08:35 - 02/03/2023

Πως το «Ισραήλ» κατέκτησε την Κύπρον. Οι αριθμοί, ο αποπροσανατολισμός, η κοροϊδία, η εντολή ότι αύριον ο τάδε αριθμός θα σημαίνει το τάδε νόημα. Τραγωδία Τέμπη, Ανατολική Παλαιστίνη. Πως συνδέονται….

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Πως το «Ισραήλ» κατέκτησε την Κύπρον. Οι αριθμοί, ο αποπροσανατολισμός, η κοροϊδία, η εντολή ότι αύριον ο τάδε αριθμός θα σημαίνει το τάδε νόημα. Τραγωδία Τέμπη, Ανατολική Παλαιστίνη. Πως συνδέονται….

Προσέξετε[εικόνα ομολογίας συμβολισμού και κυριολεξίας] The Cyprus [με πορτοκαλιά γράμματα]-:Israel Business Forum [με κυανά γράμματα, ήτοι η Κύπρος είναι εντός Οικονομικού Συμβουλίου του “Ισραήλ” και εννοείται εντός του ευρύτερου αρχαίου δράκου όφι μαμωνά World Economic Forum…. Τραγωδίες με αμαξοστοιχίες σε ονόματα Παλαιστίνη με κάτοκους Παλαιστίνιους σε Οχάϊο [τα τραίνα της Blackrock] και Τέμπη Ελλάδος που εποφθαλμιούν έκτοτε οι εχθροί….

Πώς συνδέονται όλα αυτά; Πρώτον είχα υπόψιν το άρθρον το «Ισραήλ» κατέκτησε την Κύπρον και συνέπεσε με την μετωπική σύνκρουση των αμαξοστοιχιών εις τα Τέμπη και είπα έτσι από εκκεντρωμάρα να τα συνενώσω….

Δεδομένα:

Από τον Β΄ΠΠ ακούστηκε ότι οι Χαζζαροσιωνιστές ήθελαν να κάνουν το νέον «Ισραήλ» εις την Κύπρον. Έφεραν τους «Εβραίους» από την Ευρώπη εις την Αμμόχωστον και από εκεί εις την Παλαιστίνη….

Ο λόγος που ακούστηκε ότι θα έκαναν το νέον «Ισραήλ» εις την Κύπρον είναι διά να μην ανησυχούν οι Φιλισταίοι όταν θα αγκρυροβολούσαν οι μαούνες που τους κουβαλούσαν εξ’ Ευρώπης εις την Φιλισταία «προσωρινά» και όχι «μόνιμα»…. Τους είπαν ότι θα φύγουν σε λίγον καιρόν αλλά αυτός ο λίγος καιρός δεν πέρασε ποτέ. Οκ εκεί κατοικούσαν αλλά ποτέ δεν άφησαν ήσυχους τους Παλαιστίνιους και δήθεν δεν τους νικούν διά να φαίνεται αδυναμία προς τα έξω, θα τους εξαφανίσουν μόλις όλοι βάλετε μικροψήγματα και άλλα τοιαύτα. Θα συντιμωρρήσουν τους Λιβανέζους που είναι διεφθαρμένοι όπως σε Κύπρον και Ελλάδα, δεν είμαστε καλύτεροι από τους «Σιωνιστές» έχουμε προσκυνήσει τα ινδάλματα τους και πριν και μετά από αυτούς και εξ’ αυτών, ήτοι τους διάφορους ματαιόδοξους μαμωνάδες σατανάδες….

Καθ’ οδόν οι μαούνες του Β΄ΠΠ προς την Φιλισταία περνούσαν από την Μεσόγειον η οποία ήταν γεμάτη με γερμανικά πλοία αλλά ούτε ρουθούνι «σιωνιστικόν» δεν έσπασε. Εις την Φιλισταία έδραζε ο Ρόμμελ ο Γερμαναράς αλλά ούτε αυτός έσπασε «σιωνιστικόν» ρουθούνι, απεναντίας τους φύλαγε. Μετά οι Γερμανοί έμειναν από πυρομαχικά, 6 γερμανικά πλοία άραξαν εις την θάλασσα αλλά δεν κατέβαζαν εκ διαταγής Χίτλερ τα πυρομαχικά και νίκησε γελοία ο Εγγλέζος….

Μετά τον πόλεμον έλειπαν 600.000 ψυχές, ερευνητές από την Αγγλία, Ελλάδα, Ρωσία τους έψαξαν, εντόπισαν 300.000 εις την Φιλισταία και 300.000 εις την Αμέρικαν Αμέρικαν του Καζάν ! Αλλά ο αριθμός έγινε μαγικός 6.000.000. Το Άουσβιτς άνοιξε μετά από 2 δεκαετίες και πέρα αλλά τα ενδύματα που υποτίθεται ήταν των αεροδιαλυμένων τα είδα με τα μάτια μου είναι μίας δεκαετίας, όπως αυτά που φορούν οι πτωχοί και άλλωστε διατί να φυλαχθούν τα ενδύματα και υποδήματα από τους Γερμανούς ή να μην τοποθετήθηκαν μετά από δεκαετίες που άνοιξε εις το κοινόν ως μουσείον. Απ’ όσα θυμάμαι τα θύματα πέραν των 30 εθνοτήτων αλλά αναφέρονται εις τα μέσα μαζικής εξαπάτησης μόνον «Εβραίοι». Τα περισσότερ θύματα Πολωνοί και Ουκρανοί και βεβαίως Αθίγγανοι που πολιτικοποιήθηκαν Γερμανοί υπήκοοι ολίγον πριν την έναρξη του Χιτλεροπολέμου αφού τους είπαν Αθίγγανους δεν σας γράφουμε, να σας γράψουμε «Εβραίους» και οι Τσιγγάνοι δέχθηκαν, σιγά τα ωά, διά έναν κομμάτι σπιτιού, γκαρσονιέρας, στούντιο, με το όνομα γκέτο. Οι «Εβραίοι» πλούσιοι με τον πτωχότερον να είναι μεσαίος δεν έμεναν σε πτωχογειτονιές γκετοστούνιο, να το τεκμήριον ! Μετά αυτούς τους Νεοπαρααθιγγανοεβραίους τους έκαψαν όσους έκαψαν και οι από+δείξεις γράφουν «Εβραίος»….

Και τι σχέση έχει αυτόν με την Κύπρον και με την τραγωδία εις τα Τέμπη;

Έχει σχέση με το έξυπνον μυαλόν τους και το έξυπνον πουλίν τους που θα πειαστεί αργά ή γρήγορα από την μύτη !

ψευδοχισαρήλ και ψευδοκράτος…. 

Από το 1956 μ.Χ. ήτοι δεύτερον έτος του Αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α. υπάρχει μαρτυρία χάρτη εις το «Ισραήλ» με την Κύπρον διαιρεμένη όπως είναι σήμερα, άρα τε δεν είναι τυχαία τα «σύνορα» της Κατοχής εν Κύπρω ! Άρχισες να αντιλαμβάνεσαι τώρα, ότι δεν ήταν τυχαία η εγκατάλειψη της Αμμοχώστου από προδότες μαζζωνάκηδες που τους γνωρίζουμε και ότι δήθεν οι Τούρκοι ήθελαν συνθηκολόγηση 10 χιλιόμετρα έξω από την Αμμόχωστον εις την κωμόπολη Τρίκωμον γεννέτειρα του Αρχηγού Γεώργιου Γρίβα Διγενή….

Κατόπιν, από το 1963 μ.Χ. ήτοι αργότερα , τοποθετείτο ο χάρτης της Κατοχής εις τους μωαμεθανικούς θήλακες της «τουρκ»ανταρσύας ίδιος με αυτόν που εμφανίστηκε εις το «Ισραήλ» 8 έτη πρίν ! Άρχισες να αντιλαμβάνεσαι ; Εάν ναι τότε περίμενε τα παρακάτω !

Άρα τε ποίοι όπισθεν ποίων ;

Εάν η Κύπρος δίδετο εις την Ελλάδα τότε θα γινόταν ημιυπερδύναμη με σύνορα από Ιταλία, Βουλγαρία, Γιουγκοσλαυΐα έως Συρία, τα άλλα άκρα της Τουρκίας, Λίβανον, Φιλισταία, «Ισραήλ»…. Εάν δίδετο εις την Τουρκία πάλαι θα γινόταν αυτή ημιυπερδύναμη, αλλά και να μην ίσχυαν αυτά, διατί να μην την καταβροχθίσουν οι ίδιοι ανεπαισθήτως ;

Την μοίρασαν και έβαλαν Έλληνες και Μωαμεθανούς Έλληνες, Τούρκους, Κύπριους να αγωνιούν και να χάνουν τόνους μάταιων ωρών διά λύση του Κυπριακού Προβλήματος και αυτοί ανέλαβαν με Ομόλογα και Υποθήκες Τραπεζών διά Δανεισμών με αέρα κοπανιστόν που εξέρχονται από τα ακίνητα που υποθηκεύονται ως αξία χρήματος και λένε πως τα δανείζουν οι Τράπεζες. Συνάμα ανέλαβε η ανάπτυξη, το μπόλικο χρήμα δήθεν εις την αρχή και ύστερα αύξηση εξοντωτοτικών Νόμων, Φόρων, αυξήσεων τιμών σε προϊόντα, τρόφιμα, ποτά, καύσιμα και εν τέλει ψευδοκρίσεις όπου αντί εντός αυτών των περιόδων να μειόνονται οι τόκοι εγκληματικώς και εναντίον της Οικουμενικής Διακήρυξης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και παντός συνόμοιου Νόμου αυξάνονται ώστε τα δάνεια να καταστούνται μη βιώσιμα διά τους δανειολήπτες ήτοι μη βιώσιμης της κατοχής των περιουσιών τους και ύστερα με απανωτές κρίσεις να αναλάβουν οι δημεύσεις που τις λένε πλειστηριασμούς και απαγορεύεται από τα Συντάγματα και την Οικουμενική Διακήρυξη διά τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Τα δε Ομόλογα είναι Ομολογία αποδοχής του δανειοληπτών και εγγυητών ότι είναι σκλάβοι των Τραπεζών και οι δικαστές, βουλευτές, κόμματα και άλλοι κάνουν τα στραβά μάτια !

Και ερχόμαστε εις το μεδούλι. Η ακτογραμμή της Αμμοχώστου με πέραν των 500 ξενοδοχείων συν άλλων υποστατικών είναι η ούτω καλούμενη κλειστή ζώνη που παραδόξως αγοράζονται περιουσίες από το «Ισραηλίτες» σωρηδόν μαζύν με τους προδότες συνεταίρους τους ! Η κλειστή ζώνη συνζητήθηκε πάρα πολλές φορές να επιστρέψει εις τους ιδιοκτήτες της Ελληνοκύπριους αλλά πάντοτε δήθεν δεν δεχόταν ο τάδε ή τινά πρόεδρος ή έπταιγε ο τάδε αλλά ήταν έναν προδιαγεγραμμένον Θέατρον Εντυπώσεων και Παραπλάνησης των ΜαζοΚοπαδών όπως και τώρα καθημερινώς και εις τα Τέμπη !

Εξ’ αρχής είπα, ότι η περιοχή αυτή δεν θα επιστραφεί ή θα επιστραφεί αφού αγοραστεί από ξένους, προδότες και Τούρκους μεγάλους, όπως κάνει ο Ερτογάν !

Δηλαδή αφού θα αλλάξουν χέρια τα ξενοδοχεία είτε υπό μαζζονική ψευδοελληνική διοίκηση είτε από μαζζονική ψευδοτουρκοκυπριακή διοίκηση, ποίος κάνει κουμάντο ; Η μαζζοναρία υπό μανδύες των μεν και δε διοικήσεων !

Άρα η διχοτόμηση έγινε από τους «Σιωνιστές» διά να αγοράσουν με χρήμα που κόβουν την νύχτα των Χριστουγέννων εις το Νταβός διά πείσμα Χριστού, με τα διάφορα ούτω καλούμενα κεφάλαια/funds ήτοι την κεφαλαιοκρατία και πού είναι η Αριστερά; Σωπαίνει και ψηφίζει διά ξένους επενδυτές. Και πού είναι η Δεξιά που ψευδοϊσχυρίζεται ότι είναι Εθνικόφρονη, συνεταιρεύει όπως και η Αριστερά με τους ξένους διαόλους ! Λαός Αριστερέ και Έθνος Δεξιέ είναι το ίδιον και το αυτόν αλλά ούτε με την μεν ούτε με την δε έννοια αγαπάτε τους Ανθρώπους αυτούς ούτε κανένα άλλον υποκριτές Γραμματείς και Φαρισαίοι της Μαζζωναρίας !

Έτσι έχουμε τώρα να κτίζονται από «Σιωνιστές» δεκάδες πολυκατοικίες εις το Τρίκωμον και αλλού εις την ψευδοτουρκοκυπριακή διοίκηση και εις την Πάφον, Λεμεσσόν, Περβόλια, Κοίτι, Μαζωτό, Λάρνακα, Αγία Νάπα εις την ψευδοελληνοκυπριακή διοίκηση, ώστε αντί να κάνουν πόλεμον χρησιμοποιώντας όπλα και σκοτωμούς διά να πάρουν το νησί με κίνδυνον παγκόσμιας κατακραυγής, το πήραν με Τράπεζες και μαζζωναρία υποστήριξης της Κατοχής και συνάμα θα έχουν και δωρεάν σκλάβους, ώστε η Κύπρος να είναι τώρα προέκταση του «Ισραήλ» με σχέδιον να θέλουν να φτειάξουν εις το μέλλον αυτοκινητόγραφον διά μέσω θαλάσσης, ενώ σε έναν από τους ουρανοξύστες της Λεμεσσού στο ρετιρέ γίνεται τώρα η αρχισυντεχνία των τεκτόνων μεγάλης εμβέλειας ώστε μία θύρα να αξίζει 15,000 ευρώ !

Και η τραγωδία εις τα Τέμπη τι σχέση έχει;

Ενώ ο κόσμος ωρύεται με το έγκλημα αυτόν, αυτοί προχωρούν τα σχέδια τους παρακάτω !

Δηλώνουν ότι ελέγχουν όλα τα ηλεκτρονικά με ηλεκτονικές παρεμβάσεις όποτε θέλουν.

Κάνουν θυσίες ανθρώπων σε σχέση με αριθμούς και αριθμολογίες που πολλές φορές δεν έχουν καμμία σημασία αλλά τις παρουσιάζουν ως να έχουν. Ασπούμε επιλέγουν έναν αριθμόν και τον χρησιμοποιούν από πριν π.χ. ο 118 ή ο 11 προηγουμένως εις τον κορωνοϊόν και παρότι έχουν κάποια σημασία ταυτόχρονα δεν έχουν, διότι ο λόγος που έχουν σημασία αυτοί οι αριθμοί είναι διά να το ανακαλύπτουμε και να τρέχουμε να καταλάβουμε και ενώ χάνουμε χρόνον αυτοί επελαύνουν και βεβαίως ο τελικός αριθμός σημασίας τους είναι ο 666…. Διά του χαράγματος ήτοι τριπλού χαράγματος: α] βιομετρικού δι’ ομματού β] με παλάμη αναγνώριση και γ] με αναγνώριση φωνής ήτοι τρεις συνωμοταξίες αισθήσεων: α] ορατικές β] αφικές γ] ακουστικές….

Δι’ αυτά σε ακόλουθουν άρθρον σε τι αντιστοιχούν σε σφετερισμός και αντιγραφή των όσων ισχύουν με Τον Θεόν και την Βάπτιση Χριστού….

Και λένε εις τα πρωτόκολλα των σοφών της «σιών», ό,τι έχουμε επιτύχει το κάναμε μέσω της παρατήρησης. Ασπούμε όταν οι κοπαδοί πράσινοι και βύσινοι έκαμαν λίμπα την Κωνσταντινούπολη/Συνιστούπολη μαζύν κιόλας ενώ από την μία στιγμή εις την άλλη μεταμορφώθηκαν μανιωδώς από εχθροί υστερικοί σε φίλοι υστερικοί και ανάγκασαν τον Ιουστιανόν να διατάξει την σφαγή τους.

Είδαν τον νουν μας σε πολλά περιστατικά διαδοχικών αιώνων και τώρα βαδίζουν στα σίγουρα !

4 επιπτώσεις από την διαρροή τοξικών αερίων, συγκομιδή περιουσιών και επέλαση τοξικής πράσινης ειρήνης [ Toxic Green Peace]. Τα αναπάντητα σχόλια αναγνωστών….

Παναγιώτης Δίας

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Μπράβο ρε Δία, μου΄φτιαξες την μέρα με την ιδιότυπη γραφή σου και την ευφυϊα σου!

  2. ΠάνοςΓέριμου 03/02/2023 @ 7:40 ΜΜ

    η λαίλαψ συνεχίζει αλλά καίγει και τον πυρπολητή….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*