ΠΩΣ Η ΜΑΥΡΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ…ΒΙΝΤΕΟ

ΠΩΣ Η ΜΑΥΡΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ…ΒΙΝΤΕΟ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 1.40 ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ…ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΓΗΣ.

KORAKS ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Loading...

23 thoughts on “ΠΩΣ Η ΜΑΥΡΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ…ΒΙΝΤΕΟ

 1. Μαντης Καλχας says:

  τα χρυσοψαρα στην γυαλα μου νομιζουν οτι πλεουν στο ωκεανο.Οταν τους ριχνω το φαγητο τους νομιζουν οτι το χερι του Θεου τους ριχνει μανα εξ’ουρανου.Οταν θελω να παιξω μαζι τους στριφογυριζω το δαχτυλο μου στο νερο .Αυτα νομιζουν οτι επεσε καταιγιδα.Ειμαιη θεικη βουληση για αυτα

  • IRAKLISALONICA says:

   Τα χρυσοψαρα στη γυαλα ειναι αιχμαλωτα και υποφερουν γιατι δεν ειναι στο φυσικο τουs περιβαλλον.Εχουν συνειδηση του εαυτου τους, σκεπτονται, αναγνωριζουν το ενα το αλλο, οπως και εμας, εχουν καλη μνημη νιωθουν την ευχαριστηση αλλα και τον πονο.Για αυτα δεν εισαι τιποτα αλλο παρα εναs τυραννοs.Αν και μαντηs καλχαs,δεν βλεπειs περα απ τη μυτη σου.-

   • ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1994 (ΗΡΑΚΛΗ) says:

    ΗΡΑΚΛΗ!
    ΤΑ ΛΕΣ ΣΩΣΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΤΙΑ!!!!!!!!!!
    ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΙΚΟΙΕΣ Κ.Α.
    ΧΑΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    (ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΚΥΛΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΑΝΕ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ
    ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΑ)
    ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΓΑΤΙΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!
    ΕΙΔΙΚΑ ΓΑΤΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. κ. ΚαΝεΝας says:

  ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΛΟΙ ΔΕΙΝΑΤΙΤΑ ΓΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΥΡΙΟΙ, ΟΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕ Η ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ

 3. Dr. Van Helsing says:

  Το λοιπόν, καλώς ή κακώς, αν βλέπουμε αυτήν την ζωή έτσι, απλά και μονοδιάστατα, όσο και αν αυτό διευκολύνει τις ζωές μας για την καθημερινότητά μας, είναι εσφαλμένη προσέγγιση! Είναι το ένα άκρο. Το άλλο άκρο είναι να πιαστούμε στην παγίδα του να το βλέπουμε όλο αυτό -σχετικά με την φυλακή που ζούμε- σαν ένα δυσεπίλυτο πρόβλημα. Πρέπει να κάνουμε κάποιες λογικές παραδοχές. α)ζούμε σε μια φυλακή,β)αυτή η φυλακή είναι η κόλαση των παθών και επιθυμιών που παγιδεύουν κάτι άυλο και ιερό(συνεχίζεται)

  • Dr. Van Helsing says:

   (συν.)και απαθές μέσα σε ένα κρεάτινο περίβλημα με έγνοιες σκοτούρες και αγωνία. γ) Αυτή η κόλαση -παρουσιαζόμενη με σούπερ επιτυχή εξαπάτηση ως παράδεισος- υπόσχεται τα καλύτερα…δ)αυτά που υπόσχεται ΠΟΤΕ δεν τα πραγματοποιεί…ε)αλλά ακόμα και αν το κάνει, είτε μερικώς είτε σπανιότερα ολικά, η αγωνία παραμένει για την μη απώλεια των κεκτημένων και ευθέως ανάλογα με αυτά…στ)πράγμα που οδηγεί στη δαιμονοποίηση η οποία είναι μια ακόμα βαρύτερη μορφή σκλαβιάς στο κρέας και στην απάτη(συνεχίζ.)

   • Dr. Van Helsing says:

    (συν.)που ευθείς έξ’αρχής(άγνωστο το πότε και το πώς) οδήγησε στην σκλάβωση του άχρονου στον χρόνο, του άυλου στο υλικό, του απαθούς στο πάθος, του τέλειου στο ατελές, του ολικού στο μερικό. ζ) η κάθοδος-ή πτώση αν προτιμάται- του άυλου στο υλικό έγινε με ελεύθερη βούληση καθοδηγούμενη όμως από μια απάτη η)η οποία όμως είναι νόμιμη, δηλαδή μια παραβίαση μεν, νόμιμη όμως, δε! θ)αυτή έχει μια αρχή, συνεπώς, νομοτελειακά, μπορεί, αν υπάρχει η βούληση, να έχει και ένα τέλος, διότι με βούληση(συνεχ.)

    • Dr. Van Helsing says:

     (συν.)έγινε η πτώση, με βούληση μπορεί να ακυρωθεί. ι)αφού η αιτία ήταν μια νόμιμη απάτη για την πτώση, μια επιτρεπόμενη απάτη, δεν υπάρχει εμπόδιο για αναίρεση αυτής. κ)ωστόσο το να ισχυριστεί κάποιος ότι η αναίρεση και η άνοδος στον πραγματικό κόσμο είναι κάτι εύκολο, θα ήταν τουλάχιστον αφελής. Η αντίστροφη πορεία από το ανικανοποίητο στην πληρότητα μόνο εύκολη δεν είναι. Το πάθος για ύπαρξη και γίγνεσθαι καθώς και το πάθος για ηδονή, κάθε άλλο παρά εύκολα ξεπερνιούνται. Ολόκληρο αυτό(συν.)

     • Dr. Van Helsing says:

      (συν.)το σύμπαν προέκυψε από αυτήν την παρόρμηση-ανάγκη η οποία οδήγησε σε…εμάς ως εκφραστές του. Αμα όμως καταλάβαμε το παραμύθι και αποφασίσαμε να το τερματίσουμε, ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΑΛΛΑ, ΧΟΝΔΡΙΚΑ, ΤΟ ΑΥΤΟ, ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ κ.ο.κ…. είναι βασική προυπόθεση να αφήσουμε τις ποιότητες της προ πτώσης κατάστασης-οι οποίες κοιμούνται μεν αλλά μέσα μας είναι δε-να ξυπνήσουν. Επίσης να αποκτήσουμε την ακλόνητη πίστη και δια της λογικής και δια(συν.)

    • Ανώνυμος says:

     Αυτό το ζήτημα της απάτης το έθεσες καλά….. με θύμωσε όταν το σκέφθηκα [συνειδητοποίησα?]….μπορείς να δώσεις μια κατεύθυνση για να το κατανοήσω καλλίτερα?

     • Dr. Van Helsing says:

      Επειδή είναι ένα θέμα ολίγον τι στριφνό και βασικά μόνο υποθέσεις -που πατούν όμως σε λογικές βάσεις- μπορούμε να κάνουμε, θα πρέπει να μιλήσουμε με όρους από την εμπειρία μας σε αυτήν την ζωή γιατί δεν ξέρουμε κάτι άλλο βάση του οποίου να μπορούμε να στηριχτούμε. Ας θέσουμε πάλι κάποιες βάσεις. Ξεκινάμε με την υπόθεση ότι το σύμπαν κάποτε δημιουργήθηκε. Κάτι το δημιούργησε. Πιθανότατα μια ανάγκη. Όχι φυσικά εξωτερική, πως θα ήταν δυνατό? Σε μια κατάσταση στην οποία ΟΛΑ υπάρχουν,ανεκδήλωτα(συν.)

     • Dr. Van Helsing says:

      (συν.)συνυπάρχουν για την ακρίβεια, πράγματα που είναι ακόμα και αντιφατικά, ως τάσεις. Φυσικό είναι να υπάρχουν τάσεις, οι οποίες, χωρίς να έχουν μεγαλύτερη ισχύ ή μικρότερη από άλλες, να έχουν κάποια χαρακτηριστικά εντούτοις που τις ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΟΥΝ από άλλες. Χωρίς να είναι ισχυρότερες από απλούστερες τάσεις, η φύση τους τις κάνει να ξεχωρίζουν, σε μια κατάσταση μιλάμε πάντα που ΤΙΠΟΤΑ δεν απαγορεύεται ούτε αποκλείετε. Έτσι, κάποιες τάσεις, τρόπο τινά, από την φύση τους και μόνο, χωρίς(συν.)

     • Dr. Van Helsing says:

      (συν.)υποκινητή(ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΚΙΝΗΤΗ, ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ), πέραν της φυσικής τους τάσης, να ΤΕΙΝΟΥΝ να διαφοροποιηθούν. Ένα γκρουπ τέτοιων τάσεων, μια ομάδα, με κυριότερο εκφραστή την ΑΝΑΓΚΗ, κατά κάποιον τρόπο «αποσχίστηκε» από το ολικό, και χωρίς αντίρρηση απο αυτό διότι τίποτα δεν εμποδίζεται, σε μια προσπάθεια της ανάγκης της τάσης της κατανόησης να αυτοκατανοηθεί και να κατανοήσει πληρώντας τα κριτήρια της που αλλιώς, ΔΕΝ θα μπορούσαν να εκφραστούν. Η τάση της εμπειρίας, η τάση της γνώσης κλπ κλπ κλπ,

 4. Dr. Van Helsing says:

  (συν.)της διαίσθησης, ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ! Και ότι το μόνο πραγματικό εμπόδιο να τελειώνουμε είναι τα πάθη και οι επιθυμίες που από την αρχή-αρχή μας σκλάβωσαν. Και ΝΑΙ, η αλήθεια ίσως να φαίνεται ανυπόφορη ΑΛΛΑ η αλήθεια φαίνεται ανυπόφορη ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΨΕΜΜΑ… (Οδηγίες προς ναυτιλομένους πάντως έχουν δοθεί ανά τους αιώνες…)

  • Dr. Van Helsing says:

   Και για να μην το ξεχάσω… ο μεγαλύτερος προδότης και εχθρός, ο παράγων φόβο θλίψη κλπ κλπ κλπ κλπ, είναι ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΑΣ! Παρουσιάζεται δε, ως φίλος, αλλά είναι φίδι. Είναι επίσης, απίστευτα δύσκολο να χωνέψουμε την ιδέα αυτή!! Φαίνεται παράλογο, αδιανόητο, υπερβολικό ίσως, ακόμα και εξωφρενικό, ο καλός μας εαυτούλης(…) να είναι ο εχθρός μας? Μπαααα αδύνατο…

 5. Ανώνυμος says:

  Κοραξ ωραίο το βιντεάκι σου!!
  Πρώτον θέλω να σε ρωτήσω ποιό χρόνο βγήκε αυτό το επεισόδιο του Enterprise? Γνωρίζεις? Πολυ ενδιαφέρον που μιλάει για matrix…μάλλον πριν βγει η περίφημη τριλογία!
  Δεύτερον θέλω υπενθυμίσω ότι ο Τόλκιν γράφει ότι οι ´Ανθρωποι ειναι τα πλασματα της Ardra/Γης που με το θάνατό τους εχουν τη δυνατότητα να φύγουν διαπαντός για άλλους κόσμους, ενώ οι Valar και ο Sauron και οι ομοειδείς τους θα παραμείνουν εδω έως τελικής καταστροφής της Ardra/Γης…..

 6. Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ says:

  ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ ENTERPRISE,ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΛΑΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΑΓΓΛΙΚΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΠΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕ!!!

 7. Ανώνυμος says:

  ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ. ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΝΕΑ ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΚΙ ΑΥΤΩΝ ΤΟΥ STAR WARS.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *