12:15 - 07/06/2015

Τι στο διάβολο κάνετε εσείς που έχετε ;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

https://www.youtube.com/watch?v=LZr1KYNJM0U

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (12)

  1. Ανώνυμος 06/07/2015 @ 12:56 ΜΜ

    Stranger να φτιάξουμε αντάρτικο

  2. Ανώνυμος 06/07/2015 @ 1:32 ΜΜ

    Οι περισοτεροι κοιτανε την παρτη τους.Παντοτε υπηρχε διχονοια και συμφερον.Εσυ περιμενεις να ξυπνησουν οι ελληνες?Εγω δεν νομιζω.Ολοι κοιτανε την ευκολια τους.Τους μιλας οτι ερχετε κατι μεγαλο και τρομακτικο και εκεινη σε κοροιδευουνε…..μια αγανακτισμενη

  3. Ανώνυμος 06/07/2015 @ 2:59 ΜΜ

    Και παρ’ όλα αυτά, μιλάμε για την Ελλάδα και τους Έλληνες;
    Κι όλες αυτές οι πατριωτικές κορώνες;
    Να ορίσουμε για μια φορά τι εστί Ελλάδα;
    Μην είναι οι κάμποι, τα βουνά…;

    Όλοι οι Έλληνες είμαστε ίδιοι;
    Η Ελλάδα είναι τα σύνορά της, η σημαία της;
    Τί κοινό μπορεί να έχει ο επιχειρηματίας Έλληνας που πίνει το αίμα τον υπαλλήλων του
    με τον Έλληνα που ψάχνει στα σκουπίδια;
    Τί κοινό έχει ο δημόσιος υπάλληλος, με τον άνεργο;
    Και άπειρα άλλα παραδείγματα.

    Από το Νοέμβριο, γράφτηκε σε περασμένο θέμα, ο Ελληνισμός θα μεγαλουργήσει!
    Ποιός είναι αυτός ο Ελληνισμός; Ποιοί είναι οι Έλληνες;
    Αυτά τα όρθια δίποδα, οι ΡΑΓΙΑΔΕΣ;;;;;
    Πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια(;) και ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ!!!!!

    ΡΑΓΙΑΔΕΣ, ΡΑΓΙΑΔΕΣ, ΡΑΓΙΑΔΕΣ
    βολευτήκατε;;;;;

  4. ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΟ PODCAST ΣΤΟ 5΄7” ….. ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΟΥΝ ΠΟΥ ΕΣΥ ΜΙΛΑΓΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ …. ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΠΟΤΕ…. ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΤΕ ΔΙΕΘΕΤΑΝ ΕΣΤΩ 1′ ΛΕΠΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΠΛΗΡΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΧΛΕΥΑΣΟΥΝ……

    ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΥΛΗ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΣΑΝ ΜΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΠΟΤΕ… ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ… ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΕΔΩ…

    ΟΜΩΣ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ ΑΠΕΥΘΥΝΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ…. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΟΥΝ. ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΖΗΣΟΥΝ, ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ….

    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ

    ΙΩ

  5. θα μιλουσα για αυτους που δεν εχουν/για αυτους που δεν κανουν τιποτα κτλ κτλ αλλα προτιμω την σιωπη… θα ερθει καποτε η δικαιοσυνη, οχι για να τιμωρηθουν αυτοι που εκαναν απανθρωπα λαθη αλλα για να δικαιωθουν επιτελους οι Ανθρωποι…

  6. Ανώνυμος 06/07/2015 @ 3:51 ΜΜ

    Να ‘σαι καλά ρε stranger!!!!!!
    Έχεις πολύ χιούμορ, ζητάς απ’ τους κυρ-Παντελήδες τους δοσίλους, Τί;;;;
    Σε λίγο θα ζητήσεις κι αλληλεγύη!!!!!
    Χα, χα, χα…. λες κι αυτοί, δεν είναι στο κόλπο!!!!

  7. Βλέπω ότι όλοι αγαπάτε και εκτιμάτε τον Συνέλληνα και προωθείτε με τον καλύτερο τρόπο την ομόνοια μεταξύ μας που αυτό είναι πλέον ο σκοπός να εν-θυμηθούν να αφυπνισθούν και να ενωθούν οι Ελληνες. Ραγιάδες; ΝΑΙ αλλά οι ραγιάδες ξεσηκώθηκαν ξανά και ξανά και έδιωξαν αυτοκρατορίες. ΣΕ ΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ;

    • ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ή ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΠ… ΑΠΛΩΣ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΠΟΤΕ…. ΤΙ ΣΕ ΞΕΝΙΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ?

      ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΕΣΤΩ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΕΙΝΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ… ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ… ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣ….

      ΕΓΩ ΘΑ ΕΥΧΗΘΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ….. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΑΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΔΙΑΘΕΤΩ ΠΛΟΥΤΟ…. ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΩ ΚΑΛΥΤΕΡΗ, ΝΟΙΩΘΩ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ… ΕΣΥ?

      ΙΩ

  8. Ανώνυμος 06/08/2015 @ 12:46 ΠΜ

    Παρατηρώ σε πολλά σχόλια, αναγνώστες να ενοχλούνται με τη λέξη ραγιάς.
    Ραγιάς λοιπόν σημαίνει:
    Αραβικής προέλευσης λέξη (ράγι=κοπάδι) που χρησιμοποιούσαν οι Τούρκοι για τους μη μουσουλμάνους κατοίκους της Τουρκίας. Η σημασία της λέξης ήταν περιφρονητική και είχε την έννοια του σκλάβου. Η πλειοψηφία των ρ. ήταν Έλληνες, Αρμένιοι, Εβραίοι και Φράγκοι. Είχαν ελάχιστα δικαιώματα, τους απαγορευόταν να έχουν τις συνήθειες των Τούρκων σ` ό,τι αφορά το ντύσιμο, την κατοικία κ.λ.π. και ήταν υποχρεωμένοι να προσκυνούν τους Τούρκους και να καταβάλλουν κεφαλικό φόρο, το λεγόμενο “χαράτσι”. Μέχρι το 1632 οι ρ. υπόκεινταν και στο φοβερό “φόρο αίματος”, το παιδομάζωμα.

    Όταν σε τόσα και τόσα άρθρα, όλα τα τελευταία χρόνια, χρησιμοποιείται η λέξη κοπάδι, δεν παρατηρώ την ίδια ευθιξία.

    Έχουμε περίπου 11.500 χιλιάδες νεκρούς (που κατά τους ψυχιάτρους, θα αυτοκτονούσαν έτσι κι αλλιώς. ΑΛΗΘΕΙΑ;)
    Περίπου 350.000 μετανάστες (κανείς δεν ξέρει τον ακριβή αριθμό)
    2 τουλάχιστον γενιές, μία εν ζωή και μια αγέννητη…
    Δεν συζητώ για το επίπεδο ζωής κ.λπ.
    Και ακόμα αναρωτιόμαστε;

    Κι όλα αυτά, γιατί;
    Για να κερδίσουν τα διαφόρων ειδών λαμόγια, οι φοροφυγάδες, οι κλίκες, παραπάνω παράδες;
    Ο νεποτισμός κρατάει γερά, και η ατάκα που ακούς άτυπα από τα στόματα όλων
    “Δεν πειράζει πέντε χρόνια θα ζήσει ο γείτονας, δέκα εγώ”.

    Είμαστε σοβαροί;, κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας;,
    ας ανοίξει επιτέλους ένας ειλικρινής διάλογος
    ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ;;;;;;;;;
    ή πρέπει να βρω μια λέξη εις την γερμανικήν για να γίνει κατανοητό το νόημα;

    Χωρίς δικαιοσύνη, δεν γυρνά ο ήλιος (Τα λέει κι ο Ρουβάς)

    … κι οι σύντροφοι στ’ αμπάρια της Κίρκης…
    (λυπάμαι αλλά θα πρέπει να διαβάσετε Σεφέρη, δεν το τραγούδησε ακόμα κανένας γνωστός αοιδός)

  9. Ανώνυμος 06/08/2015 @ 7:46 ΜΜ

    Νίκο μου θα ήθελα να έριχνες μια ματιά στα κάτωθι:

    1. Οι έχοντες Έλληνες (και όταν γράφω Έλληνες εννοω ΕΛΛΗΝΕΣ και όχι Ελληνόφωνους) που ύπαρχουν αυτή την στιγμή στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, είναι όλοι με δεμένα τα χεριά. Αναφέρομαι στους μεγαλοεπιχειρηματίες στους οποίους απευθύνθηκες. Νομίζεις πως δεν κάνανε ενέργειες (αν όχι όλοι, κάποιοι απο αυτούς) επειδή δεν δημοσιεύτηκαν οι προθέσεις τους ? Φυσικά και κάνανε αδερφέ, μόνο που την επόμενη στιγμή απειληθήκαν απο εκείνους που δεν είναι μόνο έχοντες αλλά κατέχοντες των εχόντων…….ναι ναι εκείνοι……..που εκτυπώνουν τα ζωγραφιστά χαρτάκια όπως τα αποκαλείς, όποτε θέλουν και σε όποια ποσότητα θέλουν…..

    2. Οι πιο ”μικροί” οικονομικά από τους παραπάνω, δηλαδή οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, μήπως ξέχασες επί περίοδο τζεφροσαμαρα τι υπέστησαν? Κυνηγήθηκαν ανελέητα, μετά από δυσχερείς οικονομικές νομοθετικές ρυθμίσεις που πέρασαν σε μιά νύχτα, μέσω των περιβόητων ”πράξεων νομοθετικού περιεχομένου” με αποτέλεσμα να κλείσουν στην συντριπτική τους πλειοψηφία και στην θέση τους να ανοίξουν οι ”γνωστες – άγνωστες” ξενόφερτες επώνυμες εταιρίες ρούχων, καλλυντικών, φαστφουντάδικων κλπ.

    3. Σου θυμίζω πως κρατικές ”διευκολύνσεις” με ότι αυτό συνεπάγεται (Επιδοτήσεις, άδειες λειτουργίας, τραπεζικά δάνεια, νομική υποστήριξη κοκ) δίδονταν ΟΧΙ στους Έλληνες πατριώτες, αλλά στους Ελληνόφωνους σιωνιστές. Αυτούς ”ταίσαν” φίλε Νίκο…..αυτούς προωθήσαν, αυτους υποστηρίξαν και αυτούς προστατέψαν………και όχι χωρίς αντάλλαγμα, αλλά με το αζημείωτο…….. Αυτούς βοηθούσαν ανέκαθεν απο την μεταπολίτευση και μετά……μέχρι που τους γιγάντωσαν σε τέτοιο βαθμό, τοσο σε οικονομικό επίπεδο, όσο και σε κοινωνικοπολιτικό….που πλέον τις τυχόν ”διευκολύνσεις” τις κάνουν πλέον αυτοί στην εκάστοτε κυβέρνηση και όχι το αντίστροφο…. Διότι δεν έχουν ανάγκη τις κυβερνήσεις…….Διότι κυβέρνηση είναι οι ΙΔΙΟΙ…. Ξέρω πως είσαι ιδιαίτερα εφυής και οξυδερκής και πως δεν απευθυνόσουν σε αυτούς στο ηχητικό σου…………όμως ρε Νίκο…………αλήθεια….σε ποιούς ακριβώς αναφερόσουν? Οι εναπομείναντες οικονομικοί μεγιστάνες με ελληνική συνείδηση…….οι μισοί έιναι ”φιμωμένοι” και ως εκ τούτου ανήμποροι να δράσουν η να αντιδράσουν……και οι άλλοι μισοί διαλυμένοι….. καταχρεωμένοι……και κυνηγημένοι………εξαιρώ αυτούς που προσκυνήσαν τον σιωνισμό…..ενταχθήκαν σε αυτόν και στην ουσία ξεπουληθήκαν…….για να μην χάσουν την ”συγκομιδή” όπως έλεγες και εσύ……….συνεπώς ποιοι μένουν? Μάλλον κανείς………δ υ σ τ υ χ ώ ς

    4. Τα παραπάνω αφορούν καθαρά την προσωπική μου γνώμη και άποψη και σε καμία περίπτωση δεν περιμένω να τα εστερνιστείς η να τα αποδεχτείς φίλε Νίκο. Μπορεί να έισαι πιο ρομαντικός απο εμένα, έχοντας παράλληλα δίκιο και όντως να υπάρχουν κάποιοι Έλληνες που και θέλουν και έχουν και μπορούν να βοηθήσουν……Μακάρι να είναι έτσι.
    Νομίζω πως όλοι μας το θέλουμε αυτο.

    5. Καλή δύναμη και καλή λευτεριά αδέρφια.

    6. https://www.youtube.com/watch?v=HLty_KCm0aY

    Ένας παλιός γνώριμος
    JusticeD

  10. Ελευθέριος Ποπολάρος 06/10/2015 @ 10:30 ΜΜ

    Μια χαρά τα λέει..τόσα χρόνια τι έχουνε κάνει? Μόνο τον ευατούλη τους σκέφτονται. Οι εφοπλιστάδες πρώτοι απο όλους(και που σκέφτονται να φύγουν επειδη λέει θα τους φορολογήσουν ΤΩΡΑ{εντωμεταξύ τόσα χρόνια που δεν τους πειράξανε, ΤΙ πρωτοβουλίες πήραν?}).

    ΥΓ Συσσίτια δεν είναι παραγωγική προσπάθεια αν μιλάει γιαυτο ο φίλος πιο πάνω.

    ΥΓ2 τα 300 και πάνω δις στο εξωτερικό(που λένε οτι ειναι 600 δις και πανω) ΠΟΙΟΣ τα έχει ρε μάγκες? Ο φούφουτος??

    ΥΓ3 Δυστυχώς το χρήμα διαφθείρει stranger. Πιστεύεις ειλικρινά, ότι νοιάζονται αυτοί για εμάς και όχι για τα χαρτάκια τους και ότι μπορει να τα βρούν μεταξύ τους για το ΚΟΙΝΟ καλό χωρις να βγάλουν ο ένας το μάτι του άλλου? Μακάρι.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*