12:08 - 28/05/2015

Προς του συνεργάτες μου στην give4wards

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μάλλον θα έχετε δει ότι μπήκα στην δεύτερη κερδοφορία μου .

Ελπίζω να έχετε ελέγξει και το μπόνους ηγεσίας της εταιριας !

Ένα από τα βασικά μυστικά της επιτυχίας σε δίκτυα είναι η συνεχή ροή από ενδιαφερόμενους , ουσιαστικά το μεγαλύτερο μυστικό επιτυχίας είναι να μπορείς καθημερινά να έχεις την ευκαιρία να δείξεις την επιχειρηματική σου ιδέα σε περισσότερο κόσμο!

Κάποια στιγμή οι γνωστοί τελειώνουν ,αυτό δεν πρέπει να σας τρομάζει καθόλου μιας και αν σου τέλειωσαν οι γνωστοί και είσαι ακόμα όρθιος και με όρεξη και πείσμα να πετύχεις τότε είσαι γεννημένος για αυτό που κάνεις και η επιτυχία είναι σίγουρη ότι θα έρθει!

Όλα έχουν τα στάδια τους , σαν κρεμμύδι που σιγά σιγά δείχνει το εσωτερικό του! Έτσι και η επιτυχία έχει τα στάδια της , τα στάδια αντοχής σας , τα στάδια της επιμονής σας , τα στάδια που κάθε όχι σε οδηγεί κοντά στο ναι !

Κάποτε , όταν έκανα εκπαίδευση σε ανθρώπους δικτύων για να μάθουν τους τρόπους να πετύχουν τους στόχους τους τους έλεγα …Όλοι σας ψάχνετε των άνθρωπο των 100 ΟΧΙ !!

Με κοίταζαν περίεργα και τους εξηγούσα οτι αυτός που μπορεί να ακούσει 100 ΟΧΙ και συνεχίζει για τον επόμενο είναι ο καλύτερος συνεργάτης που θα μπορέσετε να έχετε ποτέ!

Βέβαια στην περίπτωση τις give4wards λόγω προϊόντος και εποχής κανείς από εσάς δεν θα ακούσει παραπάνω από δέκα όχι για να πάρει το ΝΑΙ …αλλά εγώ θα επιμένω να ψάχνω ανάμεσα σας τον άνθρωπο τον 100 ΟΧΙ!

Ο μόνος τρόπος να πετύχεις στην δημιουργία δικτύων και στην διαχείριση ομάδων με κοινό στόχο και σκοπό είναι να έχεις αγαπήσει απόλυτα αυτό που κάνεις και να το κάνεις με παθoς !

Καλός η κακώς είμαι ο σπόνσορας σας και από μένα δεν θα ακούσετε ποτέ να μιλάω για χιλιάρικα ,για αυτοκίνητα , για ταξίδια απλά γιατί δεν μου δημιουργούν πάθος !

Θα ακούτε από εδώ και πέρα συνέχεια όμως την ανάγκη και το όραμα μου να δημιουργήσω ομάδες οι οποίες νοιάζονται , ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να νικούν κάθε μέρα τον εαυτό τους , τις πεποιθήσεις τους , που θα μπορούν να είναι ενεργοί στα προβλήματα των γύρω τους αλλά και άρτια εκπαιδευμένοι να μπορούν να δεχτούν την προσωπική επιτυχία και Ευτυχία !

Υπάρχει μια κρυφή αλήθεια που τις περισσότερες φορές μας τρομάζει όταν την ακούμε , αυτή η αλήθεια μιλάει για την προσωπική μας επιλογή να ζήσουμε το μονοπάτι της Ζωής μας !

Η αφθονία , η Ευτυχία , η γαλήνη , η αφοβία , η ξεγνοιασιά , η χαρά είναι κομμάτια που υπάρχουν μόνο μέσα μας , εμείς είμαστε αυτοί που έχουμε επιλέξει να μην ζήσουμε όλα αυτά που εξωτερικά ζητάμε!

Θα σας δείξω τους τρόπους που μέσα από μια συλλογική προσπάθεια μπορούμε όλοι να περάσουμε στην εξωτερική ασφάλεια που μας στέρησε τα εσωτερικά μας πλούτη!

Και αυτό θα γίνει μόνο αν αυτή την στιγμή αφήσετε την χαρά για λίγο να βγει στην επιφάνεια !

Θελετε να πετύχετε σε κάτι; Ρωτήστε τον εαυτό σας ,,πότε σου είπα εαυτε μου ότι δεν μπορώ να πετύχω ότι θέλω; … Αν έχετε μάθει να μιλάτε μαζί του μια είναι η απάντηση … Όταν μου στερήσες την χαρά!!!

Η χαρά σε αυτό που κάνω είναι το αιώνιο μυστικό της επιτυχίας . Η χαρά δεν αμφισβητεί , δεν φοβάται , δεν ντρέπεται ,δεν αφήνει την λογική να μπει εμπόδιο!

Η χαρά είναι απίστευτη φίλη με το χάος , η χαρά αναμένει το θαυμαστό , το απίστευτο ,το αδυνατο!

Αν δεν ανοίξετε την πόρτα στον θαυμαστό κόσμο του αδύνατου πως θέλετε να πετύχετε όλα όσα σας φαίνονται άπιαστα;

Για να λειτουργήσει το σύμπαν συνωμοτικά υπέρ σου πρέπει να έχεις δώσει στην ψυχή σου ,στο πνεύμα σου ,στο μυαλό σου την ευκαιρία να μπορεί να δεχτεί την συγχρονικοτητα της τύχης!!!!

Με χαρά καλείς την συγχρονικοτητα σου να επιφέρει τα γεγονότα που θα συνεχίσουν να σε κάνουν χαρούμενο!

Είναι σαν ένα μικρο ναρκωτικό που αν δυνηθείς μέσα του μετά ζητάς πάντα να είσαι εκεί!

Μαζί θα γνωρίσουμε το ναρκωτικό αυτό της Ζωής , χαρούμενοι με όρεξη να διερευνήσουμε το αδύνατο μέσα από την δοκιμασία του εαυτού μας !

Όταν φτάσουμε στην δόνηση της χαράς δεν θα έχουμε ανάγκη ξανά καμία εξωτερική απόδειξη επιτυχίας για να κάνουμε αυτό που ονειρευόμαστε !

Αρα το ΝΑΙ η το ΟΧΙ που ακούς είναι απλά σκαλοπάτια μιας μυστικής διαδικασίας στο να φτάσεις στον θαυμαστό κόσμο , στο να φτάσεις στην χαρά!

Δημιούργησα για εμάς φυλλάδια που μπορούμε να τα βάζουμε στα αυτοκίνητα που παρκάρουν σε Σούπερ μάρκετ … το φυλλάδιο ειναι αυτό και θα είναι έτοιμο σε μια εβδομάδα !

give4

give4back
Όσοι είναι αρκετά χαρούμενοι και θέλουν να δοκιμάσουμε αυτό το παιχνίδι ας μου στείλουν στο εμαιλ διεύθυνση και τηλέφωνο να τους στείλω μερικές χιλιάδες κομμάτια !

ΟΛα είναι ένα παιχνίδι…πιστέψτε με !

Με εκτίμηση σε όλους

Stranger …

Υ.Γ TO SKYPE THS GIVE4WRDS ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Give4wards Official

ΤΟ ΤΗΕΛΦΩΝΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ (χαχαχαχα Οχι εδω θα με τρολαρετε το εχουν οι συνεργατες ) …ΜΕ ΠΕΡΝΕΙΣ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΣ

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΑΣ ..

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*