Διαφημίσεις

Γιατί δεν λες στους φίλους σου Πόπη μου ότι με γνωρίζεις , ότι με έχεις δει , ότι ξέρεις το όνομα μου !
11
Γιατί δεν απαντάς σαν ηθικός άνθρωπος σε αυτούς που λένε ότι φοράω κουκούλα όταν όλοι γνωρίζουν το όνομα μου και ο λόγος που έχω φώτο του Stranger είναι ακριβώς και ο λόγος που φτυνω τον πολιτισμό της χεστρας σας!

Γιατί δεν τους λες ότι δεν έχω πρόσωπό όχι γιατί φοβάμαι κάτι αλλά επειδή δεν θέλω να με δουν σαν αρχηγό και να ταυτιστούν με μια εικόνα; Γιατί δεν λες Πόπη ότι εγώ έχω κατανοήσει τον εχθρό και γνωρίζω πως θα νικηθεί..και θα νικηθεί απρόσωπα ,χωρίς αρχηγούς αλλά με ονόματα που μπορούν να φέρουν την ευθύνη;

Γιατί Πόπη λες στους κυρίους εκεί ότι έχουν χάσει τα λεφτά τους άνθρωποι που είναι μέσα σε μια νομιμότατη εταιρία;

Πόπη γιατί επιμένεις να λες ψέματα για το θέμα του χρυσού;
12
Γιατί δεν λες Πόπη αλλά και οι φίλοι που μιλάτε ότι το όνομα μου αν δεν το γνωρίζουν το αναφέρω ξεκάθαρα μέσα στο πρώτο βίντεο! Το όνομα μου και το τηλέφωνο μου και που μένω είναι αναρτημένο παντού στο Ίντερνετ….γιατί λοιπόν εσείς όλοι εκεί δημιουργείτε την επιφανειακή συζήτηση ώστε να πείσετε κάποιους που δεν γνωρίζουν;

Γιατί Πόπη δεν τους λες ότι πρώτη με έθιξες , πρώτη με πρόσβαλες , πρώτη άφησες να γίνει το κολπάκι με τα σχόλια;

Γιατί δεν δείχνεις Πόπη το βίντεο απάντηση μου στους φίλους σου..εγώ ένα χρόνο που με λασπολογησες εσύ και οι υπόλοιποι δεν έκρυψα τα άρθρα σας …μάλιστα σας έκανα και διαφήμιση με το να σας απαντώ!

Γιατί Πόπη δεν λες όλη την αλήθεια ; Με γνωρίζουν αυτοί που σου μιλάνε εκεί Πόπη; Εσένα σε γνωρίζουν Πόπη; … Είσαι σίγουρη ότι γνωρίζουν τα πάντα Πόπη ;

Γιατί Πόπη δεν λες με όνομα και επίθετο ποιοι ειναι οι άνθρωποι που έχασαν τα χρηματα τους ; Μήπως επειδή δεν χάνει κανείς τα χρήματα του Πόπη;

Προσβάλλεις Πόπη την εργασία χιλιάδων ανθρώπων και καλλιεργείς αντινοηση Πόπη.. το ψωμάκι που στερεις από άλλους Πόπη δεν το σκέφτεσαι;

Γιατί αφήνεις Πόπη τρίτους να μιλάνε για μένα ; Τους γνωρίζω ; με γνωρίζουν; έχουμε ανταλλάξει ένα γεια ….οχι Πόπη μου, τοτε πως γνωρίζουν τόσα πολλά για μένα; Από σένα ;…Μήπως Πόπη από την δική σου αντι-πληροφορία αυτοί οι άνθρωποι νομίζουν ότι με γνωρίζουν; Είδες τι δημιουργείς Πόπη..κατανοεις την αντινοηση Πόπη;
13
Τι κάνετε εκεί όλοι όσοι δεν με γνωρίζετε ; κουτσομπολιό; και καλά κανένας ηθικός να πει ..δεν μπορούμε να κατηγορούμε τον άλλο αν δεν είναι εδώ να υπερασπιστεί τον εαυτο του; …Τόσο χαμηλά Πόπη ; Καφενές Πόπη; ..

Βαρέθηκα Πόπη …

Ταμπουρώσου σε τοίχους από κοινωνικά δίκτυα Πόπη ..και καλλιέργησε την δική σου αντινοηση …γιατί ΠΟΠΗ αν ρωτήσεις αυτούς που μιλάς να σου απαντήσουν με ειλικρίνεια δεν θα μπορούν…Ρώτησε τους ..τον γνωρίζετε τον Stranger …έχετε καταλάβει τι κάνει; Έχετε ακούσει την φιλοσοφία του για το ποιος είναι ο εχθρός ;Έχετε κατανοήσει την εννοια μη δογματική αλήθεια ; Την εννοια Υπεροντοτητα Πληροφορίας ; …Έχετε καταλάβει τι λέει;…

Πόπη όποιος χρειάζεται δίπλα του ανθρώπους της επιφάνειας που δεν τολμούν να εισχωρήσουν στο βάθος ..τότε Πόπη μου… επιφανειακά θα ζει για πάντα !

Συνέχισε την αντινοηση Πόπη…

Υ.Γ Μικρές απαντήσεις ..μιας και κανείς δεν με κάλεσε να πω και εγώ το κάτι τις μου,….κυρία μου που με αποκαλείτε τσάτσο χωρίς να με γνωρίζετε … σας προτείνω να πείτε τσάτσο τον μπαμπά σας που δεν σας έμαθε τρόπους και ηθικούς κανόνες πάρα σας έκανε έναν άνθρωπο επιφανειακό …που του αρέσει να αναλώνετε στο κουτσομπολεύειν!

Φίλε μου με την κουκούλα … μην φέρεται πολύ φως γιατί εδώ που είμαι εγώ έχει πολύ σκοτάδι… είμαι στην Αθήνα του 2015 όπου γενιά σου η γενιά μου … κοκ… σβήσαμε τις λάμπες …αν περίμενες να έρθει η κρίση για να φέρεις φως μαζί με τον πολέμαρχο….φέρτε το σιγά σιγά γιατί το 99.9 του ελληνικού πληθυσμού θα τυφλωθεί!

Το να έχω παρουσιαστεί σε 100 εκπομπές του σχεδίου Αχιλλέας και όλο το ίντερνετ να γνωρίζει το όνομα μου και εσύ να μιλάς για κουκούλα επειδή δεν τόλμησες ο ίδιος να πάρεις την πληροφορία μου δεν νομίζω να σε κατατάσσει σε λαμπαδηδρόμο φιλε μου!

Ναι το Κατοχικά Νέα είναι ότι να ναι “μπλοκ¨(Ιστοσελιδα ειμαστε!!!) και είμαι πολύ περήφανος που φρόντισα στην εποχή του σκότους να κρατήσω το χάος ζωντανό!Τώρα άντε ψάξε να βρεις τι σου είπα !

Στο χωριό μου τους τοίχους τους λένε και ντουβάρια … συνήθως αυτά είναι που δεν θέλουν να παραδεχτούν τα λάθη τους !

Καλημέρα σας άγνωστοι επικριτές μου ..!

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “Πόπη μου συνεχίζεις να λες ψέματα ..γιατί;”
  1. Καλη σου μερα Stranger.
    Ολος αυτος ο πολεμος που σου κανουν πρεπει να σε κανει πιο δυνατο και φυσικα να μη σε βαλει απο κατω, γιατι οπως ξερεις καλυτερα απο τον καθενα μας κανεις κατι ΣΩΣΤΟ…………..
    Keep going

    4everpao13

  2. Θα έρθει η ώρα των τυφλών ντουβάριων που έχουν χάσει τον κερατοειδη χιτώνα να δουν απότομα κ τότε θα παρακαλάνε μην θα χάσουν τους βολβους ολόκληρους

  3. παλαιότερα έμπαινα και σχολίαζα στην σελίδα της σουφλή.είναι συχνά αντιφατική ,σε αυτά που “αναρτιζει”.επίσης είδα κάτι εκεί που δε μου “αρεσεσε” καθόλου.ένας έστελνε εκκλησιαστικού περιεχομενου σχόλια κι αυτή άρχισε να του μιλάει πολύ asxhma.ton έβριζε ενώ αυτός ζήτησε συγγνώμη κι έφυγε αυτή συνέχιζε να vrizei.de της άρεσε που στέλνουν κάποιοι χριστιανικό υλικό.αυτό όταν το είδα “δισαρεστιθικα” tromera.o τρόπος που του μίλησε ήταν απαράδεκτος.

  4. έχω προσέχει κάτι περίεργο,η σουφλή ενώ με κάποιους μιλάει ωραία ξαφνικά πλακώνονται.αυτό είναι λίγο κουφό,γιατί ενώ ανεβάζει αναρτήσεις τους μετά τσακωνοντε.η μιλάει ευγενικά, με κάποιος ενώ άλλους τους αγνοεί.η μαλωνει καποιον γιατι εχει αλλες προτασεις να πει.μπορεί να την άδικο κι όλας απλά λέω τι έχω prosexei.de ξέρω ποιος έχει δίκιο μα αν μιλήσετε μετάξι σα όμορφα, πιστεύω θα τα βρείτε.οι άνθρωποι πρέπει να είναι μεταξύ τους, αδερφωμένοι .όταν μπούν εγωισμοί στην μέση και αρχίζουν αυτά, είναι ότι xirotero.sto τέλος όλοι χαμένοι βγαίνουν όταν αρχίζουν, να σκοτώνονται μεταξύ tous.se έναν καβγά ποτε δε φταίει μόνον ο ένας ,κάποιος “τσιgkλαει” τον άλλον.μπορεί εσκεμμένα μπορεί και άθελα,το θέμα είναι να τα βρίσκουν στο telos.de βγάζει πουθενά μια αντιπαράθεση,κανεις δε είναι τελειoς.πρέπει να προσπαθούμε να συγχωρούμε,τότε και οι άλλοι ηρεμούν βάζουν τα μαχαιρια στην θήκη mesa.an πάλι δε γίνετε αυτό δυστυχώς γίνονται αυτά όπου γίνονται δε τα βρίσκουν ποτε μεταξύ τους και μια ζωή είναι στα μαχαιρια.ακόμα κι άτομα που μπορεί, να ήταν κάποτε φίλοι.προσπαθήστε να τα βρείτε φιλικά, είναι κρίμα να φτάνουν τα πράγματα στα άκρα.αυτό το λέω, κι για τις δυο πλευρές.αυτό θα πει ανωτερότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *