00:07 - 20/06/2021

Υποχρεωτικός εμβολιασμός ΙΙΙ

Απολαύστε …

Loading...
Σχετικά με Mantis

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. βασιλης 06/20/2021 @ 10:06 ΠΜ

  ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ,-Μπορεί ένας εργαζόμενος να τεθεί σε διαθεσιμοτητα εφόσον επειδή είναι ανεμβολιαστος και θέτει σε κίνδυνο τους υπόλοιπους;
  ΥΓ.1. Εννοείται οτι οι υπόλοιποι είναι εμβολιασμενοι αρα προφυλαγμενοι.
  ΥΓ.2. 2+2=3 ΚΑΙ ΟΧΙ 5

 2. Αριστοφάνης 06/21/2021 @ 12:47 ΜΜ

  Ο κύριος ειδικός για τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους και ο αρχηγός του θέτουν σε κίνδυνο κάθε ώρα και στιγμή την πατρίδα μας. Ποιός θα τους απολύσει? Επείγει!

 3. ο ανεμβολίαστος θέτει σε κίνδυνο τους υπολοίπους γιατι το είπε ο ευαγγελάτος ή γιατί δεν είναι αποτελεσματικά τα εμβόλια;;οι εμβολιασμένοι δε μεταδίδουν αν κολλήσουν;;τα εμβόλια δεν καλύπτουν τις μεταλλάξεις. ο ανεμβολίαστος πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν-δυνητικά- μολυσμένος;;
  στις πολλές ηλιθιότητες των ειδικών θα οφείλεται κι η εξάπλωση του επόμενου κύματος…εμβολιασμός με άχρηστα εμβόλια,άρνηση εισαγωγής φαρμάκων.άρση μέτρων προστασίας σε εμβολιασμένους..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh