12:58 - 01/02/2014

Πρώην πράκτορας της CIA αποκαλύπτει! 10 χρόνια μετά την 11/9 > “Τα αεροπλάνα ήταν κατευθυνόμενα… ελεγχόμενη έκρηξη έριξε τους Δίδυμους Πύργους!”

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Το βίντεο είναι στα αγγλικά (δυστυχώς μη υποτιτλισμένο) αλλά αυτά που αποκαλύπτει η κυρία είναι εξοργιστικά αν τα τοποθετήσει κανείς σε συσχετισμό με την εγκληματική στάση της Ουάσιγκτων απέναντι στην Συρία. Η κυρία αυτή ήταν η μεσάζων στις συνομιλίες μετάξύ της αμερικάνικής κυβέρνησης και του Σαντάμ, αυτή μετέφερε στους μεν τα αιτήματα των δε. Ό,τι έχει λεχθεί μεταξύ της τότε αμερικανικής κυβέρνησης και του Σαντάμ Χουσέιν έχει περάσει απ΄αυτήν, και ξέρει τα πάντα.

Είχαν συμφωνία ειρήνης με το Ιράκ, είχαν εξαιρετικά συμβόλαια, οι Ιρακινοί τους πρότειναν κι άλλες εξαιρετικά προνομιούχες συμφωνίες. Και τα αφεντικά της την διέταξαν από τον Απρίλιο του 2001 να πάει και να πει στους Ιρακινούς ότι έχουν πληροφορίες πως επίκειται τρομοκρατική επίθεση με αεροπλάνο εναντίον του Διεθνούς Κέντρου Εμπορίου κι ότι αν δεν τους έδιναν στοιχεία θα βομβάρδιζαν το Ιράκ και θα το γύριζαν στην λίθινη εποχή! Αυτή τους μετέφερε ευγενικά την πληροφόρηση περί τρομοκρατικής ενέργειας και ζήτησε την βοήθειά τους κι οι Ιρακινοί της είπαν εμείς δεν ξέρουμε κάτι αλλά “στείλτε το FBI στο Ιράκ”!!!

Όταν το μετέφερε στον ανώτερό της την σκυλόβρισε λέγοντάς της “εγώ δεν σου είπα να είσαι ευγενική να πας και να τους πεις ακριβώς αυτά που σου είπα, και αυτό δεν έρχεται από σένα ή την υπηρεσία έρχεται από την κορυφή”. Η κορυφή ήταν η κυβερνητική τριάδα του εγκλήματος Μπους -Τσέυνυ- Ράμσφελντ!
Κανόνιζαν να κάνουν τρομοκρατική επίθεση εναντίον της ίδιας τους της χώρας και να την χρησιμοποιήσουν εσωτερικά ως πρόσχημα για να καταργήσουν την δημοκρατία “για λόγους ασφαλείας” και εξωτερικά για να βομβαρδίσουν το Ιρακ αποσταθεροποιώντας την Μέση Ανατολή. Κι επειδή αποδεικνύεται ότι δεν ήταν τα συμβόλαια που ήθελαν θα πρέπει να αρχίσουμε να σκεπτόμαστε, τι ήθελαν. Ποιον εξυπηρετησε αυτή η γενοκτονία; Ποιον εξυπηρέτησε αυτή η ενέργεια του σκοταδισμού που απλώθηκε με την βοήθειά τους σ’ όλη την περιοχή που λέγεται πύλη που λέγεται της Μέσης Ανατολής….

Άρα η επέκταση κι η επιβόλή της βίας της βαρβαρότητος και του σκοταδισμού στις μουσουλμανικές χώρες της Μέσης και της Εγγύτερης προς ημάς Ανατολής είναι αυτοσκοπός για τις επιδιώξεις που εξυπηρετεί το καθεστώς της Ουάσιγκτων.
Το συμπέρασμα αυτό καθώς κι άλλα βγαίνουν από την παρακολούθηση του βίντεο και αποτελούν εξήγηση για το τι βρίσκεται πίσω από την εμμονή των ξεπουλημένων όσον αφορά την εισβολή λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, οι οποίοι είναι φορείς της ενέργειας τους σκοταδισμού και της βίας. Για το πώς κάνουν ότι δεν βλέπουν τις παρανομίες ή τις εγκλήματικές τους ενέργειες, για το πώς έχουν φροντίσει να τους κρατάνε εδώ με νύχια και με δόντια -ενώ πολλοί απ΄αυτούς θέλουν να φύγουν-.
Η ενέργεια της βίας και του σκοταδισμού είναι το απόλυτο ζητούμενο που κρύβεται πίσω από τα ψευτο αντιρατσιστικά νομοσχέδια πίσω από τις απαιτήσεις διάφορων σκοτεινών ΜΚΟ που ανάγονται σε κυβερνητικούς συνομιλητές… Βγαίνουν συμπεράσματα για το ποιος είναι ο πραγματικός στόχος που κρύβεται πίσω από την εμμονική θεσμοθέτηση κάθε τρόπου που οδηγεί στην εξαθλίωση από τα πουλημένα σκουλήκια κατά παραγγελίαν της πρεσβείας -και κατ’ επέκτασιν των κυβερνητικών αφεντικών της- που έπεβαλε, με τα στημένα δεκεμβριανά του 2008, με απειλές και πυρκαϊές, το γνωστό πρακτοράκι που το όνομά του είναι συνώνυμο του εγκεφαλικού του κενού GAP.

Αφού λοιπόν δεν είναι τα λεφτά που ζητούν να φάνε απ’ όλο αυτό, τότε ποιο είναι το φαϊ τους;

1 ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ!

“Τα αεροπλάνα ήταν κατευθυνόμενα… ελεγχόμενη έκρηξη έριξε τους Δίδυμους Πύργους!” Υπήρχε πρόωρη γνώση (μήνες πριν) για το χτύπημα!
Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε την Πρώην Πράκτορα της CIA κ. Susan Lindauer να εξηγεί πολύ αναλυτικά, πώς ακριβώς γνώριζε η ίδια και ο προϊστάμενός της, λίγες εβδομάδες πριν την 11/9 ότι σχεδιάζεται χτύπημα στους Δίδυμους πύργους και ενώ προειδοποίησε τον Νομικό σύμβουλο του Προέρδρου Βush, John Ashcroft με προσωπικό τηλεφώνημα, εκείνος επέλεξε να την αγνοήσει χαρακτηρίζοντάς την υπερβολική.

Η Susan Lindaeur πέρασε 12 μήνες φυλακή εκ των οποίων οι 8 ήταν σε στρατόπεδο χωρίς να έχει πρόσβαση σε δικηγόρο. –
Περιγράφει επίσης ότι λίγες εβδομάδες πριν την 11/9 για λίγες μέρες, κάθε βράδυ στις τρεις τα ξημερώματα, μαύρα βανάκια που δεν είχαν εμφανιστεί ξανά στην περιοχή, επισκεπτόντουσαν καθημερινά τους Διδύμους Πύργους. Πιστεύει ότι τοποθέτησαν βόμβες που περιείχαν Θερμίτη….
Στο παρακάτω βίντεο δέχεται και πολλά ερωτήματα από τους ακροατές.

ΠΗΓΗ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

 1. Όλες….. μα ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις προσπαθούν να τους βγάλουν απλά τρελούς.

 2. Δε λεω οτι λεει ψεματα αλλα θα την αφηναν ζωντανη με τοσα που ξερει?

 3. Λες και δεν ειμαστε σιγουροι γι' αυτά….απλα πλεον δεν τους ενδιαφερει αν καποτε που θα αποκαλυφθουν αυτά…..θα μεινουν ατιμωρητοι!!

 4. ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΜΥΣΤΙΚΕΣ Υ[ΗΡΕΣΙΕΣ [ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ] ….ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΔΥΟ…ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΝΑΣΑ ΕΛΕΓΧΕ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΟΛΟΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΕ ΚΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ… …ΑΡΑ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ…ΔΥΟ ΟΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟ YOUTUBE …NA ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ…ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ… ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ Η ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ [ ΠΟΙΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ]…ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΝΑ ΧΥΘΟΥΝ ΜΕΑΣΑ ΣΤΑ ΚΤΗΡΙΑ..ΑΤΣΑΛΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΤΟΥΣ …ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥΣ…Ο [ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ] ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΤΡΥΓΑΣ ΕΙΠΕ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ '' ΑΘΗΝΑ 9.84 '' ΟΤΙ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ …ΕΓΙΝΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΤΑΙΡΙΩΝ…ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΑ ΕΡΧΟΜΕΝΑ ΚΕΡΔΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ …ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΩΣΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ…ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΣΚΩΤΩΘΗΚΑΝ…ΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ…ΦΥΣΙΚΑ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΠΗΓΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ …ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

 5. ENA MEGALO MPRABO STHN KURIA POU TA XSERASE OLA

 6. Οτι ειπαμε ολλοι οι ελληνες δεκα λεπτα μετα την επιθεση ηρθε να μας το πει αυτη μετα απο δεκα χρονια;;;

 7. Ο 5λιτρος τενεκές λαδιού χωριό της Μινέρβα με τα λουλούδια μέσα του τι σχέση έχει με το θέμα;

 8. 5 ΡΙΧΤΕΡ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ..

 9. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ,,,ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΔΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ…ΚΑΠΟΙΟ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΤΟΥΣ…
  ΠΟΥΤΙΝΟΠΑΛΟΥΚΙ ΛΕΓΕΤΑΙ.

 10. Ότι είπατε σείς οι νεοέλληνες μετά τα χτυπήματα, ήσαν για το Βig Brather στον ANT1 το 2001 και τιποτας το παραπάνω, καλά που μάθαμε που πέφτει το Αφγανιστάν!

 11. Μετά Χριστό όλοι προφήτες/ μετά από τόσα χρόνια θυμήθηκε να μιλήσει; Ας είχε το σθένος τότε να τα πει για να μη χαθούν τόσοι αθώοι. Τώρα είναι και συνένοχος στο έγκλημα. Ήταν προτιμόπτερο να μαη μιλήσει. Τώρα είναι αργά αγάπη μου γλυκειά…. που λέει το τραγούδι Ας λουστεί το μίσος των συγγενών των θυμάτων. Ό,τι ήταν τα αφεντικά της ήταν και αυτή. Θα μπορούσε σε ανεξάρτητους τηλεοπτικούς σταθμούς να τα πει και θα είχε και προστασία, ξεσκεπάζοντας έτσι μια πλεκτάνη που επί τόσα χρόνια τρώει τις σάρκες της ανθρωπότητας

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*