in

Αν έβρεχε σφαίρες θα έλεγες έχουμε πόλεμο…

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

..

Τώρα που τα εργαλεία αυτού του πολέμου είναι οικονομικά έχεις κάτσει σαν παγώνι και κοιτάς…

Δεν υπάρχει πολιτική ηγεσία, δεν υπάρχει πλέον καμία ιδεολογία,είναι όλα εργαλεία ενός υβριδικού πολέμου που προέρχεται από αυτούς που ελέγχουν την οικονομία..

Οι τραπεζίτες διοικούν τον κόσμο με μαριονέτες τους πλέον τους πολιτικούς..

Αν δεν ακούσεις την αλήθεια από ανθρώπους που ακόμα είναι ανεξάρτητοι και συνεχίσεις να ακούς τις μαριονέτες…τότε θα σαι μέσα στην παγίδα του εχθρού και κάθε μέρα θα γονατίζεις…

Οι πόλεις, οι πρωτεύουσες…. Μοιάζουν με μεγάλο εταιρείες που πλέον βρίσκονται κάτω από την τεράστια ανάγκη των τραπεζών, η Αθηνά χρωστάει στους τραπεζίτες..

Για δέκα χρόνια τώρα σου φωνάζω ότι είσαι το γρανάζι όλου του συστήματος, είσαι αυτός που κάνει τη μηχανή να λειτουργεί..

Σε έναν υβριδικό οικονομικό πόλεμο πρέπει κάποιος οπωσδήποτε να αντισταθεί,αλλιώς η φύση αυτού του πολέμου θα αναγκάσει τα κράτη παγκόσμια να παραδώσουν όλη τους την κυριαρχία..

Οι τραπεζίτες αποφάσισαν ότι πρέπει να κερδίσουν τη γη… Και δεν υπάρχει κανείς εκεί έξω ούτε κόμμα ούτε ιδέα ούτε ηγέτης που δεν τους ανήκει…. Πράγμα που σημαίνει ότι η ευθύνη έχει μετατεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας πάνω στον ελεύθερό πολίτη….

Όπου κλείνετε άτακτα και χωρίς ηγεσία να αντιμετωπίσει έναν παγκόσμιο εχθρό….. Σε όλα όσα τουςσυμβαίνουν του σημερινού πολίτη, σε όλα τα κατά που είναι εναντίον του υπάρχουν και τα όπλα της πληροφορίας και της προπαγάνδας..

Ένας άνισος πόλεμος που πρέπει οπωσδήποτε να νικήσουμε όλοι μας γιατί σε αυτόν τον πόλεμο παίζεται η ελευθερία μας και η ζωή μας..

Η μάζα των ανθρώπων, τα κοπάδια που δημιούργησαν οι παγκόσμιες εταιρείες, έχουν πολύ μεγάλα προβλήματα σε αυτό τον πόλεμο….. Είναι λοιπόν τόσο άδικα στημένος τόσο ανίσα ώστε να καταφέρνουν οι χίλιοι επικυρίαρχοι να κερδίσουν τα δισεκατομμύρια των ανθρώπων..

Πολλοί με ρωτάτε τι μπορούμε να κάνουμε, ξαναλέω μιλάμε για έναν υβριδικό πόλεμο που κάνεις πολιτικός δεν έχει εμπειρία να τον αντιμετωπίσει, μιλάμε για μία δημιουργική πολιτική ασάφεια χτισμένη από παλιούς πεφωτισμένους…. Η οποία έχει οδηγήσει τον πλανήτη μας να ζει σε μία πλάνη,ζούμε κάθε μέρα όλο και πιο πολύ μέσα σε ένα περισσότερο ψέμα, και όταν ζοριστούν τα πράγματα δημιουργούν ακόμα ένα ψέμα έτσι ώστε το κοπάδι να μην ξέρει πού είναι η πόρτα της διαφυγής του..

Σε αυτόν λοιπόν τον άνισο απόλυτα πόλεμο πρέπει να μάθετε να σκέφτεστε με τις ανάγκες του εχθρού και τα όπλα του που είναι εργαλεία δικής μας καταδυνάστευσης ωστε να τα στρέψουμε εναντίον του…

Αν έπεφταν βόμβες μέσα στην Αθήνα θα κανες τα αδύνατα-δυνατά να πάρεις την οικογένειά σου και να μεταφερθείς στην επαρχία για να επιβιώσεις…

μέσα στην Αθήνα όμως πέφτουν οι υβριδικές οικονομικές βόμβες που έχουν αναγκάσει τους συνανθρώπους μας να τρώνε από τα σκουπίδια…

Πρέπει να κατανοήσεις ότι ο μόνος τρόπος να γονατίσεις την πόλη, να την κάνεις να μην μπορεί να συνεχίσει να παράγει ψέμα, να την κάνεις να αλλάξει την πολιτική της ασάφεια και να περάσει σε νέα διαπραγμάτευση πλέον με τα γρανάζια της…. Είναι να σηκωθείς να φύγεις…. Να φύγεις μακρυά από τις βόμβες τους..

Κάθε πόλη χρωστάει και για να ξεχρεώσει χρειάζεται τα γρανάζια να συνεχίζουν να εργάζονται να αγοράζουν και να πουλούν και έτσι με τους άδικους νόμους της να κερδίζει παραπάνω και να γεμίζει τα θησαυροφυλάκια της μέσα από τη δικιά σου εργασία….. Κλέβοντας το δικό σου χρόνο…… Στερώντας σου περηφάνια και Ελευθερία..

Τι θα γίνει μία πόλη όπως π.χ. η Αθήνα Αν ξαφνικά οι άνθρωποι αποφάσισαν να την αφήσουν στη μοίρα της; Με τι χρήματα θα πάρουν πίσω οι τραπεζίτες τα δανεικά τους;
Πώς θα δουλέψει Η φάμπρικα της πόλης αν σηκωθούμε να φύγουμε όλοι;

Ξανά για να είμαι κατανοητός, ζητάς λύσεις,σου λέω είναι υβριδικός πόλεμος και για να νικήσεις πρέπει να εμπνευστείς νέα όπλα και νέους τρόπους να αμυνθείς, το παραπάνω κείμενο είναι μία από τις λύσεις, είναι στρατηγικό χτύπημα και αντίποινα στον οικονομικό πόλεμο που δέχεσαι

Δεν με νοιάζει αν είναι δύσκολο, δεν με νοιάζει αν το θεωρείς ανέφικτο…… Και οι βόμβες όταν θα σφυρίζουν ανέφικτο θα το θεωρείς ότι πρέπει να φύγεις αλλά θα φύγεις…. Το ίδιο πράγμα συμβαίνει και σήμερα απλά οι απώλειες σου δεν είναι φανερές στο τώρα..

Αντιληφθείτε πλέον το πεδίο σαν εταιρείες που παράγουν χρήμα προς αυτούς που έχουν αναλάβει την εξουσία…. Και βρείτε τρόπους ώστε να κάνετε αυτήν την εταιρεία να έρθει στο σημείο να σκεφτεί ξανά και ξανά Αν αυτός ο δρόμος που έχει επιλέξει είναι ο καλύτερος ή όχι.

δεν προσκαλώ τους συνανθρώπους μου ώστε να περάσουν σε κινήσεις που θα προκαλέσουν αναταραχή μέσα στην κοινωνία, πληροφορώ και δείχνω ξεκάθαρα ποια είναι τα θέματα και τα προβλήματα που η σημερινή κοινωνία και ο τρόπος που διαχειρίζονται την πραγματικότητα μας μπορεί να αλλάξει

Κανένας ισχυρός δεν θα ασχοληθεί για το αν εσύ πονάς ή αν δεν σου αρέσει η ζωή σου, όσο καταφέρνει και δίνει στη μάζα το ψέμα που έχει ανάγκη αυτή για να κάθεται στα γόνατά αυτός ο ισχυρός θα συνεχίσει το έργο του γιατί μέσα από αυτό παίρνει αποτελέσματα της συντήρησης στην εξουσία που έχει.

Άρα και κλείνω,θεωρώ ότι πλέον μιλάω σε ανθρώπους οι οποίοι έχουν καταλάβει ότι τα διαχωριστικά μεταξύ μας οι ταμπέλες και οτιδήποτε άλλο είναι στημένα από εχθρό,θεωρώ ότι μιλώ σε ανθρώπους οι οποίοι πλέον ψάχνουν να βρουν πίσω από την κουρτίνα πως έχει χτιστεί όλη αυτή η επίθεση…. Για αυτό αφήνω όλα τα σούξου μου εξηγήσεις να σου δείξω να μου πεις κοκ και περνάω ξεκάθαρα στο κύτταρο..

Αν θέλετε να αντισταθείτε και να διαπραγματευτείτε μία διαφορετική εξέλιξη του μέλλοντος κάντε τις πολεις επιχειρήσεις να πέσουν στα γόνατα οικονομικά

όπως ακριβώς κάνατε για ένα εργοστάσιο η μία μεγάλη εταιρεία όταν αυτό δεν τηρούσε απέναντί σας τις υποσχέσεις του έτσι ακριβώς πρέπει πλέον να συμπεριφερθείτε γεωγραφικά και ανά τόπους, μαζικά και απόλυτα……. Αλλιώς τα ίδια θηρία πόλεις θα θελήσουν σύντομα τη θυσία μας με το ένα αφήγημα η με το άλλο θα μας ζητηθεί σύντομα η προσωπική μας θυσία..

Stranger…

Report

What do you think?

101 points
Upvote Downvote

Written by Stranger

Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

11 Comments

Leave a Reply
 1. Οι Μεγαλοτραπεζίτες και οι Παγκοσμιοποιητες έχουν ΟΛΟ τον Πλούτο της γης στα ταμεία τους . Πετρέλαια, Φαρμακοβιομηχανίες, Χρυσό και πολύτιμα μέταλλα, Χρήμα, Τεχνολογία , Ανθρώπους Σκλάβους , …. τους Ανήκει η γης ολόκληρη , δική τους είναι.
  Ένα μόνο ζητούν με όλα αυτά τα τεχνάσματα που κάνουν. Τις ΨΥΧΕΣ των Ανθρώπων , να τις κάνουν μαύρες σαν τη πίσσα , όπως είναι και οι δικές τους .
  Έχουν τη δύναμη και θα το πετύχουν , και πολύ σύντομα .

 2. Μια αμερικανική εταιρία, pfizer λέει ξεκίνησε την παραγωγή εμβολίων, για να εμβολιάσουν τα πρόβατα, για να σωθούν οι ΗΠΑ από ενδεχόμενη οικονομική καταστροφή. Σκεφθείτε τι δηλητήρια θα έχουν μέσα, αλουμίνιο, υδράργυρο και άλλα. Τώρα όλοι αυτοί, που λέτε να φύγουν από τα κέντρα εξάρτησης από τις Τράπεζες, θα ακούσουν, ή θα πάνε να εμβολιαστούν. Πιστεύω ότι έχει δημιουργηθεί η ψυχολογία του πανικού. Σε αυτό τα έχουν καταφέρει. Δεν υπάρχει πλέον αγάπη ανάμεσα στους ανθρώπους. Υπάρχει μόνο φόβος, φόβος και τίποτε άλλο, διότι το κλίμα αντιστρέφεται μόνο μέσα από την αγάπη. Η αγάπη έξω βάλλει τον φόβο, όπως μας λέει ο μαθητής της αγάπης, ο Ευαγγελιστής Ιωάννης. Πρώτα πρέπει να αποβληθεί ο πανικός από τις καρδιές μας και τη ζωή μας. Και αυτό θα γίνει αν αγαπήσουμε πρώτα το Θεό και ύστερα τον πλησίον μας και μέσα από αυτή την κατάσταση θα πάψουμε να φοβόμαστε το θάνατο, δηλαδή θα πάψουμε να θεωρούμε τον εαυτό μας κέντρο του σύμπαντος. Χρειάζεται αγάπη και ταπείνωση Εντάξει θα κάνουμε τον αγώνα μας και ότι ήθελε προκύψει, οπότε σιγά σιγά συνειδητοποιείς ότι αν αγαπήσεις το Θεό και τη Δημιουργία του, όλα τα άλλα δημιουργήματα του, τότε θα έχεις νικήσει τον αντίδικο διάβολο. Θα κάνεις ότι θέλεις θα σπάσεις τα δεσμά, τις εξαρτήσεις και ότι άλλο σε συνδέει με το φόβο, το φόβο του τι θα αφήσεις και τι θα βρεις

  • Καλο το ελληνοποιημενο εβραικο κυριγμα της αφοβιας Βηρσαβεε,αλλα η πιστη και η αγαπη του χριστου σου του 666 περναει μονο με τον φοβο της αιμοποσιας του κατα την ωρα του μασονικου καπιταλιστικου μυστιριου της θειας αιμμοποσιας στο αγιοτραπεζικο προσομοιοτικο θυσιαστηριο της βαμπιρικης αιμμοποσιας των παιδιων των φτωχων των αθωων και των ζωων του τραπεζιτη στρστοκρατορα ψευδομεσια αφεντη δυναστη σαβαωθ διαβολου σου…

   • Πήγαινε άμεσα να βρεις πνευματικό γιατί μόνο δαιμονισμένος θα έγραφε τοσο εμετικά και σιχαμερά για κατι που προφανώς απεχθανεσαι γιατί ακριβώς δεν το γνωρίζεις. Καλή μετάνοια αδελφέ και να προσέχεις την ψυχή σου…

  • Η νεα ταξη πραγματων φιλοδοξει να κατακλυσει τον κοσμο σε ενα δεσποτικο καθεστως οπου η ανθρωπινη υπαρξη να αντιμετωπιζεται απλα σαν ενας αριθμος.Επιθυμουν να ελεγχουν τον ανθρωπινο μηχανισμο μεσα απο αδικους και παραλογους νομους αδιαφορωντας για τις ηθικες ψυχολογικες και νοητικες συνεπειες των λαων.Εδω και πολλα χρονια εχουμε ερθει αντιμετωποι με τα αποτελεσματα αυτης της εγκληματικης προσπαθειας.Ονειρευομαστε ενα μελλον οπου ο ανθρωπος θα ξαναβρει την βαση του μεσα του και θα ζει με ανθρωπια συνειδηση και δεν θα χρειαζεται να διαπραγματευεται τα αυτονοητα οπως ειναι η ελευθερια πασης μορφης.Δεν εκπροσωπουμε κανενα κομμα απλα εχουμε διακρινει πως εχουμε ολοι μας εναν κοινο εχθρο την νεα ταξη πραγματων και σας χρειαζομαστε οσο ποτε να ενωθουμε ολοι μας ωστε τα παιδια που γεννιουνται να μπορουν να ονειρευονται με ανοιχτα ματια και εμεις να μπορουμε να τα κοιταζουμε στα ματια.Ειμαστε η επιτροπη συντονισμου κατα της νεας ταξης πραγματων και ζηταμε απο εσας να μας αποστειλετε τα στοιχεια σας ονοματεπωνυμο και e mail ωστε ολοι μαζι να φτιαξουμε ενα νομικο προσωπο και να διαλυσουμε τα σκοτεινα καθεστωτα.Ειμαστε ολοι μαζι και εχουμε την δυναμη γιατι αυτο λεει η συνειδηση μας.

   Αυτο ειναι το καλεσμα του Στρειτζερ για την ενωση μας!
   Τα στοιχεια σας θα τα παραθεσετε στους ανθρωπους μας που θα τα συλλεξουνε για να μπορεσουμε να ερθουμε σε επικοινωνια μαζι σας!
   Βακου Μαργαριτα-6983733885
   Τζανοπουλου Ναταλια- 6971774939
   Μανιουδη Ευαγγελια-6972287824

 3. Δεν ειναι ο κουτσος με το εναμισυ ποδι στον ταφο ο τραπεζιτης με μπαστουνι προστατη και συχνουρια εχθρος σου αλλα οι στρατευμενοι πιστοι βολεμενοι απο τον μισθο και τα λεφτα του ηλιθιοι δεσμοφυλακες στρατιωτες μπατσοι και επιστημονες που επιβσλουν το νομο του καπιταλιστη φτωχοποιητη τραπεζιτη..σε αυτο το βοθρολημι της οργσνωμενης καπιταλιστικης ψευτοπολιτισμενης φασιστικης κοινωνισς,..αν κατα κσποιο τροπο απενεργοποιηθουν μονο οι στρατοι και η αστυνομια του ματριξ ( οχι ο λαος),..απο τους καλους μακγες επιστημονες τοτε ανοιγει ο δρομος για τον πλατωνικο αναρχισμο και την ιδανικη ευδαιμονα πολειτια, ..η τα δυποδα εγωιστικα ανθρωποειδη θα φαγωθουν ξανα μεταξυ τους διοτι δεν θα αντεξουν τοση δικαιοσυνη χαρα ευτυχια ελευθερια, η να βαλουν το ηλιθιο επιτελους μυαλουδακι τους να σκεφτει πως τα ομκρφα και τα ωραια της ζωης για ολους ειναι αυτονοητα και εμφυτα στον αγαθο και με επιγνωση συνειδητοποιημενο καλιεργιμενο ενγραμματο και ιθικο ανθρωπο και δεν χρηαζονται αφεντες λεφτσδες συμβουλατορες και πασης φυσεως ψευδομεσιες τιμωροι για να σου πουν πιο ειναι το καλο σου ..Δεν ειναι οικονομικο το προβλημα των πολλων υπακουων πιστων φτωχων ανθρωπων δουλων, αλλα ηθικο νοητικο γνωσιολογικο αισθητικο…παιρνουν ως εγωιστικο θεσφατο μονο την εικονικη πραγματικοτητα της δικης τους προσομοιοσης που το ματριξ εχει κανει ως καταγραφη στον εγκεφαλο τους…και το προβλημα των ελαχιστων πραγματικων που σκεπτονται και νιωθουν ειναι η απορεια πως βρεθηκαν και τι δουλεια εχουν εδω μαζι με τους καλπικους που δεν εζησαν ποτε..ποση δουλεια πονο και αιμμα θελει ακομα ο ηλιος για να γυρισει…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τότες καί τώρα καί πάντοτε μέ τά ΤΑΝΚΣ καί μέ τά ΒΑΝΚΣ….

Πόλεμος νεύρων από την Τουρκία με το Oruc Reis – Πλέει κοντά στο Καστελόριζο