17:23 - 25/03/2020

Δις ις α λιθαλ γουεπον …

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Δις ις α λιθαλ γουεπον …

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. Ιιιιιι…..Παει το χασαμε το παιδι !!
  (Δεν νομιζω να ειναι αλληγορικο το μηνυμα ε..εε…;)
  Χαχαχα….

 2. ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ. ΕΥΣΤΟΧΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΟ 03/25/2020 @ 25 Μαρτίου, 2020 7:26 μμ

  – Η κυβέρνηση θα συνεχίσει ν’ αυστηροποιεί τα μέτρα, με δικαιολογία τον κορωνοιό.
  – Ενώ όλοι συμβιβάζονται με τον περιορισμό της κυκλοφορίας, τους ενοχλεί που δεν τους δίνουμε αναφορά πρώτα.
  – Και να τους δίναμε αναφορά και πειθαρχούσαμε σαν δούλοι, θα λέγαν ωραία, μπορούμε να προχωρήσουμε και στα ποιο αυστηρά μέτρα ελέγχου αφού τα δέχονται.
  – Μας εκβιάζουν για κάτι, πως αν δεν το κάνουμε, θα χει τις Χ συνέπειες, οι οποίες συνέπειες θα γίνουν έτσι κι αλλιώς γιατί έτσι έχουν συμφωνήσει να κάνουν.

 3. ωχ αρχισαμε τα κουρεματααααααα

 4. Kαταθέσεις δεν έχουμε….

 5. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 03/25/2020 @ 25 Μαρτίου, 2020 10:45 μμ

  ΕΝΑ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ “PROVA GENERALE”… ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ
  ΕΤΣΙ GG…
  TO KAKO ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΚΕΙ, ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

 6. Πόσο πάει το μαλλί Νικόλα;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*