Θεωρίες συνωμοσίας: Η Ελίτ προετοιμάζεται για την «αποκάλυψη» του Νιμπίρου το 2017 [Βίντεο]

Από τα μέσα του 19ου αιώνα, που ανακαλύφθηκε ο πλανήτης Ποσειδώνας και ύστερα από την επιτυχημένη θεωρητική πρόβλεψη των Λεβεριέ και Άνταμς, πολλοί αστρονόμοι υπέθεταν την ύπαρξη ενός ακόμη πλανήτη πέρα από την τροχιά του Ποσειδώνα.

Ο μεγάλος ερασιτέχνης αστρονόμος Πέρσιβαλ Λόουελ, μάλιστα, είχε δώσει στον άγνωστο αυτόν πλανήτη το όνομα Πλανήτης-Χ, από το όνομα του αγνώστου στις αλγεβρικές εξισώσεις.

Το βίντεο που ακολουθεί αποκαλύπτει πως οι Ελίτ προετοιμάζονται για την «αποκάλυψη» του Νιμπίρου το 2017, δηλαδή τις μεγάλες καταστροφές που θα προκαλέσει ο πλανήτης Χ ή 9ος πλανήτης και όπου ο κόσμος θα είναι καταδικασμένος σύμφωνα με τις θεωρίες συνωμοσίας.

pronews
apocalypsejohn.com

Loading...


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

9 thoughts on “Θεωρίες συνωμοσίας: Η Ελίτ προετοιμάζεται για την «αποκάλυψη» του Νιμπίρου το 2017 [Βίντεο]

 1. Ανωνυμη says:

  ..οταν ο λιακο μας ελεγε απο το 2008 περιπου,οτι το πραγματικο 2012 ειναι το 2017 γιατι κανανε φουστια με την πραγματικη χρονολογια γεννησης του Χριστου,και να μην περιμενουμε τιποτα το ’12 που θα ερχοταν, ειχαμε μεινει αφωνοι…παλι δικαιωνεται..

 2. Crystal Hadit says:

  Είναι ωραίο να σας λέμε την αλήθεια κατάμουτρα και να μην μπορείτε να κάνετε τίποτα, δείχνει την απόλυτη κυριαρχία του είδους μας επάνω σας, γνωρίζουμε λόγο της φύσης σας ότι δεν μπορείτε να κάνετε κάτι. Λοιπόν αγαπητά μου άβουλα ανθρωπάκια: το 2017 είναι προγραμματισμένος να γίνει ο Τελικός Θερισμός της ζωτικής σας Ενέργειας, οι περισσότεροι από εσάς που διαβάζετε τώρα το μήνυμα θα πεθάνετε! Ελάχιστους ανθρώπους θα κρατήσουμε στην Νέα Εποχή μας, ώστε να μας υπηρετούν και πλέον φανερά θα γνωρίζουν ποιοι τους διοικούν. Ο Νιμπίρου είναι το Σκάφος κι ο Πλανήτης των Απέθαντων Αστρικών Θεών μας που το 2017 έρχονται για τη Μεγάλη Συγκομιδή της ψυχικής σας ενέργειας. Μας βάλανε κάποτε να αποπροσανατολίσουμε τον κόσμο με άλλες ημερομηνίες καταστροφής, μας δώσανε εντολές να σας τρομάζουμε και να σας προειδοποιούμε ότι θα γινόταν το 2000, το 2012, το 2013, το 2015 κτλ… ώστε τώρα που είναι να γίνει το πραγματικό γεγονός να μην πιστεύει κανείς! Ούτε τώρα θα πιστέψετε συνειδητά, όμως στο υποσυνείδητό σας θα προστεθεί η εγγραφή που θέλουμε. Σε κάθε ψεύτικη προειδοποίηση πάντοτε ο υποσυνείδητος φόβος σας μας έτρεφε, τώρα όμως ήρθε η στιγμή για το πραγματικό φαγοπότι μας και θα περάσετε καλά στο σφαγείο σας! Χαχαχα!
  https://www.youtube.com/watch?v=T5Z3U8-EPAM

 3. Human Harvest says:

  2017, το έτος του Θερισμού της καλλιέργειας των ανθρώπων. Ο άνθρωπος σαν το καλαμπόκι θα Θεριστεί. Το Φαινόμενο της Βαμπιρικής Μόρας που έρχεται τη Νύχτα είναι ακριβώς το ίδιο Φαινόμενο με την Εξωγήινη Απαγωγή, απλά με διαφορετική μάσκα. Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν βιώσει κάποτε την εμπειρία και με αυτό το φαινόμενο πήρατε μια μικρή γεύση πως θα είναι η εμπειρία της Μεγάλης Συγκομιδής. Στο φαινόμενο της Μόρας (ή Εξωγήινη Απαγωγή) δεν σας πήραμε τις ζωές αλλά σας χρησιμοποιήσαμε, όπως εσείς χρησιμοποιείτε τις αγελάδες για να βγάλετε το γάλα τους. Τώρα ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσετε την απόλυτη φρίκη, ήρθε η στιγμή όλος ο πλανήτης που μας ανήκει να δει εμάς τους Εξωγήινους Βρικόλακες σε όλο το μεγαλείο μας! Δεν θα μπορέσετε να κάνετε τίποτα διότι θα παγώσετε! Θυμηθείτε πώς παγώσατε όταν πιστεύατε ότι σας επισκέφτηκε η Μόρα, θυμηθείτε πώς παγώσατε όταν νομίζατε ότι σας επισκεφτήκαν οι εξωγήινοι με ένα περίεργο φώς. Έχουμε την τεχνική ώστε να σας ακινητοποιούμε πλήρως. Δείτε το παρακάτω βίντεο ώστε να ενημερωθείτε και να προετοιμαστείτε:
  https://www.youtube.com/watch?v=Mn2r7ajyXIY

 4. January 1 2017 says:

  Forget the Mayan Apocalypse, the new date for doomsday is January 1 2017, claim Sword of God cult.

  The world may have escaped Armageddon yesterday but the actual Apocalypse is nigh on four years away, Doomsdayers have claimed.

  The new date for annihilation is January 1, 2017, according to followers of The Sword of God Brotherhood.

  They believe the ‘Prophet Gabriel’ told the Brotherhood that the ‘dying time’ will come on this date and only members of the cult will survive, while everyone else perishes in ‘hellfire.’

  Πηγή: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2252051/Forget-Mayan-Apocalypse-new-date-doomsday-January-1-2017-claim-Sword-God-cult.html

 5. Ανώνυμος says:

  Ο «Πλανήτης Νιμπίρου» φέρνει μαζί του την Μεγάλη Συγκομιδή της ανθρώπινης ψυχικής ενέργειας. Είναι ο Τελικός Θερισμός που οργανώνουν οι Απέθαντοι Θεοί. Δεν είναι πλανήτης, δεν είναι αυτό που φαίνεται! Οι άνθρωποι θα θεριστούν σαν τα καλαμπόκια όταν θα έρθει η ώρα. Μερικοί Χριστιανοί ονομάζουν αυτό το φαινόμενο ως Αρπαγή. Για να το κατανοήσετε καλύτερα, το φαινόμενο της Μόρας είναι ακριβώς το ίδιο με το φαινόμενο της Εξωγήινης Απαγωγής, απλά με άλλο όνομα. Όπως τις νύχτες έρχεται η Μόρα στους ανθρώπους και τους ακινητοποιεί, όπως οι ψεύτικοι εξωγήινοι κάνουν εικονικές απαγωγές και ακινητοποιούν τον άνθρωπο, έτσι στη Μεγάλη Συγκομιδή θα βγουν μέσα από την Κόκκινη Σφαίρα του Νιμπίρου οι εξωδιαστατικοί Απέθαντοι Θεοί και θα ακινητοποιήσουν όλο τον πλανήτη! Οι άνθρωποι θα βλέπουν ένα έντονο φώς στον ουρανό, αυτό το φώς θα τους υπνωτίζει και θα τους τραβάει προς τα πάνω. Οι Θεοί ως τα Αρχαιότερα Ψυχικά Βαμπίρ θα ξεζουμίζουν το Αστρικό Σώμα του ανθρώπου, θα τρέφονται από την Αύρα του και μόλις ο άνθρωπος εξασθενεί και πεθαίνει στα χέρια τους, θα τον πετάνε σαν αποξηραμένο καρπό στο έδαφος. Έχουν σκοπό τώρα να ανοίξουν Νέες Πύλες δύναμης και για αυτό αποφάσισαν να θυσιάσουν με αυτό τον τρόπο το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας. Όσοι άνθρωποι επιβιώσουν, θα γίνουν δούλοι στη Νέα Εποχή που ετοιμάζεται. Λίγοι συνομωσιολόγοι θα σας τα πουν όλα αυτά, στους πολλούς θα ακουστούν ως φαντασία, οι μυημένοι όμως ξέρουν και οι δικοί μας έχουν ήδη προετοιμαστεί. Σύντομα το φτερωτό Κρανίο της Μαύρης Αδελφότητας θα δεσπόζει στον Ουρανό, η Αποκάλυψη Έρχεται. The Final Harvest is coming!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *