17:55 - 24/06/2015

Το Αν της ανοχής μας η του οίκου ανοχής μας ;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

https://www.youtube.com/watch?v=kuat4gBNKq0

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (15)

  1. ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΞΟΡΓΙΣΤΩ ΚΙ ΕΓΩ…. ΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ “ΑΝ” ΒΑΣΤΑΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΒΟΛΗ ΤΟΥ..?

    ΤΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΣΠΟΡΑΚΙΑ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ, ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΤΟΥ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ.. ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ… ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ “ΘΑ” … ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ “ΑΝ”…

    ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ “ΑΝ” ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΥΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ… ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΟΣΟΥΝ, ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΗ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ…. ΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΔΝΤ, ΤΩΡΑ ΟΙ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ (ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ….)

    ΧΡΥΣΩΜΕΝΟ ΧΑΠΙ ΤΟ “ΑΝ” ΛΟΙΠΟΝ…. ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ “ΑΝ” ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ “ΝΑ” ΟΠΩΣ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ, ΝΑ ΞΕΒΟΛΕΥΤΟΥΜΕ, ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΗΘΟΥΜΕ ΚΛΠ ΚΛΠ… ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΠΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…

    ΙΩ

    • πολυ ορθα μιλας.. αλλα δεν βλεπω πια στους Ελληνες την ορμη, το θαρρος, την διψα για οτιδηποτε καλο, λιγοι θα τραβηξουμε το κουπι ξανα οπως και τοσες φορες στο παρε΄θον..

      υγ. οι λεξεις οντως κρυβουν μαγικους κοσμους δεν εχω ξαναδει αυτη την ερμηνεια ας πω του ”αν” σε ”να” , συνεχισε να γραφεις τα σχολια σου ειναι εναυσμα σκεψης και πηγη χαρας

  2. Γιωργος 06/24/2015 @ 8:05 ΜΜ

    Σας διαβάζω και τους δύο. Σας τιμάω και τους δύο. Γνώμη μου είναι ότι κάνετε λάθος και οι δύο. Παίζετε σκάκι και ή βρίζετε τα πιόνια ή τα χλευάζετε με χιούμορ. Οι κανόνες, οι κινήσεις, η ταχτική είναι εκεί. Ο αντίπαλος αόρατος και δύσκολος. Δείτε τι πρέπει να αλλάξετε εσείς. Χωρίς εμμονές. Σκέψη. Εχετε βρίσει ποτέ ροδάκινο επειδή δεν ωρίμασε την ώρα που θέλατε εσείς να το φάτε? Πως θα ωριμάσουν οι συνειδήσεις που πρέπει για να ωριμάσουν και συνθήκες ? Πόσα μονοπάτια ξέρει το καλό το παλικάρι ? Ποιός έχει υπομονή,επιμονή,πειθαρχεία ,γνωρίζει από ελιγμούς και είναι και πονηρός όταν χρειάζεται αλλά και γλυκός συνάμα ? Stranger και Ιω σε σας απευθύνομαι ( όχι άλλος θυμός )

  3. ΑΑΑΑ ΣΤΡΕΪΝΤΖΕΡ, ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ! ΤΙ ΝΕΥΡΑ ΕΙΝ΄ ΑΥΤΑ;;; ΕΕΕΕΕΕΕ;;;;

    ΚΑΙ ΜΟΥ ΄ΚΛΕΙΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΑΝΤΙΣΜΕΝΗ ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!!!

    ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΟΥ;;;;; ΔΗΜΟΣΙΩΣ;;;;

    5;;; 6;;;;; ΝΕΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ….

    Ε, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 15-20 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΚΡΑΤΕΙΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΕΙΕΣ.
    ΖΩΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ, ΟΡΘΙΑ ΔΙΠΟΔΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ. (ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ)

    ΡΕ ΠΟΙΟΝ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΡΓΗ ΠΟΙΟΝ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ;;;……..

    Υ.Γ.: ΠΑΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ…..

    • ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΑΝΑΘΕΜΑ
      Η ΟΥΣΙΑ; ΠΟΙΑ ΟΥΣΙΑ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΣΙΑ ΣΕ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ
      ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΦΛΩΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ
      ΣΑΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΡΕΕΕΕ
      ΣΥΝΕΘΕΛΤΕ

      • ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ.
        ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ -ΑΚΟΜΑ- ΟΠΟΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΨΑΡΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΡΕΥΝΕΣ, ΚΕΙΜΕΝΑ, ΣΧΟΛΙΑ Κ.ΛΠ. ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Η ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΚΡΗ. ΕΓΩ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΟ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΕΣ, ΑΝ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ (ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ) ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ, ΑΛΛΙΩΣ ΕΝΤΑΣΕΣΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ.

        ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΟΥΣΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ή ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ

        • ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΡΕΕΕ, ΟΛΑ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΡΕ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΡΕΕΕ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΙΜΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΩΣΤΟΣΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΙΠΑΜΕ.

    • ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΤΙΜΑΩ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΣΟΥ ΠΝΕΥΜΑ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ 10.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ… ΚΑΤΙ ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΑ, ΚΑΤΙ ΚΑΡΚΙΝΟΙ, ΚΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΈΩΣ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ, ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ “ΑΝ’ ΝΑ ΓΙΝΕΙ “ΝΑ” ….

      ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ? ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ… ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ … ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΔΙΝΟΥΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ? ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ = ΙΘΥ (ΕΥΘΕΙΑ) + ΓΕΝΟΣ (Ο ΑΥΤΟΧΘΩΝ, Ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ)…. = ΕΥΘΥ ΓΕΝΟΣ ….. ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ?

      ΟΤΑΝ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΔΟΚΙΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΑΔΑ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ?

      ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΕΠΙ ΓΕΝΕΕΣ ΓΕΝΕΩΝ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ, ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΜΥΑΛΑ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ?

      ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΠΑΡΕΚΤΡΑΠΗΝ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.

      ΦΙΛΙΚΑ
      ΙΩ

    • Μπράβο Ελληνα! ΕΤΣΙ!!!

  4. ΕΥΣΤΟΧΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ!!!

  5. Οι εξω γνωριζουν οτι οποιοδηποτε νεο μνημονιο ή νεα μετρα δεν θα φερουν αποτελεσμα. Το ιδιο γνωριζουν και οι μεσα διοτι πολλα απλα δεν υπαρχει αλλο χρημα για να δοθει απο τον απλο πολιτη. Αρα εκει εξω, στα μεγαλα τραπεζια που μιλαν με τις ωρες, το μονο που κανουν ειναι (εκτος απο το να χαιδευονται) να κερδιζουν χρονο για να γινει το μπαμ σε συγκεκριμενη στιγμη που για καποιο λογο δεν τους βγαινει και το καθυστερουν. Αλλιως δεν εξηγειται τοσο μπλα μπλα. Ισως περιμενουν και αλλα γεγονοτα σε αλλες χωρες να σκασουν ωστε να αρχισει το “γλεντι” στην Ελλαδα. Και ξανατονιζω…καθυστερουν γιατι κατι δεν τους βγαινει ακομη…

  6. Α.Ρ.Τ.Ε.Μ.Ι.Σ. 06/24/2015 @ 8:20 ΜΜ

    Μπορντέλα, Πόρνες & Πελάτες

    ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ
    «Μπορντέλα, Πόρνες & Πελάτες»

    «Θα υπάρχουν αρκετές εταίρες που δεν γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα με συνέπεια να νοήσουν αυτά εις μία δεκαετία τουλάχιστον. Σαφώς υπάρχουν και οι παλιές εταίρες, καθαρά επαγγελματίες, εκπαιδευμένες στην ελληνική γλώσσα και θα νοήσουν εύκολα τα γεγραμμένα.»

    Υπάρχουν πολλές εταίρες που εντάσσονται νόμιμα, με ταυτότητα και είναι δηλωμένες εις το μεγάλο ενιαίο κρατικό μπορντέλο προσφέροντας τις υπηρεσίες τους επί αμοιβής. Όλα τα μπορντέλα έχουν συνδικαλιστικά σωματεία και διάφορες οργανώσεις ώστε να προσελκύουν εταίρες και να τις εντάσσουν στα μπορντέλα τους. Ας δούμε τη διάταξη των μπορντέλων και των εταίρων.

    Όταν ένα σύνολο από εταίρες ζητήσει να φτιάξει ένα μπορντέλο πρέπει να προσκομίσει τα απαραίτητα έγγραφα κλπ εις το κρατικό μπορντέλο, του οποίου οι κρατικές εταίρες θα αποφασίσουν για την έγκριση αδείας που θα παρέχει. Κατά συνέπεια οι εταίρες που θέλουν να έχουν νόμιμο μπορντέλο πρέπει να τηρούν τις προϋποθέσεις, όπως: «τον απαραίτητο αριθμό εταίρων, τι αναβολικά παίρνουν» κ.α. πράγματα. Όταν τους δοθεί η άδεια λειτουργίας του μπορντέλου τότε όλες οι εταίρες πρέπει να τηρούν κατά γράμμα τους νόμους και τους κανόνες που εφαρμόζουν οι εταίρες του κράτους.

    Οι πελάτες των μπορντέλων είναι πάντα πιστοί σε αυτά, σε σημείο να τρώγονται μεταξύ τους για το ποιο μπορντέλο είναι καλύτερο και για το ποια εταίρα είναι καλύτερη. Τα μπορντέλα που θα επιλέξουν οι πελάτες με την ψήφο τους θα ενταχθούν και θα ενσωματωθούν ως εταίρες επί αμοιβής εις το μεγάλο κρατικό μπορντέλο το οποίο αποκαλείται «Βουλή».

    Μετά από αυτό οι εταίρες των μπορντέλων καλούνται να είναι καθώς πρέπει, κοινώς εμφανίσιμες με ωραία συνολάκια, με ωραία κόμη εις την κεφαλήν και φυσικά να κάνουν μαθήματα της ελληνικής γλώσσας και σωστή χρήση αυτής, ώστε να ικανοποιούν κατά ένα μέρος τους πελάτες τους, μα περισσότερο για να πιπιλούν έντεχνα και με χάρη τον φαλλό των άρχων του μεγάλου μπορντέλου. Εκτός αυτού πρέπει να μάθουν οι εταίρες πώς να ανοίγουν τα πόδια τους, πώς να περπατούν σωστά και πώς να λικνίζουν τη μέση.

    Εις την περίπτωση που οι πελάτες είναι δυσαρεστημένοι, όλες οι εταίρες αρχίζουν να συκοφαντούν η μία την άλλη και το ένα μπορντέλο να κατηγορά το άλλο μπορντέλο, λέγοντας «δεν ευθυνόμαστε εμείς και οι εταίρες μας αλλά ευθύνονται αυτό, εκείνο, το άλλο μπορντέλο και οι εταίρες του». Βάσει αυτού οι πελάτες του ενός μπορντέλου τα βάζουν με τους πελάτες των άλλων μπορντέλων και το αντίστροφο, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια χαώδης κατάσταση που αφήνει τα μπορντέλα και τις εταίρες αυτών ήσυχους να δρουν και να λειτουργούν ανενόχλητα συνεχίζοντας την πορνεία επί αμοιβής. Κατά αυτό τον τρόπο ουδείς πελάτης πλέον ασχολείται με μπορντέλο και εταίρες, μα όλοι ασχολούνται αποκλειστικά με τους πελάτες των άλλων μπορντέλων, πλην του δικού του μπορντέλου που ψήφησε.

    Φυσικά όταν ένα μπορντέλο τα βρίσκει σκούρα, βγάζει τις εταίρες πασαρέλα να τάζουν επιπλέον κουνήματα κ.α. υπηρεσίες ώστε να μην χάσει τους πελάτες του και πάνε σε άλλο μπορντέλο. Πρέπει να τονίσουμε πως όλες οι εταίρες των μπορντέλων προσπαθούν να την πέφτουν σε πελάτες άλλων μπορντέλων για να τους πάρουν στο δικό τους.

    Αυτό είναι το Κράτος σας, τα Κόμματά σας, οι Πολιτικοί σας. Μπορντέλα και Εταίρες με Πελάτες εσάς. Ο πολιτισμός σας και η Πρόοδός σας είναι ο πρωκτικός έρωτας και οι πεοθηλασμοί προς τους άρχων αφέντες σας.

    Ως Ομάδα Έψιλον θα εξοντώσουμε τις Εταίρες σας και θα καταστρέψουμε τα Μπορντέλα σας. Όσο για τους Πελάτες σας θα εξοντωθούν μαζί με σας. Η Ελλάς δεν χρειάζεται πελάτες μπορντέλων και εταίρων.

    Οι Έλλην δεν είναι πελάτες ή εταίρες κανενός μπορντέλου.

    Νομίζω Π2 τότε τα καταλαβαίνεις απόλυτα Αυτα.

  7. Απολλωνιο Φως 06/24/2015 @ 8:58 ΜΜ

    Είναι ΠΟΛΥ δύσκολο πράγμα να προσπαθείς να Ξυπνησεις άτομα που όλοι τους την ζωη ψηφίζουν το συμφέρον τους. Είναι σαν να προσπαθείς να μάθεις σε έναν σκύλο που λατρεύει να κυνηγά το μπαλάκι να μην το κυνηγάει.

    Έτσι είναι και αυτός ο κόσμος που απευθυνεσαι. Μάθανε να κυνηγάνε το συμφέρον τους απο δοσυλογους και γίνανε και αυτοί το ίδιο. Όλοι κραζουνε τους πάντες και όταν τους πούνε: άνοιξαν οι κάλπες, τοτε τρέχουν να δώσουν την βούληση τους.

    και τώρα που πάμε στις επόμενες εκλογές θα βγάλουν τα Χρύσα αβγά και θα νομίζουν ότι αντιδρά σπάνε κιόλας. Που να ξέρανε ότι, βάζουμε τα χέρια τους και βγάζουμε τα ματιά τους.

  8. για ποιους ελληνες μιλατε ορε .ξαναδιαβαστε την ιστορια τη νεοτερη και εκει ισως καταλαβετε με τι εχετε να κανετε .
    ποιος περηφανος λαος ?αυτος που για 400χρονια ηταν σκλαβωμενος στους τουρκους .?και τα υπολοιπα 200 στους δυτικους ?αυτος που ακομη περιμενει τη μια το ξανθο γενος και την αλλη δεν ξερω εγω ποιον για να τον σωσει ?
    λυπαμαι αλλα δεν προκειται για περηφανο λαο ,για προβατα προκειται για να μην πω τιποτα χειροτερο .οσον αφορα την ψηφο και τις εκλογες ποσες φορες ακομα σας εμειναν να ψηφισετε πριν τα τιναξετε τα πεταλα ,για να καταλαβετε οτι ειναι ενα στημενο παιχνιδι .ενα παιχνιδι στημενο απο τους ντοπιους και τους ξενους αρχοντες .ενα παιχνιδι που σου δινει δηθεν τη δυνατοτητα να επιλεξεις ,αλλα οτι και να επιλεξεις το αποτελεσμα ειναι το ιδιο .
    εμεις ειμαστε οι σκλαβοι και αυτοι ειναι οι αρχοντες .
    οποιο αφεντικο και διαλεξεις απο αυτους που σου πασαρουν δεν παυεις να εισαι εσυ ο δουλος και αυτοι τα αφεντικα .
    παρτε το επιτελους αποφαση ,το οπλο ,της ψηφου, που σου εδωσαν για να πολεμησεις,ειναι δικο τους οπλο και ειναι μπλοκαρισμενο .

    • Α.Ρ.Τ.Ε.Μ.Ι.Σ 06/25/2015 @ 3:40 ΜΜ

      Γιώργο το ορε τι σημαίνει; Εσυ που διαβασες την ιστορία πρέπει να ξέρεις!!! Η μήκος δεν υπάρχει πουθενά ο ΛΟΓΟΣ που το Φώναζε Ο Παππούς Των Ελλην και Ο Τρόμος των γυφτοεβραιων και μουσουλμάνων;

      Και μάθε και σε ποιον άλλον έκαναν όχι Των Ελλην αλλα τα αποβρασματα εντως της Ελλάς οπως Βλάχος Ρώσους γερμανούς και αλλα απογαμηδια που δηλώνουν έλληνες επειδη κάποιο άλλο απογαμηδι απο την βουλή του έμαθε πως με μια υπογραφή απο εβραιοσιωναζιστηκο πλέον κράτος γίνεσαι και έλληνας, ο μαρμαρομενος Εβραίος βασιλιάς, ξέρεις αυτός ο μεσσιας των οβριων το 1054 έτος θανάτου. Και αφου διαβασες την ιστορία νέα παλιά κατάλαβες πω πάντα Οι Ελλην ήταν ΤΟΣΟΙ ΟΣΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΣ ΕΛΛΑΣ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΣΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ/εις χωρίσουν σε αυτούς το τέλος τους ήταν ΚΑΠΟΣ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*