12:41 - 30/05/2015

Έκτακτο..Μεγάλος σεισμός το Τόκυο..8,5r

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τεράστιος σεισμός στο Τόκιο. Είμαι με δύο παιδιά από την καλλιφόρνια στον όροφο. Τα ασανσέρ σταμάτησαν. Σκάλες δεν υπάρχουν. Ο Θεός να μας φυλάει

TOKYO-85-650x400
raxil-tokyo
tokyo-makri-200x200
paradrasi

ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ

1

2

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ.

    ΛΙΓΕΣ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΓΡΑΦΙΚΟ,

    ΣΥΜΒΑΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ
    [drone>1-2-3-4-5-6-7-8-9]Japan/China/SouthChinaSea/India/Iran/Azerbaijan/Armenia/Turkey/ΕΛΛΑΣ/
    WAIT REDESCRIPTION Be SAFE

    ΣΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ Japan drone>1-2-3-4-5-6-7>Sentai WAIT REDESCRIPTION
    (ΑΝΕΜΕΝΕ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΗΝΥΜΑ) ΚΑΙ
    China drone>1-2-3-4-5-6-7>Beijing/Yellow River/Xian/Lanzhou/Yinchuan/Yulin/Xinjiang Taklamakan Desert/Hotan
    WAIT REDESCRIPTION (ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΑΝΕΜΕΝΕ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΗΝΥΜΑ)

    ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΜΒΑΝ ΠΙΘΑΝΟΝ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.

    ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ.

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

    • ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ 05/30/2015 @ 4:51 ΜΜ

      ΠΡΟΣ : ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ και λοιπούς ΚΑΤΟΧΙΚΟΥΣ -ΕΣ

      Χαίρομαι για την άμεση παρέμβαση.
      Έχω γράψει και πει και στο chat -για όσους το παρακολουθούν – ότι η φόρα της Ασίας δεν θα σταματήσει έτσι απλά, εννοώντας φυσικά το σεισμό στο Νεπάλ.
      Η Φρικτή ζέστη με τους χιλιάδες πλέον νεκρούς την Ινδίας δεν είναι αδιάφορη, τουναντίον.
      Ήδη ο σημερινός σεισμός την Ιαπωνία τηρεί τον κανόνα +16 (+-2) του αρχικού γεγονότος. Όμως η τόσο σύντομη απομάκρυνση των μαγματικών συστατικών προς την Ιαπωνία πλέον δεν είμαι τόσο σίγουρος τι θα αφήσει στο διάβα τους (Κίνα και λοιπές ανατολικές ασιατικές χώρες).
      Πλέον είναι καταφανέστατο ότι η κίνηση προς τα δεξιά είναι στο δρόμο της, άλλωστε ο χθεσινός σεισμός στην Αλάσκα, νομίζω επιβεβαιώνει όλους εμάς, αν και εκεί πιστεύω ότι πάλι τον επηρέασαν και τον έστειλαν βορειότερα από την κανονική του διαδρομή, εξού και την γλύτωσε πάλι η Καλιφόρνια.
      Όμως τα πυρηνικά στον Ειρηνικό εκτός της αλλαγής κατεύθυνσης δημιουργούν προβλήματα στη Γαία και τα προβλήματα αυτά είναι απίθανο να υπολογίσουν που θα χτυπήσουν (ίσως και το πρόβλημα με το νερό στις δυτικές και μεσοδυτικές πολιτείες να είναι σχετικό).

  2. ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ 05/30/2015 @ 3:56 ΜΜ

    Και οσονούπω η west america

  3. Ανώνυμος 05/30/2015 @ 4:35 ΜΜ

    Δυο λογια για την ερευνα λοιπον? Εχει σχεση με 188?

  4. ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ 05/30/2015 @ 6:00 ΜΜ

    δειτε και το βιντεάκι για να καταλάβετε γιατί την γλύτωσαν μόνον με 7,8…

  5. Βρασίδας 05/30/2015 @ 7:45 ΜΜ

    Μόνο δυό λόγια γιά την Ρ. Μακρή: Όσοι βρίσκονται ψηλά, δεν κινδυνεύουν. (Να καταπλακωθούν, εννοείται.) Οι όροφοι πέφτουν από πάνω προς τα κάτω.
    Το 1980, στον σεισμό της Αθήνας, όλοι οι Γιαπωνέζοι στο Χίλτον ανέβηκαν στην ταράτσα καί τραβούσαν φωτογραφίες. Έμπειροι, βλέπεις, γιά το τί πρέπει να κάνουν.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*