13:06 - 11/04/2017

Ανώνυμε ελα να δεις τις διαφορές μας

Εξι χρόνια συν σου δείχνω έναν κόσμο που έχω ανακαλύψει !

Μέσα σε αυτό το ταξίδι επέλεξα να είμαι επώνυμα ανώνυμος για να σε προστατεύσω από την προσωπολατρία και την εικόνα όπου έχει κατακτηθεί από τον εχθρό σου !

Είμαι πολίτης αυτού του πολιτισμού της χεστρας και οι πολίτες δημιουργούν τον πολιτισμό πράγμα που σημαίνει ότι αν δεν αντιδρούσα για αυτή την χέστρα τότε θα ήμουν ενα κομμάτι της ….το ποιο σε αφήνω εσένα να το φανταστείς !

Στην εποχή της μη δημοκρατίας , τη μη αλήθειας , της παραπλάνησης και της απάτης το να βγεις επώνυμα να εκθέσεις το μεγάλο ψέμα τους δεν είναι και η καλύτερη στρατηγική για το μέλλον σου !

Βλέπεις αν είσαι ανώνυμος μπορείς αύριο να χρησιμοποιήσεις τον μπάρμπα , τον ξάδερφο η τον κολλητό που κάπου βολευτηκε … μπορείς να ζητήσεις μια θεσούλα … να ζητήσεις μια εξυπηρέτηση ..να ζητήσεις μια άδεια …να ζητήσεις τουλάχιστον να σου συμπεριφερθούν δίκαια …. αλλά μόνο αν είσαι ανώνυμος στις ιδέες σου …. εγώ αυτό δεν μπορώ πια να το έχω ΠΟΤΕ !

Δεν μπορώ αύριο να ζητήσω εργασία σε μια εφημερίδα , σε ένα ραδιόφωνο , στην τηλεόραση … σε ενα περιοδικό , σε μια εταιρία, στο δημόσιο, να ζητήσω ένα δάνειο σε τράπεζα,δεν μπορώ καν να ζητήσω συγχώρεση από την εκκλησία ….δεν μπορώ να ζητήσω τίποτα σε κανένα μιας και η ιδεολογία μου είναι απόλυτη και ξεκάθαρη …είμαι αντι του συστήματος πατόκορφα !

Ο πολίτης από την φύση του είναι πολιτικό Ον … .Εγώ είμαι πολιτικό ον για αυτό τον λόγο σε ότι μέχρι σήμερα σου έδειξα για την μεγάλη απάτη του πλανήτη φυλακή σου έδωσα και τις λύσεις , τις ιδέες , το σκεπτικό , το τι λείπει η πρέπει να γίνει ώστε να αλλάξει αυτό το σάπιο κατασκεύασμα !

Δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις ότι είμαι πολιτικό ον επειδή ίσως δεν με είδες ποτέ να κάνω ότι κάνουν μέχρι σήμερα αυτοί που θέλουν να τους χαρίσεις την εξουσία σου … !

Ο λόγος που δεν το κάνω είναι επειδή γνωρίζω ότι μέσα από το δικό τους κατασκεύασμα που ονομάζουν πολιτική η δημοκρατία δεν πρόκειται να έρθει ποτέ λύση μιας και όλο αυτό το κατασκεύασμα δεν είναι ελεύθερο … δεν είναι ιδιοκτησία ιδεών ..είναι ιδιοκτησία συγκεκριμένων λόμπι και φυλών !

Αυτό όμως δεν μου στερεί την ύπαρξη του πολιτικου όντος , δεν μου στερεί την πολιτική μου ιδεολογία και την αποψη μου για όλα τα θέματα του σημερινού κόσμου μας !

Ίσως θα έπρεπε να δεις ότι τα δικά μου κίνητρα είναι πολύ πιο αγνά από κάποιον που θα σου πουλήσει όραμα … είμαι απλά αληθινός …δεν σου τάζω … δεν σου χρυσώνω το χάπι … και σου ζητάω να γίνεις και εσύ πολιτικό ον … ώστε όλοι μαζί με μάχη να κερδίσουμε πίσω όσα μας στέρησαν!

Πόσους πολιτικούς γνωρίζεις που δεν σου ζήτησαν την ψήφο σου αλλά σου ζήτησαν να είσαι ίσος δίπλα τους ;

Πόσους γνωρίζεις που έχουν κατανοήσει το πρόβλημα και το πολεμούν με την θέση τους ενάντια σε οτιδήποτε μέσα στον χρόνο θα τους προσέφερε ασφάλεια η συμφέρον;

Πόσους γνωρίζεις να έχουν φτύσει ξεκάθαρα το σύστημα τους και να τους ονομάζουν ΟΛΟΥΣ πολιτισμό της χεστρας ;

Πιστεύεις ότι αν αύριο έρθει μια πιο σκληρή κατάσταση στην Ελλάδα , ένα πιο απολυταρχικό καθεστώς ότι εγώ θα βρίσκομαι ακόμα στην “Ελευθερία” να σου μοιράζω τις ιδέες μου;

Εγώ είμαι σίγουρος όχι , είμαι σίγουρος ότι σε ενα τσακ ακόμα θα είμαι πολιτικός κρατούμενος από ένα σύστημα μπράβων εγκληματιών που ενοχλούνται να τους χαλάει ο καθένας την απάτη τους !

Αρα αγαπητέ ανώνυμε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα ..

Πρώτο .. το να προσπαθείς να με αποδομήσεις με διαφόρους τρόπους δεν με αγγίζει καθόλου , στον κόσμο που δίνω την μάχη μου γνωρίζω πολύ καλά με τι έχω να κάνω , με ποιους έχω να κάνω και που μπορούν να φτάσουν ! Στην πραγματικότητα και δεν θα ντραπω να στο πω ..πρέπει να είμαι το μοναδικό πολιτικό ον που γνωρίζει τόσο καλά τον πραγματικό εχθρό μας !

Δεύτερο .. Το να συγκρίνεις την ιδεολογία μου με ότι έμαθες μέχρι σήμερα είναι ανόητο , δεν εχω ταμπέλα , δεν με οδηγεί κανένα δόγμα , είμαι αυτόφωτος στην σκεψη και τις ιδεες μου… το να διαβάζεις ένα κείμενο μου και να νομίζεις ότι με γνώρισες τι είμαι , τι προσπαθώ να κάνω , για ποιο λόγο το κάνω …είναι παλι ανόητο… αν σκεφθείς το μέγεθος του εχθρού και πόσα χιλιάδες χρόνια του πήρε να σε σκλαβώσει θα ντραπείς με το να παραμένεις στην επιφάνεια και στη μασημένη τροφή ….εμβαθυνε-σκάψε σαν να είναι το μοναδικό τούνελ που θα σε βγάλει από την φυλακή σου !

Τρίτο .. Όταν έχεις ήδη αποφασίσει να με κρίνεις … να θυμάσαι…ποιος επωφελείται και ποιος χάνει τα πιο πολλά από το έργο που έχω δημιουργήσει !

Σε ένα κόσμο όπου η πληροφορία ελέγχεται από λόμπι προπαγάνδας , σε έναν πληθυσμό όπου δεν του δείχνουν ποτέ την αλήθεια η το ουσιαστικό πρόβλημα είναι πολύ δύσκολο να κατορθώσεις να αλλάξεις μυαλά και συνειδήσεις μέσα από την διαδικασία της απλής ενημέρωσης!

Σκέφθηκα πολλές φορές να ξεκινήσω ταξίδια σε όλη την Ελλάδα και να κάνω παρουσιάσεις και ομιλίες αλλά δυστυχώς τα οικονομικά δεν μου το επιτρέπουν …και έχω ιδιαίτερο κόλλημα στο θέμα να πληρώνομαι για αυτό που πρέπει ο καθένας μας να προσφέρει δωρεάν !!

Το ίδιο συμβαίνει και με το θέμα να δημιουργηθεί ένας φορέας , ένα κίνημα , μια οργάνωση …. Το χρήμα είναι δυστυχώς το μέσον σκλαβιάς μας !!

Βέβαια , το να γίνεις ένας λαγός που μπορεί να σε δει ο καθένας τι κάνεις και τι δεν κάνεις …δεν είναι και το εξυπνότερο πράγμα να κάνεις αν είσαι σωστός στρατηγός !

Αν δούμε την ιστορία θα δούμε ότι πάντα η αντίσταση ήταν κρυφή ..!!

Το θυμίζω ξανά και ξανα γιατί φαίνεται ότι το έχετε ξεχάσει μέσα από την ανάγκη της ψυχής σας να δει βεγγαλικά και νίκες !!

Άραγε ποιος έκανε στην ψυχή το έργο ώστε να χρειάζεται να ΔΕΙ …να χρειάζεται να έχει ΕΙΚΟΝΑ… σε κάτι που είναι απόλυτα λογικό να συμβαίνει;

Είδες τώρα πως η εικόνα …δεν είναι κάτι που χρειαζόταν από την αρχή ;

Να θυμάσαι αδερφέ , ο καθένας από εμάς βάζει ένα λιθαράκι …. άλλος λίγο άλλος πολύ … άλλος τα πάντα … Μην κρίνεις γιατί με παρασύρεις και μένα να κρίνω …

Αυτα ηθελα να σου πω για την ωρα φιλε μου ανωνυμε…

Γυρίζω στην ανασφάλεια μου …αυτή που δεν έχει χειροκρότημα … δεν έχει ΕΙΚΟΝΑ… που δεν έχει εχέγγυα για το αύριο… Όπως θα έπρεπε να είναι η Ζωή δηλαδή … μια παράξενα όμορφη περιπέτεια …. μια περιπέτεια που ακόμα και οι σεναριογράφοι στης ταινίες δείχνουν ότι για να έχει επιτυχία …πρέπει ο πρωταγωνιστής να ειναι ένα συνονθύλευμα αξιών και συναισθημάτων !

Θυμασαι τις αξίες και τα συναισθήματα που θα κάνουν την περιπέτεια σου παράξενα όμορφη;

Stranger…

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Stranger

Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (32)

 1. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 11 Απριλίου 2017 @ 13:17
  40
  3
  ΝΙΚΟ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑΣ ,ΕΝΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ.ΤΟ ΚΑΤΩΘΙΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ. ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΦΟΡΑ ΑΛΛΟΥΣ. “Ένα βράδυ, την Δευτέρα του Πάσχα, το 1964… , περασμένα μεσάνυχτα, λίγο πριν κοιμηθώ, βγήκα στο μικρό περιβολάκι που έχουμε πίσω από το σπίτι μας, και στάθηκα για λίγο, κοιτάζοντας τον σκοτεινό ουρανό με τα άστρα. Ένας αγιασμένος γέροντας, μου είχε πει μια φορά, πως γύρω από αυτές τις ώρες ανοίγουν τα ουράνια… Θα στεκόμουνα εκεί πέρα μονάχος ως το ξημέρωμα. Σαν να μην είχα σώμα, μήτε κανένα δεσμό με τη γή. Αλλά συλλογίστηκα μήπως ξυπνήσει κανένας μέσα στο σπίτι και ανησυχήσουνε που έλειπα, και γι’ αυτό μπήκα μέσα και ξάπλωσα. Δε με είχε θολώσει καλά – καλά ο ύπνος, δεν ξέρω αν ήμουνα ξυπνητός ή κοιμισμένος, και βλέπω μπροστά μου έναν άνθρωπο με αλλόκοτη όψη. Ήτανε κατακίτρινος, σαν πεθαμένος, μα τα μάτια του ήτανε ανοιχτά και με έβλεπε τρομαγμένος. Το πρόσωπο του ήτανε σαν μάσκα, σαν μούμια, με το πετσί του σαν γυαλιστερό, μαυροκίτρινο, και κολλημένο στο νεκροκέφαλο με όλα τα βαθουλώματα. Κοντανάσαινε σαν λαχανιασμένος. Στο ένα χέρι του βαστούσε κάποιο παράξενο πράγμα, που δεν κατάλαβα τι ήτανε, και με τ’ άλλο έσφιγγε το στήθος του, λες και πονούσε. Εκείνο το πλάσμα μ’ έκανε ν’ ανατριχιάσω. Το κοίταζα, και με κοίταζε, δίχως να μιλήσει, σαν να περίμενε να το γνωρίσω. Και στ’ αλήθεια, μ’ όλο που ήτανε τόσο αλλόκοτο, σαν να μου είπε μια φωνή στο μυαλό μου: –Είναι ο τάδε … Μόλις άκουσα τη φωνή, τον γνώρισα ποιός ήτανε. Τότε κι εκείνος άνοιξε το στόμα του κι αναστέναξε. Μα η φωνή του σαν να ερχότανε από πολύ μακριά, σα να ‘βγαινε από κανένα βαθύ πηγάδι. Έβλεπα πως βρισκότανε σε μια μεγάλη αγωνία. Τα χέρια του, τα πόδια του, τα μάτια του, όλα φανερώνανε πως βασανιζότανε. Απάνω στην απελπισία μου, πήγα κοντά του να τον βοηθήσω, μα εκείνος μου έκανε νόημα με το χέρι του να σταματήσω, νά μή πλησιάσω… ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ… Άρχισε να βογκάει, με τέτοιον τρόπο, που πάγωσα. Έπειτα μου λέγει: « Δεν ήρθα, αλλά με ” στείλανε…” Εδώ, ολοένα τρέμω! Βρίσκομαι σε μεγάλη ζάλη. Παρακάλεσε τον Θεό να με λυπηθεί. Θέλω να πεθάνω, μα δεν μπορώ. Αχ! Όσα έλεγες Φώτη, βγήκαν αληθινά. Θυμάσαι, λίγες μέρες πριν πεθάνω, που ήρθες στο σπίτι μου και μιλούσες για θρησκευτικά; Ήτανε και δύο άλλοι φίλοι μου, άπιστοι κι αυτοί σαν κι εμένα. Εκεί που μιλούσες, εκείνοι χαμογελούσανε… Σαν έφυγες μού είπανε: Κρίμα, να έχει τέτοιο μυαλό ό Φώτης, και να πιστεύει στις ανοησίες που πιστεύουνε οι γριές! Μια άλλη μέρα, σού είχα πει, όπως και πολλές άλλες φορές: «Βρέ Φώτη, μάζευε λεφτά, θα πεθάνεις στην ψάθα. Βλέπεις εγώ, πόσα λεφτά έχω, και πάλι θέλω κι άλλα». Τότε μου είπες: « Έχεις κάνει συμβόλαιο με τον Χάρο πως θα ζήσεις τόσα χρόνια που θέλεις, για να καλοπεράσεις στα γηρατειά σου; » Σου λέγω εγώ: « Θα δεις πόσο χρονών θα πάγω! Τώρα είμαι 75. Θα περάσω τα εκατό. Έχω εξασφαλίσει τα παιδιά μου, ο γιος μου βγάζει λεφτά πολλά, την κόρη μου την πάντρεψα μ’ έναν πλούσιο από την Αβησσυνία, εγώ κι η γυναίκα μου έχουμε και παραέχουμε… Όχι σαν κι εσένα, που ακούς αυτά που λένε οι παπάδες… ” Χριστιανά τα τέλη της ζωής ημών “. Τι θα βγάλεις από τα ” Χριστιανα τέλη”; Λεφτά, παρά, να έχεις στην τσέπη σου, και μη σε μέλει. Εγώ να δώσω ελεημοσύνη; Και γιατί έκανε φτωχούς ο πολυεύσπλαχνος Θεός σας; Για να τους τρέφω εγώ; Αμ βάζουνε εσάς και ταΐζετε τους τεμπέληδες, για να πάτε στον Παράδεισο… Χα ! Χα ! Εγώ ξέρεις πως είμαι γιός παπά, και τα γνωρίζω καλά αυτά τα κόλπα. Μα να τα πιστεύουνε αυτά οι μικρόμυαλοι. Όχι όμως κι εσύ Φώτη μου, που έχεις τέτοια σπουδή, και να πας χαμένος. Εσύ, όπως πάς, θα πεθάνεις πριν από μένα, θα πάρεις στον λαιμό σου και την οικογένειά σου. Μα εγώ, σου λέγω και σου υπογράφω, σαν γιατρός που είμαι, πως θα ζήσω εκατόν δέκα χρόνια!…». Λέγοντας αυτά, στριφογύριζε από δω κι από κει, σαν να ψηνότανε σε καμιά σχάρα, βγάζοντας κάτι μουγκρίσματα από το στόμα του: « Αχ! Αχ! Ωχ! …” Ησύχασε για λίγο και ξαναείπε: « Αυτά έλεγα, μα σε λίγες μέρες πέθανα! Πέθανα, κι έχασα το στοίχημα! Τι ταραχή! Τι τρομάρα τράβηξα! Σαστισμένος, μια βούλιαζα και μια ανέβαινα απάνω και φώναζα: Έλεος! Έλεος ! Μα κανένας δε μ’ άκουγε. Ένα ρεύμα με κλωθογύριζε σαν να ήμουνα κανένα ψόφιο ποντίκι. Τι τράβηξα ως τα τώρα, και τι τραβώ. Τι αγωνία είναι αυτή! Όλα όσα έλεγες βγήκαν αληθινά. Το κέρδισες το στοίχημα! Εγώ, τότε, που βρισκόμουνα στον κόσμο που ζεις, ήμουνα ο έξυπνος. Ήμουνα γιατρός, κι είχα μάθει να μιλώ και να μ’ ακούνε όλοι, να κοροϊδεύω την θρησκεία, να συζητώ για χειροπιαστά πράγματα… ΕΚΕΙ ΕΣΤΙ, Ο ΒΡΥΓΜΟΣ ΤΩΝ ΟΔΟΝΤΩΝ… ( Ματθ. ιγ΄ 42 ) Τώρα όμως βλέπω πως χειροπιαστά είναι εκείνα που τα έλεγα τότε παραμύθια και χαρτοφάναρα. Χειροπιαστή είναι η αγωνία που βρίσκομαι. Άχ! Τούτος θα είναι ο σκώληξ ο ακοίμητος, τούτος θα είναι ο βρυγμός των οδόντων…» Απάνω σ’ αυτά, χάθηκε από τα μάτια μου, κι άκουγα μονάχα τα βογγητά του, που κι εκείνα σβήσανε σιγά – σιγά. Με πήρε λίγο ο ύπνος, μα σε μια στιγμή, κατάλαβα να με σπρώχνει ένα παγωμένο χέρι. Άνοιξα τα μάτια μου, και τον βλέπω πάλι μπροστά μου. Τούτη την φορά ήτανε ακόμα πιο φριχτός και πιο μικρόσωμος. Είχε γίνει ίσαμε ένα μικρό παιδάκι, μ’ ένα μεγάλο γέρικο κεφάλι, που το κουνούσε πέρα δώθε. Άνοιξε το στόμα του και μου είπε: «Σε λίγη ώρα θα ξημερώσει και θα ‘ρθουνε να με πάρουνε, εκείνοι που με στείλανε…» Του λέγω: « Ποιοί σε στείλανε»; Είπε κάτι μπερδεμένα λόγια δίχως να καταλάβω τίποτα. Ύστερα μου λέγει: « Εκεί που βρίσκομαι, είναι κι άλλοι πολλοί από εκείνους που σε περιπαίζανε για την πίστη σου, και τώρα καταλάβανε πως οι εξυπνάδες δεν περνούνε παραπέρα από το νεκροταφείο. Είναι και κάποιοι άλλοι που τους έκανες καλό, κι αυτοί σε κακολογούσανε. Κι όσο τους συγχωρούσες, τόσο αυτοί γίνονταν χειρότεροι. Γιατί ο πονηρός άνθρωπος αντί να τον κάνει η καλοσύνη να χαίρεται, αυτός πικραίνεται, επειδή τον κάνει να νιώθει τον εαυτόν του νικημένο. Τούτοι εδώ, βρίσκονται σε χειρότερη κατάσταση από μένα, και δεν μπορούνε να βγούνε από την σκοτεινή φυλακή τους για να έρθουνε να σε βρούνε, όπως έκανα εγώ. Βασανίζονται πολύ σκληρά, γιατί δέρνονται με την μάστιγα της αγάπης, όπως έλεγε ένας άγιος… »Πόσο αλλιώτικος είναι ο κόσμος από ότι τον βλέπαμε! Ανάποδος από την έξυπνη αντίληψη μας. Τώρα καταλάβαμε πως η εξυπνάδα μας ήτανε βλακεία, οι κουβέντες μας πονηρές μικρολογίες, κι οι χαρές μας ψευτιά και απάτη. »Εσείς που έχετε στην καρδιά σας τον Χριστό, και που για σάς ο λόγος Του είναι αλήθεια, η μοναχή αλήθεια, εσείς κερδίσατε το Μεγάλο Στοίχημα, που μπαίνει ανάμεσα στους πιστούς και στους άπιστους, αυτό το στοίχημα που το έχασα εγώ ο ελεεινός, και χάθηκα, και τρέμω κι αναστενάζω, και δεν βρίσκω ησυχία. ΦΩΤΗΣ ΚΟΝΤΟΓΛΟΥ
  • 16
   7
   θυμάμαι και εγω οταν για πρώτη φορά που πηγα να πιάσω κάποιο θρησκευτικό βιβλίο μου ελεγε ο λογισμός συνέχεια μην διαβάζεις τέτοια βιβλία αυτα ειναι για τις χαζες γιαγιάδες συνέχεια ομως επεμενε θυμάμαι που και ο αδερφος μου και οι γονείς μου με ρωτούσανε συνεχεια γιατι διαβάζω τέτοια βιβλία οπως την καινή διαθήκη η βιους αγίων, αλλα ειπα μεσα μου ακομα και εαν ειναι για τις γιαγιάδες εγω θα δώσω μια ευχέρεια στον ευατο μου και θα τα διαβάσω… δόξα το θεο που τα άνοιξα και γνώρισα τον Χριστό που όμοιος του δεν υπαρχει κανεις και κανεις δεν μπορει να σου περιγράψει το ποσο όμορφος άνθρωπος ειναι μονο εαν ανοίξεις την καινή διαθήκη και πεις να σε φωτίσει το αγιο πνευμα μονο τοτε θα καταλαβεις
 2. 32
  11
  ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΝΑ ΣΕ ΦΩΤΙΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΦΩΣ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ
 3. 12
  1
  Όσο δίκιο και εάν έχεις σε αυτά που γράφεις..Αλαζονεία, κατά την Ψυχολογία, είναι το γνώρισμα της συμπεριφοράς του ανθρώπου, που πηγάζει από την υπερτίμηση του εαυτού του. Ή αλλιώς: “Αλαζονεία έξις προσποιητή (εστί), αγαθών μη υπαρχόντων”, κατά τον Πλάτωνα και “η αλαζονεία δόξει είναι προσποίησις τις αγαθών ουκ όντων” (Η αλαζονεία είναι η προσποίηση προτερημάτων που δεν υπάρχουν) (Θεόφραστος: Χαρακτήρες 23).
 4. 5
  1
  εσυ παν-μεγιστε Νικο, απλα συνεχισε να κρατας αυτην εδω την Πυλη (portal) aνοιχτη…. Η ανθρωπινη διονοητικη “μαζα” εχει μια καποια αδρανεια, αλλα μολις παρει μπρος, ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ !!! Βλεπω οτι καποια πολυ καφτερα σχολια ενοχλουνε κατι πληρωμενα – απο το παλιο/κομματικο/σιωνιστικο/προδοτικο/εγκατεστημενο συνστημα – τρολλακια, και συνεχιζουνε να απειλουνε μεσω… πληκτρολογιου !!! Αποδειξη, οτι δεν μπορουνε πια να κανουνε τιποτε… Μην ανυσυχεις για δουλεια, μολις βγει η σιωνιστικη βελονα απο την φλεβα της Ελλαδας που της σταζει το δηλητηριο της αυτο-υποτιμησης, απο-πληροφορησης, απελπισιας, κλπ, θα δεις τι θα γινει, ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ! …
  • 10
   1
   ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ Σε λιγες μερες, τα Νεα Μετρα θα τα πανε στη Βουλη… Ειτε περασουν, ειτε δεν περασουν, ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΤΩΡΙΝΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ, και θα αρχισει η Μεγαλη Περιπετεια… Την μερα που θα πεσει η ΤΩΡΙΝΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ανοιξε σαμπανιες, διοτι ΤΙΠΟΤΕ ΠΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ… δεν θα υπαρξει αλλη κυβερνηση, και το επερχομενο ΚΡΑΧ θα ειναι ο Πονος της Νεας Ελληνικης Ελλαδος που θα γενιεται… Ολα αυτα, εκτιμω μεσα στο 2017, δες και το πρωτο εξωφυλο του περιοδικου : “ΔΥΟ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΜΙΑ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ, ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟΣ” Μετα τις Γερμανικες εκλογες, θα εχουν τελειωσει ολα… Το υπαρχον Πολιτικο Συστημα, να ετοιμαζει ΚΑΙ την φυγη του ΚΑΙ την απολογια του, και οτι του κατσει, διοτι τα Στρατιωτικα Δικαστηρια του Φθινοπωρου 2017, ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΤΕΙΕΥΟΝΤΑΙ… ερχεται η Πληρωμη για τις τοσες αυτοκτονιες… Περιμενετε την μερα που θα πεσει η ΤΩΡΙΝΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ… Γιατι αραγε ο Κουλης προσφατα περασε απο ολους ζητωντας πολιτικη στηριξη ???
 5. 7
  0
  Ας μη ξεχνάμε τον Γκιόλια από το τρωκτικό. Εκείνος πραγματικά ενοχλούσε και τον έφαγαν.
 6. 5
  4
  Προσπαθώντας κάποιος να βρει ατέλειες και χαμηλά κίνητρα σ αυτόν που μπόρεσε να βγεί από την σπηλιά, βλέπει τα δικά του μειονεκτήματα. Γι αυτό υπομονή. Μην μασάς…
 7. 8
  0
  λογια τησ πλωρης,,,,,επιχειρολογουμε με λογια που θα θα εκφραζε και ο αντιπαλος ,,, νομιζουμε οτι εχουμε διαφορα απο αλλους ,,την διαφορα δν την δειχνει κανεις,,, απλα ξεχωριζει ,,,,το δεντρο απο τους καρπους του ξεχωριζει ,,,,
 8. 7
  3
  γεια σου Νικόλα…!!!
 9. 6
  6
  Οδυσσέας πρέπει να σαι! Όχι Αλέξανδρος. Τι κατάλαβε κι ο Αλέξανδρος; Τον φάγανε οι Χαλδαίοι μάγοι της Βαβυλώνας….
  • 1
   0
   Οδυσσεας ναι,αλλα χωρις την υπερηφανεια του,γιατι αυτο τον κατεστρεψε.Δεν του αρκουσε το ΄΄κανενας΄΄,επρεπε να πει ποιος ηταν απο αλαζονεια.Ετσι εγινε στοχος αντεκδικησης.Σιωπηλος Οδυσσεας λοιπον,πραγματικα ΄΄κανενας΄΄.
 10. 13
  7
  σεβασμο στον stranger ρε μουνια
 11. Καπετσώνης Ανδρέα 11 Απριλίου 2017 @ 17:14
  4
  2
  Τσοπανη ζεις, εσυ μας οδηγεις !
 12. 9
  4
  γεια σου νικο! ηλιολουστο το αρθρο σου και παλι.καθενας μας εχει το δρομο του-το λιθαρακι του- μα σε καποιες στροφες συναντιωμαστε-χωρις εικονες,τον ηλιο τον νιωθεις οταv σε ζεσταινει και χωρις να βλεπεις
 13. ΠΑΡΕ ΝΑΧΕΙΣ 11 Απριλίου 2017 @ 18:16
  5
  1
  Απο τα σχολια μοναχα φαινεται πως΄΄άλλα λεει η γιαγια μου αλλα ακουν τα αφτια μου΄΄ .Θελει πολυ δουλεια να χρησιμοποιησεις την λογικη και οχι το δογμα..
 14. ΜΑΡΑΚΗΣ ΧΑΡΙΔΗΜΟΣ 11 Απριλίου 2017 @ 18:31
  3
  0
  ΜΙΑ DE PROFUNTIS ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.ΒΙΩΝΩ, ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ, ΤΟ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΟ.ΟΜΩΣ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ, ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΜΕ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΞΟ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ,Η ΕΥΜΑΡΕΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ.ΤΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.ΤΟ DNA ΜΑΣ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ.ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΤΟΜΑ.ΣΑΝ ΛΑΟ.”ΑΣΚΟΣ ΕΠΙ ΟΙΔΜΑΣΙ ΠΛΕΥΣΕΤΑΙ”.ΚΑΛΗ ΔΥΜΑΜΗ.
 15. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. 11 Απριλίου 2017 @ 19:00
  8
  2
  ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΟΛΟΓΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ. ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΘΝΗΤΟΙ. ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ. ΗΤΑ ΑΛΦΑ.
 16. 8
  4
  Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι πιο πολλοί είναι πως ο stranger δίνει σε όλους βήμα να πουν την γνώμη τους,θετική ή αρνητική με τις όποιες παρενέργειες που βλέπουμε στα σχόλια. Και όχι μόνο.
  • 7
   0
   Δεν θα το’λεγα φιλαράκι… πέφτει τρελή λογοκρισία… γράψε κάτι κατά του και δες που θα κάτσει η μπάλα αναλόγως από ποιά μεριά του κρεβατιού του ξύπνησε σήμερα…
 17. Γιώργος Λέρος 11 Απριλίου 2017 @ 21:22
  3
  2
  Ολα σωστά.
 18. 12
  4
  Νίκο σε ευχαριστώ που με έμαθες να σκέφτομαι διαφορετικά …στο έχω ξαναγράψει εμείς δεν θα κάνουμε τον σαματά και τον θόρυβο όπως οι …ανώνυμοι …μα καθημερινά θα μπούμε στο site για να διαβάσουμε τις επόμενες γραμμές σου έστω και χωρίς να σχολιάσουμε . Πριν χρόνια είχα διαβάσει σε ένα βιβλίο του Δ. Λιαντίνη μια πρόταση καθαρή σαν διαμάντι … όπως ήταν άλλωστε και ο ίδιος… μιλούσε για τους μεγάλους συγγραφείς και ποιητές ..εκείνους που ο χρόνος φαντάζει να σταματά για να αγκαλιάσει το έργο τους αιώνια … έλεγε λοιπόν ότι τέτοιοι είναι εκείνοι οι οποίοι όταν τους τελειώσει το μελάνι θα βουτήξουν στο αίμα τους και θα συνεχίσουν. Αρχή άνδρα δείκνυσι
  • 14
   0
   Ωραιος φιλε, Καλη Ανασταση και καλη λευτερια.. https://youtu.be/MOKKO3p2NHo Το σύστημα έλεγαν οι αρχαίοι, και γι αυτό ήταν σπουδαίοι Είναι ένα βαρέλι γεμάτο σκόρδα. Και μέσα στο βαρέλι Ανθρώποι, ανθρώποι, ανθρώποι. Μια γη γεμάτη σκορδαλιά. Και το βαρέλι αυτό γυρίζει, γυρίζει, γυρίζει. Κι όλο και κάποιοι Βγαίνουνε στην επιφάνεια. Και γίνονται μετά Ωνάσηδες. Ωνάσης σημαίνει να πας στα μπουζούκια, να τα σπας αγκαλιά με τον Τέλη το Σαβάλας και να κάθεσαι μετά στο Κολωνάκι, Στις κοσμικές ταβέρνες, και να τρως λαϊκότατα σκορδαλιά. Αυτό είναι Και που το σώζει το σύστημα. Ποιος πρώτος θα προλάβει. Έχει την εντύπωση, την αυταπάτη, το πιστεύει δηλαδή, πως θα προλάβει, να βγει ο ίδιος μέσα απ το βαρέλι και να πέσει μετά με τα μούτρα να φάει. Να φάει. Να φάει. Γι αυτό βρωμάει ο χώρος (;) μας σκατίλα. Σκατίλα είναι η μυρουδιά του ανθρώπου, αυτουνού που τρώει σκόρδα, πολλά σκόρδα, πάρα πολλά σκόρδα. Όλα τα σκόρδα όλων των υπόλοιπων ανθρώπων. Θα είσαι με μπαταρία να εκτελείς εργασία με σούπερ ενημέρωση, τροφή και διασκέδαση θα πλέεις σ’ ευφορία. Θα είσαι με μπαταρία να εκτελείς εργασία με σούπερ ενημέρωση, τροφή και διασκέδαση θα πλέεις σ’ ευφορία. Για κοιτάξτε με σακάτη ένα έχω μόνο μάτι μου ρουφήξατε το αίμα μα ανυπόκριτο έχω βλέμμα. Αποφασισμένος πάντα στην προσωπικιά μου μπάντα την ψυχή μου δεν πουλάω και το δρόμο μου τραβάω. Την πνευμονοκονίαση, την πνευμονοκονίαση εγώ τη συζητάω ρομποτανθρωπομήχανιση και ξυπνοπνευματύπνωση δεν θέλω να τη φάω. Ξερνάω τη μπαταρία δεν εκτελώ εργασία δεν θέλω ενημέρωση, τροφή και διασκέδαση γουστάρω ελευθερία.
 19. 4
  1
  Μ .Πέμπτη 13/4/17 ώρα 10:44πμ. Μήνυμά μου για να καταγραφεί στα Υπερσυμπαντικά Δεδομένα: Η ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΛΑΘΟΣ. Έτσι, θα γράψω ακριβώς αυτό αισθάνομαι χωρίς ίχνος φόβου σε πολύ συγκεκριμένα όντα: ΑΠΟΦΙ ΜΑΛΑΚΑ, αυτό που έκανες, θα επιστραφεί πίσω σε εσένα επι το Άπειρο! Σκύλιασες που το ‘αφελές κοριτσάκι’ έχει τόση Δύναμη που ούτε η ίδια γνωρίζει, ε? ΒΑΑΛ γρόθε, δεν είσαι άξιος, ούτε να με σκεφτείς, πόσο μάλλον να με αγγίξεις, βγάλε φωτό τα χεράκια σου να ‘χεις να τα θυμάσαι! ΛΙΛΙΘ μαλάκω, άντε να πλύνεις κανα πιάτο κυρά μου, γιατί την βρωμιά που σκόρπισες θα στην τρίψω στην μούρη! ΣΑΜΑΕΛ βλακέντιε, από σενα ξεκίνησαν όλα, σε σένα θα επιστραφούν όλα! ΕΚΠΕΣΟΝΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ, ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ: Έχετε τα περιθώρια να μετανοήσετε και να επιστρέψετε πίσω στην Μεγάλη Αγκαλιά της Ουράνιας Οικογένειας του Όλου Φωτός της ΥΠΕΡΤΑΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ. Όσοι δεν προλάβετε πριν το σύνθημα του ΘΕΟΥ ΛΟΓΟΥ, τότε D-E-L-E-T-E! ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ! ΚΑΠΟΥΤ, πως το λένε? Ηλίθια όντα!!! Άχυρα έχετε στο κεφάλι σας? Αντί να βρισκόσαστε μέσα στην αγκαλιά της Υπέρτατης Αγάπης μέσα στην Απόλυτη Παραδεισένια Ομορφιά και Υπεραφθονία του Σύμπαντος του Όλου Φωτός, χαζέψατε εντελώς και γίνατε Υπηρέτες του ΤΙΠΟΤΑ! Η ‘Μαμά’ δεν θα αφήσει ΚΑΝΕΝΑΝ να πειράξει τα παιδάκια της.. έχετε δει κάτι γλυκούλες και τρυφερούλες γατούλες, όταν γίνονται μαμάδες για τί είναι ικανές να κάνουν για τα γατάκια τους? Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ!!!!!!! Ο ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΜΙΛΗΣΕ! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ – Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ!!!
 20. 3
  1
  Μήνυμά του ΠΥΡΙΝΟΥ ΛΟΓΟΥ ΑΩ προς όλους τους Ανθρώπους της Γης: Παιδιά μου, μπαίνουμε στα Έσχατα της Αποκάλυψης του Ιωάννη. Από εδώ και στο εξής, θα γίνει πολύ τρελοκομείο η κατάσταση, σε σημείο, ακόμη και όσοι πίστευαν στον Θεό, να χάσουν την πίστη τους, αφού θα αναρωτιούνται ότι, για να γίνονται τέτοια πράγματα, δεν υπάρχει Θεός, κι έτσι θα μείνουν απροστάτευτοι εξ αιτίας της απιστίας τους. Οπότε: ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ, ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΑΩ! Ότι, κι να δείτε, ότι κι αν ακούσετε, ότι κι αν συμβαίνει, μείνετε στην Αγκαλιά της Αγάπης του Ιησού Χριστού, της Παναγίας, του Αρχ. Μιχαήλ, των Αγίων της Ορθοδοξίας, της Μίας Τριαδικής Πρωταρχικής Πηγής των Πάντων του Όλου Φωτός της Αληθινής Δημιουργίας ΑΩ και να Τους επικαλείστε για Δύναμη-Φώτιση-Προστασία. Ήρθε ο Καιρός να καθαρίσει η ήρα από το σιτάρι. Να ξέρετε ότι η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ θα τρέξει γρήγορα τον Χρόνο, για να τελειώσει το Σκοτάδι πιο γρήγορα. ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ-ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ! Μετά την Καταιγίδα, έρχεται το Ουράνιο Τόξο. Κουράγιο και Δύναμη Παιδιά μου, σύντομα θα γιορτάσουμε ΜΑΖΙ την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ των Πάντων και Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΔΟΞΑΣΤΕΙ ΞΑΝΑ! Ο ΧΡΥΣΟΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕ… ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΜΕΣΙΣ…
  • 0
   2
   ΜΑΡΙΑ ΣΕΛΗΝΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ;ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ..ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΛΕΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ;ΠΡΟΣΕΞΕ ΓΙΑΤΙ ΣΥΧΝΟΤΑΤΑ Ο ΛΥΚΟΣ ΦΟΡΑ ΠΡΟΒΙΑ ΠΡΟΒΑΤΟΥ….
 21. 1
  4
  ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΣΤΡΕΙΝΤΖΕΡ ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΥΝΑΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί