Διαφημίσεις

https://www.youtube.com/watch?v=N9upck3B4qY

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

10 σχόλια στο “Ας Κλειδώσουμε κάποια πράγματα στο μυαλό μας”
  1. λοιπον φιλαρακι σου δεινω 4 στοιχεια και βγαλε μονος σου το 5….ο γιουνκερ ειπε χτες οτι γινοντε διαφορα πραγματα αυτη τη στιγμη στην αθηνα που δεν μπορειτε να φανταστειτε και να προβλεψετε…χτες αυτο…σημερα πριν απο λιγες ωρες ο τσιπρας καταγκελει πραξικοπημα καποιας μορφης απο τους θεσμους(τυπου στουρναρα)…..σημερα ομως φιλαρακι αποφυλακιστηκε ο ηλιας….και τελευταιο μια φραση του πατροκοσμα που ενωνει τελιτσες…με επιασες…..???? !!!!! ετσι πιστευω….περαστικα σε ολους

  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΒΑΘΟΥΣ ΚΑΡΔΙΑΣ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΞΑΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΒΕΒΑΙΑ, ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΑΥΡΙΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ.

    ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΚΙ ΕΓΩ Η ΓΡΑΦΙΚΗ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΦΩΣ. ΕΙΠΑΜΕ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ, ΟΥΤΕ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.

    ΙΩ

  3. Συμφωνώ Με Τρελα στο ότι η υπομονή είναι στις Θερμοπηλες είδη.

    Δεν συμφωνώ που η γνώμη σου δεν είναι απόλυτη. [γιατι αυτήν την στιγμη με τον Λόγο σου έπρεπε να του ξυλωσεις το αφτακι.]

    Συμφωνώ πως θα είναι σε κάποιο χαρβαρντ π.χ. Μετα τις κηνισεις που του ανέθεσαν να κάνει.

    Το μετα όμως; Αυτο που έρχεται αφου όλα γίνουν έτσι οπως οι πιο πολυ συνωμοσιολογοι πιστεύουν;
    Αυτο ποιος μπορει να το προβλέψει;

    Ποιος μπορει να προβλέψει ότι ο κόσμος στο τελος δεν θα τα πάρει στο κρανίο και θα γίνει το μπαμ της υπομονής του;

    Δημοψήφισμα. Δεν είναι τίποτα, απλό. Βγήκε τώρα Δήθεν απο το χρέος γι αυτα που υποσχέθηκε να κάνει. Να μην υποκύψει δηλαδή. Έτσι πετώντας το μπαλάκι στον λαό τον κάνει να πιστεύει πως έχει δύναμη + ότι έχει και την Δήθεν πρόφαση πωλείται εκ φοβίζει τους νταβαδες μας. Το γιατι όμως όλα αυτα είναι το δύσκολο. Το γιατι είναι επειδη για να αλλάξει μια εποχη πρέπει να πεθάνει η προηγούμενη. Είδη άρχισε ο θάνατος της φέρνοντας το ΧΑΟΣ μέσο του διαχωρισμού. Αν αρχίσει ένα δημοψήφισμα θα έρθουν και τα υπόλοιπα. Σιγά σιγά θα αλλάζουμε απαντώντας σε ερωτήσεις που αυτη θέτουν.

  4. ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΟΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΙΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΡΗΤΩΣ ΟΤΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΑΥΤΟΣ (ΑΛΟΓΑ) ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

    ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΜΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΖΑΛΙΣΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ.
    ΕΤΣΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΟΛΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΟΠΩΣ

    Διάγγελμα Stranger ….Τώρα που είναι της μοδος !

    http://katohika.gr/2015/06/%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BC%CE%B1-stranger-%CF%84%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%82/.html

    Απο τον διαχωρισμό προτιμώ την αλήθεια …

    http://katohika.gr/2015/06/%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BC%CF%8E-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BB%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9/.html

    Μια συζήτηση μεταξύ «κατοχικών» πριν λίγες ώρες και η επιβεβαίωση

    http://katohika.gr/2015/07/%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BE%CF%8D-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BD-%CE%BB/.html

    ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ
    ΄΄Ας Κλειδώσουμε κάποια πράγματα στο μυαλό μας΄΄

    ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ..

    ΄΄ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΘΕΣΗ, ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

    -ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ,
    ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ (ΟΧΙ) ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΚΗ ΥΠΟΤΑΓΗ (ΝΑΙ) ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΕΤΣΙ Η ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ/ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΄΄ΟΧΙ΄΄ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΗ ΚΑΘΩΣ ΕΓΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ.

    ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (ΑΣ ΜΗΝ ΓΕΛΙΩΜΑΣΤΕ) ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.

    ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ (ΦΕΡΟΝ ΑΤΗΣ) ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΑΙ ΄΄Η΄΄ ΤΟΥ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΄΄ΙΟΣ΄΄ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΄΄ΦΩΣ΄΄ / ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΗ ΚΑΘΩΣ ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΟΛΟ ΄΄ΘΕΜΑ΄΄ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΠΛΗΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΩΣ ΕΠΡΕΠΕ(ΑΤΗ).

    ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝ (ΝΕΜΕΣΙΣ).
    ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ/ΜΑΧΗΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ,
    (ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΕΙΣΜΙΚΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ)
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ/ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ (ΘΟΛΩΜΑ ΤΟΥ ΝΟΥ/ΑΤΗ) ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ (ΕΠΙΒΟΛΛΗ) ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΥΡΟΒΟΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ (ΣΤΑΘΜΟΣ) ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ.

    ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΠΟΥ ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠ΄ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.

    ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΄΄ΑΜΦΙ΄΄ ΚΑΙ Ο ΄΄ΝΕΑΡΧΟΣ΄΄ ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ.

    ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ
    (ΚΑΘΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ)
    ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ.

    Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ/ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΗ.

    ΕΤΣΙ,
    ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΞΟΥΝ ΟΛΟΥΣ.

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΟΙ ΤΟ ΄΄ΟΧΙ΄΄ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΞΑΦΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΙΕΥΘΕΙ ΚΑΙ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΤΕΧΝΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ (ΟΝΤΟΤΗΤΑ) ΚΑΘΩΣ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΙ ΠΟΥ ΕΝΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ/ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΩΔΙΚΟΣ ΄΄ΕΝΩΣΙΣ΄΄ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ ΗΤΑΝ Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ (ΔΝΤ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ) ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ/ΒΟΗΘΕΙΑ/ΠΑΡΑΤΑΣΗ.

    ΑΦΟΒΙΑ, ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ΄΄

    ΤΕΛΟΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΘΕΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΒΑΡΥΚΕΝΤΡΟ (ΑΡΧΗ) ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ.

    ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ.

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  5. Καλημέρα,
    ¨Εχω ξαναγράψει εδω. Αυτο το βιντεο μιας και ακολουθεί,και χωράει αμφισβητησεις στα λεγομενα του πρωθυπουργού…
    τα οποία σχεδον αναλογα σκεφτομαι κι εγω – και αρκετα περισσότερα ίσως -θελω να προσθεσω καποια πραγματακια επικαιρα και σχετικά.
    Πριν απο λιγες εβδομαδες,σε πανελ ιδιωτικού καναλιού, ήταν ενας βουλευτης του ΣΥΡΙΖΑ νομιζω -παρακολουθω πολυ τελευταία – μιας και σταματησα την εργασία που είχα- αλλα δε θυμαμαι ποιος. Αυτό που κατηγγειλε -το κατηγγειλε καλυτερα σε εισαγωγικα -μιας και το θεμα ηταν αλλο..(σχετικα με την διαπραγμετευση…και τη ρευστότητα) και ειπε ότι τραπεζιτης του πρότεινε να παρει να χρηματα του απο τραπεζα εδω, αν θυμαμαι καλα θελοντας να πει ότι δεν βοηθουσε το “κλιμα” γενικα στην επι κυβερνησεως Τσιπρα…γενικα,σε σταθερότητα, εμπιστοσύνη, ρευστότητα και άλλα.
    Εψαξα τωρα να βρω ποιος (θα το ψαξω και αυριο, ισως καποιος να το θυμαται, νομιζω ηταν σε εκπομπή του Χατζηνικολάου) και αυτό που βρηκα ηταν :http://www.koutipandoras.gr/article/134176/stelehi-trapezon-proetrepan-pelates-na-vgaloyn-ta-hrimata-toys-sto-exoteriko (απο το κουτι της Πανδωρας,και την ομαδα του Χοτ Ντοκ που κανει και δημοσιευει ερευνητικα ρεπορταζ) και αλλο ενα απο εφημεριδα θεσσαλονικης http://www.protothema.gr/politics/article/473083/kegeroglou-upourgos-me-ena-m-evgale-80000-valavani-den-boro-na-to-fadasto/
    Που δείχνουν ότι υπηρχε κνηση, απο χρηματα -κεφαλαια του εσωτερικου σε πενδυση στο εξωτερικο.
    Εγω αυτό που ρωταω και αναρωτιεμαι – Ηξεραν Κατι? Προφανως…

    Μ.Μ

  6. “Was wollen wir im Reichstag”
    Wir gehen in den Reichstag hinein, um uns im Waffenarsenal der Demokratie mit deren eigenen Waffen zu versorgen. Wir werden Reichstagsabgeordnete, um die Weimarer Gesinnung mit ihrer eigenen Unterstützung lahm zu legen. Wenn die Demokratie so dumm ist, uns für diesen Bärendienst Freifahrkarten und Diäten zu geben, so ist das ihre Sache. … Uns ist jedes gesetzliche Mittel recht, den Zustand von heute zu revolutionieren. Wenn es uns gelingt, bei diesen Wahlen sechzig bis siebzig Agitatoren und Organisatoren unserer Partei in die verschiedenen Parlamente hineinzustecken, so wird der Staat selbst in Zukunft unseren Kampfapparat ausstatten und besolden. … Auch Mussolini ging ins Parlament. Trotzdem marschierte er nicht lange darauf mit seinen Schwarzhemden nach Rom. … Wir kommen als Feinde! Wie der Wolf in die Schafherde einbricht, so kommen wir. Jetzt seid Ihr nicht mehr unter Euch! Und so werdet Ihr keine reine Freude an uns haben!
    Paul Joseph Goebbels

    ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΗΝ ΛΥΣΣΑΛΈΑ ΠΡΟΠΑΓΆΝΔΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΏΝ.

    ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ

    ΞΕΡΕΙΣ!!!!!!!

    ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΕΡΠΕΤΙΚΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ…

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ…

    ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ DNA ΣΟΥ..

    ΝΙΩΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΙΧΊΛΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ…

    ΦΑΕΘΩΝ

    δεν έχει σημασία τι λένε οι κυβερνώντες… είναι σε ύπνωση…

    διώξτε τα τέρατα του Βορρά…

    μυρίζουν..

    Γαία αγκάλιασε τα παιδιά

    μην τα πληγώσει ο φόβος…
    Σκέπασε τα…
    Νανούρισε τα…

    Η ασπίδα κλαίει πονάει είναι χαμένη… Της λειπει η μαμά της..

    ΟΧΙ

    Μετάφραση:(Τι θέλουμε στην Βουλή)
    Θα μπούμε στο Ράιχσταγκ για να εφοδιαστούμε από το οπλοστάσιο της δημοκρατίας με τα όπλα της. Θα γίνουμε βουλευτές για να εξουδετερώσουμε το πνεύμα της Βαϊμάρης χρησιμοποιώντας το ίδιο. Εάν η δημοκρατία είναι τόσο ηλίθια ώστε να μας δώσει το ελεύθερο, και μάλιστα και βουλευτική αποζημίωση για αυτό, είναι θέμα δικό της. … Κάθε νομικό μέσο μάς είναι ευπρόσδεκτο για την ανατροπή των σημερινών καταστάσεων. Εάν πετύχουμε στις εκλογές να βάλουμε εξήντα έως εβδομήντα αγκιτάτορες του κόμματος στα διάφορα κοινοβούλια, μελλοντικά το ίδιο το κράτος θα εξοπλίσει και θα υποστηρίξει οικονομικά τον αγώνα μας. … Και ο Μουσολίνι είχε μπει στο κοινοβούλιο. Κι όμως δεν άργησε να οργανώσει την πορεία προς τη Ρώμη. … Ερχόμαστε ως εχθροί! Όπως ο λύκος που πέφτει σε κοπάδι προβάτων, έτσι ερχόμαστε. Τώρα δεν είστε πλέον μεταξύ σας! Και δε θα έχετε μεγάλη χαρά με εμάς!
    Πάουλ Γιόζεφ Γκαίμπελς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *