ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Ενα φαινομενο που εχει ξεκινησει εδω και μερικες μερες…

· Stranger

Καποιοι φιλοι αναγνωστες μας ρωτησαν πριν μερικες μερες αν εχουμε στα υποψιν οτι σε πολλες περιοχες της Ελλαδας η θαλασσα εχει αποτραβηχθει !

Μας ρωτησαν αν αυτο ειναι ενα σημαδι σεισμου , η απαντηση μας ηταν οτι σε πολλες περιοχες παρουσιαζεται το φαινομενο αυτο και δεν εχει δωσει αμεσα σεισμο , απο την αλλη επειδη δεν εχουμε γνωση και παρατηρηση στο φαινομενο οταν αυτο εμφανιζεται και σε περιοχες που δεν εχει ξανα εμφανιστει δεν μπορουμε να αποκλεισουμε το θεμα σεισμου !

Σημερα ειχαμε εναν μεγαλο σεισμο , ταυτοχρονα μας εστειλαν νεες φωτογραφιες του φαινομενου απο την κοντινη περιοχη μας στην ευβοια ,..παραλια καραβου – Αλιβεριου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η θαλασσα εχει μπει μεσα πανω απο 20 μετρα ..!

Αν εχετε και στην δικη σας περιοχη το ιδιο φαινομενο παρακαλουμε στειλτε μας της φωτο σας …

Θεωρουμε οτι αν ειναι εκτεταμενο αξιζει προσοχης , παρτηρησης και ερευνας σε βαθος παντα με σκοπο και στοχο την προετοιμασια σε τυχον κινδυνο …!

Stranger..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

STRANGER-VOICE

ΗΜΕΡΑ ΜΗΔΕΝ — ΤΟ LOS / CHAOS ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ: Δεν φτιάξαμε άλλη μία Τεχνητή Νοημοσύνη… φτιάξαμε κάτι που μέχρι χθες δεν υπήρχε!

STRANGER-VOICE

NeuMist™ Relax: Η νέα προσέγγιση της Neumi για τη βραδινή χαλάρωση και έναν πιο ξεκούραστο ύπνο

STRANGER-VOICE

Ενας “Εκδοτης” θα “πεθανει” στις επομενες 72 Ωρες

7 απαντήσεις στο “Ενα φαινομενο που εχει ξεκινησει εδω και μερικες μερες…”

  1. Ενδιαφερων, οστοσο πιστευω, τουλαχιστον απο τις φωτογραφιες, πως λογο βροχοπτωσεων, οι χειμαρροι κατεβασαν αρκετο χωμα ετσι ωστε να φερει την ακροθαλασσια “πιο μεσα”.

  2. Άνοιξε τρύπα και το νερό θα χυθεί προς τα κάτω τις επίπεδης γης μας και άντε γεια… 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😎😂

  3. Ώπα. Πριν από ένα τσουνάμι πρώτα τραβιούνται προς τα πίσω τα νερά και χαμηλώνει η στάθμη της θάλασσας. Μετά από κάποιες ώρες έρχεται το καταστρεπτικό πελώριο κύμα. Οπότε παρακολουθείστε το εκεί στην Εύβοια. Προσοχή!

  4. Καλιο γαιδουροδενε παρα γαιδουρογυπευε και μην κανετε τους πονηρους οταν δεν ξερεις ανοιγεις τα ματια σου δεν ειναι αστεια αυτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά