Διαφημίσεις

Μην τους αφήσεις να σε παρασύρουν…

https://www.youtube.com/watch?v=GjJ-_WZq4ok

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

17 σχόλια στο “Η τύχη της ελευθερίας σου κρέμεται από μια κλωστή …”
  1. echo mia aporia. to elliniko nomisma pou kikloforei? meso trapezes? oi trapezes pou anikoun?
    Otan kopei to rewma ti ginete? ti hardware hriazese? to diktio poso stathero einai? milame gia Haos pou erchete.
    haos simenei taxi.
    ego prosopika pistevo se kati pou echo sta heria mou ochi harti ute revma. Eimai hronia tora Goldbug.
    Omos eftasa se simio kai leo oti den tha ginei tipota giati tha katargisoun to hrima eidei stin Dania psifistike apo ton Ianouario 2016 den tha kikloforei hrima stin daneia, episis stin Souidia kai akolouthoun olles oi alles Hores opos ta leminge kaipeftoun sto gremo. Etsi tha apofigoun to Bankrun kai to Crasch.Taftohronos tha erthei to agapimeno Chipaki;-).

    kali dinami kai agoraste ean vrite kamia liritsa gia na mporeite na antalxete me kanenan sinanthropo sas proionta.

    1. Ηλία αυτό δεν είναι μια απορία είναι πολλές… θα απαντήσω μόνο σε μια αφού έτσι λες στην αρχή…
      Εάν κοπεί το ρεύμα στην Δανία, στα γνωστά νας ΑΤΜ τι θα γίνει και με πια ισοτιμία θα αλλάξω με την λυριτσα…
      Λοιπόν εάν κοπεί το ρεύμα ΞΕΧΝΑ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ….. τα υπόλοιπα είναι ΟΛΑ λυμένα… Απλά ενημερώσου.

    2. Κι εγώ έχω μία απορία.Πόσο μαλάκας είσαι και γράφεις 15 σειρές με γκρίκλις.Πρέπει να’ναι πολύ μαζόχα κάποιος για να διαβάσει όλο αυτό το γκρεκλίστικο κατεβατό

  2. ΕΧΩ ΓΡΑΦΤΕΙ, ΕΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΛΑΠΤΟΠ ΚΑΙ ΜΕ CPU ΠΟΥΛΙΝΓΚ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ.
    ΚΟΙΝΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΜ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΣΧΟΛΙΑ

  3. Θίχτηκες που σε έβρισα για τα γκρίκλις;Πλάκα μας κάνεις ρε φίλε;Πρέπει να είσαι πανεπιστήμονας για να γράφεις Ελληνικά;Αν δε σέβεσαι εσύ ο ίδιος τη γλώσσα σου μη περιμένεις να σε σεβαστούν άλλοι.Γράφε Ελληνικά κι ας έχεις και λάθη,τι να λέει;Λες κι εμείς είμαστε πρύτανεις φιλολογίας και δε κάνουμε λάθη.Δηλαδή είναι καλύτερο να γράφεις γκρίκλις;Τα μυαλά μας πονάνε ρεεεεεεεεεεε

  4. Nai thihtika.Nai einai kalitera ta γκρίκλις apo to tipota.Τα μυαλά μας πονάνε ρεεεεεεεεεεε
    Pies kamia aspirini.
    Kirie Lord of the STRINGS Malakas ise esi.Pos lei o stranger ellinares…..

  5. Το σχολιο σου Ηλια σβηστηκε γιατι προσπαθεις να εξυπηρετησεις την αντινοηση … Τι σχεση εχει που βριστεαι ο σερβερ μας και βγαζεις ηλετορνικα μας στοιχεια εδω? Θες να βγαλω τα δικα σου με την δικη σου ιπ? Η αν ενας σερβερ που αγοραζεις διαδυκτιακα να κανει καλα την δουλεια που θες σε θεματα ασφαλειας κοκ κοκ..αποδυκνιει κατι? Stranger..

    Milas gia Ellinika des to Server pou vriskete.

  6. Ηλία Δεν κατάλαβα… Θα μας την πεις που γράφουμε μια γλώσσα με τους πραγματικούς χαρακτήρες της???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek