00:36 - 25/06/2015

Η ανοδος των μηχανών – η ανθρωποτητα στα γονατα!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Την άσκηση Jade helm σιγουρα την εχεις ακουσει αλλά γνωρίζεις τι πραγματικά είναι αυτή η άσκηση;

Jade είναι μια κβαντική τεχνολογία με τεράστια υπολογιστική ισχύ που παράγει μία ολογραφική προσομοίωση μάχης και έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί και να επεξεργάζεται τεράστιες ποσότητες δεδομένων που συλλέγονται σχετικά με τον άνθρωπο, την περιοχή, τον πληθυσμό και τον εντοπισμό για την εξάλειψη των στόχων .

Αντάρτες, Επαναστάτες, Αντιρρησίες συνείδησης,Αναρχικοί , ομάδες αντίστασης όλα μπορούν να καταγραφούν μέσα από την κβαντική ανάλυση ανθρώπινων συμπεριφορών και να δοθούν σε ένα παγκόσμιο δίκτυο πληροφορίας έτσι ώστε να χαρτογραφηθεί ο πλανήτης και οι αντιλήψεις -ιδεολογιες του καθένα μας .

Το σύστημα Jade εξελίσσεται, αυτοοργανώνεται ,δίδασκεi τον εαυτό του ,δημιουργei διαίσθησή .

Μπορεί να εξετάσει την εκτέλεση μιας μάχης και να επινοήσει νέες καλύτερες στρατηγικές για να αυξήσει την αποτελεσματικότητα και τη θνησιμοτητα του εχθρού . Η γενιά των Jade ΙΙ έχει την ικανότητα για αμφίδρομη επικοινωνία με μη επανδρωμένα αεροσκάφη μέσω της τεχνολογίας OCCOM, η οποία είναι μια τις επόμενες ολοκληρωμένες γενιές σε αυτό το σύστημα.

Τα ρομπότ που έχεις δει σε διάφορες εκπομπές και σε βίντεο στο YouTube, τα τετράποδα αυτά σιδερένια τέρατα και ότι άλλο έχεις δει σαν νέα τεχνολογία μη επανδρωμένης μάχης μπορούν να ελέγχονται από το jade II .

Εν ολίγοις η άσκηση Jade Helm δεν θα είναι μια άσκηση thn οποία θα την τρέξουν οι στρατηγοί η οι στρατιωτικοί διοικητές αλλά θα τρέξει όλη η ασκηση από έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή . Είναι ένα λογισμικό, ένα πρόγραμμα που βασίζεται σε ένα δίκτυο Sntric Warfare system . Είναι ένα τεκμηριωμένο εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για στρατιωτική χρήση μέσα στο πεδίο μάχης για την αναζήτηση και σύλληψη όπως και καταστροφή του εχθρού .

Έχουν τεστάρει το νέο λογισμικό βάζοντάς του πληροφορίες από γεγονότα καθημερινότητας, τίτλους ειδήσεων, από τάσεις ημερήσιες στο ίντερνετ και άλλα δεδομένα προσωπικά της ανθρωπότητας για να πετύχουν τα επιθυμητά τους αποτελέσματα .

Τι εννοώ με αυτό; εννοώ ότι …ότι έχεις δηλώσει, ότι έχεις πει σαν άποψη, ότι έχεις διαβάσει, ότι έχεις φορέσει, όπου έχεις πάει σίνεμα και και και.. είναι στοιχεία τα οποία χρησιμοποιεί αυτό το λογισμικό Για να σε κατατάξει στους εχθρούς ή τους φίλους.

Ποιος όμως θα χρησιμοποιούσε μια τέτοια συμβατική τεχνολογία ανάμεσα στους ίδιους τους ανθρώπους του ; Για ποιο λόγο το οποιοδήποτε κράτος να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα των πολιτών του ώστε να εκπαιδεύσει ένα πρόγραμμα καταστολής αντιρρησιών;

Ποιος είναι ο σκοπός να υπάρχουν προγράμματα τα οποία μπορούν να θεωρήσουν ως εχθρό ανθρώπους οι οποίοι δεν συμφωνούν με τα δεδομένα και την υπέροντητα πληροφοριας που υπηρετει η εκάστοτε εξουσία;

Μήπως πλέον αρχίζεις να βλέπεις τα απόλυτα, πραγματικά ανατριχιαστικά σενάρια της νέας παγκόσμιας τάξης;

Γιατί και τυφλός να είσαι αυτά που μόλις σου είπα συμβαίνουν ήδη, σε καταγράφουν σε ό,τι σκέφτεσαι, ότι πιστεύεις και ότι δηλώνεις, για να δουν αν ανήκεις στους φίλους ή τους εχθρούς αλλά κανείς δεν σου λέει ακόμα εχθρός σε τις φίλος σε τι;

Τι είναι αυτό που είναι απέναντί μας και μπορεί να μας θεωρήσει εχθρό ; Ποια είναι αυτή η ιδεολογία η οποία χρησιμοποιεί κβαντική μηχανική για να μας κατατάξει;

Άρχισε να σκέφτεσαι γιατί οταν ξεκινήσει η μάχη εναντίον της ανθρωπότητας και δεν έχεις κατανοήσει ποιοι και με πιο τρόπο σου έδειξαν ποιες είναι οι λύσεις …Τότε θα είσαι απελπιστικά μόνος και σε επικίνδυνη περιοχή..!!!

Κατοχικα Νεα

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. JADE, ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ JADE DRAGON???

  2. σε ποια από όλες τις μάχες που έχουν δώσει οι Έλληνες θα έπεφτε μέσα?

    και λέει το pc στο “π”
    -μήπως έχεις τίποτα δανεικά να μου δανείσεις?
    και λέει το “π”
    α!α!α! εμένα μην με “υπολογίζεις”

    αχαχαχαχαχαχ

    Υ.Γ.=αλήθεια για ποια κβάντα μιλάμε?
    ας φτιάξουν ένα ρομπότ να παίζει κιθάρα και αν έχει τα κότσια ας παίξει το voodoo child του Χέντριξ… χεχε

  3. Ανώνυμος 06/25/2015 @ 10:22 ΠΜ

    Συμπεριφέρεστε καλά στα ηλεκτρονικά /ηλεκτρικά μηχανήματα/συσκευές , είναι οι πρόγονοι εκείνων που θα κυβερνήσουν τους απογόνους σας …………….
    ο τελευταίος των ανθρώπων.. .. . . . …… …. …. ….. .. . .. .

    • φίλε μου ανάποδα τα λες….
      είσαι ο πρώτος των ανθρώπων πια…

      φτου καλή ξελεφτεριά…

  4. Α.Ρ.Τ.Ε.Μ.Ι.Σ. 06/25/2015 @ 2:10 ΜΜ

    Αυτος ο υπολογιστης ειναι σαν τους οβριους. Ποτε δεν ειχαν νοηση μονοι τους να περπατησουν μια σκεψη. Και οπως ειπε Ο Hellas As Hell ποια αρχαια μαχη θα μπορουσαν να ψυχολογισουν με τον αψυχολογιτο και ανορθοδοξο πολεμο των Ελλην; οπως Τοτε ετσι και Τωρα. Κανεναν.

    Δεν μπορουν να τον προγραψουν γιατι Ο Ελλην Ειναι Α.πομηχανεις Θεος Στον Πολεμο.

    Δωσε αυτο στο τζειντ να δουμε τι θα καταλαβει και μετα βλεπουμε για το τι μπορει να κανει το κονσερβοκουτι 😉 μαζι δωσε και το ονομα του Hell-as as Hell. Μετα φυσα γιατι το καψες το μηχανιμα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*