20:56 - 12/06/2015

Ποια είναι τα σημεία κλειδιά που θα αντιμετωπίσει η Αμερική μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου ;

Διαφημίσεις

Είναι γνωστό πλέον σε όλες τις συνωμοσιολογικες ομάδες ανα τον κόσμο ότι όλοι κοιτούν προς το τέλος Σεπτέμβρη, όλοι περίμενουν ένα μεγάλο γεγονός να συμβεί στο τέλος του Σεπτέμβρη .

Για να μπορέσεις να δεις αν οι φόβοι όλων των ερευνητών έχουν κάποια ουσία θα πρέπει να αναλύσεις την περίοδο μέχρι την ημερομηνία και την στιγμή που φοβούνται για να δεις αν υπάρχουν άγκυρες και γεγονότα που μπορούν να πυροδοτήσουν μία κατάσταση μη ελέγχου .

Έτσι λοιπόν σημάδεψαμε με εφτά σημεία χρονικά με συγκεκριμένα γεγονότα που πιστεύουμε ότι μπορούν να είναι αιτία ώστε ο αμερικανικός πληθυσμός να βρεθεί σε μια κατάσταση πανικού, σε μια κατάσταση μη ελέγξιμη .

Τέλος Ιουνίου άρχες Ιούλιου είναι η εποχή που το ανώτατο δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών θα πάρει την τελική απόφαση για το θέμα της παντρειάς μεταξύ των γκέι .

Πολλοί πιστεύουν ότι η απόφαση θα είναι θετική και για τις 50 πολιτείες και ακόμα περισσότεροι πιστεύουν ότι αυτή η απόφαση θα είναι ένα σημαντικό σημείο για το έθνος της Αμερικής .

Ιούλιος 15 με Σεπτέμβριο 15 έχουμε την μεγάλη στρατιωτικη άσκηση τη γνωστή ως Τζειντ Χέλμ η οποία θα πραγματοποιηθεί από τον αμερικανικό στρατό, οι πολιτείες που συμμετέχουν σε αυτήν την άσκηση είναι το Texas, Colorado, νέο Μεξικό, Αριζόνα, Νεβάδα, Γιουτα, California, Mississippi και Florida . Πολλοί φοβούνται ότι μέσα σ’ αυτή την περίοδο θα υπάρξουν στερησεις δικαιωμάτων και ελευθεριών και ίσως και να υπάρξει ένας στρατιωτικός νόμος στην Αμερική .

Στις 28 Ιουλίου όπως είχε αναφέρει ηδη το Reuters από τις 28 Μαΐου οι χώρες της ευρωπαΐκής ένωσης θα έχουν δύο μηνών προθεσμία για να θεσπίσουν μία “bail-in” νομοθεσία . Κάθε έθνος που δεν θα έχει “bail-in” νομοθεσία σε υσχη θα αντιμετωπίσει νομικές συνεπειες από την ευρωπαΐκή επιτροπή .

(Bail in είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται στην οικονομία ως μία επιχείρηση διάσωσης μιας χώρας που κινδυνεύει να καταρρεύσει οικονομικά, χρησιμοποιώντας εσωτερικούς πόρους.

Το bail in γίνεται για παράδειγμα με το κούρεμα των καταθέσεων:

η χώρα για να ορθοποδήσει οικονομικά, κουρεύει τις καταθέσεις των πολιτών (αποκομίζοντας χρήματα από έναν τέτοιο εσωτερικό πόρο) κι έτσι βρίσκει τα χρήματα που της λείπουν, χωρίς να χρειαστεί εξωτερική βοήθεια.)

Η ερώτηση είναι για πιο λόγο βιάζονται τόσο πολύ τα σκυλιά της Ευρώπης; προβλέπουν ότι έρχεται άλλη μια μεγάλη οικονομική κρίση η οποία είναι έτοιμη να εκραγεί;

Σεπτέμβριος -13 αυτή ημερομηνία ονομάζεται και Ελουλ 29 στο εβραικο ημερολόγιο είναι η τελευταία μέρα του Shemittah χρόνου . …( Από τη στιγμή που οι Εβραίοι εγκαταστάθηκαν στους Αγίους Τόπους, άρχισαν να μετράνε και να τηρούν κύκλους επτά χρόνων. Κάθε κύκλος θα κορυφωθεί μέσα σε ένα χρόνο Σαββατικών, γνωστός ως Shemittah, κυριολεκτικά σημαινει: “. Να απελευθερώσει”)

Πολλοί ανησυχούν για αυτή την ημερομηνία γιατι η ιστορία έχει δείξει ότι στις τελευταίες μέρες των προηγούμενων δύο Shemittah έχουν προκύψει τεράστιες καταστροφές στα χρηματιστήρια .

Το Σεπτέμβριο 17 του 2001 που ήτανε ημερομηνία πάλι Ελοθλ 29 απ’ το εβραικο ημερολόγιο είχαμε μία από τις μεγαλύτερες πτώσεις στο χρηματιστήριο της Αμερικής η οποία ήτανε πρωτοφανής για εκείνη την εποχή .

Το Σεπτέμβριο 29 του 2008 που πάλι ήτανε μια άλλη μέρα Ελουλ 29 από το Εβραικο ημερολόγιο ο δεικτης dow έχασε 777 πόντους που μέχρι σήμερα αυτό έχει παραμείνει σαn ρεκορ όλων των εποχών .

15 Σεπτεμβρίου είναι η 70ή σύνοδος της Γενικήw Συνέλευσης των ηνωμένων Εθνων στην οποία θα γίνει αναφορά από τη Γαλλία που σχεδιάζει να εισαγάγει ένα ψήφισμα στο οποίο θα δώσει την επίσημη αναγνώριση του συμβουλίου ασφαλείας του ΟΗΕ στο παλαιστινιακό κράτος, μέχρι σήμερα η Αμερική ήταν πάντα αντίθετη σε ένα τέτοιο ψήφισμα αλλά από ότι φαίνεται ο Μπαράκ Ομπάμα εχει την διαθεση τα πράγματα να είναι πολύ διαφορετικά αυτή τη φορά .

Σεπτέμβριος -25 με Σεπτέμβριος -27 τα Ηνωμένα Έθνη πρόκειται να ξεκινήσουν ένα νέο πρόγραμμα για τη βιώσιμη ανάπτυξη σε ολόκληρο τον πλανήτη, μιλάμε για την ατζέντα 21 αλλά όχι την απλή ατζέντα 21 αλά μία ατζέντα 21 με “αναβολικά” αυτή η ατζέντα δεν είναι μόνο για το περιβάλλον αλλα περιλαμβάνει επίσης διατάξεις που αφορούν την οικονομία, τη Γεωργία, την εκπαίδευση ,και την ισότητα των φύλων! Στις 25 Σεπτεμβρίου παππάς θα μετέβη στη Νέα Υόρκη για να δώσει μια σημαντική ομιλία ξεκινώντας τη διάσκεψη όπου θα παρουσιαστεί το νέο αυτό πρόγραμμα .

Σεπτέμβριος -28 αυτή είναι η ημερομηνία των γνωστών πιά σε όλους μας τεσσάρων κόκκινων φεγγαριών . Τότε θα έχουμε ένα σούπερ φεγγάρι και θα είναι και ορατό από την πόλη της Ιερουσαλήμ να θυμίσουμε ότι τέτοιες εκλείψεις συνέβησαν λίγο πριν και λίγο μετά από την καταστροφή του ιουδαϊκού ναού από τους Ρωμαίους το 70 προ Χριστού .

Κατά πόσο αυτα τα ντόμινο είναι ικανά να δημιουργήσουν ένα τεράστιο γεγονός περίπου στις 23 με 26 Σεπτεμβρίου είναι ένα θέμα προς μεγάλη σκέψη και ανάλυση .

Βεβαια καποιες στιγμες πρεπει να θυμομαστε και αυτους που μεσα απο αλλους δρομους συναντουν το μελλον και τα γεγονοτα …

https://www.youtube.com/watch?v=7mN4S1DRzlk

Κατοχικά νέα

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Ανώνυμος 06/13/2015 @ 7:01 ΠΜ

    Τιποτε δεν θα γινει και θα μας βγαλετε νεες ημερομηνιες…

  2. Ανώνυμος 06/13/2015 @ 4:33 ΜΜ

    oti egine tis 21 12 2012 tha gini pali kalo to paramithi ala o drakos psofise sti diadromi :PPPPPPPPPPPPPPPPPP

  3. Ανώνυμος 06/13/2015 @ 7:51 ΜΜ

    “Ίσως η πρώτη δημόσια ένδειξη ότι τα πράγματα πήραν την κάτω βόλτα για την Lehman ήταν η 9 Ιουνίου, 2008, όταν η Fitch μειώνει γην αξιολόγηση της Lehman σε ΑΑ- με αρνητικό outlook. (κατά ειρωνικό τρόπο, 7 χρόνια αργότερα την 9.6.2015 η S&P μείωσε την αξιολόγηση της Deutsche Bank σε ΒΒΒ+)

    Το αρνητικό «outlook» δηλώνει ότι μια άλλη περαιτέρω υποβάθμιση είναι πιθανό. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αυτό ήταν η οιο αρνητική αξιολόγηση όλων των εποχών.

    Μόλις 3 μήνες αργότερα, κατά τη διάρκεια της μίας μόλις εβδομάδασ, η Lehman θα ανακοινώσει μια σημαντικές απώλειες και πτώχευση.Θα μπορούσε να συμβεί αυτό για την Deutsche Bank;”

    απο olympia

    μου φανηκε χρισημο να το γνωριζεις !!!

  4. Ανώνυμος 06/14/2015 @ 11:13 ΜΜ

    Μην λες μεγαλο λογο .Ποτε δεν ξερεις .Αναμενωμεν στο ακουστικο μας.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*