in

Αν ελέγξεις τις πεποιθήσεις των ανθρώπων ελέγχεις την πραγματικότητα…

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Η πιο εύκολη απόδειξη σε αυτήν την απλή φράση είναι ότι ενώ η πραγματικότητα είναι μία εμείς όλοι την αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά..

Ενώ η πραγματικότητα είναι εκεί και υπάρχει και θα υπάρχει εμείς θα είμαστε πάντα διαχωρισμένοι προς την αντίληψή μας για αυτήν..

Και μία αλήθεια είναι λίγο παράξενο να έχει τόσες διαφορετικές απόψεις και γωνίες..

Όλοι μαζί λοιπόν εκπαιδευμένοι σε συγκεκριμένες πεποιθήσεις δημιουργούμε από μόνοι μας μία καθημερινότητα αντιπαλότητας..

ο λόγος που η τηλεόραση φροντίζει συνέχεια να σου δείχνει με έντεχνο τρόπο το ότι είναι το συμφέρον σου είναι γιατί γνωρίζουν ότι οι πεποιθήσεις κατά 99% ακολουθούν πιστά το συμφέρον..

Και ενώ θα έπρεπε να ακολουθούμε το συμφέρον των πολλών… Όλων… Για να είναι πιο εύκολες οι διαδικασίες που θα πρέπει να πράττουμε καθημερινά.. ο άνθρωπος με τις λαθεμένες πεποιθήσεις μέσα του επιλέγει μόνο το προσωπικό συμφέρον… Για αυτό βλέπουμε πια και τις αξίες να έχουνε εκπέσει τόσο πολύ..

Για αυτό ακούς για αχάριστους για απατεώνες για προδοσίες…. Γιατί ο άνθρωπος έχει από την αρχή λάθος πεποιθήσεις και εφόσον αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα τελείως διαφορετικά μέσα από τα συμφέροντα του τότε πράττει κατά το δοκούν με βάση τη δικιά του αίσθηση είτε το πώς θα επιβιώσει είτε με το ποια όνειρα θα πρέπει να συνεχίσει τη ζωή του..

Και θα πρέπει να σημειώσω ότι είναι πολύ πιο εύκολο να επηρεάσεις μεμονωμένα πεποιθήσεις μέσα από τη διαδικασία δημιουργίας ταμπελων… Παρά να επηρεάσεις έναν ολόκληρο λαό ο οποίος θα ήταν ελεύθερος στη σκέψη….. Να θυμηθούμε ότι όταν πούμε ότι εγώ είμαι, όταν φορέσω την ταμπέλα απο κάτι.. Τότε πολλές φορές ακολουθώ και αυτό το κάτι ακόμα και αν γνωρίζω ότι αυτό που κάνω είναι λάθος..

Ο έλεγχος των πεποιθήσεων είναι μία μεγάλη τακτική που αν θα μπορούσαμε να τη φωτογραφίσουμε θα την ονόμαζα με όπλο που θα το δείχναμε στους συνανθρώπους μας και θα τους μαθαίναμε ότι έτσι μας πολεμούν έτσι μας νικάνε..

Είναι παντού γύρω μας οι εμβόλιμες απόψεις, οι στημένες πληροφορίες, ο στημένος φόβος ώστε να επηρεαστούν οι πεποιθήσεις μας και να δημιουργήσουν την πραγματικότητα που βολεύει αυτούς που ελέγχουν την ροή των καταστάσεων..

Αν είχα ένα μαγικό χαπάκι και το έδινα σε όλους σας και ξαφνικά νιώθατε ασφαλείς, δεν νιώθατε φόβο, τότε θα βλέπατε ότι η πραγματικότητα της πληροφορίας και όλων αυτών που βρίσκονται εκεί για να μας νουθετησουν και να μας συμβουλέψουν θα άλλαζε σε μία στιγμή..

Μπορεί μέσα σου να νιώθεις βαθιά κάποιο πρόβλημα, είτε αυτό είναι οικονομικής φύσης είτε είναι προσωπικής φύσης… Αλλά πριν φτάσεις να αποδεχθείς το πρόβλημα και να σηκώσεις τα χέρια ψηλά θα πρέπει να αναρωτηθείς αν υπάρχουν οι μηχανισμοί που το δημιουργούν το πρόβλημα…. Αν υπάρχει ένας μηχανισμός που σε κάνει εσένα να δημιουργεις το πρόβλημα..

το έχω γράψει τόσες φορές και έχω κουραστεί πλέον αλλά είμαι αναγκασμένος να σας το λέω ξανά και ξανά όλο το παιχνίδι έχει να κάνει με το τι θα πιστέψεις… Εσύ δημιουργείς πραγματικότητα εσύ είσαι το ραδιόφωνο..

Άρα αυτή τη στιγμή αν κάποιος πραγματικά ήθελε να φέρει λύση σε ένα τόσο μεγάλο αόρατο πόλεμο,θα έπρεπε να κάνει πράγματα που για τη λογική των ανθρώπων στην αρχή θα φαίνονταν σαν να μην είναι λογικά..

Πώς όμως θα καταφέρεις να νικήσεις αόρατους εχθρούς και συστήματα όταν δεν έχει άποψη η αντίληψη ο κοσμος; Όταν δεν γνωρίζει με ποιον τρόπο τον πολεμάει το σύστημα και με ποιον τρόπο δημιουργεί την πραγματικότητα ;

Αν δεν κάνεις αυτά που πρέπει ακόμα και όταν όλοι δεν θα τα καταλαβαίνουν;

Αυτό το κείμενο δεν θα είναι επεξηγηματικό αλλά το αφήνω εδώ ως άγκυρα, ώς χρήση κάποιον συνανθρώπων μας ίσως που θα θελήσουν από το μέλλον να γυρίσουν στο παρελθόν για να κατανοήσουν στην έρευνά τους..

Αν κάποιος θα ήθελε να σκοτώσει το δράκο θα πρεπε να μπορεί να κατανοήσει το δράκο…

Stranger.

Report

What do you think?

74 points
Upvote Downvote

Written by Stranger

Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

6 Comments

Leave a Reply
  1. Ο άνθρωπος δυστυχώς δεν διδάχθηκε ποτέ την διαφορά μεταξύ αισθήματος και συναισθήματος. Την διαφορά σπουδής με τη γνώση. Δεν αισθάνθηκε τις λέξεις απλά τις παπαγάλισε. Ακόμα και όπως τώρα το περιγράφεις το κουτί έγινε πισί, μεγέθη πληροφορίας παντού αλλά αδυναμία κριτικής σκέψης παίζουν τα παιχνίδια του χάους. Εν μέρει όλοι είμαστε σε ένα σύστημα, σχολείο – δουλειά – οικογένεια δεν είμαστε στο βουνό, σε επαφή με τη φύση γιατί δεν επιθυμούμε να αφήσουμε την θαλπωρή που προσφέρει το χρωματιστό χαρτάκι, όπως την μονόπολη όπου κάθε φορά στην αφετηρία έπεφτε το παραδάκι. Κοιτάς γύρω και βλέπεις την εκμετάλλευση, κοιτάς γύρω και ο άνθρωπος εκμεταλλεύεται τον άνθρωπο, κοιτάς γύρω και οι άνθρωποι στην ανάγκη του αρχέγονου αναπαραγωγικού ενστίκτου αναπαράγονται διαζευγμένοι, άσε την συναισθηματική εκμετάλλευση όπου ο «έτσι» ή η «έτσι» έγινε αντικείμενο μιας χρήσης. Όλα έγιναν μια κακή συνήθεια, μια κακομαθημένη νοοτροπία του «εγώ είμαι» και τελικά κανείς δεν ακούει τι λέει απλά μονολογεί τον διάλογο του και η πραγματικότητα των πεποιθήσεων τους απλά καλύπτει τα εγωιστικά κενά της ματαιοδοξίας τους. Ο Ναπολέων έλεγε ότι οι άνθρωποι αγωνίζονται για τα συμφέροντα τους περισσότερο από τα δικαιώματα τους … αν το φέρεις στο σήμερα ίσως να μην αγωνιστούν ούτε για τα ίδια τους τα παιδιά, τα εγγόνια μόνο και μόνο για να μην χάσουν τα κεκτημένα τους. Όπως η έμπορο πανηγύρι που βιώνουμε έδειξε ότι η φιλαυτία σε συνάρτηση με την φιλαργυρία αποτελούν την μέγιστη υποκρισία, τη σαπίλα και τη σήψη. Δράκοι γίναμε οι ίδιοι φίλε stranger …

  2. Η γνώση που θα εξασφάλιζε την χειραφέτηση των ανθρώπων και την ισότητα μεταξύ τους είναι επιμελώς το προνόμιο ελάχιστων. Όλη η υπόλοιπη “γνώση” είναι αυτό που εγγυάται την επικυριαρχία τους και τη διαιώνιση της απάτης και της αδικίας.

  3. Αν υπάρχει το χάπι αυτό και το μοιράσεις σε όλους τους ανθρώπους το μάτριξ μέσα σε λίγα λεπτά θα καταρρεύσει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ξεκάθαρος ο Musk. Πώς ξέρουμε ότι δεν ζούμε ήδη σε ένα Μάτριξ;

Θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο: Ραγδαίες εξελίξεις – Ιπτάμενο ραντάρ του ΝΑΤΟ υπό το φόβο σύρραξης