in

LikeLike ουαουουαου

BIOMEDIS TRINITY, Συσκευη ηλεκτρομαγνητικής βελτιώσεις για αποτοξίνωση, εναρμόνιση και αύξηση των πόρων του σώματος.

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Η BIOMEDIS TRINITY είναι μια προηγμένη αποτελεσματική τεχνολογία συγχρονισμού πολλαπλών συχνοτήτων ευεξίας “συσκευασμένη” σε μια μοναδική συσκευή – κομψή, αξιόπιστη, συμπαγής και ελαφριά, για να την πάρετε μαζί σας οπουδήποτε και να είστε σίγουροι για την υγεία σας.

Η BIOMEDIS TRINITY ενισχύει τις λειτουργίες και τα συστήματα του σώματος (νευρικό, κυκλοφορικό, αναπνευστικό, πεπτικό, αναπαραγωγικό, ενδοκρινικό, μυοσκελετικό, λεμφικό, ανοσοποιητικό), βελτιώνει την απόδοση των οργάνων, αποτρέπει τις πρόωρες μεταβολές της ηλικίας. Παρέχει ασφάλεια απο διάφορες μολύνσεις λόγω της αντιπαρασιτικής της λειτουργίας. Προωθεί την απομάκρυνση τοξικών ουσιών. Φανταστείτε πως θα αισθάνεστε έχοντας ένα ισορροπημένο και αρμονικό έργο του νου και του σώματος.

Η BIOMEDIS TRINITY παρέχει πρόσβαση στα αποθεματικά και τις κρυφές δυνατότητες του σώματος. Στην 4η λειτουργία, η συσκευή προσαρμόζει τον εγκέφαλό σας σε αυτό που θέλετε να κάνετε. Μένετε άγρυπνοι όταν αισθάνεστε υπνηλία. Συγκεντρωθείτε και συντονίστε για να μελετήσετε και να εργαστείτε όταν υποφέρετε από άγχος. Χαλαρώστε μετά από μια κουραστική μέρα. Επιλέξτε ένα πρόγραμμα εργασίας από την τέταρτη λειτουργία που σας ταιριάζει καλύτερα. Νιώστε τι μπορεί να σας δώσει ο εγκέφαλός σας μέσω της φυσικής ενεργοποίησης των βαθιών δομών του. Ξεκινήστε τις διαδικασίες αυτο-επούλωσης.

Το έργο της BIOMEDIS TRINITY είναι φυσικό και δεν δημιουργεί κάτι άγνωστο ή άτυπο για το σώμα και το μυαλό μας. Χρησιμοποιείται τεχνολογία 100% ασφαλής και πατενταρισμένη.

Η χρήση του BIOMEDIS TRINITY είναι πολύ άνετη. Συνδύαμε τις καλύτερες τεχνικές λύσεις σε μια συσκευή:

φωτεινή οθόνη;
Touchpad με αντίστροφη ανατροφοδότηση.
Υψηλής ποιότητας σκελετός από ενισχυμένο γυαλί.
μικρό μέγεθος (14x48x92 mm).
μακρά συνεχής λειτουργία (1η λειτουργία – 18 ώρες, 2,3,4 λειτουργία – 10 ώρες).

Μια επιτυχημένη λύση σχεδιασμού είναι τα πολλά εσωτερικά χωρίσματα πού αυξάνουν την ποιότητα και την αξιοπιστία κατά τη λειτουργία.

Προσοχή! Η συσκευή αντενδείκνυται στην ύπαρξη εμφυτεύσιμου βηματοδότη.

Η λειτουργία της BIOMEDIS TRINITY βασίζεται σε διάφορες μεθόδους:

bioresonance and structural- resonance correction. (πρώτος, δεύτερος και τρίτος τρόπος λειτουργίας της συσκευής).
Transcranial stimuli (στον τέταρτο τρόπο λειτουργίας της συσκευής).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ BIOMEDIS TRINITY ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Βελτίωση με βιοσυντονισμο
Η μέθοδος βελτιώσεις με βιοσυντονισμο συνίσταται στη διόρθωση των λειτουργιών του σώματος με έκθεση σε συντονισμένα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που είναι εγγενή στην ακτινοβολία ενός ζωντανού οργανισμού. Στην κανονική φυσιολογική κατάσταση του σώματος διατηρείται ο σχετικός συγχρονισμός των διαφόρων δονητικών (κυματικών) διεργασιών, ενώ σε περίπτωση διαταραχής της δονητικής αρμονίας αρχίζουν να αναπτύσσονται παθολογικές καταστάσεις στο σώμα.

Η επίδραση με βιοσυντονισμο είναι η επίδραση των ηλεκτρομαγνητικών ταλαντώσεων στις οποίες αντηχούν οι δομές του σώματος. Η επίπτωση είναι δυνατή τόσο σε κυτταρικό επίπεδο όσο και στο επίπεδο του οργάνου, του συστήματος των οργάνων και του συνόλου του οργανισμού, καθώς τα διαφορετικά επίπεδα χαρακτηρίζονται και από διαφορές συχνότητες κλιματικών παραμέτρων.

Οι βιοφυσικές (πληροφοριακές) διαδικασίες στο σώμα που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια βελτίωσης με βιοσυντονισμο είναι υψηλότερες από τις βιοχημικές στην ιεραρχία ελέγχου του ανθρώπινου σώματος, πράγμα που σας επιτρέπει να εφαρμόσετε αποτελεσματικά τη διόρθωση με βιοσυντονισμο που επηρεάζει τις μονάδες ελέγχου του ανθρώπινου συστήματος προσαρμογής.

Η κύρια ιδέα της χρήσης της βιοανάλυσης είναι ότι με τη σωστή επιλογή της συχνότητας και της μορφής των ηλεκτρομαγνητικών επιδράσεων είναι δυνατόν να ενισχυθούν οι φυσιολογικές και να αποδυναμωθούν οι παθολογικές διακυμάνσεις στο ανθρώπινο σώμα. Έτσι, η δράση βιοαντιδραστικότητας μπορεί να κατευθύνεται τόσο στην εξουδετέρωση της παθολογικής όσο και στην αποκατάσταση των φυσιολογικών δονήσεων που διαταράσσονται σε παθολογικές καταστάσεις, δηλ. για την καταστολή της παρεμβολής (θορύβου) στο πεδίο πληροφοριών του σώματος.

Η BIOMEDIS TRINITY στον 1ο, 2ο και 3ο τρόπο λειτουργίας αναπαράγει τα σήματα πληροφοριών του σώματος. Οι ηλεκτρομαγνητικές ταλαντώσεις χαμηλής έντασης που παράγονται από τη συσκευή προκαλούν μια συντονισμένη απόκριση στο σώμα. Οι φυσιολογικές δονήσεις που αντιστοιχούν σε υγιή κύτταρα και όργανα ενεργοποιούνται και οι παθολογικές δονήσεις που προέρχονται από νοσούντα κύτταρα και ιστούς, ιούς, βακτήρια και μύκητες- εξουδετερώνονται. Ως αποτέλεσμα, ξεκινάτε τους μηχανισμούς αυτορρύθμισης του σώματος, που καθορίζονται από την ίδια τη φύση.

Ο ρόλος των προγραμμάτων για τον 1ο και τον 2ο τρόπο λειτουργίας:

ενίσχυση και διόρθωση λειτουργιών και συστημάτων του σώματος {μυοσκελετικο, νευρικό, θωρακικό, καρδιακό, αναπνευστικό, πεππτικό, ανοσοποιητικό, ουροποιητικό, ενδοκρινικό, αναπαραγωγικό).
πρόληψη πρόωρων αλλαγών που συνδέονται με την ηλικία.
εξασφάλιση ασφάλειας από διάφορες μολύνσεις.
αποτοξίνωση του οργανισμού, εξάλειψη τοξικών ουσιών.

Στον 2ο τρόπο λειτουργίας, η μέθοδος βελτίωσης με βιοσυντονισμο εφαρμόζεται μέσω της τεχνολογίας συγχρονισμού πολλαπλών συχνοτήτων (ΣΠΣ). Ως εκ τούτου, η επίδραση στο σώμα συμβαίνει όχι μόνο μέσω ενός δικτύου αιμοφόρων αγγείων, νευρικών ινών, βιολογικά ενεργών σημείων στην επιφάνεια του δέρματος, αλλά και στο κυτταρικό και ενδοκυτταρική επίπεδο . Ως αποτέλεσμα, η αποτελεσματικότητα της βελτίωσης με βιοσυντονισμο αυξάνεται σημαντικά. Λόγω της ταυτόχρονης δουλειάς τριών πομπών στη συσκευή, οι διορθωτικές συχνότητες εισέρχονται στο σώμα σε τρία επίπεδα, εισάγοντας συντονισμό με τις δομές του σώματος, μεταφέροντας τους υγιείς συχνότητες κραδασμών και διεγείροντας το σώμα για αυτοθεραπεία.

Στη λειτουργία 3, επέρχεται επίδραση στους βασικούς ρυθμούς του σώματος. Βασικοί ρυθμοί- είναι οι αρχικοί, βασικοί, βαθύτεροι ρυθμοί ενός ατόμου που αναπτύχθηκαν κατά την εξέλιξη. Σε κατάσταση υγείας, ορίζονται σαφώς και συγχρονίζονται μεταξύ τους. Λόγω της fractal σχέση μεταξύ των συχνοτήτων της διαμόρφωσης, η αποκατάσταση των βασικών ρυθμών και ο αμοιβαίος συγχρονισμός αυτών των ρυθμών σε όλα τα λειτουργικά και ιεραρχικά επίπεδα του σώματος, επιτυγχάνεται η αποκατάσταση της υγείας. Τα συμπλέγματα της τρίτης λειτουργίας χρησιμοποιούνται ως μονοδιάταξη για τυχόν αποκλίσεις στη λειτουργία του σώματος και για την πρόληψη ασθενειών. Επίσης χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με συμπλέγματα του 1ου ή 2ου τρόπου λειτουργίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ BIOMEDIS TRINITY ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Transcranial stimulation

Transcranial stimulation – είναι διέγερση εγκεφαλικών νευρώνων, η οποία επιτρέπει να επηρεάσει την ανθρώπινη νευροανοσολογική ρύθμιση και να βελτιώσει τις σημαντικές γνωστικές λειτουργίες. Η νευροδιευθέτηση ενεργοποιεί το κύμα του εγκεφάλου, το οποίο είναι υπεύθυνο για την αντίδραση, τη μνήμη, τη συγκέντρωση και της μαθηματικές ικανότητες. Εφαρμόζοντας νευροδιεγέρσεις κατά τη διάρκεια της κατάρτισης, της ψυχικής και σωματικής εργασίας, της εργασίας , αυξάνετε την αποτελεσματικότητά σας

Ο ανθρώπινος εγκέφαλος, ως πραγματικό κέντρο διοίκησης, είναι υπεύθυνος για σκέψη, προσοχή, εκπαίδευση, κίνηση, όραμα και πολλά άλλα. Με την αλλαγή της δραστηριότητας κυμάτων του εγκεφάλου, την τόνωση ορισμένων σημάτων εγκεφάλου, είναι δυνατόν να βελτιωθούν πολλές παράμετροι της δουλειάς του, των νοητικών ικανοτήτων και της συναισθηματικής του κατάστασης.

Στη λειτουργία 4, πού βασίζεται στη διάφορα των φυσικών παραμέτρων των επιμέρους τμημάτων του εγκεφάλου, ασκείται επιλεκτική επίδραση από πολλές συχνότητες διαμόρφωσης, η αναλογία των οποίων συσχετίζεται με τους εγκεφαλικούς ρυθμούς. Μια επίδραση πολλαπλών καναλιών στο σώμα πραγματοποιείται σύμφωνα με την ίδια αρχή που χρησιμοποιεί ο εγκέφαλος για να διατηρήσει την ομοιόσταση. Οι βαθιές, αρχαίες δομές του ανθρώπινου εγκεφάλου διεγείρονται, οι οποίες είναι υπεύθυνες για τη διαχείριση των αποθεμάτων και των κρυμμένων δυνατοτήτων του σώματος.

Η χρήση συμπλεγμάτων στην 4η λειτουργία χρειάζεται για την επίτευξη των ακόλουθων αποτελεσμάτων:

μείωση των στρες, γρήγορη χαλάρωση, ανακούφιση από την κόπωση.
βελτίωση της μνήμης και των πνευματικών λειτουργιών.
αναζωογόνηση των διαδικασιών μάθησης και δημιουργικών ευκαιριών.
εξομάλυνση του ύπνου.
ενεργοποίηση διαδικασιών ανάκτησης.
μείωση της σοβαρότητας του συνδρόμου χρόνιου πόνου.
μείωση της ευαισθησίας στις καιρικές συνθήκες, αποτροπή της αποσυγχρονισμού κατά την αλλαγή των Time Zones.
βελτίωση της σωματικής απόδοσης.
συγκέντρωση και κινητοποίηση της θέλησης και των πόρων του σώματος.
βελτίωση της διάθεσης και της ευημερίας.
αλλαγή στάσης απέναντι σε τραυματικές καταστάσεις.
μείωση του επιπέδου ανησυχίας.
ενεργοποίηση κρυφών αποθεμάτων και ικανότητες σώματος.

Η τακτική χρήση ψυχοσωματικών συμπλεγμάτων στην 4η λειτουργία μετριάζει το μυαλό και χαλαρώνει το σώμα, συγχρονίζοντας τα και αναγκάζοντάς τα να δουλεύουν μαζί, βοηθώντας να επικεντρωθεί περισσότερο στην υπάρχουσα στιγμή. Τα ψυχοσωματικά συμπλέγματα της λειτουργίας 4 χρησιμοποιούνται ως μονοδιάταξη και διέγερση. Χρησιμοποιούνται επίσης πριν από την εφαρμογή οποιωνδήποτε άλλων τρόπων λειτουργίας ως ενεργοποιητής της απόκρισης του σώματος σε ένα εξωγενές ηλεκτρομαγνητικό πεδίο.

Τεχνολογία σάρωσης

Στον 2ο, 3ο και 4ο τρόπο λειτουργίας, η τεχνολογία σάρωσης και ανίχνευσης συχνοτήτων συντονισμού της απορρόφησης του σώματος χρησιμοποιείται για την ακρίβεια και το βάθος της επίδρασης. Όταν ενεργοποιείτε το πρόγραμμα σε αυτές τις λειτουργίες, η TRINITY σαρώνει το σώμα και αποκαλύπτει τις συντονισμένες συχνότητες απορρόφησης του σώματος. Η συσκευή προσαρμόζεται και η επίδραση των διορθωτικών συχνοτήτων εμφανίζεται σε συντονισμένες συχνότητες που είναι “ευανάγνωστες” στο σώμα. Οι συχνότητες απορρόφησης συντονισμού, που βρίσκονται σε λειτουργική σχέση, αλλάζουν διαρκώς τις τιμές τους, επομένως, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η TRINITY προσαρμόζεται συνεχώς σε αυτές τις αλλαγές και διατηρεί επαρκή συχνότητα έκθεσης σε διορθωτικά σήματα. Εξαιτίας αυτού, οι διορθωτικές συχνότητες διεισδύουν στο σώμα ανεμπόδιστα, δρουν βαθύτερα και με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Όταν ενεργοποιείτε τη 2η, 3η, 4η λειτουργία, τη συσκευή πρέπει να την στρέψετε με την πίσω πλευρά στο σώμα σας και να την τοποθετείται σε απόσταση 30 εκατοστά για 3-5 δευτερόλεπτα. Αυτή τη στιγμή λαμβάνει χώρα η ενεργοποίηση και ο αρχικός συντονισμός της τεχνολογίας σάρωσης.
Η ακτίνα της αποτελεσματικής επιρροής

Όταν χρησιμοποιείτε την 1η λειτουργία, η συσκευή μπορεί να βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο σώμα (σε τσέπη) ή σε απόσταση μέχρι 1 m. Στην 1η λειτουργία, είναι επιθυμητό να τοποθετήσετε τη συσκευή με την πίσω πλευρά της στο σώμα, αν την τοποθετήσετε ανάποδα, τότε η απόδοση μειώνεται.

Όταν χρησιμοποιείτε τη 2η, 3η και 4η λειτουργία, η συσκευή θα πρέπει πάντα να στρέφεται σε σας με την πίσω πλευρά της

Κατά την 2η και 3η λειτουργία, η πραγματική ακτίνα έκθεσης είναι 20-50 εκ. Εάν η απόσταση από τη συσκευή ως τον άνθρωπο είναι μικρότερη από 20 εκατοστά ή μεγαλύτερη από 50 εκατοστά, τότε η απόδοση μειώνεται.

Όταν χρησιμοποιείτε την 4η λειτουργία, η συσκευή πρέπει να βρίσκεται σε απόσταση 20-30 εκατοστά.

Διάρκεια και συχνότητα χρήσης της συσκευής

Η βελτίωση πραγματοποιείται με συνεδρίες, συνεδρία είναι μία έκθεση σε ένα συγκεκριμένο σύνολο προγραμμάτων. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να περάσετε αρκετές συνεδρίες την ημέρα. Για να επιτευχθεί το αποτέλεσμα, κατά κανόνα, απαιτείται μια σειρά συνεδριών. Η μέση διάρκεια είναι 14-21 ημέρες. Μεταξύ των συνεδρίων, καλό είναι να κάνετε ένα διάλειμμα για αρκετές ημέρες. Είναι απαραίτητο να ληφθούν υπόψη τα μεμονωμένα χαρακτηριστικά του σώματος και οι συστάσεις για συγκεκριμένα συμπλέγματα και προγράμματα.

Τα Οφέλη

Μοναδική τεχνολογία συγχρονισμού πολλαπλών συχνοτήτων για αποτελεσματικό καθαρισμό, καταπολέμηση παθογόνων παραγόντων, αποκατάσταση και πρόληψη.

Ευρύ φάσμα δράσης. Περισσότερα από 1000 προγράμματα και συμπλέγματα για την επίλυση συγκεκριμένων προβλημάτων. Διαθεσιμότητα προγραμμάτων γενικής ενίσχυσης και ανάκτησης.

4 τρόποι επιδράσεις, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωριστά ή συνδυασμένοι μεταξύ τους για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Κάθε ένας από τους τρόπους βασίζεται σε μια βασική ερευνητική βάση.
Επίδραση στον οργανισμό σε τρία επίπεδα.

Τεχνολογία σάρωσης και ανίχνευση συντονισμένων συχνοτήτων απορρόφησης του σώματος για ακρίβεια και βάθος επιδράσεις.

Συνεχής λειτουργία χωρίς επαναφόρτιση έως και 18 ώρες.
Αξιοπιστία και ευκολία.

Εφαρμογη

Λειτουργία 1 και λειτουργία 2

Χρησιμοποιείται για τη βελτίωση με βιοσυντονισμο σε διάφορες αποκλίσεις στο σώμα και για πρόληψη. Στη λειτουργία 2 η αποτελεσματικότητα διόρθωσης είναι υψηλότερη λόγω της ακρίβειας της ρύθμισης σε έναν συγκεκριμένου οργανισμού και της επέκτασης της περιοχής διείσδυσης του σήματος.

Κατάλογος προγραμμάτων για 1 και 2 λειτουργία

Για την επίλυση ενός συγκεκριμένου προβλήματος από ξεχωριστά προγράμματα που χρησιμοποιούν λογισμικό, συγκροτούνται συμπλέγματα που λαμβάνουν υπόψη τις σχέσεις αιτίου-αποτελέσματος της εμφάνισης της παθολογίας.

Η συσκευή διαθέτει έτοιμα συγκροτήματα για 1 και 2 λειτουργία στα πιο δεδομένα προβλήματα.

Λειτουργία 3

Χρησιμοποιείται ως μονομερής διόρθωση για οποιεσδήποτε αποκλίσεις στη λειτουργία του σώματος και για την πρόληψη ασθενειών.
Χρησιμοποιείται επίσης σε συνδυασμό με 1 ή 2 τρόπο λειτουργίας.

Λειτουργία 4

Χρησιμοποιείται ως μονομερής διόρθωση για ψυχοσωματικά προβλήματα.
Χρησιμοποιείται επίσης πριν από την εφαρμογή οποιωνδήποτε άλλων τρόπων λειτουργίας ως ενεργοποιητής της απόκρισης του σώματος σε ένα εξωγενές ηλεκτρομαγνητικό πεδίο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ BIOMEDIS TRINITY ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Report

What do you think?

Written by Stranger

Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Comments

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Google: Ενεργοποιεί την αυτόματη διαγραφή δεδομένων τοποθεσίας και περιήγησης – Τι πρέπει να ξέρετε

Έξυπνα ρολόγια ή εύκολα θύματα;