13:40 - 05/08/2019

ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΙΣ ΙΝΕΣ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΩΝ-Η ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Το κάπνισμα βλάπτει τις ίνες των ψεκασμών-Chemtrail, την απαγόρευση του καπνίσματος από το Geoengernieringhype.
Η Γερουσία των ΗΠΑ παραδέχεται ότι οι χημικές ουρές-ψεκασμοι είναι πραγματικές και σκοτώνουν ανθρώπους.

Μέχρι πρόσφατα, ήμασταν μόνο ως «συνωμοσιολόγοι» επειδή ήμασταν πεπεισμένοι ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ είχε εμπλακεί σε προγράμματα που επιβλαβείς χημικές ουσίες ψεκάζονται στην ατμόσφαιρα, με άλλα λόγια, μόνο και μόνο επειδή πιστεύεται ότι ήταν chemtrails.
Αλλά τώρα ένα επίσημο έγγραφο από την αμερικανική κυβέρνηση αναφέρει τι λένε τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης, οι θεωρητικοί συνωμοσίας, εδώ και χρόνια. Σύμφωνα με το έγγραφο με τίτλο «Τροποποίηση καιρού: Προγράμματα, Προβλήματα, Πολιτικές και Προοπτικές», η «Κλιματική Αλλαγή», αν και μια σχετικά νέα επιστήμη, έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον για τις κοινότητες με την πάροδο των ετών, επιστημονική, εμπορική, κυβερνητική και γεωργική.

Οι καταστροφές και οι κίνδυνοι που σχετίζονται με το κλίμα επηρεάζουν ουσιαστικά όλους τους ανθρώπους, από τους Αμερικανούς στους Ευρωπαίους, και όχι μόνο επειδή προκαλούν ανείπωτο ανθρώπινο πόνο και απώλεια ζωής κάθε χρόνο. Επιπλέον, προκαλούν οικονομικές ζημίες σε δισεκατομμύρια δολάρια σε καλλιέργειες και άλλα αγαθά.

Ενώ τα έργα με τις καιρικές συνθήκες αλλάζουν σε λειτουργία για σχεδόν 25 χρόνια, έχουν δείξει (σύμφωνα με την επιτροπή της Γερουσίας των ΗΠΑ) ότι έχουν σημαντικές δυνατότητες για την πρόληψη, τον μετριασμό ή τη μείωση των αρνητικών επιπτώσεων λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών. Υπάρχει μεγάλη ανησυχία για την έλλειψη μιας ομοσπονδιακής πολιτικής για την αλλαγή του κλίματος και ενός (συντονισμένου) παγκόσμιου ερευνητικού προγράμματος για την αλλαγή του κλίματος.

ΧΗΜΙΚΕΣ ΣΚΙΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ!

Μπορούμε να την παρακολουθούμε κάθε μέρα. Είναι λευκά, μακρά και επίμονα. Εισβάλουν στους ουρανούς μας και στη συνέχεια διαλύονται στην ατμόσφαιρα, στον αέρα που αναπνέουμε.

Μετά την αγγλική έκδοση του New Scientist, είχε προστεθεί ότι ψεκασμός του ουρανού είχε γίνει με σκοπό την ψύξη του πλανήτη εδώ και πολλά χρόνια – το οποίο δικαιολογεί πραγματικά την παρουσία των ουρών έξω από τη συμπύκνωση των ίδιων των πολιτικών αεροσκαφών. Ήδη ένας Σουηδός πολιτικός είχε νωρίτερα εκφράσει την ανησυχία του. Με λίγα λόγια, είναι όλο και πιο δύσκολο να κρύψει τα αποδεικτικά στοιχεία, αλλά τώρα που η Γερουσία των ΗΠΑ εξήγησε τα πάντα, γίνεται ακόμη πιο σοβαρό.Μετά την αγγλική έκδοση του New Scientist, είχε προστεθεί ότι ψεκασμός του ουρανού είχε γίνει με σκοπό την ψύξη του πλανήτη εδώ και πολλά χρόνια – το οποίο δικαιολογεί πραγματικά την παρουσία των ουρών έξω από τη συμπύκνωση.

Μετά την αγγλική έκδοση του New Scientist είχε προστεθεί ότι ψεκασμός του ουρανού είχε γίνει με σκοπό την ψύξη του πλανήτη εδώ και πολλά χρόνια – το οποίο δικαιολογεί πραγματικά την παρουσία των ιχνών έξω από τη συμπύκνωση των ίδιων των πολιτικών αεροσκαφών. Ένας Σουηδός πολιτικός είχε νωρίτερα εκφράσει την ανησυχία του. Με λίγα λόγια, είναι όλο και πιο δύσκολο να κρύψει τα αποδεικτικά στοιχεία, αλλά τώρα που η Γερουσία των ΗΠΑ εξήγησε τα πάντα, γίνεται ακόμη πιο σοβαρό.

Η Pernilla Hagberg, μέλος του σουηδικού Κόμματος των Πρασίνων, είπε ότι ανησύχησε πρόσφατα σχετικά με τη ρύπανση και τις περιβαλλοντικές ζημίες που προκαλούνται από τα καθημερινά αερολύματα με τα οποία ψεκάζεται ο ουρανός σε όλο τον κόσμο.

Η ίδια η Pernilla Hagberg είχε δημοσιεύσει μια συνέντευξη με Katrineholms Kuriren πριν από αρκετά χρόνια με την οποία ήταν δημοσίως γνωστό ότι η CIA, NSA (αμερικανική Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας) και η σουηδική κυβέρνηση συνεργάστηκε και εξακολουθεί να εργάζεται για να καλύψει τον ουρανό με εκπομπές αεροζόλ, που ορίζεται ως Chemtrails, χωρίς παγίδες.

Οι κανονικές διαδρομές συμπύκνωσης αποτελούνται από υδρατμούς και διασπείρονται γρήγορα μετά τις εκπομπές των κινητήρων και διαφέρουν σημαντικά από τις χημικές ουρές που παράγουν σταδιακά, καλύπτουν τον ουρανό και είναι αντισυμβατικά υαλώματα. Αλλά προφανώς τα ίδια ίχνη θα ήταν βρώμικα.

Η συνέντευξη αναφέρει επίσης ότι αυτοί οι ψεκασμοί περιέχουν ένα επικίνδυνο μίγμα χημικών ουσιών, ιών και βαριών μετάλλων όπως το αλουμίνιο που επηρεάζουν το κλίμα. Η Χάγκμπεργκ δήλωσε επίσης ότι υπάρχει έλλειψη πληροφόρησης σχετικά με το πρόγραμμα και οι λόγοι για αυτό εντελώς αγνοούνται.

Οι δυνατότητες είναι πολλαπλές: από την εθελοντική δηλητηρίαση του πληθυσμού στον έλεγχο του κλίματος μέχρι και άλλους άγνωστους γεωτεχνικούς σκοπούς. Οι Ηνωμένες Πολιτείες και τα Ηνωμένα Έθνη έχουν κρυφτεί πίσω από τις οθόνες για την εξοικονόμηση του πλανήτη, ο οποίος κινδυνεύει από την υπερθέρμανση του πλανήτη.

Αυτές οι ενέργειες θα διεξάγονται υπό το πρόσχημα ότι θα εμποδιστεί ο ήλιος σε χαμηλότερες θερμοκρασίες και θα σταματήσει η τήξη του πολικού πάγου. Ωστόσο, η Pernilla Hagberg πιστεύει ότι πρόκειται για ένα πρόγραμμα αλλαγής καιρού που ελέγχει τις αγορές και τις τιμές ενώ τιμωρεί και θέτει σε κίνδυνο άλλες χώρες.

Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι αυτό που πηγαίνει/απελευθερώνεται στον ουρανό είναι ένα μείγμα ταυτοποιήσιμων τοξινών. Υπάρχει αλουμίνιο και βάριο στην παροχή ύδατος και σε γη σε όλο τον κόσμο, και αυτό θα πρέπει να είναι ήδη αρκετό. Ο Χάγκμπεργκ ανέφερε ότι η σουηδική κυβέρνηση συνεργάζεται με ξένες κυβερνήσεις και μυστικές εταιρείες, καθιστώντας αδύνατη τη χρήση του κυβερνητικού μηχανισμού για την επίλυση του προβλήματος.

Τώρα πρόκειται για τη διάδοση της ευαισθητοποίησης και την ευαισθητοποίηση της επίγνωσης του προβλήματος. Περιμένετε μια στρατηγική για να σταματήσετε αυτή την τραγωδία και να λάβετε τις απαραίτητες προφυλάξεις για να προστατέψουμε την υγεία μας, ελέγχοντας τις τοξίνες και τα βαρέα μέταλλα που εισέρχονται στο περιβάλλον μέσω αυτών των διαδικασιών. Το αποτέλεσμα είναι ότι οι chemtrails σκοτώνουν ανθρώπους και βλάπτουν το οικοσύστημα του πλανήτη.

Chemtrails, Donald Trump and Paris Climate Accord – SHOCKING!

US Senate Report: Chemtrails Are Real And Killing Us

Chemtrails real crimen against Citizen

HAARP & Chemtrail | Wie reduziert man die Menschheit um Millionen 1/2

Ένας χρήστης που ανέβασε ένα βίντεο λέει «Όταν είδα το βίντεο, σκέφτηκα ότι πρέπει να το δοκιμάσετε, γιατί πάντα στη βεράντα μου μετά από ισχυρούς ψεκασμούς, που δεν είναι σπάνιο εδώ, ακολουθούμενο από έντονες βροχές, βρίσκουν αυτά τα φυτά που ελήφθησαν, δείτε φωτογραφίες.

Αν και δεν στεγνώνει μετά τη βροχή, αυτό έχει αλλάξει για κάποιο χρονικό διάστημα.

Επίσης με τα μεγεθυντικά σώματα μικρά μεταλλικά σωματίδια μπορούν να παρατηρηθούν στις επικαλύψεις των φυτών.

Έτσι περίμεναν την επόμενη βροχή και έβλεπαν τα απροστάτευτα φυτά και βρήκαν αμέσως στο μπούρα.

Έκοψα το φυτό, το πήρα μαζί της και το κάπνισα, που σημαίνει ότι το έσπασε με καπνό από δύο ζιγκαρτετ.
Κοιτάξτε τις εικόνες πριν και μετά.»

Πριν Μετά

Γιατί δεν πρέπει να επιτρέψουμε να καπνίζουμε όταν είμαστε πάρα πολλοί και πρέπει να αποδεκατιστούμε με κάθε τρόπο;

Επειδή ο καπνός του τσιγάρου βλάπτει, καταστρέφει τις ίνες τον ψεκασμών chemtrail.
Μετά από 40 χρόνια βαριάς χρήσης, ένα ζευγάρι είχαν έναν υγιή πνεύμονα σύμφωνα με την ακτινογραφία και με βελονισμό για 100 ευρώ ανά άτομο, κατάφεραν να σταματήσουν το κάπνισμα.
Μετά από οκτώ μήνες χωρίς καπνό, οι νέες εικόνες ακτίνων Χ και των δύο μας βρήκαν αρνητικές αλλαγές στους πνεύμονες.

Όταν καπνίζει κανείς φουσκώνουν oι ίνες μεταξύ τους, βλέπετε αν φυσούν ή κινούνται ανεξάρτητα από τον καπνό του τσιγάρου, παρεμπιπτόντως, δεν ανταποκρίθηκαν στη βελόνα, το φασκόμηλο ή το Minzerauch.

Rauchen schadet Chemtrailfasern

Είναι περίεργο η άμεση προβολή από τον νέο πρωθυπουργό του θέματος για το κάπνισμα, μήπως άραγε έχει πληροφορηθεί ότι στην Αμερική έχουν γίνει κάποιες μελέτες που λένε ότι το κάπνισμα εξουδετερώνει τους πάσης φύσεως ψεκασμούς και φαίνεται αυτό τον τσούζει πάρα πολύ.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. Το λέω γιατί είχα δει σχετικά στο CDC (το αμερικάνικο αντίστοιχο
  δικό μας ΚΕΕΛΠΝΟ)… το έλεγα και γελούσαν μαζί μου, αποκαλώντας με
  ευφάνταστη κι όχι απλά συνωμοσιολόγα. Τώρα το αναφέρει κι ο κ. Χειλαδάκης
  (τον οποιο εκτιμώ)… Ακόμα γελούν οι μωροί καν τι μη γελοίον ει?

 2. Ενα  σενάριο επιστημονικής φαντασίας…..
  Εδώ και πολλά χρόνια κάποιοι αλλάζουν τον πλανητη ωστε να γίνει αφιλοξενος για το ανθρώπινο είδος.
  Αλλά φιλοξενος για το δικό τους είδος και για την δική τους επιβίωση . ΑΛΛΆΖΟΥΝ ΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ,
   ΤΟ ΝΕΡΌ που ΠΊΝΟΥΜΕ και   ΤΟΝ ΑΈΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΈΟΥΜΕ .
  ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ  ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ.. ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΜΆΣ.
   ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ .
  ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΡΕΘΊΣΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ  ΑΝΤΙΔΡΟΎΜΕ  ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ  ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΈΓΧΟΥΝ ΑΠΌΛΥΤΑ .
  ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ  ΤΟ DΝA ΜΑΣ . ΕΛΈΓΧΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΌΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΆΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ .
  ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ  ΔΗΛΗΤΗΡΙΆΖΟΥΝ  ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ.,,
  ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ .
  ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ..
  ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΆΖΟΥΝ  ΤΗΝ ΥΠΌΣΤΑΣΗ ΜΆΣ ΩΣ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟ ΕΊΔΟΣ . ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΌΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΊΑ  
  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ . ΑΛΛΆΖΟΥΝ ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΡΌΠΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΉΣ ΜΑΣ.
   ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ.
   ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΎΛΛΑ,ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ.
   ΓΕΝΙΚΆ ΑΛΛΆΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟ ΓΈΝΟΣ..
  ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ  ΚΑΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥ  ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΣ.  .ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΜΆΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΎΝ ΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΆ ΩΣ ΥΠΗΡΈΤΕΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ .
  ΆΡΧΙΣΑΝ ΔΊΝΟΝΤΑΣ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΊΑ ΣΤΟΥΣ  ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟΥ ΜΕΓΆΛΟΥ ΠΟΛΈΜΟΥ   ΏΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΎΞΟΥΝ ΥΠΕΡΟΠΛΑ .ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ .
  ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΧΑΡΗ  ΤΗΝ  ΑΝΤΑΛΑΞΑΝ ΜΕ ΕΠΊΚΥΡΙΑΡΧΊΑ ,ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ  ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ .
  …ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΚΟΛΑΦΤΗΚΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ .
  ….ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ .
  ΕΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣ .
  ΕΑΝ Ο ΚΡΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΛΥΣΊΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ .ΣΠΑΣΕΙ ..
  ΤΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΑΛΥΣΙΔΑ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ
   ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ …
  ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΙΣΤΈΨΕΙΣ  ΚΆΤΙ ,ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΆΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΊΝΑΙ ΑΛΉΘΕΙΑ. …ΜΉΠΩΣ ΖΟΎΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΆΛΟ ΕΡΓΑΣΤΉΡΙΟ ΚΑΙ ΆΠΛΩΣ ΕΊΜΑΣΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΌΖΩΑ ;ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΉΣΟΥΜΕ;

 3. Το καπνισμα σας δίνει υγεία μέχρι τον ταφο 08/06/2019 @ Αύγουστος 6, 2019 12:19 πμ

  Αναμφισβήτητα μας ψεκάζουν .Για αυτο σώστε τα πνευμόνια σας καπνίζοντας .Πολεμήστε τον καρκίνο με ενα ατελείωτο ντουμανι …Για αυτο μισούν τους Έλληνες διότι λόγω του ότι είναι πρωταθλητές στο κάπνισμα ,όσο και να τους ψεκάζουν ,αυτοί δεν παίρνουν χαμπάρι.Ίσως επιτέλους μετα απο αυτο το άρθρο καταλάβουν κάποιοι .ΤΟ ΚΆΠΝΙΣΜΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΉΣΟΥΝ ΜΕ ΧΗΜΙΚΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΎΣ

 4. Γελοιοτητες καπνοβιομηχανων… εαν όντως η πισσα χαλάει τις ίνες μπορει καποιος με πχ λιβανι σε κλειστό χώρο να κάνει το ίδιο πράγμα, δεν χρειάζεται να τα ακουμπαει για να ειναι εθισμένος και καρκινοπαθης.

 5. Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ SMUDGING. https://www.thespruce.com/how-to-smudge-your-house-1274692

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*