Διαφημίσεις

https://www.youtube.com/watch?v=_bci5l_XF74

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

13 σχόλια στο “Απο τον διαχωρισμό προτιμώ την αλήθεια …”
  1. ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΕΙ ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΙΣ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ!!!ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΝΕΥΡΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ Η ΜΕΡΚΕΛ!!!

    Τωρα τι ειναι αυτο…www.volcanotimes.com/2015/06/6_30.html ??? Και δια στοματος Σορος?

  2. Το Όχι σε πλειοψηφία θα είναι τρανό ξεσκαρτάρισμα για το ποιόν των παντών ακόμη και σε αύτο το δίλλημα..

  3. Νίκο σε παρακολουθω αρκετα χρονια, πανω κατω απο την εποχη του ”Αχιλλέα”.
    Νίωθοντας παντοτε κατι μεσα μου να με καει…ψαχνομουν.Στην αρχη σε αντιμετωπισα λιγο διαστακτικα,αλλα με το χρονο εβλεπα οτι ”δυστυχως” επαληθευοσουν.
    Αφορμη για ολα αυτα ειναι οτι ετσι οπως ακριβως εκφραστηκες σε αυτο το ποστ,την ιδια ακριβως θεση ειχα με εναν φιλο λιγο νωριτερα.
    Αρχισα να ”βλεπω” καλυτερα.Δεν ξερω μεχρι που θα φτασω.Ξερω ομως οτι θα αντισταθω και θα απλωσω το χερι μου σε αυτον που το χρειαζεται.Ολοι μαζι μπορουμε τελικα,αρκει να το πιστεψουμε.
    Ευχαριστω.
    Ψυχραιμια,υπομονη,δυναμη…θα τα καταφερουμε

  4. Το μήνυμα είναι για σένα Stranger. ΠΟΙΌΣ ΘΕΤΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ? ΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ? ΑΠΟΣΠΑΤΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ? ΚΑΛΗ ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ ΚΑΙ Ο ΘΥΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΑΥΤΟΝΟΜΑ. ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΑΧΗ. ΠΟΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΜΕ ? ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΙ Η ΦΑΚΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΣΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΣ? ΠΟΣΟΙ ΕΛΙΓΜΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ? ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΟΧΙ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ. ΑΛΛΑ ΤΕΡΜΑ, ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΧΩ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΤΥΡΡΑΝΟΥΣ. ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ Χ Ρ Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΚΟΜΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΜΑΧΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΜΑΣΤΕ. Η ΤΡΙΤΗ ΔΥΝΑΜΗ STRANGER. AYTH ΦΕΡΝΕΙ ΕΞΕΛΛΙΞΗ . ΑΥΤΗ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ. ΓΙΩΡΓΟΣ – ΓΕΩΡΓΟΣ

  5. ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΚΑΘΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ, ΕΠΩΔΥΝΟ, ΔΥΣΚΟΛΟ, ΠΑΛΑΙΟΜΟΔΙΤΙΚΟ, ΗΤΟΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΡΕΥΝΑ ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤ΄ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΗΔΗ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΑΒΟΥΛΟ ΑΝΟΗΤΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΄΄ΑΛΛΟΥΣ΄΄ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΄΄ΑΛΛΟΙ΄΄ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΨΗ/ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.

    ΕΡΩΤΗΜΑ,
    ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ;

    ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ (ΕΚΤΙΜΗΣΗ) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ.

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΄΄ΑΠΟΨΗ΄΄ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ/ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ (ΕΝΩ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΜΗΝΩΝ) ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΠΝΟΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ CAPITAL CONTROLS ( Έλεγχοι κεφαλαίων / κεφαλαιακοί περιορισμοί) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ/ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΕΠΙΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

    ΤΟ CAPITAL CONTROLS ΠΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΣΦΥΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΙΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΗΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ.

    ΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΄΄ΚΟΥΡΕΜΑ΄΄ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ/ΓΕΡΜΑΝΟ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.

    ΑΡΑ ΤΟ CAPITAL CONTROLS ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΕΙΛΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ.

    ΕΤΣΙ,
    ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟ

    http://katohika.gr/2015/06/%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BC%CE%B1-stranger-%CF%84%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%82/.html

    ΑΠΟ ΤΙΣ 27 Ιουνίου 2015 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΘΩΣ ΧΡΙΖΕΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΘΕΣΗ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΄΄ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ΄΄ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΄΄ΝΑΙ΄΄ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΜΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΖΩΗΣ ΄΄Η΄΄ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ/ΑΠΟΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΒΙΩΣΗ ΤΟΥ.

    ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ.

    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ.

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  6. Το θεμα ειναι οτι ετσι κι αλλιως….ναι ή οχι διαλύεται η ζωη μας και κανενα λαμογιο δεν διώκεται.
    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ
    ΠΟΙΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2012 Κ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
    ΠΟΙΟΙ ΠΟΝΤΑΡΑΝ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ?
    ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΕΧΈΓΓΥΑ. ?
    ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΑΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΟΥΝΤΑΝ ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Ο.Π. ΑΚΟΜΑ…?
    ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΙΣΑΝ ΤΟ ΕΣΠΑ ΣΕ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ?
    ΠΟΙΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ Κ ΤΑ ΛΕΟΠΑΡΝΤ… ?
    ΠΟΙΟΙ ΕΜΠΟΡΕΥΝΤΑΙ ΠΕΤΕΛΑΙΟ ΤΡΑΝΖΙΤ ?
    ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ?
    ΠΟΙΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ HOCTIF.?
    ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΑΝ ΟΡΔΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ?
    ΠΟΙΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ ΣΕΦΕΡΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Κ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ?
    ΠΟΙΟΙ ΣΥΓΚΑΛΙΨΑΝ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ?
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο “ΚΟΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ DVD ” ΚΑΙ ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ.?
    ΠΟΙΟΙ, ΠΟΙΟΙ, ΠΟΙΟΙ,…..??????

    Αν θες να κανεις επανασταση καντην σωστα. Οχι οπως βολευει τα αφεντικα σου… ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΑΡΣΗ ΔΕΝ ΝΟΕΊΤΑΙ

  7. Συμφωνώ απόλυτα με τη λογική σου για το ΟΧΙ, ακριβώς για τους ιδιους λόγους με το δικό σου σκεπτικό.
    Το ΟΧΙ δεν θα αλλάξει τίποτε απολύτως γιατί όλα είναι προσυμφωνυμένα! Πιστεύω ότι η αρχική πρόταση της παγκόσμιας ΣΠΕΙΡΑΣ είναι η πρόταση που εξαρχής δήθεν ήταν του ΣΥΡΙΖΑ.
    Τα 8,5 δις σε σχέση με ρο 1,5 του δήθεν mail Χαρδούβελη μόνο προς το συμφέρον των παγκοσμιοποιητών θα είναι. Δεν θα μπορούσε όμως να τα περάσει χωρίς πολιτικό κόστος ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ψηφίστικε με βαση του “προγράμματος Θεσσαλονίκης”, του σκισίματος των μνημονίων, των νταουλιών και ζουρνάδων υπό τους ήχους των οποίων θα… “χόρευαν” οι Ευρωπαίοι.
    Σύμφωνα με τις βασικές αρχές διαπραγμάτευσης όταν θέλεις να πετύχεις την… “τιμή” που θέλεις ξεκινά η μια πλευρά από πολύ ψηλά (δήθεν 11,5 δις η Ε.Ε.) και η άλλη από πολύ χαμηλά (σκίσιμο μνημονίων, επαχθές χρέος και μονομερής διαγραφή του, γερμανικές αποζημιώσεις από την κυβέρνηση – συνεργάτη της πλευράς των δυνατών).
    Κάπου κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης, η δήθεν φιλολαϊκή πλευρά “υποχωρεί” στα 8,5 δις, ποσό που είναι πραγματικά το αρχικό που ήθελε η… ΣΠΕΙΡΑ!
    συμφωνούν λοιπόν να παίξουν το παιχνίδι του καλού και του κακού μπάτσου φτάνοντας το ΣΤΑ ΑΚΡΑ!
    Δημιουργούν μια εντονότατη πόλωση η οποία οδηγεί σε σκλήρα μέτρα τον πραγματικά ενδιαφερόμενο (ΛΑΟΣ) με βάση το ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ.
    Ο κίνδυνος του διαφαινόμενου ΞΑΦΝΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ οδηγεί τις μάζες όχι μόνο να αποδεχονται αλλά και τελικά να ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ την δήθεν καλύτερη δυνατή πρόταση.
    Εκπρόσωποι της ΣΠΕΙΡΑΣ, αντιπολιτευτικά και συμπολιτευτικά κόμματα, ΜΜΕ άλλα με τον ρόλο του καλού και άλλα με αυτόν του κακού, παίζουν τον ρόλο των ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ανάμεσα στους διαπραγματευτές εκφέροντας διφορούμενες απόψεις, με κύριο στόχο να μπερδέψουν και να ζαλίσουν τον αδύναμο διαπραγματευτή (ΛΑΟΥΣ) ώστε να τον φερουν σε συγχυση ώστε χωρίς καθαρό μυαλό πλέον να του αποδυναμώσουν την ικανότητα της κρίσης μέσω λογικής σκέψης.
    Τελικό αποτέλεσμα ο ίδιος ο ΛΑΟΣ (πελάτης) να πιστεύει ότι τελικά ότι είναι επιλογή του η θέση που είναι η συμφερότερη στην ΕΞΟΥΣΙΑ (πωλητή).

    ΒΑΣΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ MARKETING, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΩΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΤΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΧΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ Ο ΠΩΛΗΤΗΣ.
    ΑΥΤΟΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΘΕΩΡΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΣΒΕΥΕ ΟΤΙ Ο ΠΩΛΗΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ, ΤΟΝ ΕΠΕΙΘΕ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΙΧΕ.

    Ιδιοκτήτης του… “καταστήματος” που διαχειρίζεται το… ΠΡΟΪΟΝ (όποιο είναι αυτό) είναι η ΣΠΕΙΡΑ (κεφάλαιο), διευθυντής της επιχείρησής του οι… ΘΕΣΜΟΙ, ομάδες πωλήσεων οι ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, εργαλεία τους τα ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ και ΠΕΛΑΤΕΣ ΟΙ ΛΑΟΙ.

    Το θέλετε κι αλλιώς;;;;

    Ιδιοκτήτης της γης που βρίσκεται η ΣΤΑΝΗ είναι η ΣΠΕΙΡΑ, ιδιοκτήτης του ΚΟΠΑΔΙΟΥ (ποίμνιο) οι ΘΕΣΜΟΙ, τσοπάνης οι ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙΣ, τσοπανόσκυλα τα ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ και ΚΟΠΑΔΙΑ ΟΙ ΛΑΟΙ (ποίμνιο).

    Στα δικά μας λοιπόν, το αρχικά μεγαλόπρεπο ΟΧΙ, γίνεται αργά και συστηματικά ένα “ΑΝΑΓΚΑΙΟ” (για τον πελάτη) ΝΑΙ ή με τον ΦΟΒΟ του… “ΛΥΚΟΥ”, παιδιά πάμε με τη θέλησή μας πίσω στο μαντρί!!!! Μπορεί να μην είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ αλλά έστω έχουμε τα απαραίτητα, τροφή, ζέστη, προστασία από την κακοκαιρία και τον ΛΥΚΟ!!!

    Όχι, δεν εννοώ ότι το “ΟΧΙ” είναι αντίδραση! Είτε έτσι είτε αλλιώς, τελικά θα γίνει αυτό που θέλει το… ΑΦΕΝΤΙΚΟ!
    Απλά, όπως ΠΟΛΥ ΣΟΦΑ (για ακόμη μια φορά) είπε ο Stranger, που και που μεσω των πωλητων του ο επιχειρηματίας θέλει να διαπιστώσει πόσο πιστός είναι ο ΠΕΛΑΤΗΣ του ή μέσω του τσοπάνη ο ιδιοκτήτης του κοπαδιού πόσο και ποιά είναι τα υπάκουα ΠΡΟΒΑΤΑ!

    Θεωρώ ότι το ΟΧΙ δεν θα επιφέρει καμία δραματική αλλαγή, αλλά θα πείσει είτε τον… καταστηματαρχη είτε τον φάρμερ να είναι λίγο πιο προσεκτικοί με τους “πελάτες” – “αιγοπρόβατα”!

    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΩΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΟΥΣ Ή Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΜΑΛΙ, ΓΑΛΑ, ΤΥΡΙ ΚΑΙ…. ΚΡΕΑΣ!!!!

    Τουλαχιστον να μας προσέχουν λίγο παραπάνω!

    Θέατρο σκιών (Πλάτωνας) ή θέατρο παραλόγου, όπως θέλετε πείτε το, απλά να θυμαστε ότι είμαστε στο… ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ!!!

    ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ, ΜΟΝΟΜΙΑΣ ΘΑ ‘ΡΘΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ!

    Καλή δύναμη αδέρφια και με τα μάτια ανοιχτά!!!

  8. ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ,”ΝΑΙ” ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΑΙ.ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ,ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥΣ!ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ “ΠΩΣ ΓΙΝΑΜΕ ΕΤΣΙ?”ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ??ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΛΛΟΙΩΘΗΚΑΜΕ?ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΙΣΩΣ ΝΙΩΘΟΥΝ ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ,ΜΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ??ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ, ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ?ΣΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ, ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΕΙΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΛΟΙ!ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΔΥΝΑΤΟΣ, ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ, ΔΕΙΛΙΑΖΕΙΣ..!ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ, ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ, ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΖΩΗΣ??ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΛΛΗΝΑ, ΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ, ΘΑ ΚΛΗΘΕΙΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΡΘΕΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ!ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ,ΟΠΩΣ ΝΑ ΧΕΙ!ΚΑΝΤΟ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΘΕΙ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΜΠΟΤΑ!ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΕΣΥ! ΚΑΝΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

  9. Το κακό είναι ότι ενώ γνωρίζουμε ότι όλα είναι στημένα δεν υπάρχει τρόπος αντίδρασης.
    Ο μόνος τρόπος η ολική αποχή είναι ουτοπία.

  10. Καλησπέρα

    Θα ηθελα πραγματικά να μοιραστώ όλα αυτα -δεν εινι πολλά , αλλά ειναι χειροπιαστά…και τα βλεπουμε όλοι.
    1. ¨ολα τα ΜΜε τα έχουν βαλει με Τσίπρα – ειναι κανονισμένο ? Χθες το μονο καναλι που εδειχνε συνεντευξη Τσιπρα ήταν το Ε.Γενικά κανεις δεν υποστηρίζει τη “διαφωνία” με την πρόταση των Θεσμών. Κανεις.
    2. Ο Τσίπρας έχει κανει λαθη – ναι ,δε θα κρινω εγω αυτά. Συμφωνια όμως δεν εφερε. Κι αν αποφασισε το δημοψηφισμα καπου την Παρασκευη …Αυτό το αφηνω στην άκρη…λιγο, για λιγο. Σημασία εχει ότι 4 μερες νωριτερα δεν ειχε επιθυμητη προταση…και συμφωνία (για το κομμα του τουλαχιστον επιθυμητη). Αρα παλι θα ημασταν -και χωρις δημοψηφισμα- σε κατι αναλογο με το τωρα. ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ..εληγε οπως γνωριζετε. διαβασα Γιατι δεν εδωσε πρωτα συνταξεις, ναι σωστή παρατηρηση, το θυμαμαι που σκεφτόμουν κι εγω..οποτε δεν θα ειχαμε τις ουρές στις τραπεζες. Ετσι λετε?
    Θα ειχαμε ουρες, θα ειχαμε καπιταλ κοντρολς , Γιατί , ειναι απλό – το πρόγραμμα (2ο) έληγε στις 30 του μηνός και δεν θα υπηρχε συμφωνία.

    Παλι ασταθεια θα ειχαμε, μπορει και χειρότερα…Μπορει πολλά, δεν μπορω να τα αναλυσω τωρα.

    Λογω χρόνου δεν μπορω τωρα να γραψω περισσότερα.

    Παρακολουθω αυτό το σαιτ..μπλογκ ..εδω και ενα μηνα περιπου. Μαρέσει ο λόγος υπαρξης του, οποτε και όλα όσα στρεφει την προσοχή του και εναλλακτικά κοιτάζει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek