Διαφημίσεις

Δες ποιοι προσπααθουν να σε κανουν να εχεις αποψη σημερα μεσω των μπλοκς …..

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

21 σχόλια στο “Οι απατεώνες του Ιντερνετ”
  1. STRANGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΑΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΟΕΑ…ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ…. ΛΥΣΣΑΖΕΙ Ο ΓΙΑΧΒΕΧΑΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ……

  2. Είσαι αληθινός stranger…και ότι κάνεις και λες είναι μέσα από την ψυχή σου. Σ ευχαριστούμε γι’ αυτό! Να σε έχει καλά ο θεός.

  3. Ειδοποίησε το greekalert.com Νικόλα, να φτιάξει το feed από τη σελίδα σου. Φαίνονται ακόμη οι παλιές σου αναρτήσεις εκεί και δεν μπαίνουν νέες.

  4. Η ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΣΕΚΤΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ), ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΕΤΗ, ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ, ΕΚΔΙΔΕΙ ΨΕΥΔΟΣΗΜΑΤΑ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕΣΩ ΑΛΒΑΝΙΑΣ -ΣΚΟΠΙΩΝ -ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΚΛΠ. (Ε, ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ, ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΟΛΟΒΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΙΑΡΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ), ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Η Ο.Ε.Α. ΥΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΓΝΗΣΙΟ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΠΥΛΩΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΙΜΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ «ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ» ΚΛΠ. ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΕΞΕΔΙΔΕ ΚΑΙ ΣΗΜΑΤΑ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ «ΥΠΕΡΕΛΛΗΝΕΣ» ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΘΕΟΙ ΔΙΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΛΠ. ΜΕ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ, ΜΙΑ ΤΟ 2001, ΜΙΑ ΤΟ 2006, ΜΙΑ ΤΟ 2012. ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΑΡΚΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ….

    ΟΙ ΙΑΧΩΒΑΔΕΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΜΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΤΗΝ ΤΑΔΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ΜΕΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΑΖΑΝ, ΕΝΩ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΔΙΔΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΡΚΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΙΑΧΩΒΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ…. ΜΠΡΟΥΚΛΥΝ!… ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ!!!

    ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΨΙΛΟΝ, ΟΙ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ, Ο ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΟΙ «Γ.Ο.Χ.», Η Ο.Ε.Α.ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ, ΔΟΛΙΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ (ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΦΡΑΓΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΠΑΠΑ – ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΟΤΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΘΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΦΥΑΔΑΣ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ;;;;) ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΟΛΙΩΣ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΝΥΜΦΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΕ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟΝ 666 Ή ΕΝΑΓΚΑΛΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΛΠ., ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΦΡΑΖΟΥΝ, ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΕΒΕΙΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΞΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΟΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ, ΙΝΑ ΑΠΟΚΟΠΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΩΝ. ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821, ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ.

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΛΥΣΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ!

    «Οὐδέποτε κάποια αἵρεση νίκησε τήν Ἐκκλησία• ἁπλῶς πάντοτε μαίνεται, ἀλλά μέ τό πέρασμα τοῦ χρόνου γρήγορα καταλύεται» Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός (Ιερά Παράλληλα, PG 95,1165,31).

    ΑΦΟΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΔΕΣΠΟΤΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ:
    ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΙΣ Δ, Ε, ΣΤ’, ΚΑΙ Ζ’ ΑΓΙΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ,
    ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ, ΤΗΝ ΟΜΟΟΥΣΙΑ ΑΔΙΑΙΡΕΤΗ ΚΑΙ ΖΩΟΠΟΙΟ ΤΡΙΑΔΑ, ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ, ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ, ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΦΥΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΚΟΠΙΑΣ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ,
    ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΚΠΕΣΟΝΤΑ ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΠΑΛΑΙΑΣ ΡΩΜΗΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ
    ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΚΗΡΥΤΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΟΥ ΣΥΓΚΡΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ
    https://www.youtube.com/watch?v=DpGvSS9-kNQ

    ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΙΕΡΑ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ (ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΜΨΗ):
    «Η κατάσταση δεν αλλάζει μαγικά και μηχανικά. Χρειάζονται να πολλαπλασιασθούν οι άνθρωποι που κάνουν Αντίσταση. Που παραμένουν πιστοί στις παραδόσεις μας, στις αξίες μας, στην ιστορία μας και στους αγώνες μας. Οι αναθεωρητές πολύ κακή συγκυρία επέλεξαν για να γκρεμίσουν από τις καρδιές των Ελλήνων τα κάστρα των θυσιών. Σταθήτε όλοι όρθιοι στις επάλξεις σας και μη ξεπουλήσετε τα πρωτοτόκια μας. Διδάξτε στα παιδιά σας την αλήθεια, όπως την εβίωσαν οι αείμνηστοι Πατέρες μας. Ο λαός μας ξέρει να υπερασπίζεται τα ιερά και τα όσιά του. Το έχει κατ’ επανάληψιν αποδείξει. Και θα το αποδείξει και πάλι. Αντίσταση και Ανάκαμψη! Για να ξαναβρούμε ό,τι έχουμε χάσει, για να υπερασπισθούμε ό,τι κινδυνεύει!»
    https://www.youtube.com/watch?v=pkOFfl-JkCw

    ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΙΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ:
    «Κράτα γερά μέσα σου τα ζώπυρα της πίστεως που παρέλαβες από τους γονείς σου. Η Ελλάδα είναι η χώρα των μεγάλων αγώνων για την κατίσχυση των μεγάλων ιδανικών. Μην αφήσεις τη χώρα σου να χάσει το χαρακτήρα της και να μετατραπεί σε μάζα ανθρώπων, χωρίς συνείδηση, χωρίς εθνικότητα και χωρίς ταυτότητα. Μέσα σ’ αυτή τη μάζα κινδυνεύεις να γίνεις ένα νούμερο, ένας αριθμός, να χάσεις την ελευθερία της προσωπικότητάς σου. Αδελφοί, μείνατε εδραίοι και αμετακίνητοι σε όσα μάθατε και σε όσα επιστώθητε. Μείνατε σταθεροί στην πίστη και στα ιδανικά του Γένους. Αυτό είναι το χρέος μας.»

    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:
    https://www.youtube.com/watch?v=ZGZsxAFI5kw

    ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ +
    βλέπετε μή τις ὑμᾶς πλανήσῃ. πολλοὶ γὰρ ἐλεύσονται ἐπὶ τῷ ὀνόματί μου λέγοντες, ἐγώ εἰμι ὁ Χριστός, καὶ πολλοὺς πλανήσουσι [Ματθ. κδ” 3-5]

    ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ: Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ!!! ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΚΟΥΛΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΛΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΛΟ ΞΕΡΑΘΗΚΕ!

    1. ANTE ΠΑΛΙ Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΟΥ…
      ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΣΤΟ ΠΟΥΜΕ ΡΕ ΜΠΟΥΦΟ??? Η Ο.Ε.Α. ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΑΠΑΓΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΡΥΜΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ (ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ) ΑΝΑΛΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ..ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΣΕΧΤΕΣ…ΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΕΧΤΑ – ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.
      Ο ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ “ΙΗΣΟΥΣ” ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΓΙΕΧΟΣΟΥΒΑ = Ο ΙΕΧΩΒΑ ΣΩΖΕΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΔΑΒΙΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΥ ΑΒΡΑΑΜ – ΧΑΒΡΑ ΧΑΝ.
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΛΟΓΙΣΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “666 ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΥΜΝΟΙ ΣΤΗΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ” ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ M.R.A. 666 ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821 ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙ “ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ” ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
      Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ..ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ (ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, ΜΑΣΩΝΙΑ, ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΚΛΠ) ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ…
      ΚΑΛΗ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ ]+[

      1. Η Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΙ 5-6 ΨΥΧΟΥΛΑ ΑΛΗΘΟΦΑΝΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ. ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΦΡΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΕΙ ΓΙΑ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ .ΚΑΡΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ Η ΧΟΛΗ ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ,ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ.

        1. TON KAKO ΣΟΥ ΤΟΝ ΦΛΑΡΟ..
          ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ…ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΧΟΛΗ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΓΙΕΧΟΣΟΥΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΧΟΛΗ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΣΟΙ (ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟΙ – ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΕΝΤΑΪ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΩΘ) ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ…ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ…
          ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ…
          ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΘΑ ΠΕΦΤΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΠΑΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΤΟΙΧΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ….
          ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ.

    1. ΑΝΕΡΓΟΣ ΕΙΜΑΙ ΡΕ ΒΛΑΚΑ…ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ…
      ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟΥΣ ΚΟΙΛΙΟΔΟΥΛΟΥΣ ΤΡΑΓΟ – ΠΑΠΑΔΕΣ ΣΑΣ?
      ΜΙΣΘΩΤΟΣ ΠΟΙΗΜΗΝ ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ ΠΟΙΗΜΗΝ ΛΕΝΕ ΜΕΣΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΓΑΜΩΓΡΑΦΕΣ ΣΑΣ…
      ΤΗΡΗΣΤΕ ΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ…ΒΛΑΚΕΣ!! Ε ΒΛΑΚΕΣ!!!

  5. οποιος πιστευει στο Χριστο ειναι της εκκλησιας βρε στοκε οεα;…
    διαβασε κανενα π.κυραγγελο, κ.πλευρη, εργδημεργ, ι.πασσα (αυτον πιο σωστα απο οσα εχεις ηδη διαλεξει απο αυτον να σε συμφερουν) και ελα να μας πεισεις μετα οτι ο Χριστος δεν ηταν ολυμπιος δακτυλος που ηρθε για να πολεμισει ολα αυτα που και εσυ πολεμας.
    ξυπνα μονολιθικέ!!!..

    1. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΣΤΟΚΕ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΗ?
      Ο ΙΗΣΟΥΣ Ή ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΓΙΕΧΟΣΟΥΑ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΔΑΒΙΔ ΚΑΙ ΑΒΡΑΑΜ.
      ΠΡΟΦΗΤΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΦΗΤΗ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΖΑΧΑΡΙΑ ΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο “ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ” ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΣΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΘΥΣΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΕΘΥΣΕ ΑΠΟ ΚΡΑΣΙ…
      ΔΙΑΒΑΣΕ ΡΕ ΖΑΧΑΡΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Θ’ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΙΔΟΡΟΚΑΒΑΛΑ ΦΕΡΕΛΠΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ…
      ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ Ο ΜΙΣΕΛΗΝΑΣ ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΓΙΕΧΟΣΟΥΑ (Ο ΙΕΧΩΒΑ ΣΩΖΕΙ) ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΣΚΥΛΑ!!!
      ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΒΙΒΛΟΥ? ΒΛΑΚΕΣ Ε ΒΛΑΚΕΣ ΕΒΡΑΙΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ!!!!!!

  6. 1.
    αυτα ειναι των εβραιων βρε στοκε.
    ο Χριστος πουθενα δεν ειπε οτι εχει συγγενεια με ζαχαρια, αβρααμ, δαυιδ κ.α.
    2.
    επισης δεν πηγαινε σε ευσεβεις να τους βοηθησει ή να φαει μαζι τους γιατι ελεγε πως δεν ηρθε γι αυτους (δεν εχρηζαν βοηθείας), ηρθε για τους προβληματικους (εκατονταρχους, πορνες κλπ).
    ετσι λοιπον, ως προβληματικους εβλεπε και τους εβραιους, ενω ευσεβεις θεωρουσε Αιγυπτιους και Ελληνες και οτι δεν χρειαζοντουσαν γι αυτο την βοηθειά του. την πλουσια ελληνιδα λοιπον δεν θεωρησε οτι εχει αναγκη την βοηθεια του και δεν την αποκαλεσε σκυλι, απληροφόρητε! χρησιμοποιησε προσφωνηση για το γενος των Ελληνων, την ιδια που χρησιμοποιούσε συχνα και ο Ομηρος: Κύνας! δηλαδή απο τον αστερισμό του Κυνός.

    ΞΥΠΝΑ-ΞΥΠΝΑ-ΞΥΠΝΑ !!!!!!!! (εκτος κι αν το ΞΥΠΝΑ των ιεχωβαδων σε βολευει καλυτερα…)

    1. ΕΣΥ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΑΣΕ ΜΕ ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ…
      ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΗΚΑ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΗ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΝΑΡΙΑ…
      ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΜΕΣΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΥΝΑΡΙΑ = ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΨΩΜΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΚΝΑ (=ΕΒΡΑΙΟΙ) ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΑ ΚΥΝΑΡΙΑ (=ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ)…ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΩΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
      ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΕΠΑΥΞΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣ-ΚΥΝΑ-ΝΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΑΝ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΟΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΠΕΡΙ “ΟΥΚ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΝ”.
      ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΝΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ… Η ΓΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΡΟΠΙΔΟΣ ΤΗΣ ΑΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΥΠΕΡΙΩΝΑ…ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΗΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΣΕΙΡΙΑΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ.. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ (ΒΛ. ΔΙΑΣΗΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΥΘΟ ΠΕΡΣΕΑ ΚΑΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ)
      ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΠΕΤΙΚΟ ΣΤΑΣΙΑΣΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ.
      ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΙ ΑΛΗΘΟΥΣ ΑΣΤΡΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΦΥΛΩΝ.

      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ……

      Ματθ.26:49 Κι αμέσως, αφού πλησίασε τον Ιησού, είπε: Χαίρε, Ραββί• και τον καταφίλησε

      Κάποιος τοῦ λέει «ἔρχεται ὁ Ἰησοῦς» καί τότε ἐκεῖνος ἄρχισε νά φωνάζει «Ἰησοῦ, υἱέ τοῦ Δαβίδ ἐλέησε μέ» κατά Λουκάν Ευαγγέλιο Κεφ. 18, χωρία 35 έως 43

      Καηκε και το χαρτι του ελληνα ιησου εκτος αν μας βγαλουν Ελληνα και τον Δαβιδ και τον Αβρααμ!

      1. όταν ακούω χριστιανόδουλο να φωνάζει: “ΞΥΠΝΑ”, είναι το καλύτερο ανέκδοτο ever !!!!

  7. Ακου να δεις φιλε…
    Μισεις το Χριστο οσο οι ιεχωβαδες, μεταφραζεις την καινη διαθηκη κατά το δοκουν (και στα αποσπασματα που εβαλες μιλησαν αλλοι, όχι ο ιδιος ο Χριστος-φυσικα και οι εβραιοι εχουν πειραξει και την κ.διαθηκη, συμφωνω σε αυτο), βριζεις Παϊσιο, Βατοπεδινο όπως οι παλαιοημερολογιτες…τι άλλο να σκεφτώ;..

    Και ασε μας πια με την κασσετα ‘’αξονες σαγκαης’’ κλπ..

    Ενώ εχω θαυμασει δουλειες σου, όπως περι προϊστοριας των Ελληνων, αδιαπεραστο κελυφος νετρονιακης στερεοϋφης που περιβαλλει το ηλιακο συστημα κ.ά…. το βρισκω υποπτο να μην θελεις να ερευνησεις οτι επιστημονικες μορφες σαν τον Αριστοτελη, Ισοκρατη, Δημοκριτο ηταν και γατες σε μεταφυσικα θεματα, τοσο ώστε να ωθησουν τον Αλεξανδρο να κατασκευασει με τα επιτελεια του την Κοινην, αρχαια ελληνικην δηλαδη αλλά προσαρμοσμενη για ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ χρηση. Επισης να μην εχεις ενημερωθει ότι ο Δημοκριτος (ναι ο εμπνευστης του ατομικου πυρηνα με τα ηλεκτρονια) όπως και οι Σιβυλλες, εκηρυττε την αναγκη για τον ελληνισμον, ενσαρκωσης του Θειου Λογου, τον οποιον μαλιστα αποκαλούσε Ιησούν!!! ‘’ιη’’(=δια του λογου) και ‘’σους’’ (=ανωσις).

    Σκεψου τα όλα αυτά και ψαχτα…
    Ειδαλλως….κανε παρεα με τον άλλο το στοκο τον μαρκο ντε σαντ της μαυρης φατριας.

    Καλη φώτιση δια του ελληνικου πνευματος να’χεις! (μην μπεις στον κοπο να μου απαντησεις σε παρακαλώ…με κουρασε η μονολιθικοτητα σου-κι ευχομαι να ειναι αυτη ο λογος κι οχι πρακτοριλικι)

    ΝΑ’ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ ΟSTRANGER….;H…TO AΛΛΟ: ”ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;!”
    ΓΙΑ ΄ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΣΑ.

    Καλη φώτιση δια του ελληνικου πνευματος να’χεις!

    1. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ. ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.. ΕΧΕΙΣ ΜΠΛΕΞΕΙ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΗΣ ΝΕΟΕΠΟΧΗΤΙΚΗΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΙΚΗΣ ΑΙΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΣΟΥΦΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΠΑΝΤΡΕΜΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…
      ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟΣ Ο ΓΑΜΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΔΩ.
      ΣΕ ΕΦΙΣΤΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ ΜΕ ΛΥΣΣΑ Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ 666 ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΟΥΡΑΚΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥΣ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ Α.Ο.Α. ΛΟΝΔΙΝΟΥ) ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ : “ΠΡΙΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ … ΘΑ ΔΟΞΑΣΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ (ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΑΙΜΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666)”
      ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ “ΦΩΤΙΣΕΙΣ”…ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΙΣΕΙΣ…ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙΣ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ

  8. Η κλοπή στο διαδίκτυο πάει σύνεφο Νικόλα. Και η αχαριστία πάει ένα χιλιόμετρο.

    Ο μικρόψυχος και κομπλεξικός άνθρωπος συνήθως δαγκώνει το χέρι εκείνου που τον ευεργέτησε πολύ πιο δυνατά από το χέρι κάποιου άλλου.

    Γιατί, θα μου πεις… Γιατί κάποιοι άνθρωποι είναι σαν τα δέντρα με στραβό κορμό. Η φύση έχει απ’ όλα. Μην πικραίνεσαι με κάτι τέτοιους. Δεν το αξίζουν.

  9. Εεεεε…, σιγα τα λαχανα !!!!!

    ΕΚΑΝΕ ΟΛΙΓΟΗΜΕΡΗ ΑΠΟΧΗ ΤΟ ΑΝΤΙΟΡΘΟΔΟΞΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΣΥΝΑΦΙ….ΜΑΖΕΨΕ ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ σαν τον σακκο του δηλητηριου στο στομα της ΟΧΙΑΣ…..και ΕΠΑΝΗΛΘΕ !!!!!!!!!!
    εεε…., σιγα τα νεα !!!!!!
    ΑΔΙΟΡΘΩΤΑ ΚΑΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΑ ….ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥΣ !!!!!!!!

    ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (και Αυτοι να γραφουν και να βριζουν …και Εσεις να τους απαντατε ;;;;)
    Η ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ …. ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !!!!!!! (οσους βεβαια θελουν )

    1. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ… ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟ ΧΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ…ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΔΥΚΝΕΙΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.. ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΥΛΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ.
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ , Η ΤΡΙΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΙΚΗ (ΤΡΙΔΥΜΟΣ ΑΙΘΕΡΑΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΕΡ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ) ..ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ…
      ΚΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ.. ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΕΑ ΩΣ ΣΕΧΤΑ ΚΑΙ ΩΣ ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΑΙΡΕΣΗ?
      ΕΙΠΕ Ο ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ!!!
      ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΘΑ ΠΕΦΤΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΠΑΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΤΟΙΧΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ….
      ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *