Άγιοι αγρότες της Ελλάδος ….δώστε μας πίσω την πατρίδα!

Σε αυτήν την χώρα που κατακτήθηκε εκ των έσω από κληρονόμους γόνους προδοτών μόνο η δικαιολογία λείπει πια για να πάρει φωτιά όλο το σύμπαν!

Αυτή την στιγμή που κρυβόμαστε πίσω από τις λέξεις και τους νόμους … πίσω από τα γράμματα των νόμων που καταπιέζουν μέσα στα στήθη μας το πνεύμα του νόμου…αυτή την στιγμή μια μικρή σπίθα χρειάζεται για να έρθει το χάος…όχι το χάος που τρομάζει ..άλλα το όμορφο ελληνικό χάος …που θα κάνει όλα αυτά τα σερναμενα ερπετά που θέλουν να πατήσουν πόδι να πάνε ξανά κάτω στις φωλιές τους!

Φροντίστε οι αγρότες οι αντιπρόσωποι σας να μην είναι τίποτα ανθρωπάκια ..και λειτουργήσουν με το ταξε μου και άγιασα!

Φροντίστε τώρα που είστε κοντά στους χρόνους και στην θημωνιά που αρπάζει με έναν σπινθήρα αν παραμείνετε ακέραιοι …ανάψει δεν ανάψει τώρα…γιατί πλέον όλοι και όλα παρακολουθούνται και καταγράφονται σαν πράξεις !

Δεν ξέρω αν θα είναι σκεπάρνι η φωτοβολίδα σε γήπεδο αυτό που θα γίνει η σταγόνα , αυτό που θα κάνει την συμφιλιωτική δύναμη να πάρει πλέον θέση …ξέρω όμως σίγουρα …ότι είναι κοντά !

Μόνο ο φύλακας σταματα το ανεξέλεγκτο..αλλά δεν θα συνεχίσει να το κάνει για πάντα!

Stranger..

4 thoughts on “Άγιοι αγρότες της Ελλάδος ….δώστε μας πίσω την πατρίδα!

 1. Maria Vaia says:

  Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΑΠΟΥΣΑ ΠΛΕΟΝ….
  ΣΥΜΦΙΛΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ = ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ…..
  ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑΝ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ…..
  ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ….
  ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΥΜΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.. ΜΑΡΙΑ
  0  0
 2. Ανώνυμος says:

  Οι ίδιοι οι αγρότες είναι που ψήφιζαν αυτούς που κυβερνούν εδώ και 40 χρόνια. Είναι οι ίδιοι που πήγαν στις εκλογές της ΝΔ για να ψηφίσουν Κυριάκο. Είναι οι ίδιοι που αναπολούν τις “καλές εποχές” του άκοπου χρήματος των ψεύτικων επιδοτήσεων. Τι θέλουν τώρα στους δρόμους; Δικαίωση των αγώνων τους; Μήπως θα ανταλλάξουν τις ψήφους τους με ευνοϊκές γι’ αυτούς ρυθμίσεις;
  Τα ίδια και τα ίδια τόσα χρόνια. Αδιόρθωτοι.
  0  0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.