14:35 - 17/06/2017

Αλκαλίκο νερό… βρές ξανά την υγεία σου !!

Είναι αμέτρητες οι έρευνες για το θέμα του αλκαλικού οργανισμού και κατά πόσο ένα αλκαλικό σώμα μπορεί να αντιμετωπίσει ασθένειες και τοξίνες !

Γιατροί από όλο τον κόσμο μας συμβουλεύουν να επιλέξουμε έναν τρόπο Ζωής όπου θα μπορούμε να έχουμε ένα αλκαλικό σώμα έτσι ώστε να αποφύγουμε ασθένειες πολύ σοβαρές !

Στο εξωτερικό ασθένειες όπως ο Καρκίνος αντιμετωπίζονται πλέον όχι με χημειοθεραπεία αλλά με διατροφή έτσι ώστε να κάνουν τον οργανισμό πιο ισχυρό και αλκαλικό ώστε να μπορέσει μόνος του να πολεμήσει και να θεραπευτεί !

Το δύσκολο της υπόθεσης όμως είναι στο κατά πόσο ο καθένας από εμάς μπορεί να ακολουθήσει μια αλλαγή στις διατροφικές του συνήθειες ώστε να έχει έναν ισχυρό και προστατευμένο οργανισμό !

Σε αυτή την δυσκολία είχα πολλές φορές και εγώ της ήττες μου μιας και όλο και ξεκινούσα αλκαλική διατροφή για να προστατεύσω την υγεία μου αλλά όλο και εγκατελειπα αφού οι διατροφικές μου συνήθειες έχουν κυριαρχήσει πάνω μου !

Έψαξα πολύ για να βρω τον τρόπο που θα μπορούσα να μην πιέζομαι τόσο πολύ αλλά ταυτόχρονα να έχω τα οφέλη ενός αλκαλικού οργανισμού ώστε να πετύχω την προστασία στο σώμα μου ..αλλά και στο πνεύμα μου !

Έτσι κατέληξα με μεγάλο ενθουσιασμό στο αλκαλικό νερό ! Που είμαι σίγουρος ότι ήρθε σαν εφεύρεση-προϊόν για να κάνει μικρά θαύματα σε όλους μας !

Η αποτοξίνωση, η ενυδάτωση, η οξυγόνωση του οργανισμού μας και η αποτελεσματική ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος είναι πλέον πραγματικότητα με το αλκαλικο νερο που ήρθε τώρα και στην Ελλάδα!

Αποτοξίνωση

Το αλκαλικό νερό αποτοξινώνει το σώμα μας αφαιρώντας τα προϊόντα των όξινων καταλοίπων που σωρεύονται καθημερινά, καθώς και αφαιρεί τις τοξίνες που συσσωρεύονται στο σώμα από το περιβάλλον , τα συνταγογραφούμενα φάρμακα, τις αφύσικες τροφές και από την διαδικασία
της γήρανσης.Τα όξινα απόβλητα που συλλέγονται στο σώμα μπορεί να οδηγήσουν σε πιο σοβαρές καταστάσεις υγείας.Η καθημερινή πόση αλκαλικού νερού εξουδετερώνει την οξύτητα αποβάλλοντας τα προϊόντα των όξινων απόβλητων από τα κύτταρα και τους ιστούς του οργανισμού σας

Ενυδάτωση

Η ενυδάτωση του οργανισμού μας είναι απαραίτητη προκειμένου να διατηρήσουμε ή να ανακτήσουμε τη βέλτιστη υγεία.Κατά τη διάρκεια του ιονισμού, το φίλτρο του «Alkaline Water Bottle» μετασχηματίζει το νερό μας σε μικρά συμπλέγματα που απορροφούνται πιο εύκολα σε κυτταρικό επίπεδο, προκαλώντας εξαιρετική ενυδάτωση στο σώμα μας!

Οξυγόνωση-Αντιοξείδωση

Το αλκαλικό νερό δρα ως αντιοξειδωτικό, σαρώνει και εξουδετερώνει τις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες.Επειδή το αλκαλικό νερό απελευθερώνει ηλεκτρόνια, μπορεί και εξουδετερώνει αποτελεσματικά τη ζημιά που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες στο σώμα.

Το αλκαλικό νερό αναζητά τις ελεύθερες ρίζες και τις μετατρέπει σε οξυγόνο που το σώμα μπορεί να χρησιμοποιήσει για την παραγωγή ενέργειας και την οξυγόνωση των ιστών.Ο
καρκίνος και περισσότερες ασθένειες δυσκολεύονται να αναπτυχθούν σε ένα οξυγονωμένο, αλκαλικό περιβάλλον.

Αλκαλοποίηση του Ph του σώματος

Το Αλκαλικό νερό βοηθά στην ισορροπία του pH του σώματος, το οποίο τείνει να είναι όξινο, λόγω της διατροφής μας, υψηλή σε όξινα τρόφιμα, το άγχος και την έκθεση σε περιβαλλοντικές τοξίνες, όπως η αιθαλομίχλη.
Αλκαλοποιεί το pH του σώματός μας από όξινο σε αλκαλικό pH, επειδή ο καρκίνος και πολλές άλλες ασθένειες δεν μπορούν να ζήσουν σε αλκαλικό περιβάλλον. Αλκαλική είναι η «φυσιολογική» κατάσταση των υγιών ατόμων.

Ενίσχυση του ανοσοποιητικού

Ενισχύει το ανοσοποιητικό σας σύστημα μεγιστοποιώντας την ικανότητα του σώματός σας να καταπολεμήσει τη νόσο και να θεραπεύσει τον εαυτό του.
Ασθένειες που καταπολεμά-προλαμβάνει το αλκαλικό νερό

Καρδιαγγειακές βλάβες. Αύξηση του σωματικού βάρους και του διαβήτη. Προβλήματα κύστης. Πέτρες στα νεφρά. Ανοσοανεπάρκεια. Επιτάχυνση των ελευθέρων ριζών. Ορμονικά προβλήματα. Πρόωρη γήρανση. Οστεοπόρωση και πόνο στις αρθρώσεις. Πόνο στους μύες και το γαλακτικό οξύ. Χαμηλή ενέργεια και χρόνια κόπωση. Χαμηλότερη θερμοκρασία του σώματος. Τάση στις λοιμώξεις. Απώλεια της χαράς και του ενθουσιασμού. Καταθλιπτικές τάσεις. Χλωμή επιδερμίδα. Πονοκέφαλοι. Φλεγμονές του κερατοειδούς χιτώνα και των βλεφάρων. Χαλαρά δόντια. Φλεγμονές και ευαίσθητα ούλα. Έλκη του στόματος και του στομάχου. Κομμένα χείλη. Περίσσεια του οξέος στο στομάχι. Γαστρίτιδα. Λεπτά και εύθραυστα νύχια. Μαλλιά θαμπά, με ψαλίδα. Ευερέθιστο δέρμα. Κράμπες στα πόδια.

Υψηλή αρτηριακή πίεση

Πολλές ασθένειες προκαλούνται από μεγάλη ποσότητα λιπαρών στη διατροφή, που οδηγούν σ’ εναπόθεση χοληστερόλης στα αιμοφόρα αγγεία, εμποδίζοντας έτσι τη ροή του αίματος.

Αυτό έχει σαν συνέπεια την αύξηση της πίεσης. Πίνοντας καθημερινά Αλκαλικά Ιονισμένο Νερό με τη χρήση του «Alkaline Water Bottle«, η πίεση θα μειώνεται σταδιακά, καθώς το αλκαλικό νερό είναι καλός διαλύτης που διαλύει τη χοληστερόλη στα αιμοφόρα αγγεία τα οποία ξαναβρίσκουν την ελαστικότητά τους.

Καρκίνος
Δύο από τους κύριους παράγοντες που οδηγούν σε καρκίνο είναι ένα όξινο ρΗ και η έλλειψη οξυγόνου. Επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει ότι οι ασθενείς με καρκίνο τελικού σταδίου έχουν οξύτητα 1000 φορές μεγαλύτερη από τα κανονικά υγιή άτομα. Χωρίς οξυγόνο και γλυκόζη παράγεται γαλακτικό οξύ. Αυτό προκαλεί μείωση του ρΗ του κυττάρου με αποτέλεσμα ο καρκίνος να βρίσκει θετικό περιβάλλον για να αναπτυχθεί.

Με την κατανάλωση αλκαλικού νερού μέσω του «Alkaline Water Bottle» ενισχύετε την άμυνα του οργανισμού σας, απέναντι σε κάθε είδους καρκίνο, ενώ εμποδίζετε την ανάπτυξη του.

Καρδιακές παθήσεις

Ένα ακόμη θαύμα του Αλκαλικά Ιονισμένου Νερού είναι η ικανότητα του να εξουδετερώνει τις τοξίνες, χωρίς να είναι φάρμακο. Η διαφορά είναι ότι ένα φάρμακο δίνεται ατομικά και κατά περίπτωση, ενώ το αλκαλικό νερό μπορεί να καταναλωθεί απ’ όλους, χωρίς καμία παρενέργεια. Μάλιστα αποτελεί έκπληξη η δύναμη ουδετεροποίησης που έχει.

Αναφέρουμε εν συντομία μια περίπτωση με καρδιακή πάθηση και πώς θεραπεύτηκε. Ο 35χρονος ασθενής υπέφερε από πάθηση καρδιακής βαλβίδας. Για πέντε χρόνια η ασθένειά του χειροτέρευε. Πήγε στο Κρατικό Νοσοκομείο Setagays για θεραπεία, 5 ή 6 φορές στα πέντε χρόνια. Είχε κάνει τις πληρέστερες και αρτιότερες εξετάσεις. Πολλοί καλοί ιατροί τού όρισαν θεραπείες, μέχρι που χρειάστηκε να κάνει εγχείρηση. Βγαίνοντας από το νοσοκομείο, παραιτήθηκε από την εργασία του ώστε ν’ αναρρώσει. Όμως, κάθε φορά που η πάθησή του υποτροπίαζε, η προσβολή γινόταν όλο και πιο έντονη.

Πέρυσι οι συγγενείς είχαν απελπιστεί και περίμεναν πως δεν θα ζήσει για πολύ ακόμα. Τότε συνέβη κάποιος από αυτούς να τον μυήσει στο αλκαλικό νερό. Η καρδιά του ανταποκρίθηκε πολύ καλά και τώρα οδεύει προς ανάρρωση.

Διαβήτης

Μετά από κατανάλωση αλκαλικού νερού για ένα μήνα, 15 διαβητικοί επελέγησαν να πάνε στο Πανεπιστήμιο του Τόκιο, για περαιτέρω εξετάσεις και παρατηρήσεις.

Αρχικά οι πιο σοβαρά ασθενείς ήταν διστακτικοί με τη θεραπεία. Όταν κατανάλωναν αλκαλικό νερό για ένα διάστημα, το ζάχαρο στο αίμα και στα ούρα κυμαινόταν αντίστοιχα στα 300 mg/l : 2 mg/dc. Υπήρξαν φορές που οι ασθενείς έκαναν 5 – 6 εξετάσεις αίματος την ημέρα και βρίσκονταν στα φυσιολογικά επίπεδα. Τ’ αποτελέσματα έδειξαν επίσης ότι, ακόμα και 1 ½ ώρα μετά τα γεύματα, οι μετρήσεις ήταν 100 mg/l : 0 mg/dc. Το ζάχαρο στα ούρα είχε εξαφανιστεί εντελώς!

Αυτό σημαίνει ότι το αλκαλικό νερό συμβάλει ουσιαστικά στη σωστή λειτουργία του παγκρέατος.

Παθήσεις των Νεφρών

Για ασθενείς με σοβαρή νεφρική ανεπάρκεια, η πρόσληψη νερού έχει περιορισμούς. Οι ασθενείς -με ελεγχόμενη ποσότητα νερού- που κατανάλωναν Αλκαλικά Ιονισμένο Νερό, αποδείχθηκε ότι ωφελήθηκαν. Το κοινό νερό περιέχει φωσφόρο και άλλα όξινα ιόντα. Αυτά τείνουν να μειώνουν την αποδοτικότητα των ιόντων ασβεστίου.

Το Αλκαλικό Νερό είναι απαλλαγμένο από όξινα στοιχεία και μπορεί να ενισχύσει την καρδιά και ν’ αυξήσει τη διούρηση. Μετά από μηνιαία κατανάλωση αλκαλικού νερού, η ποσότητα ουρίας και το ουρικού οξέος στο αίμα θα παρουσιάσει βελτίωση.Στους 6 – 12 μήνες, η ουρία και το ουρικό οξύ θα μειωθούν σημαντικά.

Με ελεγχόμενη λήψη πρωτεϊνών, η συνεχιζόμενη πόση αλκαλικού νερού, θα εξαλείψει τις τοξικές συνέπειες της ουρίας και του ουρικού οξέος από το σώμα. Σύμφωνα με την προσωπική μου κλινική εμπειρία, με το αλκαλικό νερό αυξάνονται τα θετικά ιόντα, κάτι που θα έχει σημαντική επίδραση σε ορισμένες παθήσεις των νεφρών. Για πάσχοντα νεφρά που δεν ανταποκρίνονται καλά στη φαρμακευτική αγωγή, είναι καλό να δοκιμαστεί κούρα με Αλκαλικά Ιονισμένο Νερό.

Έκζεμα

Με τον όρο έκζεμα περιγράφονται αρκετά είδη δερματικών καταστάσεων με κάποια κοινά χαρακτηριστικά. Οι ακριβείς αιτίες του δεν έχουν πλήρως κατανοηθεί. Σε πολλές περιπτώσεις το έκζεμα μπορεί ν’ αποδοθεί σ’ εξωτερικούς ερεθισμούς.

Θ’ αναφέρουμε ενδεικτικά την περίπτωση ασθενούς από τις ΗΠΑ που θεραπεύτηκε από δερματική πάθηση με κατανάλωση αλκαλικού νερού.

Υπέφερε 10 χρόνια από έκζεμα που δεν θεραπευόταν αποτελεσματικά, ακόμα και μετά από ειδικές θεραπείες. Ήταν 70 ετών και τα κάτω άκρα του υπέφεραν από οξύ έκζεμα, το οποίο στη συνέχεια έγινε χρόνιο. Είχε κάνει επανειλημμένα θεραπείες σε ειδικά νοσοκομεία δερματικών παθήσεων. Το αριστερό του άκρο ανταποκρίθηκε καλά στις θεραπείες, όχι όμως και το δεξί. Υπέφερε από σφοδρή φαγούρα, που οδηγούσε σε μάτωμα από το ξύσιμο. Τα τελευταία 10 χρόνια πολλοί γιατροί τον κούραραν. Όταν ξεκίνησε την κατανάλωση αλκαλικού νερού, το κάτω άκρο και οι αρθρώσεις του ήταν γεμάτα φουσκάλες που έβγαζαν πύον. Μετά από 2 εβδομάδες, οι φουσκάλες ξεράθηκαν. Το έκζεμα καθάρισε εντελώς, χωρίς καμία υποτροπή, μετά από 1,5 μήνα.

Αλλεργίες

Ασθενείς σε όλο τον κόσμο που υποφέρουν από αλλεργίες καθημερινά θεραπεύονται χάρη στην κατανάλωση αλκαλικού νερού. Οι περισσότερες αλλεργίες οφείλονται στην όξινη κατάσταση του σώματος και σχετίζονται επίσης με την υπερβολική κατανάλωση κρέατος και ζάχαρης. Σε κάθε περίπτωση αλλεργίας, το ιόντα ασβεστίου είναι εξαιρετικά χαμηλά, κάτι που μειώνει επίσης σημαντικά την αντίσταση του οργανισμού. Έτσι το σώμα γίνεται υπερευαίσθητο και αναπτύσσει εύκολα αλλεργία. Για σταθεροποίηση της ευαισθησίας, συνήθως παρέχεται διάλυμα ασβεστίου με ενδοφλέβια ένεση. Οπότε, είναι φανερό ότι το Αλκαλικά Ιονισμένο νερό, με το ιονισμένο ασβέστιο που περιέχει, μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην ανακούφιση της αλλεργίας. Το ιονισμένο ασβέστιο όχι μόνο ενδυναμώνει την καρδιά, τη διούρηση, την εξουδετέρωση των τοξινών, αλλά ελέγχει και την οξύτητα, ενώ ακόμη βελτιώνει το πεπτικό σύστημα και τη λειτουργία του συκωτιού.

Προβλήματα πεπτικού συστήματος

Το στομάχι επηρεάζεται τόσο από παθήσεις που το προσβάλουν, όσο κι από άλλες γενικές παθήσεις. Επιπροσθέτως, οποιαδήποτε νευρική ένταση ή άγχος, συχνά δημιουργεί γαστρική διαταραχή. Ο σημαντικός ρόλος του Αλκαλικά Ιονισμένου νερού στο στομάχι μας είναι ότι ουδετεροποιεί την έκκριση κι ενδυναμώνει τις λειτουργίες του. Συνήθως, 1 – 3 λεπτά αφού πιούμε αλκαλικό νερό, τα γαστρικά υγρά αυξάνονται κατά 1,5 φορά.

Για όσους πάσχουν από υποχλωρυδρία ή χλωρυδρία (χαμηλά γαστρικά υγρά) το αλκαλικό νερό θα διεγείρει τα στομαχικά κύτταρα να εκκρίνουν περισσότερα υγρά. Ετσι βελτιώνει την πέψη και την αφομοίωση των στοιχείων. Από την άλλη, όσοι έχουν υπερχλωρυδρία (υψηλά γαστρικά υγρά), το αλκαλικό νερό εξουδετερώνει τα παραπάνω γαστρικά υγρά.

Οπότε δεν δημιουργεί καμία παρενέργεια. Σύμφωνα με τον Ιατρικό Λέκτορα του πανεπιστημίου Maeba, το pH της γαστρικής έκκρισης θα παραμείνει φυσιολογικό, με την κατανάλωση αλκαλικού νερού. Αυτό αποδεικνύει ότι είναι τόσο ιδιαίτερη η ικανότητα του αλκαλικού νερού, ώστε ανάλογα την περίπτωση, είτε ουδετεροποιεί, είτε διεγείρει την έκκριση.

Παχυσαρκία

Τη σύγχρονη εποχή καταναλώνουμε πάρα πολλές πρωτεΐνες, λιπαρά και ζάχαρη. Τα επιπλέον λιπαρά και υδατάνθρακες μένουν στο σώμα μας σαν λίπος. Λόγω αυτής της άμετρης πρόσληψης, η παχυσαρκία σήμερα αποτελεί τεράστιο πρόβλημα. Ένας στους πέντε άνδρες και μία στις τέσσερις γυναίκες θεωρούνται παχύσαρκοι.

Ο βαθμός «καύσης» της τροφής που προσλαμβάνουμε, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ποσότητα λήψης βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων. Όταν υπάρχει περίσσεια πρωτεϊνών, υδατανθράκων και λιπών, αυξάνει και η ανάγκη για βιταμίνες και μέταλλα. Στις μέρες μας, πολλοί υποφέρουν από οξέωση (όξινη κατάσταση του οργανισμού) που οδηγεί σε διαβήτη, καρδιακές παθήσεις, καρκίνο, παθήσεις του συκωτιού και των νεφρών.

Αν όλη η τροφή μας μπορεί να «καεί», τότε δεν υπάρχει εναπόθεση λίπους. Προφανώς τότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα οξέωσης, οπότε και ούτε ίχνος παχυσαρκίας. Το αλκαλικά ιονισμένο νερό περιέχει πληθώρα ιόντων ασβεστίου. Το ιονισμένο ασβέστιο βοηθάει στην «καύση» αυτή των τροφών. Το αλκαλικά ιονισμένο νερό που πίνουμε, παρέχει αρκετά μεταλλικά στοιχεία στο σώμα μας και αυτό βοηθάει στο να διατηρούμαστε αδύνατοι. Το αλκαλικό νερό μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά όσους υποφέρουν από παχυσαρκία και άλλες εκφυλιστικές παθήσεις των ενηλίκων, συμβάλλοντας στη σωστή λειτουργία όλου του οργανισμού.

Στυτική Δυσλειτουργία

Μελέτες έχουν δείξει πως η κατανάλωση αλκαλικού νερού είχε θεαματικά αποτελέσματα σε άτομα που αντιμετώπιζαν στυτική δυσλειτουργία, οφειλόμενη σε οργανικά αίτια.

ΚΑΝΤΕ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Stranger

Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

 1. 10
  0
  Φιλτρο αλλαγη καθε ποσο?δεν αναφερει στο σαιτ.κοστος φιλτρου κλπ
  • Κατοχικά Νέα 17 Ιουνίου 2017 @ 14:52
   13
   0
   Πηγαινοντας στην κεντρικη ιστοσελιδα εχει τα φιλτρα και τις τιμες , οι γενικη εικονα αλλαγης φιλτρου ειναι καθε 1500 χρησης ..αυτα τα δεδομενα ειναι απο το εξωτερικο στην ερευνα που εκανα
 2. 13
  5
  Καλό θα ήταν να αναφέρεις ότι το link σου είναι από affiliate program και ότι έχεις να λάμβάνεις από κάθε πώληση φίλτρου. Να είσαι ξεκάθαρος με τους αναγνώστες σου.
  • Κατοχικά Νέα 17 Ιουνίου 2017 @ 22:25
   5
   26
   Ειμαι 17 χρονια αφφιλιατε μαρκετερ , ειναι γνωστο σε ολους οτι αυτη ειναι η εργασια μου , πουλαω προιοντα σε ολο τον κοσμο και απο το κατοχικα και απο δεκαδες αλλες σελιδες αν εσενα η παιδεια που εχεις στο ιντερνετ ειναι να μοιραζεις λινκ χωρις να χρησιμοποιεις το αφφιλιατε λινκ ειναι δικο σου προβλημα ηθικης και οχι δικο μου..εμενα δεν με χαρακτηριζει το αφφιλιατε λινκ αλλα το ποιος ειμαι και τα εργα μου …εχω εκπαιδευσει πανω απο 100 ελληνες μαρκετερς στο αφφιλιατε “πανεπιστημειο” και στο πρωτο μαθημα μου λεω ενα πραγμα..ξεχαστε οτι υπαρχει λινκ ανευ αφφιλιατε η οτι υπαρχει εικονα ανευ πληρωμης η οτι υπαρχετε εσεις στο ιντερνετ και δεν εχετε ηδη με καποιο τροπο που δεν εχετε μαθει ακομα “πληρωσει” καποιον! Αν εσυ λοιπον εχεις μεινει στο αφφιλιατε λινκ και στην “ηθικη” του εχεις μεινει πισω τουλαχιστον 15 χρονια !!!!… γιατι θα μπορουσα να πληρωνομαι και να μην το γνωριζεις ακομα και απο το σχολιο σου…!!!
   • 19
    4
    σιγα,κατουρα και λιγο,μην ξεχνας πως εξαρτασαι απο τους αναγνωστες σου,και αν τους καυλωσει πας απατος.αλλα δυστηχως υπαρχουν πολλοι ανεγκεφαλοι……………
   • ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ 22 Ιουνίου 2017 @ 00:20
    1
    1
    Αποφάσισες τελικά ΞΕΚΑΘΑΡΑ να δηλώσεις τι δουλειά κάνεις και πως βγάζεις χρήματα; ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?? γιατί όταν τα γράφαμε εδώ και δυο χρόνια στα σχόλια ότι είσαι έμπορος μας έλεγες τρολάκια και ότι σου κάνουμε “πόλεμο” στην “πληροφορία της υπεροντότητας” και άλλες τέτοιες μλκς….γιατί είσαι “επαναστάτης” ….και σε πολεμάμε!!!! Δεν είναι φυσικά ούτε κακό ούτε παράνομο ούτε και με νοιάζει τι κάνεις και πως ζεις αλλά καλό είναι να ξέρουνε τα ζούδια εδώ μέσα που τρελαίνονται και τσακώνονται και χτυπιούνται, ότι μαζεύεις ένα κάρω μλκς από δω και από κει και αναδημοσιεύεις, έχεις βρει και μερικά ψώνια και γράφουν τα δικά τους, για να έχεις επισκεψιμότητα,κίνηση και να πουλάς, με κλίκ; με αφιλιάτε και άλλες μλκς δε γνωρίζω λεπτομέρειες και ούτε με νοιάζει, αυτό που σχολιάζω εδώ είναι ότι έχετε γεμίσει ένα ίντερνετ με ΣΚΑΤΑ και τα ίδια ΣΚΑΤΑ μεταφέρεται και στα κεφάλια των ηλίθιων που σας παίρνουν σοβαρά. Καλό είναι να γνωρίζουν λοιπόν ΠΟΙΟΣ είσαι και ΤΙ κάνεις για να μη τσιμπάνε.
   • πόσο θράσος 22 Ιουνίου 2017 @ 00:26
    1
    0
    κι είσαι και θρασύτατος ….. εκτός από πονηρός, σήμερα λέγεται μάρκετερ ο πονηρός αλλά παραμένει, αξίζει να μην πατάει κανείς εδώ αλλά όπως έγραψε κι άλλος, ανεγκέφαλοι πολλοί …. άσε που είναι πελάτες σου οι περισσότεροι… με κείνη τη “μηχανή” του χρυσού τι γίνεται πως πάει;
  • 5
   1
   Σωστος ο φιλος!
 3. 9
  2
  τέτοια ματζουνια πουλούσαν παλιά και στην Δύση στην Αμερική ….θεραπεύει τα παντα ….βέβαια τότε καλού κακού είχαν καβατσα πίσσα και πούπουλα …χαχα …βλέπω σβήσιμο στο σχ
 4. 8
  0
  Ερεύνησέ το. Κάνει γιά σένα; Καί για ποιά διάρκεια και συχνότητα χρήσης; Ερεύνησέ το. Ηλίας Α. Λυμπέρης

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί