17:38 - 22/05/2018

Απάντηση στον κυρια Καρανίκα!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

 

Αναρωτηθήκατε αν θα πρέπει να έχει παιδί ο φασίστας γονιός που χτύπησε τον Μπουτάρη..

Δεν θα σας μιλήσω για την ιστορία μας και για το πώς οι πρόγονοί μας εκπαίδευαν τους νέους τους  απλά θα σας θυμίσω ότι μερικά πιστεύω τους Ήταν τελείως αντίθετα με τα σημερινά ιδεώδη τα δικά σας…. και να επιστήσω στην μνήμη σας ότι αυτοί οι πρόγονοι ανακάλυψαν τη δημοκρατία που εσείς σήμερα έχετε βιασει!

θα μιλήσω όμως για το τώρα και θα κάνω μία απλή αντιπαράθεση πάνω στο ίδιο ερώτημα σας…

με το ίδιο σκεπτικό της κλασσικής πουστιας Θα ασχοληθώ και εγώ με τον Πρωθυπουργό σας…

απλά θα σας δείξω τι είπε και υποσχέθηκε για να γίνει πρωθυπουργός και τι δεν έκανε  έτσι ώστε να μπορέσω να θέσω το τελικό μου ερώτημα…

 

Κατάργηση του Μνημονίου
«Θα καταργήσω το Μνημόνιο με ένα νόμο και ένα άρθρο», έταζε ο Αλέξης Τσίπρας λέγοντας ότι η ετυμηγορία του ελληνικού λαού ακυρώνει τα μνημόνια. Κατηγορούσε συλλήβδην τα κόμματα της εξουσίας ως μνημονιακά και οι οπαδοί τους χαρακτηρίζονταν ως «γερμανοτσολιάδες» και «προδότες»

Υπογράφει δύο Μνημόνια
Όχι μόνο δεν κατάργησε το Μνημόνιο ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο τρίτο, πιο σκληρό, Μνημόνιο το καλοκαίρι του 2015. Και τώρα βαδίζουμε ολοταχώς προς ένα τέταρτο Μνημόνιο, και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. θα γίνει η πρώτη που θα έχει υπογράψει δύο Μνημόνια.

Όχι στο ξεπούλημα της ΔΕΗ

Ο κ. Τσίπρας κατηγορούσε τους Σαμαρά και Βενιζέλο «για διάλυση και εκποίηση της ΔΕΗ». Ο ίδιος υποσχόταν: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται πως θα κάνει ό,τι είναι δυνατό ώστε να επανέλθει η ΔΕΗ υπό δημόσιο έλεγχο ως 100% δημόσια επιχείρηση. Διότι για εμάς αυτό είναι αξίωμα. Η Ενέργεια είναι δημόσιο κοινωνικό αγαθό».

Πουλάει και τα υδροηλεκτρικά εργοστάσια

Πλέον, η πώληση της ΔΕΗ από εθνικό έγκλημα έγινε… αριστερή πολιτική. Η πώληση του 40% των λιγνιτικών και υδροηλεκτρικών εργοστασίων της ΔΕΗ είναι ante portas και ο κ. Τσίπρας διαμηνύει στους διαφωνούντες ότι «εάν εγώ μπορώ να διαχειριστώ ιδεολογικά μια υποχώρηση στο θέμα της ΔΕΗ, μπορούν και όσοι διαφωνούν».

Δημόσια τα αεροδρόμια

«Θα υπερασπιστούμε το δημόσιο χαρακτήρα των περιφερειακών αεροδρομίων», διακήρυττε ο Αλέξης Τσίπρας. Ενώ ο Αλέκος Φλαμπουράρης ανέφερε: «Τα λιμάνια κανείς δεν θα τα πάρει. Και το σιδηρόδρομο κανείς δεν θα τον πάρει. Και τα αεροδρόμια κανείς δεν θα τα πάρει».

Παραδίδει στη Fraport

Έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία παράδοσης 14 αεροδρομίων (Θεσσαλονίκη, Άκτιο, Καβάλα,Χανιά, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κως, Μύκονος, Μυτιλήνη, Ρόδος, Σάμος, Σαντορίνη, Σκιάθος και Ζάκυνθος), στη Fraport Greece. Η εταιρία αναλαμβάνει τη λειτουργία, συντήρηση και ανάπτυξή τους για τα επόμενα 40 χρόνια.

«Όχι» στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας
Ο κ. Τσίπρας διακήρυττε ότι θα σταματήσει το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. «Δεν θα επιτρέψουμε η δημόσια περιουσία και οι υποδομές να περάσουν στα νύχια του ΤΑΙΠΕΔ και των ποικιλώνυμων συμφερόντων» ανέφερε τον Ιανουάριο του 2015, ενώ έλεγε ότι το «Ελληνικό δεν πωλείται».

Την υποθήκευσε για 99 χρόνια
Ο κ. Τσίπρας μετέτρεψε με το «μαγικό ραβδί» του το ΤΑΙΠΕΔ σε Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων και υποθήκευσε την περιουσία της χώρας για 99 χρόνια, ενώ για το Ελληνικό έπεσαν οι υπογραφές μεταξύ της Lamda Development και του ΤΑΙΠΕΔ που «ξεμπλόκαρε» την επένδυση στην έκταση του πρώην αεροδρομίου.

Σύνταξη σε όλους

«Θα δοθεί η 13η σύνταξη», υποσχόταν στους συνταξιούχους ο Αλέξης Τσίπρας. Ο ίδιος τόνιζε, επίσης, ότι… δεν θα δουν οι συνταξιούχοι να μειώνονται οι συντάξεις τους! «Καμία περικοπή κύριων και επικουρικών συντάξεων. Καμία αύξηση των ορίων ηλικίας», ήταν οι εξαγγελίες του!

Έκοψε και το ΕΚΑΣ

Οι συντάξεις μειώθηκαν, 13η σύνταξη δεν δόθηκε, μόνο ως κακόγουστη φάρσα το εφάπαξ επίδομα. Το ΕΚΑΣ μειώθηκε στο μισό, ενώ από το 2019 αναμένεται να καταργηθεί. Αυξήθηκε η εισφορά στον ΕΟΠΥΥ από 4% σε 6%, καθώς και τα όριο ηλικίας. Επίσης, ενώ η βασική σύνταξη δεν μπορούσε να είναι κάτω από 486 ευρώ, τώρα θα φτάνει τα 296 ευρώ.

Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ

Η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ ήταν σημαία στον προεκλογικό λόγο του Αλέξη Τσίπρα, καθώς γνώριζε ότι είχε «πονέσει» τους πολίτες. «Ο ΕΝΦΙΑ είναι ένας φόρος παράλογος. Δεν διορθώνεται, καταργείται» έλεγε ο Αλέξης Τσίπρας, κάνοντας πολλούς να τον πιστέψουν…

Τα «ραβασάκια» του ΕΝΦΙΑ έρχονται αμείωτα

Ο ΕΝΦΙΑ ποτέ δεν καταργήθηκε. Αντίθετα, παραμένει αβάσταχτος για τους Έλληνες φορολογουμένους, οι οποίοι εξακολουθούν να βλέπουν τα «ραβασάκια» του ΕΝΦΙΑ να έρχονται αμείωτα. Το συνολικό ποσό που βγαίνει από τις τσέπες του ελληνικού λαού φτάνει τα 3,5 δισ. ευρώ.

751 ευρώ ο κατώτατος μισθός

«Ο κατώτατος μισθός θα επιστρέψει στα 751 ευρώ για όλους τους εργαζομένους, ανεξαρτήτως ηλικίας», ανέφερε το περιλάλητο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, το οποίο υποστήριζε υποστηρίζοντας ότι «η επαναφορά του κατώτατου μισθού όχι μόνο δεν έχει δημοσιονομικό κόστος, αλλά θα έχει από μόνη του και αναπτυξιακό αποτέλεσμα».

586 ευρώ ο κατώτατος μισθός

Τελικά, ο κατώτατος μισθός είναι 586 ευρώ για τους εργαζομένους και 511 ευρώ για εργαζομένους κάτω των 25 χρόνων. Αλλά όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι δεν παίρνουν ούτε αυτά, καθώς, σύμφωνα με τα στοιχεία του «ΕΡΓΑΝΗ», η ελαστική εργασία, δηλαδή η μερική απασχόληση, κερδίζει έδαφος.
8φωτ. Σπίτια κοκκινα δανεια

Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη

Νέα «σεισάχθεια» για τη ρύθμιση των «κόκκινων» δανείων έταξε ο κ. Τσίπρας. «Δεν θα επιτρέψουμε στα “κοράκια” των διεθνών ξένων funds να κερδοσκοπήσουν δημεύοντας τις περιουσίες των Ελλήνων πολιτών. Θα προστατεύσουμε την πρώτη κατοικία των Ελλήνων πολιτών. Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη», έλεγε.

Κανένα σπίτι σε χέρια ιδιοκτήτη

Καμία προστασία της κατοικίας τους δεν έχουν όσοι έχουν χρέη έναντι του Δημοσίου, ενώ μπορεί να γίνει πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας όταν υπάρχουν χρέη από επιχειρηματικά δάνεια. Ακολούθως, αυτό αναμένεται να ισχύσει αργότερα και για τα στεγαστικά δάνεια.

Αύξηση αφορολογήτου στα 12.000 ευρώ

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε δεσμευθεί ότι η αύξηση του αφορολογήτου στα 12.000 ευρώ θα ήταν από τις πρώτες παρεμβάσεις που θα έκανε ανακοινώνοντας το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης. Έταζε λιγότερους φόρους και ότι οι φορολογούμενοι θα πλήρωναν λιγότερα.

Συμφώνησε να πέσει κάτω από τα 6.000 ευρώ

Πότε δεν είδαμε το αφορολόγητο να φτάνει στις 12. 000 ευρώ. Αντίθετα, μειώθηκε και άλλο, και σήμερα το αφορολογητο είναι στα 8.636 ευρώ. Με τη νέα συμφωνία που αναμένεται να υπογράψει η κυβέρνηση το αφορολόγητο θα κλειδώσει στις 5.636 ευρώ για μισθωτούς, συνταξιούχους και αγρότες το 2020.

«Go back, κ. Μέρκελ»

«Go back κ. Μέρκελ, go back κύριε Σόιμπλε, go back κύριοι της συντηρητικής νομεκλατούρας», φώναζε ο Αλέξης Τσίπρας κουνώντας το δάχτυλο προς τους δανειστές. «Η Ελλάδα δεν είναι πειραματόζωο». Είχε, επίσης, αποκαλέσει τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, «Ολαντέου».

Η καλύτερη φίλη

Ο «αριστερός» κ. Τσίπρας δεν έχει πρόβλημα να συναγελάζεται με τους κυρίους της συντηρητικής νομεκλατούρας. Ο Ολαντρέου έγινε ο καλύτερος του φίλος ενώ ο πολέμιος του μερκελισμού, όπως παρουσίαζε τον εαυτό του, έχει άμεση επικοινωνία με την κ. Μέρκελ, στην οποία προσφεύγει συχνά.

Θα «χορεύουν» οι Αγορές

«Θα χτυπάω τα νταούλια και οι Αγορές θα χορεύουν» ήταν η ατάκα του κ. Τσίπρα που θα θυμούνται όλοι, καθώς υποστήριζε ότι ήξερε να διαπραγματευτεί καλύτερα από τους άλλους. Με φόβητρο ένα πιθανό Grexit πίστευε ότι θα τρόμαζε τις διεθνείς Αγορές.

86 δισ. ευρώ η ζημιά το 2015

Με την «περήφανη» διαπραγμάτευση των πρώτων μηνών η χώρα οδηγήθηκε σε capital controls, ενώ κ. Τσίπρας αντιλήφθηκε ότι ο Γερμανός υπουργός Οικονομικων Β. Σόιμπλε όχι μόνο δεν τρόμαζε από ένα Grexit, αλλά το επιδίωκε κιόλας. Αυτή η τακτική στοίχισε στη χώρα 86 δισ. ευρώ.

Κατάργηση της εξίσωσης του ειδικού φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης

«Επαναφέρουμε τη λιανική τιμή εκκίνησης του πετρελαίου θέρμανσης στα 0,90 ευρώ ανά λίτρο. Η επαναφορά του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο επίπεδο πριν από την εξίσωση με τον αντίστοιχο φόρο στο πετρέλαιο θέρμανσης θα αυξήσει σημαντικά την κατανάλωση. Οι άνθρωποι θα ξανανάψουν τα καλοριφέρ τους», έλεγε ο Αλέξης Τσίπρας.

Αυξήθηκε ο ειδικός φόρος στα καύσιμα

«Φωτιά» στις τσέπες των Ελλήνων ήταν η αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα που έκανε η κυβέρνηση. Ο κόσμος διστάζει να ανάψει το καλοριφέρ, ενώ στα ύψη είναι και οι τιμές της βενζίνης.

Και βέβαια έγραψε Στα α****** του έναν ολόκληρο λαό με το δημοψήφισμα!!

Η ερώτησή μου είναι απλή λοιπόν…  μπορεί αυτός ο αριστερός φασίστας  να έχει το δικαίωμα να ηγείται μιας χώρας  και μπορούν όσοι τον ακολουθούν και δεν αντέδρασαν προς το συμφέρον της χώρας να μιλούν κάνοντας ερωτήσεις της πουστιας για φασισμό;

Συμμετέχετε κύριε Καρανίκα σε μία κυβέρνηση που διοικεί τη χώρα και έχει πάρει Μόλις το 17%,  είσαστε κυβέρνηση που χει πει τα περισσότερα ψέματα στον ελληνικό λαό  και έχετε περάσει όλους τους νομούς που ήθελαν οι εχθροί του ελληνικού λαού ώστε να φτάσει η χώρα να ξεπουλιέται σήμερα!!

Ταυτόχρονα Έχετε το θράσος να ασχολείστε  και να υπερασπίζεται δικαιώματα μιας οργάνωσης η οποία μέσα της έχει και παιδεραστές…  έχετε πολιτικό λόγο… ο οποίος φτάνει μέχρι την υπεράσπιση ενός κώλου η μιας π@υτσας;

Γιατί οι συγκεκριμένες ερωτήσεις Αγαπητέ είτε απευθύνονται στο μικρό κοπάδι ηλιθίων που έχετε δημιουργήσει… είτε απευθύνονται στον ελληνικό λαό που είναι έτοιμος πια να μπει σε άλλους  χορούς… Έτσι όπως το έχει διαλέξει και σχεδιάσει η νέα τάξη που υπηρετείται!

Ελπίζω και σας εύχομαι τα εχέγγυα και οι εγγυήσεις που σας έχουν δώσει αυτοί που σας οδηγούν να τηρηθούν στο έπακρο έως και την τελευταία στιγμή… Αλλιώς είναι σίγουρο για μένα ότι θα σας δω πολύ σύντομα στεναχωρημένο και πιεσμένο  από αυτή την…. π**στικι ζωή! συνήθως αυτή η φράση θα έπρεπε να κλείσει  με το π****να ζωή  Αλλά επέλεξα να κάνω έναν ακροβάτισμο στο λογο μου  έτσι ώστε να συνεννοούμαστε καλύτερα!

Stranger…

 

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (25)

 1. ε μα εχουμε γεμισει καραγκιοζηδες (μειωνοντας τον συμπαθεστατο ηρωα του σπαθαρη ..)

  γαμω και εσενα καρανικα παρτουζιαροπουστρονι με τον μπουταρη …

 2. Καρανικα πες αλεύρι. Ένα καράβι με μαύρους σε γυρεύει…..

 3. υπομονη 2 εικοσιτετραωρα μηπως και δουλεψει η μιζα …

 4. Αναισθησιολόγος 05/22/2018 @ 6:23 ΜΜ

  Εεεε… άι γ@μήσου μωρή λούγκρα, καταπιόλα.

 5. Φουντας 05/22/2018 @ 6:39 ΜΜ

  ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
  όποιος γίνεται αλαζόνας (Υβριστής), περνά σε πράξεις ανόσιες, προσβλητικές αλλά και απροσεξίας (Άτις) για τις οποίες η θεία δίκη (Νέμεσις) επιλαμβάνεται της τιμωρίας η οποία οδηγεί στην καταστροφή (τίσις).
  Για όλους εχει ο μπαξές….

 6. φουντας 05/22/2018 @ 7:04 ΜΜ

  ΕΛ-ΛΛΗΝΕΣ

  Για τον ” καναπέ” που πολλές φορές αναφέρεται για τους Ελ-λληνες….εχω να πω, πως πάλι καλά που το κατάλαβαν και δεν κατεβαίνουν πια στις στημένες διαδηλώσεις ….διότι με παλιές τεχνικές και υποκεινουμενες προσπάθειες από κρατικές και κομματικές “υπηρεσίες” δεν αλλάζει η κατάσταση, το είδαμε και το καταλάβαμε με όλες τις εξεγέρσεις που έγιναν σε κάθε φάση της ανθρωπινής ιστορίας…. τι τελικα κατάφεραν;…..ΤΙΠΟΤΑ….. Τώρα προσπαθεί το σύστημα με έναν διαφορετικό τρόπο να επιβάλει τους νόμους που θέλει και χρειάζεται για να επιβιώσει και να κατακτήσει τα πάντα με οικονομικό πόλεμο. Ο τρόπος αντίστασης σε αυτον τον οικονομικό πόλεμο είναι διαφορετικός ….από έναν πόλεμο με όπλα και μάχες… πρώτοι οι Έλληνες δείχνουν τον δρόμο….σε εναν καινουργιο τροπο αντιστασης σε ολο αυτο που γίνεται, κάτι που ο ευρωπαιος δεν μπορεί να κατανοήσει….οτι αν το κρατος δεν σεβεται τον πολίτη τότε ο πολίτης δεν το πληρώνει και τότε το σύστημα αποσταθεροποιειται !!!!

  Πρέπει να γνωρίζουμε ότι πλέον υπάρχει μια άτυπη συνεννόηση μεταξύ των Ελλήνων ( ….. ενωμένοι κατά 90% αφού προδόθηκαν όλοι από τα κόμματα και τις ιδεολογιες τους και αποδείχθηκε πλέον ότι όλοι οι πολιτικοί έχουν συγκεκριμένο άβουλο ρόλο…..ένα αναπάντεχο αποτέλεσμα για το σύστημα μιας και δεν το είχε προβλέψει…!!!!! ) για στάση πληρωμών προς το δημόσιο αλλά και επιπλέον ενώ το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων άρχισε να ζητάει αποδείξεις τα τελευταία 4-5 χρόνια νομίζοντας ότι αυτό φταίει για τα χάλια της χώρας μας-τώρα δεν ζητάει κανένας πλέον, σαν να θέλει ο Ελληνας να τιμωρήσει όλους τους πολίτικους μιας και βλέπει ότι δεν υπάρχει πολίτικη λύση από τα είδη υπάρχοντα κόμματα και ξέροντας πια ότι όλοι τους βοήθησαν για να φέρουν την χώρα σε αυτήν την κατάσταση,βλέποντας ότι οι ευρωπαίοι και οι αμερικανοί δεν έχουν σκοπό να μας βοηθήσουν αλλά το μόνο που θέλουν είναι να μας εκμεταλευτουν σε όλα τα επίπεδα (και αυτό πλέον το έχουν καταλάβει όλοι οι πολίτες άσχετα αν κάποιοι δεν το παραδέχονται ακόμα ), ο Ελληνας λοιπόν αυτό που χρησιμοποιεί για άμυνα και επίθεση σε αυτόν τον οικονομικό πόλεμο είναι να κραταει χρήματα σε ρευστό(όσα μπορεί….) , να μην πληρώνει πλέον το δημόσιο, ούτε να ζητάει αποδείξεις….αυτό άμεσα θα οδηγήσει σε πλήρη κατάρρευση των εσόδων της χώρας αλλά με “μαύρη” διαχείριση στο εσωτερικο της χώρας μεταξυ των Ελλήνων πολιτών και αμηχανία σε όλη την ευρωπη -αμερικη και Ελληνικο πολιτικό κόσμο-τοτε θα δουμε πως θα αντιδρασουν …αν θέλουν κατάρρευση και όλα τα επακόλουθα θα το αφήσουν ανεξέλεγκτο … αλλά με κίνδυνο να διαλυθεί όλη η ευρωπαϊκή ένωση…θα το ρισκάρουν ??.αλλιώς θα πρέπει να σώσουν την κατάσταση !!!!! Πιστεύω ότι μετά το καλοκαίρι θα πέσει από μόνο του το σύστημα …. αφού τα έσοδα θα είναι κατά πολύ ποιο κάτω και θα ενεργοποιηθεί ο κοφτης …… Αυτό θα είναι το τέλος τους ….. Όλων των πολιτικών..ποιος από αυτούς θα αναλάβει τον κόφτη που θα ενεργοποιειται ασταμάτητα αφού τα έσοδα θα πέφτουν συνέχεια;;;
  Αυτός είναι ο πόλεμος του καναπέ .,…εμείς θα καθόμαστε και εσείς θα τρέχετε να βρείτε λύση….αλλιώς θα μπλέξουμε όλοι μαζι….
  Απτά γραφεία τους πολεμάνε αυτοί από τους καναπέδες μας εμείς….

  Υ. Γ. Σε όποιον καταςχουν το σπιτι του …… ας κανονίσει να το κάψει πρώτα…,, Δώστε τους κάρβουνα στο χέρι και το κεφάλι ψηλά οπως αρμόζει στον ΕΛΛΗΝΑ

  Υ. Γ. ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

  • ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. 05/23/2018 @ 9:08 ΠΜ

   ΑΔΕΛΦΕ ΕΛΛΗΝ ΦΟΥΝΤΑ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΠΕΣ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΠΕΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΑΙ.

 7. Νικόλαος Πάππαρης 05/22/2018 @ 7:13 ΜΜ

  συμφωνώ, να του το πάρουνε το παιδί και να το δώσουνε σε παιδεραστές ή σε ξαδέλφες. Είναι πολιτικώς ορθόν.

 8. Δημήτριος 05/22/2018 @ 7:14 ΜΜ

  Εδώ επέτρεψαν στην μάνα του να μεγαλώσει αυτόν, στους φασίστες θα κολλήσουμε..?

 9. OYTE ΠΙΟ ΤΡΕΛΛΑ ΣΟΥ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ……ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ……ΜΠΑΖΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ….ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ…….ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ….

 10. Μπορεί ένας σερβιτόρος να γίνει σύμβουλος και ένας πόντιος δεν μπορεί να μεγαλώσει το παιδί ?

 11. ΑΛΑ'Ι'ΑΔΟΥ ΜΙΧ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ 05/22/2018 @ 8:54 ΜΜ

  ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ,ΕΔΩ;;;;
  ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ;;;
  ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΘΕΛΗΣΕΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΜΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ LGBTP.

  ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ.
  ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΣ ΝΑ ΜΑΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ,ΕΝΩ Ο ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΓΟΝΙΟΣ ΕΝΟΣ ΗΔΗ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΙΤΕ ΠΤΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΑΜΦΤΩΧΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ .
  ΘΕΛΗΣΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΒΑΛΛΕΙΣ ΥΠΕΡ ΣΑΣ ΑΝΟΜΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
  ΛΟΙΠΟΝ ΡΕ, ΝΑΙ,ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΦΟΡΟΥΝ .
  ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΙ ΣΟΥ Ο ΤΟΣΚΑΣ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΟΙΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ,(ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ, ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ), ΟΥΤΕ Ο ΣΕ’Ι’ΤΑΝ ΜΠΟΥΤΑΡ ,ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΤΕ.
  ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ;;;
  ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ.
  ΟΜΩΣ , ΕΣΑΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΓΓΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ .Ε;;;;;;;

  ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΘΕ ΜΗ ΜΟΥ ΑΠΤΟΥ.
  ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΟΥ . ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ . ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΑ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ.
  Ο ΘΥΜΟΣ,Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ . ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΤΕ .
  Ο ΦΟΒΟΣ ΣΑΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ .
  ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΣΤΟΝ . . ΕΕΕΕ;;;;; ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΘΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΘΡΑΣΕΙΣ.
  ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ Ο ΜΕΣΙΕ ΜΠΟΥΤΑΡ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ , ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΥΠΕΡΑΝΩ .
  ΘΡΑΣΥΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.
  ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΖΩΝΟΥΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ.
  ΚΑΡΑΝΙΚΑ , ΟΤΑΝ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΧΕΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ , ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ , ΤΙ ΝΟΜΙΖΕ;;; ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ;;;;; Η
  Η ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ;;;;

 12. Michail Vitilos 05/22/2018 @ 9:04 ΜΜ

  Αγαπητοί μου συμπατριώτες και λοιποί νοήμονες αναγνώστες ,χρόνια τωρα γνωρίζουμε το ποσό ειλικρινής αληθινός και πατριώτης ειναι ο stranger , και τα λεγόμενα του μας εκφράζουν αλλα δυστυχώς είμαστε περικυκλωμένοι απο προδότες ,ειναι στην μοίρα των Ελλήνων να γεννάνε ΗΡΩΕΣ αλλά και ρουφιάνους , την πουστια οι περισσότεροι την πράττουν στην καθημερινότητα τους , λίγοι ειναι οι ΜΑΓΚΕΣ που κρατάνε τον λόγο τους και λένε την αλήθεια , όμως οι περισσότεροι (άντρες -γυναίκες ) όπως τους βολεύει κάνουν και την κολοτουμπα τους.μπεσα κανένας πλέον δεν έχει !

 13. ξενοδουλοι οσφυοκαμπτες,προδοτες α΄ βαθμου

 14. Ορθοδοξος ελληνας 05/22/2018 @ 10:40 ΜΜ

  Να πω κι εγω στον καρανικα οτι:αν ο κοσμος δεν βρισκοταν υπο την απειλη της παγκοσμιας νεοταξιτικης χουντας σας θα εκφραζοταν επακριβως για την περιπτωση μπουταρη.θα σου ελεγε καρανικα οτι δεν κανεις ουτε για νεροκουβαλητης σε φαρμα,αλλα δεν στο λεω.θα σου ελεγε οτι εισαι η μυξα στην μυτη του ελληνικου λαου,αλλα δεν στο λεω.θα σου ελεγε πως η μανα σου σιγουρα μετανιωσε που σε εκανε,αλλα δεν στο λεω.θα σου ελεγε πως αυτοι που “χαιδεψαν” τον μπουταρη,κανονικα επρεπε να τον αφησουν αναισθητο για μηνες,αλλα δεν στο λεω.θα σου ελεγε ο λαος καρανικα πως εσυ και η συμμορια σου θελετε πνιξιμο στην θαλασσα,αλλα θα βρωμισει το νερο εξ’αιτιας σας.ουτε αυτο στο λεω.θα σου πω ομως το εξης:καιρος φερνει τα λαχανα,καιρος τα παραπουλια,βλαμμενε εκτρωμμα αποβολης.οταν ερθει το πληρωμα του χρονου,γιατι ερχεται,ψαξτε συμπαν να κρυφτειτε,ολοι σας ζωα!!!!θα περιμενω,θα περιμενω,θα περιμενω.και πεθαμενος να ειμαι,η ψυχη μου θα αναπαυτει,ΜΟΝΟ οταν δει την Θεια Τιμωρια να πεφτει στα κεφαλια σας,αφου αρνειστε την μετανοια,για οσα κανετε εναντιον του κοσμου.ζηταω απο τον Θεο να σας φωτισει και να σας ελεησει,να ερθετε εις εαυτον,αλλα εσεις προτιματε το σκοταδι σαν τα σκουλικια μεσα στο χωμα.θα κλαιτε εις τον αιωνα τον απαντα βρωμιαρηδες,που εχετε γινει οργανα του εωσφορου και δηλητηριαζετε τις ζωες μας σκουπιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 15. ΛΗΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΟΡΕΩΝ 05/22/2018 @ 11:37 ΜΜ

  ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΓΓΟΛΟΕΙΔΕΣ ΓΙΟΥΣΟΥΦΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΕΣΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΗΘΙΚΟΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ ΝΑΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ..ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ ΠΙΣΩ—–ΓΛΕΝΤΗ;

 16. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. 05/23/2018 @ 12:05 ΠΜ

  ΝΙΚΟΛΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ. ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΗΛΕΤΡΟΝΙΚΟ ΧΑΡΤΙ , ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ, ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ . ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟΝ ΜΕΘΥΣΤΑΡ ΠΟΥΣΤΑΡ ΠΑΣΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΕ ΚΑΝΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ.
  ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ Η ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΨΗΦΟΥΣ Η ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑΖΕΙ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ OFFSHORE ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΑΣ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ. ΑΝ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ, ΟΣΟ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ , ΝΑ ΜΟΥ ΤΡΥΠΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΥΤΗ. ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ.
  ΚΟΙΤΑ ΚΑΤΙ ΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΑΧΥΡΟ ΣΕ ΔΥΟ ΓΑΙΔΑΡΟΥΣ, ΠΩΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ.
  ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ, ΟΧΙ ΧΑΔΙΑ, ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΣΑΣ, ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΑΣ ΖΩΗ . ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 100% O ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΕΧΕΙ ΑΗΔΙΑΣΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΕΜΜΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ, ΜΑΣ ΓΚΡΕΜΙΣΑΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ.

 17. Δημήτρης 05/23/2018 @ 12:32 ΠΜ

  Μπράβο. Τα είπες όλα για τους ξεφτιλισμένους. Είναι η χειρότερη μορφή φασισμού…Η ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ

 18. ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ 05/23/2018 @ 2:44 ΠΜ

  Έχουν το δικαίωμα οι πολίτες να ασκούν βία εναντίον εκπροσώπων της πολιτικής αρχής;
  dimitriskazakis.blogspot.gr/2018/05/blog-post_21.html

 19. Είπες την απόλυτη αλήθεια Stranger. Ο λόγος που ελάλησε το συγκεκριμένο ον είναι γιατί έχουν σκοπό και σχέδιο να κάνουν τα παιδιά σαν τα μούτρα τους, με το πρόσχημα ότι ο γονιός δεν είναι κατάλληλος να τα μεγαλώσει επειδή… συμπεριφέρεται όπως συμπεριφέρονται οι εκπρόσωποι του ανθρωπίνου είδους εκατομμύρια χρόνια, δηλ. του αρέσει το άλλο φύλο, θέλει να έχει μια κανονική οικογένεια, δεν αποδέχεται τον ευτελισμό του σώματος να ανάγεται σε ένα σακί του σεξ με ο,τι λάχει, ή εν πάσει περιπτώσει έχει την άποψή του για αυτό που αποκαλείται δικαιολογημένη αγανάκτηση (κάποιος σε προσβάλλει, βιαιοπραγεί επάνω σου και επειδή εσύ αμύνεσαι και αγανακτείς δικαιολογημένα σε ονομάζει “φασίστα”), ε λοιπόν οι πραγματικοί φασίστες και παρεκκλίνοντες σεξουαλικά, πνευματικά και ψυχικά θα του αρπάζουν το παιδί του. Είναι άλλωστε γνωστά τα βίντεο που αποδεικνύουν ότι αυτά τα διαταραγμένα όντα (η ψυχιατρική επιστήμη το λέει όχι εμείς) πολλάκις κακοποιούν και βιάζουν αυτά τα καϋμένα πλάσματα που έπεσαν στα χέρια τους. Συνεπώς, η γνώμη μου είναι ότι αν δεν αντιδράσουμε άμεσα η ανωμαλία και ο σατανάς ο ίδιος θα διαφθείρουν και θα κακοποιήσουν τόσο άσχημα το ανθρώπινο είδος και δη το ελληνικό έθνος (ο,τι απομείνει δηλ.) που θα είναι σχεδόν μη αναστρέψιμο. Ντροπή στους “Έλληνες” που ψηφίζουν ο,τι λάχει με κριτήριο την τσέπη τους και μας έφεραν σαράντα χρόνια τώρα σε αυτό το σημείο κατάντιας νομιμοποιώντας, σε μια στρεβλή και ανώμαλη “δημοκρατία”, ο,τι πιο σάπιο και ευτελές κυκλοφορεί σε υπάλληλο της Πολυεθνικής Α.Ε. “Κυβερνώ Πλανήτη Γη αλλά ο ραγιάς δεν χαμπαριάζει” (τουλάχιστον παλιότερα οι υπάλληλοι που οι μωροί νομίζουν ότι είναι κυβερνώντες ήταν λίγο καλύτερης πάστας, πιο σοβαροφανείς και όχι τόσο θρασεις και ποταποί, το επίπεδο των υπαλλήλων όσο πάει γίνεται και χειρότερο, δύσκολο τη σήμερον ημέρα να βρεις αξιοπρεπή υπάλληλο για να ψηφίζει το πόπολο και να νομίζει ότι τάχα κυβερνά).

 20. ΣΑΤΙΡΟΣ 05/23/2018 @ 4:37 ΠΜ

  Ωρε μία εβραιόφατσα σαν τον Jeff Goldblum εντελός τυχέα και αυτός εβραίος χαχαχαχα καλα να πάθεις πούστη μπουτάρη σου ευχομε την επόμενη να σου πετάξουνε εναν κουβά σκατά με σάπια αυγά γιατί αυτό είσαι .

 21. Η μόνη λύση για να φύγει ο Ρουβίκωνας από τη μέση είναι να παραιτηθεί ο αρχηγός του Καρανίκας που απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του βαρώνου της κοκαΐνης Σόρος.

  Υπάρχει ένα βρώμικο σχέδιο των ΗΠΑ το οποίο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και που στοχοποιεί τόσο την Ελλάδα όσο και τη γειτονική Ιταλία. Το κερασάκι στην τούρτα οι αιχμές που άφησε το ερπετοσιωΝΑΖΙστικό think-tank “European Values” εναντίον της ορθοδοξίας κατηγορώντας την Ελλάδα και την Κύπρο για κατασκοπεία και μεροληψία υπέρ ΡΩΣΙΑΣ-ΚΙΝΑΣ!!!!!!!!!

  Όλος ο κόσμος καταδικάζει την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη ενώ για τους Καρανίκα-Ρουβίκωνα γαργάρα!

 22. Ν’αγιάσει το στόμα στου stranger!!! Έτσι απλά!

 23. χρήστος 05/24/2018 @ 10:16 ΜΜ

  Το άρθρο ΝΙκόλα είναι από τα καλύτερα τούς σφάζεις με το βαμβάκι αλλά ταυτόχρονα τους ξεφτυλίζεις, εύγε Νικόλα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*