Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:09 - 17/03/2024

Θα δεις που κάποτε θα μας πούνε και μ@λ@κες [εκτός Πέμπτης Διάστασης], , έρχεται το διαβατήριο με τη Πράσινη Αναγνώριση της….

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Θα δεις που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκες [εκτός Πέμπτης Διάστασης], , έρχεται το διαβατήριο με τη Πράσινη Αναγνώριση της….

Να δεις που ήδη μας λένε μαλάκες & χαζούς.

Να δεις που κάποτε θα μας πουν παράνομους !

Η Πράσινη Αστυνομία θα λάβει δράση & η αναγνώριση θα είναι Πράσινη ή Θάνατος !

Να δεις που κάποτε θα μας πούνε Παλλαβούς !

Ή της Παλλάδος ούτος βους !

Τα παλειά Windows [Παράθυρα] αποσύρονται , πως θα λειτουργείς Ηλεκτρονικέ Υπολογιστή χωρίς Παράθυρα να σ’ υποστηρίζουν ; Θα πνιγείς, θα είσαι Εκτός και περισσός !

Από την πολλή “φώτειση” που θα “φάτε” όσοι αναβαθμιστείτε [Up Date] & τη πολλή «Αφύπνιση» θα γίνεται έναν φωτεισμένο σκατό στο μυαλό , τη καρδιά και εν κινήσει !

Δεν νομίζετε ότι ήρθε η ώρα να μιλήσωμεν για τη Πέμπτη Διάσταση;

Η πρώτη δεδομένη ύπαρξη της είναι ότι δεν υπάρχει !

Ε τότε τι να ωμιλήσωμεν θα μου πείτε !

Σωστά, αυτή είναι η πρώτη σκέψη ! Αλλά επειδή δεν υπάρχει δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει & δεν υφίσταται !  Άλλο τόνα άλλο τάλλο !

Ότι δεν υπάρχει είναι βέβαιο , ότι έχουν τοποθετήσει άλλο νόημα μ φόλα , παγίδα , κέρασμα , όλα μαζύ , σε αυτόν τον ορισμό , πάλαι είναι και αποτελεί βεβαιότητος βέβαιον !

Επί παραδείγματι , επειδή δεν ήταν τόσο πειασάρικο η λέξη adroid [ανδροειδές ανδρίκελο τεχνητής προγραμματισμένης εξαπατήσεως] πάσαραν τη όρον τεχνητή νοημοσύνη, ξεχνόντας έναν «α» έμπροσθεν του νοημοσύνη.

Στην ενέδρα της πειθήνιας πτώσης με άνωση στο καταπληκτικό Χάραγμα διότι θα είναι τω όντι καταπλήξεως ον [κατά της πλήξεως ον ήτοι εν εκστάσει] σπούρτισαν τον όρον Πέμπτη Διάσταση , αλλά διά να συμβεί ετούτο δα , έπρεπε να προσπουρδίσουν μία άλλη έννοια όρου ορού , την τέταρτη διάσταση που επίσης αποτελεί θριαμβευτική Εξ’ απάτηση !

Στα πρωτόκολλα του σατανά με το όνομα των σοφών της «σιών» [δηλαδή του κυρίου εις τη Λακωνική διάλεκτον] λέγει ότι η ενσάρκωση του θηρίου σατανά είναι το πεπρωμένον της Ειμαρμένης , ούτως ώστε , να βασιλεύσει το Σύμπαν ! Δεν λέγει περί γης αλλά ολόκληρου Σύμπαντος , άρα τε, «φιλοπεφωτειστικέ» ετοιμάστου να δεις το «έλα να δεις» , δεν φαντάζεσαι καν όσον και αν το τραβήξεις από τα μαστουρωμένα χίππυκα μαλλιά και τη μάλλα της δεξαμενής !

Ώδε ωμιλούμε , διά μέθοδον πραξικοπήματος ελέγχου ολάκερου Σύμπαντος και συ που νόμιζες ότι στο Στάρτεκ ήταν για το χρήμα [μόνον] , και δεν λέγει ότι θα ελέγχεται με διαστημόπλοια , αλλά βεβαίως στ’ ομολογώ με αλγόριθμους εντός κβαντικής λογιστικής Ευκλείδειας Άλγεβρας, πρόσεξε πολύ καλά τον όρον που σου έθεσα . Πρόσεξε και τον όρον του συμμαθητού του Εύδοξου που ανακάλυψε τη Προπέδη , ό ένας από ευ και κλείδες και ο άλλος από ευ και δόξα , τον γρίφο στον αφήνω να τον βρεις , το υπόλοιπον σε βιβλίο , ! Ο Σωκράτης ο διδάσκαλος των, έτρεχε να προλάβει τη Πέμπτη Διάσταση να μη πλανήσει κόσμο και παρακοσμάκη !

Λοιπόν , για να σ’ ανεβάσουν , για να σε πείσουν να ανεβείς στο Διαστημότραινο , έπρεπε να σου ανεβάσουν τα μυαλά πέρα από τα κάγκελα της Φρόνησης , πούν αυτοί που λέν πώς ξεύρουνε για Αρχαία Ελλάδα να μας πούν ποία & πώς ήταν η Κυρά Φρόνηση [όχι η άλλη που μιμήθηκε κατά Αλή Πασά Κυρά Φροσύνη]. Να μας πούν τη ρίζα Φρό !

Το Διαστημικό Καρναβάλι που είναι διαφορετικό από τες Απόκρηες [που σημαίνει μακρυά από το κρηάς] & σε παρακινεί να βάλεις κρηάς στο στόμα σου, ωμό ψητό, βραστό, οπτό, καβουρδισμένο, τηγανητό, καπνιστό, ηλιοκαπνιστό & ηλιοκαυμένο συνιορτάζεται τη ιδία ημέρα , πως το ένα λέγει φάε και το άλλο λέγει μη φας ψάξε στο στην Ιστορία του Ναού του Σολομώντα και στη Παμπυλώνα !

Το πανηγύρι της Συνένωσης με τον Φωστήρα και Αφύπνιση Φώτεισης με τον Εωσφόρο , θα αρχίσει να οργιάζει οσονουπώ…..

Πρώτον δεδομένο , κανένας θεός δεν παρενέβη καθοριστικά στη φύση έκτοτε , πρόκειται για πρωτόκολλο Νόμου «ώμοσης» , καθότι κανένας θεός ούτ’ εκείνος που κατηγορείς εσύ ούτ’ εκείνος που κατηγορώ εγώ ή ο άλλος δεν παρενέβη καταλυτικά , ώστε να υπάρχει κοινή συνισταμένη , έτσι δεν είναι !

Έρχεται όμως , ούτος από τα πρωτόκολλα των σοφών του σατανά , και μας λέγει ότι για να βασιλέψει ο διάβολος στο Σύμπαν , πρέπει να συνεργαστούν τα μυαλά και τα χέρια των ανθρώπων , με τα πνεύματα του κάτω κόσμου και του άνω Εωσφόρου , δεν σας παραξενεύει τούτο δα;

Δηλαδή δεν σας φαίνεται για υπουλία , Κερκόπορτας ! Κέρκος είναι η βεντάλια, δηλαδή η ουρά του πτηνού , π’ ανοίγει ωσάν βεντάλια , την ίδατε . Όταν παίζεις κουν γκαν βαστάς τα χαρτιά σε σχήμα Κέρκου , δεν το πρόσεξες ; Απ’ εδώ και πέρα πρέπει να είδες τι σου βλέψω…..

Μήπως δεν ανακατώνεις τα χαρτιά όπως σου γιουτάει [βολεύει] για Νενικήσεις ;  Τώρα κοίτταξε τα Κερκόχαρτια με ηλεκτρονική ανακατωσούρα τεχνητής ανοημοσύνης και θα ρίψεις ματιά ολίγον τις πιο βαθειά, όχι πολύ , διότι τα βαρύτερα έπονται ….. Θα στα γράψω μέχρι τινός βαθμού , τ’ άλλα σε βιβλίο .

Δεν το κατά λαβές αλλά ήδη σ’ έμπασα για τα καλά στην Πέμπτη Διάσταση, άρχισες να φωτείζεσαι , διότι η Υπ’ Οψία άρχισε να λαμβάνει σάρκα και οστά , δηλαδή ύλην που είναι η «Πέμπτη Διάστασις»……

Το Καφάσι , άρχισε να αλλάζεις , κάτι μου συμβαίνει μπορεί να πεις.

Μόλις ενωθείς , και προσγειωθείς προσμοιωθείς , όλα θ’ αλλάξουν & θα αναφωνήσεις μέσα , τι ωραία , τι ξεκάθαρα [αλλά και τι χαμένα δεν θα δεις, θαν αργά πια] !

Επάνω μας έχουμε χιλιάδες Παρθενίες , όσον σπάζουμε τόσον προχωρούμε , προς το την Συμπαντική Σπείρα Σκωληκότρυπα σε μέγεθος τερατώδες απύθμενο , διότι θα είσαι εκατομμύρια φορές μικρότερος εκ του σκώληκος !

Η Παρθενία της Κουνταλίνης , είναι από τις βασικότερες , να θραύσει για να μπουν ειδικοί ειδήμονες ιθύνοντες δαίμονες αρχαίων θεών , αλήθεια γιατί το δωδεκάθεο δεν ξεκαθάρισε τις ιδιότητες του και του καθενός συμπλέκεται με του άλλου; Θυμήθου το χαρτοπαίγνιο καρτοπαίγνιο Κέρκος !

Μία απόδειξη ότι είναι απάτη , δεν ήταν δυνατόν να υπήρχε θεός για τον Πόλεμον των ανθρώπων, Άρη τον λέγανε τον παμπούλα , ειδικό θέλει ώδε ουχί θεό ! Θεός για τα ανθρώπινα κοινωνικά δεν υπάρχει ! Και ο νοών ενόησε !

Ο Άρης έχει μία παράξενη σχέση με τον αναγραμματισμό του, την Ήρα….. ή Σήρα ! και εάν το τραβήξουμε Σειρήνα ή Σειρηνούς , ή σείριαλ νάμπερ οφφ δε πήστ….. Σείριλα κκίλλερ [K.iller αρρωστημένος & καρρωστημένος! Το καρρά σημαίνει μαύρο και κάρο ! αυτοκίνητο και μεταφορά , διαστημική ηλεκτρονική αμαξοστοιχεία συνστημικά με χάρακα !], μη το γράφετε σήριαλ από τη σειρά είναι άρα τε σείριαλ ή η σειρά των επεισοδίων του Άλ ! 1000 φορές τη ταχύτητα του ο ήχος στο λαρύγγι της Σειρήνας, κυριολεκτικά , υπάρχει η απόδειξη…..

Κάποιοι από το μίσος που διακατέχονται , έχουν παραλύσει και υποβαθμιστεί στην υποπρώτη διάσταση , που να δουν τα τεκταινόμενα στην Πέμπτη , που θα τη πάρουν και θα τους βρει ταμπλάς ανάποδα !

Η Πέμπτη Διάστασις αποτελεί την οργανωμένη με μαθηματικούς πρακτικούς ενεργειακούς προγραμματισμούς της ΕΚΣΤΑΣΙΣ !

ΕΚΕι που σ’ αλλάζουν τα φώτα , όπως λέγαμε παλαιότερα, ναι θα σ’ αλλάξουν τα φώτα και θα νοιώθεις πεφωτεισμένος και θα ξεχάσεις και θεούς και διαόλους και θα αναφωνείς Χάι ρε Καίσαρα ! High ρε Καίσαρα και το τα του Καίσαρος τω καίσαρι ……

Θα φας τόσον Φως δηλαδή τόσον Ήλιο που θα καείς , κυριολεκτικά , όχι θα ηλιοκαείς , θα καείς ψυχή διότι χρειάζεται όχι Λίμνη Πυρός , αλλά ψύχος γι’ αυτό σε λέν ψυχή ! Και μου λες πως είσαι Ελληνίδα στες Λέξεις….

Συνεχίζεται ……

Ψάξε για τες Πράσινες Κάρτες Μάγνες Μαγικές Χάρτες στες Κάρτες Ιλλουμινάντων = ΠεΦωΤεισμένων Ξεροποτισμένων !

Μη νομίσεις πώς τάδες όλα στη Πέμπτη , Διάσταση , αν και κάποιοι θα δουν κάτι παραπάνω μέσα στο υπεράνω !

Messiah = Mess [άνω κάτω] Iah [ιαχή] & άνω κάτω ο Ιαχά….. Αναγραμματισμός Haiss Me = χάσε με , Μέση Αχ , μέχρι και  hassi me = χάση με….. Hais Sem : είπε ο Σέμ/Σημ στη γλώσσα Χμόνγκ/Hmong, Ποίος είναι ο Σεμ/Σημ , ο Σημίτης ή το Σήμα ; ………………………… Σιμά…….. & δεν θα συμ.μαζεύονται…………..

Μέσης Ιαχής…… Ιαχά………………

τραγουδάκι για χαρούλλες στην Αφασία Διάσταση, πειάσε το νόημα , παλαμάκια παλαμάκια να κτυπούν τα τακουνάκια , Μία ζωή οι Έλληνες προσπαθούμε να τετραγωνήσουμε τη Μαλακία , είναι επειδή την έχουμε αλλά δεν την αντέχουμε , ή Ήρωες ή Μαλάκες , στην ανάπαυλα ………….

Συνεχίζεται Είπαμε !…..

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*