Διαφημίσεις

Αν η συμπεριφορά τους είναι απίστευτα παράξενη αυτή την στιγμή…μιλάω για σπάνια και πρωτόγνωρη συμπεριφορά μόνο…πείτε στα σχόλια περιοχή και είδους συμπεριφοράς …ΑΜΕΣΑ!

Stranger…

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

68 σχόλια στο “Πείτε μου τώρα αν έχετε σκύλους…”
  1. Έτσι μια στα γρήγορα πριν λίγο….κατεβαίνω με την οικογένεια προς κεντρο με τον πιτσιρικά….(επαρχία) και μέσα από τα στενά πριν φτάσουμε κέντρο ειναι μια αγέλη από αυτές των πέντε με εξη σκυλιά μεγαλοσωμα τα οποία περνάμε από δίπλα και αυτά ειναι τέντα χωρίς να κουνήσουν ουτε αφτι.Μονο στην εικόνα θα σπέρνεις το παιδί αγκαλιά για να μην έρθεις προ τετελεσμένου γεγονότων .Δεν δίνω σημασία και προχωράμε χεράκι χεράκι….ξαφνικά τα σκυλιά πετάγονται όλα μαζί γαβγίζοντας προς άλλη κατεύθυνση από εμένα.Περναγανε κάποιοι (όχι Έλληνες) μετανάστες και τους πήραν στο κυνηγη χωρίς να τα πειράξουν (οι μετανάστες).(ρατσιστής δεν είμαι….γράφω τι έγινε).

      1. Εχω 7 ποιμενικους μεγαλοσωμους και μια “τσοπανα” μικρης ηλικιας . Ενω ειχαν (η αγελη ποιμενικων) την συνηθη συμπεριφορα …,ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ εχει αλλαξει !!! Ιδιαιτερως των μικροτερων σε ηλικια , που ακροβολιζονται στα ακρα της περιφραξης ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ .. ΗΡΕΜΙΑ…ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ !!!!
        Σαν κατι να αφουγκραζονται…κατι να περιμενουν !!! Τα μεγαλυτερα ,και η αρχηγος ,..κανουν στενοτατη φυλαξη σε ολη την οικογενεια ,σε ενοχλητικο βαθμο , τετοιον , που απωθουν και τα μικροτερα απο κοντα μας !! Την τσοπανα την εχουν μονιμα σε προστασια !!
        Προσπαθω να καταλαβω ολο αυτο το χρονικο διαστημα για το τι τους συμβαινει και δεν το εχω ακομη καταλαβει !! Μερικους γνωστους και συχνους επισκεπτες….ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ..χωρις συνοδεια απο εμας !!!!
        ΤΙΣ ΠΕΘΕΡΕΣ ( αστειο ) ΤΙΣ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ !!!
        ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ..ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΝ ΚΛΑΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ…Η ΕΝΤΑΣΗ .. (ακομα και απο μακρυνη περιοχη ) ΠΕΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΜΑΧΗΣ !!!!
        Τα ξενα παιδακια που ερχονται στο σπιτι…, τα φυλανε με υπερβολικο τροπο και δυσκολα επιτρεπουν σε καποιον μεγαλο απο εμας να τα πλησιασει !!!

        Υ.Γ. Εχω σκυλια απο την παιδικη μου ηλικια ..και αυτο που κανουν αυτα τωρα , με εχει ξαφνιασει !!!
        Ιδιαιτερα τα μεγαλα (ηλικιας 7,8.9χρονων) !!!!

    1. (Αιγιο) το δικο μου βηχει απο εχθες το βραδυ λες και κατι του εχει καθισει στο λαιμο…..

  2. Δηλαδή εμείς που δεν έχουμε σκύλους δεν θα μάθουμε τι παίζει? Για γίνεται λίγο πιο συγκεκριμμένοι?

  3. Ζευγολατιο Κορινθίας προσπαθεί από χθες να πηδηξει τον φραχτη και να βγει έξω από το σπίτι με μανία… Τα έχει καταφέρει τρεις φορές πρώτη φορά συμβαίνει αυτό… Τι παίζει ?

  4. Εγω προσωπικα δεν εχω δικο μου σκυλο……αλλα υπαρχουν αρκετα εκει που μενω…επισης υπαρχουν στον χωρο εργασιας μου…..εχω παρατηρησει εδ και αρκετο κατι πολλυ διαφορετικο στη συμπεριφορα τους…….υπαρχουν στιγμες που γουγιζει το ενα μετα το αλλο χωρις κανενα λογο(ορατο)….βραδυ και μερα……εχω παρατηρησει και κατι αλλο εχουν γινει πολυ πιο φιλικα(τουλαχιστον ετσι τα αντιλαμβανομαι προς εμενα)πιο συντονισμενα μαζι μου,τις σκεψεις μου και τα συναισθηματα μου(οταν ειναι κοντα μου)…..ωρες ωρες νιωθω οτι επικοινωνουν μαζι μου,αλλα ακομα δεν μπορω να τα καταλαβω τι λενε……σαν να περιμενουν κατι μεγαλο που ερχεται!………Σημερα καποια στιγμη αρχιζουν να γαυγιζουν ολα τα σκυλια χωρις κανενα προφανη και ορατο λογο!…….Παντως νιωθω ολα τα ζωα εχουν αλλαξει συμπεριφορα εχουν γινει πιο φιλικα προςτον ανθρωπο,και πιο συντονισμενοι μαζι του(δεν νομιζω ομως οτι ισχυει για ολλους) ,αλλα ιδιατερα τα σκυλια ο καλυτερος φιλος του ανθρωπου δεν λενε? κατι θα ξερουν…..Νικο συγνωμη αν ξεφυγα απο το θεμα!

  5. Βρε Stranger μην μας τρελαινεις βραδιατικα. Υπονοεις οτι διαισθανονται καποιο σεισμο που ειναι να γινει? Αυτο μας ελειπε…εχουμε τοσες αλλες σκεψεις τωρα στο μυαλο μας τετοιες στιγμες. Εκτος και αν υπονοεις οτι γενικα διαισθανονται αρνητικη ενεργεια στο χωρο για αλλους λογους. Ή οτι γενικα πεφτει πολλα “παραξενα κυματακια” στο αερα αυτες τις ημερες…ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΑΣ ΟΜΩΣ, ΠΕΣ ΜΑΣ????

  6. Εχω δύο.Τώρα είναι ήσυχα, αλλά πριν 2 ώρες ούρλιαζαν σαν λύκοι, με το μακροσυρτο ουρλιαχτό.Αυτό το κάνουν πάντα, όταν περνά κάποιος γύφτος με μεγάφωνο.Την συγκεκριμένη ώρα, δεν περνούσε κανείς και μου έκανε εντύπωση.

  7. εχω ενα μικρο πιτ μπουλ5 μηνων…….. ειναι 1 εβδομαδα τωρα που τον εχει παρατηρηση η κορη μου να κοιταει επιμονα ακινητος στο κενομεσα στο σπιτι …….. μιας και τον εχουμαι μαζι μας…….. χωρις να γαβγιζει αλλα σαν να βλεπει κατι που δεν μπορουμαι να δουμαι εμεις!!!!!!!

  8. Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΗΡΕΜΟΣ… ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΓΑΥΓΙΖΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ…

    ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΤΑ. ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΙΣΚΙΟΣ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΚΤΩ …. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑΞΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ.(ΣΥΝΗθΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ). ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ. ΑΚΟΙΜΗΤΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ….

    ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΟΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΜΠΛΕ ΓΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΚΥΛΟΥ…ΟΝΤΩΣ.. ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.

    Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

    ΙΩ

    1. Το δικό μου, ράτσας Ακιτα, ενώ απ’ τη φύση του γαυγίζει σπάνια, πριν δυο ώρες περίπου και ενώ ήταν ήσυχη σαν να έβλεπε κάποιον ή κάτι στην είσοδο του σπιτιού και γαύγιζε αλύπητα. Προσπάθησα να την ηρεμήσω και έλεγξα μήπως βρω τι την ενοχλεί αλλά μάταια. Ενώ είναι ‘σπιτόσκυλο” και κοιμάται μέσα την τελευταία βδομάδα δεν θέλει να μπει με τίποτα και την δελεάζω με φαί… αλλά είναι ανήσυχη γενικότερα! (περιοχή Ανατολικής Αττικής)

  9. Κοντά μου υπάρχει μαντρί με ζώα. Πρώτη φορά τις ακούω βράδυ να μουγκριζουν τόσες πολλές και έντονα.

    Εγώ πάλι νοιώθω κάπως…

    Εάν συμβεί κάτι στις 4:39 τα ξυμερωματα θέλω πολυ να το μάθω….

  10. Έχει τρεις ημέρες που αγχώνεται πολύ όταν λείπω έστω και για λίγα λεπτά απο το σπίτι, πχ να πάω στην ανακύκλωση που είναι είκοσι μέτρα μακρυά. Στην πραγματικότητα είναι πολύ ανεξάρτητος και για αυτό πρόσεξα αμέσως την αλλαγή.
    Ξυλόκαστρο.

  11. Ο δικός μου στ΄αρχίδια του όλα,και κλέφτες να΄ρθουν ζαμάν φου.Παραείναι φιλικός,μόνο άμα σέρνει καμιά σκύλα με ζαλίζει τον έρωτα,με εξαίρεση μερικές φορές που ουρλιάζει μαζι με του γείτονα χωρίς προφανή λόγο,όχι τώρα τελευταία πάντως

  12. εχω τρεις σκύλους,τελαυταια έχει αυξηθει η επικοινωνια μου μαζι τους σαν να με καταλαβαινουν περισσοτερο,εδω και μερικα βραδυα περιπου ιδιεσ ωρες γαυγιζουν χωρις λογο και επιτηρουν εντονα την αυλη. το ιδιο και αυτα της γειτονιας.Κεφαλονια

  13. Οι ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ δίνουν κ παίρνουν χρόνια τώρα κ εμείς αναρωτιομαστε γιατί τρώμε φαπες κ δεν μιλάμε καθόλου.ΤΣΙΤΟΣΤΕ Κ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΕΔΩ Κ ΤΩΡΑ.Να είστε πάντα σε ετοιμότητα για παν ενδεχόμενο γιατί οι καιροί το απαιτούν

  14. Δεν ξερω αν μιλας για ΕΛΛΑΔΑ διοτι στον ΚΑΝΑΔΑ δεν βλεπω καμμια διαφορα.Με τις γατες και τα σκυλια μου.

  15. Ειμαι σε φυλαξη χώρου καπου ,,,,, υπαρχουν 2 σκυλια τα οποία τα παρατηρώ της 4 τελαυταίες ημέρες στις 04:00-με 05:00 και για 15 λεπτα περίπου γαυγίζουν μαζι εχθρικά και θυμωμένα μαζί με άλλα 8-10 σκυλιά που υπάρχουν σε απόσταση 400 περίπου μέτρων ε΄ξω απο τον χώρο φύλαξης σαν κατι συγκεκριμένο να τα ενοχλεί όπως και τα συγκεκριμένα 2 γαυγίζουν πολλα άτομα που πλησιάζουν στον χώρο φύλαξης με ποδηλατα η με τα ποδια εννοω αθιγγανους ρωμα κλπ που περνανε εξωτερικα της περιφραξης συνήθως αργα την νυχτα ειναι σε 2 δρόμους δημόσιους ο χωρος………..

  16. Mάλλον για σεισμό ρωτάει… Ακιτα κ το δικό μ, έχουμε και τρελό ρηγμα εδώ στην Κόρινθο… Ακούω σκυλιά να γαβγιζουν τώρα τριγύρω, να πάρω σφυριχτρα ?:ρ

  17. Εχω γατα εχθες το βραδυ εμεινε στο μπαλκονι ολο το βραδυ,ολα τα υπολοιπα ειναι στο δωματιο μου.Δινει καποιες μαχες μεταξυ 3 με 5 το πρωι φωναζοντας….Τελευταια εχει γινει η σκια μου.Περιοχη Περιστεριου.

  18. Δυτικη Αττικη…..το dogo Argentino ειναι οπως παντα καμμια διαφορα,το ημιαιμο σαν να επικεντρωνει το βλεμμα της καπου χωρις να υπαρχει κατι εμφανη….πριν λιγο στην βολτα συγκεκριμενα…..τωρα τουφα,υπνο κ αγκαλιτσα κ τα δυο.

  19. Eίχα υπέροχο πιτμπουλάκι που μου έφυγε (15 χρονών) τον Φλεβάρη. Πρόσφατα πήρα ένα λυκάκι είναι μόλις 4μηνών, και παραείναι οξυδερκης και εξυπνος για την ηλικια του… Κάθεται ήσυχα κι ωραία, και ξαφνικά βγαίνει στο μπαλκόνι ενώ επικρατεί απόλυτη ησυχία και ακολουθώντας τον βλέπω πως κάτω (είμαι στον 3ο) περνάει είτε ένα γατί είτε ένα μικρό σκυλί (με την κυρά του)… ΔΕΝ γαυγίζουν όμως, δεν κάνουν κανέναν θόρυβο κι ο δικος μου πρέπει να’χει βιονικά αυτιά για να ακούει πατημασιές τους απ’τον 3ο. Το άλλο που με παραξενεύει και με ψιλοφρικάρει, ει΄ναι ότι ξαφνικά βλέπω τα μάτια του (αλλά και άλλων σκύλων έξω στο δρόμο) με ένα βλέμμα ανθρώπινο… Δεν ξέρω αν ήταν πάντα έτσι και απλά το πρόσεξα τώρα.. νομίζω πως τελευταία συμβαίνει αυτό (βασιζόμενη σ’αυτά που έχω ακουσει κι από άλλους). Τι έγινε ρε Νίκο, θα μας αφησεις στην απορία? Κανόνισε να μας πεις
    τι παίζει με το δικό σου, γιατί με τρώει η περιέργεια τώρα.

  20. Τις τελευταίες ημερες, έχει αυξήσει την επικοινωνία της μαζί μου. Είναι πιο υπάκουη. Πολύ πιο υπάκουη στις καθημερινες μας ανάγκες στο σπιτι.

    Σημαντικό : Μελαγχολεί. Τις τελευταιες ημέρες.

    Άργος – oofia@yahoo.com

  21. Ημουνα στην Παολα,και ξαφνικα ειδα να τραγουδαει απο το πουθενα!!
    Μετα εμφανιστηκαν κατι περιεργες ακτινες φωτος και προβολεις και ξαφνικα εμφανιστηκε ο παντελιδης απο το πουθενα..

  22. μένω γαλλικό Κιλκίς έχω δυο κοκονακια έχει δυο βράδια ιδιαίτερα το ένα το κοριτσάκι στέκεται στη μέση του σπιτιού κοκαλονι σαν κάτι να παρακολουθηθεί και επητηθετε μετά σε κάτι που εμείς δεν βλέπουμε μετά γυρνά πολλές φορές γύρο από τον εαυτό του και θελη να βγει έξω αυτο γίνεται δυο βράδια άπω της 2 μεχρη της 4 5 ηωρα το πρωι

  23. ΣΚΥΛΟΣ—ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΙΣ 2/7…..ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ….ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΝΕΡΟ”’…ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ”…ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΜΕ ”’ …..ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ…ΠΡΟΣΕΥΧΗ…
    ΦΙΛΙΚΑ
    Β.Μ

  24. Χτες το βραδυ ειναι αληθεια οτι ενω γενικα ειναι ηρεμο σκυλι μου,οταν γυρισα με υποδεχτηκε γρυλλιζοντας με εναν περιεργο τροπο ενιωσα οτι βιωνε ενα πολυ δυσαρεστο συναισθημα χωρις προφανη λογο
    Καστορια

  25. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΑΝΙΣ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΛΑΞΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΟΙΜΑΤΕ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ! ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΤΕ ΜΑΣ ΜΟΛΙΣ ΙΔΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΟΜΟΥΝΑ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΣΚΥΛΟΣ !!!

  26. Εγώ σήμερα πρόσεξα κάτι…..περπατάω Κ με. Ακολουθούν γάτες…Δεν έχει συμβεί άλλοτε

  27. ΔΥΟ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΚΟΚΟΝΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΜΕΡΡΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΕ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΕΓΡΙΓΟΡΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΕ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΙ ΣΙΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ!

  28. ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΠΡΟΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΗΔΗΞΕ ΑΠΟ ΤΟΝ 1 ΟΡΟΦΟ ΓΥΡΩ ΣΤΑ3 ΜΕΤΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΕΙ ,ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΣΑΝ ΝΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ! ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΚΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΖΕ,

  29. stranger δωσε κατι για θρακη κατι μεγαλο συμβαινει …………. ανοιξε τα χαρτια σου sos sos sos !!!!!

  30. Αριδαία.Κάνει κύκλους γύρω από τον εαυτό της και γαβγίζει στον αέρα.Πολλές φορές γριλίζει και στον ύπνο της.Όλα αυτα τις τέσσερις τελευταίες μέρες.Η δικιά μου πάντως δεν έχει να κάνει με πανσέληνο γιατί ποτέ δεν επιρεαζόταν από αυτήν.

  31. ειχα παει στην παολα και στον παντελιδη και δεν μπορω να πω οτι ειχαν περιεργη συμπεριφορα. Αν και στιs 4-5 pm
    ειχαν κλαταρει και κοιταζαν στο απειρο…

  32. Έχει να κάνει με αυτά που είναι τσιπαρισμένα? Κάνουν δοκιμές να δουν αν μπορούν να τα καθοδηγούν μέσω των τσιπ? Και τα φρικάρουν? Ή είναι κάτι πιο απλό όπως ένας σεισμός?

  33. ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ…ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΕΣ….ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ..
    ΑΓΝΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ….ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ…
    ΚΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ….ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ΄΄΄ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ΄΄
    ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΧΟΡΟΠΗΔΑΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΚΥΛΑΚΙ ΣΑΣ…
    Σ .Μ

  34. ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΓΚΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΒΑΛΕΣ ΣΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
    ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ…
    ΤΟ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΤΟΥ ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ Ο ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΔΕΥΣΕΙ ΣΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ
    Ο ΘΗΡΙΩΔΗΣ ΣΚΥΛΟΣ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ Ο ΜΠΟΛΙΒΑΡ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΡΓΟΣΤΡΟΦΟΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ…….
    ΕΧΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ….ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ΄΄΄….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek