00:37 - 28/01/2017

ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΡΥΒΕΙ Η ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙΣ ΑΤΙΑ;;;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΡΥΒΕΙ Η ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙΣ ΑΤΙΑ;;;
Πολλές νέες ανακαλύψεις γινονται στην Ανταρκτική τα τελευταία χρόνια, στην ήπειρο που περιβάλλεται από ένα πέπλο μυστηρίου.

Μετά την πρώτη πυραμίδα ανακαλύφθηκε και μια άλλη στην Ανταρκτική, και δεν μας έφτανε μόνο αυτό για τώρα υπάρχουν εικόνες από ένα δίσκο που δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο από έναν ιπτάμενο δίσκο.

Αν θυμάστε στο κοντινό παρελθόν, η ήπειρος έχει δεχθεί πάρα πολλούς επισκέπτες. Λόγω των επισκέψεων όλων αυτών των πολύ σημαντικών ανθρώπων απο πολιτικούς, βασιλιάδες μέχρι πατριάρχηδες θα έπρεπε να είχαν εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει στην ήπειρο. Αν προσέξουμε, τους επισκέπτες όπως ο Αμερικανός υπουργός, Τζον Κέρι, που έκανε την επίσκεψη του κατά τη χρονική διάρκεια των προεδρικών εκλογές στις ΗΠΑ, νωρίτερα το περασμένο χρόνο ήταν ο Ρώσος Ορθόδοξος Πατριάρχης Κύριλλος που πήγε να επισκεφθεί την ήπειρο μετά από μια συνάντηση που είχε με τον Πάπα. Γιατί άραγε τόσο ενδιαφέρον για την ακατοίκητη ήπειρο;

Ίσως με την αλλαγή του κλίματος επάνω στη γη που είναι πολύ πιο κρύο σε ορισμένες περιοχές και σε άλλες πιο θερμό να βγαίνουν στην επιφάνεια όλα αυτά που ήταν σκεπασμένα απο τους πάγους.
Στο βίντεο θα δείτε αρκετές ανακαλύψεις που είχαν καλυφθεί με πάγο και χιόνια.
Φυσικά δεν μας αναφέρουν ούτε τις μισές ανακαλύψεις που μάλλον έχουν γίνει στην ήπειρο.

koraks

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Ελλήνας πατέρας, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρας μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να ενσαρκωθώ, μ' έμαθε να τρώγω αλλά να μην μασάω... Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει στην πνευματική ελευθερία του λαού μου! Ανθέλληνες δεν θα βρείτε τρύπα να τρυπώσετε! Το χόμπι μου είναι το ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. 01/28/2017 @ Ιανουάριος 28, 2017 8:11 πμ

    ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΥΠΟΔΟΥΛΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*