15:50 - 28/05/2017

Ελα παραδεξου το η Ελλάδα δεν είναι η ίδια πια …

Μην μου πεις ότι δεν έχει μαυρίσει ο τόπος ;

Μην μου πεις ότι ο Ουρανός είναι ο ίδιος ;

Μην μου πεις ότι ο Ήλιος είναι ο ίδιος ;

Μην μου πεις ότι οι Έλληνες είναι οι ίδιοι;

Ότι το χαμόγελο είναι το ίδιο ;

Ότι η ψυχη είναι ακόμα εδώ και το θάρρος είναι περίσσιο!

Την στοχευσαν την Ελλάδα παραδεξου το …!

Όσο και να θες να νομίζεις ότι αντιλήψεις σαν αυτές σε κατατάσσουν στους γραφικούς παραδεξου το !

Τον τόπο τον καταράστηκαν οι πιο δυνατοί μαύροι μάγοι ..!

Οπως κάνουν πάντα πριν επιτεθούν σε κάτι ιερό!

Θέλοντας να σβήσουν το λύχνο του πνεύματος που κρατά την γη ακόμα να είναι ελεύθερη από ένα σκότος δημιουργημένο από κατωτερους Θεούς !

Αλήθεια πες … το έχεις σκεφθεί κάποιες φορες έτσι δεν είναι; …αλλά δεν τόλμησες να το πεις πουθενά !

Θυμώνεις ίσως που το κορόιδεψες κάποτε …που δεν αντέχεις να είναι αλήθεια ότι όλα όσα σου έμαθαν ..όλα όσα σε έμαθαν να γελάς ..τελικά ήταν ένα ψέμα … το έκαναν επίτηδες για να κρύψουν στα φανερά όλα όσα δεν ήθελαν να γνωρίζεις για να μπορείς να αμυνθείς !

Σηκώθηκε το τοίχος στην συνείδηση , κόπηκαν οι γραμμές με την Ελπίδα , μαύρισαν την διαφυγή στο όνειρο , πήραν τον έλεγχο στην φαντασία …. έσβησαν τα φώτα της τύχης !

Και το έκαναν μόνο με επικλήσεις , με δονήσεις , με απειλές …μόνο με τον λόγο …ούτε καν πράξεις ..μονό με την δύναμη της επιβολής του λόγου !

Αλλά σε αυτή την μήτρα τίποτα δεν είναι καλό η κακό … η μόνο καλό η μόνο κακό … το δημιουργημένο χάος φέρνει παντα μια νέα άγνωστη δύναμη οργάνωσης σε νέα συστήματα πιο πολύπλοκα …

Οι πεποιθήσεις σου και η παιδεία σου …που δεν σου ανήκει ..δεν την διάλεξες … σου έδωσε οπτικές γωνίες που μοιάζουν με μοτίβα αντίδρασης μέσα στο χάος που αυτοί δημιουργούν ….

Αν αυτό τότε αυτό ….αν η δημοκρατία κινδυνεύει αυτό….αν είναι προδότες τότε αυτός …αν γίνει αυτό τότε αυτό …

Το χάος της μαγείας τους όμως δεν έχει εντολή ..τότε ..αν … γιατί θα ήταν εγκλωβισμένο από το να μπορεί να σε αγκαλιάσει ολότελα …!

Εσύ είσαι ο προγραμματισμένος όχι το χάος τους …!

Εσύ περιμένεις συγκεκριμένα σημάδια για να κάνεις κάτι …όχι το χάος τους ..!

Εσύ είσαι μέσα στον λαβύρινθο της αγωνίας όχι το χάος ..!

Και εδώ έρχονται ξανά λέξεις και προτάσεις να αμυνθούν …να πιαστείς από τον βαρκάρη που ίσως σε περάσει απέναντι ..!

Θα πρέπει να γνωρίσουμε τον εχθρό στο 100% για να μπορέσουμε να αμυνθούμε !

Αν δεν μπορούν οι πεποιθήσεις σου , η βιομηχανοποιημένη παιδεία σκλάβων που πήρες να σε κάνουν να δεις τα ολοφάνερα τότε δεν θα έχεις ποτέ επιλογή ελευθέριας !

Αν μπορεις να σπάσεις όμως σαν γρανάζι , αν μπορείς συνειδησιακά να αμφισβητήσεις πλέον τα πάντα … υπάρχει Ελπίδα !

Ποιος νομίζεις θα έρθει να σε βοηθήσει ; Ο ηγέτης ;…

Σκέψου ξανά ….!

Ποιος μπορεί να σε βοηθήσει και που αν εσύ τον περιμένεις στον χώρο και στην συνείδηση που οι μαύροι δημιούργησαν για να σ ελέγξουν;

Και αν μπορεί να σε βοηθήσει πιστεύεις ότι θα το κάνει με ντουντούκα και τηλεόραση;

Δες και αποδέξου τα αυτονόητα …!

Κοίτα γύρω σου … είναι το ίδιο αυτό που βλέπεις όπως πριν 10 χρόνια;

Το ίδιο νερό ; το ίδιο χώμα; ο ίδιος έρωτας;

Μην ντραπείς να πεις την γνώμη σου επειδή απλά έκαναν τον κεφάλι σου να μην μπορεί να το δεχθεί , μην φοβηθείς επειδή η απάντηση σε τρομάζει , μην γίνεσαι στρουθοκάμηλος ξανά …όλη σου την Ζωή είσαι έτσι !

Άλλαξε … σε τόσο μεγάλο βάθος …μέχρι μέσα στο κύτταρο ..άλλαξε !

Και πρέπει να το αποδεχτείς ….για να το κάνεις πάλι να είναι σωστό !!

Αν όχι εσύ τότε κανείς , ΠΟΤΕ ..για πάντα !

Σου αρέσει δεν σου αρέσει πριν ξεκινήσεις να βλέπεις και τα βαρελότα του Πολέμου έχει χρόνια χαθεί ο σημαντικός πόλεμος της Υπεροντοτητας πληροφορίας ..ο οποίος είναι ο μοναδικός αρχικός εχθρός ..και όλα τα αλλά είναι παρελκόμενα του σεναρίου που πλέον γράφει ελεύθερα ..χωρίς να πάρει την άδεια από τους πομπούς πραγματικότητας …από εσένα και μένα … !

Θες να αντισταθείς ; Τότε δες και πες τα πράγματα ως έχουν , ως έχουν στο κύτταρο τους και όχι στο πολιτικός ορθό που σου κοίμισαν την συνείδηση !! Όχι στα νούμερα και στα χαρτιά και στον θίασο της επίκλησης των μαύρων ….αλλά όπως είναι !

Αυτός ο τόπος άλλαξε , έλεγξαν τα ιερά του σημεία , έλεγξαν την προστασία της δημιουργίας και αυτή την στιγμή άμυνα κάνουν μια χούφτα άνθρωποι , προστασία γίνεται από μια μικρή κουκκίδα συνείδησης που δεν εγκαταλείπει !

Επιμένεις να μην το πιστεύεις ; Τότε γιατί δεν τολμάς να αφεθείς και να ξεχάσεις λίγο τη στημένη κρίση και να υποκριθείς ότι όλα είναι όπως παλιά ; Να ξανά χαμογελάσεις και να βρεις την όρεξη να είσαι ξανά ανέμελος ; …Υποκρισου για μερικές μέρες ….και θα με θυμηθείς με όλα όσα θα δεις !

Stranger…

Loading...
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (64)

 1. ΑΝΩΝΥΜΟΣ 05/28/2017 @ 4:41 ΜΜ

  οκ λοιπόν…ας το παραδεχτούμε…ιούνιος 2012….τις μέρες από την κυριακή 10/6 με αποκορύφωμα στις 13/6, κράτησαν μέχρι τις 16/6… ένιωσα και έζησα κάποια πολύ περίεργα πράγματα που τα φυλάω μέσα μου και τα μοιράστηκα με λίγους. τότε ήταν που τα πρωτοσκέφτηκα αυτά που γράφεις…προτιμώ να μην τα γράψω εδώ, τα φύλαξα όμως στη μνήμη μου, σαν απαρχή, ορόσημο σε κάτι που αντιλήφθηκα…δυστυχώς συμφωνώ στρέιντζερ…ας γράψω ως ανώνυμος

  • Ανώνυμος 05/28/2017 @ 5:21 ΜΜ

   ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΦΙΛΕ, ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ!!!!

   • ΑΝΩΝΥΜΟΣ 05/30/2017 @ 1:19 ΜΜ

    σχετικά με αυτό που έζησα δεν έχω να πω από εδώ κάτι…το συμπέρασμα που αυτόματα όμως έβγαλα μεταξύ άλλων συνοψίζεται σε κάτι που πολύ σωστά για μένα γράφει ο φίλος στρέιντζερ και το παραθέτω αυτούσιο
    Αυτός ο τόπος άλλαξε , έλεγξαν τα ιερά του σημεία , έλεγξαν την προστασία της δημιουργίας και αυτή την στιγμή άμυνα κάνουν μια χούφτα άνθρωποι , προστασία γίνεται από μια μικρή κουκκίδα συνείδησης που δεν εγκαταλείπει !

    Επιμένεις να μην το πιστεύεις ; Τότε γιατί δεν τολμάς να αφεθείς και να ξεχάσεις λίγο τη στημένη κρίση και να υποκριθείς ότι όλα είναι όπως παλιά ; Να ξανά χαμογελάσεις και να βρεις την όρεξη να είσαι ξανά ανέμελος ; …Υποκρισου για μερικές μέρες ….και θα με θυμηθείς με όλα όσα θα δεις !

    αυτά γράφει στο άρθρο.ναι, για μένα μία σοβαρή μορφή αντίστασης στη μαυρίλα είναι η ασπρίλα, στη μιζέρια η γενναιοδωρία, στη γκρίνια και το θυμό το χαμόγελο κι η υπομονή…..ας κάνουμε ένα πείραμα…δύο μέρες να φερόμαστε σαν το γκρινιάρη από τα στρουμφάκια και δύο μέρες όπως γράφει παραπάνω, το αντίθετο..απλό πείραμα παρατήρησης..κι αφού βγάλουμε τα συμπεράσματά μας, ας πράξουμε αναλόγως…

   • ΑΝΩΝΥΜΟΣ 05/30/2017 @ 1:58 ΜΜ

    μία μικρή διόρθωση στην απάντησή μου ως προς το πείραμα: για πιο ασφαλή αποτελέσματα ας είμαστε δύο μέρες κατηφείς και τέσσερις θετικοί εφόσον χρειαζόμαστε θετικό ας το πούμε πρόσημο στο πεδίο για αδράνεια επιδιωκόομενης κατάστασης (+1-1=0) και ας το κάνουμε για λίγο καιρό…

  • ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ?… ΑΠΛΑ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ Ο ΥΛΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΤΑΞΑΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΕΓΙΝΕ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΘΡΥΨΑΛΑ!! … ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΜΕΤΕΩΡΟΣ ΠΙΑ ΚΑΙ ΑΜΗΧΑΝΟΣ!!

 2. Εξαρτάται που κυκλοφορείς Νίκο. Αν πας βραδάκι Σαββάτου στην Γλυφάδα θα δεις ένα σωρό κόσμο που περνάει καλά. Η διαφορά είναι ότι πριν από 10 χρόνια ήταν πολύ περισσότεροι αυτοί που είχαν το παραδάκι και περνούσαν καλά, αλλά ένα 5% του πληθυσμού παραμένει πάντα πλούσιο. Μιλάμε για 500.000 ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα.

  • Καλησπερα. Πρωτη φορα σχολιαζω αν και παρακολουθω χρονια τα Κατοχικα. Ο Stranger δεν αναφερεται στα υλικα και στα χρηματα (μπορεις να περασεις καλα και χωρις σπαταλες) αλλα στο ψυχισμο. Δεν εννοει να βγεις να σπαταλησεις χρηματα ασκοπα αλλα να βγεις και να περασεις ωραια, να εισαι αυθορμητος, ακομα και με μια κιθαρα στη παραλια με μπυρες απο το περιπτερο.. αλλα να το νοιωθετε που ειστε εκει με τη παρεα ή οποιον.. να γουσταρετε.. και να γελασετε με τη ψυχη σας.. ενα γελιο αληθινο και αθωο οπως οταν ειμασταν παιδια.. Τουλαχιστον εγω αυτο αντιλαμβανομαι.. Αν κανω λαθος ας με διορθωσει ο Stranger… Ευχαριστω για το χρονο σας.

   • Αχ αυτός ο ψυχισμός 05/28/2017 @ 7:43 ΜΜ

    Ξέρεις πόσο καλύτερα περνάς αν έχεις μερικά κατοστάρικα στην τσέπη και ξέρεις ότι τον επόμενο μήνα θα βγάλεις αρκετά για όλες σου τις υποχρεώσεις; Για μένα το οικονομικό θέμα επηρεάζει πάρα πολύ τον ψυχισμό σου και θέλει πάρα πολύ εσωτερική δουλειά για να περνάς ωραία ενώ όχι μόνο δεν έχεις μια αλλά δεν βλέπεις και φως στο βάθος του τούνελ.

  • 111 Τρίαινα !!! 05/28/2017 @ 5:46 ΜΜ

   Ακόμα και στην Γλυφάδα είναι πλέον γεγονός ότι δεν είναι όπως πριν, λιγοστοί είναι αυτοί που είναι ανέμελα πολλά μαγαζιά εκλέισαν ή υπολειτουργουν
   Αυτά λοιπόν
   Η Ελλάδα άλλαξε και προπάντων οι άνθρωποι

 3. Χαμόγελο δύναμη κ πίστη στο ότι όλα μπορούν να ανατραπούν προς το καλυτερο;νιώθω ότι πολεμάω με ένα θεριό που δε το βλέπω.ξυπναω το πρωί κ λέω μέσα μου ότι σήμερα θα πολεμήσω πιο δυνατά.οχι ρε γαμωτο δε θα το βάλω κάτω.δε ξέρω αν το καταφέρνω αλλά έχω ακόμη το κεφάλι ψηλά.βλεπω μαυρίλα γύρω μου κ καμία φορά μοιάζουν όλα αλλιώς.εγω θυμάμαι τον ήλιο χρυσό να με λούζει με φως.κ θέλω να το ζήσω ξανά.

 4. ΜΑΥΡΟΣ ΜΑΓΟΣ 05/28/2017 @ 5:22 ΜΜ

  Εδώ και πολυ καιρό,
  απεγνοσμένα ψάχνω να σε βρω,
  αλλά δεν ήξερα που να σε βρω
  δεν ξέρω τι ειναι αυτό που με έκανε να έρθω εδώ
  για να σε πάρω μαζι, μέσα στην κόλαση.

  • ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΣ 05/29/2017 @ 11:51 ΜΜ

   ΑΧΑΑ ΣΕ ΤΣΑΚΩΣΑ ΡΕ ΜΟΥΤΡΟ! ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ! ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΕ ΚΑΙΕΙ Ο ΚΩΛΑΡΙΝΟΣ ΣΟΥ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΥ ΕΡΙΞΕ ΚΑΜΙΑ ΑΚΤΙΝΑ! ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Κ ΘΑ ΣΕ ΠΑΣΠΑΤΕΨΩ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗ ΕΛΛΑΔΑΣ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΤΡΙΧΟΣ…!

   • ΜΑΥΡΟΣ ΜΑΓΟΣ 05/30/2017 @ 11:40 ΠΜ

    Αυτά μας τα είπαν και άλλοι που την είχαν πιο μεγάλη και καταλήξανε σε σταχτοδοχείο.

  • Ανώνυμος 06/01/2017 @ 3:04 ΜΜ

   αλλα αντ αλλα της παρασκευης το γαλα

 5. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΣΕ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ… ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΝΟΗΣΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΥΠΑΕΧΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΔΙΑΛΥΟΝΡΑΣ ΠΟΛΛΑ “ΣΥΝΝΕΦΑ” …ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΤΡΕΨΩ ΝΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ… ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ. ΕΧΕ ΥΠΟΜΙΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΠΙΣΤΗ… ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ…ΙΩ

 6. Ανώνυμος 05/28/2017 @ 5:39 ΜΜ

  Έρχομαι στην Ελλάδα κάθε δύο χρόνια για 15-20 ημέρες. Έζησα ως τα 23 μου εκεί το 2002 έγινα μετανάστης. Οι ελληνες είναι το ίδιο όπως και πριν.. Έχουν τον τρόπο να τα καταφέρουν.. Δεν βρίσκουν τον τρόπο να αντιδρασουν σε αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα.. Όσο για το φως είναι το ίδιο μαγικό και μοναδικό φως που γνωρίζω.. Είναι θέμα ψυχολογίας.. Αν εσυ που τα γράφεις αυτά θέλεις να τα βλέπεις όλα μαύρα, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα βλέπουμε και εμείς έτσι.. Βρες τα με τον εαυτό σου..Η Ελλάδα δεν έχασε το φως της 400 χρόνια επί Οθωμανικης σκλαβιας στους βαλκανικους πολέμους, παγκόσμιοι πόλεμοι.. Και θα το χάσει τώρα;;; Είμαστε πολύ μικροί για να μπορέσουμε να το σβήνουμε όλοι οι άνθρωποι στην γη αν μαζευτουνε.. Το φως της Ελλάδος είναι αιώνιο.. Αθάνατο.. Για να μας θυμίζει από που ερχόμαστε και να μας φωτίζει το μέλλον.. Ταπεινά και με όλη την αγάπη που έχω μέσα μου στέλνω τα φιλιά μου στην ιερή Ελλάς στην μητέρα μας.. Μάνα σε αγαπώ..

 7. ΣΑΜΑΡΙΝΙΩΤΗΣ 05/28/2017 @ 6:15 ΜΜ

  Ευτυχώς για την Ελλάδα και τους Ελληνες δεν ασχολούνατε όλοι με μαλακιες που τους έχει βάλει στο μυαλο το cine και η tv και τια αναπαράγουν στα σάιυ.

 8. αυτο μαλιστα ρε φιλε!! μπραβο!! μη μου αναρτας συνεχεια για νεκρους και λεωφορεια!! το θεμα ειναι να μην υπαρχουν αυτα στη συνειδηση μας ωστε να μη γινονται και οχι να τα προσθετεις κι εσυ μαζι με τα αλλα τα τρομομμε!!

 9. ΜΑΡΑΚΗΣ ΧΑΡΙΔΗΜΟΣ 05/28/2017 @ 7:13 ΜΜ

  ΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑ.ΙΣΩΣ ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΙΣΘΗΜΑ.ΞΕΡΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΠΙΒΙΩΣΑΝΤΕΣ ΘΑ ΞΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ.Η ΦΥΛΗ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ.ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ, ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΑΤΟΙ.ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΞΕΝΟΦΩΝ.Π Α Ν Τ Α.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ TAIMING ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

 10. Ανώνυμος 05/28/2017 @ 7:41 ΜΜ

  Μετά λίγα και τα πολλά έχω γράψει τα πάντα εκεί που δεν πιάνει το μελάνι, για παράδειγμα σήμερα μου λέει ένας φίλος μου “έλα ρε μαλακα να βγούμε για ένα καφεδάκι κυριακή είναι ωραία θα είναι” και πάγωσα. Νόμιζα ότι είναι τεταρτη. Ίσως να γινόσασταν λίγο σαν εμενα? θα λύνατε πολλά ανύπαρκτα προβλήματα.

 11. Το θεμα Νικο ειναι πως αυτη η χουφτα ανθρωπων εχει την δυναμη εκατομυριων ανθρωπων και εγωβλεπω πως τα εχουν βρει μπαστουνια….προσπαθουν δεκα χρονια με καθε τροπο να μας υποταξουν και δεν μπορουν…..εχουν χρησιμοποιησει καθε τροπο …αλλα βασταμε….αλλη χωρα θα ειχε πεσει σε 2 μηνες και εμεις εδω κτραταμε…..οποις δεν το καταλαβαινει κακο του κεφαλιου του ….το θεμα προς το παρον για τους μαυρους ειναι οτι ειμαστε διασπαρτοι στον Ελλαδικο χωρο ….ανεβαζουμε συνεχεια τον δεικτη της ασπιδας μας και επιπλεον ισορροπουμαι τις μαυρες ενεργειες που μας ριχνουν….ναι ενταξει ειμαστε λιγοι αλλα δεν μασαμε….μην ξεχνας Νικο οτι στην Ελλαδα παντα λιγοι ηταν αυτοι που εκαναν ολοι την δουλεια …ετσι και τωρα….πλεον ξεδιαντροπα μας επιτιθονται αλλα εμεις με συνεση και ισορροπια τους αποκρουουμε….μεχρι να κανουμε την τελικη επιθεση που θα τους κατατροπωσουμε…..ο χρονος δεν εχει σημασια….νοιωθω οτι ολα εχουν τελειωσει και ολοι αυτοι εχουν πεσει στα 4 και μας παρακαλανε για οικτος…..το τι αποφασισαμε γιαυτους καποιοι το ξερου πολυ καλα….ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ…ΥΠΟΜΟΝΗ

 12. ”Τον τοπο τον καταραστηκαν οι πιο δυνατοι μαυροι μαγοι”.Οι καταρες θα γυρισουν στα κεφαλια τους.Η Ελλαδα θα γινει καλυτερη απο πριν.Πιστη να εχουμε.Εγω παντως δεν εχω τοσο θλιψη,οσο προσμονη.

 13. Ανώνυμος 05/28/2017 @ 8:38 ΜΜ

  ΕΓΩ ΕΝΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ …ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ…ΚΑΙ ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ [ ΠΛΕΟΝ ] ΕΙΔΟΣ …ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙΡΑΧΤΕΙ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΘΕΤΗΣΩ….ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  • Ανώνυμος 05/28/2017 @ 9:46 ΜΜ

   ςΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΦΑΜΕ ΠΟΛΛΑ DISLIKE ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΩΘΕΝ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ…ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΥΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ SUPER MARKET ΚΛΠ ΚΛΠ …ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ…ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΕ ΣΥΝΘΛΙΒΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ…ΕΙΣΑΙ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΕΙΤΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ… ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ…ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΛΑΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 20 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ…Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ ΚΑΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΟΝΗΡΟΣ Η ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΣ Η ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΞΙΖΕΙΣ [ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΡΑ = ΒΟΛΕΨΑΚΙΑΣ ]…ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ Η ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ…ΚΟΒΩΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΥΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ… ΕΧΕΙΣ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΚΑΙ ΟΚΟΜΗ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΗΣΥΧΟΣ …ΕΧΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΜΟΝΟΝ ΕΧΘΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΗΚΟΥΝ ΕΔΑΦΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΝΑ ΑΤΕΡΜΟΝΟ ΜΙΣΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ…ΙΣΛΑΜ…ΕΒΡΑΙΟΥΣ..ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ…ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΡΙΞΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΧΑΘΕΙ Η ΚΟΥΤΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΣΟΥ…ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΑΡΑΓΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΠΟΤΕ ΣΟΥ… ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΜΑΣΣΟΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΟΥ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΙΑΜΕΤΡΙΚΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ…ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ – ΕΛΛΗΝΕΣ- ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ …ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΛΙΓΑ [ ΜΗΝΙΑΙΑ ] ΑΡΓΥΡΙΑ ]…ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

   • ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ 05/28/2017 @ 10:24 ΜΜ

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ!!! ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ, ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΙΩ. ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΏΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΠΗΔΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΑΠΟ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ. ΟΙ ΗΔΗ ΒΡΕΓΜΕΝΟΙ..ΔΕΚΑ ΞΑΦΝΙΚΟΥΣ ΚΟΥΒΑΔΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ.

    • ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ 05/28/2017 @ 11:44 ΜΜ

     ΚΟΙΤΑ…ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΙΩ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΕ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΠΛΑ. ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΑΔΙΟΡΑΤΟ ΠΟΥ ΑΠΤΕΤΑΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΟΧΕΥΣΟΥΝ. ΠΑΛΙΑ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΕΔΙΟ ΕΡΕΥΝΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΣ; ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΝΕΜΕΣΗ.

  • Αλέξανδρος 05/28/2017 @ 11:18 ΜΜ

   Με αυτά που λες φαίνεται ότι δεν είσαι Έλληνας γιατί ο πατριώτης αγαπάει την χώρα του και με τα καλά και κακά της και δεν διαχωρίζει τους ανθρώπους σε ομάδες αλλά τους ενώνει πρακτοράκο…το σχόλιο ισχύει και για τους πληρωμένους πρακτοράκους από κάτω που γράφουν ότι μπορούν για να σπείρουν μίσος αλλά δεν τους βγαίνει..

   • Ανώνυμος 05/29/2017 @ 8:59 ΠΜ

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ALEXANDER TE ΣΕ ΜΕΝΑ…ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ…ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΑ ΣΤΑ LIDL ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ [ ΕΚΤΟΣ ΜΙΑΣ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ ] ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ…ΕΣΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ…ΚΑΣΤΗΓΟΡΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΣΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ -ΚΟΥΛΗ SEXY ΣΚΙΣΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ-…ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ – ΘΕΛΕΤΕ-…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  • ΜΑΡΑΚΗΣ ΧΑΡΙΔΗΜΟΣ 05/29/2017 @ 8:35 ΠΜ

   ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ?ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΙΩΝΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΙΩΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΚΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ.ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΜΕΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ,ΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΒΙΩΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΕ? ΠΟΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ?ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ ΤΟ ΚΡΑΧ ΤΟΥ 29.ΑΛΛΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ.ΜΕΤΑ Ο 2ΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ.ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Η ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΝΑΔΙΡ,ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΕΙΝΑ.ΑΥΤΑ ΠΥ ΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΤΑΙΣΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Σ΄ΕΚΕΙΝΑ.ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΥ,ΚΑΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ.ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ.ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΟΣΟ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ.ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ.

 14. ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ12 05/28/2017 @ 9:56 ΜΜ

  ΒΑΣΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!Ο ΨΥΧΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΗΡΡΕΑΣΤΕΙ ΒΑΘΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ,ΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ….ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ,Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟΣ,ΕΧΕΙ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΛΛΕΣ,Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ…ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ.ΠΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΗ,ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ;O NOYΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ!!ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΙΣ ΑΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ….ΜΟΝΟ ΑΝ ΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΖΟΦΕΡΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

  • Ανώνυμος 05/28/2017 @ 10:06 ΜΜ

   ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΗΛΙΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ …ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΔΕΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΣΑΛΠΙΖΕΙ Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ [ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2004 ]…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

 15. Ανώνυμος 05/28/2017 @ 10:15 ΜΜ

  Ενα πράγμα θα πω. Πριν 2 χρόνια κάποιος μου είπε ότι αν δω χιόνι τον Ιούνη να αρχίσω να τρέχω. Λες?????

 16. Για αυτούς τους λίγους μεταξύ των κληθέντων … Ιω. 6,39 Το δε θέλημα του Πατρός, που με έστειλεν στον κόσμον, είναι ακριβώς τούτο, να μη χάσω κανέναν από όλους εκείνους που μου έχει δώσει. Ιω. 10,28-30 τους δίδω την αιωνίαν ζωήν και δεν θα χαθούν ποτέ και κανείς δεν θα τους αρπάξη από τα χέρια μου Ιω. 17,12 Εφύλαξα αυτούς που μου έδωκες και κανένας από αυτούς δεν εχάθηκε. Α Ιω. 2,27 Και σεις έχετε το πνευματικόν χρίσμα, το Αγιον Πνεύμα με τας δωρεάς του που ελάβατε από τον Χριστόν και μένει μέσα σας. Και δι’ αυτό δεν έχετε ανάγκην να σας διδάξη κανένας άνθρωπος, αλλ’ όπως αυτό τούτο το πνευματικόν χρίσμα σας διδάσκει για όλα, και κάθε τι που διδάσκει είναι απολύτως αληθινό και δεν είναι ψευδές, και καθώς εξ αρχής σας έχει διδάξει, έτσι πρέπει να μένετε εν τω Χριστώ και να κρατήτε την αλήθειαν, που το Πνεύμα σας έχει αποκαλύψει…. Έχουν την προστασία και μέσω αυτών όλοι εμείς και κανείς από αυτούς δε θα χαθεί. Ιω. 21,11 Ανέβηκε ο Σιμων Πετρος στο πλοιάριον και ετράβηξε εις την ξηράν το δίκτυ, γεμάτο από εκατόν πενήντα τρία μεγάλα ψάρια. Και ενώ τόσον πολλά και μεγάλα ήσαν τα ψάρια, δεν εσχίσθηκε «το δίκτυον» = 1224 = 2 x 612 = 8 x 153 = 3 Χ [51] ~ 1/3 Ιερό Άγιο – Ζωή (Ξέχωρη και κρυμμένη) Δ Βασ. 1,13-14 “άνθρωπε του Θεού, ας θεωρηθή αξία ελέους ενώπιόν σου η ζωη μου και η ζωή αυτών των πεντήκοντα δούλων σου. Διότι εγώ γνωρίζω, ότι κατήλθε πυρ από τον ουρανόν και κατέφαγε τους δύο πρώτους πεντηκοντάρχους και τους πενήντα στρατιώτας αυτών. Τωρα λοιπόν ας θεωρηθή αξία ελέους η ζωη μου ενώπιόν σου”. Για αυτούς τους ολίγους που θα γιορτάσουν σε λίγες ημέρες … 50 + (Η Κεφαλή) ο Ιησούς Χριστός = 51…

 17. αυτο με την βροχη εχει καταντησει αηδια.καθαρος ο ουρανος μετα βγαινουν τα αεροπλανακια ψεκαζουν και μετα ωωωωωω τι περιεργο βρεχει.βαρεθηκαμε ρε παληκαρια τα ιδια και τα ιδια.οποτε ακουω για επιδεινωση του καιρου κοιταω τον ουρανο και ωωωωωω τι περιεργο παλι ,γραμμες παντου.Μπιχλα και Αηδια….

 18. Βελισσαριος 05/28/2017 @ 11:13 ΜΜ

  τα πολλα λογια ειναι φτωχεια φιλε strager

 19. Γιάννης 05/28/2017 @ 11:13 ΜΜ

  Φίλε έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που έγραψες!Είμαι νέος,αλλά εδώ και 3 χρόνια και εγώ εχω παρατηρήσει πως συμβαίνουν όλα αυτά που περιγράφεις!Νιώθω πως εχουν βαλτωθεί όλα και μεσα σε αυτό το βάλτο ειμαστε και εμείς!

 20. Dr. Van Helsing 05/28/2017 @ 11:21 ΜΜ

  Ο stranger τα λέει σωστά. Μαύροι μάγοι μας την έπεσαν πράγματι. Κι εμείς χάσαμε την ασπίδα μας γιατί οι μάγοι, πρώτα σε αυτήν έριξαν τα μαγικά τους, τα οποία, ως…μαγικά που είναι, αόρατα και ύπουλα, μας άφησαν εκτεθειμένους και τώρα λέμε…και τώρα, ΤΙ? Δεχόμαστε δαιμονική επίθεση για όποιον δεν κατάλαβε. Αλλά, τίποτε δεν θα μπορούσε να μας καταβάλλει, αν κρατούσαμε χαρακτήρα. Ετσι έσκασε το μαγικό των μάγων σαν βόμβα, μια μαγική βόμβα, που η μαγική της…”ραδιενέργεια”, μας τρώει και μας μεταλλάσσει τις ψυχές και το είναι. Το σκοτάδι απλώνεται παντού στην χώρα του φωτός!! Δεν είναι τυχαίο. Δεν είναι απλά…σύμπτωση. Τι κάνουμε? Θα δούμε το φως επιτέλους? Το φως που θα μας ενώσει? Ή το σκοτάδι έχει πιά, φτάσει τόσο βαθιά?

 21. Αρης απο Πειραια 05/29/2017 @ 12:07 ΠΜ

  Καλησπερα σε ολους,αυτο που περιγραφει ο stranger το ελεγα σε μερικους φιλους τις προηγουμενες μερες,τα πραγματα ενεργειακα αλλαξαν γυρω μας και μεσα μας,πηγα τα τελευταια 2 χρονια σε καποια μερη ενεργειακα της χωρας μας και δεν ενιωσα το ιδιο οπως πριν 10-12 χρονια.Ειναι ζωτικη η αναγκη να βρουμε το φως καθημερινα απο απλες στιγμες,να βρισκουμε ανθρωπους και να μοιραζομαστε αυτο το φως σαν τα κερια που ενωνονται σιγα σιγα και δημιουργουν μια φλογα.Πρεπει να ακολουθησουμε τους ψιθυρους της καρδιας μας,μονο εκει βρισκεται το φως,η λογικη ετσι οπως μας την εχουν πλασει θα μας πλανεψει,προσοχη μεγαλη λοιπον!Σε καποιους θα ερθει το φως να τους μιλησει σε ονειρα,να ειναι σε εγρηγορση.

 22. Μαρια-Νεφελη 05/29/2017 @ 12:29 ΠΜ

  ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  1
  Ότι μια μέρα θα δαγκάσεις μες στο νέο λεμόνι
  και θ’ αποδεσμεύσεις
  τεράστιες ποσότητες ήλιου από μέσα του.
  2
  Ότι όλα τα ρεύματα των θαλασσών
  άξαφνα φωτισμένα θα σε δείξουν
  ν’ ανεβάζεις τη θύελλα στο ηθικό επίπεδο.
  3
  Ότι και μες στο θάνατό σου πάλι θα ‘σαι
  σαν το νερό στον ήλιο
  που γίνεται ψυχρό από ένστικτο.
  4
  Ότι θα κατηχηθείς απ’ τα πουλιά
  κι ένα φύλλωμα λέξεων θα σε ντύσει
  ελληνικά να μοιάζεις αήττητη.
  5
  Ότι μια σταλαγματιά θ’ αποκορυφωθεί
  ανεπαίσθητα στα τσίνορα σου
  πέρ’ απ’ τον πόνο και μετά πολύ το δάκρυ.
  6
  Ότι όλη του κόσμου η απονιά θα γίνει πέτρα
  ηγεμονικά να καθίσεις
  μ’ ένα πουλί πειθήνιο στην παλάμη σου.
  7
  Ότι μόνη σου τέλος θ’ αρμοστείς
  αργά στο μεγαλείο
  της ανατολής και του ηλιοβασιλέματος.

 23. ΠΑΝΟΣ ΣΑΜΙΟΣ 05/29/2017 @ 2:38 ΠΜ

  ΜΗΝ ΚΩΛΟΝΕΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΛΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΓΟΥΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ !!!!!!! ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ !!!!!!!!ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ !!!!!!!

 24. Διαφωνούμε οτι δεχόμαστε ολομέτωπη επίθεση? Όχι. Κανένας δεν διαφωνεί. Ας το πάει τόσο μακρυά ο καθένας, όσο αντέχει.
  ΠΡΟΤΑΣΗ. Ας ξανανοιώσουμε Έλληνες, ας ξαναβρούμε αυτά που θέλουν να χάσουμε. Ας κάνουμε ομάδες κλειστές,ας γνωριζόμαστε,ας στηρίζουμε όποιον έχει ανάγκη. Ο καθένας στην πόλη του.Θα βρεθούν τρόποι. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΘΥΜΑΤΑ. Ξεκινάω από τώρα και φίλοι μου θα κάνουν το ίδιο. Παρακαλώ τους ανθρώπους των Κατοχικών να μας βοηθήσουν αν γίνεται. Ονομάστε την ομάδα κλειστη ομάδα…. με το όνομα της πόλης σας στο Φ/Β και σύντομα θα συναντηθούμε.

 25. Αγγελάκας.σιγα μη κλάψω.ακουστε το δυνατά!

 26. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. 05/29/2017 @ 8:38 ΠΜ

  ΝΑΙ ΝΙΚΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑΞΑΝ. ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΛΙΓΟΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΡΑΓΙΚΗ, ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ, ΓΚΡΙΝΙΑ, ΝΕΥΡΑ, ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΙΑ. ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΗΣΙΑ ΟΧΙ ΟΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΑ. ΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΔΙΑ ΜΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΑΠ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ; H ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙ ΑΚΟΜΑ ΖΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ, ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ. ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙΧΑΝ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ. ΤΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΕ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΑ. ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ 200.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 500.000 ΕΥΡΩ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΖΑΠΛΟΥΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ Η ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΟΙ ΖΑΠΛΟΥΤΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΒΙΛΕΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ. ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ.

 27. Μέσα στο θέμα σε βρίσκω πάντα. Μέγα επίτευγμα. Σαν ένας κινητός μοχλός. Δεν χρειάζεται μόνο το γκάζι , οι ταχύτητες είναι απαραίτητες για την ασφαλή οδήγηση. Αλλά πώς να παραδεχτείς κάτι , από την στιγμή που θεωρούσες ότι ήταν πεθαμένο; Η λειτουργία όμως λειτουργεί διαφορετικά . Εκεί στα καλακαθούμενα αναδύει τόσες λεπτομέρειες. Φαίνεσαι τόσο μικρός για να τις παραδεκτείς. Φοβάσαι αυτά που θα γράψεις , μήπως ζωή πάρουν . Έχεις συνηθίσει να ζεις ένα συνηθισμένο τρόπο ζωής. Τα πάνω κάτω με λίγα λόγια. Πες , πώς δίνεις ένα λεπτό να πιστέψεις μια αλήθεια που στην πραγματικότητα δεν ορίζεται. Μπορείς να το διαχειριστείς ; Είσαι ικανός; Στα όνειρα δεν υπάρχουν όρια και σύνορα εεε ; Ερωτήσεις που οι απαντήσεις γραμμένες με αόρατο μελάνι. Από αντίδραση ίσως κάνεις , κάτι άλλο , μόνο που κύρια δράση παραμένει ισχυρή . Ένα βήμα είναι . Πόσο θα πάρει , εάν αντέξει ποιος ξέρει; Και για να μην αντέξει; Όπως προσπερνάμε μεγαλώσαμα ανθρωπάκια που μας φράζουν τον δρόμο , καταφέρνουμε να τα προσπερνάμε. Όνειρο ναι , όνειρο είναι . Με το τελευταίο που αφήνεις , πόσες διακοπές ρεύματος υπήρχαν; ο θυμός να σε σέρνει η λύπη να σε κόβει. Ποιος κίνδυνος να υπάρχει ; Ο μόνος κίνδυνος είναι να καταλάβεις ότι υπάρχεις και μπορείς να αλλάξεις την συχνότητα που σε οδεύουν. Παραμύθια , εεε ; Τα λατρεύω τα παραμύθια. Ας τα κάνουμε αληθή……Η κίνηση αρχής ακόμα δεν γνωρίζουμε πάντα όταν το παραδεκτούμε θα επέρθει και αυτή. Το δουλεύουμε…

 28. Μη μασάτε! Ο Στρέιντζερ έχει δίκιο όσον αφορά το Μάτριξ. Ετσι είναι. Όμως το μάτριξ το επιβλέπουν κάποιοι, και όχι οι σκοτεινοί. Να ακούτε την Ιω. Ξέρει πολύ βαθύτερα! ναι, μας κάνουν επίθεση, εν μέρει τα προκαλέσαμε και καρμικά ξεπληρώνουμε ένα μέρος. Όμως οι επιβλέποντες σύντομα, και με τη βοήθεια των λίγων, έστω, θα επέμβουν για να επαναφέρουν την κοσμική ισορροπία. Μετά είναι η ελ΄εύθερη βούληση που θα ξαναέχουμε, χωρίς να την αλλοιώνουν οι σκοτεινοί. Όμως, θα είμαστε πάλι μόνοι, και απο μας θα εξαρτηθεί η τελική πορεία.

 29. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 05/29/2017 @ 6:46 ΜΜ

  Δεν θα μπορούσε να πει ένα τόσο μεγάλο ψέμα σχετικά με την ιέρεια του Απόλλωνα μπροστά στους σοφότερους εκπροσώπους της αρχαίας θρησκείας, διότι αμέσως όλοι θα διαπίστωναν το ψέμα της. Όμως, όχι μόνο δεν την κατηγόρησε κανείς για αναλήθειες, αλλά αντιθέτως οι σοφοί ειδωλολάτρες παραδέχτηκαν την λεκτική τους ήττα και όλοι αμέσως ασπάστηκαν με τη θέληση τους τον Χριστιανισμό με αποτέλεσμα ο αυτοκράτορας να τους θανατώσει. Κανείς δεν μπορεί λοιπόν να αμφισβητήσει την αδιάσειστη αλήθεια ότι τα προφητικά αυτά λόγια βγήκαν από το στόμα της Σίβυλλας . Σε άλλο χειρόγραφο που βρίσκεται στην Αγιορείτικη Μονή Διονυσίου, αναφέρεται μια άλλη προφητεία της Σίβυλλας

  “ Σας προφητεύω έναν τρισυπόστατο Θεό στα ύψη εκτεινόμενο του οποίου ο αιώνιος Λόγος σε ανυποψίαστο κόρη θα κυοφορηθεί, όπως ακριβώς το φέρον φωτιά τόξο, το μέσον του κόσμου διαπερνώντας . Όλο τον κόσμο αφού επαναφέρει στην ζωή, και στον Πατέρα θα τον προσφέρει σαν δώρο. Μαρία θα είναι το όνομα αυτής” . Βλέπουμε λοιπόν ότι η Θεία Πρόνοια μέσω του “σπερματικού λόγου” (όπως τον ονόμασαν οι Πατέρες της Εκκλησίας) φώτισε κάποιους Έλληνες της Αρχαιότητας και έτσι άφησαν εκατοντάδες χρόνια πρίν τον Χριστό προφητείες για την έλευσή Του. Και άλλοι αρχαίοι λαοί έδωσαν τέτοιες προφητείες χωρίς να πλησιάζουν σε καμία περίπτωση την ακριβολογία των προφητειών της Παλαιάς Διαθήκης περιοριζόμενες αποκλειστικά και μόνο στην αναφορά για τον ερχομό κάποιου Σωτήρα πού θα λυτρώσει τον κόσμο . Οι προφητείες όμως των αρχαίων Ελλήνων δίνουν λεπτομερέστατα στοιχεία για τον Χριστό (γέννηση Του από την Παρθένο Μαρία, θεανθρώπινη φύση Του, θαύματα Του, Σταύρωση, Κάθοδος στον Άδη και Ανάσταση Του, τρείς υποστάσεις του Θεού). Έτσι, πολλές απ’ αυτές καθίστανται ισάξιες με τις προφητείες της Παλαιάς Διαθήκης, ενώ κάποιες άλλες τις ξεπερνούν κιόλας. Αυτό ακριβώς αναγνωρίζει και ο μεγάλος μας εκκλησιαστικός συγγραφέας Κλήμης ο Αλεξανδρεύς (2ος αιώνας μ.Χ), ο οποίος στο έργο του Στρωματείς (5,13) δηλώνει απερίφραστα: “ Ούκ οίμαι υπό Ελλήνων σαφέστερον προσμαρτυρήσεσθαι τόν Σωτήρα ημών” δηλαδή “ δεν είναι δυνατόν, νομίζω, να προαναγγελθεί σαφέστερα από τους Έλληνες ό Σωτήρας μας”. Και μόνο αυτές οι λίγες προφητείες πού αναφέρθηκαν (σε σχέση με το πλήθος που υπάρχει αλλά βρίσκεται κρυμμένο εδώ και αιώνες) αρκούν να καταρρίψουν την γελοιότητα εκείνη που δυστυχώς παρασέρνει πολλούς και πού ψευδώς κηρύττει ότι ό Χριστιανισμός είναι ένα εβραϊκό κατασκεύασμα, όλοι οι αρχαίοι Έλληνες ειδωλολάτρες και ο Ελληνισμός και ο Χριστιανισμός δύο εντελώς αντικρουόμενοι κόσμοι . Για να τελειώνουν τα ψέματα, ο Χριστιανισμός δεν είναι εβραιογενής θρησκεία. Δεν είναι κατασκεύασμα των Εβραίων ούτε κανενός άλλου λαού… Είναι η αληθινή θρησκεία που αποκαλύπτεται ανεξαιρέτως σε όλους τους λαούς της γης . Το ότι αποκαλύφθηκε πρώτα στους Εβραίους δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι είναι εβραιογενής θρησκεία. Άλλωστε, λίγες δεκαετίες μετά την Ανάληψη του Χριστού, ό Χριστιανισμός πέρασε στα χέρια των Ελλήνων (αυτό δηλαδή σημαίνει πως έγινε θρησκεία Ελληνογενής; Εννοείτε πώς όχι) και άρχισε να απομακρύνεται από τα Εβραϊκά στεγανά για να απλωθεί σε όλη τη γή. Από την άλλη βλέπουμε ότι οι σοφοί Έλληνες της αρχαιότητας όχι μόνο πίστευαν σε ένα Θεό αλλά μίλησαν κιόλας για την τριαδικότητα Του, για την διττή φύση του Χριστού, για την Σταύρωση και την Ανάστασή Του. Προσπαθούσαν να αποδεσμευτούν από την δυναστεία των θεών και να πλησιάσουν τον ένα και αληθινό Θεό. Αποδεικνύεται πώς περίμεναν καρτερικά την έλευση του Χριστού για αιώνες . Γι’ αυτό και όταν έγινε η συνάντηση Χριστού και Ελλήνων, ο Χριστός είπε: “ Ελήλυθεν η ώρα ‘ινα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου” (Κατά Ιωάννην -12,23) δηλαδή “έφτασε ή ώρα να δοξαστεί ο Υιός του Ανθρώπου(=ο Χριστός) Και έτσι έγινε… Όλα τα Ευαγγέλια γράφτηκαν στα ελληνικά, σε χέρια Ελλήνων πέρασε άπ’ την πρώτη στιγμή ή Εκκλησία, Έλληνες Πατέρες διατύπωσαν τις αιώνιες αλήθειες στο αίμα χιλιάδων Ελλήνων μαρτύρων στερεώθηκε τους πρώτους αιώνες η Εκκλησία, Έλληνες αυτοκράτορες και κληρικοί ανέλαβαν επί Βυζαντίου την διάδοση του Ευαγγελίου και τον εκχριστιανισμό των ως τότε βάρβαρων λαών . Επομένως, όχι μόνο δεν συγκρούονται ο Χριστιανισμός και ο Ελληνισμός αλλά αντιθέτως συνδέονται τόσο στενά, σε σημείο ο Άγιος Νεκτάριος Πενταπόλεως να γράψει στο έργο του “Περί της Ελληνικής φιλοσοφίας ως προπαιδείας εις τον Χριστιανισμόν “ τα εξής : “ Ο Έλλην είναι πλασμένος φιλόσοφος, είναι και πλασμένος Χριστιανός, είναι πλασμένος να γνωρίζει την αλήθεια και να την διαδίδει εις τα άλλα έθνη(…) Ναι, ό Έλλην εγεννήθη κατά την Θεία Πρόνοια διδάσκαλος της ανθρωπότητας(…) Αυτή είναι η αποστολή του, αυτό είναι το ξεχωριστό κάλεσμά του μεταξύ των εθνών(…) Από καταβολής κόσμου, το Ελληνικό Έθνος ήταν πλασμένο διά τον σκοπόν αυτόν. Ο Θεός(…) διέπλασε το Ελληνικό Έθνος ως οφθαλμόν εις το σώμα της ανθρωπότητας”.

 30. Ολα καλά είναι. Πέθανε κι ο δρακουμέλ…
  Πού το βλέπετε το παράξενο;

 31. Όπως μου είχε αναφέρει ένας πνευματικός άνθρωπος προ ετών “ΒΑΛΛΟΜΕΘΑ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ”…

 32. Θελω να καταθεσω μια ιδεα,οχι ακριβως δικη μου,αλλα των προγονων μας. Ο λογος οπως ξερουμε εχει μεγαλη σημασια,ακομα και ο Χριστος ειπε πως θα ελεγχθουμε για καθε λογο που ειπαμε.Οι αρχαιοι λοιπον ειχαν βρει ενα ‘κολπο’.Τον ευφημισμο.ΕΥΦΗΜΙΣΜΟΣ ,σχημα λογου στο οποιο αντικαθισταται μια δυσοιωνη,απαγορευμενη η γενικα αρνητικα φορτισμενη λεξη η φραση,με μια αλλη που εχει εντελως αντιθετη σημασια π.χ.’Ειρηνικος ωκεανος’ αντι ‘τρικυμιωδης’,’γλυκαδι’ αντι ‘ξυδι’,’Ευμενιδες’ αντι Έρινυες’.Λεω λοιπον,αν σκεφτομασταν πολυ καλα τις κουβεντες μας,να μη χρησιμοποιουμε δυσοιωνες λεξεις,η να τις αντικαταστησουμε .Να ανακαλυψουμε εξυπνες φρασεις [γιατρε εσυ να το αναλαβεις,σαν ψυχιατρος,προς Θεου οχι ο Τραγος :)]και να τις κανουμε ‘μοδα’,οπως καποιες φρασεις απο ταινιες.Ας δοκιμασουμε,μεχρι πριν καποια χρονια,θυμαμαι π.χ.δεν ελεγαν παλιοπαιδο,αλητης,ελεγαν ‘ευλογημενο’,’βρε το ευλογημενο τι εκανε’ για παραδειγμα.Ας προσπαθησουμε,δεν εχουμε να χασουμε τιποτα,μονο να κερδισουμε.

 33. Ο Τράγος των Αιγών 05/29/2017 @ 10:04 ΜΜ

  Εδω και 15 χρονια το εχω διαπιστωσει οτι γινεται κατι πολυ ασχημο στην Ελλαδα και δεν μιλαω για τα πολιτικα που ηταν απο παντα σκατα. Κατι αλλο παιζει που το βλεπω και το νιωθω αλλα δεν μπορω να το προσδιορισω επακριβως. Ειμαι βεβαιος οτι εχει να κανει και με τον πολεμο που δεχετε απο συγκκριμενες ατζεντες η χριστιανικη συνειδηση ομως υπαρχει και κατι αλλο που ισως εχει να κανει και με το γεγονος οτι η Ελλαδα ειναι μια διασταυρωση αναμεσα στην ανατολη και την δυση και ασφαλως ειναι και οι πολιτικς αρτζεντες που θα μπορουσαν να σχετιζονται με πραγματα και καταστασεις που ειναι περα απο την αντιληψη μας. Εγω βασικα πιστευω οτι το προγραμμα απο πανω ελεγε να ξεκινησει απο εδω μια νεα συνειδηση η οποια θα εξαπλωθει στον πλανητη και αν αυτο ισχυει θα μπορουσε ασφαλως να μας βαλει στο στοχαστρο. Οπως και να εχει αναποφευκτα θα τους λιωσω.

 34. Ο Τράγος των Αιγών 05/30/2017 @ 9:50 ΠΜ

  Η αληθεια ειναι οτι ειμαι αλλεργικος στην βρωμια και οτι με αρρωστενει ολη αυτη η κατασταση με τα αρρωστακια που παραμονευουν σε καθε θεμα που αφορα τον Ιησου για να προκαλεσουν και να ξερασουν την βρωμια και τον κομπλεξισμο τους μεσα σε μια κατασταση μαλιστα οπου ο κοσμος καιγεται και ειναι προφανες αλλωστε οτι αμα δεν μπει ενα φρενο σε αυτη την αρρωστια δεν υπαρχει κανενα μελλον. Τα αρρωστακια απλα βασικα ψαχνουν να βρουν το trigger που θα πυροδοτησει τον εκνευρισμο και συνεχιζουν το ιδιο βιολι και την ιδια βλακεια χωρις καν να καταλαβαινουν τι λενε και τι ψαχνουν περα δηλαδη απο το να ταιζουν την βλακεια και τον κομπλεξισμο τους μεσα στα πλαισια μαλιστα μιας τραγικης καταστασης. Ξεκινανε παντα με την προσβολη εθνικης συνειδησης με βαση την αρρωστια της αρχαιοπληξιας και συνεχιζουν να σερνονται προσπαθωντας μονο να σε εκνευρισουν αλλα και να σου επιβαλουν επι της ουσιας την διαστροφικη αρρωστια και τον υπερκομπλεξισμο τους και απλα σε καποιες φασεις η βρωμια που σπερνουν ειναι τοσο μεγαλη που με αρρωστενει οπως αλλωστε εχει αρρωστησει αρκετους αλλους. Αυτη μου η προσπαθεια να επικοινωνησω με τον υπερκομπλεξισμο και την διαστροφη τους ειναι μια κοινωνικη προσφορα και βασικα θα πρεπει να μου λενε: ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΓΑΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ.

 35. εγω θα ειμαι πιο πεζος απο τους παραπανω φιλους σχολιαστες……Έλλειψη ρευστότητας=Στάση εμπορίου= έλλειψη πολιτισμού!!!!!!!!!!!Ετσι ειναι αδελφια,αν στα παιρνει ολα τα κωλοκρατος με τι κουραγιο θα ασχοληθεις με τον πολιτισμο και τα πνευματικα πραμματα?…………..Ρε εδω δεν εχεις να φας ρε…..πως ειναι δυνατον να βλεπεις τον ηλιο της πατριδας μας λαμπροτελο?….πως ειναι δυνατον αμα τουρτουριαζεις απο το κρυο να σου φαινεται ο χειμωνας τζαματος ….? δεν θα τα βλεπεις ολα μουντα?…..αφου εισαι μπατηρης ρε….εισαι κολιγος της μερκελ και των Γερμαναραδων……..στα πηρανε ολα….. δουλειες,τραπεζες ,σπιτια ,,αεροδρομεια φωτα ,νερα ,τηλεφωνα ……ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΡΕ…..ΟΛΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ……ΤΖΑΜΠΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ……………..πως λοιπον να μην αλλαξει αυτη η κωλοχωρα?…..αφου μονο οι γερονταρες εχουν απομεινει εδω …γιαυτο τα βλεπουν ολα θολα…….γιατι εχουν ΚΑΤΑΡΡΑΧΤΗ…!!!!χαχχαχαχχαχα ο ουρανος μια χαρα ειναι,το ειπε και ενας φιλος εδω που μενει στο εξωτερικο……….τα ματια της ψυχης μας ειναι θολα[σε εμας τους νεους που εχουμε απομεινει εδω] γιατι στις γερονταρες αστα να πανει……..

  • Kαλως τον Πανδαρο!Οι Ελληνες Πανδαρε ποτε δεν ηταν απολιτιστοι,ουτε στη χειροτερη φτωχεια τους.Οσο για την ευτυχια,δεν εχει σχεση με το χρημα,τα τελευταια χρονια εχουμε κανει αυτη τη συνδεση.Αν δηλαδη χανοταν ως δια μαγειας το οικονομικο προβλημα θα ηταν ολα ενταξει και ωραια στην Ελλαδα;Πιστευω πως πρεπει να αναθεωρησουμε τις προτεραιοτητες μας.Να μαθουμε να ζουμε διαφορετικα και να αγωνιζομαστε για σημαντικοτερα πραγματα.

 36. …Θα μας σώσουν οι Συνδικαλ(η)στές του ΠΑΜΕ!!!

  • ενω οι συνδικαλιστες του Παναγοπουλου της ΓΕΣΕΕ τοσα χρονια σε πηγαν καλα,εται?Και σου φταιει το ΠΑΜΕ!!!!!!!

 37. Το καλοκαίρι παραμένει καλοκαρίρι, οι ζωντανοί είμαστε ακόμη ζωντανοί, στην σκηνή σαν ροκ συγκρότημα, η ζωή προχωράει, ο κοσμος παλεύει, the show must go on, άτιμη κοινωνία, άλλους τους ανεβάζεις και άλλλους τους κατεβάζεις

  http://hallofpeople.com/gr/
  .

 38. Εγώ περιμένω Κατοχική Ανάλυση του μουσικού κλίπ για τις Θυσίες !!!! “Big Sean – Sacrifices ft. Migos”. Κι αυτό μας το παρουσιάζει το ωραίο VeVo. (Watch Big Sean’s official video for “Sacrifices”)

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*