Διαφημίσεις

Θυμήσου το βίντεο μου με το εξώφυλλο του economist (Ειναι μπροστά στα μουτρα μας …)

εκεί που έχει την φιγούρα που σου λέω ότι είναι από ένα γερμανικό μύθο ..για κάποιον που σε ένα γερμανικό χωριό με ενα φλάουτο παρέσυρε όλα τα παιδιά ..και εξαφανίστηκαν για πάντα!

ΔΕΣ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ …ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ …

https://www.youtube.com/watch?v=YKx_fvxd3cE

[sc:stranger]

…Κανε τις συνδέσεις …δες τον βρόμικο σχεδιασμό τους!

Stranger…

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

8 σχόλια στο “ΤΑ ΠΑΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
    1. Στο πρώτο πλάνο ή πρώτη είδηση έλεγε για επίθεση των δυνάμεων του Ασσαντ,το δεύτερο για τα UN και τα ανθρώπινα δικαιώματα και όταν του έπεσε φαινόταν η φωτό του Μορσι.

  1. Δεν μιλαει γ αυτο παιδια..Το μηνυμα τους εινα騔οτι κι αν κανετε τα παιδια σας τα εχουμε απο καιρο στοχευσει ,στον κατευθεινομενο τροπο μας ,που ειναι η υιοθετηση της παγκοσμιοποιησης,και με οτι αλλο εχουμε κατα νου” (βλεπε ανηθικοτητα,χαλαρα ηθη,απατριδα ολα,υιοθετηση της κουλτουρας της μαγειας,σαμανισμο,παγανισμο,…).Θεωρουν οτι το παιχνιδι του ελενχου του πληθυσμου των νεων και κυριως των παιδιων το εχουν απο τωρα κερδισει.Απαιτειται αγωνας απο καθε γονεα να διαφυλαξει τα κεκτιμενα και παραδοτεα ηθη και εθιμα μας(απο τους προγονους) .Εχουμε ιστορια ,ειμαστε και αντιπροσωπευουμε το φως..Να μην το ξεχασουμε ποτε αυτο.

  2. ftiaxan nao kai den to xero tha gino indos gamoto pali thriskia tha alaxo
    kathe fora ta idia kaneis den me eneimeronei poia triskia einai kali h gothik
    den xero ta exo dokimasi ola kai pite mou pote tha kanoun ta egenia na
    mhn leipso tha exei dorean fagito elpizo tha paro kai bebeosh oti parakolouthisa to seminario god

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek