Οργονίτης Bamboo MWO
Φυσική Αναζωογόνηση με Αυτοθεραπεία κι Αυτοϊαση

 • TIMH €185.00
 • Βάρος: 1,360 γραμμάρια περίπου
 • Πλάτος:12 εκ..
 • Ύψος: 5,3 εκ.
 • Δύο κεραίες MWO
 • Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 23%
 • Δωρεάν αποστολή για περιοχές εντός Ελλάδος
 • Παράδοση: 7-10 Εργ. ημέρες

button

Υπάρχει ένα σύνηθες πρόβλημα σχετικά με την αποτελεσματικότητα των οργονιτών που απασχολεί κάθε σοβαρό κατασκευαστή κι αυτό είναι η λειτουργικότητα και η αποτελεσματικότητα τους. Δηλ. το να παράγουν αποτέλεσμα,εκτός από το να είναι αισθητικά κομψοί. Το να φτιάξει κάποιος μόνος του έναν οργονίτη TB για gifting πχ. είναι το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο, απλό, φτηνό, διασκεδαστικό και το προτείνω ανεπιφύλακτα. Αλλά το να φτιάξει κάποιος οργονίτη επιπέδου αποτελεσματικότητας Α+++ είναι άλλο θέμα, που απαιτεί ειδικές γνώσεις, θεωρητικές και πρακτικές στην αιθερική φυσική. Ο Οργονίτης Bamboo MWO όπως και το “AgriFarm Bamboo orgonOdrome” είναι δική μου πατέντα, καθώς και όλα τα πρoιόντα του www.orgonodrome.gr στα 6 χρόνια που λειτουργεί, επομένως [και μέχρι να αντιγράψουν κακέκτυπα οι παρασιτικοί] δεν θα τα βρείτε πουθενά αλλού.

Ο οργονίτης Bamboo MWO είναι κατασκευασμένος εξ’ ολοκλήρου από Χημικώς Καθαρό Χαλκό, όπως φαίνεται στις εικόνες, ο οποίος χρησιμοποιείται στην αργυροχρυσοχοΐα. Το βάρος του είναι 1.360 γραμμάρια περίπου. Έχει 1 μεγάλο κρύσταλλο clear quartz. Δεν περιέχει πολυεστέρα, αλλά άριστης ποιότητας εποξική ρητίνη. Στην κορυφή του και στην βάση του, βρίσκεται από μια επικασσιτερωμένη κεραία Πολύ-κυματικού Ταλαντωτή Lakowsky ειδικού τύπου και σχεδιασμού με 7 μπάντες. Επίσης, οι Κεραίες είναι log periodic (ακλουθώντας ένα λογαριθμικό μοτίβο) και αυτός ο τύπος της κεραίας έχει την ενδιαφέρουσα ιδιότητα ότι δημιουργεί μια virtual (εικονική) κεραία, μη υπαρκτή αλλά λειτουργική, που εκτείνεται 1 ½ φορές πέρα από την πραγματική.

Ο κοσμικός αιθέρας συντονίζεται με τα Μαθηματικά της Χρυσής Τομής, έτσι γίνεται κατανοητό το πως ένας ζωντανός οργανισμός είναι μια εκκένωση ενέργειας στον χώρο της Χρυσής Τομής. Έχουμε παρατηρήσει την εκκένωση της ενέργειας βλασταριών στα ζωντανά βλαστάρια, όταν μια από αυτές τις κεραίες κατευθύνεται επάνω της. Βρήκαμε ότι αυτό κάνει τα βλαστάρια να μεγαλώνουν καλύτερα, να γίνονται πιο δυνατά και πιο μεγάλα. [δες σχετικό άρθρο] Φυσικά είναι όλα τα υλικά ενεργοποιημένα σε βάζα VIOLET GLASS και έκθεση στο ΒΑΘΜΩΤΟ Πεδίο του Πολυκυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky Energetic System της Meditech Europe με τον ωκεανό συχνοτήτων που παράγει επί μία ώρα κατά την διάρκεια σκληρύνσεως της εποξικής ρητίνης.

Αυτά είναι μερικά από τα υλικά που φαίνονται, υπάρχουν όμως και υλικά που δεν είναι ορατά και δεν τα αναφέρω, για ευνόητους λόγους (!) περιέχει περισσότερα από αυτά που εκθέτω κι απ’ όσα βλέπει το μάτι. Επιγραμματικά αναφέρω ότι μόνο η ποιότητα της εποξικής ρητίνης (και των υπόλοιπων υλικών) κι ο χρόνος κατασκευής της επηρεάζει το αποτέλεσμα και το αν το τελικό προϊόν είναι ένας λειτουργικός οργονίτης ή μια ακόμη κατασκευή του συρμού που δεν αξίζει τίποτε. Έχουμε πετάξει αρκετά υλικά και χρήματα μέχρι να καταλήξουμε στο τελικό προϊόν που φτάνει σε εσάς και να είμαστε απόλυτα σίγουροι για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα του και παρέχουμε εγγύηση γι’ αυτό. Ο καλοπροαίρετος αναγνώστης δεν ενδιαφέρεται για τα υλικά κατασκευής αλλά για το ΤΙ ΚΑΝΕΙ ένας οργονίτης κι αν είναι αποτελεσματικός.

Στην κατασκευή των κεραιών έχουν χρησιμοποιηθεί οι Φυσικοί Πυθαγόρειοι αριθμοί ή αλλιώς αριθμοί Fibonacci. Κάθε δαχτυλίδι της κεραίας του Lakhovsky, εκπέμπει σε διαφορετικό μήκος κύματος και συχνότητα. Τα δαχτυλίδια αντιδρούν μεταξύ τους και παράγουν μια πληθώρα από Αρμονικές Συχνότητες. Βασίζεται στην ιδιοσυχνότητα των κυττάρων, που όταν παλμοδονούνται σε αυτήν βρίσκονται στην φυσική τους κατάσταση και αποβάλουν τις τοξίνες που είναι η βασική αιτία κάθε αρρώστιας. Το κάθε κύτταρο στο σώμα μας δρα σαν συντονισμένο κύκλωμα, και ο έλικας του Dna σαν αυτό – επαγώγιμο πηνίο. Δηλαδή ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ. Ο Συντονισμός είναι το κλειδί για να καταλάβει κανείς τον Πολυκυματικό Ταλαντωτή του Lakhovsky. Οι ιδιοσυχνότητες των κυττάρων και των οργάνων μας, συμβαίνει να είναι οι φυσικές συχνότητες της υγείας τους.

Στο βιβλίο του «Το μυστικό της ζωής» ο Lakhovsky γράφει: «Τι είναι ζωή; Είναι η δυναμική ισορροπία όλων των κυττάρων, η αρμονία των πολλαπλών ακτινοβολιών που αντιδρούν η μία στην άλλη. Τι είναι η νόσος; Είναι η ανισορροπία ταλάντωσης των κυττάρων, που προέρχεται από εξωτερικές αιτίες. Πρόκειται για την μάχη μεταξύ της ακτινοβολίας των μικροβίων και της ακτινοβολίας των κυττάρων. Κάθε ένα από τα κύτταρά μας, είναι κι ένα λεπτό αντηχούν κύκλωμα και όταν αυτά τα κυκλώματα ταλάντωσης είναι σωστά, τότε εμείς ή οποιοδήποτε πράγμα διαβίωσης είναι υγιές. Όταν μια εξωτερική πηγή κάνει τα κύτταρα μας να ταλαντώνονται με διαφορετικό ρυθμό, στη συνέχεια αυτά αρρωσταίνουν»

Το πιο σοβαρό πλεονέκτημα του bamboo είναι η απίστευτη ζωτικότητα και η δύναμη ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΣ του γιατί κατάφερε να είναι το πρώτο φυτό που φύτρωσε μετά τις ατομικές βόμβες στην Ιαπωνία. Το bamboo είναι γνωστό ότι έχει ένα δυνατό ενεργειακό πεδίο που είναι τόσο ισχυρό ώστε να μπορεί να γίνει αντιληπτό από εκείνους που βρίσκονται στο πεδίο του. Οι άνθρωποι σε συχνή επαφή με bamboo έχουν αυξημένη δύναμη, αντοχή και αρρενωπότητα. Όταν ανθίζει το bamboo, ακόμη και τα τρωκτικά γύρω από αυτό αρχίζουν να αναπαράγουν 3-4 φορές περισσότερο απ’ ότι θα έκαναν σε άλλες εποχές. Το bamboo εξ αιτίας του ισχυρού ενεργειακού πεδίου είναι ένας φυσικός ενεργειακός αγωγός. Η Αρχαία Κινέζικη Επιστήμη το αναγνωρίζει και χρησιμοποιεί τα μπαμπού για να καθαρίσει την θανατηφόρα ενέργεια, να φωτίσει και να προωθήσει τις ενεργειακές ροές των επιβαρημένων περιοχών.

Το σχήμα είναι ημισφαιρικό, για να ρέει η οργόνη με τον σωστά αρμονικό τρόπο, γιατί οι γωνίες μπλοκάρουν την ροή της οργόνης, χώρια που οι γωνίες λειτουργούν ως πύλες [δες σχετικά με το “γωνιώδες βλάσφημο χάος” κατά Lovecraft]. Συμβουλεύω να αποφεύγετε την αγορά οργονιτών με γωνίες, εκτός από αυτές στις ΑΚΡΙΒΕΙΣ αναλογίες, τις πυραμίδας του Χέοπος.

Ο Οργονίτης Bamboo MWO όπως και όλοι οι οργονίτες, μετατρέπει κάθε θανατηφόρα ενέργεια (DOR) σε χαώδη (αρχέγονη θάλασσα ενέργειας) και την ανασυνθέτει σε ζωογόνα ενέργεια οργόνη (OR). Η λέξη κλειδί εδώ είναι η λέξη “ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ” αυτό κάνουν όλοι οι οργονίτες “ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ” ούτε δίνουν, ούτε παίρνουν, ούτε συσσωρεύουν, ούτε μετουσιώνουν, απλώς “ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ” Όλοι οι οργονίτες -οι σωστές κατασκευές- ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ την υποδεέστερη και θανατηφόρα Ενέργεια DOR σε ζωογόνα Ενέργεια OR. Τίποτε άλλο. Η ενέργεια OR είναι η Ενέργεια της ζωής. Είναι η Ενέργεια της Υγείας. Μπορείτε εύκολα να αντιληφθείτε γιατί την χρειαζόμαστε σαν ανθρώπινα όντα.

Dr. Wilhelm Reich: Ο Reich προείδε την πλήρη καταστροφή της Ζωής πάνω στην Μητέρα Γη να διαφαίνεται στον ορίζοντα, εκτός αν η ενέργεια DOR μπορούσε να αντιστραφεί ξανά σε OR την Οργονοενέργεια της Ζωής. Αυτό δεν μπορούσε να το πετύχει με το cloudbuster, γιατί δεν μετέτρεπε την DOR, απλά την εξαφάνιζε, την τραβούσε από την ατμόσφαιρα. Δεν πρόλαβε να τελειώσει τα πειράματα του γιατί το τέλος του ήταν ήδη πολύ κοντά. Αυτή την Μ Ε Τ Α Τ Ρ Ο Π Η της DOR σε OR, την πετυχαίνουν οι σωστά κατασκευασμένοι οργονίτες, που είναι η συνέχεια αυτών των πειραμάτων αυτού του τιτάνα της επιστήμης. Αναζητήστε στην αρθρογραφία σχετικά.

Dor: Η τοξική και θανατηφόρος μεταλλαγμένη οργόνη. Ο Ράιχ, στο περιοδικό Δελτίο οργόνης, εξηγεί την προέλευση του όρου DOR ως εξής: «Η μεταλλαγμένη κατάσταση της οργόνης ονομάστηκε DOR, από τα αρχικά των λέξεων Deadly Orgone Radiation (Θανατηφόρα Οργονική Ακτινοβολία)» Η αιτία που προκαλεί αυτή την τοξική μετάλλαξη της οργόνης είναι η υπερδιέγερσή της είτε από την πυρηνική ακτινοβολία (ραδιενέργεια) είτε από συσκευές και εγκαταστάσεις υψηλής τάσης και παραγωγής ιονίζουσας ακτινοβολίας π.χ. ηλεκτρικά ρεύματα υψηλής συχνότητας, μηχανήματα ακτίνων-Χ, μηχανές μικροκυμάτων, η Συγκινησιακή Πανούκλα κ.ά.

Χώροι που υπερδιεγείρουν την οργόνη και την καθιστούν θανατηφόρα DOR είναι οι εκκλησίες, τα μοναστήρια, τα νοσοκομεία, τα νεκροταφεία και οι χώροι που συγκεντρώνεται μεγάλη μάζα ανθρώπων, όπως συναυλίες, διαδηλώσεις ποδόσφαιρο κλπ. Όπου δηλαδή παρατηρείται Θετική Εντροπία εκεί βρίσκεται και η θανατηφόρα DOR. Μπορείτε να επισκέπτεστε αυτούς τους χώρους είτε γιατί σας αρέσει, είτε για κοινωνικούς λόγους, απλώς να γνωρίζετε τι γίνεται εκεί και πως να είστε προστατευμένοι. Γι’ αυτό είναι τόσο σημαντικοί οι οργονίτες του orgonodrome γιατί ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ αυτή την θανατηφόρα οργονοενέργεια DOR, σε OR [Οργόνη] την οργονοενέργεια της ζωής και της υγείας.

 • TIMH €185.00
 • Βάρος: 1,360 γραμμάρια περίπου
 • Πλάτος:12 εκ..
 • Ύψος: 5,3 εκ.
 • Δύο κεραίες MWO
 • Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 23%
 • Δωρεάν αποστολή για περιοχές εντός Ελλάδος
 • Παράδοση: 7-10 Εργ. ημέρες

button

Ενδεικτικοί παράγοντες συσσώρευσης κι έκθεσης σε DOR κι εκφυλισμού της ΟΡΓΟΝΗΣ

*Η Συγκινησιακή Πανούκλα και η Θωράκιση
*Ανυπαρξία σωματικής, διανοητικής και πνευματικής άσκησης ή εκφυλισμός αυτών
(το να σέρνεστε στις εκκλησίες δεν είναι πνευματική άσκηση, ούτε το ανέβασμα 2 ορόφων με τα πόδια είναι σωματική άσκηση, ούτε το διάβασμα εφημερίδας είναι διανοητική άσκηση κλπ)
*Χημικές ουσίες (υπάρχουν περισσότερες από 500 γνωστές καρκινογόνες ουσίες) οι πιο πολλές από αυτές στην τροφή, στο νερό και γενικά σε προϊόντα που χρησιμοποιείτε καθημερινώς.
*Ραδιενεργό εσωτερικό περιβάλλον διάφοροι ιοί και μικρόβια, ελεύθερες ρίζες κλπ.
*Κατανάλωση τροφών ασύμβατων με το ανθρώπινο σώμα και με ασύμβατο τρόπο
*Τοξίνες στα σφραγίσματα δοντιών (αμάγαλμα–νικέλιο–απονευρώσεις)
*Τοξίνες στο πεπτικό σύστημα: βλέννες, παράσιτα, χημικά, υδράργυρος, χαλκός, κάδμιο, αρσενικό κλπ.
*Τοξική τροφή: τοξικά συντηρητικά, επεξεργασμένα τρόφιμα, κακή αφομοίωση
*Ποτά (νερό που μόνο θεωρητικά είναι καθαρό, ακόμη και το εμφιαλωμένο, οινοπνευματώδη, σάκχαρα, προσθετικά γεύσης)
*Καθημερινή χρήση χημικών ουσιών (οδοντόκρεμες, αρώματα χώρου, απορρυπαντικά)
*Ραδιενεργό περιβάλλον, αέρας, ακτινοβολία, έκθεση στον ήλιο -«ηλιοθεραπεία» !!!
*Γεωπαθητικό Στρες: Ο όρος ηλεκτρομαγνητικό στρες (Electro Magnetic Frequency Stress – EMF Stress – Η/Μ Στρες) ή αλλιώς ηλεκτρομαγνητική ρύπανση οφείλεται σε ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες που μπορεί να προέρχονται από το εξωτερικό Η/Μ νέφος, το οποίο δημιουργείται από κεραίες (τηλεόρασης, κινητών τηλεφώνων), ραντάρ, πυλώνες, υποσταθμούς ηλεκτρικού ρεύματος, γραμμές τρένων και τρόλεϊ και από τα UMTS (ασύρματα δίκτυα μεταφοράς δεδομένων, τα οποία είναι πολύ ισχυρά). Επίσης, προκαλείται από την οικιακή Η/Μ ρύπανση, δηλαδή όλες τις οικιακές ηλεκτρικές συσκευές, τα ασύρματα τηλέφωνα, τα κινητά τηλέφωνα, την ασύρματη ενδοεπικοινωνία, τα μηχανήματα μικροκυμάτων κλπ.

Αυτοί είναι μόνον μερικοί από τους πολλούς παράγοντες έκθεσης σε DOR και *ΒΑΚΙΛΟΥΣ Τ, που ανήκουν μεν σε διαφορετικές κατηγορίες, όμως δραστηριοποιούνται, αλληλεπιδρούν κι αντιδρούν μεταξύ τους. Συνήθως, 2-3 παράγοντες ευθύνονται για τον εκφυλισμό των κυττάρων σε καρκινικά στο σώμα. Παράδειγμα, όταν κάθεστε μπροστά σε οθόνη υπολογιστή, μέσω της ακτινοβολίας προκαλούνται υψηλότερα πεδία εξάτμισης υδραργύρου από τα σφραγίσματα των δοντιών με αμάλγαμα. Ο βασικότερος και πλέον κοινός παράγοντας είναι η εσωτερική ρύπανση, αφού είναι γνωστό και λογικό ότι, το καθαρό, το υγιές σώμα, δεν παράγει καρκίνο, ούτε ασθενεί! Δεν υπάρχουν ασθένειες, αλλά αιτίες που προκαλούν ασθένειες, που πρέπει να εντοπίζονται και να αφαιρούνται από τον οργανισμό, συνεπώς η μέθοδος θεραπείας είναι ΜΙΑ, να αφαιρούμε τις αιτίες και να αφήνουμε τον οργανισμό να κάνει την δική του αυτοΐαση κι αυτοθεραπεία. [διαβάστε περισσότερα στην αθρογραφία]

Οι οργονίτες Νέας γενιάς του orgonodrome αυξάνουν την δυνατότητα ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ του οργανισμού(ενεργοποιώντας τον ανθρώπινο μηχανισμό αυτοθεραπείας) 500-600% σε διάστημα μόλις 10 λεπτών από την επαφή με το σώμα, αυτό μετρήθηκε με το E.I.S. (electro interstitial scanner = σαρωτής του εξωκυττάριου χώρου) Η καινοτομία αυτή είναι το μηχάνημα E.I.S. (electro interstitial scanner=σαρωτης του εξωκυττάριου χωρου) και η εξεταση E.S.G. (electro somatogram= ηλεκτροσωματογράφημα). Η μέθοδος βασίζεται στην εξέλιξη της ΒΙΑ (bio impedance analysis) η οποία είναι πλήρως τεκμηριωμένη επιστημονικά με χιλιάδες έρευνες και εργασίες.

Ο Herbert Benson προωθεί την ιδέα αυτοθεραπείας γι’αυτό που ο ίδιος αποκαλεί «ο τρίποδας» της θεραπείας. Ένα σκέλος του τρίποδα είναι η φαρμακευτική αγωγή, ένα δεύτερο σκέλος είναι η χειρουργική επέμβαση και άλλες ιατρικές διαδικασίες μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητες και το τρίτο σκέλος είναι η φροντίδα του εαυτού, η ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. Το όραμά του είναι ότι μια μέρα οι άνθρωποι θα εκτιμήσουν το σώμα τους και τα τρία σκέλη θεραπείας, αλλά και οι ιατροί θα ενθαρρύνουν τους ασθενείς να παίξουν ζωτικό ρόλο στη φροντίδα της υγείας τους. Προτείνει ότι η θεραπεία μέσω της φροντίδας του εαυτού θα έλυνε 70 έως 90 τοις εκατό των προβλημάτων που φέρνουν τους ανθρώπους στους γιατρούς, ενώ τα άλλα δύο σκέλη του τρίποδα θα ολοκλήρωναν την περίθαλψη και την υγεία.

Τρόποι να χρησιμοποιήστε τον Οργονίτη bamboo MWO

*Αυτοθεραπεία και Αυτοϊαση: Κρατήστε τον οργονίτη bamboo MWO πάνω στο ηλιακό πλέγμα και καθίστε χαλαρώνοντας, σε μόλις 10 λεπτά ενεργοποιεί τον μηχανισμού αυτοθεραπείας του οργανισμού σας. Η αυτοθεραπεία συμβαδίζει με την αυξανόμενη επιθυμία του κάθε ανθρώπου να αναλάβει την ΕΥΘΥΝΗ για την υγεία και κατά προέκταση για την ζωή του. Εμπειρογνώμονες σε ιατρικά κέντρα έρευνας μετά από έρευνες αναφέρουν πως, όταν εφαρμόζεται σωστά η αυτοθεραπεία απαλλάσει από σημαντικές δαπάνες τα εθνικά ταμεία ιατρικής περίθαλψης. Είναι μια τάση που ενισχύεται όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια, ώστε να μειωθεί το κόστος υγείας για τα ασφαλιστικά συστήματα. Η ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ κατοχυρώνεται από μόνη της σαν αυταπόδεικτη ΑΛΗΘΕΙΑ όταν μαζί με την ΑΝΑΓΚΗ παίρνουν την εκδίκησή τους.

orgonodrome.gr_bamboo-MWO-orgonite-10

*Τέλος στο Γεωπαθητικό Στρες: Μαζί με μια πυραμίδα Quadruple MWO Pyramid μετατρέπει κι εξαφανίζει το Γεωπαθητικό Στρες. Ο καλύτερος τρόπος θεραπείας από το γεωπαθητικό στρες είναι η αποάκρυνση σας από την περιοχή που ασθενεί, αλλά αν αυτό είναι δύσκολο τότε οι σωστά κατασκευασμένοι οργονίτες είναι η μοναδική αντιμετώπιση του.

*Κοιμηθείτε αγκαλιά μαζί με τον οργονίτη Bamboo MWO και κόψτε κάθε παρενέργεια στον ύπνο, ειδικά αν κάνετε ονείρεμα ή πνευματική γιόγκα

*Ευκολία στον διαλογισμό: Σε διαλογιστική ενασχόληση σας βάζει σε κατάσταση Α σε μόλις 2-3 λεπτά, αν διαθέτετε κάποια εμπειρία. Ακόμη όμως και χωρίς εμπειρία σε 5 λεπτά μπαίνετε σε κατάσταση Α, μόλις κρατήσετε τον οργονίτη στο ύψος του ηλιακού πλέγματος και χαλαρώσετε.

*Για οργονοσυσσωρευτές κι *οργονοκουβέρτες: Αν κοιμάστε σε οργονοκουβέρτες είναι ο ιδανικός οργονίτης για να σας συντροφεύει και να μετατρέπει την θανατηφόρα DOR. Είναι εξαιρετικός οργονίτης μαζί με την Quadruple MWO Pyramid για τους οργονοσυσσωρευτές. Γνωρίζουμε ότι οι οργονοσυσσωρευτές όπως και οι οργονοκουβέρτες ότι δεν μετατρέπουν την DOR, με τους δύο 2 οργονίτες [με γωνίες και με bamboo] αυτό το πρόβλημα λύνεται αυτόματα και σας γλυτώνει από πολλούς μπελάδες.

*Ιδανικός για το γραφείο, το αυτοκίνητο, το σπίτι. Οι ενέργειες σε όλο το σπίτι και στο γραφείο αλλάζουν δραματικά. Η αίσθηση είναι απίστευτα δροσερή και «παραδεισένια». Η ενέργεια είναι τόσο έντονη που είναι αδύνατον να την αντέξουν οι Παρασιτικοί, οι Οργανικές Πύλες όπως και η Συγκινησιακή Πανούκλα.

*Τοποθετήσετε επάνω του φρούτα και λαχανικά όπως και υγρά πριν τα καταναλώσετε. Ποτέ δεν τοποθετούμε κοντά σε οργονίτες αλκοόλ και καλλυντικά γιατί τα μετατρέπει. Τοποθετήστε μία μπύρα επάνω στον οργονίτη και μετά από μισή ώρα περίπου θα έχετε «νερό». Αυτό συμβαίνει μόνο στους σωστά κατασκευασμένους οργονίτες. Δίνοντας προσοχή και καθαρίζοντας [γεμίζοντας με οργόνη] τα τρόφιμα και τα υγρά που διατρεφόμαστε, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θρέφουμε το σώμα μας [υλικό κι αιθερικό] και δεν το γεμίζουμε με δηλητήρια, άρα η υγεία μας είναι εξασφαλισμένη.

*Επειδή η οργόνη που διαχέει είναι σαν μια μεγάλη ομπρέλα, λόγω του σχήματος του και του bamboo [κι όχι σαν φακός όπως στα vilet] μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε παιδικά δωμάτια και σε μεγάλους χώρους.

*Αν τον έχετε μαζί σας τότε καθαρίζετε κάθε τόπο που επισκέπτεστε και κάθε χώρο που βρίσκεστε.

*Καθαρίστε πριν χρησιμοποιήσετε: Όταν αγοράζετε κάτι καινούργιο καλό είναι να το καθαρίζετε πριν το κάνετε μέρος του εαυτού και της ζωής σας. Οτιδήποτε νέο αγοράζετε, μπορείτε να το αφήσετε ένα 24ωρο επάνω στον οργονίτη πριν το φορέσετε, αρκεί αν μην είναι καλλυντικά, αρώματα ή μέταλλα. Ειδικά παλαιά κοσήματα ποτέ μην τα φοράτε πριν τα καθαρίσετε.

*Καθαρίστε κι ενεργοποιήστε τους κρυστάλλους σας απλά τοποθετώντας τους κοντά κι επάνω στον οργονίτη. Ο ίδιος ο οργονίτης δεν χρειάζεται ποτέ καθάρισμα αφού είναι μόνιμος μετατροπέας και δεν συσσωρεύει.

*Πρόγραμμα μη ανάμειξης ή σαφέστερα “Φύγε από τον δρόμο μου” Κόψτε τις αρνητικές επιθέσεις: Κάθε φορά που βλέπετε να σας πλησιάζει κάποιος επιθετικά και θυμωμένα, μπορείτε να τον βάλετε μέσα στον οργονίτη, σμικρύνετε τον, βάλτε τον μέσα στον οργονίτη bamboo και κόψετε τον θυμό και την οργή του. Με αυτό τον τρόπο δεν επιτρέπετε στην DOR να εισβάλλει στον δικό σας ενεροπληροφοριακό πεδίο. Να γνωρίζετε ότι όταν κάποιος φωνάζει κοντά στην αύρα σας, τότε σας «λούζει» με θανατηφόρους *ΒΑΚΙΛΟΥΣ Τ κι αν σας είναι δύσκολο να αποσυνδεθείτε, τότε ο οργονίτης είναι η μοναδική επιλογή για να σωθείτε από τον θυμό και την επίθεση,διαλύοντας την. Αυτή είναι μια απλή μέθοδος που σας επιτρέπει να εξουδετερώσετε τον αντίπαλο ήσυχα κι αθόρυβα, χωρίς να έρθετε ανοιχτά στα χέρια. Η μέθοδος αυτή είναι απόλυτα αποτελεσματική για τις “μαριονέτες” ειδικά για τς Οργανικές Πύλες, τα υβρίδια και τους παρασιτικούς που έχουν συνηθίσει να υποτάσσονται σε πληροφοριακά σήματα. Απλώς φεύγει και σας καθαρίζει τον δρόμο, ενώ στον εαυτό της δίνει τις δικές της δικαιολογίες για την ενέργεια της αυτή.

Εάν είστε σίγουροι ότι αντέχετε τόση Ζωογόνα Ενέργεια [ΟΡΓΟΝΗ] τότε αγοράστε τον και χρησιμοποιήστε τον!

***

*Βάκιλοι-Τ: Μελετώντας τα βιόντα κάρβουνου ο Ράιχ ανακάλυψε μικροσκοπικά σώματα που είχαν σχήμα νυστεριού. Τα ονόμασε βακίλους-Τ, δηλαδή βακίλους θανάτου (από το γερμανικό Todes), εξαιτίας δύο παρατηρήσεων που τους συνέδεαν που τους συνέδεαν με τη διεργασία του θανάτου: α) Αναπτύσσονται κατά τον εκφυλισμό και τη σηπώδη αποσύνθεση της έμβιας και άβιας πρωτεΐνης. β) Όταν ενεθούν σε ισχυρές δόσεις, μπορούν να σκοτώσουν μέσα σε είκοσι τέσσερις ώρες. Μεγάλες συγκεντρώσεις βάκιλων-Τ βρέθηκαν στους ιστούς καρκινικών όγκων, τόσο σε νεκροτομικά ευρήματα ποντικιών, όσο και στο αίμα καρκινοπαθών ασθενών ή σε ιστούς (π.χ. κολπικό ή γλωσσικό επιθήλιο και δέρμα) που παρουσιάζουν προκαρκινικές αλλοιώσεις. Στην πραγματικότητα είναι ο κρυπτοϊός του καρκίνου δηλ ο Cryptosides Primordiales του Royal Raymonde Rife.

 • TIMH €185.00
 • Βάρος: 1,360 γραμμάρια περίπου
 • Πλάτος:12 εκ..
 • Ύψος: 5,3 εκ.
 • Δύο κεραίες MWO
 • Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 23%
 • Δωρεάν αποστολή για περιοχές εντός Ελλάδος
 • Παράδοση: 7-10 Εργ. ημέρες

button

orgonodrome.gr_bamboo-MWO-orgonite-12 orgonodrome.gr_bamboo-MWO-orgonite-e orgonodrome.gr_bamboo-MWO-orgonite-5 orgonodrome.gr_bamboo-MWO-orgonite-7 orgonodrome.gr_bamboo-MWO-orgonite-8 orgonodrome.gr_bamboo-MWO-orgonite-10

Σας Ενδιαφερουν:

Οι 5 καλύτεροι "σπιτικοί " τρόποι για την θεραπεία της πλάτης και των αρθρώσεων, οι οποιοι είχουν ελ...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Κορίτσια, βοηθήστε με, είμαι διαγνωσμένη με διαβήτη. Πώς κάνετε την θεραπεία;
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Και κουπονι 100 Ευρω ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΤΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ...σε ολο το Temu-και οχι μονο , οπου ...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Knee Bandage - Επιδεσμος γονατου-αγκωνα , μειωστε τον πονο και την αποθεραπεια του τραυματος!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Σε 7 εβδομάδες τα τεχνητά ερυθρά κύτταρα σας απαλλάσσουν από τον διαβήτη, μειώνουν το επίπεδο σακχά...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Ανακουφίστε φυσικά τη σωματική δυσφορία και το στρες!
STRANGER-VOICE
Όταν οι αρθρώσεις δεν σας επιτρέπουν να ζήσετε τη ζωή στο έπακρο, δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Προσελκύστε την καλοτυχία και τα χρήματα στη ζωή σας!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Ειμαι σε πολυ καλο δρομο ...για να "βαψω" μια πανοπλια ..!
STRANGER-VOICE
ACCELER8 SLEEP, Βελτίωση στην ποιότητα του ύπνου!
STRANGER-VOICE

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*