Είναι πολλά τα λεφτά μάνα μου…  μην βασανίζεσαι  με τις νομικές οδούς!

Τα τελευταία 8 χρόνια γίνεται το μεγαλύτερο παγκόσμιο πάρτι στις πλάτες των Ελλήνων,  τράπεζες οργανισμοί, χώρες ισοζύγια,  τρίβουν όλοι τα χέρια τους και  τσουγκρίζουν τα ποτήρια τους  γεμάτα με σαμπάνια από το αίμα των Ελλήνων!

Εφοπλισταδες,  οικογένειες ζάμπλουτες  από τον καιρό  των προδοτών με τις μαύρες κουκούλες,  οικογένειες που Μπάστακωθηκαν σαν βασιλιάδες  στην καμπούρα αυτής της Ιερής γης…,  άνθρωποι που θησαύρισαν με το να πετάνε ανθρώπους στη θάλασσα!

Γλέντι γίνεται μάνα μου τεράστιο,  δεν είναι προδοσία των πολιτικών….  είναι η προδοσία του μαμωνά…  υπουργοί, πρόεδροι, πρεσβείες ξένων χωρών  την ώρα που εσύ ετοιμάζεις την αντίσταση σου κάνουν πάρτι και χαμογελούν… γιατί Όλοι έχουν ένα κομματάκι από την πίτα για τη νέα εταιρεία χώρα που δημιουργείται!

Νέες αοζ,  διώρυγες,  κατασκευαστικές εταιρίες,  εμπορικά λιμάνια,  νέες συμφωνίες ναυλώσεων,  πακτωλός χρημάτων σε επενδύσεις από χρηματοοικονομικά πακέτα….  και εσύ πού πας;  Να κάνεις συλλαλητήριο να σταματήσεις τα δισεκατομμύρια; 

Είναι όλα Business μάνα μου,  Business που τις διαχειρίζονται κληρονόμοι  γεννημένοι από εμετικους και ανήθικους ανθρώπους  που κατάφεραν  στο αίμα της ιστορίας που εχυσαν οι πρόγονοί μας… να παραμείνουν στις σκιές  και να βοηθούν πάντα τον εχθρό!

Οι προδότες σε διοικουν χρόνια,  δεν είναι μόνο οι πολιτικοί που σε διοικουν… οι αληθινοί διοικητές σου  είναι αυτοί που έχουν τις συμφωνίες με το τέταρτο Ράιχ…  με την παξ Αμερικάνα… και τις συμφωνίες αυτές τις έχουν αιώνες τώρα γιατί φρόντισαν οι πρόγονοί τους  να υπογράψουν με τεράστια συμβόλαια της τότε Προδοσίες τους!

Πού πας Μάνα μου;  Πού πας παλικάρι μου;  νομίζεις ότι αυτή η γη,  αυτός ο τόπος,  αυτή η πραγματικότητα και ο πολιτισμός της χεστρας  ότι έχει καμία σχέση  με δικαιοσύνη;  νομίζεις ότι η ζωή που ζεις έχει καμία σχέση με την αξιοκρατία;  πάντα Βασιλιάδες σου ήταν οι κληρονόμοι… πάντα Βασιλιάδες σου θα είναι  το κρυφό αίμα,  η κρυφη φυλη…  που μέσα σε στοές και σε λαγούμια ορκίζονται αιώνια πίστη με μόνο στόχο και όραμα την προσωπική τους ευημερία και βολεψη!

Πού πας παλικάρι μου να τα βάλεις;  γιατί τόσα χρόνια δεν ακούς;  Γιατί δεν θες να καταλάβεις ότι ότι σου έμαθαν ότι σε εκπαίδευσαν ήταν ακριβώς για το λόγο να μπορούν να κρύβονται μπροστά στη μύτη σου…  Γιατί ψάχνεις μέσα στο δικό τους σύστημα που σε σκλάβωσε το δίκαιό σου;

Γιατί νομίζεις ότι εκεί πάνω είναι μόνο όσοι είναι ικανοί να προδώσουν;   Θα μπορούσε ποτέ Έλληνας,  άνδρας και σοφός,  να θελήσει να λερώσει στο παραμικρό τη φύση του  για να υπάρξει μέσα σε αυτό το βούρκο απο σκατα; 

θα μπορούσαν οι ικανοί να επιλέξουν να συρθούν σαν φίδια  για να βρεθούν ανάμεσα στα άλλα φίδια;

Δεν σέρνεται ο αληθινός Έλληνας παλικάρι μου,  δεν κατεβάζει πηχη…  δεν μπορείς από τη φύση του τον αληθινό να τον κοντύνεις  για να χωρέσει  μέσα σε αυτό το λάκκο με τα φίδια!

Δεν είναι μόνο οι πολιτικοί σου,  Αυτοί είναι οι μαριονέτες,  αυτοί είναι οι υπάλληλοι,  αυτοι είναι που χαρτζιλικωνονται από τα σεντούκια  των πραγματικών αφεντικών της χώρας!

Κατάφερες τόσα χρόνια να φτάσεις την αυτοχρηματοδότηση της ελευθερίας σου;  Όχι δεν τα κατάφερες;  είτε από ατυχία,  είτε επειδή δεν άκουσες,  είτε επειδή άκουσες τις κασσάνδρες που και αυτές χαρτζιλίκι  παίρνουν  από τα ίδια σάπια όρθια πτώματα  που ελέγχουν την Ελλάδα εδώ και αιώνες!

Μπορεί να στη χαλάω,  μπορεί να σε στεναχωρώ,  αλλά αυτή είναι η αλήθεια… αυτή ήταν πάντα η αλήθεια… και όσο αργείς να την διαχειριστείς… τόσο Θα αργήσεις και να αντισταθείς!

Ας τους νόμους τους,  οι νόμοι είναι εκεί για να σε καθιστούν ανίκανο να φτάσεις στο πραγματικό βασίλειο και να κόψεις το λαιμό του βασιλιά,  πάντα έτσι ήταν και θα συνεχίσει να είναι αν δεν καταλάβεις ότι εγώ εσύ και οι απλοί άνθρωποι είμαστε στην ίδια φυλακή χωρίς να υπάρχει τίποτα να μας διαχωρίζει και ότι θα έπρεπε ο μόνος στόχος στη ζωή μας να ήταν πως θα σταματήσουμε  αυτή την ποινή που περνάει από γενιά σε γενιά!

Επειδή στα άρθρα μου πολλοι από κάτω ρωτάτε και τι να κάνουμε,  χωρίς να έχετε τη διάθεση να ψάξετε σε βάθος τι έχω γράψει απο παλιά,  τη έχω προτείνει από παλιά…  Δεν μπορώ να νικήσω την επιφάνεια πληροφορίας για εσάς… Όπως δεν μπορώ να νικήσω τον τρόπο που  σας εκπαίδευσαν!..

Πάντα Υπάρχουν λύσεις όταν το σώμα που κινδυνεύει  δημιουργήσει τον συναγερμό  όπου όλα τα άτομα του οργανισμού  θα ενωθούν  σε αληθινή σχέση μεταξύ τους ώστε να αποκτήσουν δύναμη (σθενος)!

Αυτοοργάνωση,  αυτοδιάθεση,  αυτόχορηγία,  αυτάρκεια,  είναι λίγα από τα απλά βήματα που πρέπει να επιτύχεις….  για να το κάνεις όμως πρέπει να σκοτώσεις μέσα σου τον σκλάβο που δημιούργησαν για να σκέφτεται για σένα,  Να υπακούει για σένα,  να γονατίζει για σένα!

Αν αυτά συμβούν,  αν ο εκπαιδευμένος σκλάβος πεθάνει μέσα μας γιατί αντιληφθήκαμε τον πραγματικό εχθρό και την αλήθεια της φυλακής μας…. Τότε πρέπει να παρθεί η μεγαλύτερη απόφαση που πάρθηκε ποτέ από το ανθρώπινο είδος… η κατανόηση ότι καλώς ή κακώς οι πρώτοι που το αντιλήφθηκαν  είναι αναγκαστικό να σηκώσουν στις πλάτες τους το βάρος αιώνων… και να θυσιάσουν την δική τους ζωή,  βολεψη και χρόνο  ώστε να επαναφέρουν το σώμα σε υγιή ρυθμό!

Αν ήμουν πολιτικός και έβγαινα και σας έλεγα ότι ήρθε η ώρα να δουλέψετε σαν σκυλιά,  να χάσετε  ευκολίες και απολαύσεις,   να χάσετε ισως μέχρι και τη ζωή σας,  να θυσιάσετε όλα τα όνειρα που σας έμαθε ο πολιτισμός της χεστρας  για να δημιουργήσετε των νέο  ελληνικό πολιτισμό διαφωτισμού του πλανήτη, να γυρίσετε πίσω αυτό τον πολιτισμό 150 χρόνια…  δεν θα έβρισκα ούτε την ψήφο του καλύτερου μου φίλου στην κάλπη!

Αλλά το γνωρίζω όπως ανασαίνω ,θα ερθει μια μερα που θα νοιωσετε απολυτη θλιψη που σημερα δεν καταφεραμε να πατησουμε φρενο στην σχιζοφρενεια και να κανουμε οπισθεν !

Stranger…

Loading...

15 thoughts on “Είναι πολλά τα λεφτά μάνα μου…  μην βασανίζεσαι  με τις νομικές οδούς!

 1. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ says:

  Πόσα να πηραν άραγε οι πολιτικοί μας για να φτάσουν εδώ που μας έφτασαν και για να ξεπούλησουν την ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΜΑΣ δεν είναι ρητορική η ερώτηση ποσα να τους έχουν βάλει σε τράπεζες του εξωτερικού για να το κάνουν αυτο

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

   ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ Ή ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΆ Ή ΜΆΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΛ. ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ 666 ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟ 19!!

 2. 13 says:

  θα σου πω ακριβως φιλε μου, για θυμησου εκεινη την ιστορια με το βιντεο δωροδοκιας του χαικαλη, τι του ειχε πει ο μαγκας που μιλουσε? του ειπε οτι ειναι και αλλοι μεσα να περασουν τα τοτε μετρα και επισης του ειπε θες να σου φερω τωρα εδω το μυριο. ο χαικαλης γυρνουσε στα καναλια με το βιντεο καταντησε γραφικος και μετα απο λιγο εγινει υπουργος και ψηφισε τα τοτε μετρα. 1 εκατομμυριο φιλε ειναι αρκετα για τετοιους μηδενιστες ψωμολυσσαδες

 3. Αργυρώ says:

  Έχεις δίκιο Stranger, σκλάβο γεννιόμαστε και σκλάβοι πεθαίνουμε. Από την ώρα που ερχόμαστε σε αυτόν τον κόσμο μας εμφυτεύουν πεποιθήσεις ώστε να μην μπορέσουμε ποτέ να δούμε την αλήθεια.Και αν τώρα φαίνεται κατάφωρα η προδοσία, ας θυμηθούμε ότι έχει ξανασυμβεί στη μικρασιατική καταστροφή, κι εκεί με τον ίδιο τρόπο στήθηκε το παιχνίδι και η προδοσία ήταν φανερή και στο τέλος ο Βενιζέλος και ο σφαγέας των Ελλήνων Κεμάλ χέρι χέρι και αγκαλιές. Πάντα μας δούλευαν και πάντα θα μας δουλεύουν όσο δεν εννοούμε να καταλάβουμε. Η αυτοδιάθεση και αυτάρκεια είναι πλέον οι λέξεις κλειδί για να επανακτήσουμε την ελευθερία μας, όπως και οι λέξεις «αγώνας», «θυσία», «κόπος», «θάρρος», «απόφαση». Δεν νομίζω ότι η μεγάλη μάζα μπορεί να το συνειδητοποιήσει αυτό, δεν μπορεί να βγει από το πηγάδι που την έχωσαν, ούτε καν περνάει από το μυαλό της ότι είναι φυλακισμένη. Γι’ αυτό αλίμονο στον άνθρωπο που άρχισε να βλέπει τα κάγκελα της φυλακής του, που βγαίνει από τις αυταπάτες, ψευδαισθήσεις και έντεχνα καλλιεργημένες πεποιθήσεις, ο πόνος που νοιώθει στην ψυχή του είναι ανείπωτος.

 4. MariaVaia says:

  ΘΑ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΩ… ΣΕ ΠΟΣΩΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΣΑΙ ΑΡΑΓΕ ??? ΠΟΣΟ ΨΗΛΑ ΠΑΕΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ?? ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΑΞΙΑ… ΚΑΙ ΟΙ 2 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ… ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ !!! ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ!! ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΑΡΙΑ

 5. R7 says:

  Άσχετο, stranger, είχες γράψει ένα άρθρο σχετικά πρόσφατα, αναφορικά με το όνομα που θα δωθεί στο επόμενο φυσικό ( εδώ γελάμε) φαινόμενο και τι θα σηματοδοτεί αυτή η επιλογή για το άμεσο μέλλον. Μάντεψε…Μίνωας, ένας από τους τρεις κριτές του Άδη.
  Ποιος επιλέγει αυτά τα ονόματα είπαμε;

 6. χρήστος says:

  Δυστυχώς Νικόλα είμαστε όλοι σκλαβωμένοι απο τα ζωγραφιστά χαρτάκια όπως λες και εσυ αυτή είναι η αλήθεια για όλους μας δυστυχώς.

 7. Μανιάτη Βηρσαβεέ says:

  Όλο αυτό είναι το ψευτορωμέϊκο, που κάποια στιγμή θα καταρρεύσει υπό το βάρος των αμαρτιών του. Πήραν πολλά λεφτά δισεκατομμύρια η κοινοπραξία Τσίπρα-Καμένου και μαζί ο Κοτζιάς και ο Παυλόπουλος. Αλλά φοβάται ο Τσίπρας και για αυτό φέρνει τόσους ξένους στην υπογραφή της συμφωνίας. Κατηγορούν τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής για εσχάτη προδοσία, ότι δηλαδή από το βήμα της Βουλής μίλησε για κατάλυση του πολιτεύματος και καλώς έπραξαν. Αυτοί όμως που περιφρονούν το λαό, ενώ παριστάνουν τους δημοκράτες δεν προβαίνουν σε κατάλυση του πολιτεύματος. Εφόσον υπάρχει εμφανώς αντίδραση από το λαό, γιατί δεν κάνουν δημοψήφισμα ή εκλογές. Στις δημοκρατίες αυτή είναι η λύση και όχι να υπογράφουν κρυφά καλώντας τους ξένους, στα κελεύσματα των οποίων υπακούν. Τους έδωσαν εντολή οι ΗΠΑ, η ΕΕ , το ΝΑΤΟ και το Ισραήλ και αυτοί υπακούν, πήραν βέβαια και λεφτά. Βγάλανε το κάτι τις τους. Οι αγώνες αξίζει να γίνουν έστω και την υστάτη στιγμή. Όμως να το ξέρουν όλα αυτά, που δεν ευλογεί ο Θεός καταρρέουν και αν τα επιτρέπει είναι για τις αμαρτίες μας

 8. johny says:

  Το προβλημα ειναι μεσα μας και οχι γυρω μας.Οταν βρουμε και αντιμετωπισουμε τον μεγαλυτερο μας φοβο και βρουμε απο που προηρθε και πως μας κραταει πισω,τοτε ξεκιναει αυτοματα και η αλλαγη πρωτα μεσα μας και μετα γυρω μας.Εμεις ειμαστε οι δημιουργοι.Ας γινουμε αιτιες και οχι αποτελεσματα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *