15:27 - 31/07/2017

Με αργό βηματισμό προς το 2018 …

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Με αργό βηματισμό προς το 2018 …

Stranger,,,

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (37)

 1. Δημήτρης 07/31/2017 @ 3:46 ΜΜ

  Α ρέ Νικόλα καί νά νοούσαν οι περισσότεροι!

 2. πλησιάζει το τέλος σιγά-σιγά ας προετοιμαζόμαστε.
  Νικόλαε υπάρχει κάποιο σχέδιο διαφυγής από τις πόλεις.

 3. Ξύπνησα με αυτό το τραγούδι στο μυαλό μου…..

 4. Οχι… Δεν κλεει “κανεις” ακομη… Λιγοι ειναι αυτοι… Η “αναισθησια” εχει χτυπησει ορια… Ευστοχο παντως! Σε πιανω…

 5. η θαλασσινή 07/31/2017 @ 5:12 ΜΜ

  leopard coat of arms ψάξτε το…. πανάκριβο το παλτό του πάντως Ιταλικού Οίκου
  … και τον Διόνυσο επίσης τον δικό μας…. κι αν το έγραψε το τραγούδι όπως λέει για μια μητέρα που πέθαινε στην γέννα και τα λόγια είναι για “οπλίσει” το βρέφος της τότε γιατί οι σφαίρες????

 6. ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ!!!!
  Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΟΣΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΤΕ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΑΠ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΣΙΣ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ,ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ,ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ!!!!
  ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

  • ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 07/31/2017 @ 7:53 ΜΜ

   ΟΝΕΙΡΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ ΚΩΛΟΕΒΡΑΙΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ Γ@ΜΩ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΣΟΥ Η ΕΛΛΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΤΟΥΣ-ΣΟΥ; Ε ΜΟΥΣΧΑΡ; ΚΟΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΝΑ ΞΕΜΠΑΡΚΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΡΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΜΕ.

   • Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 07/31/2017 @ 9:25 ΜΜ

    ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ ……ΤΙ ΜΑΛΑΚΑς….http://4.bp.blogspot.com/-YDBlSQqBPNk/VO44amP86AI/AAAAAAAE0vs/fnV42RbcusE/s1600/2015-02-25_230115.png

    Νέμεσις, -εως (η)· αρχ., η αγανάκτηση του ανθρώπου κατά του παρ’ αξία ευτυχούντος· κατά τον Αριστοτέλη είναι αρετή, ως μεσότητα κειμένη μεταξύ δύο ακροτήτων, φθόνου και χαιρεκακίας, «λύπη ἐπὶ τῷ ἀναξίως εὐπραγοῦντι» ║ η τιμωρός δύναμη η επερχόμενη κατά του αδικήσαντος, ή αλλιώς θεία δίκη.

    Νέμεσις [Μυθολ.] Μία των θεοτήτων της ελληνικής μυθολογίας. Στον Όμηρο είναι ακόμη αυτή απλώς ηθικό αίσθημα, που όφειλε την προέλευσή του στην περί διανομής μεταξύ Διός και Προμηθέως των αγαθών παράδοση, κατά την οποίαν ο κλήρος των ανθρώπων είναι τα δεινά με ελάχιστη ανάμειξη αγαθών. Περί αυτούς είναι όρια και φραγμοί, τους οποίους δεν δύνανται να υπερβούν, Ο αποπειραμένος να υπερβεί τον φραγμό του ηθικού νόμου εμφανίζεται στους οφθαλμούς των ανθρώπων ως υβριστής του θείου, και την ύβρη αυτή αποδοκίμαζε το αίσθημα της νεμέσεως, της αποδοκιμασίας δηλαδή από του βαθμού της αγανακτήσεως δια μία πράξη εγκληματική μέχρι του ενδομύχου ψόγου δι’ εν ελαφρό πταίσμα. Η παράβαση καθήκοντος, οφειλομένου εις γονείς, άρχοντας ή πρεσβυτέρους, και γενικά πάσα υπερβολή προκαλούσε την νέμεση. Εις την νέμεση και την αιδώ των ανδρών έκαναν επίκληση οι αρχηγοί των Αχαιών, οσάκις ήθελαν να παρορμήσουν αυτούς σε γενναία τινά πράξη. Ο φόβος της προκλήσεως της θείας ταύτης οργής υπήρξε η αρχή της λατρείας και της προσωποποιήσεως αυτής στην θεότητα Νέμεση, την αποδοκιμάζουσαν πάσα βία και πάσα ύβρη. Ύβρης δε ήταν και πάσα υπέρμετρος ευτυχία, διότι ο κάτοχος ταύτης από ανθρώπου ανυψώνονταν στο επίπεδο των θεών, των οποίων και μόνον ήταν κλήρος η διαρκής ευτυχία. Έτσι από τον Ησίοδο και εφεξής η προσωποποιηθείσα νέμεση γίνεται θυγάτηρ της Νυκτός ή της Νυκτός και του Ερέβους, όπως όλες οι ολέθριες δια τον άνθρωπο δυνάμεις, ή του Ωκεανού, εις δήλωση ότι ήταν εκ των αρχαιοτάτων, θεοτήτων, και μήτηρ, δια της ενώσεως της μετά του Διός, της Ελένης (κατά τον ποιητή των Κυπρίων επών), προς δήλωση, δια της μυθολογικής αυτής γλώσσας, ότι πηγή πασών των ανθρωπίνων δυστυχιών είναι η οργή των θεών, ή τής Δίκης, προς δήλωση ότι η θεία οργή, ως δικαία οργή, ως δικαία θεότητα, στρέφεται μόνον κατά των αλαζόνων και ασεβών. Διά τον αυτό λόγο η Νέμεσις ως θεά ευρίσκεται εις σχέση με την Θέμιδα, θεά της παγκοσμίου τάξεως, και ταυτίζεται με την Αδράστεια, ανατολική θεότητα, σημαίνουσα, κατά τους αρχαίους Έλληνας, το αναπόφευκτο, την οποία βραδύτερον κατέστησαν εν των επιθέτων της Νεμέσεως, πλάσαντες τον μύθο ότι ονομάσθηκε η θεά Αδράστεια, διότι ο Άδραστος πρώτος ανέγειρε στην Νέμεση ναό στη αρχαία Ελλάδα (Στρ. C. 588)

    Αναπαράσταση της Νεμέσεως του Αγορακρίτου (Πηγή: Μεγάλη Ελληνική Εγκυκλοπαίδεια, τόμος Ιη΄, σελ. 186)

    Αρχαιότατος τόπος λατρείας της Νεμέσεως ήταν ο Ραμνού της Αττικής, ένθα υπήρχαν ναοί και βωμοί αυτής. Πλην του Ραμνούντος ελατρεύονταν η Νέμεση εν Σμύρνη, ένθα υπήρχε ιερό των Νεμέσεων και «ξόανα ἁγιώτατα» (Παυσ. Ι. 33,7), διότι οι Σμυρναίοι πίστευαν ότι ήσαν δυο Νεμέσεις, θυγατέρες του Ωκεανού και της Νυκτός. Επίσης στην Πάτρας, ένθα υπήρχε επίσης ναός αυτής και άγαλμα εκ λίθου λευκού, και αλλαχού. Εντός του νεότερου, των δύο ναών της Νεμέσεως στη Ραμνούντα υπήρχε το δεκάπηχυ (4,50 μ. περίπου) εκ λευκού μαρμάρου της Πάρου άγαλμα της, έργο του μαθητού του Φειδία Αγορακρίτου. Το άγαλμα τούτο, το οποίο, κατά την παράδοση, είχε γλυφή επί του μαρμάρου, το οποίο είχαν κομίσει οι Πέρσες εκ Πάρου εις Μαραθώνα διά ν’ ανεγείρουν τρόπαιο νίκης, βέβαιοι όντες περί αυτής, απεικόνιζε την Νέμεση ορθή και κρατούσαν φιάλη εν τη δεξιά και κλάδο μηλέας στην αριστερά. Ο στέφανος της κεφαλής του αγάλματος κοσμούνταν με περίοπτους Νίκας και ελάφια, το δε βάθρο με ανάγλυπτες παραστάσεις, στις οποίες απεικονίζονταν η Λήδα προσάγουσα την Ελένη προς την Νέμεσιν και εκατέρωθεν της παραστάσεως αυτής οι Διόσκουροι, ο Αγαμέμνων, ο Μενέλαος, ο υιός του Αχιλλέα Πύρρος και άλλοι. Το άγαλμα ήταν τόσον τέλειο, ώστε πολλοί απέδιδαν αυτό εις τον Φειδία, με την εισήγηση του οποίου και έλαβε το μάρμαρο την μορφή της Νεμέσεως, ως θεάς τιμωρού της αλαζονείας και ύβρεως των Περσών. Του αγάλματος τούτου διασώθηκε τμήμα της κεφαλής, αποκείμενο στο Βρεττανικό μουσείο, και τεμάχια τίνα εκ του βάθρου, αποκείμενα στο Εθνικό Αρχαιολογικό μουσείο. Στα εν Σμύρνη αγάλματα των απεικονίζονταν οι Νεμέσις κρατώντας πήχη, εις δήλωση του μέτρου το οποίο τηρούσαν σε επιβολή της τιμωρίας, και χαλινό, προς δήλωση της χαλιναγώγησης των ανθρώπων και συγκρατήσεως αυτών από της υπερβολής. Σε μερικά μετάλλια από την Σμύρνη η Νέμεση απεικονίζεται μετά της Αδράστειας, φερόμενη επί άρματος γρυπών και φέρουσα τον δείκτη της δεξιάς επί του στόματος, εις δήλωση ότι ο άνθρωπος οφείλει να συγκρατεί την γλώσσα του, διά να μη επισύρει εναντίον του την οργή της Νεμέσεως. Εκτός των ειρημένων μεταλλίων διασωθήκαν παραστάσεις της Νεμέσεως και επί δύο αγαλμάτων αποκειμένων στο μουσείο της Ολυμπίας, ανάγλυφων εκ Θεσσαλονίκης και Θάσου, και επί νομισμάτων και δακτυλιολίθων. Κατά τους μεταγενεστέρους της αρχαιότητος χρόνους η Νέμεσις συνδέθηκε και προς την Τύχη και τον Έρωτα- δια τούτο και απεικονίζονταν και αυτή, ως ο Έρως, πτερωτή.

    Η Νέμεσις, ως αγανάκτηση δια πάσα παράβαση καθήκοντος και αποδοκιμασία πάσης πράξεως απρεπούς, δεν έπαυσε να είναι σπουδαίο ελατήριο του ηθικού αγαθού και κατά τους μεταγενεστέρους των ομηρικών χρόνους, ως μαρτυρούν τα έργα των τραγικών (του Αισχύλου ιδίως), των φιλοσόφων (του Πλάτωνος) και των ρητόρων (του Ισοκράτους).

   • Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 07/31/2017 @ 9:32 ΜΜ
   • ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ,(ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΙΣΙΑ ΑΥΤΟ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ(ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ),ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΜΑΣ.
    ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΑ,ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,ΚΑΙ ΜΕ ΓΙΑΧΒΕ,ΕΧΕΙΣ ΜΑΥΡΑ(ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ)ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ!!!!
    ΑΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ,ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΣΤΟ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ,ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΞΩ ΑΠ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΛΙΚΟΝ ΚΟΣΜΟΝ,ΔΕΧΟΜΕΜΟΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΡΑΝΙΟΝ ΦΥΤΟΝ,ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΡΑΝΙΟΙ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙΣ!!!!
    ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΥΣ(ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ).
    ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΣΗ,ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    Η ΦΡΑΣΗ (ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ),ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΠΟΣΩΣ Μ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΧΕΣΑΙ Η Τ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙΣ.
    ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ,ΜΑ ΟΛΟΙ,ΟΤΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ(ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ) ΕΛΛΑΔΙΤΩΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!!!
    ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΩΝ ΓΙΑΧΒΕΔΙΣΤΩΝ,ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ.
    ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ Σ ΕΣΑΣ,ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΕΙΣΤΟ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΜΑΣ,ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ,ΣΑΣ ΜΙΛΩ ΕΚ ΚΑΡΔΙΑΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ,ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΧΑΡΑΓΜΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΧΑΡΑΓΜΑ(ΠΟΙΟ ΕΠΙΕΙΚΗΣ),ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΣΕ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ,ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ.
    ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ,ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ,ΕΛΛΗΝΑ!!!
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΩΤΕΙΝΟΙ,ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ!!!
    ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠ ΤΟ ΦΩΣ,ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ Σ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ.
    ΑΥΤΑ ΝΕΜΕΣΣΙΚΕ,ΚΑΙ ΠΟΣΩΣ Μ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ.
    ΑΜΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ,ΚΑΙ ΜΕ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ,ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ,ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ,ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ.

    • Στον Ιησού Χριστό πιστεύουμε.
     Στο Χρειστό που μας γράφεις και σε αυτούς που θα εμφανιστούν σίγουρα κανείς απο τους Αγίους και Πατέρες δεν πίστεψαν.
     Δες το καλύτερα με κανέναν εξορκισμό στον π.Ιωάννη Κατή σε κανέναν πνευματικό στο Α.Όρος με ψαλμούς τον 90 και 72 για τη περιπτωσή σου.

     Η Ελλάς προορίζεται να ζήσει και θα ζήσει….

     • Ο ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ,ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΛΟΝ,ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΟΝ.
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ,ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ!!!
      Σ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ν ΑΓΑΠΑΣ!!ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ ΙΗΣΟΥΣ Ο ΥΙΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΕΚ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΤΟΥ,ΑΦΟΥ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΟΣ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΧΟΣ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΓΕΝΝΗΤΟΣ,ΚΑΤΑ ΕΝΑΝ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΤΡΟΠΟ,ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ.
      ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ,ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΚΥΕΙΣ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ,ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ,ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ,ΤΟΝ ΠΑΛΑΤΩΝΑ,ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΕ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!
      ΕΚΕΙΝΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ.
      ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΡΕΕΙ Ο ΙΧΩΡ(ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ Ω ΜΕΓΑ ΡΟΗ).
      ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΕ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ!!!
      ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ,ΟΤΙ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΣΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ!!!ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!
      ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ ΚΑΚΙΑ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!!
      ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ,ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ,ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ,Η ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΟΥ?ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ?
      ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ?
      ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΙΣ ΣΟΥ Σ ΕΚΕΙΝΟΝ.
      ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ,ΤΟΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΩΣ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟ,ΩΣ ΧΡΙΣΜΕΝΟΝ,ΑΠ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΤΟΝ ΕΝΑ?ΩΣ ΤΙ?
      Η ΤΟΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΘΕΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ?ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ,ΤΟΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΩΣ ΕΒΡΑΙΚΗ ΑΠΑΤΗ,Η ΩΣ ΑΛΗθΕΙΑ?ΩΣ ΦΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟΝ,ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙΣ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΛΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΣΚΑΤΟΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ,ΟΙ ΓΙΑΧΒΕΔΙΣΤΕΣ?
      ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΠΙΚΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ,ΕΝΩ ΕΚΕΙΝΟΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ!!!!
      ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ,ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
      ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΧΩΡΟΝ,ΤΟΝ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟ ΣΤΑ ΚΑΛΟΥΠΙΑ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΥΠΟ!!!
      ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ!!!
      ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΕΤΕ,ΩΣ ΕΝΑ!!!

     • Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 08/01/2017 @ 9:21 ΠΜ

      GLADIATOR +++ΤΙ ΜΑΛΑΚΑς…https://www.youtube.com/watch?v=1n1qL8B1TtA

      «Πάτερ ἄφες αὐτοῖς· οὐ γάρ οἴδασι τί ποιοῦσι»

      Ο Χριστός προσεύχεται πάνω από το Σταυρό Του για τους σταυρωτές Του και παρακαλεί τον Ουράνιο Πατέρα Του: «Πατέρα μου, συγχώρεσέ τους, γιατί δεν ξέρουν τι κάνουν». Μέσα στον αβάσταχτο πόνο, που Του προκαλούσε το φρικτό μαρτύριο, ο Κύριός μας Ιησούς, ο Θεός της αγάπης, συγχωρεί τους σταυρωτές Του, προσεύχεται γι’ αυτούς και τους δικαιολογεί. Πόσο μεγάλη και πλατιά είναι η θεϊκή καρδιά και η αγάπη Του! Μας άφησε ένα σπουδαίο μήνυμα: Να συγχωρούμε με την καρδιά μας αυτούς που μας έφταιξαν. Να έχουμε κι εμείς πλατιά καρδιά για τους συνανθρώπους μας.

    • ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΛΟΓΟ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ!!!
     ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΓΝΩΘΙ Σ ΕΑΥΤΟΝ,ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΜΟΙΡΟΣ ΕΥΘΥΝΩΝ?
     ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΟΥ?
     ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ,ΟΥΤΕ ΚΛΑΜΜΑΤΑ,ΟΥΤΕ ΙΚΕΣΙΕΣ ΕΙΣΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ!!!
     ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΥΠ ΟΨΙΝ ΣΟΥ,ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ.ΠΟΣΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΠΕΤΑΞΕ,ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΚ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ,ΕΦΤΙΑΞΕ ΠΑΛΙΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ!!!
     ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

    • Ανώνυμος 08/01/2017 @ 5:48 ΜΜ

     ΠΟΙΟΣ ΜΙΝΩΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΜΕΓΑΛΕ,ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΩ ΚΙ’ΕΓΩ ΠΑΛΙΤΟΜΑΡΟ :))

 7. Ανώνυμος 07/31/2017 @ 5:14 ΜΜ

  ΚΑΛΥΦΘΕΙΤΕ…

  ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗΝ ΑΜΝΗΣΙΚΑΚΙΑ.. ΚΑΛΥΦΕΙΤΕ.. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝΑΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ.. ΚΑΛΥΦΘΕΙΤΕ… ΑΓΑΠΩΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΑΣ.. ΜΗΝ ΑΝΤΙΜΙΛΑΤΕ.. ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ… ΚΑΛΥΦΘΕΙΤΕ.. ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΓΥΡΩ ΑΟΡΑΤΟΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ ΣΑΣ… ΒΛΕΠΟΥΝ.. ΚΑΛΥΦΘΕΙΤΕ… ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΣΑΛΟΣ!!!! ΦΑΕΘΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ… ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΧΟ.. ΕΓΩΙΣΤΡΙΑ!!!!

 8. Ο Πατήρ Μάξιμος κάτι περιμένει να συμβεί στις 8/4/2018. Περιμένουμε όμως την τοποθέτηση του Πάπα Κλεομένη, ώστε να έχουμε πλήρη εικόνα.

 9. Τελος και μονος 07/31/2017 @ 5:55 ΜΜ

  …τραγουδι απο βαρβαρο …η”’βαρβαρους ?τι επαθα….

 10. 35 χρόνια περιμένω να δω αυτό το τέλος ή όπως αλλιώς το ονομάζουν και να δω και τους σωτήρες που όλοι πιστεύουν ότι θα τους σώσουν. Μάλλον μας φτύνουν παληκάρια δε μας ψεκάζουν

 11. ΡΕΕΕΕΕ!!! 07/31/2017 @ 7:01 ΜΜ

  ΠΟΙΟ ΤΕΛΟΣ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ???
  ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ??? ή ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΧΙΣΕ Ο STRANGER ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ,,,ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΕΤΕ!!!

 12. Ή ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ, ΟΛΙΓΟΠΙΣΤΟΙ!! ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΖΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ!!

 13. Ασκος κλυδωνισμενος μη δεπωποτε βυθιζομενος Μια προφητεια της πυθιας που επιβεβαιωνεται εδω και αιωνες μπροστα στα ματια σας ειναι παιδια Α ρε γαμοτη να μην ζησω αλλο αν δω οτι η Ελλας πεθανε στην δικια μου γενια γαμο το ευρο τους οι μπασταρδοι

 14. Ο Ιησούς Χριστός είναι ο αποκαλυπτόμενος Γιαχβέ της Παλαιάς Διαθήκης,αυτή είναι η θέση των Πατέρων της Εκκλησίας και τίποτε άλλο..όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού.

  Περίμενε εσύ το ΧΡΕΙΣΤΟ.

  • ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΜΟΝΟΜΑΧΕ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ,ΣΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΩΣ ΓΙΑΧΒΕ?Η ΩΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ?
   ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΘΕΟΝ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ?
   ΑΚΟΥΣΕΣ ΠΟΤΕ ΑΠ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ,ΝΑ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑΧΒΕ?
   ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΥΤΥΛΙΣΕ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ,ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ,ΑΝ ΟΧΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ?
   ΨΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑΧΒΕ,ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΓΙΑΧΒΕ,ΕΤΣΙ,ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΘΕΟΣ!!!
   ΚΑΙ ΟΝΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ,ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.
   ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ(ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΟΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ),ΙΗΣΟΥΣ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ,ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ.
   ΕΧΕΤΕ ΧΑΖΕΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

   • Το «Εγώ Είμαι», που επαναλαμβάνει ο Χριστός στους συνομιλούντες μαζί Του, με τον οποίο αυτοχαρακτηρισμό παραπέμπει τους ακροατές Του στο «Εγώ Ειμί ο Ων» (Γιαχβέ), όπως αυτοφανερώνεται ο Θεός στην Παλαιά Διαθήκη –και που σημαίνει στην ουσία «Είμαι και θα Είμαι αυτός που Είμαι (ο αναλλοίωτος)- είναι το κατεξοχήν όνομα του Θεού Γιαχβέ. Λέγει ο Ιησούς: «Εάν δεν πιστέψετε ότι Εγώ Είμαι (ο Γιαχβέ) θα πεθάνετε μέσα στις αμαρτίες σας…. Όταν υψώσετε τον Υιόν του Ανθρώπου, τότε θα γνωρίσετε ότι Εγώ Είμαι (ο Γιαχβέ)» (Ιω. 8,21-29).

    Συνέχισε να υποστηρίζεις τις θέσεις των Γνωστικών και θα φας σάρωμα..πράγμα που διόλου σου εύχομαι.
    Επίσης σου είπα πρώτα εξομολόγηση και μετά εξορκισμούς για τις βλασφημίες που ξεστομίζεις.

    • ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΝΟΜΑΧΕ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ!!!
     ΟΤΑΝ ΥΨΩΘΕΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΙ!!!
     ΑΥΤΟ ΜΕΓΑΛΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ?ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΥΨΩΘΕΙ?
     ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΥΨΩΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΓΙΑΧΒΕ?
     ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΡΕ ΜΟΝΑΜΑΧΕ,ΓΙΑΤΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ,ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ,ΘΑ ΟΝΟΜΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙΟΝ ΙΗΣΟΥΝ?ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΙΠΕ,ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΡΚΩΘΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ.
     ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΡΚΩΘΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΛΟΓΟΣ?
     ΑΙΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΞΕ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΑΧΒΕ,ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ,ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ.
     ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ,ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΣΚΙΖΕΣΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ,ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ!!!
     ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ,ΜΟΝΟΜΑΧΕ.ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΣΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ,ΣΚΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ,ΟΤΙ Ο ΧΡΕΙΣΤΟΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ,ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΩΣ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΓΙΑΧΒΕ?
     ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΦΩΣΤΗΡΑ,ΓΙΑΤΙ?

     • θα ρωτάς και θα απαντώ χάριτι Ιησού Χριστού του Ναζαρηνού του Εσταυρωμένου και Αναστάντα εκ των νεκρών…

      Στήν προφητεία του ὁ Ἠσαΐας ἀπευθυνόμενος στόν «οἶκον Δαυΐδ»,τούτο προφανώς το παραβλέπεις CROIF στούς ἀπογόνους τοῦ Δαυΐδ, δηλαδή στόν λαό τοῦ Ἰσραήλ, λέει· «Καί καλέσεις τό ὄνομα αὐτοῦ Ἐμμανουήλ» (Ἠσ 7,14). Στό κατά Ματθαῖον Εὐαγγέλιο, ὅπου ὁ ἄγγελος ἐπαναλαμβάνει στόν Ἰωσήφ τά λόγια τοῦ προφήτη, λέει γιά τόν λαό· «καί καλέσουσι τό ὄνομα αὐτοῦ Ἐμμανουήλ» (Μθ 1,23). Καί στίς δύο περιπτώσεις ὁ ἰσραηλιτικός λαός εἶναι ἐκεῖνος πού θά δώσει στόν Μεσσία τό ὄνομα Ἐμμανουήλ, πού σημαίνει «ὁ Θεός μεθ’ ἡμῶν».
      Κατά τήν ὄγδοη ἡμέρα τῆς ἐπίγειας ζωῆς του ὁ Κύριος δέχθηκε τήν περιτομή καί ὀνομάστηκε Ἰησοῦς, πού σημαίνει «ὁ Γιαχβέ σώζει».

      Η Αλήθεια σώζει…

   • Croif,να σε ρωτησω κατι;Πιστευεις στον Αγ.Ιωαννη τον Προδρομο;Οτι ηταν δηλ.προφητης και προδρομος του Ιησου;

    • ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΡΩΤΑΣ ΚΑΝ ΔΠ!!!
     ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ,ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΙΗΣΟΥ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ,ΕΠΙ ΓΗΣ.
     ΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ ΠΡΟΔΡΟΜΟ.
     ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ.
     ΗΡΘΕ ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ?Η ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΘΕΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.
     ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ.

     • Ο Ιωαννης ο Προδρομος ομως,δεν διδασκε κατι διαφορετικο στους Εβραιους,αλλα αυτα που ελεγε η παραδοση τους,απο τα οποια ειχαν ξεφυγει.Και ρωτησε τον Ιησου,εσυ εισαι αυτος που περιμενουμε;Αρα στην ιδια τη θρησκεια τους ειχε προφητευθει ο ερχομος Του.Δεν διδασκε καποια αιρεση ο Ιωαννης,γιατι δεν τον κυνηγησε το Ιερατειο,αλλα ο Ηρωδης.Γι’αυτο λεω οτι υπαρχει συνεχεια στην Παλαια και στην Καινη Διαθηκη.Στη Δευτερα Παρουσια ναι πιστευω,ειναι βασικο δογμα της θρησκειας μας.Ηρθε να διδαξει και θα ερθει με ολη του τη Δοξα να κρινει και να Βασιλευσει.

 15. Λαρισαιος 08/01/2017 @ 4:15 ΜΜ

  Κενο στο πεδιο…

 16. ΑΔΕΛΦΕ ΑΘΑΝΑΣΙΕ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.
  ΟΤΙ ΛΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ,ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ.
  ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ,ΟΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Ο ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ!!!
  ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ,ΕΝΩ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑ,ΛΟΓΟ ΦΟΒΟΥ,ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΡΘΟΥΝ.ΤΟΤΕ ΑΔΕΛΦΕ ΘΑΝΑΣΣΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΘΟΥΜΕ,ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ.
  ΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ,ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,Ο ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΜΑΣ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ,ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ,ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΚΕΙΜΕΝΑ,ΟΤΙ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ(ΣΑΜΑΕΛ)ΕΞΕΠΕΕΣΝ ΤΗΣ ΧΑΡΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ?
  ΠΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΛΑΣΤΟΙ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΝ ΑΠ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ?
  ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΩΣ ΤΟΣΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ,ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΤΩΣΗ,ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΕΛ,ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ ΘΕΟΝ?
  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΔΕΛΦΕ,ΚΙΑ ΦΥΣΙΚΑ Η ΑΓΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΘΕΟΣ ΛΟΓΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
  ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΕΛΕΟΥΣ.
  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΕΝ ΧΡΕΙΣΤΩ ΑΔΕΛΦΕ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*