Διαφημίσεις

https://www.youtube.com/watch?v=ptYvv-0MwV8

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

33 σχόλια στο “Μήνυμα στο μέλλον σας …”
  1. Έξοχο μήνυμα αγαπητέ Stranger!
    Συμφωνώ σε όλα όσα είπες σε αυτό το podcast.
    Βγάλε κι αλλά τέτοια από καρδιάς μηνύματα γιατι η επιβίωση δεν έχει κανένα νόημα άνευ αγάπης!
    Να εισαι καλά!

  2. Εξαιρετική ομιλία……. Εξαιρετική ποιότητα ήθους……

    Έλληνα του αύριο συνέχισε…….

    1. Αγαπητε ανωνυμε 02:15

      Επειδη το αρθρο το οποιο προτεινεις,δινει επιλογη αναμεσα στο ΝΑΙ και στο ΟΧΙ με τα δικα του κριτηρια,θα σε παρακαλεσω παρα πολυ,αλλα και οποιον αλλο,διαβασει αυτο το μηνυμα,να μελετησεις προσεχτικα το παρακατω λινκ :

      http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2015/07/prodosia-einai-to-dimopsifisma.html

      Ειναι ενα μακροσκελες κειμενο,αλλα που ΠΡΕΠΕΙ και ΑΞΙΖΕΙ να του ριξεις μια ματια……θα με θυμηθεις !!!!!!

      Σε ευχαριστω πολυ !!

      1. Η αμερικη και η γερμανια 2 μεγαλες χωρες εκ πρωτης οψεως μοιαζει ενδιαφερον το κειμενο εχει ιστορικα γεγονοτα μεσα αλλα κατι λειπει κατι λειπει και σιγουρα δεν ειναι το τουλιπ.

        Κατι λειπει χμμ κατσε να σκεφτω λοιπον η γερμανια πανισχυρη χωρα δε φοβαται τιποτα περισσοτερο τις χρωστανε παρα χρωσταει.

        Η αμερικη απο την αλλη κι αυτη πανισχυρη υπερδυναμη με νασα μεσα αεροπλανοφορα πολυ στρατο πλανηταρχες και ετσι και ισως το μεγαλυτερο χρεος στο κοσμο αλλα και παλι δε φοβουνται τιποτα..

        Τι λειπει ομως τι λειπει ομως…

        Ααα το βρηκα κατσε να δεις ποιοι ελεγχουν τη μεγαλυτερη τραπεζα στο κοσμο αυτο ηταν ευκολο οι εβραιοι ποιοι ελεγχουν την ελλαδα σημερα και τα τελευταια 40 χρονια απο χουντα και μετα η ιστορια λει οι εβραιοι παλι.

        Ποιοι ελεγχουν τη γερμανια και τρωνε απο τη γερμανια χωρις να δινουν κατι πισω αυτο ηταν λιγο δυσκολο γιατι δε φενεται αλλα δυστηχως παλι οι εβραιοι.

        Ποιοι ελεγχουν την αμερικη ειδικα οταν αυτη πρεπει να παρει σημαντικες αποφασεις κι αυτο κομματακι δυσκολο αλλα κι εδω εχουμε το εβραικο το λομπι.

        Αφου λοιπον βαση ιστοριας οι εβραιοι ελεγχουν γερμανια και αμερικη γιατι το αρθρο δεν αναφερει ειδικα στην επικεφαλιδα το ρολο των εβραιων πχ να ελεγε

        Αμερικη γερμανια και εβραιοι στηνουν σχεδιο κατα της ευρωπης.

        Οι εβραιοι καποτε ηταν μια φυλη απο το 1948 και μετα ομως εχουν και χωρα.

        Αλλα τιποτα οι γερμανοι φταινει οι αμερικανοι φταινε οι εβραιοι ειναι οι εκλεκτοι και οτι κι αν κανουν δε πειραζει δε χρειαζεται να γινει αναφορα σε αυτο το φιλησυχο λαο..

        καλο το κειμενο αλλα ελειπες και χωρις τις πραγματικες αιτιες..

  3. Εχωντας γραψει τη κινηση του κυκλου του χρονου στο δικο μου το μπλογκ και δε θα καθομαι να το αναλυω κι εδω περα αλλα οι περισσοτεροι εχετε λογικα δει οι ερευνητες σιγουρα.

    Λοιπον εχωντας περιγραψει τη κινηση του κυκλου τη στροφη και το τελος του μισου εως το θανατο του αριελ σαρον καθως και το πως κινουνται τα γεγονοτα στο δευτερο μισο του κυκλου και χωρις να ειμαι σιγουρος 100% ποτε δεν υπαρχει μια τετοια σιγουρια το δημοψηφισμα ειναι ενα παραλληλο γεγονος του πρωτου μισου ενος γεγονους που δε περασε ποτε.

    Οτι δε περασε στο πρωτο μισο περναει στο δευτερο τα γεγονοτα ειναι εκει και περιμενουν να μπουν στο κυκλο εχουμε καιρο ωσπου να τελειωσει ο κυκλος και ενω ειναι περισσοτερα τα γεγονοτα απ οτι η δειαρκεια του κυκλου περνανε με τοση ευκολια..

    Στο πρωτο μισου του κυκλου μονο που δε τον λιθοβολησαν τον γιωργακη κι εδω περα με το τσιπρα μονο που αγαλμα δε του στησαν ακομα..

    Ειναι τελικα ολα τοσο απλα..

    Αφου τα βεπουμε ομως τα βλεπεται κι εσεις γιατι τ αφηνεται να περασουν γιατι δεν εναντιωνεστε??

    Εναντιωθητε μη κανετε ομως ποτε το λαθος να επαναστατησεται η επανασταση ειναι κι αυτη γεγονος του πρωτου κυκλου που δεν εχει συμβει ακομα..

    Μονο αν σπασει η αλυσιδα θα εχουμε την ελπιδα για ενα καλυτερο αυριο..

    Ολα ειναι στο μυαλο σκεφτειται ψαχτε..

  4. ποτε θα ενωθει ο ελληνικος λαος ????τι περιμενουμε????τον χαριστεα και τον γκαλη???Εγώ δεν έχω καταλάβει το εξής.γιατί πρέπει να ψηφίσουμε σαυτο το δημοψήφισμα ενώ είναι όλα στημένα και συμφωνημενα.τι εννοώ?ο Τσιπρας έχει υπογράψει ήδη μνημόνιο και το ξέρουμε δημοσιεύτηκε η πρόταση τους άρα το όχι είναι άτοπο ψηφίζοντας ναι είναι σαν να είσαι βουλευτής προ σύριζα στην βουλή και ψηφίζεις ναι σε όλα. τι προτείνω …ακυρώνει ίδιος ο λαός το δημοψήφισμα με αποχή Κυριακή πρωί όλοι στο σύνταγμα μαζεύουμε 5 εκατομμύρια υπογραφές για αυτό που θέλει η πλειοψηφία ναι στην Ευρώπη όχι σε μέτρα λιτότητας και καταθέτουμε στην βουλή την απόφαση 5 εκατομμυρίων υπογραφών καθόμαστε εκεί απέξω μέχρι δευτέρα πρωί ειρηνικά δεν κουνάμε ρούπι και ας βγουν να μας πουν τι αποφάσισαν να κάνουν σαν κυβέρνηση.

  5. .Το μήνυμα αγάπης και ενότητας έχει δοθεί από παλιά, δυστυχώς δεν το δεχτήκαμε, τώρα πια… είναι αργά, μόνο ελάχιστες εξαιρέσεις υπάρχουν ακόμα.

  6. Και επειδή δεν δέχτηκε η ανθρωπότητα το μήνυμα της αγάπης, τώρα θα γευτούμε τους καρπούς που σπείραμε.
    … ἔσται γὰρ τότε θλῖψις μεγάλη, οἵα οὐ γέγονεν ἀπ᾿ ἀρχῆς κόσμου ἕως τοῦ νῦν οὐδ᾿ οὐ μὴ γένηται… Ματθαίου 24

  7. Γιατί θα γίνει τότε θλίψη μεγάλη, τέτοια που δεν έχει γίνει από την αρχή του κόσμου ως τώρα, ούτε θα γίνει ξανά.

  8. ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ…..ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΙΚΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ….ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ!

  9. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ……

    ΚΟΙΤΑΤΕ ΕΠΑΝΩ…. [ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ }….

    ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ…ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑ- ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ…[ ΦΗΜΗ -ΑΦΘΟΝΙΑ-ΕΡΩΤΕΣ- ΝΙΚΗ-ΦΩΣ ΚΛΠ} Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 8 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΦΩΤΕΙΝΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑ..
    ΟΙ ΣΥΓΚΛΙΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΥΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΚΑΘΕ 13 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΣΥΓΚΛΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΘΕ 24 ΧΡΟΝΙΑ.
    Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΕΝΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΙΣ 22 / 3 / 2036…

    ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΥΦΘΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΄΄΄

    ΑΝ ΟΧΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΛΑΒΟΥΝ ΤΟ 2036…

    Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ.. ΑΣ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ…

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ…ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ…ΟΙ ΠΟΝΤΙΚΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΠΑΓΑΝΙΑ…
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΩΡΑΙΟ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΟ…ΟΙ ΩΔΙΝΕΣ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ..ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΑ…..Η ΧΑΡΑ ΚΑΙ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΕΦΕΡΑΝ ΤΙΣ ΩΔΙΝΕΣ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ,,,ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑ…ΤΗ ΖΩΗ..
    ΦΙΛΙΚΑ
    Κ.Μ

  10. Η ΘΛΙΨΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ. ΑΣ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ! ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΧΥΣΗ ΤΟΥ ” ΕΓΩ ” ΣΤΟ ΕΜΕΙΣ. Ο ” ΟΙΚΟΣ ” ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑ ΝΕΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ. ΑΣ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ! ΤΩΡΑ ! ΟΙ ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ. ΩΡΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΩΡΑΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ! ΓΙΩΡΓΟΣ – ΓΕΩΡΓΟΣ

  11. St ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΚΑΤΟ ΤΙς ΕΚΑΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ…
    ΕΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ..
    ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ [
    [ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟ ΡΙΧΝΟΥΝ ΧΩΜΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ } …ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ..

    ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ…ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ..

    [

    1. Συμφωνω απολυτα μαζι σου φιλε μου 13;58 !!
      Δεν γινεται απο την μια να καθομαστε απραγοι…και να ειμαστε κοτες..
      και απο την αλλη να μαχομαστε …και να ειμαστε επιπολαιοι ρομαντικοι !!!
      ΟΣΟ ΑΝΑΠΝΕΩ ΘΑ ΜΑΧΟΜΑΙ ΥΠΕΡ ..ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΠΑΤΡΙΔΑΣ ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ υπερκοματικα και ασταβλα !!!!!

      Βεβαια ο stranger , αλλιως εμιλησε αλλα στο μηνυμα του ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ “ΑΥΡΙΟ” ….και πιο μετα !!!!
      Με την λογικη αυτη ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΛΟΥΚΙ και δεν μπορω να βγω .. αρα…μην το πολεμω ..
      και να “” ασχοληθω με κατι αλλο πιο κερδοφορο και πνευματικο “”…..πεδιο γαρ…
      απαντω !!
      ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ;
      εφ’οσον ΝΑ ΖΩ (ποσο κανεις δεν ξερει)… ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΗ ….ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ;
      Και αν ακομα καταφερω να το κανω εγω….ΜΟΝΟΣ…. ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ;;

      Και τελος ….που ειναι το λαθος μου ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΔΡΩ ;
      ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ Η ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΙΜΟΔΟΤΕΙ …ΤΗΝ.ΟΠΟΙΑ ΤΕΧΝΙΤΗ ‘Η ΟΧΙ ΕΠΙΒΟΥΛΗ !!! ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΛΛΟΝ…..ειδικα η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΓΝΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ !!!!
      ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ….ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ !!!!!!

      Νασαι καλα 13;58 να εχεις ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΣΟΥ (οπως απεδειξες οτι εχεις)
      ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΕΣΥ….ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΡΙΖΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ !!!!!!!!!

      ΑΥΤΟ ΕΣΤΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  12. ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΑΘ’ ΟΛΑ PODCAST TOY NIKOY, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ “ΟΧΙ” ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ ΚΛΠ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ.

    ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 6 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ, ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΦΑΝΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ. ΕΧΕΙ ΔΙΧΑΣΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ “ΝΑΙ” ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ “ΟΧΙ”, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΛΩΝ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΝΑ ΛΕΣ ΤΑ ΣΩΣΤΑ, ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΕΊΣ ΑΦΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕ.

    ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΑΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ, ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΑΜΕ ΠΡΟΣ ΣΦΑΓΗΝ… ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ? ΘΑ ΠΕΙΣ “ΝΑΙ” ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΑΡΓΑ-ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΣ “ΟΧΙ” ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΙΟ ΕΠΩΔΥΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ? ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΙΠΟΤΕ… ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΩ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΙΠΟΤΕ. ΝΑ ΑΠΕΧΩ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩ…. ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ… ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ… ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΔΙΚΑΣΘΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΠΑΡΟΝΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ.

    ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΣΥΝΟΧΗ ΤΗΣ, Η ΕΔΑΦΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟ-ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΕΙ Η ΑΠΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ.

    ΚΑΙ ΝΑΙ, ΚΑΠΟΥ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ΕΛ-ΛΗΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΧΑΘΟΥΜΕ, ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΟΥ? ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ?

    ΣΚΕΨΕΙΣ ΙΣΩΣ ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΣΘΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

    ΙΩ

    1. ΑΓΑΠΗΤΗ ΙΩ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΧΙ. ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ . ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ” ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ” ? ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ! ΓΙΩΡΓΟΣ – ΓΕΩΡΓΟΣ

      1. Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΩΡΓΟ. ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ. ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΝΙΣΤΑΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ.

        ΙΩ

    2. Εντυπωιακο το κειμενο σου Ιω απο τα λιγα που ειδα απο ελλην και να μη γραφει για το αν θα ψηφισει ναι ή οχι.

      Ειτε ναι ειτε οχι η αποφαση εχει ηδη παρθει και μονο που περασε το δημοψηφισμα ανεξαρτητως αποτελεσματος το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο.

      Εγω δε μπορο να ψηφισω γιατι μενω στο εξωτερικο κι αν ακομα ειχαμε τη δυνατοτητα παλι δε θα πηγαινα γιατι το προξενιο ειναι κομματακι μακρια..

      Αν ημουν ελλαδα θα πηγαινα και θα ψηφαγα και θα εγραφα μεσα στο φακελο “Ερχομαστε”

      Οχι δεν ειμαι αεκτζης ομως τεριαζει τελια στη περιπτωση..

      θα περναγε στα ακυρα αλλα θα ψηφαγα τουλαχιστον.

      Κατι ακομα που πρεπει να καταλαβεται ολοι σας εδω περα.

      Οσο υπαρχει ευρωπη θα υπαρχει και Ελλαδα ακομα κι αν ο τελευταιος πεθανει σκοτωθει η Ελλαδα θα συνεχισει να υπαρχει απο το ονομα της Ευρωπης που βαση (μυθολογιας ) ιστοριας Ελληνων ηταν η γυναικα του Δια ο οποιος μεταμορφωθηκε σε λευκο ταυρο για να την δελεασει και αφου ανεβηκε πανω στο ταυρο τη πηρε παντου στο κομματι αυτης της γης που σημερα ονομαζεται ευρωπη.

      Για πολλους ο Διας ηταν μυθολογια για μενα οχι

      Οι ανθρωποι πεθαινουν οταν τους ξεχναμε ετσι και οι χωρες πεθαινουν οταν τις ξεχναμε..

      Κι οσο θα υπαρχει ευρωπη θα υπαρχουμε κι εμεις..

      1. Σ΄ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΑΣΩΤΕ. ΙΣΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΗΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

        ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ.

        ΑΣ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ.

        ΙΩ

        1. ΙΣΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΗΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

          Απο το στομα σου και στου θεου τ αυτι..

          Ευχαριστω για την ευχη σου.

  13. ΦΙΛΗ ΙΩ
    ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΣΣΕΡΗΣ.. Ο ΓΟΝΥΜΗΔΗΣ Η ΚΑΛΙΣΤΩ Η ΙΩ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ…

    ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ –ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ….ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ..

    ΑΡΚΕΤΟΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ…ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ…ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ…

    ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    ΦΙΛΙΚΑ
    Κ.Μ

    Υ,Γ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΑΣ …ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΕΣ Η ΜΗ…

    1. ΣΩΣΤΑ ΦΙΛΗ Κ.Μ. ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΕΛΕΞΑ ΤΟ ΠΑΡΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ.

      ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ.

      ΦΙΛΙΚΑ
      ΙΩ

  14. Maria Vaia 2 Ιουλίου 2015 at 19:10 Reply
    ΠΩ… ΠΩ….. ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ !!!!!!!!!!
    ΜΕ ΤΟ ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΙ….
    ΜΕ ΤΟ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΙ…….

    ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΜΟΥ…. ΝΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΩ……
    ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΩΤΟΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ … ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ…. ΤΑ ΙΣΩΣ… ΤΑ ΜΗΠΩΣ…..
    ΤΩΝ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΩΝ?? ΤΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ???? ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ??/ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ??? ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ??? ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ???? ΤΩΝ ΕΧΟΝΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ??? ΤΩΝ ΕΧΟΝΤΩΝ ΘΕΣΟΥΛΕΣ ΒΟΛΙΚΕΣ??? ΤΩΝ ΕΧΟΝΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΟΥΛΕΣ???? ΤΩΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΝ ΝΥΚΟΚΥΡΑΙΩΝ????

    ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ.. ΟΙ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ……

    ΠΑΩ ΝΑ ΕΝΩΘΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ…..
    ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ……….

    ΟΤΑΝ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΩ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ….
    ΩΣ ΤΟΤΕ …
    ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ……….
    ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΟΙ ΧΟΡΟΙ….
    ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΑΡΙΑ

    ΕΙΜΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΞΕΝΕ ΠΟΥ ΘΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΩ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΣΟΥ……
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΧΡΟΝΟ…….

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟ ΙΩ
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ 10 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ…..
    ΟΜΩΣ ΙΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΣΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ… ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΤΙ ΚΤΥΠΑ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ…
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ……
    ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ…. ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΝΕΚΡΩΣΑΝ ……
    ΤΟ ΦΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΤΥΠΗΘΕΙ ΕΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ !!!!!!!
    Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ…. ΟΥΤΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ……
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΦΟΒΟΙ…..
    ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΑΡΙΑ

    1. Γεια σου Μαρια !!! ΕΥΓΕ ΣΟΥ !!!!
      ΟΝΤΩΣ …..ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ………
      Ας ριξουν ΟΛΟΙ μια ματια στο ΔΙΕΘΝΕΣ προσκυνιο ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ οτι αυτη ειναι η αληθεια !!!!

      ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ……ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΚΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ !!!!
      Οι απλοι σαν εμας ανθρωποι διαδηλωνουν ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ σε ολο τον κοσμο !!!! εχει ξαναγινει αυτο ;
      Μας λυπουνται; Δεν νομιζω !

      ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΔΟΞΟ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟΥΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙ ΤΟ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ” ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ…ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΝΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ !!!
      Τελευταια φορα ηταν το 1940 !!!
      ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ…ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!

      Υ.Γ. Δεν εχω αυταπατες για το τι ειναι τα κομματα και αυτοι που μας κυβερνουν !!!!!!!!!!!
      αυτα τα πιονια των μασονων 200 χρονια τωρα ( ελαχιστες εξαιρεσεις) ΜΑΣ ΤΣΟΛΟΠΑΤΟΥΝ…. αυτη την φορα ομως τα επνιξε η ΥΠΕΡΟΨΙΑ ‘ ισως κατ’εντολη ΘΕΟΥ , ΤΥΦΛΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ !!!!!
      ΜΗ ΧΑΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ !!!!
      Αναρωτησου ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΩΝΙΑ’ ….ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (πλην εξαιρεσεων) ..ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑΙ ‘Η ΤΟΥ ΟΧΙ ; ενω επρεπε να αδιαφορουσαν οι ξενοι και οχι οι Ελληνες ;

    2. ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ. ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ … ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΦΩΝΑΞΕΙΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΓΙΑΤΡΕΥΕΣΑΙ…

      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ

      ΙΩ

    3. ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΨΗΦΗΣΕΙΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ

      ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ή ΜΕ ΕΜΑΣ.

  15. ΌΧΙ .. ΕΠΕΙΔΉ ΑΥΤΟΊ ΕΚΕΊ ΈΞΩ ΘΈΛΟΥΝ.. ΝΑΙ..

    ΌΧΙ… ΕΠΕΙΔΉ ΜΑΣ ΤΟ ΖΗΤΆΝΕ ΤΑ ΑΓΕΝΝΗΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΑΣ..

    ΌΧΙ..

    ΤΑ ΔΥΣΏΔΗ ΕΡΠΕΤΑ ΕΠΙΤΆΣΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΎΛΩΣΗ ΜΑΣ

    ΌΧΙ… ΈΧΕΙ ΞΕΦΎΓΕΙ ΑΠΌ ΤΟ ΕΡΏΤΗΜΑ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΊΟΥ..

    ΌΧΙ.. ΈΤΣΙ ΓΙΑΤΊ ΓΟΥΣΤΆΡΟΥΜΕ..

    ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΎΜΕ

    ΌΧΙ .. ΓΙΑΤΊ…

    ΦΑΕΘΩΝ

    .. όχι..

    Πίσω ερπετό Σόιμπλε..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek