Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

10:42 - 18/03/2023

Τι με τις «πτωχεύσεις» συμβαίνει με τις Τράπεζες; Είναι για γέλια, πώς να εκμαιεύετε την αλήθεια, υπάρχουν δύο ειδών πρόβατα….

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Τι με τις «πτωχεύσεις» συμβαίνει με τις Τράπεζες; Είναι για γέλια, πώς να εκμαιεύετε την αλήθεια, υπάρχουν δύο ειδών πρόβατα….

[Η εικόνα εξωφύλλου με τον Παρθενώνα να καταποντίζεται ανησυχούμε διότι είναι προφυτευμένη από τον Νοστράδαμον, με εγκώμια διά τους σοφότερους άνθρωπους ότι ήσαν Αττικαίοι, ότι η Αττική όλη θα καταποντιστεί από σεισμόν, αλλά ήδη καταποντίζεται ο Ελληνισμός και όχι μόνον από τον Ουροβόρον όφιν σατανά αρχαίον δράκον Τραπεζιτισμόν Μαμμωνισμόν. Κάτω, η Γαία χαρίζει όπως λέγεται έναν νήπειον εις την θεά Αθηνά από το χώμα τής ήτοι θνητόν σώμα. Η θεά Αθηνά συμβολίζει όπως τα βλέπω με άλλη όψη την ψυχή και ως Παρθένα είναι συμβολισμός Αγίου Πνεύματος. Ο Παρθενών είναι αφιερωμένος εις τις παρθένες της Αθήνας ήτοι των Παρθένων ο Παρθενών (θυμήθου και την παραβολήν και το νόημαν των 10 Παρθένων Του Χριστού, παρθένα σημαίνει παρά Θεού ήτοι ψυχή παρά Θεού και η Παρθένος Παναγία ήτοι Παρά Θεού Αγνή και όχι μεμολυσμένη με κατώτερη και θνητή χωματορμονική ηδονή!) όπως Ο Χριστός και ο Χρήστος και ο χρηστός. Δίπλα βλέπω έναν κόλακα διάβολον όφι εν Παραδείσω τον Κέκροπα ή Κέκρωψ (και ο οποίος βράχος του Παρθενώνα καλείται Κέκρωψ και από κάτω ο Άδης Κέκρωψ) ήτοι Κέκρου όψη, ήτοι τον ουροβόρον όφι αρχαίον δράκον και τον πεισματάτη πειρακτή διά να δοκιμαστεί ο άνθρωπος εις την Ηθική εξού και Ηθηνά, Ηθηνόη, Εθηνά, Αθηνά και η Ηθική είναι η Δικαιοσύνη που πληρώζεις και ζημιώνεις διά να την έχεις και να είσαι τέκνον άξιον της ! Πολλοί μύθοι όπως του ψεύτη βοσκού που με τεχνάσματα υποχώρησης οι λύκοι τον διάψευδαν, όπως την δολοφονία του τύραννου Δράκων που δήθεν από ενθουσιασμόν οι κοπαδοί του εις την Αίγινα έπεσαν απ’ επάνω του και συνάμα τον έσφιξαν με επανωφόρια από αγάπη ενώ ήταν συγκεκαλυμμένη δολοφονία που αφέθηκε να πιστεύεται το αντίστροφον, τροφή διά τα κλειδιά του υποπροαντιπερισπασμού!]

Υπάρχουν δύο ειδών πρόβατα, τα πρόβατα του αγαθού που αναγνωρίζουν το αγαθόν και εμμένουν σε αυτόν και τα πρόβατα τα απολωλότα που εκθαυμάζουν και εκθαμπώνονται από τες αιρέσεις, τις γοητευτικές συναρπαστικές μυθοπλασίες του κακού και δεν αναγνωρίζουν την κακία μέσα τους! Τα μεν πρόβατα θα εμμένουν έως τέλους Χριστόν, τα δε θα θαυμάζουν τες εξαπατήσεις των Τραπεζών-Τραπεζούχων και δεν βλέπουν ότι όλα είναι προφυτευμένα ότι θα τους εξεγελάσουν και ότι ακόμη και εάν δεν Ζούσε Θεός το να σε υποτάξουν είναι γενοκτονία….

Πανικός, χαμός, χάος, χάοος, χάοοος, χούς, χούους, χοάνη, χύμα, χυμός, χαλασμός κόσμου, χάνονται οι Τράπεζες και χανόμαστε….

Τα χάπια δύο. Η συμπεριφορά του κόσμου με την πτώχευση, κατάρρευση, χαλασμόν των Τραπεζών, με τους ανθρώπους με Υπετρεμάμενη Υπερυποταγή να λένε:

Σας παρακαλούμε Τραπεζίτσες μας μην παττίσετε/πατώσετε, σας παρακαλούμε πολύ, δεν θέλουμε να σας χάσουμε, σας αγαπαμέ, είσαι η ζωή μου η η αναπνοή μου γλύκα μου και φως το φιλί σου δώσμου….

Η άλλη φουρνιά είναι αυτοί που δεν τους πιστεύουν αλλά εν τέλει εκ διαφόρων και π’ ολλών = π’ ούλλων = π’ ούλων των λόγων θα υποκύψουν ή έχουν υποκύψει κυνικώς εις τα τραπεζίτσας διότι λένε δεν έχουμε άλλη επιλογή, όπως βλέπετε η επιλογή είναι ή υποταγή εις την τραπ’ εζι τσα ή! Επιλογή εις την trap εν ζίτσα, ζίου ζίτσου !

Διά να αντιληφθείς τι περισυμβαίνει με τιιιιιις ΤΡΑΠεζες πρέπει να μην είσαι ξεροκέφαλος, πρέπει πλέον με σοβαρότητα πρωτού είναι αργά να εννοήσεις αληθινούς Νόμους αναλλοίωτους.

Πρέπει δηλαδή να εννοήσεις ότι ο Νόμος ότι η ΕξΑπάτηΣυ αποτελείται ή και προεπιτάσσει τρία δεδομένα: α] πρέπει να φέρει έναν μέρος αλήθειας ώστε οι πολλοί ή όλοι να ειπούν: νάτο αυτόν είναι αλήθεια, το έλεγα και εγώ , το έλεγε και ο Χαμπής, είναι ολοφάνερον, να και τα στοχεία, πάμε στο δεύτερον: β] πρέπει να έχει ψεύδος, εάν δεν υφίσταται ψεύδος πως θα κάνεις εξαπάτηση; Εάν λες μόνον την αλήθεια δεν κάνεις εξαπάτηση, κάνεις αλήθεια Αλήθειας ή αλήθεια κόβω και ράβω όπως μου αρέσει ήτοι Δικτατορία και εσείς μουλλοκτοί, είτε επειδή φοβάστε είτε είτε αγαπάτε την τυραννία προς εσάς και εις βάρος σας και την εκλαμβάνετε ως εις όφελος σας Πανάκεια ή ο,τιδήποτε άλλον , είτε επειδή είστε πλέον όχι 1G OR 2G BUT/BAT/BAD 4G, 5G, 6G αυτά θα σας τα εξηγήσω σε αδελφάκι άρθρον. Δηλαδή πλέον είσαι Εξελιγμένος και Εξελεγμένος Λογαριασμός που λένε εις την Λογιστική τα AUDIT ! = AU DIT = AU D IT Αυτοταυτότητα ITEM [DE VIL] TECH NO LOGY.  Όταν είσαι 1G OR 2G δεν μπορούν να σε χακκάρουν, διά να σε χακκάρουν πρέπει να σε μεταλλάξουν σε 4G, 5G, 6G ET [ΕΞΩ ΓΗ Ι ΝΟΣ] C.

Ο μεταλλαγμένος διά να είναι καθώς πρέπει μεταλλαγμένος, καινούργια γενεά μετανθρώπου ήτοι παραϋποκοσμοϋποπαρανθρωποειδές/ADRO ID πρέπει να χακκάρεις την ελεύθερη βούληση, ελεύθερη θέληση την ελεύθερη γονιδιακή φυσική Προαυτοταυτότητα σου, και να γίνεις από χώμο σαπισμένος όπως σε λένε σε ηλεκτροχώμο μεταλλαγμένους !

Επιστρέφουμε εις τον Νόμον της Εξ Απάτη Συς ! Είπαμε προαπαιτείται αλήθεια και ψεύδος, το τρίτον στοιχείον είναι η παραπλάνηση και το τέταρτον η μία σύνοψη Τετραπιθανότητος με ανάμεικτον ήτοι η ίδια η Εξαπάτηση που εσκεμμένα σου έλεγα κάπως λανθασμένα και παραπλανητικώς ως Απάτη και εξηγούμαι κατωτέρω.

Η άλλη Τετραπιθανότητα Εξαπάτησης είναι αλήθεια, ψεύδος, παραπλάνηση, απάτη…. Ήτοι δίχως ανάμεικτον αλλά με 4 δυφορετικά, ισχύουν και εφαρμόζονται αμφότερα αν και δεν τα ορίζουν εξεκάθαρα όπως κάνω ώδω παρουσίαν σου !

Ποία είναι η διαφορά απάτης και εξαπάτησης γνωρίζεις;

Όταν απατάς τον σύντροφον σου ή σε απατάει λέγεται απάτη. Η απάτη είναι αθέτηση λόγου, ηθικής, δεοντολογίας αγαθής, δικαιοσύνης, αγάπης, αφοσίωσης, αφιέρωσης, εις τα κρυφά όχι εις τα φανερά. Ασπούμε όσον έξυπνος και εάν είσαι γίνεται να σε απατήσει ο σύντροφος σου, ο συνέταιρος σου, ο συγγενής σου, τουτέστιν η απάτη είναι κλεψιά, ληστεία, αρπαγή και πράξη μη εις την παρουσίαν του απατούμενου δηλαδή εις τα σκοτεινά !

Η εξαπάτηση είναι το αντίστροφον ! Κλεψιά ημέρα μεσημέρι, ενώπιον σου, επί τη παρουσία σου, με την συναίνεση σου, με την συγκατάθεση σου, με την ελεύθερην βούλησιν σου, με την ελεύθερην φυσικήν βούλησιν σου, με την ελεύθερην θέλησιν σου ! Αυτή είναι η φανερή και προδεδηλωμένη απάτη αλλά χωρίς να καλείται απάτη ! Και το όνομα της είναι Εξαπάτησυ = Εξαπάτηση !

Ο σατανάς, οι σατανάνθρωποι, οι άνθρωποι, ενίοτε και τα ζώα και οι εξωγήϊνοι βεβαίως βεβαίως, χρησιμοποιούν αμφότερες !

Διότι η κάθε μία υποαρωγεί και συναρωγεί την άλλην προς επίτευξην του αντικειμενικού σκοπού !

Είναι αυτά όπου λέμε: άλλα λέγει, άλλα κάνει και άλλα δείχνει !

Όταν σου κάνει εξαπάτηση σου λέγει τι κάνει και εσύ παρότι έξυπνος εξαπατείσαι άμεσα ή με την εξελεγμένη λογιστικώς πάροδον του χρόνου.

Όταν κάνει , τα κάνει μυστικά , ώστε να έχεις κενά , διότι εάν σου δείξει τι κάνει , και τα συνδυάσεις με αυτά που σου λέγει , θα καταλάβεις ότι : και σε απατά και σε εξαπατά χαχαχαχαχα συνταυτόχρονα !

Αυτά που σου δείχνει είναι διά να μην δύνησαι να συνδέσεις αυτά που λέγει και αυτά τα σκοτεινά που κάνει , αυτά που λέγει είναι φανερά , αυτά που δείχνει είναι παραπλάνηση , ώστε να σου κάνει τριπλή εξαπάτηση και απάτη , και χρησιμοποιώντας τριπλά ή σε κάθε περίπτωση αλήθεια, ψεύδος, παραπλάνηση, ανάμεικτον και απάτη ! Το Πύρες ; ή Ού;

Η τριπλάδα άλλα λέγει, άλλα κάνει και άλλα δείχνει είναι μία Τετραπιθανότητα με ανάμεικτον την Τετραπιθανότητα : εξαπάτηση, απάτη, παραπλάνηση, αποπλάνηση να μπεις από μόνος σου εις το στόμα του λέοντα να κοιμηθείς, ω «καλή» μου ΤραπεΖίτσα να του πει ς !

Έχει κι’ άλλα, πριν όμως να σου θυμήσω ότι παλαιότερα σε Προειδοποίησα ότι υπάρχουν 4 Είδη Τετραπιθανότητας και ότι πάσα Τετραπιθανότητα οδηγεί σε άλλες σε μία Χαώδη Τέλεια Θεία Ευταξία !

Εάν είσαι πανεπιστημιολάτρης ή ειδωλολάτρης των σχολείων τους μην τα αναγνώθεις αυτά, άλλωστε εις τα Πανεπιστήμια λένε αλήθειες αλλά δεν σου λένε διά τα ψεύδη, τις παραπλανήσεις, ανάμεικτα και παραπλανήσεις αποπλανήσεων που σου λένε χαχαχα! Είδες πώς λύσαμε το θέμα της απορίας σου: μα καλά τα Πανεπιστήμια δεν ισχύουν; Ισχύουν και καλοϊσχύουν και κακοϊσχύουν και αναμεικτοϊσχύουν και ενίοτε ουδετεροϊσχύουν ! Τετράκις Πιθανότητα !

Και τώρα φθάνουμε στο ζουμί του Τραπεζοκοτόπουλλου ή Τραπεζογραμμάτιου που είσαι εσύ και η γενεά σου όλη, η πνευματική, αφού αφέθης εις μαμμωνά ή Άμμωνα θεούτση Δία της Άμμου που πήγε και ο Μεγαλέξανδρος εξ ‘ όσων λένε να προσκυνήσει ή μήπως να μελετήσει και κλείσει όπως έκανε εις τα μιαρά ρυπαρά βδελυρά γένη εις την Ντάκλα Μακ+άαλλλα και μας τα είπε όλα ο διά Χριστόν τρελλός=σαλός Άγιος Ανδρέας ο Προφυτοσάλαξ ; Όλους άμμον σκόνη εξαφάνιση ανυπαρξία θέλουν να τους κάνουν, τούτο απαιτεί ο Βαάλ Μαμμωνάς Αμμωνάς όπως είναι το όνομα με το χρήμα όσον οι κόκκοι άμμου, διότι το Σύμπαν είναι άμμος και τι θα ωφεληθεί η ψυχή σου εάν κερδίσεις τον κόσμον όλον και ζημιώσεις την ψυχήν σου ; Έλα ντε ! Πώς δένουν όλαξ ή ούλαξ !

Όλο αυτό το σουσουραδιό, παταγοπαγωτό, ντόρος, για τις Τράπεζες που πάττισαν εις την κοιλάδα της σιλικόνης και την πίστωσης της γκράντε εξαπάτησης-απάτηςη της Ελβετικής/Σουΐς ή σου εις [!] δεν έκατσα να την μελετήσω, /ό,τι γνωρίζω ειλικρινά είναι από ειδοποιήσεις αυτόματες στο κινητό σε τίτλους και από ενημερώσεις πρόθυμων φίλων που με πιέζουν και «καταπιέζουν» να γνωμοδοτήσω και αναγκάστηκα να ειπώ κάποια χωρίς είπω όλα.

Εάν δεν τα βάλετε εις τις Τετραπιθανότητες δεν θα αντιληφθείτε τι συμβαίνει, το μόνον που έκανα είναι να θυμήσω με άρθρον την προφυτεία του Αγίου Ιωσήφ του Βατοπαιδινού ότι ο σατανοσιωνισμός θα τραβήξει το κεφάλαιον πίσω και θα έρθει ανωμαλία και παγκόσμιον πόλεμος. Εν τω μεταξύ, μη περιττόν να σας Προειδοποιήσω και αντιλήφθου διατί ότι μάλλον εάν προσθέσουμε τους παγκοσμίους πολέμους που αναφέρει η Αποκάλυψη εάν τα γεγονότα δεν γίνουν όλα συνοψισμένα και τους 2 παγκοσμίους πολέμους που έγιναν είναι επί συνόλει 6 !

Λοιπόν βάσει των όσων σου προαναφέρω και διά την τεχνηεντή υπόκυψη και υποταγή εις τις Τράπεζες ανωτέρω με όλες τις Τετραπιθανότητες που προαναφέρω και τις προεκτάσεις μετεκτάσεις τους:

1] Φοβίζουν τους Τραπεζόφιλους.

2] Δημιοργούν τεχνηεντώς μιμητικούς και ανεξάρτητους Τραπεζόφιλους, Τραπεζοληγούρηδες και Τραπεζοκαταρρευσοφοβικούς. Όταν πηγαίνεις στον στρατόν σε μαθαίνουν/εκπαιδεύουν να φοβάσαι την διαταγή περισσότερον από τον θάνατον και να μην φοβάσει ει δυνατόν καθόλου τον θάνατον αλλά να συντρομμάσσεσαι παρ’ όλην την ανδρεία σου την διαταγήν, η εκπαίδευση είναι μία τεχνητή νοημοσύνη 1G/Γενεά = ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΣ και περισσότερον 2G/Γενεά = ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟΣ ταυτόχρονα ΜΕΤΑΠΡΩΤΟΓΟΝΟΣ και ΗΜΙΠΡΩΤΟΓΟΝΟΣ. Αντιλαμβάνεσαι ότι η εν τω σώματι και εκτός σώματος εξέλιξη των ηλεκτρονικών και των εξελιγμένων λογιστικών λογαριασμών εξελίσσουν τον άνθρωπον σε μετά, μετά μετά ως τον μετά εβραϊκώς = θάνατον ! Να διατί εκείνος ο Γερμανός είπε ότι όσον εξελίσσεται το ηλεκτρικόν ρεύμαν θα γεννούνται καινούργιες ασθένειες ήτοι ζωντανοί οργανισμοί καινούργιοι και θα αλλάσσουν όλα πέριξ, η σκέψη, οι ανθρώποι και άλλα, θυμάστε ότι αυτόν τον Γερμανό τον μελετήσαμε εν καιρώ κορωνοϊού.

3] Φαντάστου να πήγαινες στον στρατόν και να εκπαίδευαν να φοβάσαι τον θάνατον και όχι την διαταγήν, διαλογίστου! Αυτά συμβαίνουν σε στρατόπεδα της κοινωνίας που δεν σου λένε αλλά τα κάνουν και ο δάσκαλος είναι ο δημοσιογράφος όπως είπε ο Λαντίνης, αλλά και το πανεπιστήμιο, το διαδίκτυο, ο πολιτικός, το πανεπιστήμιο και οι διδασκάλοι του πανεπιστημίου και όλοι οι άλλοι συμφερτοί τεκτονικοί από πανταχόθεν ! Το πρόσταγμα μεταξύ άλλων είναι να φοβάσαι για την ζωή σου και για την κοινωνική αξιοπρέπεια αλαζονείας και υπεροψίας, να κάνεις, πίνεις, ακούεις, βελάζεις ό,τι και οι άλλοι και να φοβάσαι τον θάνατο και συνάμα να είσαι ανάξιος για αυτοεπιβίωση και να μην έχεις ίχνος αρετής, ηθικής, εγκράτειας και βεβαίως βεβαίως Πίστη εις Τον Θεόν !

4] Τώρα γίνεται πείραμα να φανεί πόσοι και ποίοι και πού φοβούνται πτώχευση Τραπεζών και συνάμα να μάθουν τους άλλους να σκέπτονται και «αισθάνονται» το ίδιο.

5] Διατί τα κάνουν αυτά; Οι λόγοι είναι οι εξής με όποια σειρά και αν τα φέρουν διά να είναι ανεπαίσθητη η εξαπάτηση, απάτη, παραπλάνηση, αποπλάνηση,,, ψεύδους, αλήθειας, παραπλάνησης, ουδέτερου.

Α] Σου αποσπούν την προσοχήν διά να βλέπεις αλλού, να κάνουν αλλού και σκοτεινά-μυστικά και να προετοιμάζουν αλλού, άλλα και αυτά που σου λένε οι ίδιοι μέσω των πρακτόρων τους ψευδοδιανοούμενων ότι θα σου κάνουν, ενώπιον των ομματών σου, αλλά είσαι ήδη πολυμαγευμένος.

Β]Αποσύρουν ψευδοδικαιολογημένα ή και εν μέσω πάταγου τα απτά χρήματα ώστε να τα έχουν μόνον αυτοί και εσύ να έχεις αέραν κουπανιστόν που έλεγε και ο αείμνηστος Στάθης Ψάλτης, που λέγεται ηλεκτρονικόν χρήμαν και είναι μορφή θηρίου αφού ελληνιστί θηρίον σημαίνει και μικρόβια, μικροργανισμοί και μικροσωματίδια ήτοι τα ηλεκτρόνια.

Γ] Σε περίπτωση πιθανού υπερπολέμου θα έχουν μόνον αυτοί τα μετρητά και εσύ αέραν κοπανιστόν αφού θα καταρρεύσουν τα ηλεκτρονικά και με την κάρτα δεν θα μπορείς να αγοράζεις, ούτε την ίδιαν δεν θα αγοράζουν εκτός διά να κόβουν την κοκαΐνη λούρες λούρες! Εάν ο κόσμος αποφασίσει να αναγνωρίζει το μετρητόν χρήμαν μετά από μεγάλη ένδεια ή άμεσα τότε θα πηγαίνεις εις τον φούρναρη και αντί να δίδεις περιδέραιον για έναν άρτον θα σου επιστρέφονται μετρητά, ενώ με την κάρτα πως θα σου επιστραφούν;

Δ] Σου φαίνεται παράδοξον, αλλά εν καιρώ υπερπολέμου ή και πολέμων το εμπόριον είναι πάντοτε μυστικόν και «λαθραίον» και οι έμπορες πληρώνονται πάντοτε σε μετρητά όπως κάνουν οι συμπράξεις/καρτέλ παρανομίας ή «παρανομίας». Θα πρέπει να διατηρηθεί μία μορφή χρήματος και δεν υπάρχει άλλη από το μετρητόν. Ως εκ τούτου αφού το συνάξουν θα το χρησιμοποιούν μόνον αυτοί, ναι μπορούν να κόψουν άλλα αλλά άμα έχεις και εσύ προφανώς θα είναι εμπόδιον και όταν λέγω εσύ δεν αναφέρομαι στις πεντοδεκάρες σου, αλλά εις τα δισεκατομμύρια μετρητά που έχουν εις την κατοχήν τους δισεκατομμυριούχοι και μπορούν ανά πάσα στιγμή να στήσουν κοινωνίες, τοπικές εργασίες και εργαστήρια παραγωγής και δη τοπικές κοινωνίες-πόλεις-χώρες με δικούς τους κανόνες και με χρήμα το υφιστάμενον ευρώ ή δολλάριον ή γεν ή όλα μαζύν…. Εάν δύναται ο ανεξάρτητος δισεκατομμυριούχος να κάνει εμπόρια με την ίδια δυναμική που κάνει ο εξαρτημένος ή και της σκοτεινής στοάς τότε αυτός ο δεύτερος έχει πρόβλημα και δεύτερον θα τον πάρουν οι πολλοί είδηση και με την δύναμη του ανεξάρτητου χρήματος θα καταπολεμηθεί. Γνωρίζω ότι κάποιοι ίσως δεν το αντιλαμβάνονται αλλά θα τους παραπέμψω εις την Αρχαιότητα όταν ασπούμε η Αθήνα έκοψε χρήμα και αφού επιβλήθηκε ή έπεισε τα αιγαιακά νησιά να το αναγνωρίσουν έγινε κοινόν χρήμαν και η Αθήνα υπερδύναμη, με την ίδια λογική όταν έχεις χρήμα κομμένον ανεξάρτητον ή δισεκατομμύρια τινός υφιστάμενου χρήματος π.χ. του Ευρώ δύνασαι να στήσει τοπική κοινωνία. Θυμίζω ότι ο Λίνκλον όταν οι Ρόθτσιηλντ αγόρασαν όλον τον χρυσόν και κανόνισαν να ισχύει μόνον ο χρυσός ως αντάλλαγμα χρήματος και πτώχευσαν τις Η.Π.Α. ο πρόεδρος έκοψε δεύτερον δολλάριον με αντάλλαγμα ή και υποθήκη αργυρόν ήτοι σε αξία τρία χιλιόγραμμα έναντι ενός του χρυσού και η οικονομία πέτασε! Τότε ένας εβραίος δολοπυροβόλησε εν ψυχρώ τον Λίνκλον καθώς παρακολουθούσε θεατρική παράσταση, όπως ένας άλλος εβραίος με την ίδια μέθοδον αργότερα δολοπυροβόλησε τον πρωθυπουργόν Στωλιπύν του Τσάρου Νικόλαου όταν αυτός διέταξε τον Στωλυπίν να εγγράψει τα 2/3 του ρωσσικού εδάφους εις τους Αγρότες ήτοι εκτός της Σιβηρίας και αυτά μόλις πριν το εβραϊκοτεκτονικό πραξικόπημα κατά της Ρωσσίας και που οι κομμουνισταί πήραν πίσω όση γη πρόλαβε να δώσει ο Στολιπύν εις την τους Αγρότες. Κατά την διάρκεια της Γερμανικής Κατοχής οι Γερμανοί απόσυραν όλον το κεφάλαιον-δραχμαί και κάποιοι Έλληνες έκοψαν νέα δραχμή ήτοι μαύρη δραχμή και οι άνθρωποι μπορούσαν να συναλλάσσονται και εάν δεν υπήρχε θα υπήρχαν περισσότερα θύματα πείνας.

Ε] Η άλλη περίπτωση που συνάδει με τις ανωτέρω και δεν αποκλείεται να συμβούν οι ανωτέρω πριν ή μετά από αυτήν και συνάμα ούτως ή άλλως τα ανωτέρω είναι πρόδρομος για αυτήν ή και τα εξής: αφού φοβηθείς και αποδεκτείς ή αποδέκτηκες ότι βασιλέας και αφέντης σου είναι η Τράπεζα να δεκτείς ή μεταδεκτείς οποιαδήποτε μεταρυθμιστική μετάλλαξη της και αναπροσαρμογή της. Μεταξύ άλλων να «πτωχεύσει» και την θέση της να πάρουν συναλλαγματικές μηχανές χωρίς ταμείες πλέον μέσα σε περιθώριον προκαθορισμένον π.χ. ενός έτους να αλλάξεις τα μετρητά σου με ηλεκτρονική κατάθεση αέρα κοπανιστού και πλέον να υπάρχει μόνον ηλεκτρονικόν χρήμαν και οι καταθέσεις και αναλήψεις να είναι πάντοτε ηλεκτρονικές που σημαίνει δεν υπάρχουν ούτε καταθέσεις σε απτόν χρήμα ούτε αναλήψεις αφού δεν θα μπορείς να τα φυλάξεις ή διαφυλάξεις στην πούγκα σου ή εις το σπίτι σου ή μέσα σε τοίχον ή το έδαφος που σημαίνει είναι πλήρως εξαρτώμενος και συ είσαι το χρήμα και το χρήμα εσύ και η αξία σου κρίνεται βάσει του ποσού χρήματος και όποτε θέλουν το σβύνουν όπως παίζεις έναν βιντεοπαίγνιον και τι σημίνει βίντεο; Όραση ήτοι εικόνα ήτοι εικονοπαίγνιον = η φενάκη του εικονικού χρήματος. Από μικρόν σε έμαθαν ότι πρέπει να ακολουυθείς τους κανόνες της Μονόπολις και Μονοπωλείου που θα φέρουν και ότι πρέπει να νοιώθεις ενοχή και φόβον όταν σκέπτεσαι ο,τιδήποτε διαφορετικόν, βάσει των όσων είπαμε προηγουμένως ότι πρέπει να φοβάσαι την διαταγήν περισσότερον από τον θάνατον και τον θάνατον της ψυχής!

Στ] Αφού γίνει ο πόλεμος και δεν υπάρχει απτόν χρήμα και όσον κυκλοφορεί εάν οι ανθρώποι το στηρίξουν εν καιρώ πολέμου θα το καταργήσουν μεταπολεμικώς και με το δέλεαρ του συνσιτίου, επαναδραστηριοποίησης, ιατρικής περίθαλψης, μεταφοράς εις το σπίτι σου ή όπου επιθυμείς και άλλων Σειρήνων θα ανακοινώσουν έναν ενιαίον ακλόνητον ηλεκτρονικόν χρήμαν που τώρα επειδή είναι απάτη το λένε κρυπτονόμισμα και όταν αποδεκτείς την εξαπάτηση θα σου το λένε απλά νόμισμα που θα είναι έναν ψευδονόμισμα ηλεκτρονικόν. Ο εθισμός εις το κρυπτονόμισμα και η εμπιστοσύνη που κάνει το διεθνές Trust (Βατικανό, Ηνωμένον Βασίλειον των Πειρατών όπως αυτοκαλείται και καλείται μεταξύ τους και των Διεθνών Τραπεζιτών όλοι του σατανά, έχω αναφερθεί εις το παρελθόν με λεπτομέρειες) είναι έναν επιπλέον σκληρόν ισχυρόν διεγερτικόν και ναρκωτικόν συνταυτοχρόνως διά να δημιουργήσει μία διαρκή ψευδαίσθηση ασφαλούς χρήματος ώσπου να το αποδεκτούν όλοι και να καταργηθεί το μετρητόν χρήμαν, το στηρίζουν διά να σε εκτελέσουν, σε βοηθούν διά να σε σκοτώσουν, σε ταΐζουν διά να σε σφάξουν, σου εξασφαλίζουν το ψευδοκρυπτονόμισμα και σου υποσκάπτουν το απτόν χρήμαν διά να προστρέξεις και αποδεκτείς το ηλεκτρονικόν χρήμαν που θα σε κάνει σκλάβον και με καμμία ανεξαρτησία αφού δεν θα μπορέσεις να πωλήσεις ή αγοράσεις με ανεξάρτητον και απτόν χρήμαν παρά μόνον με το προσυνπληρωτικόν του ηλεκτρονικού χρήματος που είναι το χάραγμα του αριθμού (Αριθμολογία!) ή του ονόματος του (Λεξολογία!) και με προσκύνηση του θηρίου ως «Άγιου» «Πανάγιου». Δηλαδή θα σε εξαγοράσουν ότι διά να έχεις χρήμα ή, να μην έχεις έλλειψη χρήματος που είναι η πηγή όλων των κακών όπως είπε ο Ρόκφελλερ ό οποίος είπε ευκαιρία να αγοράζεις ακίνητα είναι όταν τρέχει αίμα στους δρόμους,,, θαρρώ και κυριολεκτικά και όταν υπάρχει τεχνητή πτωχοποίηση και ένδειας ύφεση και ο οποίος όμως με ειλικρίνεια είπε ότι πλούσιος είναι αυτός που με το χρήμα που έχει ικανοποιεί τις ανάγκες και τις αρεσκείες του, εάν ένας με 10 δολλάρια την ημέρα είναι ευτυχισμένος και ένας με 10,000 δολλάρια την ημέρα δεν είναι ευτυχισμένος, πλούσιος είναι ο πρώτος, συνεπώς, μάθετε να είσαστε πλούσιοι με την Ολιγάρκεια και με την Πίστην εις Τον Θεόν διά να αντέξετε τους χαλεπούς χρόνους του σατανοχαράγματος. 

Ζ] Αφού σε έμαθαν και σε μαθαίνουν να φοβάσαι τον σαρκικόν θάνατον περισσότερον από τον ψυχικόν θάνατον και την διαταγήν τους και νόμους τους περισσότερον από τον ψυχοθάνατον και Τον Θεόν και αφού αυτόν επισήμως και μυστικά το ιορτάζουν με την Πρωτομαγιά ήτοι 1η Μαΐου και Πρώτα Μάγια που είναι η κυριολεκτική ημέρα Άλωσης της Κωνσταντινουπόλεως βάσει του Ιουλιανού-Ελληνικού-από Έλληνα Αστρολόγον Ημερολογίου που ιορτάζεται η Πτώση της Χώρας εκείνης που σε δίδασκε να φοβάσαι περισσότερον τον ψυχοθάνατον και Τον Θεόν από τον σαρκοθάνατον και την αντίθετη ψευδονομική εντολή ασεβή και αψυχόπιστου ανθρώπου τότε είσαι έτομος να γίνεις χώμο ηλεκτρόνικους παραμεταλλαγμένους απάνθρωπους ψευδάνθρωπους μετά χαράς σου! Όπως ιορτάζουν τα Κάρνα Βαάλ = σάρκα Βαάλ = Καρναβάλια την ημέραν έξωσης του ανθρώπου από τον Παράδεισον κατά την λυπητερή Θεία Λειτουργία της ημέρα και εσύ ούτε καν το γνωρίζεις ως Χριστιανός, ομοίως και η ημέρα των Λουλουδιών, Συνδικαλισμού (συν+ιδικόν μας και συν+ιδικοί μας) και της πτωχολογιάς που αγαπάνε οι κομμουνισταί και παραπέμπει εις τα παιδιά των λουλουδιών τους Χίππυς που επίσης με αφορμή τον πόλεμον εις το Βιετνάμ οι σατανιστές που τον έκαναν τους παρακίνησαν να διαμαρτυρηθούν με αποστασία από τον σατανά και τους ίδιους αλλά από τις τότε Χριστιανικές Αρχές και Αξίες της Αμερικάνικης Οικογένειας και να διαμαρτύρονται εκτός των άλλων με όργια ήτοι Κάρνα Βαάλ και Πρωτομαγιά, Πρώτα Μάγια και τα τρία κινήματα πανηγυρισμοί και συνφιλιώσεις με την αποστασία μακρυά από Τον Θεόν.

Η] Με όποια σειρά και εάν γίνουν τα ανωτέρω όλα ή όποια ή και όλα και εάν έρθουν συνταυτοχρόνως ή σε σύντομον χρονικόν διάστημαν ή εναλλάσσονται το αποτέλεσμα εάν δεν μάθουμε να αντέχουμε (και κατ’ επέκτασιν να επαναστατήσουμε αποφασιστική αγάπη και αλληλεγγύη Ηθικής Αγαθότητος) διά την ψυχική και Θεία αξιοπρέπεια δεν αλλάζει.

Θ] Το περίεργον που με έκανε να γράψω αυτόν το άρθρον είναι η ανακοίνωση της Stanley Morgan τράπεζας που είναι μία από τις πολλές περιουσίες του ροθλύκου είπε ότι θα έρθει κατάρρευση τραπεζών και να φυλάξουμε μετρητά! Υποτίθεται ή και ειπωτίθεται ότι αυτά δεν πρέπει να τα λέγουν! Αλλά θυμηθείτε διά να σας εξαπατήσουν πρέπει να σας λένε και αλήθειες όχι μόνον ψέματα, αντιλήφθου διατί, διότι η εξαπάτηση οδηγεί μέσω της παραπλάνησης, αποπλάνησης και ανάμεικτων όλων αυτών όπως αναλύσαμε ανωτέρω. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να προσδοκάτε κατάρρευση των κρυπτονομισμάτων και ύστερα θεμελίωση ενός κυβερνητικού ηλεκτρονικού χρήματος διασφαλισμένου και εξασφαλισμένου από διακωμιστές/σέρβερ της SuperCia και ταυτόχρονη απόρριψη του μετρητού χρήματος με την ψευδοδικαιολογία ότι το βαστάνε παρακρατικές και παραστρατιωτικές δυνάμεις τύπου κόσα νόστρα μαφία που οι ίδιοι θα τους βοηθήσουν να το εξασφαλίσουν. Η μέθοδος της εξαπάτησης απαιτεί βοηθώ τις αιτίες που θα με βοηθήσουν να δικαιολογήσω τις απαιτήσεις διά την νομιμότητα ήτοι ψευδονομιμότητα, ήτοι δημιουργώ το πρόβλημα προβληματίζομαι διά την λύση, εφευρίσκω ή προεφεύρηκα την λύση και εφαρμόζω την λύση ήτοι μία Τετραπιθανότητα με 4 λύσεις. Το πρόβλημα είτε προκύψει μόνον του είτε τεχνηεντώς είναι μία λύση διά εκείνον που δεν μπορεί να έχει πρόσβαση σε τινή εξουσία, χρήμα και χακκάρισμα μυαλού και ψυχής ! άρα τε , η προδιάλυση επιφέρει διάλυση, η διάλυση είναι ήδη η προπαράλυση της προδιάλυσης που επιφέρει παράλυση και ύστερα εφαρμόζεται η επίλυση που είναι η μυστική προεπίλυση της μυστικής εξαπάτησης και η λύση είναι πρόλυση που είναι το τέκνον ή teck on ή teck on no logy του προ+βλήματος ! Φανταστείτε ότι είσαστε σε μία αίθουσα Μαθηματικών και οι καθηγητές διά 24 ώρες παραθέτουν και εναλλάσσουν με διάφορους ελιγμούς και εκπλήξεις επίλυσης μαθηματικών προβλημάτων και συνδυασμών μαθηματικών προβλημάτων, όπως και εάν είναι αυτά και με όποια σειρά, το αποτέλεσμα θα είναι αυτόν που προαποφάσισαν ή αποφάσισαν την εσχάτην στιγμήν οι Μαθημα+Τι+κο(gall)Καθ’ Ηγητάδες! Διατί; Διότι ό,τι και εάν έκανες ό,τι και εάν κάνεις και όσον συνεχίζεις να το κάνεις με ζήλον επειδή είσαι «καλός» και ισχυρός σε αυτόν και σ’ αρέσει, πρόσεξε ότι κάνεις ό,τι θέλουν!!!!

Από την στιγμή όπου όλοι μαζύν οι Φοιτητές-Φυτητές, Φητητές αποφασίσουν να σηκώσουν μανιέρα, πανιά, πτερά, όπλα, Ανάστημα και να ειπούν ως χιλιάδες σε μερικές δεκάδες: όχι δεν θα κάνουμε και δεν θα λύσουμε άλλα μαθηματικά προβλήματα και με την σειράν που τα θέλετε εσείς, αρχίζει η ενευσυνείδητη και ενευσυναισθητή Ελευθερία και αρκεί η Ηθική Αλληλεγγύη να νικήσει τους χειραφετημένους και αρχισατανιστές της απάτης, εξαπάτησης και προσποίησης της υπουλίας και καταδολίευσης καθηγητάδες και να τους κάνει ασήμαντα τουμπαρισμένα καθηγητούδια…. Χρειάζονται όμως τόσον σωματικά όσον και ψυχοπνευματικά ορχιδοκότσια !

Παναγιώτης ΔίαςΕπιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. για να καταλαβετε τι παιζει με την credit swiss, δειτε το αρθρο του Κ. Βαρδάκα : triklopodia.gr/%CE%B4%CF%81-%CE%BA%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%AC%CE%BA%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CE%BB%CE%B2%CE%B5%CF%84%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9/

 2. Καλημέρα. Βιώνουμε την Απάτη, και την εξαπάτηση. Τα επιλέγουμε και τα δύο, γιατί Υπάρχουν κι ανθρωποι που γίνονται κομμάτια, ψυχικα, η ακόμη και που ζουν μοναχοί.. Προσπαθούμε όπως πάντα να βρούμε τρόπους να ξεγλιστρησουμε αλλά κι εκεί στήνονται ενεδρες. Τι να καμομεν; (δε λέω το παρακάτω). Μας φέρνεται τόσο Κοντά στην Αλήθεια που τρομαζουμε.. Και δεν φταίμε και για όλα.. Άνθρωποι είμαστε. Το θέμα σας πολύ χρησιμο για ενδοσκοπηση, και ανίχνευση χρυσού.. (μηχάνημα?). Πιστη; Δύναμις; Ευχαριστώ.

 3. There are two important lessons from this experience. First, rising interest rates impose losses on unhedged depository institutions that hold long-term, fixed-rate loans made at low rates. Second, hiding, instead of resolving, the industry’s problems can increase the severity of those problems and augment the losses that ultimately fall to investors or taxpayers or botη.

  https://www.federalreservehistory.org/essays/garn-st-germain-act

 4. καλημερα panagiots… μπρε αυτά τα βραβεία..
  a-war.d .. and the award goes 2..
  centralbanking.com/awards/7954744/central-bank-of-the-year-national-bank-of-ukraine
  να το θυμάσαι σε λίγο καιρό.. μόλις διαλυθεί η παραπάνω χώρα.. θα αρχισουν Ολοι να την ξαναχτίζουν.. εαν θυμαμαι καλα η τωρακυβερνήση μας, ειχε πει οτι θα αναλαβει το χτύσιμο των νοσο.κομείων..

  Χρόνια μας ευλογημένα λόγω σημερινής ημερας ..

 5. ΠάνοςΓέριμου 03/19/2023 @ 10:16 ΜΜ

  TSAI, ανιχνευση Θεού και ψυχής, να μείνει και έναν προζύμι, δι’ ύστερα που θα προκύψουν τα πτωτικά πάντα, να μην μας μείνει η λήθη και η πλάνη και η εξαπάτηση.

 6. ΠάνοςΓέριμου 03/19/2023 @ 10:18 ΜΜ

  Φασόλι, θα το μελετήσω, αύριον, αλλά οπωσδήποτε είναι παίγνιον εναντίον μας και κρύβει και άλλον παίγνιον και οδηγεί εις το αρχικόν τους παίγνιον να μας γενοκτονήσουν, αυτόν είναι το σχέδιον τους εξ’ αρχής, να μην το λησμονούμε.

 7. ΠάνοςΓέριμου 03/19/2023 @ 10:20 ΜΜ

  JP, τα ίδια λέγω όπως εις το Φασόλι, προσθέτωντας ότι οι τράπεζες δρουν πάντοτε προληπτικά διά το συμφέρον τους και πάντοτε προληπτικά εις βάρος μας, έχουμε παντού Τραπεζοκρατία…. δυστυχώς κατάρα συνστήματος μεγάλη.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*