in

ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ ΜΟΥ, Ο ΚΝΙΤΗΣ-ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ, ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΑΝΙΕΣ ΣΑΣ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ ΜΟΥ, O ΚΝΙΤΗΣ-ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ EINAI ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ, ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΑΝΙΕΣ ΣΑΣ

Τα ακούσατε τα νέα στουρνάρια μου, (Στουρνάρας: Αύξηση στον φόρο του άνθρακα για να αντιμετωπιστεί η κλιματική αλλαγή) η οικονομική δικτατορία είναι αόρατη γιατί εμείς φροντίσαμε να είμαστε αόρατοι, να δρούμε και να κινούμαστε αόρατα πίσω από όλα αυτα που πληρώνετε.
Εεμείς είμαστε που σας οδηγουμε αόρατα εμείς οι αόρατοι τραπεζίτες σας κυβερνάμε με το παταω το κουμπί και βγαίνει η χοντρή. Επειδή δεν έχετε δει και δεν έχετε καταλάβει ακόμη τίποτε, επειδή δεν υπάρχουν όρια σε αυτο που δεν βλέπετε, το αόρατο, αν και το πληρώνετε με το αίμα σας, σας αναφέραμε ότι η νέα φορολογία δεν θα έχει όρια όπως η ηλιότητα σας να καταλάβετε ποιοι πραγματικά είμαστε!!!

Γιατί σαν Κνίτης έχω παραπάνω λόγους να μισώ οτιδήποτε μου θυμίζει την Ελλάδα και τον έλληνα, μισώ το ελληνικό σας πνεύμα και την κουλτούρα σας. Σας βάλαμε να πληρώνετε 24% ΦΠΑ φορολογία ακόμη και στην τυρόπιτα και το μπουρέκι σας. Σας τα κάναμε όλα είδος πολυτελείας και ακόμη ρε κορόιδα δεν καταλάβατε πόσο αόρατοι είμαστε γιατί δεν μας βλέπετε. Το φαγητό σας στουρνάρια μου το κάναμε είδος πολυτελείας και ακόμη δεν καταλάβατε ποια είναι η διαφορά μεταξύ της έννοιας πολυτέλειας και της πρώτης ανάγκης!

Δέκα χρόνια πριν, με το Γιωργάκι, τον παγκόσμιο υπάλληλο μας δρούσαμε πίσω απο το παρασκήνιο αόρατα, σαν αόρατοι πράκτορες που είμαστε. Πριν από αυτόν με το Κωστάκι φρόντησα να μπείτε στο ευρώ γιατί εγώ ο Γιαννάκης Κνίτης τραπεζίτης έκανα τις διαπραγματευσεις να μπείτε στο ευρώ, στην ευρωζώνη και χτυπάγατε παλαμάκια στο Κωστάκι.
Εξαγωράσαμε τους πάντες με τα λεφτά σας αόρατα. Η Γκόλνταμαν Σακς και οι υπόλοιποι αόρατοι λαδώθηκαν όσο δεν πάει το μυαλό σας, δεν σας αφήσαμε ούτε ένα σώβρακο να φοράτε από την υπερφορολογία και τώρα θα φορολογούμε και τις κλανιές σας!!!
Το διοξείδιο του άνθρακα από τις κλανιές σας με ή χωρίς σώβρακο…γιατί επιβαρύνετε με την συμπεριφορά σας το περιβάλλον…εκτός από Κνίτης κεντρικός τραπεζίτης είμαι στην δημοκρατία σας και μετεωρολόγος.

Θα φορολογούμε τις κλανιές των μωρών σας γιατί τρώνε πολύ και κλάνουν υπέρμετρα:

Τις κλανιές των σκύλων σας γιατί τους αγαπάτε

Των γάτων σας γιατί είναι ξεροκέφαλες σαν και εσάς

Των μπουλντογκ σας γιατί βρωμάνε οι κλανιές τους όπως οι κλανιές των αφεντικών τους

ΚΟΡΑΚΑΣ

Report

What do you think?

Written by ΚΟΡΑΞ

Ελλήνας πατέρας, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρας μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να ενσαρκωθώ, μ' έμαθε να τρώγω αλλά να μην μασάω... Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει στην πνευματική ελευθερία του λαού μου! Ανθέλληνες δεν θα βρείτε τρύπα να τρυπώσετε!
Το χόμπι μου είναι το ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Comments

Leave a Reply
 1. Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ “ΚΟΥΚΙΑ ΕΦΑΓΕ, ΚΟΥΚΙΑ ΜΑΡΤΥΡΑΕΙ [Η ΜΟΛΟΓΑΕΙ ΚΑΤ’ ΑΛΛΟΥΣ].
  ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΚΦΡΑΣΗ, ΟΠΟΥ “ΚΟΥΚΙΑ” ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΛΛΗ ΛΕΞΗ ΚΑΘΟΛΟΥ SIC.
  TΩΡΑ ΠΕΡΙ ΚΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΟΡΙΤΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΛΛΟΥ.
  ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ “ΔΙΑΛΕΞΑΝ” ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΣΕΚΑΡΑΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ. ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ.
  ΕΙΤΕ ΚΝΕ, ΕΙΤΕ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΔΕΞΙΑ.
  ΧΑΦ, ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ, ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΚΑΙ ΣΗΝΑΦΗ.
  NEW WORLD ORDER. ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΙΣΑ, ΑΛΛΟΙ ΔΕ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΣΙΚΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Ο αέναος πόλεμος στην Υεμένη

Στα πρόθυρα ολικής αποσταθεροποίησης ο Λίβανος – Φλέγονται κτίρια, δύο νεκροί & δεκάδες τραυματίες – Διάγγελμα από τον πρωθυπουργό