22:57 - 21/06/2017

Ar(mag(k)eddon) – Αρ(μαγ(κ)εδδων)

Οι λέξεις …αυτές οι λέξεις … που κάποιες φορές πρέπει να ακολουθείτε η ορθογραφία κάποιες φορές ίσως μόνο η ηχητική τους αξία !

Βέβαια έχουμε εκπαιδευτεί στον Ορθό λόγο!!… και πολλοί μέσα σε αυτόν έχασαν την διάνοια τους !

Ο πολιτικός ορθός λόγος πχ … τι ωραίο όπλο για την νέα τάξη !

ΟΛα έχουν να κάνουν με αυτό που εσύ ενστερνιζεσαι …με αυτό που όλοι μαζί έχουμε συμφωνήσει ως σωστό …ως μια σύμβαση αλήθειας!

Αν συμφωνούν όλοι τότε αυτή είναι η αλήθεια , πχ πριν 60 χρόνια ακόμα υπήρχαν νόμοι για την σκλαβιά των ανθρώπων …για το δικαίωμα να έχεις σκλάβο…αυτό ήταν απόλυτα ορθό …άσχετο αν δεν ήταν σωστό ποτέ…. Το ορθό λοιπόν δεν είναι πάντα και σωστό…ο Νόμος δεν είναι πάντα ένας αληθινός νόμος !

Σήμερα πρέπει να σεβαστεις την διαφορετικότητα … το τρίτο φύλλο…σήμερα πρέπει να υπακούσεις τους νέους νόμους …άσχετο αν σε 30 χρόνια και αυτούς θα τους καταδικάσει και θα τους φτύσει σαν τσίχλα το σύστημα που θα έχει πλέον πάρει ότι ήθελε …!

Σήμερα είναι σωστό να απαγορεύονται οι Βερμούδες στους οδηγούς αστικής συγκοινωνίας και είναι ταυτόχρονα και “άμυνα” στον νόμο να φορέσεις φούστα !!!!…. κατά πόσο αυτό βέβαια επικοινωνιακά είναι άμυνα η αγκίστρι …είναι αλλού παπα Ευαγγέλιο!

Εγκλωβισμένοι στους νόμους μας , όχι μόνο σωματικά αλλά πλήρως πνευματικά …όχι μόνο σε Ελευθερία φυλακισμένος αλλά και σε νόηση …. πόσο έξυπνη τακτική οι νόμοι σου να σε κάμουν βλάκα ;;;;

Όταν για να λύσεις ένα πρόβλημα υπάρχουν μονοπάτια καθορισμού του δρόμου που θα πάρει η σκέψη σου τότε αυτά τα μονοπάτια μετατρέπονται σε παγίδες για να μην λύσεις ποτέ το πρόβλημα !

Αν σου πω πως θα σκέφτεσαι και πως θα μιλάς είναι σαν να έβαλα ένα τοιχος στην δυναμική του μυαλού σου και τις εμπνεύσεις σου ….!

Ορθογραφικός σωστό λοιπόν το Αρμαγεδδών … είναι μόνο η στιγμή του μέλλοντος όπου το μεγάλο κακό θα βρει την ανθρωπότητα …!

Σε ένα δρόμο ηχητικό ..σε ένα μονοπάτι απαγορευμένο από όλους …γιατί δεν έχει κανόνες … και δεν είναι αποδεκτό από τις συμβάσεις αλήθειας μας ..το Ar(mag(k)eddon) – Αρ(μαγ(κ)εδδων) ..είναι το σημάδι της αρχής …ίσως να είναι το σημάδι της αρχής !!!

Θα μπορούσαμε να το πούμε και έτσι …Arm ag(k)eddon η Μακεδονία στα όπλα ….!

Είναι άραγε κοντά αυτό ;

Κοίτα λίγο στο πεδίο την τάση που έχει να σου δείξει ..!

Stranger…..

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Stranger

Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (17)

 1. Ελτανταλος 21 Ιουνίου 2017 @ 23:14
  7
  7
  ΤιτανομαΧίλια έγινε στην Χαλκιδική και ο κύριος λιακοπουλος είπε ότι θα γίνει μια μεγάλη μάχη στα λαγκαδικια έξω από την Θεσσαλονίκη!!!αρμαγεδώνα ίσως είναι αρουρα Μαγεδων η μαcεdων η Macedon το αλφάβητο της Κύμης που είναι η βάση της λατινική όπου για τρίτο γράμμα το c όπου δεν το τεταρτο γράμμα το d όπως είναι και στο λατινικό και τα υπόλοιπα είναι ίδια μόνον όπου ω το ο… σίγουρα εκεί να γίνει μια μάχη πολύ σημαντική για εμάς!!!
  • ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ 22 Ιουνίου 2017 @ 00:11
   16
   5
   Η συγκεκριμένη κοιλάδα, είναι το καλύτερο σημείο, ν αφήσεις μια τεράστια στρατιά να μπει μέσα και να την εγκλωβίσεις και να την σφυροκοπάς από παντού. Ας υποθέσουμε πως έρχεται από ανατολή: – Για να εισέλθει Θεσσαλονίκη, φείλει να περάσει η, πάνω από το Κιλκίς, η από την περιοχή Σταυρός, εκεί που ξεκινάει η λίμνη Βόλβη. α) Ενδιάμεσα δεν γίνεται, διότι τα ορεινά της Χαλκιδικής και του Κιλκίς, κλείνουν το μέρος, οπότε πρέπει να περάσει από ένα στενό, που ονομάζεται Σταυρός, η αλλιώς Ρεντίνα. β) Η εναλλακτική πλευρά, είναι τέρμα βόρεια, κοντά στα σύνορα της Βουλγαρίας, κι εκεί ισχύει το ίδιο αλλά και πάλι για να εισέλθει από βορειοανατολικά στην Θεσσαλονίκη, πάλι θα χει να δυανήσει ορεινά και τ’άρματα και το πυροβολικό, δεν μπορούν να περάσουν από ορεινά, μόνο από δρόμους. + Ότι, θα ξαναρθουν αντιμέτωποι με ορεινά νότια και ποταμό στα δυτικά τους και μετά θα μπορούν να εισέλθουν. Το θέμα είναι ότι δεν συμφέρει, διότι μέχρι να φτάσουν, έχεις τόσα περιθώρια να τους αποδυναμώσεις, τόσο πολύ, που δεν θα χει νόημα να συνεχίσουν. Οπότε η είσοδος, από την Βόλβη, τους συμφέρει περισσότερο κι έτσι κλείνεις το στενό, χτυπώντας τους από κει. – Αυτό δεν επαρκεί. Οφείλεις να τους εγκλωβίσεις και να τους αποδυναμώνεις, όσο γίνεται κάνοντας ”τακτική υποχώρηση” βήμα βήμα ν αποχωρήσεις, στα γύρω ορεινά, Χαλκιδικής, Θεσσαλονίκης, Σερρών και Κιλκίς, αφήνοντάς τον να μπει στην κοιλάδα του Λαγκαδά, όπου υπάρχουν δυο Λίμνες, οπότε θα μπορεί ν απλώσει τις δυνάμεις του, μόνο περιμετρικά, γύρω απ τις Λίμνες, στερώντας του περιθώρια μεγάλων ελιγμών. Από κει, τον χτυπάς ανελέητα, με αιφνιδιασμούς και τον αποδυναμώνεις δραστικά ”υπάρχουν άπειροι τρόποι” Η μόνη του επιλογή, θα ναι, η ν αποχωρήσει, η να βγει απ την κοιλάδα του Λαγκαδά, μέχρι τότε έχεις τα περιθώρια να τον σφυροκοπάς ασταμάτητα, από τα ορεινά. – Μπορείς να νικήσεις εκεί, η να επιλέξεις να τον αφήσεις, να βγει απ την κοιλάδα και ν απλώσει την στρατιά του, μέχρι τον ποταμό Αξιό, με κόστος, να χάσεις την Θεσσαλονίκη. Η παρουσία σου όμως, στα ορεινά της Χαλκιδικής, Σερρών, Κιλκίς, Θεσσαλονίκης, δύναται να συνεχιστεί. Αν έχεις δυνάμεις και στο Βέρμιο και στα όρη της Νάουσας, τα Πιέρια όρη, τον Όλυμπο, τότε μπορείς να του επιφέρεις ακόμα μεγαλύτερα πλήγματα αποδυνάμωσης,καθώς η στρατιά του θα ναι απλωμένη σε πεδιάδες και συ στα ορεινά θα τον έχεις περικυκλωμένο. Το μόνο που λείπει μετά, είναι μια τελική αντεπίθεση ανοιχτού μετώπου και ορισμένες αιφνιδιαστικές ενέργειες, μέσα από τις περιοχές, που νομίζει πως ελέγχει, ειδικά όταν θα επιχειρείς να περάσεις από δυτικά τον Αξιό, προς ανατολικά. (Συνεπώς η Μακεδονία, είναι φοβερή σκακιέρα!) https://ikariaki.gr/wp-content/uploads/2013/10/centralmacedonia.jpg
   • ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ 22 Ιουνίου 2017 @ 00:42
    7
    2
    ψιτ ,μου δινεις μια διμοιρια και μενα?λαφυρα δεν επιστρεφω και τα χεσμενα σωβρακα θα καιγωνται, συμφωνοι?χρηματα και τιμαλφη του εχθρου δεν με ενδιαφερουν,τα μπαιρακια τους με ενδιαφερουν.
    • ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΕΑΤΖΗΣ 22 Ιουνίου 2017 @ 02:58
     2
     1
     Σύμφωνοι κι εγώ το ίδιο θα κάνω, απλά μια προυπόθεση: Δεν κάνουμε αιχμαλώτους! Χαχαχαχα (Πρώτα όμως, θα πάμε απ τον Καραγεωργίου, να του δώσουμε χρηματοδότηση, για να μας δώσει το νετρινοπολυβόλο της ΟΕΑ, έτσι για να χουμε περισσότερο πυροτέχνημα) Χαχαχα
 2. ΠΑΤΡΙΣ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 21 Ιουνίου 2017 @ 23:47
  18
  1
  αγαπητε φιλε stranger,δυστηχως τοσα χρονια μας εχουν κοιμισει αλλα ταυτοχρονα μας εχουν μετρησει τα αντανακλαστικα μας σε εθνικα,ηθικα,θρησκευτικα,κοινωνικα,πολιτικα,στρατιωτικα θεματα και γνωριζουν πολυ καλα αφου εχουν εφαρμοστει και σε αλλα πειραματαζωα στον πλανητη (βλεπε αμερικη-ευρωπη) προχωρουν ακαθεκτοι προς τον τελικο αφανισμο του λογικου ανθρωπου για να ερθει η πολυποθητη παγκοσμιοποιηση-κιμαδοποιηση PAX-AMERIKANA σιωνιστικη -σατανικη καταστροφη που ομοια της ισως και να μην εχει ξαναδει ο πλανητης,αφου την αληθινη πριοστορια του πλανητη την κρυβουν με τους DINOSAURES και τιποτα αλλο..ισως και να εχει ξανα επαναληφθει καπως διαφορετικα με την καταβυθηση της ατλαντιδας απ τα λιγα που γνωριζουμε επισημα…αυτο που θα πω εγω ειναι οτι θα κανουν ζημια σιγουρα,αλλα στο τελος δεν θα τα καταφερουν γιατι η τεχνολογια τους στηριζετε ακομα στο ρευμα και στο πετρελαιο..ενα black out να γινει δεν θα χουν ουτε μαντηλι να κλαψουν..ναι εχουν πυρινικα,ναι εχουν τεχνολογια..αλλα..ο μεσαιωνας δεν εχει φυγει ακομα απο τις πλατες τους…ειναι γενημενοι για την ΑΥΤΟκαταστροφη τους..θα τα καταφερουν..ειμαι σιγουρος
 3. Στρέιντερ μία απάντηση. 21 Ιουνίου 2017 @ 23:50
  8
  4
  Μού έκανε κάποιος μία πρότση επαγγαλματική για την οποία δεν είχα και την καλύτερη άποψη. Ακούω ράδιο και παίζει ένα τραγούδι που οι στίχοι έιχαν το νόημα μείνε μακρυα από τα λαμόγια ή κα΄τι παρόμοιο και λέω λες να είναι ρε συ σημάδι και την χάλασα την δουλειά. Αυτό το φαινόμενο μπορείς να το εξηγήσεις. Ευχαριστώ.
  • Κατοχικά Νέα 22 Ιουνίου 2017 @ 00:21
   15
   3
   Αν και δεν ειναι τοσο απλο ….ειναι μια μορφη να ακους το πεδιο ναι … αλλα οχι τοσο απλα … και ιδιως αν εσυ δεν εχεις γινει μια “κεραια” για ολα αυτα
   • Στρέιντερ μία απάντηση. 22 Ιουνίου 2017 @ 00:22
    6
    3
    τώρα αν σου πω οτι καθε βραδυ ακομα και την μερα βλεπω συνεχεια 11:11 12:12 23:23 κ.ο.κ ;
  • Στρέιντερ μία απάντηση. 22 Ιουνίου 2017 @ 00:25
   7
   2
   ξέχασα να πω οτι σε καλο μου βγηκε που την χαλασα
 4. 18
  1
  Ο Αρμαγεδδων θα γινει στο Ισραηλ,θελουν δε θελουν.Αν γινει κατι στη Μακεδονια δεν θα ειναι ο Αρμαγεδδων.
 5. 0
  0
  Αυτοι που αποφασιζουν για τους αλλους δηλ.οι εξωγηινοι η οι θεοι μιας και κανενας ανθρωπος δεν ψηφιζει σ αυτον τον κοσμο,και φυσικα δεν αναφερομαι καθολου στην ηλιθιοτητα της καλπης αλλα στην εν γεννη συμπεριφορα και σταση ζωης του καθε ανθρωπου.Εφοσων οι βαρβατοι συνηθεισαν και τους εγινε βιωμα και μετρο αντρικιλας το σκουλαρικι το ξυρισμα και οι κοτσιδα ας αισθανωνται τωρα και λιγο τρελοι και ντροπιασμενοι οσοι ακομα φορουν παντελονια η εστω χιτωνες,και οχι στρικγακια και ζαρτιερες ,ιδαλως να τα βαλουν και αυτοι αφου το επιβαλει η μοδα των θεων οι των εξωγηινων για να μην αισθανονται αποκομενοι απο το κοινωνικο συνολο και γινουν και αυτοι λογικοι και περιφανοι.Salokin Somisa στο πανηγυρι αυτο.
 6. 1
  4
  STRANGER ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ,ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ!!! ΨΑΞΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ,ΑΟΡΑΤΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ,ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ,ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ. ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ,ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ,ΩΑΞΤΕ. ΕΡΕΥΝΑΤΕ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΚΡΟ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΤΕ.
 7. Μανιάτη Βηρσαβεέ 22 Ιουνίου 2017 @ 07:59
  15
  5
  Βέβαια ο Αρμαγεδδών θα γίνει στο Καρμήλιο Όρος στο Ισραήλ. Ότι έχει προφητευθεί θα γίνει όπως ακριβώς έχει προφητευθεί. Ο Λιακόπουλος βέβαια λέει ότι θέλει. Ότι παραμύθια τον βολεύουν τα γράφει, από τις ειδωλολατρικές πηγές που τα βρίσκει. Βέβαια αυτός ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιεί τα απόκρυφα ευαγγέλια, αλλά τα απόκρυφα ευαγγέλια δεν συμπεριλαμβάνονται στα βιβλία της Αγίας Γραφής και επομένως δεν είναι αξιόπιστα. Ο Λιακόπουλος έχει ανακατέψει όλες τις μυθολογίες ινδουιστικές και άλλες με τη Καμπάλα και τα απόκρυφα ευαγγέλια και έχει δημιουργήσει κατ’ ουσίαν μια δική του θρησκεία
 8. 6
  0
  Αγιο γραφικα αρ μεγιδω ειναι στα εβραικα η κοιλαδα του μεγιδω ‘η αλλιως η κοιλαδα του Ιωσαφατ κοντα στην Ιερουσαλημ.Εκει θα μαζεψει τα στρατευματα του ο αντιχριστος,για να εμποδισουν(χαχαχα!) τον Ιησου Χριστο να κανει την Δευτερα Παρουσια του στη γη.Ολα αυτα στο τελος της φασιστικης εφταετιας που φερει ο αντιχριστος και η ελιτ παγκοσμιως….11 Και είδον τον ουρανόν ανεωγμένον, και ιδού ίππος λευκός, και ο καθήμενος επ’ αυτόν εκαλείτο Πιστός και Αληθινός, και κρίνει και πολεμεί εν δικαιοσύνη….19 Και είδον το θηρίον και τους βασιλείς της γης και τα στρατεύματα αυτών συνηγμένα, διά να κάμωσι πόλεμον με τον καθήμενον επί του ίππου και με το στράτευμα αυτού…… 20 Και επιάσθη το θηρίον και μετά τούτου ο ψευδοπροφήτης, όστις έκαμε τα σημεία ενώπιον αυτού, με τα οποία επλάνησε τους λαβόντας το χάραγμα του θηρίου και τους προσκυνούντας την εικόνα αυτού· ζώντες ερρίφθησαν οι δύο εις την λίμνην του πυρός, την καιομένην με το θείο.Αποκαληψη 19 κεφ. Γι αυτο μετανητε γιατι επλησιασε η Βασιλεια των Ουρανων
 9. 3
  0
  “πρέπει να ακολουθείτε η ορθογραφία”. Δεν ακολουθείτε η ορθογραφία! Ακολουθείται!!!! Αλλά μάλλον γαμιέται η ορθογραφία και ο ορθός λόγος εδώ μέσα απ´ όλους μας!!!!
 10. The Coming Apocalypse 24 Ιουνίου 2017 @ 23:23
  4
  0
  Όσοι και όσες γνωρίζουν αγγλικά, ας ακούσουν αυτό το βίντεο, λέει για τον Αρμαγεδδών: “The Coming Apocalypse”

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί