Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

12:02 - 12/11/2022

Συνάντησα έναν ευφράδειας γλυκού λόγου πολιτικόν και με συμβούλευσε τι να ψηφίζω και τι να κάνω, χαχαχα!….

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑΣ
Αναγνωρίζεται ως το πιο αποτελεσματικό σκεύασμα για τους άνδρες ηλικίας 40+
ΑΓΟΡΑ
Product Image

Συνάντησα έναν ευφράδειας γλυκού λόγου πολιτικόν και με συμβούλευσε τι να ψηφίζω και τι να κάνω, χαχαχα!….

Μού είπε διάφορα μασκαραλίκια, τον άκουα με προσοχή, σχεδόν με υπερευλαβήν υποκρισία ειρωνίας θαυμασμού….

Του λέγω, ναι συμφωνώ, αλλά διά να με πείσεις σε ό,τι είπες, πρέπει να αφαιρέσετε κάποιες λέξεις από το λεξιλόγιον σας.

Ποίες μου λέγει, απόρησε και εξινάστην, ως να μου έλεγε, ποία ρητορεία διπλωμματίας είναι αυτή όπου μου διέφυγε, για λέγε….

Του λέγω κάποιες λέξεις πρέπει να αφαιρεθούν από τα λεξικά και από τα λεξιλόγια και να ποινικοποιηθούν εναντίον των όσων τις αναφέρουν, αυτές οι λέξεις πρέπει να λησμονηθούν και να μην επαναδιδακτούν, να αντικατασταθούν όπου αναφέροντε σε ηλεκτρονικόν λόγον και ει δυνατόν τα βιβλία και λογής λογής κατάστικα όπου τις αναφέρουν να αντικατασταθούν με καινούργια και όσα δεν επανεκδίδοντε να κατασχεθούν και να απαγορευτούν υπερποινικώς….

Μα τι λές; Για ποίες λέξεις αναφέρεσαι; Μου λέγει, με αγωνία….

Lavyl Bessure 32 - Προηγμένη προστασία
Η πιο προηγμένη προστασία στον κόσμο ενάντια σε ιούς, βακτήρια και μικρόβια.
Μάθετε περισσότερα: Στείλε Εμαιλ
Product Image

Για τις λέξεις δημοκρατία, δικαιοσύνη, αξιοκρατία….

Τι; Μου λέγει….

Φίλε μου του λέγω, σε γνωρίζω πολύ καιρόν αυτές οι λέξεις είναι εμπόδια στην πρόοδον και την ανάπτυξη, πρέπει να τις καταργήσετε…. Μιλούσα πολύ σοβαρά και τον κύτταζα κατάμματα χωρίς τρέξιμον των κόρων των οφθαλμών μου….

Δεν ήξερε τι να πει και εν τέλει μου είπε γιατί το λες αυτόν;

Για κύτταξε γύρω σου του λέγω, παντού βασιλεύει και κυριαρχεί η τυραννία, η αδικία, η κλικοσυμφεροντολογία, που σημαίνει ότι οι λέξεις που τις αντιπροσωπεύουν είναι η δημοκρατία, η δικαιοσύνη και η αξιοκρατία. Είναι όπως όταν τον πούστη τον λέγεις φαίδρον/γκέϋ, τον παιδοβιαστή τον λέτε παιδόφιλον, τον μαλάκα σας τον λέτε υπόχρεον και χρεωμένον Πατριώτη, τον σκλάβον τον λέτε δανειολήπτη, μήπως δεν γίνεται να υποθηκεύει το κτήμα του ο άνθρωπος και να λαμβάνει το χρήμα ως αντάλλαγμα από το κράτος και το κράτος να τον προστατεύει με 0% επιτόκιον με όρον να επιστρέψει τα χρήματα ασπούμε σε 10 έτη ή να πάρει το κτήμα το κράτος ή απ’ εκεί και πέρα να πληρώνει τόκον, ώστε να προστατεύεται ο άνθρωπος; Και δεν έπρεπε να απαγορεύοντε τα στοιχηματικά γραφεία και άδειες και άλλα κακά της νόμιμης προπαράνομης διαφθοράς….

Σιώπησε και έσκυψε για λίγο, μετά είπε: αυτά τα πράγματα μάκαρι να γίνονταν.

Του λέγω, δεν θέλετε να γίνοντε, ποτέ δεν κάνατε προσπάθεια για να είναι εφικτά, ούτε καν δημόσιον ή τηλεοπτικόν ή άλλως πώς διάλογον!

Σέσυρε τα χείλη του, κατέβασε τα μούτρα του, εντράπηκε, σηκώθηκε χαιρέτησε και έφυγε ο πολιτικός, χωρίς λόγον στο στόμα να μπορεί να αρθρώσει, διότι περίμενε να του αναφέρω τα στραβά ή τις ιδέες αποσβόλησης και βλακοποίησης της ευφυϊας του αντιπάλου και να αρχίσει να αραδιάζει εξαπατήσεις και ψευδοδικαιολογίες και δικαιολογίες σωρούς….

Όλα αυξάνοντε τα εισοδήματα μειώνοντε ακόμη και εάν παραμένουν σταθερά αλλά δυστυχώς μειόνοντε καθώς τα έξοδα αυξάνοντε, που σημαίνει τα οδηγούν εις τον κάθε έννοιας εκμηδενισμόν μας, και τι όρεξη έχεις να παλεύσεις, όταν και από την οικογένεια σου δουλεύουν εναντίον σου, καθότι τα επαγγέλματα σήμερα είναι στημένα να αλληλοεξοντώνεται ο Λαός, οι ανθρώποι τινός Έθνους, αναμεταξύ τους και μισούντε μεταξύ τους και έχασαν την Πατριωτική τους Αγάπη, όπως λέγει Ο Χριστός ότι θα ψυχρανθεί η αγάπη και ότι θα αλληλομισούντε και αλληλοκαταδίδοντε και αλληλοκαταστρέφοντε, συνάμα μας έχουν εφεδρείες να πολεμήσουμε δι’ αυτούς ενώ μας πωλούν παραμύθια ότι πολεμάμε διά την Πατρίδα, ποία Πατρίδα; Την μισοότζιην νότια ή την μισοότζιην βόρρεια; Και ποίος είναι ο εχθρός; Δύο οι εχθροί, ένας ο εσωτερικός εξωτερικός και ένας ο εισβολέας εξωτερικός και γιατί πρέπει να επιλέξω παράταξη; Εάν το κάνω είναι για οικογένεια, φίλους και δη Θρησκεία, να επιβιώσει η Θρησκεία και η Γλώσσα μας….

Όταν  αυξάνει το κράτος εμμέσως πλήν με  σαφήνεια άμεσα τα έξοδα, υποχρεώσεις, τόκους, δαπάνες, απώλειες χρημάτων με πάσα ευγενική και αγενή ψευδοδικαιολογία και μειώνει τα εισοδήματα, τότε ποίος θα είναι ο μισθός της πείνας του μέλλοντος; Το μηδέν ή ολίγον πριν το μηδέν του σκλάβου το συμβόλαιον αποδοχής μικροψήγματος χαράγματος μέσα σου….

Το γνωρίζεις ότι άμα θέλεις δεν πληρώνεις ΦΠΑ! Δεν είσαι υπόχρεος να είσαι εισπράκτορας του κράτους ή οίου άλλου, απλά λέγεις με εκβιασμόν συναίνεσα με υπογραφή διά την συνδιαλλαγή με το ΦΠΑ, δεν θέλω ούτε να παίρνω πίσω ΦΠΑ ούτε να δίδω και εξέμπλεξα, αλλά αυτόν επαναφέρει το ρευστόν απτόν χρήμαν και δεν το θέλουν, τώρα το αντιλαμβάνεσαι, πρίν; Ούτε είσαι υπόχρεος να εγκαταστήσεις ιδιωτική εταιρεία συναλλαγών ήτοι με κάρτα, διότι κανέναν Καταστατικόν Συντάγματος δεν υποχρεώνει πολίτη ή εταιρεία να συνεργάζεται με το ζόρι με μία από έναν σύνολον συγκεκριμένων εταιρειών ή προσώπων διά συγκεκριμένη εργασία! Εάν θέλω έχω αυτοκίνητον, εάν θέλω έχω τηλεφωνική συνσκευή, εάν θέλω έχω ηλεκτρονικόν υπολογιστήν, εάν θέλω ακούω τις ειδήσεις της τηλεόρασης, ραδιοφώνου και άλλων, συνεπώς δεν είναι τεκμήριον, ότι ενημερώθηκα από τα ραδιοπομπά συνστήματα ή άλλα. Όμως σε έμαθαν να ανέχεσαι και άμα σ’ αρέσει η ανέχεια φθάνεις να σ’ αρέσει η σκλαβιά όπου σε διδάσκουν εκπαιδευμένε και φοβισμένε γενναίε σκύλε τους….

Αυξάνοντε τα εισοδήματα τραπεζιτών, κρατικών, κράτους, εβροπεοαπατεώνων και άλλων απατεώνων και αυτόν διά να γίνει και γίνεται είναι από την μείωση των εισοδημάτων μας, όνειρον τους; Ούτε λεπτόν μικρότερου κέρματος να μην έχουμε και να τα έχουν όλα και εμάς, με αυτούς ζούμε και τους συμπεριλαμβάνουμε εις την Πατρίδα, μία αρρωστημένη με πανδημίες θανατοφόρες και θανατοποινίτες διάτι να την υπερασπιστώ; Διατί ο εξωτερικός και εσωτερικός εχθρός διαφέρουν; Και διατί ο εξωτερικός εχθρός δεν μπορεί να γίνει κατά περιπτώσεις προσωρινός φίλος και αρωγός υπό συμφέροντος ακόμη και περισσότερον από τον εσωτερικόν; Άλλωστε, ο εσωτερικός και εξωτερικός εχθρός συνεργάζοντε με αμείλικτες πολύπλοκες συνδυάσεις και είναι του ίδιου αφεντικού τσογλάνια και χαϊβάνια, εγώ γιατί να είμαι υποκάτω και υπόδουλος υποχείριος με την θέληση μου όχι τ’ αφεντικού αλλά του βρωμοτσόγλανου του βρωμαφεντικού;….

Εσύ μπορεί να έχεις την λογική του κατευνασμού, συμφωνώ, αλλά άμα δεν την χρησιμοποιείς με μέτρον και όποτε πρέπει και συμφέρει με συνδυασμούς και εκπλήξεις ελιγμών που συμφέρει, τότε ισχύει εκείνον όπου παρατήρησα χιλιάδες ετών, ο κατευνασμός είναι η προθέληση της προϋποδουλευτικής προαίρεσης που όχι μόνον διατηρούσε τα καθεστώτα αδικίας και τυραννίας, αλλά ήταν η βάση να στηρικτούν αυτά τα εμετικά τέρατα και να υπεραυξήσουν την οιηματική αηδιαστική υπερεγκληματική αυτοπεποίθηση τους, δηλαδή αυτών όπου διοικούν αυτές τες βρώμικες εταιρείες με ονόματα διεθνή για κράτη, οργανισμούς, εταιρείες πάντοιων λόγων και δη προσυγκαλύψεων ….

Μειώνοντε τα έσοδα σου, ψάξε ποίος σε κλέβει χωρίς να χρειάζεται να σε γνωρίζει, χωρίς να χρειάζεται να έχει συγκεκριμένες συμφωνίες μαζύν σου, χωρίς να εγγίζει τα χρήματα σου και να εγγίζει εσένα, εξ’ αποστάσεως, όπως λέμε τηλέ, όπως λέμε τηλεόραση, τηλεμαχία, τηλεσύνδεση, τηλέλεγχος, τηλεσυναλλαγή, τηλεπικοινωνία, τηλεπαφή, τηληλεκτρονικός ψυχοσωματικός έλεγχος και τηληλεκτρονικόν χρήμαν…, τόσον σκάρτα ζού+μεν!…. διά τους δε ή και δενδε….

Παναγιώτης Δίας

ΠΕΣ «ΟΧΙ» ΣΤΟΝ ΕΘΙΣΜΌ ΣΤΟ ΑΛΚΟΌΛ!
Εξαλείφει τη λαχτάρα για αλκοόλ
ΑΓΟΡΑ
Product Image


Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. ΕΎΓΕ ΠΑΝΑΓΙΏΤΗ.
  ΕΠΊΘΕΣΗ ΩΣ ΆΜΥΝΑ!🙂
  ..
  ΈΤΣΙ! .. από μικρή Δίκη, έρχεται και η μεγάλη.
  Νά είσαι πάντα καλά.

 2. Πόσο έτσι είναι όλα αυτά έτσι έτσι έτσι.

 3. έλεγε λοιοπον ενας ξενος ηλικιωμένος.. οτι άκουγε ΣΤΗΝ:

  “10εκτια του 60 οτι θα τελειώσει η βενζίνη, σε 10 χρόνια.
  10ετία του 70 οτι θα εχουν το ice age, σε 10 χρόνια.
  10ετια του 80 οτι θα εχουν acid rain, σε 10 χρόνια.
  10ετια του 90 οτι θα χαθει το ozone layer, σε 10 χρονια
  10ετία του 2000, οτι θα υπαρχει glace, σε 10χρονια.
  10ετια του ’10, οτι θα βυθιστει η δύση/ανατολή, σε 10χρόνια..
  Το μόνο που αυξήθηκε σε ολα αυτά τα χρόνια ήταν οι φόροι,για τις παραπανω “μελλοντικες προβλεψεις””.

 4. ΠάνοςΓέριμου 11/13/2022 @ 4:00 ΜΜ

  Φίλε Γεώργιε Ο Θεός μαζύν σού… ευχαριστώ…

 5. ΠάνοςΓέριμου 11/13/2022 @ 4:01 ΜΜ

  ΑΔΟΥ μου Ο Θεός μαζύν σου γλυκειά μου!

 6. ΠάνοςΓέριμου 11/13/2022 @ 4:01 ΜΜ

  ΑΑΑΑ, εύγε τους κάνεις ρεζίλι, Ο Θεός μαζύν σου…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*