Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:10 - 11/10/2023

Τι κυριολεκτικά Μαύρο σημαίνει Κλιματική Αλλάγη; Όταν πρώτα σε μαδάνε & μπαδάνε με τες λέξεις…..Πνευματική Λοβοτομή σε πλήρη Εξ’ Έλιξη….. = World Spirit Climate Change….. 

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τι κυριολεκτικά Μαύρο σημαίνει Κλιματική Αλλάγη; Όταν πρώτα σε μαδάνε & μπαδάνε με τες λέξεις. Πνευματική Λοβοτομή σε πλήρη Εξ’ Έλιξη = World Spirit Climate Change….. 

[Όλες οι εικόνες του άρθρου παρουσιάζουν το εξ’ αρχής μασονικόν σχέδιον Αντιχρίστου διά Παγκόσμια Πνευματική Κλιματική Αλλαγή/Μετάλλαξη. Προσδώστε ιδιαίτερη προσοχήν εις την κάθε μία και συνδυαστά. Τα μασονικά σύμβολα διά πνευματική λοβοτομή του Τρίτου Ομματού, όπως βλέπετε τα πάντα εις την φύσιν είναι τριαδικά και η πνευματικότητα έχει επίσης τρία ομμάτια, κατά ομοίωση αντίστοιχη με Την Αγίαν Τριάδαν. Ο Σταυρός του Όσιρη είναι το τρίτο μάτι που καλείται επίφυση και σκοπός της Νέας Αταξίας Πραγμάτων είναι άμεσα και έμμσα να κάνουν πλήρη Λοβοτομή σε αυτήν και ήδη το επετυγχάνουν, αλλά με την κάρτα Πωλείτη που εξήγησα ότι το σώμα θα αναγνωρίσει αυτήν ως μέρος της, ίδε τα προηγούμενα άρθρα & όσα είπε ο Άγιος Επίσκοπος Αρέθας πριν 1.100 έτη. Η εικόνα εξωφύλλου δείχνει πως οι εργάτες οικοδόμησης των Πυραμίδων λογοτομούνται. Παρόμοια αποτελέσματα πάθαιναν οι καταναλωτές ισχυρής δόσης φυτού κόκας όχι κοκαΐνης που και αυτή κάνει σταδιακή λοβοτομή όπως και άλλα διεγερτικά και ναρκωτικά. Οι Εβροπέοι κατακτητές εξανάγκαζαν τους ιθαγενείς της Αμερικής/Εσπερίδων να καταναλώνουν κόκα διά να εργάζονται ώσπου να αποθαίνουν. Οι Αιγύπτιοι τους λοβοτομούσαν διά να κάνουν ό,τι τους διατάξουν χωρίς αντίρρηση, άλλωστε εάν πεις σε έναν λοβοτομημένον μην πας στο αποχωρητήριον αν δεν σου πω, δεν θα πάει και θα τα κάνει επάνω του. Αυτή είναι η ισοπέδωση 666 που χρησιμοποιούσαν και Εβραίοι κατά των δούλων τους και επαναφέρει ο σατανάς σε παγκόσμια κλίμακα μετασατανοποιητικής παγκόσμιας μετεξέλιξης και σας πουλάνε παραμύθια που πολλοί ακολουθούν]

Για να σου αλλάξουν το κλίμα σε προετοιμάζουν ότι άλλαξε το κλίμα και πρέπει να το δεχθείς διότι είναι Φυσική Αλλαγή, που εσύ δεν μπορείς να αλλάξεις ή να αρνηθείς και είναι βλασφημία και επικινδυνότητα να περιφρονείς;….

Ασπούμε ότι είσαι στην παραλία τούμπανο στο χάη μαθύσι & ο διπλανός σου σου λέει: «βρε συ Χειμώνιασε, δεν κρυώνεις;». Τότε εσύ αρχίζεις κβαντικά να δημιουργείς έναν μέσα σου και έξω σου κβαντικό περιβάλλον κατακαλόκαιρα και να νοιώθεις & βλέπεις συμβάντα του Χειμώνα.

Μετά σου λέει: «ρε συ, αυτός που μόλις πέρασε, σ’ εξύβρισε. Τότε ταράζεσαι συν τα συναφή οποιαδήποτε επακόλουθα.

Ύστερα σου λέει: «βρε συ, ησυχία και αταραξία, μία αρκούδα είναι από πίσω σου, αν κινηθείς θα σε καταβιάσει και κατασπαράξει, αν δεν κινηθείς, πάλαι θα σε καταβιάσει και κατασπαράξει»….. Τότε συ μπαίνεις σε αυτόν που λέμε ΔΙΛΗΜΜΑΝ….. ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΧΟΝ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Ή ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΠΟΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ…..

Κατόπιν νύχθωσε, ξανά χαομέθυσε όλη η κομπα νοία και μπήκε στο αυτοκίνητο. Οι λοιποί 4 λένε στον οδηγόν: «ρε πού πας, ο δρόμος για το σπίτι είναι προς την αντίθετη κατεύθυνση, του το λένε μία, δύο, τρεις, τότε σταματάει το αυτοκίνητο, και λέγει: «έχετε δίκαιο». Μετά του λένε, ρε σε πειράζουμε, αυτός τίποτα, πείσθηκε ότι είναι από την αντίθετη πορεία και παρόλες τις εκκλήσεις και φωνές τους οδηγεί προς την άλλη πόλη…..

Αλλά το χαομεθύσι ή μαστούρα αυτή παρ’ όλα τα τραγικά της περνάει, η μαστούρα η ΝΗΦΑΛΙΑ είναι το υπερπολυπρόβλημα, άμα σε μαστουρώσουν ΝΗΦΑΛΙΟΝ, ΤΕΛΟΣ, είσαι του κόμματος, είσαι του τάδε, το είπε η τηλεόραση, το ξεείπε η πάπια ασχημομούρισσα, η Λα Γκράντ Πάπα Απάτη….. και ούτω πολυκαθεξής…..

Όταν σου λένε π.χ. ότι απότομα Χειμώνιασε πριν καν προλάβεις να το συναισθανθείς, έχει αλλάξει η διάθεση σου, έγινε Χειμωνιάτικη, αντιλαβού;…..

Όταν σου λένε Χειμώνιασε ή Άνοιξε ή Έκλεισε ή Καλοκαίριασε, σου λένε ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ, ΌΒΕΡ!

Άρα από το λέγε λέγε το πίστευσες, κάποιος στον τόπο μου έλεγε: «αυτός πιστεύει στα ψέματα!».  Πρώτα τα δημιουργεί και μετά τα πιστεύει και ύστερα ξεχνάει ότι τα δημιούργησε…..

Με τον όρον Κλιματική Αλλαγή ή Περιβαλλοντική Αλλαγή, εκβιάζουν & βιάζουν την Ψυχολογία σου και έτσι εσύ προετοιμάζεσαι, ετοιμάζεσαι, προσυνηγορείς & προσυναινείς προϋπάκουα, στην ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ που θα φέρουν & επειδή σου είπαν εσύ την έφερες, νοιώθεις και ενοχή ΥΠΕΡΠΟΝΤΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΜΑΛΑΘΑΝΑ!

Δηλαδή σε Πολυκλέβουν & σου λέν Πολυχρωστάς % συ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ ΩΣ ΠΤΑΙΚΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΣΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΕΤΥΓΧΑΙΝΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ!!!!!

Κατά τ’ άλλα διαβάζεις Ψευτοψυχολόγους & πιστεύεις χαϊβανέζικα & χαηβανέζικα ότι καταλάβεις από Ψυχολογία & άλλα Πολλά !

Όταν λες στο παιδί είσαι βλάκας τότε θα πιστεύσει ότι είναι βλάκας εκτός εάν είναι πολύ ευφυές και εξ’ αρχής δεν το πιστεύσει ή αφού αμφισβητήσει τον εαυτόν του επαναστατήσει & συνειδητοποιήσει ότι εσύ είσαι ο βλάκας & συνάμα υπερβιαστής του !

Από την άλλη, επειδή το παιδί εκεί έξω στα σκ@τά θα αντιμετωπίσει πολλούς σκαττ άδες, πρέπει να του λες είσαι βλάκας σε μορφή πειράγματος και αστείου και ακόμη με σοβαρότητα υποκριτική & ύστερα να του πεις ότι το χωραττεύεις και ότι το εξασκείς & δοκιμάζεις για να δυναμώσει να μην επηρεάζεται από την ψυχολογική βία εκεί έξω επίσημων & ανεπίσημων σκαττ άδων και χαρακτήρων…. Του λες δηλαδή ότι περνάει Γυμνάσια Έκτησης Αντοχής όπως τα ΟΥΚ/ΜΥΚ και πάρα πέρα καθότι και αυτούς τους «δουλεύουν» ΠΩΛΕΙΤΙΚΑ & ΠΑΡΑΠΩΛΕΙΤΙΚΑ παρότι στο πεδίον τους έχουν περισσότερη Αντοχή & Ικανότητα….

Ανοίγεις ασπούμε το Εκχαζοποιητικόν Πανδωροαναρχοκιβώτιον & σου λέγει δεν πάνε καλά τα πράγματα, η διάθεση σου το εμπεδώνει είτε πάνε είτε δεν πάνε, είτε πάνε κατά τομείς είτε δεν πάνε κατά τομείς….. Και αυτοκαρατομείσαι…..

Παρασύρεις, παραπλανείς, αποπλανείς το θύμα ή την γκόμενα για καφέ ή για κάτι ενδιαφέρον & τους ξεμοναχιάζεις στο Πικρέλεον & Πικρέλαιον σου, έτσι δεν είναι η δολοϋπουλότητα;;;;

Έτσι σου λένε:

ΚΛΙΜΑΤΙΗ ΑΛΛΑΓΗ

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΝΕΟΙ ΚΑΙΡΟΙ

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ

ΕΞΕΛΙΞΗ

ΠΡΟΟΔΟΣ

ΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ Ε.Ε.Ε. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ [ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΗΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΟΜΟΛΟΓΕΙΤΕ ΧΡΙΣΤΟΝ]

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟΝ ΟΙ ΤΡΕΛΛΟΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΙ

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΜΕΜΠΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΩΛΕΙΤΗ, ΠΑΡΤΗ, ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ, ΘΑ ΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ Χ@ΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΑΦΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΟΤΑΝ ΛΕΓΕΙ ΓΙΑ ΕΥΧΗ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΣΩΤΗΡΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΕΚΝΟΝ ΤΕΧΝΟΝ ΜΟΥ; ΑΠΑΠΑΠΑΠΑ

ΚΑΝΑΤΑΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΥΣΑΕΡΙΟ, ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΚΤΗ ΑΠ’ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ

ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΣΤΥΧΟΙ, ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΘΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ

ΔΕΣ ΤΗΝ ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΑ, ΤΗΝ ΤΑΙΝΕΙΑ, ΚΑΝΕ Ο,ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΟΔΑΤΟΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΛΕΞΗΣ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ, ΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΠΑΘΕΣ ΠΟΛΥΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ, ΗΘΙΚΗΣ, ΤΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ & ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ, ΓΕΛΟΙΟ & ΑΝΟΣΤΟ

ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΣΤΡΙΜΩΞΑΝΕ ΙΔΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΓΑΝΕ: ΠΟΝΑΣ ΜΩΡΕ…… ΠΟΝΑΝ ΤΑ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ

ΜΑΓΓΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο PUSHΤΗΣ

ΤΟ ΑΙΔΟΙΟΝ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο C@ΛΛΛΛΟΣ

PUSHΤΕΥΣΕ & ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΥΠΑΚΟΥΣΕ & ΜΗΝ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ

ΑΓΝΟΑ ΤΗΝ ΑΝΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΛΕΞΗ ΗΘΙΚΗ

ΞΕΧΝΑ ΤΟΝ ΘΕΟΝ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΑΡΤΙΑ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΙΣΗ

ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΥΠΕΡΠΟΛΥΠΑΡΑΔΡΟΜΟΚΑΘΕΞΗΣ…..

Η masstour βαστάει άντε 4 ώρες, η νηφάλια masstour μπορεί να βαστάξει ως το τέλος της ζωής σου μπορεί και μετέπειτα…. Διάλεξε ποία είναι πιο επικίνδυνη, χωρίς να σημαίνει ότι πολλοί είναι και μες στις δύο, άλλη στην μία από τις δύο και άλλοι σε καμμία, ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΔΗΛΑΔΗ…..

ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΞΕΤΕ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΑΣ ΠΡΟΩΘΩ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ ΑΜΑ ΤΗΝ ΦΕΡΟΥΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΘΟΡΥΒΗ ΚΑΤ’ ΑΡΧΑΣ, ΘΑΝΑΤΙΚΟΠΟΙΝΗΤΙΚΗ ΨΥΧΟΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ/ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ….. ΜΗΝ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΘΕΤΕ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ MASSTOUR, ΟΥΤΕ ΑΜΕΘΥΣΤΟΙ ΜΑSTOURΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΝΗΦΑΛΙΟΙ ΨΕΥΔΟΝΗΦΑΛΙΟΙ…..

Αφού το αίδοιον του μέλλοντος είναι ο CLος σημαίνει ότι ο άνθρωπος του μέλλοντος είναι ο ζόμπυς…..

Σου συνστήνω να μείνεις στο παρόν όχι για πολύ διότι θα σε τυλίξει το ψυχάθλιον μέλλον, τρέξε από την άλλη πλευρά της γέφυρας και κόψει δεσμούς μαζύν της, προς το Αρχέγονον Παρελθόν…… 

Μία φορά αναπολώντας δύο, είπε ο ένας στον άλλο: «θυμάσαι που ξεχνούσαμε;». Απαντάει ο άλλος: «πώς να το ξεχάσω, δεν θα το ξεχάσω ποτέ!»  Ήταν στην Επανάσταση κατά του Σβυστηριού που έζησαν σε πολλά σχολεία….

Παναγιώτης ΔίαςΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*