Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:47 - 24/05/2020

ΤΕΛΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ – ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΡΥΣΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Κοιτάζοντας πίσω, ίσως θέλουμε να επιλύσουμε ότι μεγάλο μέρος αυτού που είδαμε ήταν μέρος αυτού που μπορεί να ονομαστεί μαζική ψυχολογική επέμβαση προκειμένου να ξεπεράσει τον φόβο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το ερώτημα είναι ποιος ήταν πίσω από το psy-op γιατί ξέρουμε πόσο αποτελεσματικό ήταν και πώς βρισκόμαστε τώρα σε πανικό για έναν ιό που είναι τυχαία θανατηφόρος και έχει ποσοστό ανάκτησης 98%.

Ανεξάρτητα από το πόσο διφορούμενη είναι η επιστήμη επί του θέματος και ανεξάρτητα από το αν η πολιτική σας θα σας επιτρέψει να καταλάβετε ότι πολλά από αυτά που συμβαίνουν είναι το θέατρο ασφαλείας, υπάρχουν πληροφορίες που προσπαθούν να περάσουν για το χειμώνα που χρειάζεται να συζητηθεί τουλάχιστον τώρα – ενώ έχετε ακόμα χρόνο να προετοιμαστείτε.

Ένα παλιό διαφημιστικό για ένα παιχνίδι Ubisoft που ονομάζεται Tom Clancy’s, το The Division Dark Winter έγινε viral για κάποιο λόγο σαν να ήταν κάποιο είδος προγνωστικού προγραμματισμού που ξεκίνησε το 2013.

Τώρα πολλοί από εσάς γνωρίζετε ότι πριν από δύο χρόνια, έκανα μια διάλεξη για το Clade X. Εκείνη την εποχή, ήταν η κορυφαία άσκηση που πρέπει να προσέξω γιατί ασχολήθηκε με ένα άγνωστο παθογόνο που οι αρχές κατά τη γνώμη μου αποφεύγουν την πιθανότητα ότι το Clade της προέλευσής του ήταν εξωγήινο.

Κατά τη διάρκεια της διάλεξης, ανέφερα δύο άλλες ασκήσεις επιτραπέζιων κορυφών μία που πραγματοποιήθηκε πριν από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου και μία που πραγματοποιήθηκε το 2005. Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν την άσκηση του Οκτωβρίου 2019 που ονομάζεται Event 201 – υπήρχαν τουλάχιστον δύο Άλλες ασκήσεις που λένε μερικοί άνθρωποι αντικατοπτρίζουν τον ερχόμενο χειμώνα του 2020.

Το 2001 υπήρχε το Dark Winter, το 2005 υπήρξε το Atlantic Storm.

Αυτές οι ασκήσεις χρηματοδοτήθηκαν και πραγματοποιήθηκαν από τους ίδιους χρηματοοικονομικούς υποστηρικτές του ινστιτούτου στο οποίο χορηγήθηκε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ για «εξασθενημένο κοροναϊό» τον Νοέμβριο του 2018. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κατατέθηκε τον Ιούλιο του 2015, από το Pirbright Institute. Μερικοί από τους σημαντικότερους υποστηρικτές του Ινστιτούτου Pirbright περιλαμβάνουν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates.

Τι γίνεται αν σας έλεγα ότι η NASA ανακάλυψε ξανά ένα σούπερ φαγητό που έχει χαθεί στην ιστορία τα τελευταία 482 χρόνια; Είναι γεμάτο με περισσότερα θρεπτικά συστατικά από οποιοδήποτε άλλο φαγητό εκεί έξω και διαρκεί ακόμη περισσότερο από το pemmican. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο εύκολο να αποθηκεύσετε και φθηνό να φτιάξετε, ίσως να μην χρειαστείτε ποτέ άλλο φαγητό έκτακτης ανάγκης.

Πρέπει να τονίσω ότι αυτό που σας λέω δεν είναι θεωρία συνωμοσίας – αυτές οι ψυχολογικές πράξεις έχουν πραγματοποιηθεί ως ασκήσεις για πιθανά μελλοντικά σενάρια που περιλαμβάνουν ξέσπασμα ή βιολογική επίθεση και πώς ο καιρός μπορεί να δημιουργήσει ένα σενάριο όπου το σπίτι των καρτών καταρρέει και μαζί με την εύθραυστη κοινωνία μας.

Το Dark Winter και το Atlantic Storm ευθυγραμμίστηκαν και οι δύο στην πρόβλεψη της απελευθέρωσης ενός βιολογικού παθογόνου κατά τη διάρκεια μιας τεράστιας χειμερινής καταιγίδας. Το παθογόνο εξαπλώθηκε τη Μαύρη Παρασκευή κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης χειμερινής καταιγίδας στην Ατλαντική Ακτή.

Και πάλι, η Επιχείρηση Dark Winter ήταν το κωδικό όνομα για μια προσομοίωση βιοτρομοκρατικής επίθεσης ανώτερου επιπέδου που πραγματοποιήθηκε από τις 22 έως τις 23 Ιουνίου 2001, η οποία σχεδιάστηκε για να πραγματοποιήσει μια πλαστή εκδοχή μιας μυστικής επίθεσης βιο-όπλου στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι παίκτες που συμμετείχαν σε αυτό ήταν το Johns Hopkins Center for Civilian Biodefense Strategies (CCBS) και το Center for Strategic and International Studies (CSIS), και οι σχεδιαστές του έργου ήταν οι Randy Larsen και Mark DeMier of Analytic Services.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν υλοποιηθεί τα σενάρια του Dark Winter και του Atlantic Storm, αλλά υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που λένε τώρα ότι φαίνεται ότι οι αρχές μιλούν για ένα χειρότερο σενάριο όπου το COVID-19 σε συνδυασμό με ένα κρύο από το κανονικό καλοκαίρι και το χειμώνα θα εκπληρώσουν αυτό το επιτραπέζιο σενάριο .

Η χρήση αυτού του όρου δεν ήταν τυχαίος, και στην πραγματικότητα προοριζόταν ως προπαγάνδα για να τρομάξει και να ανησυχήσει τον λαό ότι θα συμβεί το δεύτερο κύμα του ιού και αν θέλουμε να κοιτάξουμε πίσω στην κορυφή της άσκησης, αυτό θα συμβεί λόγω ψυχρότερου από το κανονικό καλοκαίρι και έναν σκληρό χειμώνα που θα κρατήσει τον Ατλαντικό Βυθό σε ένα χειμερινό κλείδωμα.
Οι αρχές μας προετοιμάζουν ήδη για τη δυνατότητα, επισημαίνοντας ότι όχι μόνο βλέπουμε ένα «κλείδωμα» του ήλιου λόγω της αδράνειας της ηλιακής κηλίδας, αλλά ότι υπάρχουν επίσης σχέδια για συνέχιση της μείωσης του ήλιου σε μια προσπάθεια περιορισμού της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Συμπτωματικά εδώ έχουν συμβεί απίστευτα κρύες θερμοκρασίες στις Ηνωμένες Πολιτείες για το μήνα Μάιο, καθώς οι θερμοκρασίες έχουν μειωθεί εξαιτίας ενός πολικού στροβίλου στα βορειοανατολικά – εν τω μεταξύ η Fairbanks Αλάσκα σημείωσε 82 βαθμούς στο Pacific Northwest την περασμένη εβδομάδα.

Πώς υπάρχουν τέτοια ανώμαλα ψυχρά γεγονότα σε έναν πλανήτη που θερμαίνεται συνεχώς;

Ενώ πολλοί από εμάς έχουν κουραστεί λίγο από ένα κλείδωμα – οι επιστήμονες έχουν πλέον αποφασίσει ότι ο ήλιος είναι κλειδωμένος και ότι τα άλατα της υπερθέρμανσης του πλανήτη πρέπει να ηρεμήσουν καθώς έρχονται πιο κρύες θερμοκρασίες στον πλανήτη και πιθανώς περιοχές του κόσμου που θα είναι σε λιμό .

Ο ήλιος έχει εισέλθει σε αυτό που ονομάζεται «κλείδωμα», το οποίο προειδοποιούν ορισμένοι επιστήμονες, θα μπορούσε να προκαλέσει παγωμένο καιρό, σεισμούς και λιμό στο εγγύς μέλλον. Σύμφωνα με μια έκθεση από το New York Post, ο ήλιος βρίσκεται επί του παρόντος σε μια περίοδο «ηλιακού ελάχιστου», πράγμα που σημαίνει ότι η δραστηριότητα στην επιφάνειά του έχει μειωθεί δραματικά.

Δεν είναι τυχαίο που οι επιστήμονες το αποκαλούν «κλείδωμα», είναι λέξεις-κλειδιά που θέλουν να διασφαλίσουν ότι θα ακούσουμε – δυνατά και καθαρά.

Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι πρόκειται να εισέλθουμε στη βαθύτερη περίοδο «ύφεσης» για τον ήλιο που έχει καταγραφεί ποτέ καθώς οι ηλιακές κηλίδες έχουν σχεδόν εξαφανιστεί. Ο αστρονόμος Δρ. Τόνι Φίλιπς δήλωσε πρόσφατα: «Το Solar Minimum είναι σε εξέλιξη και είναι βαθύ.» «Οι μετρήσεις Sunspot δείχνουν ότι είναι ένα από τα βαθύτερα του περασμένου αιώνα.

Το μαγνητικό πεδίο του ήλιου έχει γίνει αδύναμο, επιτρέποντας επιπλέον κοσμικές ακτίνες στο ηλιακό σύστημα. ” “Οι υπερβολικές κοσμικές ακτίνες θέτουν σε κίνδυνο την υγεία για τους αστροναύτες και τους πολικούς αεροπορικούς ταξιδιώτες, επηρεάζουν την ηλεκτροχημεία της ανώτερης ατμόσφαιρας της Γης και μπορεί να βοηθήσουν στην πρόκληση αστραπής.”

Σύμφωνα με την έκθεση, οι επιστήμονες της NASA φοβούνται ότι αυτό το γεγονός θα μπορούσε να αποτελέσει επανάληψη του Dalton Minimum, το οποίο πραγματοποιήθηκε μεταξύ 1790 και 1830 και οδήγησε σε περιόδους βάναυσου κρύου, απώλειας καλλιεργειών, λιμού, σεισμών και ισχυρών ηφαιστειακών εκρήξεων.

Η ιστορία έδειξε ότι οι θερμοκρασίες μειώθηκαν έως και 2 βαθμούς Κελσίου (3,6 βαθμοί Φαρενάιτ) για 20 χρόνια, καταστρέφοντας την παραγωγή τροφίμων παγκοσμίως. Στις 10 Απριλίου 1815, η δεύτερη μεγαλύτερη ηφαιστειακή έκρηξη σε 2.000 χρόνια πραγματοποιήθηκε στο Όρος Ταμπόρα της Ινδονησίας, σκοτώνοντας τουλάχιστον 71.000 ανθρώπους.

Πέρυσι ο ήλιος ήταν 77% κενός.

Υπάρχει επίσης η διαρκώς αναμενόμενη έκθεση σχετικά με τα έργα που μειώνουν τον ήλιο και προορίζονται για την ψύξη του πλανήτη μέσω της γεωμηχανικής.

Οι μηχανικές καταιγίδες χιονιού αποτελούν σημαντικό μέρος της συνεχιζόμενης επίθεσης μηχανικής κλίματος στη βιόσφαιρα μας. Μαζικές διακυμάνσεις θερμοκρασιών και συνθηκών συνοδεύουν τέτοια αφύσικα γεγονότα. Τώρα γίνεται εμφανές ότι πολλές αποκαλούμενες φυσικές καιρικές ανωμαλίες δεν είναι πλέον φυσικές.

Ο τρόπος για να διαπιστώσετε εάν ο καιρός έχει σχεδιαστεί είναι να παρακολουθείτε τις αυξήσεις της θερμοκρασίας και πώς τα αφύσικα περιστατικά χαλάζι και το χιόνι πέφτουν κατά τη διάρκεια ημερών που είναι πάνω από το πάγωμα και συμβαίνουν σε όλη τη χώρα.

Πώς μπορεί να υπάρχει τόσο χιόνι μετά από τόσο υψηλές θερμοκρασίες; Πιστεύουμε ότι θα έπρεπε να χιονίζει σε θερμοκρασίες στη δεκαετία του ’40, όχι μακριά από τις προβλεπόμενες θερμοκρασίες 85 βαθμών και άνω στο Σικάγο και περιοχές ακόμη πιο βόρεια;
Είναι σαν η χώρα να έχει μικροκλίματα καθώς οι θερμοκρασίες μπορούν να φτάσουν τη δεκαετία του ’80 σε ένα μέρος της περιοχής και να έχουν χιόνι μια ώρα μακριά. Οι πατέντες τροποποίησης καιρού είναι παντού τώρα και οι στρατοσφαιρικές εγχύσεις αερολύματος αποτελούν πλέον μέρος ενός προγράμματος της CIA για την ψύξη της γης.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ
redemtion.home.blog
CorfiatikoΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. hidden character 05/24/2020 @ 1:52 ΜΜ

    Πολύ καλό άρθρο. Μου θυμίζει μια εποχή που ως λάτρης των βιντεοπαιχνιδιών αφιέρωνα ώρες στον υπολογιστή παλεύοντας και δημιουργώντας έναν δικό μου κόσμο από πίστα σε πίστα. Κάθε φορά που προχωρούσα αισθανομουν πιο δυνατός πιο ελεύθερος πιο κεφατος. Τόσο ρεαλιστικά όλα που αναζητούσα κάθε μέρα στιγμές να μπω σαυτόν τον κόσμο. Όταν το παιχνίδι τελείωνε ένιωθα μια αίσθηση κενού, άδειος γαμ@ την τρέλα μου και πανικόβλητος έψαχνα το επόμενο παιχνίδι για να νιώσω και να ξαναγίνω πρωταγωνιστής. Αυτός ο φαύλος κύκλος συνεχίστηκε χρόνια έως σήμερα που αναρωτιέμαι..πόσο μαλ@κας και πόσο ελεύθερος νιώθω εκεί μέσα όταν άλλος έχει προγραμματίσει τον κόσμο αυτόν που έχω ανάγκη να ελευθερωθω. Πόσο ελεύθερος είμαι σένα κόσμο που οι επιλογές μου είναι προδικασμενες από τον δημιουργό του. Με τα παραπάνω αδερφέ το παιχνίδι που ζούμε και παίζουμε ρόλους και νιώθουμε ελεύθεροι έχει άλλο δημιουργό και οι κινήσεις μας έχουν προδιαγραφει ήδη. Το θέμα είναι πως θα νιώθουμε όταν αυτό το παιχνίδι τελειώσει και μεις θα ψάχνουμε το επόμενο; Άλλωστε έτοιμο το έχουν ναστε σίγουροι γιαυτο..

  2. Artemisia Gogou 05/24/2020 @ 5:04 ΜΜ

    Καλο αρθρο ..Βεβαια ξερουμε οτι covid 19 πολυ απλα δεν υπαρχει ..ειναι απλη γριππη και οτι ολο αυτο που γινεται τωρα [με τις καραντινες και τις μασκεςκαι κλπ]ειναι ψυχολογικος πολεμος [και οχι βιολογικος οπως η υποστηρικτες της ”υπαρξης” του κορονοιου τεινουν να πιστευουν]και τελικο σκοπο εχει την υποταξη μας στον Εβραιο αντιχριστο και στο χαραγμα[λειζερ η μικροτσιπ η τατου]..Η Αποκαλυψη και οι προφητειες των δικων μας Αγιων Πατερων τα χουν προλεγει απο 100αδες χρονια τωρα ..Βεβαια η Ελλαδα ισως[μακαρι]να σωθει και να ξαναδοξαστει και ολα αυτα λιγο να μας πιασουν ..Βεβαια ερχεται ειδη ενας δυσκολο φθεινωπορο και ενας δυσκολος χειμωνας για μας..γιατι με την οικονομικη καταρευση που ερχεται θα υπαρξει πεινα,αυτοκτονιες και ξανα παλι καραντινα με κλειστες εκκλησιες εν μεσω Χριστουγεννων..Θα πρεπει να προετιμαστουμε για εξεγερση του λαου συντομα και αμα το κανουμε ισως να αποτρεψουμε καποια απο αυτα που ερχονται.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*