Διαφημίσεις

ΤΗΛΕΓΡΑΦΙΚΑ

Έντονη κινητικότητα των τουρκικών δυνάμεων στα παράλια. Έκτακτη σύγκλιση συμβουλίου κρισεων..

Έκτακτη τροφοδότηση ΑΤΜ το μεσημέρι..

Έγινε εισήγηση για άμεση μετάβαση στρατευμάτων σε θέσεις διασποράς..

Έχουν ηδη δωθεί εδώ και καιρό τα αποτελέσματα από τα τεστ για καπιτολ κοντρόλ από τις τράπεζες ..

Στο Καρφούρ – Μαρινόπουλος του Ρέντη, στον Σκλαβενίτη και στον Βασιλόπουλο της Παλιάς Κοκκινιάς, αλλά και στο Γαλαξία της Νίκαιας, παρατηρείται εξάντληση αποθεμάτων σε ρύζι, φασόλια, μακαρόνια, γάλατα εβαπορέ και στραγάλια με σταφίδες.

Ηδη υπάρχουν αναφορές και μελέτες για το θέμα αντιδρασεις του πλήθους σε σχέση με μια άτακτη χρεοκοπία … μελέτη για την αντίδραση των μεταναστών αλλά και των Ελλήνων μέσα στις πόλεις!

Πάνω από 100 στρατιώτες των ηνωμένων πολιτειών έχουν εγκατασταθεί στην Αθήνα με την δικαιολογία της προστασίας της αμερικάνικης πρεσβείας σε περίπτωση επεισοδίων!

Η δικαιολογία αυτή είναι μη αποδέκτη μιας και αυτός ο όγκος αντρών είναι σκληρά εκπαιδευμένος σε πραγματικούς πολέμους … και δεν είναι δύσκολο να είναι ο σπινθήρας μέσα στην πόλη και όχι ο πυροσβέστης !

Τα συμφέροντα είναι τεράστια και πάντα υπάρχουν αυτοί που χάνουν…

Στο επόμενο τικ τακ λοιπόν οι κινήσεις από αυτούς που θα “χάσουν” έχουν πολυ πιο ενδιαφέρον και χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή μιας και θα χρησιμοποιήσουν όλους τους μοχλούς αλλαγής της έκβασης σε οποιοδήποτε αποτέλεσμα!

Αρα .. τα μάτια ανοικτά και την καρδια σε εγρήγορση .. τα φαινόμενα σε αυτόν τον πολιτισμό της χεστρας πάντα απατούν!

Μην τους πιστέψεις … , μην τους εμπιστευτείς ..κανέναν πέρα από εσένα και τον συνάνθρωπο σου!

Η εικόνα και η υπεροντοτητα πληροφορίας θα προσπαθήσει να σε μαστιγώσει ανελέητα ώστε να παραδώσεις την εξουσία του εαυτού σου!

Μοναδικό απάγκιο πια είναι ο συνάνθρωπος σου ..όχι το σύστημα ..όχι η πληροφορία του συστήματος ..Μόνο οι συνάνθρωποι σου ..η ομάδα προστασίας σου … η οικογένεια σου ..και ο Θεός !

Κράτα γερά … Είναι μια αναγκαστική περίοδος ώστε να ξεκαθαρίσει η ίδια η Ζωή την εξέλιξη της !

Είμαστε στα πρώτα βήματα μέσα στο σκοτεινό τούνελ..μόλις άρχισε το ταξίδι και θα διαρκέσει για όσο θα επιμένεις να είσαι προσκολλημένος σε ότι ψεύτικο σε εκπαίδευσε το σύστημα φυλακής σου!

Υπάρχει Ελπίδα ..πάντα θα υπάρχει ..απλά τώρα πια θα ξυπνούν οι άνθρωποι πιο απότομα …πρέπει να είσαι εκεί ..να έχεις επιμονη ..να έχεις αγάπη …υπομονή να τους δείξεις …ότι ένας νέος κόσμος με νέες πανανθρώπινες αξίες είναι ικανός να συμβεί αν ..όλοι εμείς αποφασίσουμε ότι η νέα σύμβαση αλήθειας μας έχει να κάνει με την καρδιά …την προστασία της Ζωής και την υπενθυμιση άξιων που παραδώσαμε στην λήθη!!

Έχε τα μάτια σου ανοικτά για τους ανθρώπους με την μαύρη πέτρα … περιμένουν χρόνια τώρα να σε βοηθήσουν .. ξέρουν να σε καθοδηγήσουν !

Πρόσεχε την τριπλα της νέας τάξης πραγμάτων που σε θέλει να φοβηθείς και με μια κίνηση να τα αλλάξει όλα ώστε να σε πεισει ότι δεν θα συμβεί ποτέ η ξαφνική κατάρρευση …μπορει να το κάνουν για να σε ξανακοιμησουν !

Αναρωτησου …κοίτα γύρω σου τις αντιδράσεις των ανθρώπων…δες πόσο εύκολο είναι να γυρίσει εναντίων μας αυτή η ψευδή ασφάλεια που υπηρετούμε στον πολιτισμό της χεστρας τους!

Όλα είναι ενα μεγάλο πείραμα από ενα τεράστιο διαβολικό ον που προσπαθεί να σε κάνει να μην το δεις … ότι και να κάνει ..ακόμα και αν αύριο αν είναι όλα ξαφνικά καλά…αναρωτησου..ποιος ο λόγος της δοκιμης …ποιος ο λόγος του τεστ;

Να θυμάσαι σε έναν πόλεμο ανάλογα τι θα κάνεις εσύ θα εξελιχθεί και το σενάριο από αυτόν που μπορεί να δημιουργεί τα σενάρια!

Stranger…

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “Οτι συμβαίνει αυτή την στιγμή πίσω από την κουρτίνα..!”
  1. μακαρι Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ να μας δωσει φωτιση και δυναμη για αυτα που ερχονται!!!!!

    1. ΚΑΛΑ ΑΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΣΩΘΗΚΕΣ..
      ΑΥΤΟΙ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΑΣ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! ΔΙΑΒΑΣΕ “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ” ΟΠΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΤΑ 2/3 ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ (ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ!!!
      ΞΥΠΝΑΤΕ!!!! ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΙΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!

  2. Ρε stranger μην μας παιδευεις αλλο ποιοι ειναι αυτοι με την μαυρη πετρα?? Κατα τ αλλα συγχαρητηρια για οσα γραφεις κ λες. Ετσι να μην φοβηθει ο Έλληνας θα τον περασουμε κ αυτον τον καβο οπως τοσους κ τοσους που περασαμε

    1. “…το σκουληκάκι βρίσκεται σ’ ώρα γλυκιά κι εκείνο
      Μάγεμα η φύσις κι όνειρο στην ομορφιά και χάρη,
      η μαύρη πέτρα ολόχρυση και το ξερό χορτάρι.
      Με χίλιες βρύσες χύνεται, με χίλιες γλώσσες κρένει:
      Όποιος πεθάνει σήμερα χίλιες φορές πεθαίνει.”

      Διονύσιος Σολωμός “Ελεύθεροι Πολιορκημένοι”

  3. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ…
    ΜΗΠΩΣ,ΡΩΤΑΩ ΤΟΝ STRANGER EΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΑ!
    ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ

    LYCAN!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek