09:30 - 20/02/2023

Το βιβλίον που όλοι υπογράφουν χωρίς να διαβάζουν. Οι 4 άνευ όρων Συμβάσεις Υποτέλειας….

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Το βιβλίον που όλοι υπογράφουν χωρίς να διαβάζουν. Οι 4 άνευ όρων Συμβάσεις Υποτέλειας….

Έχω εξηγήσει ότι ο κόσμος διοικείται και καθορίζεται από το 4, και από άλλους αριθμούς αλλά το 4 είναι πολύ έντονον σε ένταση, ανεπαίσθητη μέχρι να το εξηγήσω. Όλοι αντιλαμβάνεστε ότι είναι η Μυστική Μύηση της Τετραπιθανότητος….

Όλοι σχεδόν οι ανθρώποι εκτός από εξαιρέσεις υπεραπατεώνων, πτωχών και υπερπροσεκτικών ή και υπερετυχερών, έχουν υπογράψει Ομόλογα (Ομολογίες Άνευ Όρων Ελευθερίας) και Υποθήκες (Δευτέρα ή και Συνάμα Ομολογίες Άνευ Όρων Ελευθερίας και Δικαιωμάτων).

Τα δύο αυτά βιβλία έγγραφα είναι τα συχνότερα βιβλία και τα ολιγότερον αναγιγνωσμένα. Οι άνθρωποι τα υπογράφουν χωρίς να τα γνωρίζουν, επειδή τους έπεισαν να αποδεκτούν πως έτσι είναι δεν αλλάζουν και συνήθεισαν ότι είναι κάτι φυσιολογικόν. Ο σκοπός των Ομολογοποιών ήταν να γίνει συνήθεια η άνευ όρων παράδοση των ανθρώπων σε δουλεία και το επέτυχαν. Όταν κάτι γίνεται Συνήθεια τόσον το υποσυνείδητον όσον και το συνειδητόν, τόσον το υποσυναίσθητον όσον και το συναισθητόν παύουν να ανησυχούν πιά για αυτό.

Όταν παύεις να ανησυχείς είναι η αρχή της ήττας, το ήμισυ του παντός και όταν δεν εξέλθεις εγκαίρως από το ήμισυ τότε θα σε καταβροχθίσει το όλον! Πριν ή και όταν αρχίσεις να ανησυχείς με κόλπα προοπτικών και τα άλλα δύο βιβλία σε επαναφέρουν ή και σε παραμένουν εντός των πρώτων δύο Συμβάσεων.

Οι δύο δεύτερες Συμβάσεις που συμπληρώνουν τις δύο πρώτες είναι τα ελεύθερης προσαύξησης επιτόκια και οι τεχνητές ή και προβλεπόμενες ή και φυσιολογικές επερχόμενες κρίσεις.

Ήτοι α] Ομολογία Σκλαβιά και Υπόσχεση Σκλάβου β] Υποθήκευση Σκλαβιάς και Υπόσχεση Σκλάβου γ] Ελεύθερα ήτοι Αυθαίρετα Επιτόκια Προαισχροκερδούς Προθέσεως και δ] Οι Κρίσεις και οι Διακρίσεις μέσα από τις Κρίσεις που οδηγούν σε Κατακρίσεις ώστε να σε κατηγορήσουν Κακοπληρωτή οι Συνστατευμένοι Συνωμότες Οργανωμένοι Πτωχοποιοί σου. Αυτόν είναι το Όνειρον της Ελεύθερης Ζωής σου, έναν συνονθύλευμα Συνστήματος Ψευδαισθήσεων, αρχίζοντας από την Δημοκρατία και τελειώνοντας εις τους όρους και προσδιορισμούς Ανθρώπινα Δικαιώματα, Ανθρώπινες Υποχρεώσεις και Ανθρώπινες Ελευθερίες.

Τα πρώτα δύο βιβλία τα υπογράφετε χωρίς να τα αναγιγνώσκετε και χωρίς να τα αντιλαμβάνεστε εν πάση περιπτώσει. Οι πρώτες δύο αυτές Συμβάσεις ορίζουν ότι διά να δανειστείς πρέπει πρωτίστως να αποδεκτείς διά της ελευθέρας δήθεν βουλήσεως σου ότι είσαι σκλάβος. Αυτόν το κάνεις από συνήθεια και χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι και επειδή ουδείς δεν σου το εξήγησε ποτέ.

Το τρίτον βιβλίον την αυθαίρετη ανεβοκατεβασιά των επιτοκίων το ειδοποιείσαι είτε με επιστολή είτε πλέον διά των μέσων μαζικής εξαπάτησης. Είναι η θλιβερή ειδοποίηση ότι η σκλαβιά σου αυξάνεται και την ώρα όπου χαιρώσουν ότι ζυγώνεις σε αποχρέωση επέρχεται αύξηση επιτοκίου ώστε να σε φέρει πάλιν σε κατάσταση απόγνωση, απελπισίας και σε απόσταση από την έξοδον της φυλακής της υποτέλειας.

Αυτοί όπου ανεβάζουν και κατεβάζουν τα επιτόκια είναι μόνον η μία πλευρά, ο δανειστής, ο αισχρότατος δανειστής, ενώ τουλάχιστον θα έπρεπε να είναι σε συμφωνία με τον δανειζόμενον!

Τα επιτόκια συνήθως αυξάνονται όταν υπάρχει κρίση δηλαδή η τέταρτη σύμβαση βιβλίου. Και ενώ θα έπρεπε να κατεβαίνουν διά να επιβιώσεις και να επιβιώσει η προσπάθεια και η επιχείρηση του, εσκεμμένα ανεβαίνει το επιτόκιον διά να μην επιβιώσεις και να παραμείνεις και γίνεις περισσότερον σκλάβος μέχρι πλήρους εξόντωσης φυσικής και περιουσιακής και δικαιωμάτων και ελευθεριών. Οι απατεώνες δανειστές γνωρίζουν ότι εάν υπήρχε το δικαίωμα της εκ μέρους των δύο Μερών συμφωνία διά αύξηση ή μείωση επιτοκίων, οι δανειζόμενοι θα μπορούσαν να δημιουργούν τεχνητές κρίσεις διά να μειωθεί το χρέος και σκλαβιά τους! Βεβαίως εσείς δεν το έχετε ποτέ καν φανταστεί….

Σκοπός είναι η πλήρης εξόντωση και αυτόν όπου με γλαφυρότητα ψευδοκυνικής αψευδαίσθησης σας αποκαλύπτω είναι ο αληθής φιλάνθρωπος κοινοκτήμονας/κομμουνιστής Εθνικισμός και Λαϊκισμός! Αντ’ αυτών τα κόμματα έχουν εντολές να παρουσιάζουν αιρετικώς και προς συμφέρον των δανειστών τις έννοιες αυτές και άλλες πολιτικές και ιδεολογικές έννοιες με ψεύδη και επιστημονικώς μαγευτικές παραποιήσεις…. Κάποια ημέρα θα το αντιληφθείτε περισσότεροι αλλά ουδέποτε όλοι!….

Αφού υπογράψεις τα σκλαβοχάρτια Ομολογία/Ομόλογον και Υποθήκη, τότε εντάσσεσαι εις την περαιτέρω μαύρη υποτέλεια της Επιτοκίας, σημειωτέον ότι η λέξη δάνειον σημαίνει μαύρον, μελαχροινόν, αχρείον, σκωπτικόν, κακόν, μαυρόψυχον, μαυρόκαρδον και άλλα….

Μετά φέρνουν την κρίση που είναι ο υπερπολλαπλασιασμός των κερδών τους και ο υπερπολλαπλασιασμός της εξυποτελειοποίησης των δούλων και σκλάβων τους ή και ειλώτων τους. Διότι με την κρίση αδυνατείς να πληρώσεις και αντί να εφαρμόζεται σεισάχθεια μέρους ή όλου του χρέους επιβάλλεται επιπλέον τιμωρρία εις τον σκλάβον με αύξηση επιτοκίου. Είναι ωσάν να τιμωρρείσαι από το αφεντικόν επειδή υπάρχει τρικυμία και πλημμυρίδα και δεν μπορείς να αλιεύσεις ιχθείς διά το βδελυρόν πινάκιον του!

Εις την Ινδία η λέξη μάγια σημαίνει ψευδαισθήσεις. Εις την γλώσσα των Τολτέκων η λέξη μηπότε σημαίνει ψευδαισθήσεις. Δύο ελληνικές λέξεις η μαγεία και μη+πότε ήτοι ουδέποτε δηλοί ανύπαρκτον, ανέφικτον, ψευδές, πλάνη, πλαστόν, φενάκη, εξαπάτηση, φακκιρισμός, γοητεία, ύπνωση, χαύνωση και χαντάκωμα νου και αντίληψης. Εις τα πρωτόκολλα των σοφών της σιών αναγράφεται με κομπασμόν:οδηγούμε τα έθνη από πλάνη σε πλάνη. Συνεπώς όταν θα έρθουν να σας αποσύρουν τις 4 Συμβάσεις υπό τον άμεσον ή έμμεσον όρον να υπογράψετε ή δεκτείτε άλλες Συμβάσεις τότε προεντάσσεται εις το πρόγραμμα τους: από πλάνη σε πλάνη!….

Ποία είναι η έσχατη πλάνη του όρου: οδηγούμε τα έθνη από πλάνη σε πλάνη; Η πλάνη άνευ δυνατότητας επιστροφής ή άμεσης ή έμμεσης ή από άλλου εξελευθέρωση. Εις την Αρχαία Αθήνα μπορούσε κάποιος πλούσιος να εξαγοράσει σε ποσόν την δουλεία τινός και να τον ελευθερώσει. Εις την έσχατη πλάνη δεν θα είναι εφικτόν.

Η πλάνη αυτή είναι να γίνεις έναν με έναν ηλεκτρονικόν σύνστημα που να γνωρίζει πού είσαι και τι κάνεις ανά πάσα στιγμή, να ακούει και να μεταφράζει σε διαβαστή γλώσσα τις συχνότητες της σκέψης του νού, τις προθέσεις του συναισθήματος και τις προδιαθέσεις της θέλησης και βούλησης του ατόμου. Δεύτερον να υπάρχει η δυνατότητα άμεσης διηλεκτρονικής μετάλλαξης ή και αλλαγής της σκέψης, της πρόθεσης, της θέλησης και της βούλησης, αυτές είναι οι 4 Έσχατες Συμβάσεις που έχουν αρχίσει με την ούτω καλούμενη Νεοεποχίτικη Βιβλιογραφία, Ιδεολογίες Πράσιες και Πορτοκαλιές και άλλα να ευθυγραμμίζουν τους σκλάβους τους σε Νεοϋπερσκλάβους.

Σας έχω τονίσει κατ’ επανάληψη ότι το μαγικόν φίλτρον της εξαπάτησης είναι να εμπεριέχει μέρος αλήθειας, μέρος ψεύδους και μέρος πλάνης. Κανένας απατεώνας δεν ήταν ποτέ επιτυχημένος εάν δεν ενέχυνε εις την απάτη του μέρος αλήθειας διότι ευκόλως κάποιοι με θυμώδη διάθεση και δυσαρέστεια θα αναλογιστούν εμφαντικώς: μα τι μας λέγει αυτός; Η αλήθεια εντός της απάτης είναι η κάλυψη της ίδιας της εξαπάτησης διά της απάτης. Δοκιμάστε μία απάτη ή μελετήστε οσεσδήποτε, όλες εμπεριέχουν μερίδια με αλήθειας με έντεχη γοητεία ανακατωμένες με ψεύδη και πλάνη ή και παραπλάνηση ή και αποπλάνηση πνεύματος, ψυχής, νοός, καρδίας και μπορεί αυτό να το πάθουν αξιέπαινοι και πανέξυπνοι άνθρωποι.

Άρχισα να διαβάζω έναν βιβλίον διά την σαμανική αλήθεια των Τολτέκων με το όνομα Τέσσερις Συμφωνίες του Don Miquel Ruiz, κατά την άποψη μου είναι έναν τέτοιο βιβλίον, γοητευτικόν, ισοπεδωτικόν δι’ όλες τις θρησκείες, ιδεολογίες, συμβάσεις, σκλαβιές που υπέστην ο άνθρωπος. Αναφέρει μεταξύ άλλων τον όρον ο Καπνισμένος Καθρέπτης αλλά εξ’ όσων γνωρίζω πριν τρεις χιλιάδες έτη δεν έχουμε αποδείξεις ότι είχαν καθρέπτες εις το Μέχικο! Και εάν είχαν έστω, το βιβλίον υποτίθεται αναφέρεται εις την άνευ όρων Αγάπη που δίδαξε Ο Χριστός αλλά συνάμα υπαινίσσεται εναντίον της Αγίας Γραφής, ακόμη και των 10 Εντολών που τουλάχιστον τις ήμισυ από αυτές συμφωνούν οι περισσότεροι άνθρωποι ή έστω και μία εξ’ αυτών και έστω προς συμφέρον τους εάν όχι γενικώς!….

Το βιβλίον αυτόν προτείνει ότι το Όνειρον όπως το αποκαλεί των ψευδαισθήσεων να πέσει και ισοπεδώνει πάσα παράδοση ότι προέρχεται από την εκπαίδευση γονέων, ιερέων, διδασκάλων, συγγενών, φίλων, περιβάλλοντος, συνστήματος. Δεν διαφωνώ, αλλά συνάμα διαφωνώ, διότι δεν μπορεί αυτόν να είναι σωστόν εάν δεν είμαστε επιλεκτικοί. Αναφέρεται σε Νομοθεσία που κάνουμε μέσα μας βάσει αυτών των εκπαιδεύσεων και ότι πρέπει να τις ρίξουμε και ότι αυτή η Νομοθεσία στηρίζεται από τον Κριτή του Εγωϊσμού και το Θύμα είμαστε εμείς ήτοι αυτοεξέταση και αυτοτιμωρρία. Ναι αλλά αυτά δεν είναι πάντοτε κακά, εξαρτάται εάν το κάνουμε διά τα κακά όπου κάνουμε, ώστε να φέρουμε Μετάνοια και Έλεος εκ Θεού και βεβαίως εξαρτάται από την ένταση της αυτοτιμωρρίας. Η Ορθόδοξη Θρησκεία με Πανισορροπία σου λέγει να μετανοήσεις αλλά συνάμα σου απαγορεύει ή και νουθετεί να μην τιμωρρήσεις με κακοποίηση του εαυτού σου διότι εάν η μετανόηση συνεπάγεται κακοποίηση τότε δεν μετανόησες αλλά έκανες περισσότερες και αισχρότερες αμαρτίες!…. Βλέπετε υπάρχουν ισχυρότερες και αληθινότερες Σοφές Διδαχές, εμπνευσμένες από την Αγιοθεολογία, διότι μία Θεολογία που δεν είναι Αγιοθεολογία δεν είναι Θεολογία αλλά Παραθεολογία Πλάνης και Σατανολογία, εξού και σαμάνος σημαίνει Οσιομάνος [μάνος = ανήρ] αλλά και Σαμαελμάνος = Σατανομάνος, ο ίδιος με την προσοχή και απροσεξία του, ταπεινότητα του ή κρυφόν ή φανερόν τύφον του ήτοι την ομίχλη της διάνοιας σε αλαζονική διάθεση, αποφασίζει…. Εις το δήθεν αρχαίον σαμανικόν βιβλίον προβάλλεται ο αναρχισμός όπως παρουσιάστηκε φιλοσοφικώς και βλάσφημως αισχρώς σε συγκροτήματα ροκ και αλλού και το γελοίον είναι ότι οι άνθρωποι δεν το γνωρίζουν, είναι αμόρφωτοι και δεν το έχουν πληροφόρηση ή το χειρότερον παρότι μελέτησαν τον αναρχισμόν δεν βλέπουν ότι ο δήθεν Τολτεκισμός εμπεριέχει αναρχισμός με άλλη φορεσιά του Μανωλιού και αυτόν επιβεβαιώνει περίτρανα τον ισχυρισμόν μου ότι ευθυγραμμίζονται όλες οι αιρέσεις και παραθρησκείες εναντίον Του Ορθόδοξου Χριστιανισμού….

Όταν μου υποδεικνύεις έναν λάθος πρέπει να μου υποδείξεις και προτείνεις έναν καλύτερον λάθος!

Μπορούμε να υποδείξουμε τα πάντα ως λάθη, αλλά εάν δεν προτείνουμε έναν καλύτερον ή ολιγότερον λάθος, τότε η επίκριση είναι κωφή, τυφική, ύπουλη και αλαζονική….

Οι ανθρώποι δεν είναι αλάνθαστοι απλούστατα οι καλύτεροι ανθρώποι κάνουν αθωότερα λάθη ενώ οι κακότεροι πονηρότερα λάθη…. Αυτός είναι ο ορισμός όλης της σκέψης και πράξης των βροτών. Με αφετηρία αυτά μπορεί να καταφέρεις να μην κάνεις λάθη διότι και να κάνεις λάθη θα είναι τόσον αθώα ισάξια με αγιότητα και φιλοκαλία…. Οι διά Χριστόν Σαλοί [ασπούμε μυστικοσαμάνοι αλλοφροσύνης Αγιότητος] είναι το απτότερον παράδειγμα.

Συνεπώς όταν μου λες να σπάσω μία σύμβαση που δεν είναι αυτονόητη και αυταπόδεικτη η ελευθερία μου από την θραύση αυτή, τότε δεν μου λέγεις τίποτε, δεν μου λέγεις καμμία επίλυση και το χειρότερον πιθανόν να μου λέγεις την τέλεια καταστροφή μου από συνομωσία ή από δυσχερή θέση που θα επέλθω με την θραύση μίας σύμβασης με άλλον πρόσωπον, με Τον Θεόν, με την ψυχή μου, με τον νού μου, το σώμα μου, με την Ηθική μου….

Είναι βέβαιον ότι πολλοί ανθρώποι είναι συνβασιούχοι [συν+βάση = συμβασιούχοι] χωρίς απαραίτητη έγγραφον Σύμβαση. Η Σύμβαση με Τον Θεόν κάνει τους Ομοισυμβασιούχους Αδελφούς και αυτοί οι Αδελφοί οι Πνευματικοί Αδελφοί είναι αληθώς αδελφοί όχι κατά σάρκαν αδελφοί. Το κατά σάρκαν αδελφοί είναι μία προσωρινότητα. Συνάμα ασπούμε ότι δύο έχουν την ίδια σάρκα αλλά διαφορετική Ηθική, Ιδεολογία, γονίδια τι τους δένει; Και ασπούμε ότι δύο έχουν ίδια ιδεολογία και γονίδια αλλά διαφορετική Πνευματική Ηθική τι τους δένει;….. Τίποτε, καμμία σχέση πνευματική προσυνεπάγεται καμμία αδελφοποίηση διότι το πνεύμα είναι το αθάνατον και όχι το σώμα. Ένας άγριος τίγρης και ένας εξημερωμέμος τίγρης κατά σάρκαν είναι αδελφοί κατά πνεύμα ίσως και αντίθετοι και βεβαίως εάν οι εξημερωμένοι τεκνοποιούν και τα τέκνα τους εξημερώνονται διηνηκώς τότε σε κάποια χρονική φάση αληθινού γεγονότος τα τέκνα τους θα γεννηθούν εξημερωμένα ώστε βλέπουμε ότι το σώμα ή και γονίδια υποκύπτουν σταδιακώς μετεξελικτικώς εις το πνεύμα!

Προσέξετε από τις 4 Καινούργιες Συμβάσεις που θα φέρουν που θα φαίνονται μέσω της πλάνης ότι καθαιρούν και καταργούν τις 4 υφιστάμενες αλλά ουσιαστικώς τις υποκαταστούν, όπως αλλάζει ρούχα ο Μανωλιός και τα φοράει αλλιώς και πότε καλείται Αριστερός και πότε Δεξιός αλλά κάνει τα ίδια εναντίον σου….

Οι 4 Καινούργιες Συμφωνίες θα καταργήσουν τα χρέη του σκλάβου αλλά με τον όρον ο σκλάβος των χρεών να δεκτεί να χαρακτεί με το χάραγμα του διαβόλου και το εξηλεκτρονικόν μαραφέττι του. Θα καταργήσουν το χρήμα και διά να γίνει αυτόν πρέπει να σε δελάσουν ή να σε εκβιάσουν με φοβία….

Ή αμφότερα και μιας και το έφερε ο λόγος:

Φοβία = φο+βία !

Φο = φου = φως = πυρ και βία = πύρ της βίας, όντως όλοι φοβόμαστε και το συναίσθημα αυτόν είναι έναν τσουρούφλημα έως έντονον κάψιμον και παράλυση τρόμου συνταυτοχρόνως ήτοι συντρόμαξη.

Συνάμα επειδή οι Ελληνικές Λέξεις διέπονται από τον Νόμον Πέραν της Μίας Καταγωγής:

Εφ+βία = εφ’ + ο + βία…. και εφ’ ων βία…..

Εις το σαμανικόν βιβλίον που προανάφερα αναφέρει ότι η σοφία του είναι από την πηγή της παγκόσμιας αλήθειας και ποία είναι αυτή και διατί αποστρέφεται τις 10 Εντολές; Ή μήπως οι 10 Εντολές δεν είναι σε αυτήν την πηγή; Βλέπετε ότι η ευθυγράμμιση όλων των αιρέσεων είναι γεγονός σε πραγματικόν αληθινόν χρόνον, διά τις 4 ήδη επερχόμενες Καινούργιες Συμβάσεις.

Όταν έναν ανήθικον σύνστημα υποκαθιστά έναν ανήθικον σύνστημα αντικαθιστά τον εαυτόν του ισχυριζόμενον ότι δεν είναι ο εαυτός του και ότι δεν είναι ανήθικον, ώστε να ανανεώσει την εμπιστοσύνη, υπακοή, υπόκυψη, φοβία και σέβας των ανθρώπων με καινούργιες ψευδαισθήσεις που είναι οι ίδιες με διαφορετικά ύψη, πλάτη, μήκη, βάθη, χρώματα, κομμένα και ραμμένα κοστούμια…. Και ώσπου να το αντιληφθεί ο εξαπατημένος ή και να βαρεθεί του προτείνεται καινούργια ψευδαίσθηση με τρόπον τινά ώστε να φαίνεται διαφορετική και μη ψευδαίσθηση, ήτοι οδηγία των εθνών και λαών από πλάνη σε πλάνη μέχρι την έσχατη πανπλάνη….

Να θυμάστε ότι έναν Σύμπαν ευρίσκεται μέσα εις τον εαυτόν του αλλά και μέσα σε έναν άλλον Σύμπαν και αυτόν το άλλον Σύμπαν εν μέρει ευρίσκεται εις τον εαυτόν του, σε εκείνον το μικρότερον Σύμπαν όπου ευρίσκεται μέσα του και μέσα εις τον εαυτόν του και μέσα σε έναν μεγαλύτερον Σύμπαν…. Βλέπω ανθρώπους να καυχιούνται ότι δεν βλέπου γραμμικώς αλλά δεν γνωρίζουν αυτήν την πρώτου επιπέδου εις την Κλίμακα Ευρίσκομαι διά τα Σύμπαντα, διότι υπάρχουν και ανώτερα Κλιμακοστασιακά Επίπεδα….

Παναγιώτης Δίας

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. +βουλή / απ’οψη σε παρακαλώ.. μιας και εισαι πατέρας.. αν και η ερωτηση μου ειναι ασχετη με τον τίτλο.
    τι να κάνει ένας γονέας που βλέπει οτι τα δυο τεκνα του έχουν διαφορετικό πνεύμα;;

  2. ΠάνοςΓέριμου 02/26/2023 @ 11:28 ΠΜ

    τι να κάνει; έχει μάλλον Γολγοθά να τραβήξει σε σχέση με το άρθρον, και σε σχέση με Τον Θεόν και εάν τα παιδιά είναι σε πνεύμα παγκοσμιοποίησης προσπαθεί να τους εμφυτεύσει κάποιους σπόρους, σποραδικώς. Η ενασχόληση των παιδιών με προσευχή θα αρχίσει να λύσει τα μάγια και με τις εμπειρίες τους θα γυρίσουν διότι τα παιδιά ποτέ δεν λησμονούν την προσευχή, ό,τι μάθουμε από μικροί δεν λησμονείται, απαντήση στα πετακτά, έχει και προέκταση φίλε μου, Ο Θεός μαζύν σου !

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*