Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:24 - 10/11/2022

Στις 11 Νοεμβρίου μπορεί να συμβεί ένα MEGA-ιστορικό γεγονός.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Στις 8 Νοεμβρίου 2022, έλαβε χώρα μια ολική έκλειψη Σελήνης, με την οποία οι συνωμοσιολόγοι είχαν πολλές αγωνιώδεις προσδοκίες – από μια παγκόσμια χρεοκοπία έως έναν πυρηνικό πόλεμο. Ευτυχώς, τίποτα από τη λίστα με τις υποτιθέμενες καταστροφές δεν συνέβη και μπορούμε να πούμε ότι οι συνωμοσιολόγοι έκαναν πάλι λάθος. Ωστόσο:

Έτσι, σύμφωνα με τον μετρητή που δείχνει τον πληθυσμό του πλανήτη Γη, την ημέρα της Ματωμένης Σελήνης, ο πληθυσμός του πλανήτη έφτασε τα 8 δισεκατομμύρια άτομα.

Τυπικά, ο αριθμός στον πάγκο είναι λίγο μικρότερος, αλλά, όπως καταλαβαίνουν όλοι, ο πάγκος δεν σχετίζεται με κάθε μαιευτήριο, όπου ένας ειδικός έμπειρος μπαίνει σε ένα μετά τη γέννηση του επόμενου εκπροσώπου της ανθρώπινης φυλής. Το σύστημα έχει καθυστερήσει λίγο και οι κορυφαίες μετρητές πλανητικού πληθυσμού υποδηλώνουν ότι 8 δισεκατομμύρια θα εμφανιστούν στην οθόνη κάποια στιγμή πριν από τις 15 Νοεμβρίου. Αν και στα πρωτοσέλιδα σήμερα το ρήμα ΕΦΤΑΣΑ χρησιμοποιείται σε παρελθοντικό χρόνο, δηλαδή ως τετελεσμένο γεγονός.

Πιο πρόσφατα, οι συνωμοσιολόγοι παρακολούθησαν με μεγάλη τρόμο καθώς ο μετρητής μετακινούσε το σημάδι των 7.777.777.777, οι άνθρωποι, νωρίτερα όλοι ανησυχούσαν για το σήμα των 7 δισεκατομμυρίων, περίμεναν κάποια γεγονότα εκείνη την ημέρα που θα μείωναν ελαφρώς τον πληθυσμό, και τώρα, όπως λένε, πάλι.

Ταυτόχρονα, πρέπει να σημειωθεί ότι υπήρχαν αρκετά οκτώ: η Ματωμένη Σελήνη στις 8 Νοεμβρίου, 8 δισεκατομμύρια, και ο μήνας Τσεσβάν σύμφωνα με το εβραϊκό ημερολόγιο, δηλαδή συμπεριλαμβανομένου του όγδοου μήνα.

Για τους οπαδούς του Γρηγοριανού ημερολογίου, αυτό ακούγεται κάπως γελοίο, αφού υπάρχει μόνο ένας όγδοος μήνας στο παγκόσμιο ημερολόγιο. Ωστόσο, στη χρονολογία υπάρχει επίσης κάτι όπως το βιβλικό έτος , το οποίο αρχίζει τον μήνα Νισάν, τον πρώτο μήνα του βιβλικού έτους, που πέφτει κάπου τον Μάρτιο. Επομένως, οι Εβραίοι μετρούν τους μήνες με τη μία σύμφωνα με δύο ημερολόγια, και ο Cheshvan είναι επίσης ο όγδοος μήνας.

Ακόμη πιο εκπληκτικές λεπτομέρειες σχετικά με τον μήνα Cheshvan αναφέρονται από τον αναγνώστη μας Jash :

Φέτος, η 17η Τσεσβάν, σύμφωνα με το εβραϊκό ημερολόγιο, πέφτει στις 11 Νοεμβρίου. Ταυτόχρονα, το Cheshvan 17 είναι μια πολύ σημαντική ημερομηνία.
Την ημέρα αυτή άρχισε ο Κατακλυσμός.
Στις 17 Τσεσβάν, ο βασιλιάς Σολομών ολοκλήρωσε την κατασκευή του 1ου Ναού.
Στις 2 Νοεμβρίου 1917 (Τσεσβάν 17), κατατέθηκε η Διακήρυξη του Μπάλφουρ, η οποία θεωρείται η αφετηρία για την ίδρυση του Κράτους του Ισραήλ.
Επίσης στο άμεσο μέλλον, στην Cheshvan 17, θα ξεκινήσει η ανέγερση του 3ου Ναού.
Υπάρχει η υπόθεση ότι στις 17 Τσεσβάν του τρέχοντος έτους (11/11/22) θα συμβεί ένα ιστορικό γεγονός που θα συνδυάζει όλες τις πτυχές των παραπάνω γεγονότων.

Εάν στις 11 Νοεμβρίου η επίσημη καταμέτρηση του αριθμού των ανθρώπων φτάσει τα 8 δισεκατομμύρια, τότε αυτό θα είναι ήδη ένα συγκεκριμένο ιστορικό γεγονός. Όμως, όπως πιστεύουν πολλοί συνωμοσιολόγοι, κάτι άλλο μπορεί να επικαλύπτεται με αυτό το γεγονός, αφού η ημερομηνία 22/11/11 είναι κατά κάποιο τρόπο συμμετρική. Επί πλέον.

Εκτός από το προαναφερθέν βιβλικό ημερολόγιο, η χρονολογία συνωμοσίας έχει και το λεγόμενο ρωμαϊκό ημερολόγιο, το οποίο είχε μόνο 10 μήνες. Το ημερολόγιο χρησιμοποιήθηκε από την ημέρα της ίδρυσης της Ρώμης μέχρι τη μεταρρύθμιση του βασιλιά Numa Pompilius, αν και χρησιμοποιείται ακόμα τώρα – απλώς λίγοι το βλέπουν και το γνωρίζουν.

Τώρα είναι ο μήνας Νοέμβριος, ή πτώση φύλλων , όπως ονομάζεται αυτός ο μήνας στην Ουκρανία. Το όνομα είναι κατανοητό, γιατί τον Νοέμβριο τα φύλλα πέφτουν στον όγκο τους. Και ο Νοέμβρης είναι ένα άγριο και παράξενο όνομα.

Προέρχεται από τη ρωμαϊκή λέξη Novem , δηλαδή ΕΝΝΕΑ. Το ρωμαϊκό ημερολόγιο ξεκίνησε όπως το βιβλικό, από τον Μάρτιο, οπότε ο Νοέμβριος ή ο Νοέμβριος είναι σαν τον ένατο μήνα από την αρχή του έτους, και επομένως η 11η Νοεμβρίου είναι σαν την 11η Σεπτεμβρίου.

Σε γενικές γραμμές, η 11η Νοεμβρίου υπόσχεται να είναι άσχημη, ειδικά υπό το φως του γεγονότος ότι ο Philip Barnett υποσχέθηκε την έναρξη ενός ατομικού πολέμου αυτήν την ημέρα (άγνωστης χρονιάς), επομένως παρακολουθούμε την εξέλιξη των γεγονότων.

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Σας Ενδιαφερουν:Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Applying discount code. Please wait...
Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. OLA PΗΓΑΙΝΟΥΝΠΟΟΟΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ >ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΗ ΗΜΕΡΑ >>>ΚΑΙ το αρθρο εχει και πολλες ενδιαφερουσεσ πληροφοριες μιας και για οσους δεν το ξερουν ο χρονος των υπολογιστων/κινητων δεν ειναι ο ιδιοσ με τον χρονο ενος ρολογιου με δεικτες .ΓΕνικα δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ ΙΔΙΟΣ χρονος

  2. Μαντης ( traveller 11/10/2022 @ 2:05 ΜΜ

    7.777.777.777 / 11.11 2022 / 11.11.11.11.11.11.11.11 Κατανοειτε πλεον ή ακομα;
    Στο 7 εχουμε 10 αριθμους 3 επιπλεον στο 11 εχουμε μολις 8 αλλα αν αφαιρεσουμε τους 3 απο το 7 και τους βαλουμε στο 11 τοτε εχουμε ενα απολυτο 11.7 ή 117
    11.7 παντου υπαρχει στημενο ή οχι τι σημασια εχει;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*