in

ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΠΑΤΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΤΑΒΑΝΙ….

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΠΑΤΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΤΑΒΑΝΙ….

…ΜΕΣ ΤΟ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΣΑΣ ΑΡΟΥΡΙΑ…

Στο άρθρο Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ σας γράψαμε τι συμβαίνει με τον μαγνητικό πόλο της Γαίας. Ο πλανήτης φοράει κράνος και έχει πάρει φόρα.. Τρέχοντας με 60 χιλιομετράκια το έτος από το 2000 όταν η ταχύτητα ήταν 15 χιλιόμετρα. Είχε την ταχύτητα ποδηλάτου πριν 20 έτη με πολλές ορέξεις, όμως από το 2000 τρέχει με μια ταχύτητα 60 χιλιομέτρων!!! Ο μαγνητικός πόλος καβάλησε μηχανή και άφησε το ποδήλατο.

Από το 2000 μέχρι τώρα μας δίνει… 20Χ60=1200 χιλιομετράκια τα τελευταία 20 χρόνια με προορισμό την παγωμένη Σιβηρία. Σας τα είπανε όλα αυτά, αυτοί που σας υπερφορολογούν το νερό το ψωμί και την τυρόπιτα;;;
Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ σκάψιμο! Κασμάδες και φτυάρια για τα λαγούμια των αρουραίων βαθμού 31-33, μπας και σωσουν τον πλούτο που μάζεψαν.

Από το 1831 ο μαγνητικός βόρειος πόλος έχει διανήσει 2300 χιλιόμετρα και τρέχει ακόμη.. Πλανητάρχες και ποδίτσες φορέστε κράνη, η ταχύτητα αυξάνεται. Πέρνουμε κλίση; Πάμε για κολοτούμπα; Όπως και να είναι τα πράγματα οι πλανητάρχες θα τρέχουν σύντομα με τις ποδίτσες τους και τα στριγκάκια να κρυφτούν στα λαγούμια που χτίζουν παντού στην Γαία. Το αλλαξοκόλι όμως που θα το κάνετε;
Θα γίνει στο πατωμα ή στο ταβάνι;;;

Χωρίς πολλές πλάκες, οι καιρικές συνθήκες στην Γαία έχουν τρελαθεί τελείως κι όλα γίνονται σύμφωνα με τους ειδικούς μασονοεισπράκτορες σαν τον Αλ Γκορ λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη. “Εισπρατουμε σε δολάρια αλλά και τα γουάν καλά μας πέφτουν”. Αέρας είναι αλλά πληρώστε μας”.

Πληρώστε τους μασονοεισπράκτορες γιατί έχουν πολλά έξοδα στο σκάψιμο και τα σύμβολα της σατανολατρείας στα ταβάνια, στα λαγούμια τους.

Βλέπουμε χιόνια στην Αφρική πέρσι, ενώ φέτος το έστρωσε στην κατάΜαύρη ισλαμική Σαουδική Αραβία. Όλα άσπρισαν με την εμφάνιση του Αδωνάι και Κατρακούλη. Τυχαία; Η βόρεια Ευρώπη έχει ακόμη Φθινόπωπο, εξαφανίστηκε ο χειμώνας που σκοτώνει την γρίπη και τα μικρόβια. Μαζί με τον χειμώνα εξαφανίστηκε και ο βοριάς! Τι έγινε ρε παν-επιστημονες ο Βοριάς;;; Που πήγε άραγες;;;

Για δείτε στο βιντεάκι πως αλλάζουν οι κλίσεις της γαίας, πως αλλάζουν οι διάδρομοι των αεροδρομίων και οι κλισεις τους για να καταλάβετε λιγάκι τι παίζει εκεί στο Βοριά. Αν και τα πράγματα είναι πολύ σοβαρότερα με τις αλλαγές του μαγνητικού πεδίου για τις αερομεταφορές που χάνουν την κατεύθυνση τους και τις σωστές μοιρες αεροπλοήγησης.

Τα φαινόμενα τρέχουν με ασύλληπτη ταχύτητα στην Γαία, η ταχύτητα της κατρακύλας είναι πραγματικότης! Που να σας πουν οι κρατικοί τρομοκράτες ότι τα ίσια δεν είναι ίσια αλλά όλα ότι σας λένε είναι στραβά. Ο μαγνητικός βόρειος πόλος κατρακυλάει. Η Γαία κατρακυλάει, ο Κατρακούλης ίσως σκάβει και αυτός με τα παιδιά των Μπίλντερμπεργκ λαγούμια για να ξαπλώσουν στο ταβάνι.

Τι τρέχει ρε παιδιά; Μήπως είναι η Δύσκολη Αλήθεια της υπερθέρμανσης του μασόνου Al Gore?
Θα τρέχει στα λαγούμια για να κρυφτεί ενώ η κολοτούμπα της Γαίας θα τον φέρει αγγαλίτσα με τον Μπίλυ τον μασονοεισπράκτορα (Κλίντον). Ο τζίρος από την υπερφορογία του κοπαδιού είναι ασύλληπτος.

Bill Clinton, Senior Demolay (Masonic youth group, Newt Gingrich, (33rd Degree Freemason), Bob Dole, (33rd Degree Freemason)
Colin Powell, 33rd Degree Freemason, U.S. Secretary of State, Jesse Helms, 33rd Degree Freemason, Al Gore, Freemason.

Επειδή δεν είναι μόνο η μετακίνηση αλλά και η αποδυνάμωση του μαγνητικού πεδίου έχουμε και αλλες περιπέτειες για την ανθρωπότητα. Το μαγνητικό πεδίο είναι μια ασπίδα εναντίον της κοσμικής ακτινοβολίας που καταστρεφει τα ζωικά κύτταρα και προκαλεί καρκίνους στους ανθρώπους, προκαλεί ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά προβλήματα, μπερδεύει τις τηλεποικοινωνίες και προκαλεί χάος στην αερομετακίνηση, την πλοήγηση και μπορεί να δώσει την σέντρα για την λίθινη εποχή. Μπαϊ μπαϊ ηλεκτρονικέ έλεγχε με το G5, με τα τσιπάκια και τις κάμερες 24ωρου ελέγχου. Το σύμπαν θα ξεσκίσει τα ήδη ξεσκισμένα κωλαράκια σας…

Η καλή είδηση είναι ότι οι μαυροι υπηρέτες στον πλανήτη Γαία που ελέγχουν το κοπάδι με απεριόριστο μίσος, με πολέμους, στημένες τρομοκρατικές επιθέσεις, απληστία, μαζοχισμό, κτηνοβασία και θυσίες παιδιών, θα μαζέψουν τώρα τις βαλίτσες τους για τα λαγούμια.

Το ταβάνι, πάτωμα και το πάτωμα ταβάνι, αρούρια!!!
Χαιρετισμούς στον μαυρόψυχο!

ΚΟΡΑΚΑΣ

Report

What do you think?

Written by ΚΟΡΑΞ

Ελλήνας πατέρας, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρας μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να ενσαρκωθώ, μ' έμαθε να τρώγω αλλά να μην μασάω... Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει στην πνευματική ελευθερία του λαού μου! Ανθέλληνες δεν θα βρείτε τρύπα να τρυπώσετε!
Το χόμπι μου είναι το ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

7 Comments

Leave a Reply
 1. Μπράβο βρε… καλά τους τα λες !!
  Για πες όμως καλέ μου κοραξ , εσύ και εμείς ζούμε σε άλλο πλανήτη ; ήηηηηηηη……
  Δεν ξέρω …. ρωτάω !!!
  Ισως να μου διαφευγει κατι …

  • ΑΝ ΣΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΝ-ΔΩΡΑ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΗΛΙΟ, ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ…ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΙΝΔΙΑΝΩΝ ΜΕ ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ…ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ…ΠΑΝΔΩΡΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ, ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ ΑΝ ΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ;;; Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΕΡΝΕΙ ΠΑΝ-ΔΩΡΑ, ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΕΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ…’Η ΣΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΑΚΟΜΗ Η ΕΙΚΟΝΑ;;;

 2. Είδατε που όλος ο πλανήτης είναι ΣΥΡΙΖΑ, ρε άχρηστοι! Ιδού και η απόδειξη, ετοιμάζεται για την μεγάλη κολοτούμπα….

 3. ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΠΑΤΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΟΡΑΚΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια καλυτερη αναλυση απο το αρχικο μας αρθρο για το βιβλιο που αναφερει τον Ιο του Wuhan απο το 1981 !!

Προσοχή: Ταξιδιωτικές Οδηγίες από τον ΕΟΔΥ για τον COVID-19… Στους 1115 οι νεκροί