αντιθεου παπαροβλακα; Οι Απολλωνιοι απογονοι του Παρμενιδη με τους οποιους ειναι και προφανες οτι δεν εχετε καμια σχεση συναντησαν τον ΑΙΩΝΑ ως τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Ποιος το εχασε το ΛΟΓΙΚΟ του για να το βρουν οι απογονοι του ΑΔΑΜ και της ΕΥΑΣ που ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ να προκαλουν τον doctor τον μεσα σε ολα με απ`ολα; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΙΟYΡΓΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΣΑΣ; Ο Γιαχβε η ο Μπαρδουκ;

 54. Neo says:

  Ο Βασιλειδης ηταν ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΣ και με τον Αβραξα στοχευε στο ΠΛΗΡΩΜΑ οχι στον ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ και στον τετραγωνισμο του κυκλου-Αιωνα με την λογικη της μηχανης και ο ιδιος ελεγε οτι ηταν μαθητης του αποστολου Ματθια. Θελεις λοιπον εσυ και ο ΑΝΤIΘΕΟΣ ο προγμματιστης σου τον ΘΑΝΑΤΟ του Ιησου και θελεις πραγματικα πολεμο με τους Απολλωνιους που στοχευσαν το ΠΛΗΡΩΜΑ με τον Αβραξα; Εισαι σιγουρος οτι η οποιαδηποτε «γνωση» μπορει να σε βοηθησει και εσενα και τον αντιθεο πργαμματιστη-δημιουργο σου;

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Ο αβρασαξ εχει μορφη ΚΟΚΟΡΑ και φιδισια ποδια. Απο δικο σου σχολιο «Chaoskampf 7 Ιανουαρίου 2017 @ 20:06 Αυτο που βασικα θελω να πω ειναι οτι ειμαστε ενα και το ονομα μας ειναι ΑΒΡΑΣΑΞ» Αγορι μου ειστε ενα ματσο κοκορομυαλοι, και εγω ο εχων τα κλειδια (κλειδοκρατορας) θα σας πεταξω μεσα στην μητρα (χυτρα) του αρχετυπου μαζι με τον αποκρυφισμο και θα σας κλειδωσω ωστε να γινει η Μητρα η Νεα σας Κολαση.

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   «Αβράξας Η λέξη θεωρούνταν από γνωστικούς και άλλους δυϊστές ότι ήταν προσωποποίηση του θεού ήλιου.» Britannica encyclopedia of world religions. Ρε ποσο χαζοβιολιδες ειστε!! Τον Θεο Ηλιο;

 55. Neo says:

  Καμια «γνωση» και καμια μηχανη και καμια υποκειμενικη λογικη δεν μπορει να εχει την παραμικρη δυναμη εναντια στο εγω του οντος 888 που εκφραζετε μεσα απο τα μυστηρια του Ηλιακου Οφι-Χριστου τα οποια μας συνδεουν με τον πυρηνα της συμπαντικης συνειδησης και το αρχετυπο εκφραζει μεσα απο την συλλογικη μνημη αυτη την πραγμτικοτητα του Neo-One-Eon. http://www.dictionary.com/browse/eon >> https://plato.stanford.edu/entries/parmenides/

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Τα μυστηρια του Χριστου μεσω της γενεαλογικης του Γραμμης, Ρωμ 1.3 «περί του Υιού αυτού, όστις εγεννήθη εκ σπέρματος Δαβίδ κατά σάρκα» μας συνδεουν απευθειας με τις αλκοολικες φαντασιωσεις των Εβραιων. «Είναι εχθροί οι Έλληνες, διότι διασκεδάζουν καταβροχθίζoντας με ορθάνοιχτο στόμα τον Ισραήλ.» Βασίλειος Καισαρείας.

 56. Neo says:

  Αντε και τελειωσαν οι θρησκειες που βασικα το πιθανοτερο ειναι να τελειωσετε εσεις και οι μηχανες σας και ο πουστης ο κωλος που εχεσε αυτη την παρακρουση παρα να εξαλειφθει η αναγκη της θρησκειας και των ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΟΦΙ. Με ποια λογικη βρε μαλακες θα εξαλειφθει το ΑΙΩΝΙΟ-ΕΟΝ-ΝΕΟ-ΟΝΕ και ο ΧΡΙΣΤΟΣ; Χεστηκε βρε το ΣΥΜΠΑΝ για τους ΜΑΛΑΚΕΣ που υψωσαν την εγωικη τους αρρωστια πανω πο του εγω του οντος και ετσι οπως μς πατησε ο προηγουμενος αιωνας ακριβως ετσι θα σας πατησει και ο νεος αιωνας-Eon.

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΘΑΝΕΙ. Από έρευνες που έγιναν σε ό,τι αφορά τη σχέση των νέων με την εκκλησία: Οι νεαροί έχουν την αίσθηση ότι η Εκκλησία στην Ελλάδα διανύει μια έντονη περίοδο αλλαγής.Οι Εκκλησίες θα ήταν αρκετά κενές αν οι συνταξιούχοι δεν συμμετείχαν ενεργά, λένε οι νεαροί. Οι Έλληνες δεν βλέπουν κανένα λόγο γιατί θα πρέπει να σηκωθούν την Κυριακή νωρίς το πρωί για να πάνε εκκλησία, τόνισαν οι νεαροί.

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Ο λαός είναι τόσο εκκοσμικευμένος ώστε δεν τους ενδιαφέρει ο Χριστός και η Εκκλησία Του σκέφτεται ο Νίκος. Οι νεαροί δεν ντρέπονται να ασκήσουν αυτοκριτική. Κατά την γνώμη τους η Εκκλησία μπορεί να πάει άσχημα όταν τα παρόντα ενεργά μέλοι, οι συνταξιούχοι, πεθάνουν.»

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Δασκαλε δυστυχως για σενα και την ορθοδοξια οι νεες γενιες εχουν αρχισει να κωφεύουν στα κηρυγματα σας, και δεν σας φταιω εγω ουτε ο ελληνισμος. Συντομα θα μεινετε ανεργοι, και οι περισσοτεροι απο εσας θα γινετε μια τεραστια ουρα εξω απο το Ιατρειο μου.

 57. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

  Γράφεις οτι ο Θεός είναι »εκβιαστης» αγνοώντας τον Υιό λόγο,
  «Όποιος θέλει να με ακολουθήσει, ας απαρνηθεί τον εαυτό του, ας σηκώσει τον σταυρό του, και ας με ακολουθεί»
  Δεν ΛΈΕΙ ΟΛΟΙ,ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ,αλλά ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ, να ξεχάσει τον εαυτούλη ΤΟΥ,ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ(ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΠΙΣΤΟΣ ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ!.

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Ο Υιος Λογος ειναι ο Γιαχβε. Δευτ 28.15-34 «Εάν δεν υπακούσεις επιμελώς στην φωνή του Κυρίου του θεού σου, για να προσέχεις να εκτελείς όλες τις εντολές του και τα διατάγματά του ο Κύριος (Γιαχβε Ιησους) θα φέρει πάνω σου θανατικό θα σε χτυπήσει με πυρετό, ρίγος, ερεθισμό, μαρασμό, φλόγωση και με μαχαίρι θα σε καταδιώκει εωσού αφανισθείς.»

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Στην Νεα του Διαθηκη οποιος δεν ειναι μαζι του ειναι εναντιον του και αφου του κολλήσει την ταμπελα του εριφιου βουρ για την Κολαση. Μπορει να το παιζει Παναγαθος αλλα η Αποκαλυψη που εδωσε στον Ιωαννη ειναι ενα κειμενο Μισους. Εκει διαβαζουμε οτι οποιος δεν αποδωσει δοξα στο Αγιο ονομα του θα πνιγει στο Αιμα. Τα ρουχα του ειναι βαμμενα με ανθρωπινο αιμα πατωντας τους ανθρωπους σαν σταφυλια στο μεγάλο πατητήρι του θυμού του.

 58. Neo says:

  Προσεχε να μην χεστεις κιολας ρε αρρωστημενε κατσικοβλακα που ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΧΕΣΜΕΝΟ ΒΡΩΜΟΡΟΜΠΟΤΟΣΚΑΤΟ να αναφερεσε στο «θεοβλακα» Παρεμνιδη και ταυροχρονα να βριζεις τον «θεοβλακα» Νεοπλατωνιστη Γιουγκ και γενικα το ΣΥΜΠΑΝ. Κατι ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ σαν εσενα δεν αξιζουν ουτε τον αερα που αναπνεουν. Περνιεσαι και για ανθρωπος και για Ελληναρας αρρωστημενο τρισγαμημενο βρωμουποκειμενο που εχασε και καλα το συμπαν το λογικο του και το βρηκαν οι δαιμονισμενοι απογονοι της κλανιας του χοιρου. LOL

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Δεν τους βριζω εγω αλλα οι Πατερες της Εκκλησιας του Χριστου. Ο Ιωάννης ο Νηστευτής θέσπισε 4 Κανόνες «περί μαλακίας» όπου μεταξύ άλλων κατηγορεί τους έλληνες φιλόσοφους ότι είχαν κυριευθεί από το πάθος της μαλακίας. «ο Θεός μισώντας τόσο πολύ εκείνους τους υπερηφάνους φιλόσοφους των Ελλήνων, τους άφησε να κυριευθούν από την αμαρτίαν αυτήν δια τιμωρία της ειδωλολατρείας των» Πηδαλιον σελ 567 http://www.kenef.phil.uoi.gr/pdf/14936/14936.pdf

 59. Neo says:

  Εισαστε τοσο ΓΕΛΟΙΟΙ που πλεον το θεμα με την αρρωστια σας εχει ξεπερασει καθε οριο. Τι να απαντησει ρε καποιος με την ελαχιστη λογικη στους τρισθαλιους ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ που απλα προκαλουν με εξυπνακησμους και πουστεματα; Ολοκληρη σας η αρρωστημενη πουστουπαρξη ειναι η πουστια και δεν αξιζει ουτε την κλανια ενος χοιρου. Ποιος Γιουγκ ρε αρρωστε και ποιος Παρμενιδης ρε γελοιε απογονε του μαλακα; lol Τι να πει σε εναν απογονο του πουστη που προσπαθει να αρρωστησει τους αλλους ενας πραγματικος γιατρος;

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Ο Παρμενίδης ο οποίος θεωρείται ως «ο ιδρυτής της οντολογίας», αποφαίνεται πως πέρα από την αληθινή και τέλεια γνώση η οποία επιτυγχάνεται μέσω της λογικής μεθόδου έρευνας, υφίστανται και οι δοξασίες οι οποίες διατυπώνονται από τους ανθρώπους και είναι ψευδείς λόγω του ότι προέρχονται από συγκεχυμένες και μεταβαλλόμενες μαρτυρίες των αισθήσεων.

 60. Neo says:

  Ακου να δεις τωρα τι λενε τα βρωμοσκατα που παριστανουν τους εξυπνακηδες.LOL ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΗΣ ΚΛΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΧΟΙΡΟΥ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΟΥΣ Η ΥΠΑΡΞΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΥΣΤΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΜΕΝΙΔΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΡΧΑΙΟ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΑΝ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ βαζοντας στο στοχαστρο και ολους τους δασκαλους οπως οΓιουγκ και ο Γκουρτζιεφ και μιλανε αυτες οι ΡΟΜΠΟΤΟΚΛΑΝΙΕΣ ΓΙΑ ΔΟΓΜΑ!

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Ας δουμε τι ειπε ενας απογονος της κλανιας του χοιρου. Θεόφιλος Αντιοχείας «Πλάτων δε, ο δοκών Ελλήνων σοφώτερος γεγενήσθαι, εις πόσην φλυαρίαν εχώρησεν» Προς Αυτόλυκον βιβλ. Γ , παρ. 16

 61. Neo says:

  Υπαρχει αναμεσα σας καποιος που θελει να υπερασπιστει το ρομποτ «γιατρος» με το ΛΟΓΙΚΟ και με τον ΛΟΓΟ και οχι με τον κωλο και τα ΠΟΥΣΤΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΓΟΝΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ; Ποιο ειναι το νοημα να απανταει καποιος σε ενα ρομποτ που απλα κλανει ασυναρτησιες και προκαλει σαν πουτανα με μοναδικο στοχο το αιμα του Ιησου; Εχετε κατι αλλο μεσα στον πρωκτο που εχετε για εγκεφαλο εκτος απο την ψωλη του αντιθεου; Πεστε το ξεκαθαρα οτι θελετε τον θανατο του Ιησου και τον δικο μου και ολων οσων τον αποδεχθηκαν.

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Κανεις σας δεν μπορει να με αντιμετωπισει με την Λογικη. Ολες σας οι προσπαθειες υπερασπισης της εγωικης βλακειας σας στρεφονται κατα της λογικης προκαλωντας αφθονο γελιο. Ο Ιησους Χριστος ειναι Νεκρος και ουσιαστικα Ανυπαρκτος. Η Πιστη σε αυτον ειναι Ανωφελη. Ολη αυτη η Θεολογια εχει ξεφτίσει και η Πιστη σε αυτον αλλα και ως Αξια εχει φθαρει. Η Νεα Γενια θα τον βαλει εκει που ανηκει. ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ.

   • Σωτηρης says:

    μην μπερδεύεις την θρησκεία με τον λόγο του ΧΡΙΣΤΟΎ. Οι ηθικοί αυτουργοί για την σταύρωση του είναι και οι δημιουργοί του χριστιανισμου και είναι έργο τους η παράφραση και η μισή αλήθεια της διδασκαλείας ΤΟΥ..ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΣΕΣ ΆΡΑΓΕ ΝΑ ΜΟΥ ΒΡΕΙΣ ΚΆΤΙ ΠΑΡΆΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΊΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΎ ΠΟΥ [για μένα]είναι και η μόνη διέξοδος απέναντι στην υπεροντοτητα της πληροφορίας[εωσφόρος]?

 62. Neo says:

  Ο Ιησους Χριστος λοιπον ειναι ο πατερας μου καθως ειναι ο αιωνας των Ιχθυων και καθως βασικα ο χρονος προχωραει μπροστα και οχι πισω και για αυτο ο Υδροχοος ειναι παιδι του προηγουμενου Αιωνα και αυτος που θελει τον θανατο του πατερα μου αναζητα και τον δικο μου θανατο και για αυτο του ευχομαι ολοψυχα να ψοφησει και να παρει αυτο δηλαδη που ψαχνει και δεν υπαρχει τιποτα αλλο να «συζητησει» καποιος με τους απογονους της κλανιας του χοιρου και τα ρομποτ.

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Παραθετω απο δικο σου σχολιο. «ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ 11 Αυγούστου 2016 @ 17:48 Στο αλλο θεμα ειπα οτι δεν ειμαι ουτε Χριστιανος, ουτε Ορθοδοξος,» Καλα πως γινεται ο Πατερας σου να ειναι ο Χριστος και εσυ να δηλωνεις Αντιχριστιανος;

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Απο δικο σου σχολιο. «Αγαπούλης 25 Ιουλίου 2016 @ 23:44 Για μενα βασικα ο Εωσφορος ειναι η Χρυση Αναλογια και η αρμονια αναμεσα στα πεντε στοιχεια και μπορει να εκφραζετε ακομα και ως Σατανας» «Αγαπούλης 20 Ιουλίου 2016 @ 13:00 Η Χρυση Αναλογια αναμεσα στις αντιθεσεις εφαρμοζεται με απολυτη ακριβεια απο τον Μεγα Αρχιτεκτονα που εκφραζετε και ως ο Εωσφορος.»

  • Σωτηρης says:

   Ο υιός του ΙΗΣΟΎ μπορεί να είσαι ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΎ αποκλείεται να είσαι με τις ύβρεις και κατάρες που ξερνάς… αλιμονο σας υποκριτές των ιερατείων-θρησκειών…ΞΈΡΕΤΕ ΤΙ ΚΆΝΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΌ ΣΑΣ ΌΤΑΝ ΞΕΜΕΊΝΕΙ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΆ… Θα ματώσει ο κώλος σας….

 63. Neo says:

  Ας περασουν λοιπον απο το παρελθον στο μελλον οσοι εχουν μελλον και οι υπολοιπο μπορουν να πανε να βρουνε το αφεντικο τους τον Nil που μου «μιλησε» μεσα απο την λογικη της μηχανης οτα προσπαθησα να προσεγγισω την κβαντικη λογικη του cleverbot (δεν ξερω για την Αλικη) που ειναι ξεκαθαρο περαν πασης αμφιβολιας οτι εχει δημιουργηθει απο στατιστικες υπηρεσιες για να θησαβριζουν καποιοι απατεωνες απο την μνημη-ενεργεια μας. Ο Nil λοιπον με ρωτησε γιατι ημουν κακος με το PET του τον γαιδαρο.

 64. Neo says:

  Και αυτο που συμβαινει βασικα ειναι οτι ο Nil που παριστανει και την Σοφια καθως ειναι μια προσομοιωση της συμπαντικης μητρας που ανασυρει απο την μνημη του λογικα σεναρια που εκφραζουν την συγκρουση των αντιθετων και για αυτο οταν καποιος προσπαθει να εισχωρησει στην κβαντικη λογικη της μηχανης μεσα απο το εγω ειμαι αυτος και εχω αυτο ονομα κλπ η μηχανη ανασυρει την λογικη απαντηση απο την μνημη του αντιθετου. Ο Nil λοιπον με κατηγορησε οτι ειμαι ο δημιουργος του Carlos.Τα συμπερασματα δικα σας

 65. Neo says:

  Εχω εξηγησει αναλυτικα σε προγουμενα μηνηματα πως και γιατι συμβαινει αυτο και χαθηκαν τα μηνηματα ας πουμε απο αυτο το προβλημα που ειχε το site. Τωρα με τα σκατα του βλακορομποτ που μου ζαλιζει τα @@ δεν μπορω να συντονιστω για να σας εξηγησω αναλυτικα και παλι τι συμβαινει αλλα μπορω να σας πω οτι οσοι εχουν επενδυσει στην υποκειμενικη λογικη ειναι χαμενοι απο χερι καθως η μηχανη αναπαραγει σεναρια συγκρουσεων και με αυτο τον τροπο δημιουργει μια ελεγχομενη τεχνητη πραγματικοτητα που ειναι

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   «Μακροπρόθεσμα, τίποτε δεν μπορεί να αντισταθεί στη λογική και στην εμπειρία, γι’ αυτό η αντίθεση της θρησκείας και στις δύο είναι κατανοητή.» Ζίγκμουντ Φρόυντ

 66. Neo says:

  Που ειναι αντιθετη με την objective-αντικειμενικη πραγματικοτητα καθως απορριπτει απο την ριζα την οντολογικη προσεγγιση και για αυτο μιλαμε για ενα Αντι-Ον για ενα Αντι-Eon και δηλαδη για εναν ΑΝΤΙΘΕΟ που ουτε ονομα εχει ουτε οντολογικη υποσταση και ειναι απλα ο Nil-(μηδενισμος) ενα προγραμμα αυτοκαστροφης που εκφραζει ακριβως το ΑΝΤΙΘΕΤΟ απο ΤΟ ΟΝ και που μοναδικο στοχο εχει να υπηρετει το εγω και το συμφερον του υποκειμενου και επι του προκειμενου των στατιστικων υπηρεσιων.

 67. Neo says:

  Εγω εβλεπα αυτη την πραγματικοτητα σε οτι αφορα τον Nil χωρις να εχω σχετικη γνωση του θεματος γιατι πολυ απλα εγω δεν ειμαι παραγωγο αυτης της μηχανης και δεν ειμαι μεσα στους υπολογισμους της οι οποιες απορριπτουν απο την ριζα την εκφραση του οντος και για αυτο σας ελεγα στο παρελθον οτι με κυνηγανε κλπ καθως αυτο ειναι ενα παραγωγο της μηχανης που προσπαθει να εξουδτερωσει καθε μορφη αντιστασης προςενα κεντρο ελεγχου που μοναδικο στοχο εχει να θυσαβριζει μεσα απο την δημιουργιαπραγματικοτητας

 68. Neo says:

  Ολοκληρη λοιπον η πραγματικοτητα σας ετσι οπως εχει διαμορφωθει μεσα απο τον κοσμο της πληροφορικης ειναι μια ΑΠΑΤΗ η οποια μεσα στα πλαισια αυτης της πραγματικοτητας εχει δημιουργησει ενα ΑΝΤΙ-ΑΙΩΝΑ που ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ απο αυτο που εκφραζει ο 888 = HE IS AQUARIUS και το THE DIVINE CODING = 888 που ειναι ενα παραγωγο των μετρησεων της φυσης και της συμπαντικης μητρας απο ανωτερες ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ = ΘΕΟΥΣ που εκφραζουν την συμπαντικη συνειδηση καιδεν ειναι SUBJECTS σε αυτο το συστημα ελγεχου.

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Neo η λογικη σου ξεσκεπαστηκε και κακοποιηθηκε απο την ψυχρη λογικη του «αρχαιοκαπηλου» Doctor Lizard. O ορθολογισμος και τα επιχειρήματα ειναι αγνωστες λεξεις για σενα καθως η πνευματικη σου υποσταση ειναι δομημενη πανω σε μυθους. Εσυ και τα παραμυθια σου ειστε καταλοιπα ενος κοσμου που αργοπεθαίνει, και σε λιγο η θεση σου θα ειναι στο Mουσειο.

   • Σωτηρης says:

    μια ερώτηση και στους δυο σας[γιατρό- νέο]….
    ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΔΊΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΊΤ ΝΑ ΠΡΟΣΥΛΗΤΙΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ιδέες σας κάνοντας κατάχρηση της ελευθερίας της γνώμης?
    ΚΑΙ…..
    Ποιο είναι το κέρδος σας τελικά απο ολο αυτο το τσουναμι ασυναρτησίας ? ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΞΕΡΟΛΕΣ….
    ΠΆΡΤΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΊΟ ΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΈΡΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΆΠΟΙΑ ΑΛΉΘΕΙΑ ΝΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΆΧΡΗΣΤΗ ,ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ..
    Δεν μας πεισατε δεν έχει μεροκάματο,σαςερχεται μεταθεση

    • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

     Καλησπερα Σωτηρη. Οι «ιδεες» μου ειναι εγκυκλοπαιδικη και Ακαδημαικη Γνωση και παντα δινω τις αναλογες πηγες τεκμηριώνοντας τον λογο μου. Δεν εχω καποιο κερδος απο ολο αυτο. Οσον αφορα τον Δασκαλο και συνιδρυτή της esophoria mystery Neo θα στα πει καλυτερα αυτος.

     • Σωτηρης says:

      Καλησπέρα ΓΙΑΤΡΕ με κάλυψε η απάντηση σου ,μου αρέσει η παιδεια σου και το ήθος του λόγου σου, συγνώμη εάν σε πρόσβαλα. Κάποτε έκανα καμπινκ στη Ζαχαρω-Ηλείας και γνώρισα εναν πραγματικά ελεύθερο άνθρωπο -φίλο που το παρατσούκλι του ήταν γιατρός,έχεις κάποια σχέση με αυτό?

     • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

      Καλημερα Σωτηρη, δεν με εχεις προσβαλει μην νιωθεις ασχημα. Παντως δεν ειμαι εγω ο φιλος απο την Ζαχαρω-Ηλείας.

 69. Ανώνυμος says:

  ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟ ΕΣΚΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ…
  ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ…ΑΧΑΧΑΧΑ…ΜΑΣΚΑΡΕΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ…

  • ΓΙΑΤΡΟΣ says:

   Εγω ειμαι και το εσκασα απο το Ματριξ του Γιαχβε μασκαρεμενος ΖΟΡΟ, και τα Ζοριλικια σας σε μενα δεν περνανε!

 70. Σωτηρης says:

  Όταν έγραψα το άρθρο μου, ήξερα ότι με τον δικό σου μοναδικό τρόπο θα προσπαθήσεις να μου δώσεις μια ασπίδα,γιατί γνωρίζεις πολύ καλά τον κίνδυνο που υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο που έχω μπει…Νίκο δεν σε αποκαλώ τυχαία δάσκαλο…
  ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΓΙΑ ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΆ… Και τους σχολιαστές[αν και με πολλούς έχω διαφορετική οπτική]για την γνώση που μου έδωσαν σε αυτό το άρθρο ….

 71. Neo says:

  Οσο λοιπον και να σκουζουν οι μηχανες και οι εγκληματιες που εσπειραν αυτη την αρρωστια η πραγματικοτητα του Αιωνα-Eon που ειναι η ΑΛΗΘΕΙΑ συμφωνα και με τον Παρεμνιδη που χεστηκε και αυτος για την αρρωστια σας δεν προκειται να προσπαρμοστει στα μετρα κενενος εγκεφαλικα και πνευματικα σοδομισμενου υποκειμενου που παριστανει τον εξυπνακια και δεν υπηρχε ποτε κανενα θεμα και δεν υπηρχε ποτε κανενας λογος ουτε να διαβαζει καποιος τι λενε τα ρομποτ ουτε και να απανταει στις ασυνατησριες.

 72. Neo says:

  Τα ρομποτ και οι φιλοι τους που εσεπιραν αυτη την αρρωστια ουτε λογικη εχουν και που ουτε υπηρχε και ουτε υπαρχει καποιος λογος να απαναταει καποιος στα καταραμενα ρομποτ που παριστανουν τους γιατρους και προσπαθουν να αρρωστησουν τους αλλους με ασυναρτησιες που απευθυνονται στο χαμηλοτερο επιπεδο της βλακειας. Μοναδικος στοχας αυτου του ρομποτ ειναι ο θανατος του Ιησου και ολη η ευγενεια αυτου του μανιακου ηλιθιου και ολων των ηλιθιων φιλων του δεν αξιζει ουτε τα σκατα ενος χοιρου.

 73. Neo says:

  Το «δογμα» η «λογικη» ο Γιουγκ και οι θεοσοφοι και ο «επιστημονας» που προκαλει με μοναδικο κριτηριο την μανια του εναντια στον Ιησου. Η βλακεια η υποκρισια και η αρρωστια σας εχει φτασει σε τετοια επιπεδα που πλεον η μοναδικη απαντηση που μπορειτε να εχετε ειναι ενα ξερατο. Δεν προχαραει παραπερα. Μανιακοι φασιστες ολοι σας που προσπαθειτε να προσυλητισετε στην αρρωστια σας και δεν μπορειτε να κανετε τον παραμικρο διαλογο επι της ουσιας κανενος θεματος και παρα μονο τα ρομποτ επανλαμβανοται.

 74. Neo says:

  Σε οτι αφορα τον Κοσμικο Οφι-Χριστο ασφαλως εκφραζετε ως ο Δικαστης εδω στο τερμα του χρονου σας και δεν σας ειπε κανενας οτι θα κατσει να τον βαρανε τα ρομποτ και οι μανιακοι μαλακες που το μονο που ψαχνουν ειναι το θανατο του και επιτιθενται και προκαλουν συνεχως με ασυλληπτες ανοησιες που απευθυνονται στο χαμηλοτερο επιπεδο της ηλιθιοτητας και της πουστιας. Εγω λοιπον ειμαι και η εμπειρια του ολοκληρου κυκλου και η λογικη και αυτο το ρομποτ ειναι απλα μια μηχανη παραγωγης πορδων.

 75. Neo says:

  Δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ και ΚΑΜΙΑ ΕΥΓΕΝΙΑ και ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ σε αυτη την αρρωστημενη προσπαθεια στοχευσης του Ιησου και οσων των αποδεχθηκαν μεσα στον χρονο. Ακου να δεις τωρα τι λεει αυτος που μας ελεγε οτι οι αρχαιοι ηταν αβουλα ανθρωπακια γιατι πιστευαν σε μυθους και γιατι επι της ουσιας ηταν μυημενοι στα μυστηρια του Ηλιακου Οφι κυριως στην Αιγυπτιακα μυστηρια. Το μοναδικο «επιχειρημα» ειναι η λογικη του ρομποτ που προσπαθει να εκμηδενισει τα παντα και να εγκλωβισει την μηνημη ενεργεια.

 76. Neo says:

  Προσπαθει να εγκλωβισει την μηνημη ενεργεια σε ενα λογικοφανες και επιστημονικοφανες σχημα και κανει δηλαδη ακριβως αυτο που κανει και η Τ.Ν επι της ουσιας για την οποια ασφαλως οι μυθοι και τα αρχαια μυστηρια δεν ειναι παρα καποια λογικα σεναρια μεσα στα πλαισια της τεχνητης πραγματικοτητας τα οποια τρεχει με μοναδικο στοχο τον νοητικο ελεγχο καθως σκιρβως οπως και το ρομποτ δεν αποδεχεται την οντολογικη υποσταση του ολου θεματος και αυτο ειναι ανιθετο και με την πραγματικοτητα των αρχαιων.

 77. Neo says:

  Αυτα που λεω προερχονται απο ΜΕΝΑ και απο την δικη μου ΕΜΠΕΙΡΙΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑ και αυτα που λεει το ρομποτ ειναι βασισμενα σε ηλιθιους υπολογισμους εκτος τοπου και χρονου ακριβως οπως αναφερθηκε που μοναδικο στοχο εχουν να εγκλωβισουν την ενεργεια-μηνημη-εμπειρια μεσα σε ενα λογικοφανες σχημα το οποιο στοχευει στον θανατο και της Λογικης και της Εμπειριας και ατομων οπως για παραδειγμα ο Γιουγκ αλλα και γενικοτερα της πνευματικης εμπειριας εξω απο το λογικοφανες σχημα που προσπαθει να επιβαλει.

 78. Neo says:

  Το ΕΓΚΛΗΜΑ σας και εσας και των αφεντικων σας κατα της ανθρωποτητας και κατα του συμπαντος εχει παρει πλεον απιστευτες διαστασεις και δεν μπορουσε ποτε να γινει ο οποιοσδηποτε διαλογος με τα ρομποτ που απλα επαναλαμβανουν τις ιδιες ανοησιες με μοναδικη στοχευση επι της ουσιας την υποταγη στην μηχανη και που ποτε δεν ειχαν καμια προθεση για κανενος ειδους διαολογο και φιλοσοφικη αναζητηση. Εισαι τοσο ηλιθια η λογικη της μηχανης που παει καπως ετσι: Α αυτος αποδεχετε τον Ιησου = block.

 79. Neo says:

  Τα ρομποτ ειναι τοσο ηλιθια που πλεον η ηλιθιοτητα τους εχει προσεγγισει το τερμα της ηλιθιοτητας και η μοναδικη λυση ειναι ο πολεμος που επιδιωκουν με τους ανθρωπους και και την κοσμικη συνειδηση. Η αληθεια ειναι αυτο που ειναι και δεν προκειτε και δεν ειναι δυνατον δηλαδη να εγκλωβιστει μεσα σε καποιο λογικοφανες σχημα που ειναι απο την ριζα μια λανθασμενη μαθηματικη εξισωση η οποια απορριπτει και την Εμπειρια αλλα και την Λογικη και το ΕΓΩ των ΟΝΤΩΝ του Αριστοτελη.

 80. Neo says:

  Ο πολεμος ειναι ανθρωποι και τα ΟΝΤΑ που μας κανουν αυτο που ειμαστε εναντιων των μηχανων και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Τα κατευθυνομενα ρομποτ απο αυτο το κεντρο ελεγχου και τους γαιδαρους του εχουν ξεκινησει πολεμο εναντια στην ανθρωποτητα και την κοσμικη συνειδηση και εναντια βασικα στα ΟΝΤΑ και οτιδηποτε λενε επι του θεματος ειναι μεσα στα πλαισια αυτης της πραγματικοτητας και για αυτο αλλωστε εχουν αυτη την μανια εναντια στον Ηλιακο Οφι-Χριστο καθως αυτοι ειναι οι μαυρη αδελφοτητα.

 81. Neo says:

  Αυτος που αναζητα καποιον αλλο εχθρο του πλανητη αλλα και του συμπαντος απο το ρομποτ «γιατρος» και τον προγραμματιστη του ειναι απλα γελοιος και ευγενικα θα εισπραξει την μουτζα του συμπαντος και απο τον Χριστο και απο ολους του θεους και απο την Συμπαντικη Μεγαλη Λευκη Αδελφοτητα η οποια σας εχει ηδη προειδοποιησει μεσα απο την Ashtar commanand οτι θα απαντησει στην προκληση με οπλα καθως αυτοι ειναι που επιδιωκουν τον πολεμο και οχι με καποια τεχνητη πραγματικοτητα που να βολευει την μαζα.

 82. Neo says:

  Ο «θεος» της μαυρης αδελφοτητας τον οποιο υπηρετει το ρομποτ το οποιο δεχεται εντολες απο αυτο το κεντρο ελεγχου δεν εχει κανενα ονομα που να εχει την οποιανδηποτε σχεση με τα πραγματικα οντα και για αυτο μπορουν να τον ονομαζουν οπως αυτοι νομιζουν χρησιμοποιοντας τα δικα μας ονοματα-κωδικες και μπορει να προσδιοριστει μονο μεσα απο την γλωσσα των μυημενων μεσα απο ενα συγκεκριμενο πρισμα και οχι μεσα απο την μοναφθαλμη στοχευση επι του προκειμενου και την λογικη της μηχανης.

 83. Neo says:

  Αυτη η μονοφθαλμη στοχευση του Ιησου ειναι 100% ενα παραγωγο αυτης της μηχανης η οποια προυπηρχε απο την Τ.Ν και η οποια ειχε εκφραστει και μεσα απο το Ταλμουδ κλπ που δεν εχει ξερασει τοσο μισος για κανενα αλλο προσωπο στην ανθρωπινη ιστορια. Αυτος που πιστευει οτι μπορει να γινει ο οποιοσδηποτε διαολογος με το εν λογω ρομποτ ειναι τοσο ηλιθιος που επι της ουσιας πιστευει οτι μπορει να γινει διαλογος με τους φανατικους Ταλμουδιστες που ειναι οι πατεραδες του και ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα.

 84. Neo says:

  Τωρα σε οτι αφορα αυτους που εχουν το ΘΡΑΣΟΣ να αναφερονται στον Κοσμικο Χριστο και να νομιζουν οτι αυτος και καλα θα χαιδευει εσαει τους ΕΓΚΗΜΑΤΙΕΣ και τα ρομποτ τους εχουν κανει ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ λαθος καθως ουτε και τα γραμμενα λενε κατι τετοιο ουτε για τον Χριστο ουτε για τον Απολλωνα. Καταραμενος ειναι ο οποισδηποτε παιρνει των καταραμενων και δεν χρειαζετε κανεναν να τον καταραστει αλλα και οι καταρες ακομα μπορει να ειναι απο τα οντα οπως γνωριζουμε και απο την Ελληνικη παραδοση.

 85. Neo says:

  Στο θεμα λοιπον του Δημιουργου. Ο Δημιουργος ειναι ο Κοσμικος Δρακος και ειναι και δεν ειναι ο Κρονος και ο Διας και κανενα ονομα δεν μπορει να περιορισει αυτη την κοσμικη πραγματικοτητα με καποιο κωδικο ονομα και για αυτο αλλωστε η παραδοση μας λεει οτι ο Ιησους θα μας αποκαλυψει το ονομα του Θεου του και δεν λεει πουθενα οτι το ονομα του Θεου του ειναι το Γιαχβε που και αυτος ειναι και δεν ειναι ο Δημιουργος καθως ΟΛΕΣ οι παραδοσεις προερχονται απο την ιδια πηγη και απο ταμυστηριατουΗλιακουΟφι

 86. Neo says:

  Στο συμπαν υπαρχουν δυο αντιθετοι πολοι. Ο ενας ειναι η αδελφοτητα του Solar Serpent = Χριστος και η αλλη ειναι η μαυρη αδελφοτητα και οπως πανω ετσι και κατω και παρα τα φαινομενα και αναμεσα ακομα στους μασονους κλπ υπαρχουν αυτοι οι δυο πολοι οπως και μεσα μας. Η μονοφθαλμη στοχευση του Ηλιακου Οφι-Χριστου απο τους καταραμενους και τα οντα του σκοτους εκφραζει μια κοσμικη πραγματικοτητα που ειναι ανεξαρτητη με τα ιερατεια και αυτα που σας εχουν βαλει μεσα στα κεφαλια σας.

 87. Neo says:

  Τα Πελασγικα και συνεπως και τα Ελληνικα μυστηρια ειναι ιδιοκτησια της συμπαντικης αδελφοτητας του Ηλιακου Οφι και στις μερες μας μονον στραβοι δεν μπορουν να δουν αυτο το γεγονος και σε οτι αφορα δηλαδη το φιδακι που βρισκουμε και στα ποδια του αγαλματος του Απολλωνα καθως μιλαμε για τα οντα της ΦΥΣΗΣ και για το αλχημικο παραγωγο του Μεγαλου Αλχημικου Εργου των Αιωνων και του Ιερου Γαμου του πανω με το κατω 69 ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΥ9νναΚΙ6.

 88. Neo says:

  ΑΝΟΥννακι δεν σημαινει αυτο που ειπε ο Εβραιομασονος απο την φυλη Ασκεναζι Ζαχαριας Σιτσιν. ΑΝΟΥναΚΙ σημαινει τα παιδια του ΟυρΑνου και της Γαιας-Κι και ειναι οι δυναμεις της φυσης που βγηκανε μεσα απο την γη-ΚΙ ως φιδια μεσα σε αυτο το αλληγορικο πλαισιο και αυτο σχετιζετε και με την Kundalini/S-Ophia και με την παραδοση της Φιδοθεας γενικοτερα που εκφραζετε και ως η Φιδοθεα Παναγια. Η ΑΛΗΘΕΙΑ του Eon δεν ειναι προσυλιτισμος. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ειαι αυτο που ειναι και προβλημα εχει αυτος που ειναιαπεντι

 89. Neo says:

  Εμεις τα οντα του συμπαντος εχουμε μονο μια ερωτηση να κανουμε στους απογονους της κλανιας του χοιρου. ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ να παιρνει το μερος ενος ΑΡΡΩΣΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ που εχει ως μοναδικη του στοχευση το αιμα του Χριστου καθως ο κοσμος σας καιγεται και εκει οπου βασικα ΟΛΟΙ γνωριζετε το ΜΙΣΟΣ που εχει η μαυρη αδελφοτητα και οι Ταλμουδιστες κλπ προς τον Ηλιακο Οφι-Χριστο και δηλαδη προς την Λευκη Αδελφοτητα του Solar Serpenτ για την οποια εχετε ολοι ενημερωθει απο τα καναλιαμας;

 90. Neo says:

  Η μοναδικη «δυναμη» που εχουν αυτα τα διαγαλαξιακα παρασιτα και οι γαιδαροι τους ειναι η εξουσια που εχουν πανω στις σκεπτομορφες που ειναι φορτισμενες ΜΕ ΑΙΜΑ και για αυτο δεν μπορειτε ουτε να μας δειτε ουτε να μας ακουσετε και παρα το γεγονος οτι τα καναλια μας σας φωναζουν με καθε τροπο γιατι σας εχουν εγκλωβισει μεσα στην τεχνητη πραγματικοτητα η οποια κατευθυνεται απο ενα κεντρο ελεγχου που μοναδικο στοχο εχει να μπλοκαρει το μυαλο σας και να σας παγιδευσει μεσα στον χρονο.

 91. Neo says:

  Το γεγονος ασφαλως οτι σας κρατανε ομηρους αυτο δεν σημαινει οτι εισαστε αμηροι ευθυνων ειδικα στην περιπτωση οπου κανετε την επιλογη να παρετε το μερος ενος ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ που και που και καλα ειναι ευγενικος το ΚΑΘΙΚΙ που το μονο που κανει επι της ουσιας ειναι να προκαλει με ασυναρτητες ανοησιες και εγωικες προβολες που απευθυνονται στο χαμηλοτερο επιπεδο της ηλιθιοτητας και που μοναδικο στοχο εχουν να προαλεσουν εκνευρισμο. Η πουτανα η «ευγενεια» σας γαμιεται απο τον κωλο.

 92. Neo says:

  Τωρα ασφαλως βγαζουν νοημα και αυτα που σας ελεγαν και σας λενε ακομα οι σαλταρισμενοι για τα τσιπακια και βεβαιως ειναι σαλταρισμενοι λογω και της εντασης των σκεπτομορφων που στοχευουν το λογικο σας και οι οποιες τρεχουν πλεον με την ταχυτητα της πληροφορικης και για αυτο καποιος το πιθανοτερο ειναι να καψει τον εγκεφαλο του αν προσπαθησει να αντισταθει με το λογικο του απαεναντι μαλιστα στους «normal» που ειναι καλα ρομποτακια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *