Διαφημίσεις

https://www.youtube.com/watch?v=EDuiI4HFp5g

[sc:stranger]

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

16 σχόλια στο “Τα όμορφα μαγαζάκια Όμορφα καίγονται…”
  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΚΑΛΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕς ΓΝΩΣΕΙΣ.ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΜΩΣ ΑΝΥΣΗΧΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ…..ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΧΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ 16 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΖΩ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΜΟΝΙΜΑ…. ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΝΩΡΙΤΕΡΑ……ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΙΚΟ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    1. Το καλό που σου θέλω Γιώργο, ειναι ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ στη Ελλαδα ούτε με σφαίρες!
      Εκτός εάν θέλεις να μεγαλώσει το παιδάκι σου στην Κόλαση!

    2. Αν είσαι χριστιανός διάβασε τις προορίσεις των γερόντων μας …… η Ελλάδα στον επερχόμενο 3Ο Παγκόσμιο πόλεμο , που είναι πολύ κοντά , θα είναι το ασφαλέστερο μέρος στον πλανήτη…..

      Η Ελλάδα δεν θα συμμετέχει σε αυτό τον πόλεμο. Θα υπάρχει μόνο πείνα για 9 μήνες μέχρι ένα χρόνο…. Μπορείς εύκολα να καλύψεις αυτό το διάστημα με προετοιμασία και πάντα με προσευχή….. εννοείται ότι θα μένεις στην επαρχία…… μέσα στις μεγαλουπόλεις δεν θα υπάρχει περιθώριο επιβίωσης….

  2. Φίλε Νίκο, οι μάσκες πέσανε πλέον, και εννοώ βέβαια την υποτιθέμενη αριστερά αλλά και τους υπερπατριώτες του Πανούλη, ΟΜΩΣ πιστεύω οτι η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου δεν πρόκειται να ξυπνήσει από το λήθαργο γιατί ένα μέρος δεν μπορεί και ένα άλλο δεν θέλει. Νομίζω πως και ο ίδιος ο Θεος να κατέβαινε και να εμφανιζόταν μπροστά μας, θα υπήρχε μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων που θα αρνιόταν να το πιστέψει. Δεν είμαι αισιόδοξος οτι μπορούμε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Ελπίζω να κάνω λάθος. Και μια ερώτηση σχετικά με κάτι που έχω προσέξει: από το δημοψήφισμα μέχρι σήμερα δεν βλέπω chemtrails στον ουρανό. Το έχει προσέξει κανένας άλλος ή εγώ κάνω λάθος;

    1. ΑΝ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΟ ΩΣ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
      ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΨΗΛΑ, ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΩΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΓΡΑΜΜΟΥΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΕΙ.
      ΑΥΡΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ…ΙΔΩΜΕΝ.

    2. Δημητρη, οντως εχεις δικαιο. Εδω και παρα πολυ καιρο δεν εχουμε chemtrails. Απ’ οτι εχω προσεξει, τους καλοκαιρινους μηνες δεν μας ψεκαζουν.

  3. Είναι πράγματα που δεν τα χωράει ο νους.
    Αν κάποιος μας παρατηρούσε από το διάστημα θα έβλεπε πανω απο τους μισούς ανθρώπους ανέργους- νηστικούς εκλιπαρώντας για μερικά ” χρωματιστά χαρτιά” & περιμένοντας υπομονετικά κάτι να αλλάξει, την ώρα που στην γη περιμένουν χιλιάδες στρέμματα για καλλιέργεια και παραγωγή ενέργειας.
    Θα έβλεπε ένα μικρό ποσοστό άνθρωπών να δουλεύει για ένα κομμάτι ψωμί και μερικές εκατοντάδες ανθρώπων μαζί με κάποια τσιράκια να φωνάζουν στους ανέργους ότι είναι τεμπέληδες και σε αυτούς που δουλεύουν ότι είνα τυχεροί που έχουν δουλειά.

    Δηλαδή έχει μπει στο γύψο εργατικό δυναμικό που μπορεί να θρέψει και να παράγει έργο για 2 πλανήτες (ειδικά με τα μηχανήματα που υπάρχουν τώρα)
    για να επιβεβαιώσουν την οικονομική κρίση που δημιουργήσαν οι πολυεθνικές ώστε να ανταλλάξουν τα χρωματιστά χαρτάκια με γη& ενέργεια.

    ΥΓ
    Ένα μεγάλο παράδειγμα είναι το δίκτυο ρεύματός της Δ.Ε.Η.
    (δεν εξετάζουμε αν υπάρχει σωστή διαχείριση από την Δ.Ε.Η.)
    Για να ολοκληρωθεί το δίκτυο της Δ.Ε.Η. πέρασαν πολλά χρόνια & είναι ανυπολόγιστής αξίας ,ακόμα και οι “εργατικοί” Γερμανοί αν προσπαθήσουν να κάνουν ένα δικό τους δίκτυο θα δουλεύουν για χρόνια.
    Τώρα με αφορμή την κρίση αν το πουλήσουν, θα ανταλλάξουν τόσα χρόνια εργασίας με μερικά χρωματιστά χαρτάκια & θα ελέγχουν μαζί με το χρημα & την ενέργεια.

  4. ΕΡΩΤΗΣΗ: ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΕΥΡΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΚΑΘΟΥΛΟΥ ΦΟΒΟ; ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ; ΟΥΤΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

  5. Ena tha sas po ,metatrepse ta lefta sas se hriso ke gi. Parapano prostasia , mono apo ton kirio.eho egires diaveveosis oti i timi tou hrisou tos ougias apo 1165$ tha ektoksefti sta 25000-30000m $. to $ ke to € tha katastrafoun. Me dio ougies hrisou tha agorazis monokatikia.mou to ekmistireftike gnostos evreos epihirimatias. Edo ke 6 mines dini to 50% tou misthou tou se agora hrisou ke asimi. Pigeno ke ego tora, treles agores, trela posa , evrei, germani stin frankfurt ke ola me pliris ehemithia. Sinefia me peroukes ke gialia iliou, kati megalo tha erthi mou ipe, parapano den mporo na sou po mou ipe. ( simioteon ine ke lion club)

  6. Re to atomo, ine pelatis mou sto estiatorio. 385000 eskase gia agora hrisou ke asimi, ke ego o kaimenos me 7500 nomisa oti ekana agores haha. Pedia tora horis plaka? Atoma ipsila giatri , dikigori , epihirimaties agorazoun horis na rotoun tin timi tou hrisou. Mou lei oti se liiiiiggggaaaaa hronia den se niazi poso ton agorases.

  7. ΝΙΚΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΑΣΗ ΝΟΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟΧΑΡΤΟ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ? ΚΑΤΙ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ

    1. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΠΛΑ ΑΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΩΣ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΤΟΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΚΥΡΟΝΩΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΤΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΗΠΙΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ…
      ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ…Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΒΟΛΗΣ…Α Ν ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ…(ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ…ΤΟ ΘΕΛΕΙ?)

  8. ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΕΤΣΙ,,,ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ..ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ Η΄΄ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΕΡΧΕΤΑΙ..Η΄ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΕΗ ΟΤΕ ΚΛΠ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek