14:40 - 25/06/2015

Δημιουργούν το μέλλον δίνοντας μας εντολές στο παρελθόν…για το μέλλον!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

https://www.youtube.com/watch?v=ZGNY8o87yFo

tsipouro

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (16)

  1. σιγα μην σου πω 06/25/2015 @ 3:07 ΜΜ


    One In A Googolplex

  2. σιγα μην σου πω 06/25/2015 @ 3:08 ΜΜ

    ψαχτο καλυτερα και μετα κανε βιντεο παλι μλκια ειπες σορρυ κιολασ

    https://en.wikipedia.org/wiki/Googolplex

  3. σιγα μην σου πω 06/25/2015 @ 3:08 ΜΜ

    A googolplex is the number 10googol, or equivalently, 10(10100). Written out in ordinary decimal notation, it is 1 followed by 10100 zeroes

  4. Ανώνυμος 06/25/2015 @ 4:00 ΜΜ

    http://www.googolplexian.com/
    Googolplex: The second largest number with a name. A “1” followed by a googol of zeros.

    Googol: A large number. A “1” followed by one hundred zeros.

  5. ενας που σου εχει πει πολλα 06/25/2015 @ 4:08 ΜΜ

    μια φορα παραδεξου την παπαρα σου! το googolplex 1920 μαλλον απο εκει το πηρε ο σημερινος google πιο πιθανο δεν ειναι;;; νομιζω πως ναι ειναι! ειπαμε να βλεπουμε αλλα οχι να φανταζομαστε κιολας.

  6. ενας που σου εχει πει πολλα 06/25/2015 @ 4:10 ΜΜ
  7. ενας που σου εχει πει πολλα 06/25/2015 @ 4:13 ΜΜ

    ετοιμάσου για τις καταιγιστικές εξελίξεις και άσε αυτές τις χαζολεπτομέρειες στην άκρη

    ενας φιλος απο το μελλον.

  8. ψαχνω ανθρωπο 06/25/2015 @ 4:28 ΜΜ

    ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ειχε πει

    εχω άλλα πρόβατα έχω, τα οποία δεν είναι εκ της αυλής ταύτης· και εκείνα πρέπει να συνάξω, και θέλουσιν ακούσει την φωνήν μου!

    ερωτηση
    αυτα τα “προβατα” σε ποια “αυλη” ειναι;;; και τι ειδους προβατα ειναι;

    • Α.Ρ.Τ.Ε.Μ.Ι.Σ 06/26/2015 @ 2:47 ΠΜ

      Ίσως λυκιοι. Στην “αυλή” Του Πατέρα Του. Ίσως τα μοναδικά πρόβατα έτοιμα να ρίξουν κουστούμια των τσομπανι Τους.

  9. Ελένη Καβα-Καυγακου 06/25/2015 @ 5:05 ΜΜ

    Αγαπητέ Νiko, δεν ειναι ακριβώς ετσι …. Η Υπεροντοτητα Πληροφορίας, όπως την έχεις ονομάσει, ειναι ο ίδιος ο αιθέρας και οντότητες που ελέγχουν τον αιθέρα…. Και δεν έχουμε ιδεαν για αυτήν την Υπεροντοτητα, μόνον εικασίες….. Και η δράση της εκτείνεται σε ο,τι νομίζουμε ως Σύμπαν και Χρόνο…. Η ζωή που ζούμε έχει καθοριστεί επακριβώς πολύ πριν τη σύλληψη μας και την σύλληψη των γονιών μας….. Η Ελευθερη Βούληση και Θέληση κινείται στους πέραν του Αιθέρα Κόσμους και οι σκοποί της ειναι αδια-νοητοι για το περιορισμένο στο σώμα μυαλό μας…. Το ερώτημα “ποιος αληθινά είμαι” και “γιατί ζω ο,τι ζω” θα το απαντήσει ο καθένας μόνος του, στη σιωπηλή μοναχικότητα του, και δεν χρειάζεται καμμία επιβεβαίωση από άλλους, …… Αλλά και αυτό ειναι μέσα στο DVD του ατομικού του βίου….
    Σε ευχαριστώ για όσα μοιράζεσαι μαζί μας!

  10. κανένας 06/25/2015 @ 6:35 ΜΜ

    Οι ταινίες και τα βιβλία επιστημονικής φαντασίας πολλές φορές κρύβουν αλήθιες.
    Πολλές φορές είναι ο τρόπος για να μεταδώσουν πληροφορίες οι λεγόμενοι whistleblowers χωρίς να πέσουν θύματα χλευασμού.
    Αν το δει κανείς συνομωσιολογικά, όπως λέει ο david icke ο ορισμός της συνομωσίας είναι όταν μια ομάδα ατόμων σχεδιάζει κρυφά κάτι κακό,πράγμα που κατά κόρον συμβαίνει γύρω μας,τότε είναι όπως το λες.

  11. Ασ μην πέσουμε στο tripaki πια πληροφορία γεννήθηκε πρώτα . το ότι και η γοογλε είναι μέρος του δικτύου συνείδησις δεν χρειάζεται να κάνεις ερευνά. το googol plex είναι 1 googol plex σαν το 1Κ 1M 1B 1T ……… ο χαρακτήρας στην ταινία λέει 1 in a Μ , 1 in B … 1 in a googol Plex … / nothing to see here….http://tabula.ws/
    περαιτέρω για το GPlex https://www.youtube.com/watch?v=8GEebx72-qs

  12. Α.Ρ.Τ.Ε.Μ.Ι.Σ. 06/25/2015 @ 7:38 ΜΜ

    Δεν ειδα βιντεο αλλα διαβασα τιτλο. Και θα σχολιασω μονο αυτο. Οι τροποι που συμβενει στον καθε εναν ειναι διαφορετικοι. Αλλος απο μουσικη αλλος απο ταινιες αλλος απο αρθρα. Αλλα αυτο που πραγματηκα θελω να σχολιασω γιατι θα σκασω ειναι αλλο. Πιστευεις πως ενας οβριος σιωναζιστης εχει την νοηση να καταφερει κατι τετοιο; ειμαι της γνωμης Πως Πρεπει να Ειναι Πολυ Ελλην καποιος για να καταφερει κατι τετοιο και οτι χρεισημοποιησε τους οβριους ετσι για πλακα πατοντας στην απλιστεια τους. Σκεφτηκες ποτε οτι πολοι ειναι αυτοι που το παιζουν Ελλην σωτιρες, χωρις καν να εχουν καμια σχεση με την Ελλας και το Γενος αυτης; εγω εχω σκεφτει παντως πολλες φορες πως, αρθρογραφοι περνουν το βαφτυσμενο κακο σε καλο απο οβριους και το πασαρουν σαν κατι ομορφο εξυπνο και πολυ πιο μπροστα απο το τωρα.

  13. Γιωργος 06/25/2015 @ 10:43 ΜΜ

    ΝΕΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ~~~~ ΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ? ? ? ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ Ή ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ? ? ? ΤΙ ΡΟΛΟ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ Η ΙΑΠΩΝΙΑ ( ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ) ? ? ? ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ? ? ? ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ? ? ? ~~~~~ ΣΚΕΨΗ – ΕΡΕΥΝΑ ( ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ, ΑΧΩΡΙΣΤΟΙ. ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΦΟΒΟΙ ) ΓΙΩΡΓΟΣ – ΓΕΩΡΓΟΣ

  14. κανένας 06/25/2015 @ 10:44 ΜΜ

    Με τον ίδιο τρόπο “λειτουργεί” και το γνωστό παιχνίδι με τις κάρτες “illuminati”.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*