Διαφημίσεις

Αναδημοσίευση από 9/06/2015

Ανάμεσα σε πεδία , ανάμεσα σε καθρέφτες … ένας μόνιμος πόλεμος …ένας μόνιμος αγώνας!

Από την στιγμή που συνειδητοποίησα τον Εαυτό μου μέσα στο εικονικό ματριξ…

Από τότε που θέλησα να αγγίξω το φως ,…

Από τοτε που κατανόησα …ότι πάντα σε όλα τα κλειστά προγράμματα θα υπάρχει μια πίσω πόρτα!

Τάχθηκα μόνιμος ιός απέναντι σε έναν αρχιτέκτονα … τάχθηκα ένα μεμονωμένο πρόγραμμα ακυρωσης εντολών!

Δεν περιμένω να με καταλάβεις σε αυτή την γενιά … ούτε σκοπεύω να εισπράξω σε αυτόν τον κόσμο τίποτα παραπάνω από την Ελευθερία μου και την ελεύθερη επιλογή μου ότι μπορώ να νικήσω!

Κατάματα κάθε μέρα εδώ και πολλά χρόνια…στην αρχή σαν παρατηρητης ..και στην πορεία όσο κατανοουσα σαν αντι ιός …σαν εμπόδιο στα σχέδια σου!

Θα έχουμε τον πόλεμο που ζητάς … ΣΥΝΤΟΜΑ! … Θα είναι αναγκαστικά στο δικό μου πεδίο …μιας και κατέκτησα την συχνότητα σου σε αυτό!

Θα μάθουν όλοι όσοι δεν σε κατάλαβαν ..θα μάθουν μέσα από τα αποτελέσματα του προσωπικού μας πολεμου!

Θα δουν την συγχρονικοτητα , θα δουν ότι το μέλλον το δικό σου πια … το γνωρίζουμε!

Θα δουν τον αντι ιό στο πρόγραμμα να δημιουργεί νέες εντολές .. !

Ανάμεσα σε δυο καθρέφτες … εκεί που το δίκτυο σου στάθηκε … δημιούργησα το πεδίο μου … η τον καθρέφτη του δικού σου πεδίου..

0 1 0 1…. Πάντα θα μπορείς να διαλέξεις …αλλά δεν θα έχεις ποτέ ξανά την ευκαιρία να μπορείς όπως παλιά να γνωρίζεις με 100% σιγουριά ποιος είναι ο επόμενος αριθμός αλληλουχίας…

Γιατί; Γιατί σου στέρησα το δικαίωμα της μη επιλογής … σου στέρησα αυτό που είχες … να μπορείς να έχεις το δικαίωμα της μη επιλογής …να έχεις δηλαδή πάντα στημένα όλα τα πιόνια όπως σε συμφέρει!…

Το 50-50..είναι η Νίκη του χάους απέναντι στην τάξη που ζητάς ….!

Και αυτό το έφτιαξα εγώ !!! …

Μπορείς να με φωνάξεις Stranger ..θα ακούσω αλλά θα κρύψω το πρόσωπο μου να μην ταυτιστεις …

Μπορείς να με φωνάξεις Αχιλλέα …Θα ακούσω αλλά θα κρυφτώ να μην με βρεις …γιατί είσαι και εσύ ο Αχιλλέας !

Μπορείς να φωνάξεις ο ΚΑΝΕΝΑΣ το έκανε …Θα χαμογελασω … γιατί επιτέλους κατανόησες …και θα χαθώ όπως ήρθα !

Εκεί που στο πρόγραμμα έβαλες τις εντολές …τοποθέτησα τους καθρέφτες … μέσα από μια ανοικτή πίσω πόρτα και έδωσα εντολή να διπλασιάζουν την αξία κάθε φορά που προσπαθείς …

Το ένα σου το κάνω δυο με έναν καθρέφτη… το 33 σου το κάνω 66 με τον ίδιο τρόπο!

Δεν θα τελειώσουμε ποτέ μαζί …καταραμένοι να πολεμούμε ο ένας τον άλλο…αλλά ..εε…. από το να πολεμάς μόνος σου αυτούς που δεν γνώριζαν ποτέ για σένα …. σου κόστισα το 50% !!…

Μικρο αγκάθι στο λαιμό σου… σαν μια μαύρη πεταλούδα που σε ξύπνησε από τον μεσημεριανό σου ύπνο!

409

What if Gematria could be used to help decode the Matrix?

The Number 409 continues to unveil itself as a Number of “CONFLICT”.

Lately, the News Headlines have been filled with the Drama of Bruce Jenner conflicted about his true Identity.
Even the Gematria reveals the CONFLICT with Bruce as 409.

In Gematria:

BRUCE JENNER ALSO KNOWN AS CAITLYN JENNER = 409

Oddly, 409 is also a Computer Code that means CONFLICT.

As well, The First Bomb to ignite at the Boston Marathon exploded at the Finish Line as the Clock Ticked 4:09.

Independence Hall in Philadelphia is a Symbol of the Revolutionary War, the Major CONFLICT that occurred between America and Britain. Independence Hall is on the back of the $100 bill, the Clock on its Tower is set to 4:09

Go to the Library of Congress Web Site, there is a Clock in the Main Reading room that is surrounded by the Zodiac and surmounted by the God Chronos / Saturn, the God of Time and CONFLICT —- the Clock is set to 4:09.

Nelson Mandela was a Man who spent his life in CONFLICT, battling racial injustice in Africa and the World. During his Funeral he was flown to his final resting place on Plane #409.

We are Beings of White Light — when Souls descend from the
Etherial Realms our White Light slows down and flesh acts as a Prism to break the White Light apart into 7 Color frequencies – Red, Orange, Yellow, Green, Blue, Indigo, Violet. When the 7 colors are converted to numbers using Gematria and added together, the sum total is 409.

When we have a mess, a spill, or something is dirty with grease or grime…. in other words, there is a CONFLICT in our clean home,
What do we use to fix it?
We use 409

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

11 σχόλια στο “Αντέχεις στα βαθιά ;”
  1. παιδια εγω που βλεπω το 33 παντου απο την ωρα μεχρι τα ποιο κουφα τον τελευταιο καιρο τι σημαινει ? προσπαθει να μου περασει καποιο μηνυμα ?

    1. θα μπορούσα να σου δώσω μια περιγραφή περί του μυστηρίου του 33 αλλά πρώτα σου προτείνω να διαβάζεις Αποκαλυψη 3:7-13. Μην σε μπερδεύει το όνομα Δαυίδ επειδή Δαυίδ σημεινει ο Αγαπημένος, και Ιουδαους σημαίνει – άξιοι.

      1. οι υιοι του ερεβους σας εχουν κανει την φαια ουσια μαγιονεζα με τα “ιερα ” βιβλια.. οταν και εαν γινεις ελλην ξανα δεν θα σου μεινει αντερο απο τα γελια με την αρλουμπα των ερεβαιων, μεχρι τοτε θα εισαι η μπαταρια τους.

    2. — Οι Κύριοι των Ουρανών επιθυμούν να ξέρεις ότι έχεις την αγάπη τους, τη βοήθειά τους και τη συντροφιά τους. Επικαλέσου τους συχνά, ειδικά όταν βλέπεις το 3 να σε περιβάλλει παντού.

  2. Στον Αττικό. Ουρανο καθε βραδυ υπαρχει μια δεσμη φωτος πρασινου χρωματος…κανεις δεν ξερει κατι γιαυτο??

  3. Εγω όποια ώρα της ημέρας κοιτάξω ρολόι είναι π.χ 11:13 ή 00:13 και όχι μόνο φυσικά. Παντού το 13. Ξέρει κάποιος αν συμβολίζει κάτι αυτό. Ευχαριστώ πολύ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *