00:52 - 03/06/2021

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Αμερικανός Δρ Ralph Baric εξέταζε το εμβόλιο κατά του κοροναϊού της Moderna και του Δρ Fauci τον Δεκέμβριο του 2019! – Τι συμβαίνει;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Πότε οι γιατροί Fauci και Baric έμαθαν για τη διαρροή του κοροναϊού στην Κίνα στη Γουχάν και πώς το γνώριζαν;

Γιατί οι ΗΠΑ ερευνούσαν το εμβόλιο για τον κοροναϊό πριν καν το μάθει ο δυτικός κόσμος;

Στις 9 Απριλίου 2020, ήμασταν τα πρώτα μέσα ενημέρωσης που αναφέραμε τα σημαντικά γεγονότα που οδήγησαν στη διαρροή του κοροναϊού της Κίνας, για την οποία υποπτευόμασταν ότι προερχόταν από το Ινστιτούτο Ιολογίας του Wuhan. Καταφέραμε να προσδιορίσουμε ότι ο Κινέζος γιατρός Shi Zhengli ήταν μέλος μιας ομάδας που εργαζόταν σε ένα πρόγραμμα για τον κοροναϊό από κοινού με Αμερικανούς γιατρούς το 2014, πριν αυτό κλείσει από το Υπουργείο Υγείας και Ασφάλειας ως πολύ επικίνδυνο.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΖΕΙ στο https://sgtreport.tv/

Μετά το κλείσιμο του αμερικανικού ερευνητικού προγράμματος, η Δρ Shi συνέχισε την έρευνά της για τον κοροναϊό στο Wuhan της Κίνας.

HUGE EXCLUSIVE: Chinese Doctor Shi Zhengli Ran Coronavirus Research in Wuhan After US Project Was Shut Down by DHS in 2014 for Being Too Risky — PRIOR LEAK KILLED RESEARCHER

Αναφέραμε ότι ο γιατρός Shi Zhengli από την Κίνα ήταν μέλος μιας ομάδας, συμπεριλαμβανομένου του γιατρού Ralph S. Baric από τη Βόρεια Καρολίνα, που δημοσίευσε ένα άρθρο στην έκδοση του 2015 του Nature Medicine.

Στο άρθρο αυτό, συζητούσαν τους κορονοϊούς νυχτερίδων που παρουσίαζαν δυνατότητες εμφάνισης στον άνθρωπο. Το άρθρο δημοσιεύθηκε το 2015.

Η εν λόγω έκθεση δημοσιεύθηκε λίγο μετά τη διακοπή της χρηματοδότησης του έργου τους από το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ (HHS).

Το HHS το 2014 έστειλε επιστολή στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας στο Τσάπελ Χιλ, όπου ανακοίνωσε ότι επρόκειτο να αποχρηματοδοτήσει το πρόγραμμα.

Ο Δρ Ralph S. Baric αναγνωρίστηκε στην επιστολή.

Αφού σταμάτησαν οι εργασίες στις ΗΠΑ, οι Κινέζοι προχώρησαν στο πρόγραμμα και διεξήγαγαν έρευνα και ανάπτυξη στη Γουχάν στο Κέντρο Ιολογίας της Γουχάν. Από τα έγγραφα και το βιογραφικό του Shi Zhengli, είναι σαφές ότι απομόνωσαν με επιτυχία τον ιό στο εργαστήριο και πειραματίζονταν ενεργά με τη μετάδοση ειδών <-> ειδών.

Σήμερα, ο Dr. Lawrence Sellin, ο οποίος συνέβαλε πολύ σε αυτή την προσπάθεια για την αποκάλυψη της αλήθειας σχετικά με το COVID, ανέφερε ότι στις 12 Δεκεμβρίου 2019 υπογράφηκε συμφωνία από τον Dr. Ralph Baric ότι θα λάβει τα “υποψήφια εμβόλια για τον κορονοϊό mRNA που αναπτύχθηκαν και ανήκουν από κοινού στο NIAID και τη Moderna”:

Το εμβόλιο Moderna mRNA χορηγείται τώρα σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Η Pfizer διαθέτει επίσης ένα εμβόλιο mRNA. Ο Ralph Baric είναι ένας μακροχρόνιος ερευνητής κοροναϊών με στενούς δεσμούς με της νυχτερίδες και το Ινστιτούτο Ιολογίας Wuhan, όπως σημειώθηκε παραπάνω στην ανάρτησή μας από τον Απρίλιο του 2020. Η 12η Δεκεμβρίου 2019 είναι πολύ νωρίς για την επιδημία του COVID-19 πολυ πριν δηλαδη αναφερθεί στη Δύση. Ο Baric θα ήταν ένα λογικό πρόσωπο για να δοκιμάσει την αποτελεσματικότητα ενός εμβολίου mRNA.

Αυτό που μας λέει είναι ότι οι γιατροί Baric και Fauci μπορεί να γνώριζαν τι συνέβαινε στην Κίνα και ότι ο Fauci και η Moderna πιθανότατα εργάζονταν πάνω σε εμβόλια για τον κοροναϊό πριν ανακοινωθεί το COVID-19 στη Δύση. Το εμβόλιο της Moderna ήταν έτοιμο για δοκιμές σε ανθρώπους πολύ γρήγορα.

Δεν φαίνεται να είναι καθόλου τυχαίο ότι ο Baric, ο οποίος δεν εμφανίζεται πουθενά αλλού στις εμπιστευτικές συμφωνίες, εμφανίστηκε σε μια τόσο σημαντική στιγμή.

Δεν μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται για κάποιο “καπνο χωρις φωτια”, αλλά είναι κάτι που δεν είναι ευρέως γνωστό και σίγουρα δημιουργεί πρόσθετα ερωτήματα.

sgtreport.com

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*